Hradecká se Siniakovou se kvalifikovaly na Turnaj mistryň

25. 9. 2017, 19:26
Aktuality 39
České tenistky Lucie Hradecká a Kateřina Siniaková mají jako čtvrtý deblový pár jistou účast na říjnovém Turnaji mistryň v Singapuru. Dvaatřicetiletá Hradecká si na finálovém turnaji WTA Tour zahraje počtvrté v kariéře, její o jedenáct let mladší krajanka poprvé.
Kateřina Siniaková a Lucie Hradecká

Hradecká se Siniakovou spolu hrály čtyřhru poprvé už v roce 2014, ale stabilní dvojici tvoří od začátku této sezony. Na titul letos nedosáhly, ale zahrály si pětkrát finále, naposledy na grandslamovém US Opěn. Postoupily také do semifinále Roland Garros.

"Máme za sebou neskutečný rok a jsme strašně šťastné, že jsme se dostaly do Singapuru. Doufáme, že zakončíme sezonu na vysoké úrovni a získáme před skvělými fanoušky titul," citovala WTA Tour Siniakovou.

Zkušená Hradecká hrála na Turnaji mistryň už třikrát s bývalou tradiční partnerkou Andreou Hlaváčkovou, v roce 2012 ještě v Istanbulu neuspěly ve finále. "Jsem nadšená, že jsem se počtvrté kvalifikovala na Turnaj mistryň. Je to prestižní turnaj, mám na něj skvělé vzpomínky," řekla trojnásobná grandslamová vítězka.

Hradecká se Siniakovou jsou prvními Češkami, jež mají start v Singapuru mezi osmi nejlepšími singlistkami a osmi páry jistý. Ve dvouhře by neměla chybět Karolína Plíšková, která je v žebříčku letošní sezony třetí. V dobré pozici pro postup na finále sezony jsou ve čtyřhře také veteránka Květa Peschkeová a Hlaváčková, teoretickou šanci mají Barbora Strýcová s Lucií Šafářovou.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

39
Přidat komentář
freeteepek
https://www.facebook.com/WTAFinalsSG/videos/719523314906099/
Reagovat
freeteepek
Jestli to správně chápu, tak v singlu už je po dnešku jistých prvních 6. Zbývají tudíž jen 2 volná místa, o která se svede tuhý boj. Že by se tentokrát rozhodlo až v Kremlu???
http://live-tennis.eu/en/wta-race
Reagovat
bIbec
no.. zatím to na tuhý boj moc nevypadá. Ten rozestup mezi 8 a 9 je dost veliký. Uvidíme po Wuhanu. Tipnul bych si, že už ta osmička zůstane taková, jaké je.
Reagovat
PetaM
Dal bych ta místa Ostapenko a Stephens.
Reagovat
tommr
Ostapenko si postup určitě vybojuje, ale Stephens už nemá nárok ledaže by dostala WC na úkor Kontaový a to by myslím nebylo úplně fér ...
Reagovat
Fandina
Jj, GS sampionky by tam patrily.
Reagovat
com
na to, ze spolu jeste zadnej titul neziskaly a mely by se snazit teda aspon nejakej ziskat a trenovat.. tak nechapu, proc nehraje Hradecka we Wuhanu a Katka tak musi hrat s Kasatkinou
Reagovat
EllNino
ty blbečku, Hradecká vzdala v kvaldě singla a tak Katce nic jinýho nezbývalo ... dřív než začneš prskat, tak si zjisti fakta
Reagovat
com
:D a proc hned urazis demente.. Vsak sem psal, ze nechapu, tak se normalne ptam.. Kazdej nema nudnej zivot jako ty, aby mohl sledovat kazdej zapas kvalifikace
Reagovat
EllNino
já mám život normální, prostě si přejedu výsledky a český zápasy jsou tu vyvěšený v samostatým článku ...
Reagovat
sprchon
Neptáš. Psal jsi jen, že nechápeš.
Reagovat
Fandina
Ano, napsal, že to nechápe. Co se ti na tom nezdá?
Reagovat
sprchon
"nechápu" s tečkou na konci není otázka. Co na tom nechápeš?
Reagovat
Fandina
Kde vidíš tečku?
Reagovat
sprchon
Nevidím tam otazník, protože tam není.
Reagovat
Fandina
Kdybys byl empatický, tak bys pochopil. Mohl se ptát i takto.
Reagovat
sprchon
Nemám rád lidi, kteří se ptají stylem "nechápu ..." nebo když o něco žádají "nemám ...".
Reagovat
Fandina
Nemáš rád? Tak si zvykej, že ne každý bude psát to, co máš rád. On něco napsal a pak napsal, že se ptal. Respektuj to a nepřekrucuj slova druhých.
Reagovat
smazaný uživatel
Když sleduješ, kdo co napíše, tak porovnej, kolik zajímavých komentářů napíše sprchon nebo EllNino s tím, jak (doslova) hloupě píší com, vrabejka a podobní.
Reagovat
Fandina
To ano, ale na druhé straně, když víš, že je com, vrabejka a další hlupák, tak na něj nereaguj. Psát blbovi, že je blb je největší blbost na světě. On to nikdy nepochopí.
Reagovat
smazaný uživatel
Právě proto třeba na Fandinu reaguji minimálně :-)
Reagovat
Fandina
Já ti taky nic nepíšu.
Reagovat
sprchon
Nic nepřekrucuju. V reálném životě takové lidi nerespektuju a nezajímají mě. Proto už z mého života takřka vymizeli. :) Na diskuzi to lze udělat stejně použitím ignoru, což taky teď udělám. Nedávno jsem si tady omylem vyčistil filtr.
Reagovat
Fandina
Když tě to nezajímá, tak se do diskuse nevkládej. A ne, že začneč toho dotyčného poučovat.
Reagovat
EllNino
říká vrchní poučovatel TP
Reagovat
Fandina
Já nevím, kdo začal odpověď v tomhle vlákně blbečku, já to rozhodně nebyla.
Reagovat
sprchon
V tomhle případě jsem se zastával EllNina. Naštěstí jsi tu ty, abys to uvedla na pravou míru. ;)
Reagovat
Fandina
A já ti naznačila, že com se mohl klidně jen ptát.
Reagovat
sprchon
To je jeho věc. Ať se zeptá, jestli chce. Pokud tedy nejsi jeho tisková mluvčí.
Reagovat
Fandina
Nejsem tisková mluvčí, ale když vidím, že se někdo baví jako blb, tak mu to dám najevo.
Reagovat
janek_da
Chlape, píšeš si s Tabletem teď.
Reagovat
sprchon
Možná jsi na to kápl... Dneska už se dá normálně mluvit s počítačem stejně jako s člověkem. Fandina je možná opravdu program.
Reagovat
Fandina
Já jsem zlo TP, hloupá, zlá. Žádný program. Zlo.
Reagovat
freeteepek
Nejsi:-)
Reagovat
Fandina
Jsem. Hrozně hloupá, dělám pravopisné chyby, jsem zlá a kráva, p.ča a nevím co ještě. Jsem Mistriní světa, všude jsem byla a mám virtuální věk na základě kterého všechny poučuji. Přitom jsem strašně hloupá ... věř giginovi, ten to ví.
Reagovat
slacker
zla a krava, to prevazuje
Reagovat
Fandina
u tebe o tom nepochybuji, u tebe převažují jen ty negativní věci, ty ani pozitivní být nemůžeš, nemáš na to
Reagovat
smazaný uživatel
com-ik
Reagovat
Fandina
Beth s Šafinkou do toho nepočítají, jinak by tam byly taky. Takže super holky, držím palce, ať něco vyhrajete. Pojďte a gratulka!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist