Hradecká si na olympiádě zahraje i dvouhru, vyzve Wozniackou

6. 8. 2016, 23:13
Aktuality 9
Lucie Hradecká si na olympijských hrách v Riu de Janeiro vedle čtyřhry zahraje i dvouhru. Do soutěže se dostala jako náhradnice a v 1. kole ji čeká Dánka Caroline Wozniacká.
Profily hráčů
Lucie Hradecká

Aktuálně 162. hráčka světa ve dvouhře Lucie Hradecká nahradila Su-Wei Hsieh z Tchaj-wanu. Pokud porazí Wozniackou (54. v pořadí WTA), mohla by si teoreticky ve druhém kole zahrát s Petrou Kvitovou, s kterou bydlí v olympijské vesnici na pokoji.

Jednatřicetiletá Hradecká měla v Riu jistou účast ve čtyřhře spolu s Andreou Hlaváčkovou, s kterou získaly před čtyřmi lety v Londýně stříbro. V Riu šestý nasazený pár má na úvod za soupeřky Ukrajinky Elinu Svitolinovou a Olgu Savčukovou.

Oba zápasy 1. kola Hradeckou čekají v neděli.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

9
Přidat komentář
smazaný uživatel
na tu svoji pinkanou určitě čas nedostane,Lucka se může jen vyházet
Reagovat
FulnekUltras
kéž by taky vycházel první servis
Reagovat
janek_da
To vzali podle abecedy pozpátku? Hradecká za Hsieh
Reagovat
smazaný uživatel
Opovaž se prohrát! :D To 2. kolo proti Petře prostě chci. Věřím, že v zápasech proti Češkám by mohl hodně pomoct i Kotyza...
Reagovat
FulnekUltras
jestli se mu bude chtít... ;)
Reagovat
tommr
a docela mě překvapilo, že se mezi deblistkama, který nehrajou singla nenašla žádná výše postavená hráčka. Každopádně by toho měla Lucka využít a Wozniackou pokud možno aspoň pořádně potrápit. Prioritou by pro ní ale měla zůstat čtyřhra ... :)
Reagovat
janek_da
Spíš tipuju, že se vyšťaví a v deblu už bude šlapat vodu
Reagovat
smazaný uživatel
šlapat sambu
Reagovat
COMEON
Caroline mam rad a dufam, že uvidim zápas Petra vs. Caro ale Lucia je nebezpečna superka :O
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist