Jedničkou ostravského challengeru bude Pavlásek

19. 4. 2016, 14:05
Aktuality 9
Domácí tenista Adam Pavlásek figuruje jako nejvýše nasazený hráč challengeru Prosperita Open, jehož třináctý ročník se příští týden bude hrát v Komenského sadech v Ostravě. Na turnaji s dotací 50 tisíc dolarů se objeví také bývalý hráč Top 10 Janko Tipsarevič.
Adam Pavlásek

Pavlásek bude v Ostravě obhajovat loňskou finálovou účast. Člen širšího daviscupového týmu a 108. hráč aktuálního světového žebříčku před rokem v posledním utkání turnaje podlehl Španělu Iňigu Cervantesovi.

Z druhé stovky světového pořadí se vedle Pavláska v Ostravě představí ještě další čtyři hráči: Slovinec Blaž Rola (160.), Estonec Jürgen Zopp (162.), Srb Pedja Krstin (164.) a Belgičan Kimmer Coppejans (171.).

Jako nositele známého jména a bývalou hvězdu tentokrát pořadatelé získali Srba Janka Tipsareviče, který už ostravský challenger jako neznámý mladík ovládl v roce 2004. Bývalá světová osmička však v poslední době laborovala se zdravím a nyní se jako 455. hráč ATP vrací na dvorce po operaci nezhoubného nádoru v noze.

"Myslíme si, že pro diváky by to mohl být celkem atraktivní hráč. V minulosti tady zanechal výborný dojem a teď má motivaci se po zdravotních problémech dostat zpátky do formy i výše v žebříčku," řekl ředitel turnaje Václav Roubíček.

pva, ČTK

Komentáře

9
Přidat komentář
smazaný uživatel
Parádní tenis Robina Staňka proti favor. Arguellovi
Reagovat
smazaný uživatel
chybí mu ale zabijácké údery
Reagovat
smazaný uživatel
Snad se vidíme v Ostravě, Ahoj!
Reagovat
smazaný uživatel
tady s tebou souhlasím, taky mu fandím
Reagovat
Fandina
Držím palce Adame. Kdyby to byl titul, tak následuje další posun na žebříčku a když už to nevypadá na hlavní soutěž na French Open, tak třeba by to do Wimblu dalo. I když si myslím, že Adam je především antukář. Držím palce a když to vyjde, dojedu se do Komenského sadů zase podívat. Adame pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
v Ostarvě se snad na antuce hraje?
Reagovat
Fandina
V Ostravě ano, ale ve Wimblu ne.
Reagovat
smazaný uživatel
aha ..a já myslel,že to zelené ve Wimblu je zelená antuka
Reagovat
Fandina
tak teď už to víš :-)))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist