Hradecká se Siniakovou si trofej z Indian Wells nepřivezou

19. 3. 2017, 03:47
Aktuality 36
WTA INDIAN WELLS - Lucie Hradecká a Kateřina Siniaková v Indian Wells první společný titul nevybojujou. České tenistky ve finále podlehly dvojici Yung-Jan Chan a Martina Hingisová.
Kateřina Siniaková a Lucie Hradecká

Letos nově složený pár Hradecká a Siniaková vedl v úvodu 3:1 a dvakrát podával na výhru v úvodní sadě. Siniaková měla za stavu 5:4 při svém servisu dva setboly, ale Češky ani jednou neuspěly a za stavu 6:5 podání neudržela Hradecká. O první set pak přišly ve zkrácené hře poměrem 4:7.

Ve druhém setu Hradecká se Siniakovou znovu vedly, tentokrát 2:0, ale od té doby prohrály šest her v řadě. Zápas ukončila volejem Chan Yung-jan. Český pár hrál čtvrtý turnaj sezony a stejně jako v Tchaj-pej poslední krok k titulu neudělal.

I Hingisová s Chan Yung-jan jsou letos nově složenou dvojicí a získaly první společný titul. "Zlepšujeme se a začínáme si víc věřit," řekla Švýcarka, jež čtyřhru v Indian Wells vyhrála už potřetí v kariéře. Poprvé to dokázala již před 18 lety s Ruskou Annou Kurnikovovou, podruhé předloni se Saniou Mirzaovou z Indie.

• WTA PREMIER MANDATORY INDIAN WELLS •
USA / Kalifornie, tv. povrch, 4.828.000 dolarů
sobotní výsledky (18. 03. 2017)
• Čtyřhra - finále •
Yung-Jan Chan/Hingisová (6-Tchaj-wan/Švýc.) - Hradecká/Siniaková (ČR) 7-6(4) 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

36
Přidat komentář
tommr
jejich finálovej výkon jsem ještě pořádně nerozdýchal a vůči Lucce už začínám mít velkou averzi. Holkám se ale jejich výkon zřejmě líbil:
http://www.tenisovysvet.cz/article/detail/2324--skoda-ve-finale-jsme-mely-navrch-siniakova-nicmene-veri-ze-tituly-ceskeho-paru-prijdou
Je fakt, že celej první set měly navrch hlavně díky vynikajícímu výkonu Katky a dvakrát mohly set dopodávat. Lucka ovšem veškerou snahu Katky spolehlivě zabíjela a vyvrcholilo to tím když za stavu 6:5 pro naše Lucka přišla o podání čistou hrou po 4 stupidních chybách v řadě. Ve druhým setu pak odpadla i Katka, která už nestačila napravovat chyby Lucky a ke konci už jí to zjevně přestalo bavit ...
U Lucky mě kromě její špatný hry vytáčí i její chování. I po tý nejlacinější chybě se neustále tlemí jako kdyby byla zhulená a zjevně si vůbec nepřipouští, že to partnerce kazí. Totéž dělala i v poslední době když ještě hrála s Andreou ...
Reagovat
Fandina
Myslím, že to s tou kritikou Hrádi přeháníš. Chyby dělaly obě, hlavně v rozhodujících okamžicích a nebylo to jen na Hrádě.
Ale to bys musel na to koukat objektivně as pocitem nesnášenlivosti.
Reagovat
Fandina
a ne s pocitem nesnášenlivosti
Reagovat
PetaM
Myslím, že Katka by měla debla hrát sama, do toho finále taky prošla sama, Lucka tam byla jen omylem při každém zápase.

A mně osobně se mnohem více líbí, že se po chybě usmějou, než aby mlátily raketama jako nějaké opice, které neví, jak jinak si vybít vztek.
Reagovat
tommr
komentoval jsem jen finálovej zápas, protože ty předchozí jsem neviděl. Ty zřejmě ano když s nima tak těžce ironicky argumentuješ ...
Reagovat
FulnekUltras
souhlas +1000
Reagovat
EllNino
trochu soudnosti tommre, Katka se do finále nedostala sama, sama při tom prvním setbolu udělala zbytečnou chybu, kdyby do toho tolik neřízla, byl by set v kapse, přišla raketa na zem a ztráta koncentrace a byl to klíčovej míč zápasu, který ovlinil další skóre, takže já viím z prohry hlavně Katku a její výlevy už mi taky přestávají bavit, není jí 15, omlouval jsem to, ale už by s tím mohla přestat ... ani Andrea nehrála nikdy na kurtu sama ... Lucka je hodná holka, která byla zrazena Andreou, pak jí vzala jako dobračka zpět, aby se na ni znovu Andrea vysrala, takže moc nechápu tu averzi ... Herně už není na takové úrovni jako před pár lety, ale rozhodně se nesměje schválně, není zhulená, nebo nic jinýho, je to hodná holka, která neměla nikdy zrovna na růžích ustláno ...

Nemám tohle rád, svalování na jednoho člověka, vždycky jsou na prohru obě ...
Reagovat
VlS
Nikdo jí nebere, že je hodná holka, ale hrála špatně, rozhodně hůř, než Katka. Zápasy předtím nešlo viďět, takže nejde než usuzovat, že musely hrát líp, protože takhle by se do finále dostat nemohly. Ani Martina s Chan neodehrály extra zápas. Je fakt, že těžko posuzovat, co z toho způsobuje ten suchej zip místo povrchu a divný odskoky, ale zas horší, než antuka to nebude. Že se tomu směje mě nevadí, lepší, než kdyby brečela. Každej to musí nějak zpracovat. Stačí, že vím, že brečí tommr a já.
Reagovat
Fandina
Jeden zápas tady k vidění byl, nevím jestli to nebylo nedopatřením, ale byl a je faktem, že Hráďa dělala chyby, ale ty ona dělá často a pak zase zahraje super úder a zaboduje, všechno tak nějak v normě. Ale dělat z ní neschopnou a nebo kvůli tomu brečet, jak píšeš je o ničem. Prohrály, protože Hingis s Chang byly lepší, není potřeba z toho dělat vědu. Příště mohou vyhrát.
Reagovat
VlS
Fandino, Lucka hrála strašně.
Reagovat
Fandina
Znovu si to pusť a pak se ozvi. Přeháníš.
Reagovat
VlS
Nepřeháním, hrála strašně blbě a Katky mě bylo líto. Nejsem masochista, takže si to znovu nepustím.
Reagovat
Fandina
Tak si nech lístost, až to bude potřeba, navíc, teď to opakují, tak vidím, že to přeháníš.
Reagovat
Fandina
2:1 podává Hráďa, první podání, return od protihráček, teď winer po čáře, další podání to samé a zase winer od Hráďi 40:0.
Reagovat
Fandina
Nakonec 40:30 a pak 3:1.
Reagovat
Fandina
Teď ale Hráďa svoje podání projela, nicméně, katastrofa vypadá jinak, něco zkazila Hráďa, jeden Katka a jednou super zahrála Hingis na síti.
Reagovat
FulnekUltras
co chlapi naživo? ;)
Reagovat
Fandina
Musíš umět stíhat obojí a ještě k tomu něco navíc.
Reagovat
Fandina
Fencl ty dáš 125 majlí za hodinu voe a ona ti to vrátí voe, to se nedá nic dělat.
Reagovat
FulnekUltras
;))) jsem vlastně zapomněl Fandi, že jedeš přístrojovou simultánku... ;)))
Reagovat
patriks
u lavičky v prvním setu říká: jste lepší, často je i přehráváte, pojďte, první set je v kapse.
Reagovat
Fandina
Říkal, možná by bylo lepší, kdyby řekl, musíte se víc snažit.
Reagovat
blixa
"Musíte se víc snažit pane správce ! To víte, my jsme správní rada, my bysme vás taky mohli vyhodit !!!"
Reagovat
Fandina
Jo já bych je víc hecovala, ale z gauče se to říká.
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD
Reagovat
PetaM
To jsem teda neslyšel, že by řekl, že první set je v kapse ...
Reagovat
Fandina
Máš pravdu, že je první set v kapse neřekl.
Reagovat
PetaM
Řekl, že je přehrávají, že jsou lepší, řekl že vedou a mají se soustředit na servis. Že Katka má zprava servírovat klidně i pomalou zatáčku na Chan ven z dvorce. Že mají být aktivní, mají přebíhat, že hry před tím byly trochu strojené a bez aktivity a proto je prohrály.
Reagovat
Fandina
Jj, já slyšela dvě porady a ta první byla dost o tom, kam mají hrát, že mají přeběhnout Chan hned po podání atdd. A jen nakonec řekl, že jsou lepší a že mají do toho jít atd.. A ta druhá porada byla v druhém setu a ta byla hlavně na povzbuzení, aby neklesaly na myslí, ale to už prohrávaly.
Reagovat
PetaM
No ... Já šel po prvním setu spát :D Zkazilo mi to náladu, navíc šly Hingis a Chan na záchod a to už jsem nedával :D Kdyby hrály dál, tak počkám, ale takhle už konec :D
Reagovat
Fandina
Ze začátku druhého setu to vypadalo, že by mohly otočit, ale pak přišlo pár zkažených míčů a vezly se. Škoda prvního setu, to rozhodlo.
Reagovat
EllNino
https://twitter.com/WTA/status/843262356285140992

Zesilte si, co si holky řekly u sítě :D
Reagovat
VlS
No jo no.:-)
Reagovat
PetaM
Katka: "Promiň, bla bla bla bla ..."
Martina: "Bla bla bla bla bla ..."
Katka: "Bla bla bla normálně bla bla ..."
Martina: "Bla bla bla ..."

Víc nerozumím.
Reagovat
EllNino
Většinou jsem to já, která nastřeluje :D
Reagovat
smazaný uživatel
Katka: promiň
Martina: To nic, většinou nastřeluju já
???????
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist