Hopman Cup: Američané porazili Španělsko. Češi je pak poslali do finále

3. 1. 2017, 08:24
Aktuality 7
HOPMAN CUP - Americká dvojice Jack Sock a Coco Vandewegheová slaví na Hopman Cupu v rámci skupiny B druhou výhru. Po jasném vítězství nad Českou republikou si americký tým snadno poradil i se španělským duem Feliciano López a Lara Arruabarrenová, které porazili opět 3-0 na zápasy. Výsledek večerního duelu mezi Čechy a Australany jim pak dal jistotu postupu finále.

Americký tým ve složení Jack Sock a Coco Vandewegheová je zatím během letošního ročníku Hopmanova poháru suverénní. Po jednoznačné výhře nad Českou republikou vyhrál všechna utkání i dnes proti Španělsku.

První bod pro USA zajistila Coco Vandewegheová v duelu s Larou Arruabarrenovou. Američanka v Perthu zatím září. Proti Hradecké ani Arruabarrenové neztratila set.

Více práce měl její týmový kolega Jack Sock. 23. hráč světa musel zápas s Felicianem Lópezem otáčet. Po prohrané první sadě však nedal svému soupeři šanci a rozhodl o výhře Američanů.

Nic na tom nemohla změnit už ani smíšená čtyřhra, v níž si Sock s Vandewegheovou došli pro další suverénní vítězství 3-0.

V posledním duelu skupiny se Američané ve čtvrtek utkají s domácí Austrálií, za níž nastupuje loňské vítězné duo Nick Kyrgios a Darja Gavrilovová. O první místo ve skupině už ale v žádném případě přijít nemohou. Do finále je poslal výsledek druhého dnešního zápasu, v němž Češi Lucie Hradecká a Adam Pavlásek porazili australský tyndem Kyrgios/Gavrilovová.

• HOPMAN CUP 2017 •
Perth, Austrálie, tv. povrch
úterní výsledky (03. 01. 2017)
• Skupina B •
Austrálie - Česko 1-2
Kyrgios - Pavlásek 7-5 6-4
Gavrilovová - Hradecká 6-4 4-6 4-6
Kyrgios/Gavrilovová - Pavlásek/Hradecká 4-3(1) 3-4(1) 2-4
USA - Španělsko 3-0
Vandewegheová (USA) - Arruabarrenová (Šp.) 6-2 6-4
Sock (USA) - F. López (Šp.) 3-6 6-2 6-3
Sock/Vandewegheová (USA) - F. López/Arruabarrenová (Šp.) 4-3(3) 3-4(2) 4-3(2)
Tabulka:
# STÁT V P Z S G B
1. USA 2 0 6-0 12-4 76-54 2
2. Španělsko 1 1 2-4 6-8 55-58 1
3. Česko 1 1 2-4 6-10 63-74 1
4. Austrálie 0 2 2-4 6-8 56-64 0
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

7
Přidat komentář
smazaný uživatel
Myslím že takový servis zreturnuje i Žáček pavlasku holt bude dieta až berdych skončí!!
Reagovat
smazaný uživatel
Skóre je skóre ale obrázek hlavně na servisu .... Špatné
Reagovat
Krisboy
No jo, koukám, že už o něj přišel, tak to je asi šlus :(
Reagovat
smazaný uživatel
Pavlásek má tragický servis s tím v životě kyrga neporazí
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Pavlásek je tragický s těma chybama
Reagovat
Krisboy
Já sice nemám možnost to sledovat, ale podle skore je to docela vyrovnaný. Čekal jsem, že ho Nick smete jak prach z televize a to se evidentně neděje.
Reagovat
Krisboy
Doufám, že dojde na finále Švýcarsko vs. Austrálie. Jednak tam bude narváno do posledního místečka a taky bych byl zvědavej na souboj Roger vs. Nick.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist