Istomin v Chengdu postoupil počtvrté v kariéře do finále

30. 9. 2017, 10:01
Aktuality 5
ATP CHENGDU - Denis Istomin v čínském Chengdu porazil Japonce Juiči Sugitu a počtvrté v kariéře postoupil do finále turnaje ATP. O druhý titul si jednatřicetiletý Uzbek zahraje s Kypřanem Marcosem Baghdatisem.
Denis Istomin

Denis Istomin si na začátku roku vyšlápl na tehdejší světovou dvojku Novaka Djokoviče, kterého udolal v pětisetové bitvě na Australian Open. V Melbourne postupem do osmifinále vyrovnal své grandslamové maximum, ale také to byl na dlouhou dobu poslední turnaj, na kterém vyhrál víc jak dva zápasy po sobě. 

Po sérii 21 neúspěšných akcí se Istomin dočkal povedeného turnaje až tento týden v čínském Chengdu, kde postoupil již přes čtyři soupeře. Po Struffovi, Chačanovovi a Donaldsonovi si dnes v prvním semifinále po dvou letech poradila 6-2 6-7 6-0 s pátým nasazeným Japoncem Juičim Sugitou

Do finále turnaje ATP jednatřicetiletý Uzbek Istomin postoupil počtvrté v kariéře a poprvé od června 2015, kdy na trávě v Nottinghamu získal svůj dosud jediný titul.

• ATP 250 CHENGDU •
Čína, tv. povrch, 1.138.910 dolarů
sobotní výsledky (30. 09. 2017)
• Dvuhra - čtvrtfinále •
Baghdatis (Kypr) - Yen-Hsun Lu (Tchaj-wan) 6-3 6-2
• Dvouhra - semifinále •
Istomin (Uzb.) - Sugita (5-Jap.) 6-2 6-7(4) 6-0
Baghdatis (Kypr) - Pella (Arg.) 5-7 6-4 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

5
Přidat komentář
Kozoroh
§
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zatim Kvido celkem priserny vykon...jeho vykonnost od prvniho kola klesa...muzem hodne dekovat losu, za vyletnika Thiema, Taylora, ktery chytal mentalni black outy, no a ted nam pomaha i ten Marcos... hlavne v tom zaveru totalne nezvladl.

Kvido pochvala urcite za snazivost, ale to je u nej norma.
Obihat dneska FH snad uz ani snad nemusi, dost hruza, a celkove na FH se tolik nedari. Opet se dneska probouzi statra bolest - potvrdit brejk... doufam ze to bude jen takovy momentalni stav, vzhledem k unavnemu programu...

Slapou aspon paradne returny z BH, tady se pripravil, pekne si na ten mic naskoci, a jsou to fajn supy...vykouzlil z toho take exkluzivni winner.

Servis nema snad cenu komentovat - utaveny, a neni to proste ono, casto ztraci koncentraci, a to Marcos dokaze testat - tyhle veci.

Delky uderu tak nemixuje jak je zvykem...ale u nej je to spis dilem momentu...

Takze prvni je celkem po haluzi.
Reagovat
smazaný uživatel
No koukam, ze ten Marcos to je totalni mentalni titan, ktery neni schopny ani zavrit lehky set...za stavu 2:5
Se Kvido vubec nenadrel. Ja uz jsem si chystal dekovacku za pekny turnaj, neb jsem cekal ze vyhuci uz v prvnim...a SF je velky uspech, uz to proste vypadalo, ze Kvido odpadne uplne.....a on Marcos ukazuje, ze dokaze toho soupere vratit do hry:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Uz to vypadalo na 5:5:)))

Ale Marcos ted MTO, takze se nektere veci vyjasnuji, no...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak uz ted myslim vklidu mohu:)

Kvido me prekvapil, ze vubec nastoupil do turnaje, nadchl, ze vybojoval prvni kolo, a to SF bych rekl dostal za odmenu, ze po zraneni jel do Kazachstanu hrat DC:) Jinak se to asi skomentovat neda.

SF dost nadplan, no a ted snad uz ten kyzeny odpocinek...

Doufam, ze se dostane po odpocinku na tu uroven USO.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist