Jankovičová: Jsem tu jak na Japanese Open

18. 1. 2014, 09:37
Aktuality 5
Srbská tenistka Jelena Jankovičová má za sebou na Australian Open tři vítězné zápasy. Ve všech porazila soupeřky z Japonska, a proto po postupu do osmifinále vtipkovala: "Hraju Japanese Open, ne Aussie Open."
Jelena Jankovičová

Osmá nasazená Jankovičová postupně vyřadila Misaki Doiovou, Ajumi Moritaovou a naposledy Kurumi Naraovou a neztratila ani set. "Je jasné, že až příště pojedu do Japonska na turnaj, tak nedostanu víza," smála se bývalá světová jednička Jankovičová v rozhovoru na kurtu a doplnila: "Omlouvám se, Japonsko."

Největší práci měla s Naraovou, 74. hráčkou světa, která hrála své první Australian Open a došla do 3. kola. "Když už jsem si myslela, že je konec výměny, tak míč přiletěl zpátky. Je úžasně rychlá," ocenila Jankovičová soupeřku. "Nebylo to snadné utkání a teď si můžu zajít na suši," řekla Jankovičová.

V osmifinále japonská série Srbky skončí. V boji o čtvrtfinále se utká se Simonou Halepovou z Rumunska. "Už se těším na soupeřku z jiné země," řekla.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
dadaft
čeká tě možná soupeřka z jiné země, ale taky malá a houževnatá, jen ještě ostřejší.

no a potom tě (možná) čeká další malá, ale gibká...
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
"malá, ale gibká" - tak pri týchto slovách mi najprv napadla Errani, až potom mi to došlo, ale asi to bude skôr tá "väčšia a hlučnejšia". A propos, zápas Jankovič-Halep bude veľmi zaujímavý, mierne favorizujem Jelenu.
Reagovat
dadaft
Nara včera v koncovkách obou setů odpadla, to se Simoně nestane, taky myslím, že to bude super.
viděl bych to na tři sety. ))
Reagovat
ptpc
Ja mierne favorizujem Simonu. Ale je pravda, že Jelenu som na tohtoročnom AO ešte hrať nevidel...
Reagovat
smazaný uživatel
Věřím Simče, že Jelenu potrápí a kdyby vyhrála, tak se vůbec nebudu zlobit :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist