Hingisová odejde na vrcholu. Rozloučí se jako světová jednička

27. 10. 2017, 19:26
Aktuality 8
Martina Hingisová ukončí po Turnaji mistryň kariéru jako světová jednička ve čtyřhře. WTA dnes potvrdila, že sedmatřicetiletá Švýcarka uzavře spolu se svou deblovou partnerkou Chan Yung-jan z Tchaj-wanu sezonu na prvním místě žebříčku bez ohledu na výsledky dalších zápasů.
Profily hráčů
Martina Hingisová

Hingisová ve čtvrtek v Singapuru oznámila, že po Turnaji mistryň ukončí potřetí a naposledy bohatou tenisovou kariéru. Během ní získala 25 grandslamových titulů, pět ve dvouhře a 20 ve čtyřhře. Spolu s Yung-Jan Chan, s níž se dala dohromady letos, získala Švýcarka devět turnajových trofejí včetně triumfu na US Open.

O první místo v žebříčku na konci roku se podělí jako pátý tým v historii. Společně trůn v minulosti sdílely Lisa Raymondová a Samantha Stosurová v roce 2006, Cara Blacková a Liezel Huberová (2007-09), Sara Erraniová a Roberta Vinciová (2013-14) a Hingisová se Saniou Mirzaovou (2015).

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

8
Přidat komentář
brixner
Měl jsem jí docela rád...
Ta událost s antitenistkou byla sice na první pohled zlá, ale co by se vlastně změnilo, kdyby jí po tom zásahu začala vobjímat a hladit a utěšovat a dávat vobklady a infůze a přestat hrát a posílat jí šeky jako bolestný a zvát jí na večeře a volat rychlou záchrannou službu a bojkotovat další účast v turnaji a bulet a nadávat si jaký že to je nemehlo a vysvětlovat, že to taklenc nemyslela a to rozhodčí, divákům, vedení WTA a uklízečkám a sběračům a našemu panu prezidentovi a slibovat jí, že příště bude líp volit, aby v rámci restrukturalizace zdravotního systému dostala vyšší vodškodnění a vysvětlovat jí, že její reflexy už nejsou, co bejvaly a jestli by se na to už teda nechtěla vysrat a pozvat jí so Švajcu třeba na Matterhorn a tam jí dát sněhovej vobklad a povozit jí zubačkou a pak si sednout a důsledně si naplánovat další turnaje tak, aby se zase nemusely potkat a tím pádem znovu aktivovat ty její zpomalený reflexy, páč jeden nikdá neví...
Ne, nezměnilo by se nic, Lahváčkovou by to pořád bolelo a měla by moncla tak jako tak a vobvazy na voku a Martinu by to jistojistě pořád sralo, protože ono je to tak, že v té sekundě, kdy se to stalo, člověk úplně zcepení a pokud v následujících 2-3 sekundách nezareaguje aspoň omluvou, už se to nedá vzít zpátky a pak je asi lepší čumět jako tele, než po chvíli vobíhat síť a dávat první pomoc, páč to už by vypadalo až příliš falešně! Já myslím, že Martinu to dodnes mrzí a divím se těm, kdož jí přejí, aby jí to Lahváčková voplatila!
Takhle svět fungovat nemůže, holenkové!
Reagovat
Frick
Tak si konečně zase šňupne.
Reagovat
patriks
Od olympiády, kde napálila vší silou Hlaváčkovou do obličeje jí teda moc nemusím, a odejít když se daří... nevím - zajímalo by mě co na to říká Chanová, když s ní vyhrává skoro každý turnaj.
Reagovat
tommr
ne že by to byla moje oblíbená hráčka - spíš právě naopak. Doufal jsem ale, že ještě nějakej pátek vydrží a že tým Bucie tak dostane šanci, aby jí mohly příští rok sesadit z trůnu ...
Když už ale končí už ted tak taky doufám, že jí konec aspoň trochu znechutí právě Andrea. Bylo by to docela symbolický ... :)
Reagovat
dunphy
Jak poetické by bylo kdyby její kariéru ukončila právě Andrea Hlaváčková. :D
Reagovat
blixa
Proč zrovna poetické ? Andy by ji možná ukončila ale potřebovala by k tomu lepší parťačku ;-)
Reagovat
Torn
Lepší by bylo, kdyby jí tam sejmula taky. :D
Reagovat
kada.tom
jo, jednak by Andrea mohla vyhrát s Timeou a jednak by mohla Hingisce na rozloučenou udělat moncla pod vokem :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist