IPTL: UAE Royals bez Berdycha prohráli, v čele zůstávají Indian Aces

8. 12. 2016, 16:25
Aktuality 3
V prvním dnešním utkání porazili Japan Warriors 23-20 UAE Royals, za které dnes nenastoupil Tomáš Berdych. Ve druhém duelu dnešního programu svedli boj o čelo tabulky domácí Singapore Slammers proti Indian Aces. Úspěšnější nakonec byli o jeden game Indian Aces a před poslední částí jsou na prvním místě tabulky.
Profily hráčů

Dnešní program odstartoval v Singapore Indoor Stadium zápasem mezi Japan Warriors a UAE Royals, kteří tentokrát nastoupili bez Tomáše Berdycha.

Japan Warriors zajistil vedení Fernando Verdasco, který snadno přehrál Pabla Cuevase. Vedení však hodně rychle ztratili. Nejprve zvládli tie-break lépe Pablo Cuevas s Danielem Nestorem a poté na kurtu dominoval Nestor ještě s Martinou Hingisovou.

Japan Warriors ale zachránila Kurumi Naraová. UAE Royals využili výhody, kterou exhibice nabízí, a Anu Ivanovičovou nahradila po třech gamech Hingisová, ani ona však nedokázala proti rozjeté Japonce vyhrát jedinou hru.

Přestože Marat Safin v zápase legend podlehl Goranovi Ivaniševičovi, rozdíl jednoho gamu už vítězství Japan Warriors neohrozil.

Ve druhém utkání se střetli v boji o čelo tabulky Indian Aces s domácími Singapore Slammers a duel nakonec musel rozhodnout závěrečný tie-break.

Domácí začali skvěle. Do vedení dostal Singapore Slammers Carlos Moya a náskok ještě zvýšila suverénním vítězstvím Kiki Bertensová.

Nesehranému páru Nick Kyrgios/Kiki Bertensová však vzápětí zazpíval kanár od indické dvojice Rohan Bopanna/Sania Mirzaová a vyrovnání zajistili v tie-breaku Ivan Dodig s Felicianem Lópezem.

O vítězi a o tom, kdo se ujme před závěrečnou částí čela tabulky, tak musela rozhodnout zkrácená hra mezi Nickem Kyrgiosem a Felicianem Lópezem, protože ani jeden z tenistů nedokázal zápas zakončit dříve.

Nakonec zařídil vítězství Indian Aces Feliciano López, jenž Australana zdolal 7-4 v tie-breaku a zajistil tak svému týmu čelo tabulky před závěrečnou částí, která se odehraje od pátku do neděle v indickém Hajdarábádu.

• INTERNATIONAL PREMIER TENNIS LEAGUE 2016 •
Singapur, tv. povrch / hala
čtvrteční výsledky (08. 12. 2016)
UAE Royals - Japan Warriors 20-23
Cuevas - Verdasco 2-6
Cuevas/Nestor - Rojer/Verdasco 6-5(3)
Nestor/Hingisová - Rojer/Jankovičová 6-1
Ivanovičová (v půlce nahrazena Hingisovou) - Naraová 0-6
Ivaniševič - Safin 6-5
Singapore Slammers - Indian Aces 22-23
Moya - Philippoussis 6-4
Bertensová - Flipkensová 6-1
Kyrgios/Bertensová - Bopanna/Mirzaová 0-6
Baghdatis/Melo - Dodig/F. López 5-6(6)
Kyrgios - F. López 5-6(4)

TÝM Z V-P GAMY BODY
1. Indian Aces 6 4-2 145-140 14
2. OUE Singapore Slammers 6 3-3 152-135 11
3. Japan Warriors 6 3-3 129-146 10
4. UAE Royals 6 2-4 136-141 8
- Za každý vyhraný zápas jsou 3 body. Poražený tým, který získá alespoň 20 gamů, získá 1 bod
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Takže proti Naře hrála jenom tři gemy a v expreskách z toho uděláte tohle...

08.12.2016 11:56 IPTL: Naraová nadělila Ivanovičové kanára
Aně Ivanovičové se zatím v IPTL vůbec nedaří. Dnes dokonce neuhrála proti Kurumi Naraové ani game. Japonka tak vrací do vedení Japan Warriors, kteří vedou před závěrečným setem nad UAE Royals 18-14.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Dobrý den, samozřejmě opravíme i v expreskách. Redakce zápas nesledovala živě. Děkujeme za připomínku.
Reagovat
smazaný uživatel
Já právě taky ne. Pak otevřu TP, vidím tuhle expresku a koment škodolibýho Kadlece, tak jsem tomu uvěřil... :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist