Je těhotná? Ivanovičová dnes oznámí 'něco důležitého'

28. 12. 2016, 08:49
Aktuality 10
Ana Ivanovičová na sociálních sítích odstartovala vlnu spekulací. Dnes večer má oznámit 'něco důležitého' a nejčastěji se mezi fanoušky píše o těhotenství, nebo konci kariéry.
Profily hráčů
Ana Ivanovičová

"Milí fanoušci a příznivci. Navštivte prosím zítra v 6 hodin britského času mou facebookovou stránku, na které s vámi budu sdílet něco důležitého," napsala Ivanovičová v úterý odpoledne na facebook a twitter. Zprávu by tak měla streamovat online ve středu v 19:00 SEČ. 

Mezi fanoušky se už samozřejmě spekuluje o důvodech této zprávy a nejčastěji je skloňováno těhotenství. Ivanovičová se v červenci vdala za německého fotbalistu Bastiana Schweinsteigera, s nímž tvoří pár od léta 2014.

Píše se také o konci kariéry. Devětadvacetiletá Srbka vyhrála v roce 2008 Roland Garros a byla světovou jedničkou, v dalších letech byla nejčastěji hráčkou druhé světové desítky. V sezoně 2014 se vrátila do Top 10, ale letos se jí nedařilo a klesla na 63. místo.

Rok 2016 zakončila pěti prohrami v řadě a s bilancí 15 výher a 16 porážek, když po svatbě nevyhrála jediný zápas. Sezonu ukončila kvůli přetrvávajícím potížím se zápěstím předčasně už po US Open.



Uznávaný portugalský reportér José Morgado si však nemyslí, že by Ivanovičová s tímto úsměvem psala o konci kariéry. Na druhou stranu to byl právě on, kdo minulý týden informoval o tom, že se Ivanovičová odhlásila z Aucklandu, ale popřela, že by měla být těhotná.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

10
Přidat komentář
smazaný uživatel
tak končí
Reagovat
jackiec
ta už skončila tak před 5 lety, dnes je to řadová hráčka bez šance na velký titul a zároveň jedna z největších haluzářek co vyhrála slam, radši ať se chytne toho děcka
Reagovat
milik254
no třeba ještě 2014 mi přišla docela konkurenceschopná
Reagovat
Frick
Hypoteticky by návrat byl někdy na jaře 2018 a to by asi skutečně bylo příliš pozdě.

Je fakt, že ta sezóna nestála za mnoho.
Reagovat
blixa
Fricku, kolikrát si byl těhotnej ? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Smysluplnou myšlenkou (minimálně tenisovou nebo biatlonovou) ani jednou :-)
Reagovat
VlS
:-) trefné
Reagovat
Andrew89
Monty bude otcem? ...dozvíme se večer:-p
Reagovat
smazaný uživatel
Rád bych byl, ale nebudu. :D
Reagovat
gigin
čekáme na to, jak slépka na sopel.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist