Jamie Murray se Soaresem vyhráli čtyřhru na US Open

10. 9. 2016, 19:55
Aktuality 1
Brit Jamie Murray a Brazilec Bruno Soares vyhráli čtyřhru na US Open a po Australian Open letos slaví druhý grandslamový titul. Čtvrtí nasazení v dnešním finále v New Yorku porazili bez větších problémů nenasazený španělský pár Pablo Carreňo a Guillermo García-López po setech 6:2 a 6:3.
Jamie Murray a Bruno Soares

Jamie Murray, bratr dvojnásobného olympijského vítěze Andyho Murrayho, a Soares vyhráli jako první pár po třech letech více než jeden grandslamový titul v deblu v jednom kalendářním roce. Naposledy to dokázali Mike a Bob Bryanovi, kteří roce 2003 ovládli Australian a French Open a navíc i Wimbledon.

Murray a Soares slaví první titul na US Open, předtím už byli s různými partnery každý jednou ve finále, a prožívají tak výtečný první společný rok.

• US OPEN 2016 •
USA / New York, tv. povrch, 18.162.048 dolarů
sobotní výsledky mužů (10. 09. 2016)
• Čtyřhra - finále •
J. Murray, Soares (4-Brit./Braz.) - Carreňo, García-López (Šp.) 6-2 6-3

Komentáře

1
Přidat komentář
kada.tom
Good job :-)
Španělům už dneska tak trochu došlo, ale i tak je to pro ně velký úspěch..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist