Hradecká v Abú Zabí prošla kvalifikací a po dvou letech si zahraje hlavní soutěž

6. 1. 2021, 08:42
Aktuality 86
WTA ABÚ ZABÍ - Lucie Hradecká ve druhém kole kvalifikace v Abú Zabí porazila 7-6 6-1 Kanaďanku Carol Zhaovou a postoupila do hlavní soutěže. V té si na okruhu WTA zahraje poprvé od února 2019 a vyzve 18letou Ukrajinku Martu Kosťukovou.
Profily hráčů
Lucie Hradecká (© j48tennis.net)

Lucie Hradecká se v posledních letech specializuje hlavně na čtyřhru a také proto ve dvouhře figuruje až 495. místě světového žebříčku. Přesto se vešla do kvalifikace turnaje WTA 500 v Abú Zabí, a navíc dokázala dvoukolovým sítem projít.

Včera ve svém prvním soutěžním singlovém zápase od loňského února porazila pátou nasazenou Španělku Andreu Lazarovou (272. v WTA) a dnes si poradila i s pětadvacetiletou Kanaďankou Carol Zhaovou (549.), kterou přehrála 7-6 6-1.

V prvním setu pětatřicetiletá Češka dvakrát neudržela servis a za stavu 5-6 musela přes shodu bojovat o udržení svého podání. Byla úspěšná a i když pak v tie-breaku ztratila vedení 6-1, svůj celkově sedmý setbol proměnila a druhý set už měla pod kontrolou. Nečelila v něm jedinému brejkbolu a po hodině a půl mohla slavit.

Hradecká si tak poprvé od února 2019 zahraje hlavní soutěž turnaje WTA a znovu ve Spojených arabských emirátech. Předloni v Dubaji navázala na triumf na podniku ITF v Trnavě a svou neporazitelnost prodloužila na devět utkání, v prvním kole pak ale nestačila na Švýcarku Belindu Bencicovou.

O první výhru v hlavní soutěži turnaje WTA ve dvouhře od září 2017, kdy v kanadském Québecu porazila domácí Biancu Andreescuovou a postoupila do čtvrtfinále, bude bývalá 41. hráčka světa Hradecká bojovat proti Martě Kosťukové. S 18letou Ukrajinkou se utká poprvé.

V hlavní soutěži se tak představí celkem pět českých tenistek. Už dnes do ní úspěšně vstoupila Barbora Krejčíková, která si poradila s Američankou Jamie Loebovou. 

Další tři Češky jsou nasazené a svůj první zápas sezony odehrají ve čtvrtek. Karolína Plíšková začne proti Rumunce Soraně Cirsteaové, Markéta Vondroušová bude čelit Su-Wei Hsieh z Tchaj-wanu a Karolínu Muchovou vyzve Danka Koviničová z Černé Hory.


Z hráček Top 10 se kromě Plíškové představí ještě Sofia Keninová z USA, Ukrajinka Elina Svitolinová a Běloruska Aryna Sabalenková.

Čtyřhru si v Abú Zabí zahrají Hradecká s Renatou Voráčovou, Muchová s Vondroušovou a roli nasazených jedniček budou plnit Krejčíková s Tchajwankou Su-Wei Hsieh.

• WTA 500 ABÚ ZABÍ •
Spojené arabské emiráty, tv. povrch, 565.530 dolarů
středeční výsledky (06. 01. 2020)
• Dvouhra - závěrečné kolo kvalifikace •
Hradecká (ČR) - Zhaová (Kan.) 7-6(7) 6-1
Hesseová (11-Fr.) - Burrageová (3-Brit.) 6-3 6-2
K. Bondarenková (10-Ukr.) - Grammatikopoulouová (4-Řec.) 6-1 6-3
Bondárová (6-Maď.) - J. Pieriová (13-It.) 4-6 6-4 7-5
Zhaoxuan Yang (Čína) - Papamichailová (7-Řec.) 6-2 6-2
Gasanovová (12-Rus.) - Šibaharaová (Jap.) 4-6 7-5 6-2
B. Turatiová (It.) - Caregarová (14-It.) 6-0 6-3
Stefaniniová (It.) - Fetecauová (15-Rum.) 1-6 6-2 7-6(3)
• Rozlosování kvalifikantek •
Zhaoxuan Yang (Q-Čína) - Keninová (1-USA)
Bondárová (Q-Maď.) - Sasnovičová (Běl.)
K. Bondarenková (Q-Ukr.) - Yafan Wang (Čína)
Stefaniniová (Q-It.) - Rybakinová (6-Kaz.)
Hradecká (Q-ČR) - Kosťuková (Ukr.)
Gasanovová (Q-Rus.) - Barthelová (Něm.)
B. Turatiová (Q-It.) - Švedovová (Kaz.)
Burrageová (LL-Brit.) - Watsonová (Brit.)
Hesseová (Q-Fr.) - Zvonarevová (Rus.)
Kompletní los
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

86
Přidat komentář
sojka1
Reagovat
gigin
Reagovat
gigin
To je jak kdybych letěl na Novinky, Idnes nebo podobné špičky a napsal tam pod Události v USA, že Gulbis je Génius.
Reagovat
sojka1
tak ten rozdil "nejen vidite, ale i citite", ze... taky jsem vahala, botky neco stoji, ale co kdyz nekdy vede cesta jen tou louzi? :-)
Reagovat
gigin
Tak pak zbývá jen otočka a davaj pryč.
Reagovat
blixa
Noo ... jen aby to zase nebylo "davaj děngi, davaj časy !" smilesmile
Reagovat
FulnekUltras
právě začínají opravdu natvrdo sklízet, co zaseli... smile
Reagovat
smazaný uživatel
To, co teď předvádějí "liberální" globálšmejdi vůči stále úřadujícímu prezidentovi USA, nemá obdobu.

"demokracie" jen podle nás pravověrných novosvazáků, na věčné časy a nikdy jinak - zahraniční pouliční bordely na Ukrajině či na Slovensku (úspěšné), v Bělorusku nebo v Česku (neúspěšné) organizovat můžeme - doma však skutečně svobodné veřejné vyjádření vůle občanů v žádném případě nepřipustíme - na to už finančnická elita světa investovala poslední rok do "naší" věci až příliš mnoho peněz, a neváhala přitom rozpoutat dokonce ani virovou pandemii

ALM !!!!!

Na všech normálních životech dnes záleží !!!!!

Trump dokázal samozvaným sociálním inženýrům přebrat poctivě pracující lidi nižší a střední třídy, jakož i mnohé rozumně uvažující černochy a příslušníky dalších menšin. Za to narazil na neviditelnou bariéru neuvěřitelně amorálního pokryteckého slizu. Před šedesáti lety by jej tito zákeřní parchanti nechali zastřelit jako Kennedyho. Dnes už používají sofistikovanější metody včetně volebních podvodů. Kovidmánie se stala vhodným prostředkem, jak vnést do sčítání hlasů chaos a vytvořit prostor pro zřejmé protitrumpovské machinace. Biden je v nynějším procesu pouze dočasně užitečnou figurkou. Teprve za ním číhá na lidi celého světa opravdový arciksindl moderních dějin.

Kdo si pod rouškou modrého "pokroku" troufne sáhnout na základní hodnoty novodobé lidské civilizace, musí teď už tedy počítat s nesmiřitelným vytrvalým odporem na všech úrovních společnosti.

FFN !!!!!

K čertu s cílenými manipulacemi a fakenews CNN, ČT a dalšího prolhaného mediokratického ksindlu !!!!!

Žádné formy zastrašování, cenzury ani demagogického podsouvání viny za veškeré zasloužené reakce na prvotní akce modrošmejdu nás nezastaví.

https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clanek/twitter-zablokoval-trumpovi-ucet-40347066#seq_no=2&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_req_id=byhn0eCGT81-202101070356&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Reagovat
FulnekUltras
a toto je realita z dnešního/včerejšího "zimního paláce"...

lze důvodně předpokládat, že střelné zbraně nakonec použili vynervovaní příslužníci stráže Kapitolu - stejně jako to, že mediofašisti se budou v mainstreamu všemožně snažit připsat toto násilí a vinu za něj demonstrantům - čekají nás ještě rušné dny

https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/okamzik-zlomu-takto-dav-prolomil-dvere-senatu-policista-neme/r~62faa468506711eba25cac1f6b220ee8/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_req_id=ekXeMI9zC8t-202101070004&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box
Reagovat
FulnekUltras
americký fašizoidní modroksindl a jeho mediální hlásné trouby dnes ztratily i ty nejposlednější zbytky práva vměšovat se do vnitřních věcí a historie jakýchkoliv jiných zemí

https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clanek/mezi-ctyrmi-mrtvymi-z-utoku-na-kapitol-je-veteranka-letectva-40347072#seq_no=2&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_req_id=g2XwSezhnlx-202101070640&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Reagovat
blixa
Ale Ultrasi, co je to s tebou ? Takhle na stará kolena převlékat kabát ! Máš jásat, slavit, chlastat ! Vytáhnout s americkou vlajkou do ulic ! Soudruzi v USA to dokázali ! Kapitalizmus bude zničen ! A Marx měl pravdu, když tvrdil, že komunizmus bude nastolen v té nejvyspělejší kapitalistické zemi ! Jen si, blbec, myslel, že to bude Británie smile Jenže ten tvůj nešťastný zkroucený mozeček ! To tvoje chybné zpracování ! Zase jsi na špatné straně a nemůžeš si plnými doušky užívat rozkoše ... Ultrasi, Ultrasi, mě je tě snad skoro líto ... smilesmile
Reagovat
dadaft
Ještě ho povzbuzuj!
Tohle je tenisové fórum, ať si Fulnek táhne svoje bláboly kázat do diskuse na Parlamentní listy, tam zapadne...
Reagovat
blixa
Tobě to přijde jako povzbuzování ? Bože kriste ... smilesmilesmile
Reagovat
dadaft
on to tak bude brát.
Reagovat
blixa
On nepotřebuje povzbuzovat. On si vystačí zcela sám se sebou. To sis mohl za ta léta už všimnout smile
Reagovat
FulnekUltras
smilesmilesmile
Reagovat
dadaft
no jo, taky pravda.
ale už mě sere, jak sem furt tahá politiku..
Reagovat
FulnekUltras
bys jinak ani pořádně nevěděl, co se v noci dělo... ;-) a že to kurewsky souvisí se vším ostatním i u nás smile
Reagovat
FulnekUltras
Tyhle doušky nechutně zkysané modré žgrndy si rád odpustím. ;-)))

Marx měl o budoucím vývoji kapitalismu dokonalý přehled - permanentní koncentrace kapitálu postupně až do rukou doslova hrstky parazitů, jeho následná internacionalizace (dnešním slovníkem globalizace), no a dál už to díky bilderberské nenažranosti a všehoschopnosti půjde zákonitým samospádem.

Všetky kampane idúce proti záujmom ľudu skončia nevyhnutne krachom - a rovnako aj žalostné figúrky, ktoré sa k nim prepožičia...

Tady jsme ovšem už o level výš, jde nikoliv o možnosti vylepšení normálního lidského života, ale o samou jeho podstatu. Strůjci současné "krize" tak skončí - dříve nebo později - zcela zaslouženě o to hůře.
Reagovat
blixa
Ultrasi, Ultrasi, ten zmatek v tvý hlavě je skutečně lahůdkový ... smilesmilesmile
Reagovat
dadaft
vysmaž někam jinam
Reagovat
Grape
Bože, to je úroveň smile
Reagovat
FulnekUltras
to správné nivó hledej u zkorumpovaného zrzavého skrčka z Letné, nenávistného frustráta Hutky nebo globálfašisty Halíka - třeba ho najdeš smile
Reagovat
EllNino
Něco k tenisu?
Reagovat
EllNino
Hodně sterilní zápas ... Kaťa to zvládla, ale Zarina už má asi nejlepší léta za sebou ... obě mají hodně společného s Českem, jedna kdysi jako juniorka, druhá dodnes :)
Reagovat
EllNino
pohodová výhra, čekal jsem větší drama, Američanky umějí zatopit ... ale Bára je momentálně naše jistota kvality, řekl bych že dost možná největší jistota hned po Petře a Karolíně ( i když u té překvapivě loni moc ne) v tom, že dovede porazit hráčky pod sebou poměrně bezpečně ... ještě by občas chtělo porazit někoho nad sebou, třeba teď Putinu, a bylo by to fajn :)

U ostatních našich slečen je to poslední dobou buď, a nebo - Markéta, Muška, Maruška, Katka, Týna, Bára - není tam moc žádná, u které bych netrnul, že to nevyjde :)

U té Krejči tak nějak tuším, že podá stabilní výkon bez výkyvů, ale také se to může změnit :)) Čím půjde výš, tím to bude přicházet více, nahoře už prostě fouká a naše maldší generace to pociťuje :) Bára se do širší špičky prokousala teprve loni a tak pořád může, Markéta, Muška, Maruška a spol. už mají očekávání, že musí ... a to svazuje :)

Jsem na letošní sezónu zvědav, asi dojde k velkým přesunům v žebříčku, ale už je na čase :)
Reagovat
misa
Doufám, že přesun Marušky bude směrem vzhůru :)
Reagovat
tommr
Bára prošla do druhýho kola s přehledem ... smile
Nutno ovšem dodat, že šlo o tzv. povinnou výhru, protože její soupeřka se na pětistovku dostala nějakým omylem. Už v příštím kole ale čeká na Báru opravdu těžká prověrka: Putintseva ...
Reagovat
tommr
Pera nakonec dokázala třetí set otočit z 1:4 na 6:4, ale na oficiálních stránkách WTA mají pořád stav 6:2 2:6 6:1 pro Vekicovou ... smile
Reagovat
brixner
Šťastné a veselé Vánoce a šťastný a veselý rok, aby sloužilo zdraví a těm, co moc neslouží, aby se z toho neposrávali, protože stačí se pořádně vožrat a poblejt a tim pádem se vyčistěj vnitřnosti a hnedky má člověk zas pocit, že mu to zdraví slouží-vověřeno! No a taky víc těch turnajů, protože vlóni to stálo za hvno a všude se všecko rozlejhalo a teď se prej má vrátit Makarová a to bude teda porod, no kdo to má furt poslouchat! Takže ať svištěj pálky, vodstřelovač ze Srbska ať je v klidu, páč na našeho GOATa se stejnak nikdá nedotáhne no a hlavně pevný zdraví zdraví vás zdraví plný zdraví až navěky zdravý člen. Příjemnýho Silvestra a moc se nevožerte!smile
Reagovat
blixa
Příjemnýho silvestra ? Ty ses teprve dnes probral z kocoviny ? smilesmilesmile
Reagovat
dadaft
Ještě tak před osmi deseti lety bývaly oficiální stránky WTA perfektní -- vše fungovalo, výborné statistiky, livescore jsem měl zapnuté furt...
pak to šlo pomalu do kopru, jak se všechno ořezává a zjednodušuje pro telefony...........
........... a dneska je to totální nepoužitelný hnus.
Reagovat
FulnekUltras
novosvazácký "liberální" progresivismus jen naplno předvádí své schopnosti
Reagovat
blixa
Na stará kolena pravičákem ? smilesmile
Reagovat
FulnekUltras
odborné hľadisko by malo byť rozhodujúce ;-)
Reagovat
tommr
jj je to tam všechno naprosto nespolehlivý. Ted zrovna koukám, že podle nich už Vekicová vyhrála ve třetím setu 6:1 i když se ve skutečnosti pořád hraje ... smile
Upozornoval jsem je v poslední době na některý chyby v zápasových statistikách některých našich hráček, ale na upozornění vůbec nereagujou ...
A už úplně tam chybí statistiky starších hráček. Ted jsem se chtěl zrovna podívat jak na tom byla v kariéře Julia Goerges, ale už jí "stihli" vymazat ... smile
Reagovat
smazaný uživatel
Stěžují si na to i samotný hráčky.
Reagovat
EllNino
Zmínila se, že podmínky na tomto turnaji jsou nejrychlejší, co na WTA tour zažila, že jsou kurty ještě rychlejší než loni na US Open :)

Myslím, že by to mohlo sedět Mušce, snad nebudu vyveden z omylu ...

Velkou favoritkou pro mě Aryna
Reagovat
dadaft
zajímavé, na pohled to zas tak superrychle nepůsobí, spéš středně
Reagovat
EllNino
Flipper a Siegemund prej chodily často servis - síť :) A Vekic - Pera, to je baseball
Reagovat
EllNino
narazí na Martu Kostyuk ... nezvypytalený los
Reagovat
tommr
žádná lehčí soupeřka tam ale pro ní nebyla ...
Reagovat
EllNino
Shvedova a Barthel by také šly :) Přál jsem si Monu Barthel a 2. kolo proti Káje :)) To by byla řežba ...
Reagovat
com
presne tak.. nevim co by chtel, kdyz je Hradecka az nekde na 500 miste smile
Reagovat
EllNino
Docela v hlubokém lese, teď prohrála už skoro vyhraný set ...
Reagovat
Fandina
Hráďa super, dívala jsem se chvíli na SportZone a zrovna hrála jako v uvozovkách zamlada. smile Tak jsem zvědavá s kým bude hrát v prvním kole a moc doržím palce. Hráďo pojď!!!
Reagovat
Hornych
prosím, nemohla by jste mi poslat odkaz na SportZone? Rád bych tento turnaj také sledoval, děkuji
Reagovat
Fandina
SportZone je potřeba stahnout do počítače nebo tabletu a pak ji tam nainstalovat.

Už nevím, odkud jsem ji stahla, mám verzi 1.5, jsou i novější, je potřeba si je najít na netu. Třeba v tomhle odkazu je ta moje verze.

https://sportzone.software.informer.com/1.5/
Reagovat
Alien
Tak Jebauerová nakonec 1.set přetavila ve svůj prospěch a tím pádem je o utkání prakticky rozhodnuto!
Reagovat
blixa
Jebauerová ? Zajímavé jméno. Nějaká Němka ? smilesmile
Reagovat
Alien
Pokud vím, tak Ons je z Tunisu!!! Tak si to nastudujte!
Reagovat
blixa
Ons je určitě z Tunisu, ale ta Jebauerová, o které píšeš bude podle jména nejspíš Němka ... ale dobře, zkusím si to nastudovat ... smilesmilesmile
Reagovat
Fandina
Jj, Jebauer/ová vypadá na Němku. smilesmilesmile
Reagovat
ivecka
smile
Reagovat
blixa
Copak ? Máš to nastudovaný ? smile
Reagovat
Dobry-den
Nerozumíš tomu. Ons není z Tunisu, ale z Tuniska. Je v tom drobný rozdíl. Nastuduj si to!!! smile
Reagovat
blixa
Ale prd. Rezidenci má v Tunisu, což je hlavní město Tuniska. Takže je z Tunisu. Nastuduj si to ! smile
Reagovat
blixa
Nicméně pořád nevíme, kdo je to ta Jebauerová. Nemá už to někdo nastudovaný ? smile smile
Reagovat
Dobry-den
https://www.ancestry.com/name-origin?surname=jebauer
Reagovat
blixa
1880 - 1920 ? Hmmm, to nám asi moc nepomůže ... smilesmile
Reagovat
Dobry-den
Tobě už nepomůže ani svěcená voda. smile
Reagovat
blixa
Tak ta zcela jistě ne. A už někomu někdy pomohla, že se tak ptám ? smile
Reagovat
Dobry-den
To netuším, ale opět si to můžeš nastudovat. smile
Reagovat
blixa
Nejsi ty nějakej studijní typ ? smilesmile
Reagovat
Dobry-den
Irelevantní. 'Odkud je' a 'kde má rezidenci' není to stejné. Nastuduj si to. Konečně už. Sakra. smilesmilesmile
Reagovat
blixa
Kde má rezidenci, tam bydlí. Tedy odtud je. Sakra už. Nastuduj si to ! smile
Reagovat
Dobry-den
Aspoň nelži. smile
Reagovat
blixa
Nonono, jako bys snad někdy mluvil či psal pravdu ! smile
Reagovat
dadaft
První kvalitní zápas nové sezóny, tohle je bitva na vysoké úrovni .........
Reagovat
tommr
myslím, že Jabeurová bude letos hodně nebezpečná ...
Reagovat
dadaft
Bude.
V závěru zápasu ovšem ukázala jednu ze svých slabin -- rozklad na několik gemů, kdy dávala chybu za chybou...
Reagovat
tommr
občas ztratí nervy a pak jde její hra do kopru. Tenisově se ale neustále zlepšuje což je s její postavou dost překvapivý ... smile
Reagovat
blixa
No, Monika Seleš taky nebyla žádné tintítko a jaká to byla tenistka. Je to sice pro mě určitou záhadou, jak je možný, že holky s takovou figurou jsou tak dobrý ale holt nemůžu všemu rozumět ...
Reagovat
tommr
Monika Seleš? Tu sice naživo nepamatuju, ale na žádných fotkách to nevypadalo že by měla nadváhu ...
Jako otylky mezi top hráčkami by se ale daly označit Serena nebo Clijstersová a z dřívějška prý i Davenport ...
Reagovat
blixa
No ... chrt to zrovna nebyl ..
https://www.amazon.com/Monica-Seles-Celebrity-Photo-Autographs/dp/B00IN912TI
Reagovat
tommr
to je tzv. "baby fat". Podívej se jak v jejím věku vypadala Petra Kvitová ... smile
Reagovat
Ela-fon-isi
Ons je podle arabského vkusu akorát, oni přílišné štíhlosti nepropadli. Mohla bych vyprávět, jak se mě v Egyptě vždycky snaží vykrmit.smile
Na to jak vypadá, je rychlá. Byl to skvělý zápas! Když se naštvala poprvé, tak ji to pomohlo, podruhé už jako Kačenka S.smile
Reagovat
George_Renel
https://www.idnes.cz/revue/spolecnost/serena-williamsova-tenistka-manzel-alexis-ohanian-sexismus-rasismus-kritika.A210106_083558_lidicky_sub
Reagovat
Grape
Blbci jsou oba, Tiriac i Ohanian.
Tiriac proto, že mu není vůbec nic do toho, kdy Serena ukončí kariéry (a naprosto mi uniká, co to má společného se slušností).
A Ohanian proto, že do toho zbytečně a bezdůvodně motá rasismus a sexismus.
Reagovat
dadaft
Tak na tenhle zápas jsem hodně zvědavý.
Stázinka je opravdu mimořádně ambiciózní a současné No.101 nepřijatelné, navíc tento rok už jí bude 20, je čas začít ambice proměňovat ve výsledky...............

...... ale dnešní soupeřka je těžká.
Reagovat
dadaft
Hm, tak Potapova už po pátém gemu ošetření levého ramene ........... no, na první zápas sezóny .... ???
Reagovat
EllNino
Nasťa loni hrála naposledy v březnu ... vypadá to, že další Ruska, kterou zničí zranění ... a že už jich bylo
Reagovat
dadaft
První set obrovský boj, obě hráčky předvedly, že i v této sezóně se budou držet svého útočného tenisu, který od nich známe.
U Veroniky je to doslova megapalba.
Bohužel až na pár hezkých momentů v polovině setu, kdy to tam Verča sázela nekompromisně a Anett přes nasazení nestíhala, většinou spíš chyby a chyby a chyby...
Ve druhém Anett nezvládla hned úvod a pak už se to vezlo.

Ale jak říkám, celková úroveň zápasu chabá.
Reagovat
Nenela
Proc vlastne zrusila ucast Katka Siniakova? Mela hrat i debla s Barou Krejcikovou
Reagovat
EllNino
viděl jsem kousek 2. setu do stavu 4:1 a výhody pro Lucku, pak se stream bohužel sekl a už se nerozběhl ...

Velké štěstí, že Lucka urvala ten první set, z 6:1 na 6:6 v TB byla zbytečná věc, ale naštěstí vyhrála na returnu míček na 9:7 ...

2. set byl také vyrovnaný, ale Lucka už pak zvládala lépe ty klíčové míče ...

Je obdivuhodné, že dokáže ve 35 ještě konkurovat mladším, i když Lazaro a Zhao nebyly zase tak silné soupeřky ...

V MD bych Lucce přál Monu Barthel, Yarku Shvedovu, Heather Watson, i možná Yafan Wang by byla hratelná, Sasnovich nevím nevím, stejně tak Marta Kostyuk ... naopak by se mohla vyhnout Kenin, Rybakině ...
Reagovat
dadaft
dobře ona.

pokud jde o příští soupeřku, opravdu těžko říct, v jaké kdo bude formě, nejlíp asi moc to neřešit a jít do toho s čistou hlavou...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist