Indian Wells: Stále stoprocentní Češky! Ve třetím kole jsou obě sestry Plíškovy i Strýcová

11. 3. 2017, 00:05
Aktuality 120
WTA INDIAN WELLS - České singlistky jsou v Indian Wells po šesti vystoupeních stále bez porážky! Své úvodní zápasy v Kalifornii zvládly po třísetovém boji Barbora Strýcová, jež zdolala neoblíbenou soupeřku Erraniovou, i Karolína Plíšková, jež otočila duel s olympijskou vítězkou Puigovou. Kristýna Plíšková si dokonce připsala už druhou jednoznačnou výhru.
Karolína Plíšková

Vítězka dvou letošních turnajů v Brisbane a v Dauhá Karolína Plíšková se na kurtech objevila poprvé od nečekaného neúspěchu v Dubaji, kde před dvěma týdny nezvládla svůj úvodní zápas proti Francouzce Mladenovicové. Ideálně nezačala ani v Indian Wells proti Monice Puigové, prohrát poprvé v sezoně dva zápasy po sobě ale odmítla.

Třiadvacetiletá Češka zdolala o půl roku mladší Portoričanku navzdory šesti prohraným podáním 1-6 6-4 6-4 a vedení ve vzájemné bilanci s vítězkou loňské olympiády v Riu de Janeiro zvýšila na 4-0.

V úvodním setu Plíšková neudržela ani jeden ze čtyř servisů a po půl hodině měla o čem přemýšlet. Popáté v řadě o podání přišla i v úvodu druhé sady a brejkbolu čelila také v šestém gamu při svém servisu. Na šestý pokus už však podání udržela, uklidnila a vynutila si třetí dějství.

V něm lounská rodačka prohrávala 0-3, ale pak dokázala zúročit sebevědomí nabyté během posledních měsíců. Za nepříznivého stavu se nevzdala, ziskem pěti gamů v řadě vývoj otočila a duel ukončila čistou hrou při svém podání.



"Jsem ráda, že jsem dnes našla svůj servis. Nakonec mi hodně pomohl, zvlášť když jsem v třetím setu prohrávala 0-3," komentovala Plíšková. "Soupeřka hrála opravdu dobře, posílala rychlé a dlouhé míče, čímž mi ztěžovala moji hru," dodala Češka, jež spáchala 34 nevynucených chyb oproti 19 vítězným úderům. Ještě více minel (37) však nasbírala její soupeřka.

Světová trojka Plíšková, jež v Indian Wells obhajuje semifinále, se ve třetím kole utká s Rumunkou Irinou Beguovou, s níž jediný vzájemný souboj v Tokiu 2011 prohrála"Letos v Austrálii s ní hrála má sestra, vím, že má dobré údery. Má opravdu slušný bekhend," uvedla Karolína Plíšková.

Strýcová porazila neoblíbenou Erraniovou podruhé v řadě
Ve třech setech zvládla vstup do turnaje i Barbora Strýcová, jež hrála stejně jako Karolína Plíšková poprvé od 21. února, kdy v Dubaji neuspěla v 1. kole proti Shuai Peng. V Kalifornii však turnajová sedmnáctka zdolala oblíbenou soupeřku, když dlouhodobě se trápící Italku Saru Erraniovou porazila 6-4 5-7 6-2 a vzájemnou bilanci snížila na 3-7.

Po loňské olympiádě Strýcová prohrávala s Erraniovou dokonce 1-7, během půl roku však bilanci dvakrát korigovala třísetovými výhrami. V Indian Wells začala stejně jako loni na podzim ve Wuhanu skvěle a vedla 5-1. O jeden brejk přišla, ale náskok neztratila.

Ve druhé sadě ale čtyřikrát neudržela servis a i přes tři úspěšné brejky musela do třetího setu. V něm sice nepotvrdila brejk z první hry, ovšem od stavu 1-2 získala pět gamů v řadě a souboj po více než dvou a půl hodinách boje ukončila.

O postup do osmifinále si třicetiletá Češka zahraje s Ruskou Anastasií Pavljučenkovovou, proti které ve dvou vzájemných duelech - včetně předloňského právě v Indian Wells - neuhrála ještě ani set.

Kristýna Plíšková soupeřky drtí
Už druhou výhru v Indian Wells zaznamenala Kristýna Plíšková, která znovu zvítězila jednoznačným výsledkem 6-0 6-3. Po nejlepší deblistce světa Američance Mattekové-Sandsové smetla i třiatřicátou nasazenou Rusku Darju Kasatkinovou.

V prvním setu Plíšková ztratila pouze šest fiftýnů a vyhrála ho za pouhých 17 minut. Ve vyrovnanější druhé sadě odvrátila všechny tři brejkboly a soutěží tak dál proplouvá bez ztráty servisu.

"Když bylo potřeba, tak Kristýna podržela míče ve hře, doběhla všechny kraťasy a vyhrála je kontra kraťasy. Pohyb hodně zlepšila a je klidnější, to je Kristýna," napsal na svém blogu trenér Kateřiny Sinaikové Daniel Filjo.

Ztratit méně jak čtyři gamy v hlavní soutěži na okruhu WTA dokázala 54. hráčka světa Plíšková teprve potřetí v kariéře, z toho podruhé tento týden. Kanára soupeřce nadělila popáté, podruhé tento týden.

O postup mezi šestnáctku nejlepších a téměř jistý premiérový posun do Top 50 si Kristýna Plíšková zahraje v prvním vzájemném duelu se Slovenkou Dominikou Cibulkovou.

Dašlí dvě Češky budou o postup do 3. kola usilovat v sobotu. Kateřina Siniaková vyzve Španělku Carlu Suárezovou-Navarrovou, Lucie Šafářová se utká s domácí Coco Vandewegheovou.

Úspěšný pátek českých tenistek v Indian Wells vyšperkovaly ve čtyřhře Kateřina Siniaková s Lucií Hradeckou, které otočily nepřiznivě se vyvíjející duel. Kandsko-britský pár Gabriela Dabrowská a Heather Watsonová zdolaly 4-6 6-3 10-1, když od stavu 4-6 a 2-3 ztratily už jen sedm míčků.

Svitolinová se na 14. výhru v řadě nadřela
Nečekané potíže měla ve svém úvodním zápase světová desítka a hráčka měsíce února Jelina Svitolinová. Ukrajinská tenistka, která minulý týden odstoupila z turnaje v Kuala Lumpur kvůli zranění chodidla, zdolala v životní formě hrající Číňanku Qiang Wang i vinou sedmi ztracených servisů až po 2 hodinách a 41 minutách boje 3-6 6-3 7-6 a vyhrála už 14. zápas v řadě.

Johanna Kontaová si na úvod svého prvního turnaje od Australian Open, po němž laborovala se zraněním chodidla, poradila dvakrát 6-4 s krajankou Heather Watsonovou. V 3. kole se jedenáctá nasazená Britka utká s Francouzkou Caroline Garcíaovou.

• WTA PREMIER MANDATORY INDIAN WELLS •
USA / Kalifornie, tv. povrch, 4.828.000 dolarů
páteční výsledky (10. 03. 2017)
• Dvouhra - 2. kolo •
Kar. Plíšková (ČR) - Puigová (Portor.) 1-6 6-4 6-4
Strýcová (17-ČR) - Erraniová (It.) 6-4 5-7 6-2
Kr. Plíšková (ČR) - Kasatkinová (33-Rus.) 6-0 6-3
Cibulková (5-SR) - Ostapenková (Lot.) 6-4 3-6 6-3
Muguruzaová (7-Šp.) - Flipkensová (Belg.) 6-2 6-3
Kuzněcovová (8-Rus.) - Larssonová (Švéd.) 7-6(3) 6-4
Svitolinová (10-Ukr.) - Qiang Wang (Čína) 3-6 6-3 7-6(3)
Kontaová (11-Brit.) - Watsonová (Brit.) 6-4 6-4
Bacsinszká (15-Švýc.) - Niculescuová (Rum.) 7-5 6-2
Bertensová (18-Niz.) - Bencicová (Švýc.) 6-2 6-2
Pavljučenkovová (19-Rus.) - Kontaveitová (Est.) 6-4 6-4
Garciaová (21-Fr.) - Rodinová (Rus.) 6-3 6-3
Gavrilovová (24-Austr.) - Wickmayerová (Belg.) 6-2 7-6(5)
Vinciová (26-It.) - Brengleová (USA) 7-6(5) 6-4
Beguová (29-Rum.) - Chiricová (USA) 6-1 7-5
Dayová (USA) - Lučičová-Baroniová (32-Chorv.) 6-4 5-7 7-5
• Čtyřhra - 1. kolo •
Hradecká/Siniaková (ČR) - Dabrowská/Watsonová (Kan./Brit.) 4-6 6-3 10-1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

120
Přidat komentář
smazaný uživatel
Kerber x Petkovic, Venus x Jelena, Sam x Goerges, Konjuh x Peng asi dnešní šlágry snad něco z toho bude vysílat 02 Tennis. Škoda že se Vee s Jelenou setkávají tak brzo, obě du výhru potřebují hlavně Jelena začíná vyhrožovat že Skončí (ano už vím že se nepíše zkončí)
Reagovat
EllNino
pro mě je šlágrem dne CoCo - Lucie :)
Reagovat
smazaný uživatel
v 5:30 v Neděli nevstanu ani za boha :D
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.stream.cz/sportovni-okamziky/10015746-jak-cesi-ovladli-new-york-nezapomenutelne-tenisove-u-s-open-1985, tak na US Open 2013 jsme měli 3 tituly z deblů ale v singlech to byla velká bída, nebo Wimbledon 2011, ale momentálně nám chybí čistě český deblový tým ve špice. Hradecká/Siniaková zatím nic nepředvadí. Ty 80.-90. léta už asi nikdy nezapakujeme, škoda že jsem to nezažila
Reagovat
Haitik
Maruš už trénuje na antuce!! :-))
https://pbs.twimg.com/media/C6mWdrsVAAAXKoL.jpg

A Viku, až se vrátí bude trénovat Joyce.. :-)
https://twitter.com/BenRothenberg/status/840381221477670912
Reagovat
zpilat
né, konec klidu a ticha už se blíží!
Reagovat
kada.tom
Všechny tři naše holky pěkně :-)
Je ale strašně zvláštní, že i když je Sára už nějakou tu dobu hodně mimo, Bára s ní skoro pokaždý má tak strašlivý potíže :-D

No a Karol hodně potěšila, že to proti kníraté Portorikánce otočila! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Portorický Áďa
Reagovat
blixa
Hele, ty se moc neprs Nespálená, ty nemáš knír jen proto že ti ho vždycky vožehne plamen ;-) :D
Reagovat
EllNino
zvláštní to není, prostě se s ní těžce hraje a Errani si na ni věří, včera hrála velice dobře, ale Bára ještě líp
Reagovat
tommr
jj včera hrála Erraniová velice dobře a na síti občas doslova čarovala. Báru moc často nechválím, ale za včerejší výkon zaslouží velký uznání ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Káďova hlava je taky nesmrtelná, co?
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/watch?v=ZW_QgpPSlYE s tímhle by neměla konkurenci, zvlášť teď když je konkurence ve WTA mizerná tak by Petra mohla být úplně jinde
Reagovat
EllNino
mohla a nemusela, víš, že takhle zahrála v pár zápasech za rok, zase si to neidealizuj :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak v pár zápasech? Ty snad jen naznačuješ urážku na bohyni všech bohyní císařovnu, královnu a lady Petru Kvitovou? Petra je neurazitená, je nejlepší z nejlepších a nikdy nehrála špatně, jasný?! Petra hrála na konci roku skvěle prostě a teď mohla být někde jinde!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
EllNino
:D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nic nechápeš nic, Petra letos nemohla prohrát zápas
Reagovat
VlS
Nevím, jestli to přivoláváš vědomě, ale lehce se může stát, že letos už neprohraje zápas a dokonce k žádnýmu nenastoupí.
Reagovat
FulnekUltras
jen klid na Starým Bělidle... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
FulnekUltras
pakáž vždycky přijde nevhod... ;)))

ale jinak aspoň stovku za poškozenou... ;)))

https://www.youtube.com/watch?v=mC7C1w6FNjI

https://www.youtube.com/watch?v=6VPNY5rDDkk
Reagovat
Torn
NO, do olympiády prakticky nic pořádnýho neuhrála (snad kromě Sttutgartu) a hrála teda dost katastrofálně vzhledem k jejím kvalitám. :D
Reagovat
Kozoroh
Nechcete někdo zavolat Chocholouška?? :O
Reagovat
VlS
Nevím, jestli by nebyl lepší Mydlář
Reagovat
blixa
Byl, ale ten by se tady udřel !!! :D
Reagovat
Krisboy
Nádhera. Petra a Justine jsou dvě hráčky, který když měly (u Petry "má") den, byla radost je sledovat. Oslava tohodle našeho krásnýho sportu.
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak - nebýt Petry, je tenis u nás vyloženě okrajovým sportem ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Něco jako Biatlon bez Gábiny, Alpské lyžování bez Šárky a Rychlobruslení bez Martiny
Reagovat
VlS
To je teda kravina století. Je tady dost lidí, kteří se nějak tenisem zabývali dávno a dávno před Petrou a budou i po ní. Petra není žádná tenisová legenda. Martina pořád ještě je a dlouho bude česká tenisová legenda, Hanka Mandlíková i Jana Novotná jsou pořád ještě úspěšnější a mnoho lidí je pořád pamatuje jako hráčky.
Nic proti Petře, tenis byl dávno před ní a bude dlouho po ní a Petra může být fajn epizoda. A možná ne ude dlouho trvat a bude zde nová " aktivní" legenda.
Reagovat
Frick
S Novotnou bych brzdil.
Reagovat
VlS
Proč bys brzdil? Udělej si výčet úspěchů a nezapomeň na debla. Petra se jí zatím ani neblíží.
Reagovat
smazaný uživatel
Debl a singl nemůžeš srovnávat. 2 hráčky musíš srovnávat buď pouze singl x singl nebo debl x debl. Navíc dnes už je téměř nemožné hrát debl i singl na nejvyšší úrovni třeba 5-6 let v řadě
Reagovat
FulnekUltras
Taky Hanu i Janu pamatuju - ve finále Wimblu obě vždycky podělaný až za ušima. Martina je "naše" opravdu jen s vysokou mírou antikompatosu a pokrytectví. No a nová epizodní hvězda ještě bude mít hodně co ukazovat, aby se o ní dalo v této společnosti vůbec mluvit.
Reagovat
VlS
Pro mě je víc Češka, než ty Čech. Nevím, že by nás kdy chtěla vrazit Amíkům jako dárek, tak jak ty bys nás chtěl naservírovat Rusákům.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
FulnekUltras
tak jestli si připadáš jako chutný kanónpředkrm... ;)
Reagovat
VlS
No, je to tak tejden, co tady někdo rozvíjel teorii o předsíních. Aspoň buď konzistentní.
Reagovat
FulnekUltras
mám za to, že je vždycky lepší prevence - a teritoriálně jsem na rozdíl od roztahovačných ušáckých agresorů konzistentní až až
Reagovat
VlS
A v rámci Varšavský smlouvy jsme byli co? Že by zákusek?
Reagovat
FulnekUltras
země, která ještě měla svou důstojnost
Reagovat
smazaný uživatel
ČSSR měla důstojnost? Mě babi vyprávěla že nebyli pomeračne ani banány a na maso musela často čekat celý dopoledne a mlíko v sáčku prý taky pořádná pr.del
Reagovat
smazaný uživatel
A nějaký ten čas prý ani nebyli vložky a hazlák.
Reagovat
smazaný uživatel
nebyly
Reagovat
FulnekUltras
zrovna včera jsem viděl, jak spousty shnilých banánů, které si za "důstojnou" cenu minulé dva týdny koupilo pár lidí, teď už nechce nikdo ani s "nedůstojnou" slevou - hlavně že se celou tu dobu "důstojně" naparovaly na pultě
Reagovat
VlS
A právo rozhodovat o sobě svobodně, že? Jako v 1968, že?
Reagovat
FulnekUltras
hlavně že dneska máš svobody plnou prdel ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ve škole jo, dneska se nikdo nebojí říct učiteli: táhni do pr.dele :D
Reagovat
VlS
Rozhodně řádově víc jak v Rusku, nebo za socíku.
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.stream.cz/sportovni-okamziky/10004211-o-horkych-slzach-jany-novotne-1993
Reagovat
bIbec
myslím, že jde o to slovíčko "okrajovým", což zní až řekl bych provokativně a neúctivně k ostatním našim šikovným děvčatům. Jinak Petra má na současnou popularitu tenisu v Česku velký vliv, to je jasná věc.
Reagovat
EllNino
stačí tady vidět diskuze, když Petra hraje a když ne ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petra na indes uměla vyčarovat 1000 příspěvků, to samé i tady na TP. To by Karolína nedokázala, jedině zpráva že Karolína zabila Hrdličku, ale když Karolína vyhraje třeba GS pochybuji že jich bude přes 400 jak tady tak na indes. Petra má prostě něco co Karolína ne, taková to osobní kouzlo, charisma a překrásný usměv. To samé Lucka obě jsou neskutečně sympatické a proto prostě Karolína nebude mít tolik fanoušků, prostě tohle ji chybí a ta olympijská neúčast se nezapomene
Reagovat
VlS
EllNino - takže souhlasíš s Fulnekovou tezí, že bez Petry by u nás tenis byl okrajovým sportem? O tom je tahle debata.
Reagovat
FulnekUltras
a nevidí tam ten ;) a nevidí...
Reagovat
EllNino
to vubec ne :D ... já teda sledoval tenis už před Petrou a budu sledovat i po
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim blbce, skoly na to nemam, ale mam pocit, ze tenis je take muzskou zalezitosti...a pamatuju z detstvi (za komancu), ze sledovanost DC byla neuveritelne obrovska...a to Cesi nemeli ani v tymu aktualniho GS viteze trebas , ale sledoval to snad skoro kazdy...tenis ma proste v CR tradici, o tom podle mne neni vubec pochyb...
Pravdou je, ze zensky tenis i VE SVETE byl v dobach Navratilove trochu upozadeny v porovnani z muzskym. Dokonce v ere Grafove a Seles se sledoval vic ten souboj mezi nema, nez mozna sam tenis...a jedina jakoby "kraska" siroko daleko se vnimala tak max. Sabatini...
To se urcite zmenilo i celosvetove, ale porad ty navstevy na zenskych turnajich a muzskych...jsou proste jine.

Takze tady nejde snad ani o neuctu k jinym holkam, ale o evidentni ignoraci tohoto sportu jako takoveho. A ti dva jen plkaji z cesty...
Urcite nemam pochyb, ze Petra zmenila v CR pohled na zensky tenis, a vice se o nej lidi zajima...trebas i o ten FC, o ktery je ted velky zajem.
Nakolik se obecne zvedla popularita tenisu, to si vubec netroufam odhadnout...
Ono nakonec stejne vetsinoveho konzumniho divaka zajima vic nez ten tenis, spis ta Petra, ale znam zase plno Cechu, ktere tenis vzdy zajimal a Petra trebas vubec...proto se to tezko odhaduje...
Ale, co je jiste, ze Tenis mel v CR vzdy tradici, a nejakou okrajovkou proste nikdy nebyl...zajem byl o nej vzdy...
Reagovat
janek_da
mě se líbíly baby Fernadezové
Reagovat
horska.kraslice
Podle zdejších komentářů se mně zdá, že nám Karolína poněkud "kvitovatí", takže o infarktové zápasy máme do budoucna i při momentální absece Kvítí postaráno. :-)
Reagovat
horska.kraslice
absenci
Reagovat
FulnekUltras
no zatím se jí daří obracet výsledky na svou stranu - tak uvidíme dál
Reagovat
EllNino
Báře za to, že byla trpělivá a pomalu ale jistě nachází recept na neoblíbenou Saru .... Nasťa ve 3. kole slibuje super zápas :)

Týna se tu opravdu našla a drtí, no mohla by nasekat i Dominu, ta pořád má do formy na konci sezony daleko, takže šance rozhodně je, tak uvidíme :)

No a Kája měla teda z prdele klidu, co jsem tu četl, ale i to je občas potřeba, je z ní docela silná hráčka po psychický stránce, tohle by před 2 lety vypustila ...

Jinak 3. kolo v horní polovině slibuje super zápasy ...už se moc těším, postoupila většina nasazených, dneska by mohly některé nasazené vypadnou (žejo Lucko a Katko !) ;)
Reagovat
VlS
Jo, s poslední větou vřele souhlasím
Reagovat
VlS
ze záznamu, živej zápas jsem viděl jen na číslech. Tynda tedy překvapila, ale gratulace, to je pěkné. Asi jí začnu říkat Tynda 1. ptákodárná.
Reagovat
EllNino
kde to sledujš ? :)
Reagovat
VlS
02
Reagovat
tmora
02???
Reagovat
VlS
O2 TV Tenis
Reagovat
Torn
Počkej, to už je snad Kájas Hrdličkou, ještě víc nám je zaměňuješ. :D
Reagovat
VlS
Tynda ve dvou zápasech dala dva ptáčky kanárky. Kája nee.
Reagovat
Alexandria
Ako som uz spominala som nadsena,ze prekvapila Kr.Pliskova vs Kasatkina,ze mentalne zvladla narocny boj Karolina Pliskova vs M.Puig,ze vyhrala Bara Strycova,vs S.Errani i Garbine Muguruza Blanco vs K.Flipkens ,ale to som predpokladala.Opakujem ak som sa niekoho dotkla,ospravedlnujem sa.Blahozelam vsetkym a vsetkym prajem pekny den
Reagovat
Jabadu
Ono se nakonec tak nějak vyhrálo. Taky by se jednomu mohlo říct, že by potřeboval někdy pětadvacet ...
:-)
Reagovat
vendulkabendulka
V dalsim kole Irina Begu. Za normalnich okolnosti by to nemela byt pro Karolinu zadna vyzva, no ale uvidime.
Reagovat
tommr
Beguovou bych rozhodně nepodcenoval ...
Reagovat
tommr
dneska nepředvedla ani zdaleka svůj nejlepší tenis, ale o to cennější je, že dokázala vydřít výhru proti nebezpečný soupeřce, který naopak vycházelo skoro všechno ... :)
Reagovat
vendulkabendulka
Je dobre, ze Karolina porad ukazuje jak je mentalne silna. 9 z deseti holek by se pri takovem prubehu zapasu slozilo.
Ale je pravda, ze Monica ji ve tretim setu notne pomahala. Proto je tam kde je.
Reagovat
tommr
Puigová hraje na maximální riziko a buší do toho jako smyslů zbavená. Když má svůj den tak se proti tomu nedá skoro nic dělat. Naštěstí jí to většinou nevydrží celej zápas což byl i dnešní případ. Karolína zaslouží uznání za to, že se s Puigovou dokázala udržet v zápase dokud to soupeřce padalo na lajny a když na Puigovou v závěru zápasu přece jen přišla slabší chvilka tak toho dokázala beze zbytku využít ... :)
Reagovat
Torn
Ona má Puig trochu styl jako Hradecká, nicméně si myslím, že tady hrála roli dost hlava. Puig se hned dle mého sesype, nebo tak to na mě alespoň působí, Karolína v tomhle ukázala, že už není mladá blbka.
Reagovat
tommr
jj u Puigový hraje sebevědomí velkou roli. Když jí soupeřka pustí do zápasu tak jí narostou křídla a je jen těžko k poražení. Když se ale soupeřka nedá zlomit tak má tendenci znervóznět a začít chybovat. To byl přesně včerejší případ když se Karolíně podařil re-break na 2:3 ve třetím setu ... :)
Reagovat
vrabejka
Pro ty co tu jen kritizují Kaju tak by jste měli vědět že celý zápas měla křeče. Další zápasy to bude určitě lepší.
Reagovat
vendulkabendulka
Nevidim tady zadnou kritiku Karoliny. Zato vidim diskutery, kteri maji nutkavou potrebu komentovat jine diskutery.
Reagovat
Frick
Rozsekat na jemno!

Myslím, že Týna šanci mít bude. A ne malou.

Kaďak jí něco poradí.
Reagovat
kada.tom
no, Kristýna se musí zeptat ségry co a jak a vyrukovat na ní :-)
přece jen Cibule ohrožuje Karol na ranku č. 3
Reagovat
vrabejka
Kája neskutečný obrat!!!!
V tomhle se strašně zlepšila. Letos bilance ve 3.setech 4-1 :)
Celkově Češi měli super vítězný den :)
Reagovat
Bloody13
Uff, byly to ale pořádný nervy. Musim se přiznat, že ve třetim setu za stavu 0:3 už jsem jí moc nevěřil.
Reagovat
vendulkabendulka
No byla to bida s nouzi, ale je to doma. Jenom 19 winneru za cely zapas, to se mi ani nechce verit. Doufam, ze pristi zapas neco ukaze, dneska to bylo velmi slabe.
Reagovat
freeteepek
Dneska to bylo silný mentálně. Kája nemohla trefit první podání prakticky celý zápas a to bylo dost znát.
Reagovat
vendulkabendulka
Jj, to je vedle servisu jeji velka zbran. Nepotento se. Uz tak vyhrala spoustu zapasu, ve kterych se ji vubec nedarilo.
Reagovat
tommr
Karolína hrála dost pasívně a byla prakticky neustále pod tlakem. Když má Puigová svůj den tak je skoro nehratelná ...
Reagovat
Frick
Lehkou soupeřku aby člověk hledal s lupou.

No, ještě že tak. Loučit se s druhym "Masters" v řadě po prvnim zápase by byla vostuda a smělým, avšak ne nereálným plánům na post no. 1 by Kája dala drobet na frak.
Reagovat
historik
Viděl jsem to od čtvrtého gemu 2. setu a Kája dneska hrála strašně,(nejsem si jistej, jestli byla na zápas dokonale připravená - i mentálně, když s Puig dřív neměla problém), práce nohou dneska zvlášť špatná. Za stavu 0:3 ve třetím jsem už nevěřil, pak jí strašně dlouho trvalo přes asi 4 shody vyrovnat na 3:3. Naštěstí pak Puig totálně zkolabovala a 4 chybami (z toho některými opravdu z nahraných míčů) v řadě ztratila vedení 30:0. Snad to bude v příštím kole lepší.
Reagovat
George_Renel
Holt jsem musel vstát, aby přišel obrat :-).
Reagovat
dadaft
díky chlape.
Reagovat
vendulkabendulka
Ja si rikala, ze to bude asi tim.. :D
Reagovat
vendulkabendulka
Karolina vubec nema prvni servis a ty Moniciny returny na druhe jsou smrtici, vubec si s tim nevi rady. Druhy set je sice doma, ale ve tretim to jeste bude hodne vachrlate.
Reagovat
vendulkabendulka
Chci aby vyhrala, ale zatim si to vubec nezaslouzi
Reagovat
dadaft
tak naštěstí nejen že Puig neudržela brejk, ale teď i odevzdala svůj servis - 4:3 pro Káju.
ale je to porod.
Reagovat
Frick
Super. To už by to tam mohla vydrndat celý jako.
Reagovat
Frick
Kníraté ženy jsou seksi.
Reagovat
kada.tom
jojo, Monty nemá vůbec vkus :-D
Reagovat
Torn
Je ta bublina kolem Puig kvůli medaili, nebo se Vám fakt líbí? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Viděls ji zblízka jako já, nebo se zase jenom snažíš bejt za každou cenu vtipnej?
Reagovat
tommr
dneska velice příjemně překvapila. Dobře hrála už proti BMS, ale dneska podala ještě lepší výkon a nebezpečnou Kasatkinovou doslova deklasovala. Pokud by dokázala takovouhle hru předvádět trvale tak brzo dohoní Karolínu ... :)
Reagovat
vendulkabendulka
Zaspala jsem, nevidela zapas.
Jak je mozne, ze tak hladce vyhrala? Co se tam delo?
Reagovat
tommr
to si přišla o hodně. Jak Bára tak Kristýna dneska předvedly vynikající výkony ... :)
Reagovat
vendulkabendulka
To je skoda. Tesila jsem se ale nejak si to neuhlidala.
Bara super, ale od Kristyny jsem tak jednoznacnou vyhru opravdu necekala. Cibulkova v pristim kole bude velmi zajimavy zapas, pokud ten vykon Kikina dokaze zopakovat.
Reagovat
blixa
Týna Kasatkině celkem nic nedovolila a ta byla celej zápas ukrutně nasraná, což jí moc nepřidávalo :D
Reagovat
tommr
dneska předvedla velice dobrej výkon a protože i Erraniová dneska hrála jako v dobách svý největší slávy byl k vidění mimořádně kvalitní a napínavej zápas se štastným koncem pro naše barvy ... :)
Reagovat
Frick
Takhle by to jako šlo. Hlavně je docela "funny" vidět Týnu, jak si se soupeřkou pinkana tak dlouho, dokud se (soupeřka) nevyhodila. Are you kidding me? :-D
Reagovat
blixa
Tak Týna nemá kromě servisu nějaký zabijácký úder takže co ji na tomhle líném povrchu kolikrát zbývá, že. Nehrála ale špatně.
Reagovat
tommr
Kristýna že nemá žádnej zabijáckej úder? Ty její forehandy jsou smrtící i když v jejím podání vypadají jako kdyby je hrála bez většího úsilí ... :)
Reagovat
blixa
Tak to dost přeháníš. Nejsou špatný, to ne, ale zabijácký taky ne.
Reagovat
freeteepek
Nezdá se, že by ten povrch byl úplně líný. Týna to dost zabíjí. I když ne vždy se trefí do kurtu:-)
Reagovat
brixner
Todle mi ukazujou už z dálky všechny sousedky, co mě znaj a nutno dodat, že nanejvýš oprávněně! Jednou se ale takhle nadšeně gestikulujíce potkaly dvě, no najednou stály sobě tváří v tvář a ztuhly jako sochy Buddhy...já na druhé straně silnice...Prekérní situace, už jsem cítil zase tvrdé direkty na bradu a opiáty, kolující v mých žilách, jež se dostaly do těla skrze mojí prdelku, už mnohokráte brutálně vopíchanou, se začaly bouřit a mé, jinak hbité tělo, úplně ochromily...Už jste někdy viděli na ulici tři sochy? Jako kdyby tu bydlel Mikelandželo! Ale naštěstí šla naproti mě babka Mrákotová se svým jezevčíkem Rambem, tak jsem jí ho vytrhl z ruky a že "Matko, já se s ním proběhnu, vy už sotva stojíte, i berle ste si nechala doma..." a zmizel jsem s Rambíkem za pekárnou jako Kaprfíld a jen se za mnou neslo "Brixííí, né že mi ho uštveš, přivaž mi ho pak na kouli u dveříííí..." Moje blesková a inteligentní reakce mi nejspíš ušetřila pár modřin na těle a pár čaknorisovských kopů mířených na klobásku a to by bylo velmi, velmi zlé...Normálně vám vobčas přemejšlim, že se vodsud vodstěhuju do většího města - více sousedek, více prostoru pro úniky, více anonymity...
Baruš, já jen, abys věděla !
Zase mám pravdu, že jo?!
:-))
Reagovat
FulnekUltras
Baruška to zná... ;)

Hbitý Panter a Bohuš Kulomet... ;)))
Reagovat
brixner
Hbitý Panter byl, bohužel, zapíchnut...Já se tomu zatím jakž takž vyhýbám, ale kurava-ten den se asi blíží :-))
Reagovat
FulnekUltras
Záda jsou ludra - já to vždycky nějak zklidnil klidem a píchat jsem se prisámbačku nenechal - místo třesoběhu radši cviky s vlastní váhou... ;)
Reagovat
brixner
No jo, myšlenka dobrá...Ale když se utrhne křížový vaz, nepomůžou ani tři sousedky a o vlastní váze raději pomlčím! Rameno, páteř nebo bok-je to nepříjemné, ale kříž tě prostě sundá k zemi, to mi můžeš věřit!
Reagovat
VlS
Kayla Day - dcera Češky Dany Day, dokonce prý mluví dobře Česky - o to větší potěšení. Mirjana tedy fest pomáhala, těch kiksů tam bylo jak máku, ale na to se nikdo ptát nebude. Bodů za třetí kolo jak za rok hraní patnáctek. Dobrý.
Reagovat
darek.vrana
Češka Dana Day, to je nějaká pornoherečka, ne?
Reagovat
Lunej..
Na Barcu cekam a zatim Lucic Baroni necekane out.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist