IPTL: Berdych znovu porazil Lópeze, přesto UAE Royals prohráli

6. 12. 2016, 12:48
Aktuality 3
Tým Indian Aces oplatil UAE Royals nedělní porážku z Tokia. Dnes v Singapuru ovládl čtyři sety z pěti a po výhře 26-19 se dostává do čela tabulky. Prohru svého týmu nedokázal odvrátit ani Tomáš Berdych, který stejně jako v neděli přehrál Feliciana Lópeze, jediná výhra však UAE Royals k celkovému vítězství nestačila.
Profily hráčů
Tomáš Berdych

International Premier Tennis League se přesunula z japonského Tokia do Singapuru. V hale Singapore Indoor Stadium odstartoval třídenní program duel o čelo tabulky mezi Indian Aces a UAE Royals.

Oba týmy měly na kontě před dnešním utkáním sedm bodů a nastoupily proti sobě už v neděli v Tokiu. Tam byli úspěšnější tenisté UAE Royals.

Indian Aces ale dali hlavy dohromady a dnešní zápas jasně ovládli, když vyhráli čtyři sety z pěti. Za UAE Royals bodoval jen Tomáš Berdych, jenž si stejně jako v neděli poradil s Felicianem Lópezem. Tentokrát povolil Španělovi o jeden game méně a zvítězil 6-2.

Berdych si i díky vyhrané výměně ve videu níže vysloužil ocenění za nejlepší výměnu celého utkání.

Další výhru UAE Royals nepřidali. V prvním setu nastoupila poprvé Ana Ivanovičová, která nestačila na Kirsten Flipkensovou. Neuspěl ani pár Pablo Cuevas/Martina Hingisová, jenž podlehl Rohanovi Bopannovi se Saniou Mirzaovou.

V zápase legend oplatil Mark Philippoussis nedělní porážku Thomasovi Johanssonovi a celkové vítězství Indian Aces potvrdili v závěrečné čtyřhře Feliciano López s Ivanem Dodigem.

Ve druhém utkání dnešního programu změřili síly domácí OUE Singapore Slammers proti Japan Warriors. Domácí výběr své dnešní soupeře převálcoval 29-16.

Cestu k vítězství odstartovala Kiki Bertensová, která ztratila proti Jeleně Jankovičové pouhé dva gamy. Náskok domácích následně zvýšil výhrou v tie-breaku Rainer Schüttler, jenž v zápase legend přehrál Fernanda Gonzáleze.

Bertensové se dařilo i ve smíšené čtyřhře. Spolu s Marcelem Melem ztratili jen dvě hry z osmi odehraných. Jedinou porážku utrpěli Singapore Slammers ve zkrácené hře čtvrtého setu, když Marcos Baghdatis s Marcelem Melem nestačili na dvojici Jean-Julien Rojer/Fernando Verdasco.

Dnešní dominanci domácího výběru stvrdil Nick Kyrgios. Australský tenista smetl v mužské dvouhře Fernanda Verdaska a pomohl svému týmu k posunu na druhé místo celkového hodnocení.

• INTERNATIONAL PREMIER TENNIS LEAGUE 2016 •
Singapur, tv. povrch / hala
úterní výsledky (06. 12. 2016)
Indian Aces - UAE Royals 26-19
Flipkensová - Ivanovičová 6-3
Bopanna/Mirzaová - Cuevas/Hingisová 6-3
Philippoussis - Johansson 6-3
F. López - Berdych 2-6
F. López/Dodig - Nestor/Cuevas 6-4
Singapore Slammers - Japan Warriors 29-16
Bertensová - Jankovičová 6-2
Schüttler - F. González 6-5(3)
Melo/Bertensová - Rojer/Jankovičová 6-2
Kyrgios/Baghdatis - Verdasco/Rojer 5-6(6)
Kyrgios - Verdasco 6-1

TÝM Z V-P GAMY BODY
1. Indian Aces 4 3-1 102-91 10
2. OUE Singapore Slammers 4 2-2 100-94 7
3. UAE Royals 4 2-2 98-88 7
4. Japan Warriors 4 1-3 79-106 4
- Za každý vyhraný zápas jsou 3 body. Poražený tým, který získá alespoň 20 gamů, získá 1 bod
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

3
Přidat komentář
rosm
Hrozí, že budou někde vysílat jako loni?
Reagovat
smazaný uživatel
Point of the Match (Men's Singles)
https://www.youtube.com/watch?v=UN7mr96ZsK0
Reagovat
janek_da
míč se nevrátil k němu zpátky na půlku
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist