Hladíková na halovém mistrovství usiluje o "double"

14. 12. 2008, 09:24
Aktuality 0
HALOVÉ MČR ŽEN - Do finále mezinárodního halového mistrovství České republiky v Přerově postoupila domácí tenistka Tereza Hladíková, když zastavila krajanku Hlaváčkovou. Hladíková tak dnes bude usilovat o již druhý titul: ve čtyřhře triumfovala po boku Voráčové.
Tereza Hladíková

Tereza Hladíková dnes v semifinále porazila po setech 4-6 7-5 6-2 Andreu Hlaváčkovou a v neděli narazí na Chorvatku Savičovou.

Hladíková k utkání málem nenastoupila, protože ji trápily nemoc a zraněný stehenní sval. "Měla jsem zvýšenou teplotu a byla jsem slabá. Před utkáním jsem přemýšlela, že hrát nebudu. Dala jsem do sebe všechny možné energetické věci a nakonec to bylo v pohodě," řekla po zápase.

Ana Savičová v semifinále zdolala 6-2 3-6 6-4 Natalii Orlovovou z Ruska. "Hrály jsme spolu začátkem roku v Londýně na tvrdém povrchu. Ve dvou setech jsem tehdy prohrála, Savičová má dobrý servis a zkrátka jsem nestíhala. Nadešel správný čas na odvetu," uvedla Hladíková, která úspěšný den podtrhla titulem ve čtyřhře po boku Renaty Voráčové.

Halové mistrovství ČR (Přerov) - sobotní výsledky:

Dvouhra - semifinále:
Hladíková (4-ČR) - Hlaváčková (5-ČR) 4-6 7-5 6-2
Savičová (Chorv.) - Orlovová (Rus.) 6-2 3-6 6-4

Čtyřhra - finále:
Hladíková/Voráčová (2-ČR) - Lykinová/Vaňková (Rus./ČR) 6-0 3-6 10-3

TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist