Je dobře, že se Šarapovová vrací. Start ve Stuttgartu bych jí ale nedovolila, říká Wozniacká

13. 3. 2017, 15:01
Aktuality 175
Caroline Wozniacká má jasno. Návrat Marie Šarapovové po patnáctiměsíčním trestu za doping bude pro ženský tenis přínosem. Bývalá světová jednička a aktuálně 14. hráčka světa by ale rozhodně Rusce nedovolila startovat už ve Stuttgartu. Rozhodnutí pořadatelů Porsche Grand Prix považuje za neuctivé vůči ostatním hráčkám a Ženské tenisové asociaci WTA.
Maria Šarapovová a Caroline Wozniacká

Patnáctiměsíční trest Marie Šarapovové za doping končí na konci dubna. Ruská tenistka se hned den po skončení trestu představí jako divoká karta na turnaji Porsche Grand Prix ve Stuttgartu, kde v předchozích letech třikrát triumfovala.

Rodačka ze Sibiře, kterou právě společnost Porsche sponzoruje, může do areálu halového podniku hraného na antuce vstoupit až ve středu 26. dubna, kdy má odehrát zápas prvního kola.

Bývalá světová jednička Caroline Wozniacká je sice ráda, že se Šarapovová do tenisového světa po dlouhé době vrací, nicméně divokou kartu do Stuttgartu by pětinásobné grandslamové šampionce rozhodně neudělila a krok pořadatelů turnaje považuje za neuctivý vůči ostatním tenistkám a samotné WTA.

"Pro ženský tenis je návrat Marie rozhodně přínosem," řekla šestadvacetiletá Dánka. "Její účast na turnaji, během něhož vyprší její trest, je však diskutabilní," dodala.

"Podle mě je rozhodnutí pořadatelů udělit Marii divokou kartu neuctivé vůči ostatním hráčkám a samotné WTA. Ale tak to je. Pravidla jsou zřejmě od toho, aby se využívala tak, jak se to každému hodí," pokračovala aktuálně 14. žena světového pořadí.

"Myslím si, že si každý zaslouží druhou šanci a Maria se dostane zpět. Určitě bude hrát dobře. Na druhou stranu je můj názor takový, že by si někdo potrestaný za doping měl cestu zpět vybojovat od nuly. Pokud trest stále trvá a turnaj již začal, neměl by mít tenista možnost se turnaje zúčastnit," má jasno Wozniacká.

Ke kauze se vyjádřila i Venus Williamsová. "Je fajn, že se vrací. Má možnost navázat na předchozí úspěchy. Určitě bych jí v tom nebránila. Pokud chtějí turnaje Marii dávat divoké karty, je to rozhodnutí pořadatelů."

Otázka divokých karet pro Marii Šarapovovou je momentálně asi vůbec nejdiskutovanějším tématem na ženském tenisové okruhu. Nedávno se k ní vyjádřily i další tenistky.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

175
Přidat komentář
Pedronegro
prej je důležité chválit .... no tak teda ... ale že se vám povedla hezká nudle ;)
Reagovat
Fandina
Jj blixa je sikovny :-)
Reagovat
FulnekUltras
zkušenosti dělají hodně ;)))
Reagovat
dadaft
ať tak anebo tak,
bez Šarapky a Vikiny je ženský tenis o dost tišší a uchu lahodící,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hlavně, že je uchu lahodící. Co na tom, že současná špička je tak slabá, že Serena si může kašlat na turnaje a stejně je jedničkou...
Reagovat
brixner
No vy jste mi ale skvadra :-))
Není lepší zastávat Brixův úplně jednoduchý názor:
Zobka žádnou WC, bodka!
??
:-)))
Reagovat
brixner
H O V A D A ! To jsou takoví ti tvorečkové, co se furt vracejí a nedají se vodbejt a pak čovek rezignuje a zařadí se do stáda hovad! Když jsem byl malej smrad, říkal jsem tomu "hovadlo", děda se vždycky tlemil a babička se mi to snažila převést do sousedčtiny směrem západně od Aše, ale já měl tenkrát radši Rusáky než Němce, tedy Sověty, pochopitelně! Ale už tenkrát jsem věděl, že pro ta "hovadla" existuje spousta míst, kam by se vracet neměla a kde vítáni nejsou, tomu jsem už tenkrát fakt rozuměl.
Reagovat
Jabadu
"Vy jste se zase kochal, že pane doktore?"
:-)
Reagovat
Torn
Tak na hráčky se běžně taky čeká, když mají třeba finále jiného turnaje nebo tak, pokud to vyloženě nenarušíme program, tak o co jde? Caroline je pouze lehce zapšklá, protože má další konkurentku. Jsem zvědav, jak bude vítat Petru s divokými kartami. :D
Reagovat
aligo
Petra se bude vracet po zranění , to se nedá vůbec srovnávat
Reagovat
Torn
Píšeš mimo. Ten příspěvek vůbec neříká nic o Petře a jejím zranění.
Reagovat
VlS
A jak rozumíš textu:
Jsem zvědav, jak bude vítat Petru s divokými kartami. :D
Reagovat
smazaný uživatel
jde spis o dusledek, ze karta (tezka souperka v uvodu) nakrkne tak jako tak.. :-)
Reagovat
Torn
Přesně tak, děkuji za tlumočení. :D
Reagovat
VlS
Tlumočení selhalo. Nerozumím tomu, že zatáhneš do příspěvku Petru a pak na věcnou připomínku odpovíš, že příspěvek nic neříká o Petře a jejím zraněním.
Sojko, tvoje empatie je obdivuhodná, ale zajímalo by mě vysvětlení autora :-)
Reagovat
Torn
Myšleno to bylo tak, že Caroline se škrábe nahoru a kterákoliv vracející se dívka, je pro ní "hrozba". Takže i Petra a Azarenková atd., takže z tohodle pohledu. Nenarážel jsem na zranění, ale na ten fakt, že se vrací dobré hráčky. Nic víc.
Reagovat
baggik
Jenze to je jen tvuj mylnej usudek, ze se Wozniacka boji vracejicich se hracek. Na jeji hru to nema zadnej vliv, kdyz hraje spatne tak holt prohraje a to i s jinejma souperkama. Pouze se vyjadrila k tomu co rika na navrat Sarapovove. Ma jinej nazor nez ty, tak ae nezblazni, spousta lidi ma zas stejnej nazor jako Carolin.
Reagovat
VlS
Já jsem věděl, že si to sojka vyložila špatně.
Reagovat
smazaný uživatel
ohoho, ja jsem si to vylozila dobre, vyjadrila jsem se k uvaze, ne k jeji "spravnosti". Navic Torn uzil zapsklost zertem, napsal "hrozba" (uvozovky) a dokonce je to i z vasi strany tez jen spekulativni. V realu zcela jiste vyhraje nebo prohraje a to podle okolnosti.. :-))) Ovsem i sladka Caro se zarucene dokaze normalne naprdnout, kdyz zrovna ji "padne karta", ktera - treba stokrat podporena - ji zkomplikuje ci znemozni postup. Ale samozrejme prijme situaci, je to profesionalka. Tady se jen usmevne bavime o tom, ze si nebude radosti mnout ruce, ze zrovna k ni spadla Petra (Aza a ja nevim kdo opravnene podporeny)... o nic jineho neslo.. :-))
Reagovat
George_Renel
Což nic nemění na tom, že iniciační příspěvek je napsán hloupě a z cesty a porovnává neporovnatelné.
Reagovat
smazaný uživatel
jeste se pokusim zminit, ze Torn prave kontrastu (Maria x Petra) vyuziva, ale asi chci moc.. :-)))
Reagovat
Fandina
Tady prece vubec nejde o vliv v pavouku, ten je priblizne stejny, ale o duvod pridelene karty. To snad kazdy chape.
Reagovat
George_Renel
A právě to je zcela zcestné. Tedy z mého pohledu.
Vracet se po zranění a vracet se po dopingové aféře prostě považuji za neporovnatelný důvod. Ale asi jsem ze staré školy a morálka a etika se již moc nenosí. .-)
Reagovat
Fandina
Přesně.
Reagovat
Torn
Mimo je to co píšeš ty a Fandina. Šlo o nadsázku, vtip, nic z toho nebylo myšleno vážně. Sojka to pcohopila, Vy ne. To je jediné co k tomu mohu říct. :D
Reagovat
George_Renel
I ten vtip se musí umět napsat.....
Reagovat
Fandina
To je ale nesmysl. To kdo hraje na turnaji neovlivnis, ani los.
Reagovat
Fandina
Porad zalezi na losu, nikdo nevi, na koho narazi. Takhle se to brat neda.
Reagovat
smazaný uživatel
ale da, nasazenim se ty proporce trochu upravuji, divoska si v tom dela klidne paseku. Ja teda uz nechci tlumocit, ale Petra poslouzila jen jako opozitum.. ;-)
Reagovat
Fandina
Porad plati urcita matematicka pravdepodobnost pro kazdou hracku, ktera s tou kterou bude hrat, takze brat to jako jasnou nevyhodu nejde. Nikdy neni jasne kdo na koho narazi.
Reagovat
Torn
Ty se vážně hodně nudíš a máš potřebu všechny poučovat. :D
Reagovat
Fandina
Ne.
Reagovat
Fandina
Ne.
Reagovat
smazaný uživatel
jezis jiste, ovsem za normalnich okolnosti pokud by byla MaSha nasazena jednicka, nebude hrat prvni kolo, s dvojkou se muze potkat az ve fi... atd... ale uz koncim... :-)))
Reagovat
Fandina
Nemusis se cilit, to prece kazdy, vi, ze nasazeni proti sobe hned nehraji. Ja psala o pravdepodobnosti pro tu kterou hracku. A ta je umerna poctu hracek.
Reagovat
Torn
Blá, blá blá...jdi spát babi. :D
Reagovat
Fandina
Trapne, zalez blbe.
Reagovat
Torn
Ještě nějaký vtip, babčo?:D
Reagovat
Fandina
A ubohy, bez vtpu.
Reagovat
Torn
Ubohé je to, co tu předvádíš. :)
Reagovat
Fandina
Na tebe nemam. Ty jsi uplny blb.
Reagovat
Torn
Ještě to napíš 20krát. :D
Reagovat
Fandina
A ubohy, bez vtpu.
Reagovat
Fandina
Nemusis se cilit, to prece kazdy, vi, ze nasazeni proti sobe hned nehraji. Ja psala o pravdepodobnosti pro tu kterou hracku. A ta je umerna poctu hracek.
Reagovat
baggik
Sojko do ceho ses to zapletla. Proste jen ne vsechny hracky souhlasi s tim aby se Sarapce umetaly cesticky, vymyslely figle aby mohla hrat o tyden driv atd. A jeden tom se z toho potento, protoze si mysli, ze mu Maria da.
Reagovat
smazaný uživatel
myslim, ze ses zapletl ty, uplne vazne.. :-))
Reagovat
Torn
Sojko seš můj člověk. :D
Reagovat
Torn
No hele, já si myslím, že vpadám dost slušně na to, aby měla Maria zájem. To za prvé. :D Za druhý já nemám potřebu někoho hájit za nějakým úmyslem.
Reagovat
Fandina
Petra bude mit chraneny ranking. Chapes?
Reagovat
Jabadu
Ale jenom na 8 turnajů.
Nicméně v jejím případě "divočáci" nebudou žádný problém. Spíše se budou promotéři předhánět.
Reagovat
Torn
Chápeš..:D Ne. Dle online rankingu přichází normálně o body.
Reagovat
Jabadu
Ve skutečnosti je to chráněný ranking na nasazení do turnajů. Bude na osm turnajů nasazena jako No.13. Tedy na místě před zraněním.
Reagovat
lars
snad jako 11. ?
Reagovat
Jabadu
Někde jsem zahlédl třináctku, tak teď nevím, ale princip je stejný. Dá-li Bůh ...
Reagovat
VlS
A víš co je Chráněný ranking?
Reagovat
Torn
Ano, právě proto mi ten chráněný ranking dost připomíná WC svým charakterem.
Reagovat
Fandina
Rozdil je ale velky. Za nemoc ho mas za doping ne.
Reagovat
VlS
No, hlavně na chráněný ranking je přímo nárok a hráč se rozhoduje, kdy a jak ho využije. Na divokou kartu nárok není a je na pořadateli, komu ji dá. Čili je. tom zcela zásadní rozdíl.
Reagovat
Fandina
Tak to snad kazdy na TP vi, proto jsem to nerozvadela.
Reagovat
Torn
Tak Šarapka má neomezený počet divokých karet a zrovna u ní asi není moc pochybností, že by je nedostala. A já píšu připomíná, ne že to tak je. To nemáte při večeru nic lepšího na práci, než mne tu tahat za ponožku?:D
Reagovat
Fandina
Nema neomezeny pocet wc. O kazdou musi zazadat a nikdo nema povinnost ji vyhovet.
Reagovat
Torn
Říkám, netahat za ponožku, přisedla sis vedení? Těch WC má neomezeně, zda jí někdo vyhoví, je věc jiná.
Reagovat
Fandina
Netvrd neco co neni pravda. Nelzi. Nema neomezeny pocet.
Reagovat
Torn
Několikrát to tu padlo, že jako vítězka GS nebo TM má neomezený počet divokých karet, zda jí vyhoví, je věc jiná. http://www.tenisportal.cz/zpravy/sarapovova-dostala-treti-divokou-kartu-hrat-bude-i-v-rime-20125/
Reagovat
Fandina
Nemas pravdu. Nikde neni uvedeno, ze ma neomezeny pocet wc.
Reagovat
Torn
Přečti si tu diskuzi pod tím. :D
Reagovat
Fandina
Najdi mi to v pravidlech.
Reagovat
Torn
Si to najdi sama, když seš tak chytrá. Já ti nemusím cokoliv přece vysvětlovat. Tohle si zkoušej doma. :D
Reagovat
Fandina
Jsi trapny.
Reagovat
Torn
Asi jako ty, jak tu neustále všem cpeš svůj názor. Jestli seš zvyklá, že ti všichni zobou z roku prosim, ale já to hodlat nedělám. Jenom urážíš, děláš chytrou a taháš za slova. Seš zakomplexovaná nebo tak? Případně tě baví takhle trolit? :D
Reagovat
Fandina
Nemam rafa lhare a ty k nim patris.
Reagovat
Torn
Ty máš ráda jen sebe, protože seš p... aní bez šperky sebereflexe. :) Máš to za potřebí urážet lidí přes net? Osobně bys tohle nikomu asi neřekla.
Reagovat
Fandina
Reknu to kdykili a komukoli, kdyz si to budu myslet.
Reagovat
VlS
Torne, má právo přijmout neomezený počet karet, pokud jí je pořadatel dá. Nemá žádné právo na udělení divoké karty. Jinak hráčky, které nevyhrály GS mohou přijmout max 3 za rok. To je ten rozdíl mezi vítězkami GS a ostatními. Fandina má pravdu v tom, že nikdo bemá právo ba přidělení karty.
Reagovat
blixa
Ty seš dobrej fanatik. To je snad jasné každému, že jde o právo PŘIJMOUT neomezený počet WC, a ne že má nárok na neomezený počet. Nechápu, proč to sem pořád cpeš a děláš ze všech blbce.
Reagovat
VlS
Ze všech ne, jen ty ho ze sebe děláš sám. A proč se sem cpeš ty? Sis to tady koupil, nebo co?
Reagovat
Fandina
Nemas pravdu. Nikde neni uvedeno, ze ma neomezeny pocet wc.
Reagovat
Fandina
Netvrd neco co neni pravda. Nelzi. Nema neomezeny pocet.
Reagovat
blixa
No dobrá. Tak jak a čím je omezený ? Kolik WC může dostat ?
Reagovat
Fandina
Ne neomezene.
Reagovat
blixa
To není odpověď. Pokud to není neomezeně, pak to musí mít konkrétní omezení. Když tvrdíš že neomezeně ne, tak musíš vědět jaké omezení tam jsou, ne ? A na ty omezení se ptám. Já je neznám.
Reagovat
Fandina
Ja je take neznam, ale vim, ze neomezene to neni.
Reagovat
Torn
Tak to asi nevíš. Proč by se třeba Riskeová a spol rozčilovaly hm? "Rozporuplné reakce na snížení trestu pro Šarapovovu panují také mezi jejími soupeřkami. Ruska Kudrjavcevová ocenila nasazení rodačky ze Sibiře během pauzy, ale spokojené naopak rozhodně nebyly Melanie Oudinová a Alison Riskeová. První z nich především nechápe, proč by Šarapovová měla dostat neomezený počet divokých karet, když ostatní hráčky dostávají pouze tři ročně." - http://www.tennis-arena.cz/navrat-sarapovove-budi-radost-i-rozpaky-14470cz/
Reagovat
VlS
To je blbá formulace. Rozhodně ostatní hráčky nedostávají tři ročně. Viz výše.
Reagovat
blixa
Pokud je neznáš, tak nemůžeš tvrdit že neomezeně to není. Pokud řekneš A, musíš být schopná říct i B.
Reagovat
Fandina
Neni to neomezene. To jako argument staci.
Reagovat
Fandina
Neni to neomezene. To jako argument staci.
Reagovat
Fandina
Neni to neomezene. To jako argument staci.
Reagovat
blixa
http://www.wtatennis.com/news/article/6394973/title/wildcards-suspension-rules-explained
Reagovat
blixa
Kecáš !
Reagovat
blixa
Kecáš ! :D
Reagovat
blixa
Kecáš ;-) :D
Reagovat
Fandina
Nekecam, kecas ty. Podivej se do pravidel, nikde tam neni uvedeno neomezeny pocet.
Reagovat
blixa
Vyjádření z oficiálních stránek WTA ti nestačí ? Ty fakt neumíš prohrávat, viď ? Čekal jsem co vymyslíš ze ptákovinu, ale tohle je dost slabý.
Reagovat
Fandina
Ja zase cekala, ze predlozis dukaz z pravidel, ne clanek.
Reagovat
blixa
Jsou to oficiální stránky WTA, navíc je to výklad, který je jednoznačný, což je víc než nějaký amatérský pokus o výklad oficiálních pravidel. V rules si to hledej sama, je to myslím stránka 67. Pokud tvrdíš, že tam omezení je, dokaž to a najdi to v pravidlech.
Reagovat
Fandina
Tak proc sem rovnou nedas citaci, tech pravidel, kdyz vis, kde to je.
Reagovat
blixa
Protože mě výklad WTA stačí. Svoje nesmyslné tvrzení si dolož sama, pokud tvrdíš že WTA na svých oficiálních stránkách lže.
Reagovat
Fandina
Nerekla jsem ze wra lze, chci jen od tebe citaci pravidel.
Reagovat
blixa
Já nejsem tvůj posluha ani vykladač pravidel. Takže, tvrdíš že pro vítězku GS neplatí že může obdržet neomezený počet WC. WTA na svých stránkách tvrdí něco jiného. Mě toto zcela postačuje. Chceš-li dokázat, že WTA lže, najdi, nastuduj si, dokaž. Nevím, proč bych to měl dělat za tebe.
Reagovat
Fandina
Ja nepsala, ze wta lze. A pokud ty tvrdis, ze je to v pravidlech, tak to doloz.
Reagovat
Fandina
Ja nepsala, ze wta lze. A pokud ty tvrdis, ze je to v pravidlech, tak to doloz.
Reagovat
blixa
Ne, já jsem ti poskytl důkaz o tom, jak WTA rozumí svým vlastním pravidlům. To je pro mě rozhodující. Nejsem právník, abych vykládal pravidla WTA. Pravidla si nastuduj a dokaž WTA, že nemá na svých stránkách pravdu. Já nemusím nic dokládat, protože mé tvrzení je zcela v souladu s tvrzením WTA. Dokládat musíš ty, jinak jsi prostě jen žvanilka.
Reagovat
Fandina
Mozna zvanim, ale nic to nemeni na situaci, ze ty pravidla si sem nedal.
Reagovat
Fandina
Mozna zvanim, ale nic to nemeni na situaci, ze ty pravidla si sem nedal.
Reagovat
blixa
A proč mám za tebe dělat práci ? Celé to začlo tvým ničím nepodloženým tvrzením, že počet WC není neomezený. Když jsem se zeptal jak je tedy omezený, odpověděla si opět jen tím "že není neomezený". Tak jsem ti dal vyjádření WTA, že podle jeho výkladu neomezený je. Tobě to nestačí. No tak svoje tvrzení dolož !!!! Proč bych to měl dělat já ? Za tebe ? Ty si tvrdila, ty si dolož !
Reagovat
Fandina
Doklada se to co existuje, ne to co neexistuje.
Reagovat
blixa
Jistě, ale tvoje tvrzení že není neomezený přeci také existuje, máš-li pravdu. Pak musí být v pravidlech, jak konkrétně je to omezeno. Takže "hledej šmudlo" ;-)
Reagovat
Fandina
Nemusi tam byt ani omezeni, nelze hledat, to co neni.
Reagovat
blixa
To by byly špatný pravidla. Ono to tam jistě je, buď že to je pro GS vítězku neomezené, nebo že to je omezené tak a tak. Takže opět, hledej šmudlo :D
Reagovat
Fandina
Tak to sem predloz, kdyz to tam je, takze hledej ty smudlo.
Reagovat
blixa
Ty si tvrdila, ty dolož. Ty jsi v rozporu s tvrzením WTA, ty dolož. Já nemám jediný důvod.
Reagovat
Fandina
A ja zase verim jen pravidlum. Takze kdyz to tam neni, nemam co dokladat.
Reagovat
blixa
A proč se do těch pravidel nepodíváš, když věříš jen jim ? Napsal jsem ti sem i stránku :D
Reagovat
Fandina
Ja tam nic takoveho nenasla. Takze musis to dolozit ty.
Reagovat
Fandina
Ja tam nic takoveho nenasla. Takze musis to dolozit ty.
Reagovat
lars
chces se vsadit ?
Reagovat
Fandina
Ja ne.
Reagovat
Fandina
Ja zase cekala, ze predlozis dukaz z pravidel, ne clanek.
Reagovat
Fandina
Nekecam, kecas ty. Podivej se do pravidel, nikde tam neni uvedeno neomezeny pocet.
Reagovat
Fandina
Nekecam, kecas ty. Podivej se do pravidel, nikde tam neni uvedeno neomezeny pocet.
Reagovat
Fandina
Ja je take neznam, ale vim, ze neomezene to neni.
Reagovat
EllNino
nemusíš to psát tisíckrát ty příspěvky
Reagovat
Fandina
Musim.
Reagovat
Fandina
Musim.
Reagovat
blixa
Tak tady máš důkaz, jak víš prd a kecáš :

http://www.wtatennis.com/news/article/6394973/title/wildcards-suspension-rules-explained
Reagovat
EllNino
Kecy ..
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
smazaný uživatel
Nechci nic říkat, ale tady mohla být redakce rychlejší. Dal jsem to sem už předevčírem (sice jenom o minutu, ale stihnul jsem to :D), viz můj příspěvek "Caro o Mashe"...
http://www.tenisportal.cz/zpravy/siniakova-v-indian-wells-vyradila-suarezovou-a-jde-na-wozniackou-20215/

A tady ještě vysvětlení, proč Masha může hrát ve Stuttgartu. Ač se to někomu nemusí líbit, všechno je v souladu s pravidly...
https://pbs.twimg.com/media/C6xoFyVU0AA-XKQ.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by to nemělo být v souladu s pravidli? To snad nikdo neřeší ne? Prostě se normálně vrací jako po zranění, jen některé hráčky mají problém s tím že se vrací po dopingové kaňce
Reagovat
blixa
je hrozně těžké být v souladu s "pravidli" :D Někdy ti ta kuchařinka fakt docela jde Havláte ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pravidli to je měkké i? Pravidlo bez pravidla jako pán zez pána, pravidli pány? Nebo páni, no to nebudu řešit, to není podstatné. A už nejsem kuchařka ale gastronomka, už jsem na maturitním oboru
Reagovat
smazaný uživatel
Né Pravidly že jo? Pány né Páni
Reagovat
blixa
:D :D Havláte !!!! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Né to pravidlo, jako to město? Moře to nebude to je blbost. Hm město s městy. Asi takhle
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem to ale chytrá medvědice :)
Reagovat
Jabadu
Jsi opět ve formě, Jasná prin ... Jasnosti.
:-)
Reagovat
Torn
Ani chytrá ani medvědice... :D Jako skloňovat slovo "pravidlo" jako pána, je vážně síla i na tenis portal. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem se spletla no :D ale skoro jsem se trefila. Pány pravidly to znělo tak dobře, tak jsem si řekla jo to sedí :D nesedělo no
Reagovat
Torn
Ne, já ti odpouštím. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda že nejsi moje učitelka na češtinu :D ta mi nikdy nic neodpustila :D
Reagovat
FulnekUltras
;)))
Reagovat
Pedronegro
to se ti povídlo ty kaňko :)
Reagovat
FulnekUltras
jedna kaňka móře nevobarví... ;)
Reagovat
peggy
Myslim,ze byly tenistky,ktere nehraly pro dopink a vratily se.Nerada bych jmenovala.Nezacinaly take od zacatku.Jen Maria trpi,protoze je Ruska.Nechte ji at se ukaze sama.
Reagovat
FulnekUltras
kteří dříve Mařeně mnohdy doslova lezli do řiti, se dnes ve svém černobílém povětrukrčení opět ukazují... ;)
Reagovat
Dobry-den
Sladká Caro má pravdu.
Fetka by se správně měla probíjet přes aj tý efka po Ekvádorech a Kyrgyzstánech tak jako každá jiná!
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem moc zvědavá na Marii, myslím že nebude dlouho trvat a vratí se zpět, přeci jenom ta konkurence ve špičce momentálně není taková a ona se nevrací poprvé. Věřím že se vrátí jako velká šampionka, sice ji až tak moc nemusím, ale za to musím uznat že je to velká tenistka a to meldonium asi nemělo na jeji hru moc velký vliv
Reagovat
misa
Tenisové kvality si určitě zachovala, otázkou bude, co na velkou zátěž řekne její často pochroumané tělo.
Reagovat
FulnekUltras
hlavně s posledními slovy naprostý souhlas
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
George_Renel
Je skutečně zvláštní, když hráčka s WC, tedy vlastně jako na pozici kvalifikantky vstupuje do turnaje až ve středu. Holt účel světí prostředky.
Reagovat
Paseka
Až na ní začnou bučet a pískat, moc příjemné jí to nebude a bude jí to patřit !! Její hroší kůže je neskutečná.
Reagovat
Nola
kto? divaci? :D
mozno ju v satni vypiska Dominika s Kikinou .D
Reagovat
Paseka
Jistě že diváci.
Reagovat
tmora
Co to je za kravinu? na Marii nikdo piskat nebude..Taky nekdo piskal na Hingis za kokain apod???
Reagovat
VlS
Asi budeš zklamanej, nikdo na ní pískat a bučet nebude. Její fanoušci určitě ne a její nefanoušci se na ni můžou vykašlat. Vnímej realitu - Porshe ji má už roky jako svou ikonu, tak si ji prostě přeje mít na svým turnaji. Celej příběh.
Ostatní hráčky budou zticha. Nikdy se s nima moc nebavila, tak se s nima nebude bavit dál, žádná změna. Že si budou v koutku brblat, tak budou a to je všechno. Kdyby chtěly dělat rozruch, podá si je WTA, v jehož dílčí režii způsob návratu je. Žádnej pluk plamenejch bojovnic nečekej.
Jde o moc peněz na moc stran. Konec konců peněz pro tenis obecně a tedy i po ty, kterejm se to nelíbí.
Taky se mi to nelíbí, ale to je asi tak všechno, co s tím můžu dělat.
Reagovat
FulnekUltras
zákonitostem kapitalismu je třeba se svobodně podřídit ;)
Reagovat
Pedronegro
no, uvidíme jak se to vyvine, každý nahlas vyjádřený nesouhlas je třeba, aby si podvodníci nemysleli, že se už zapomnělo, pískat se třeba nebude, ale ovace asi budou slabší, a to je dobře, a porsche a wta ať jdou svorně do zádele :)
Reagovat
Davor1
Caro, za to máš u mňa jednoznačne plus.

Som zvedavý, či ju teraz istý jej fanúšik odkopne rovnako, ako predtým Kikinu Mladenovičovie, ktorá si dovolila na jeho inú modlu podobne otvoriť pusinku :DD
Reagovat
Nola
mam pocit, ze sa uz vyjadril a nazor Caro respektuje
Reagovat
Davor1
Zaujímavé, takže tie jeho favoritky sú zrejme rovné a rovnejšie :D
Reagovat
Haitik
Názor Caro na Maruš už se tady před pár dny řešil a monty názor Caro, jak píše Nola, respektuje.. :-)
Reagovat
misa
Ne, u Caro se mu to hezky dělá :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky bys nepohrdnul...
https://pbs.twimg.com/media/C6gss1iVsAAr7LB.jpg
Reagovat
Bob
Fakt se montomen na*ral na Kikinku? :D :D
Reagovat
aligo
Ano už to není jeho děvče
Reagovat
blixa
Víš jak to Kikina vořvala, že už ji Monty nemiluje ??? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tobě jde internet s dvoudenním zpožděním? To máš teda blbý...
Reagovat
Davor1
Sorry, nemal som čas tu minulý týždeň podrobne pozerať. A prečo teda Wozniackej názor rešpektuješ, a Kristínu si v podstate v podobnej záležitosti zadupal pod čiernu zem? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Protože se ta jejich vyjádření absolutně nedají srovnávat?
Reagovat
Davor1
Prečo nie? Mladenovič ju označila za podvodníčku po prevalení dopingového škandálu, Wozniacka s tým označením v podstate súhlasí, keď má s tými WC pre Sharapovu problém. Akurát to nepovedala tak ostro a priamo, ale pointa je tam dosť podobná...
Reagovat
VlS
Protože Kiki řekla, co si ostatní jen myslí.
Reagovat
blixa
Protože Kikina se nenechala nafotit jen s nakreslenejma plavkama ;-) :D
Reagovat
Jabadu
Já jsem viděl fotky, kde je to ve fázi, než se na Kerolajn začnou ty "plavky" malovat a má tam úplně holej zadek ...
...
Mimochodem nádhernej!
:-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist