Jízda pokračuje! Kvitová v Dauhá udolala Wozniackou a slaví 12. výhru v řadě

17. 2. 2018, 17:20
Aktuality 325
WTA DAUHÁ - Petra Kvitová pokračuje ve fantastické formě. Česká tenistka v semifinále turnaje WTA Premier 5 v Dauhá po obratu udolala světovou jedničku a loňskou finalistku Caroline Wozniackou, přestože Dánka dvakrát servírovala na vítězství. Kvitová porazila šampionku letošního Australian Open již počtvrté v řadě a svou aktuální neporazitelnost protáhla na 12 zápasů. O svůj 22. kariérní titul a návrat do Top 10 si zahraje s Garbiñe Muguruzaovou.
© Tenis Dunyasi Magazine

Petře Kvitové se vstup do letošní sezony absolutně nepovedl. Sedmadvacetiletá Češka kvůli nemoci nemohla startovat v Brisbane, v Sydney vypadla už ve druhém kole, a na úvodním grandslamu sezony Australian Open dokonce ztroskotala hned na první soupeřce.

Leden je však již minulostí a nikdo si na něj po fantastickém únoru nevzpomene. Kvitová totiž po skončení australského léta chytla naprosto famózní formu. Rodačka z Fulneku ovládla halovou akci WTA v Petrohradu, pomohla dvěma body k postupu českého fedcupového týmu do semifinále a přemožitelku zatím nenašla ani v Dauhá, kde si zítra zahraje finále.

Aktuálně 21. hráčka žebříčku WTA v katarské metropoli postupně vyřadila Büyükakcayovou, Radwaňskou, Svitolinovou i Görgesovou a v dnešním více než dvouapůlhodinovém dramatickém semifinálovém souboji udolala 3-6 7-6(3) 7-5 světovou jedničku Caroline Wozniackou, přestože dlouho tahala za kratší konec a Dánka dvakrát podávala na vítězství.

Na začátku si obě hráčky suverénně držely podání. Kvitová však sérií chyb poslala Wozniackou po skončení šesté hry do brejku. Ačkoli světová jednička nedokázala brejk potvrdit, Kvitová dvojchybou posléze Dánce darovala další brejk a ta už nezaváhala, čímž získala úvodní sadu na svou stranu.

Také ve druhém setu tahala jasně aktivnější Kvitová za kratší konec. V prvních dvou gamech neuhrála jediný fiftýn, ale celkem třikrát zvládla v průběhu sady zlikvidovat manko brejku. Wozniacké aktivní hrou nedovolila ani jednou doservírovat zápas a po skvělém obratu v tie-breaku z 1-3 na 7-3 si vynutila rozhodující dějství.

V něm měla mírně navrch česká tenistka a v deváté hře zaslouženě slavila brejk. Ani ona ale na podání nedokázala utkání zakončit. Přišel ovšem další brejk a druhou šanci si na rozdíl od Wozniacké ujít už nenechala.

"Vůbec nevím, co se dělo. Nemohla jsem pořádně trefovat kurt," hodnotila dnešní vítězka úvodní sadu. "Ve druhém setu jsem se snažila uklidnit a nějak se dostat zpět do zápasu. Za stavu 1-3 v tie-breaku jsem byla opravdu naštvaná a šla jsem si pro vítězné míče. Nakonec to vyšlo," dodala.

Kvitová se dnes utkala s Wozniackou již potřinácté a oslavila čtvrtou výhru v řadě. Vůbec poprvé od roku 2013 musel česko-dánský souboj rozhodnout třetí set. Sedmadvacetiletá Češka si dnes vylepšila svou bilanci s prvními hráčkami světa na 5-4 a i pátý letošní duel s hráčkou Top 10 vyhrála.

Navíc se stala první hráčkou od US Open 2016, která dokázala Wozniackou porazit v semifinále. Dánka dvanáct posledních semifinálových klání vyhrála.

Dvojnásobná wimbledonská vítězka bude zítra ve svém 29. kariérním finále usilovat o 22. trofej. V případě vítězství se navíc vrátí do elitní desítky, v níž naposledy figurovala v září 2016.

Její poslední překážkou bude Garbiñe Muguruzaová, která do finále postoupila bez boje, jelikož Simona Halepová z turnaje kvůli zranění chodidla odstoupila. Se Španělkou prohrála jen úvodní vzájemné měření sil, v dalších třech duelech byla úspěšná.

O tři roky mladší Muguruzaová má na kontě oproti Kvitové "pouze" pět vavřínů, ovšem dva z nich jsou také grandslamové. Ve finálových bojích má bilanci 5-3, přičemž poslední čtyři souboje o trofej vždy zvládla. Ze zisku titulu se naposledy radovala loni v srpnu v Cincinnati.

"Garbiñe dnes hrát nemusela. Uvidíme, jestli jí to zítra pomůže. Já mám za sebou sice těžký zápas, ale dnešní výhra mi pořádně zvedla sebevědomí," radovala se Češka.

Wozniacká v Dauhá obhajovala loňské finále a přestože nějaké body ztratí, minimálně v pondělí se ještě v čele žebříčku udrží. V následujícím vydání ovšem přijde o body za loňskou finálovou účast v Dubaji, kde letos nestartuje, a na tenisový trůn by se měla vrátit Halepová.

• WTA PREMIER 5 DAUHÁ •
Katar, tv. povrch, 3,173,000 dolarů
sobotní výsledky (17. 02. 2018)
• Dvouhra - semifinále •
Kvitová (16-ČR) - Wozniacká (1-Dán.) 3-6 7-6(3) 7-5
Muguruzaová (4-Šp.) - Halepová (2-Rum.) / bez boje
• Čtyřhra - semifinále •
Dabrowská/Ostapenková (Kan./Lot.) - Krejčíková/Siniaková (ČR) 6-3 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

325
Přidat komentář
slacker
jako 3 DF z te same strany, + 2 Ue na svem servisu zatim
Reagovat
smazaný uživatel
Tak začátek hrůznej! Tak budiček Peťo!
Reagovat
blixa
Koťátko, co ty žlutý spoďáry ? Béžový jsem říkal ! Ty si zase sáhla do toho spodního šuplíku, co ?
Reagovat
Fandina
Kdybys řekl šedivé, tak by se to hodilo víc, ale třeba má žluté triko, tílko pod tím s dlouhým rukávem. :-))
Reagovat
Jabadu
Nová deska Janka Ledeckého:
Pěkný, pěkný, pěkný
Na Ester jsme krátký
Sny se mají plnit aspoň na olympiádě ...
:-)
Reagovat
blixa
No .... dobrý, ale příště už radši ne, verše nejsou tvoje doména ... ;-) :D
Reagovat
a.magerova
To nejsou verše, ale názvy nových písní... si myslím... ;-)
Reagovat
blixa
Jaj, já hlupák. No jo, asi jo ;-)
Reagovat
a.magerova
Roger jede v Rotterdamu,
dáme šachy nebo dámu... ;-)
Reagovat
Jabadu
:)))
Volá Chris Horner (manažer týmu F1 Red Bull):
"Slečna Ledecká? Mohli bychom se 27. května sejít v Monaku? Něco bychom od vás potřebovali ..."
Reagovat
Fandina
:-))
Reagovat
Fandina
jj zní to snadně
napsat verše vnadně

ale dobré je to brát
jako pokus verše dát

vedle známé písně Janka
když už jeho dcerka

nám udělala prádost právě
na probíhající olympiádě
Reagovat
EllNino
Skvělé :) Bohužel zápasy vůbec nevidím, takže vždycky jen zkouknu jennom nějaký záznamy, sestřihy a tak, ikdyž včera jsem viděl naposledy stav, kdy Petra ztratila servis na 4:5 a jsem hodně překvapenej, že to takhle zvládla otočit :)

Je to fakt dobré období zase, samozřejmě nemlžeme čekat, že takhle Petra bude hrát celou sezonu, to je při jejím stylu hry prakticky nemožné, ale díky za tyto týdny, kdy má Petra klid na duši a nic ji nesvazuje, hraje si to svoje a kosí svým skvělým tenisem jednu za druhou :)

Tak ještě dneska, Mugu je porazitelná, sice tu měla volno, ale to bude teď spíš ku škodě, nebude v rytmu a Petra ve finále ještě posílená skalpy 3 hráček top 10 zasebou je hodně těžká soupeřka .... únavu snad ještě chvilku nechá v šatně a rozbalí to :)

Jdi si pro to !
Reagovat
lvicek
Taky doufam, ze faktor finale prebije faktor unavy :). Hlavne at hraje tak pekne, tam, kde se ji dari a podminky ji svedci, ony zas prijdou turnaje, kde bude vedro, vlhko a ji daji zapas na tri odpoledne do nejvetsi vyhne (na ktery jeste "nejlepe" bude muset dlouho cekat...), takze urcite nas cekaji i nejake pekne vyhuceni s kdekym. Ale ja si to moc uzivam, kdyz hraje takhle paradne, to je proste zuzo! A prohrat finale s Muguruzou, ktera tady na tom turnaji vlastne neuhrala nic moc, by se tak nejak nezdalo spravne ;).
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas. Vidím to stejně!:-)
Reagovat
milik254
Koukám, že se Simona po Dubaji zase vrátí na první flek, ze kterého nejspíš zase chvíli nesleze.
Reagovat
tommr
Halepová a Wozniacká se ted budou nějakej čas na postu jedničky střídat. Po Dubaji se opět dostane na vrchol Halepová, na antuce si jedničku zase vybojuje zpátky Wozniacká. Někdo jinej bude mít šanci až na trávě ...
Reagovat
smazaný uživatel
Simona si na RG může připsat 700 plusových bodů :-)
Reagovat
tommr
ale mnohem pravděpodobnější je, že tam spoustu bodů ztratí ...
Reagovat
vrabejka
Nikdo jinej na to nema
Reagovat
tommr
kdokoli z top-10 se může stát jedničkou pokud vyhraje příští GS ...
Reagovat
vrabejka
MUGU - těžké obhajoby letos bude mít slabší sezoni.
Svitolina - na zisk GS nemá a nikdy mit nebude
Kája - o te se nemusíme bavit ještě nepřišel jeji čas na GS titul.
Ostapenko - letos se ji nedari na RG hodně ztratí. Neni psychicky odolná.
Garcia - uz 7.misto je strop a obrovský úspěch pro ní.
Venus - věk nezastavis. Na nějakém GS ale ještě může dojit dost daleko.
Angie - očekávám od ni super sezonu ale už dost ztrácí.
Julie - stejný případ jako Garcia.

Kromě Simony a Caro tam není nikdo kdo dokáže dlouhodobě sbirat velkou porci bodů. Očekávám, že na delší dobu o no.1 to bude bitva právě mezi touto dvojicí.
Reagovat
aligo
možná bych tam přihodil Petru, famózní forma a minimum obhajob :))
Reagovat
aligo
pokud by se jí zadařilo na RG a víme že na to má, viz semifinále a ve Wimbledonu taky můžu hodně zazářit :))
Reagovat
tommr
s většinou toho co píšeš se dá souhlasit, ale lonský GS tituly Ostapenkový a Stephensový nám jasně ukázaly, že ve WTA se může stát cokoli a proto si myslím, že i letos dojde k mnoha nečekaným výsledkům a boje o jedničku se opět zúčastní více hráček. Hlavně se nemůžu smířit s tím, že by WTA opanovaly defenzivní hráčky a tak doufám, že se prosadí nějaká ranařka. Byl bych taky rád kdyby se do toho boje zapojily i český holky - Petra a Karolína - i když se to momentálně může zdát utopie ...
Reagovat
EllNino
nojo, odporník promluvil
Reagovat
vrabejka
Petro kloubouček :) Hraje skvěle. Vaněk byl evidentně dobrá volba. WTA může být tak ráda, že se Petře ten neskutečný comeback povedl. Kord když chybi takové hvězdy jako Vika a Serena.
Reagovat
Krisboy
Zase si pleteš tenis se šermem? :)
Nebo jsi alkoholik?

https://cs.wikipedia.org/wiki/Kord_(rozcestn%C3%ADk)
Reagovat
vrabejka
Je to slovo který má víc významů což evidentně nechapes.
Reagovat
Krisboy
No comment :)
Reagovat
Krisboy
Mýlit se může každý, ale jenom skutečný hlupák na svém omylu tvrdošíjně trvá.
Reagovat
vrabejka
Jo no radši byt tupa ovce která se necha ovlivnit kýmkoli jako ty.
Reagovat
Krisboy
Tak teď už nechápu vůbec nic. Nejsi nemocnej? Nebo co se ti stalo?
Reagovat
EllNino
lol :D tak prostě uznej, že neumíš čeksy, nemusíš tady kopat do druhých lidí jen proto, že ti nejde pravopis
Reagovat
blixa
Copak pravopis, na tom tu celkem nikdo nebazíruje, bez pravopisu se nakonec i nějak domluvíš, ale on nezná významy slov a bez toho se nedomluvíš, proto tak běsní :D
Reagovat
vrabejka
Vážně i ty budeš moralizovat? Kór když ty píšeš Čekštinou :D :D
Reagovat
EllNino
:D já to napsal schválně, chytnul ses dokonale ;)
Reagovat
Krisboy
Ale už se naučil používat KÓR!!! :D
Reagovat
vrabejka
Když mě někdo poučí a nemoralizuje tak s tím nemám problem.
Reagovat
EllNino
tak se koukni o páár příspěvků nad :)) jak s tim nemáš problém
Reagovat
vrabejka
To bylo moralizovani nejspíš sama to nevěděla když píše kort.
Reagovat
EllNino
?? :D ona je v tomhle vláknu nějaká žena ?
Reagovat
vrabejka
Jestli je to chlap tak sem otřesen
Reagovat
dunphy
Malé č! Ugh.
Reagovat
Moliik
https://www.pravopisne.cz/2014/03/kor-%C3%97-kort-%C3%97-kord/
Reagovat
Moliik
https://www.pravopisne.cz/2014/03/kor-%C3%97-kort-%C3%97-kord/
Reagovat
Moliik
omlouvám se za doublepost
Reagovat
Krisboy
Po tom, co napsal v 8:25, si myslím, že to nepochopí ani kdybys to postnul desetkrát.
Reagovat
patriks
Takoví diskutující jako Krisboy, kteří trpí různými problémy a nediskutují k tématu, by se měli asi blokovat.
Reagovat
vrabejka
Asi tak.
Reagovat
blixa
Problémy asi trpíš ty. Jak chcš diskutovat k tématu s někým, kdo třeba místo slova "auto" používá slovo "židle" ? Což je prakticky to samé, co udělal ten blb vrabejka ;-)
Reagovat
vrabejka
Pouze hlupáci uráží když jim dojdou argumenty.
Reagovat
blixa
No jo, to jo. Ale tebe tu snad nikdo neuráží, ne ? Blb je jen technické pojmenování reality ;-)
Reagovat
slacker
modrobolsevicky blb a svine, take pojmenovani reality
Reagovat
Krisboy
Nevím, o co ti jde. Já jsem vrabejku jenom slušně upozornil na jeho omyl. On místo toho, aby uznal chybu, začal se do mě arogantně navážet. Nemůžu za to, že mu arogance a uražená ješitnost nedovolí uznat chybu.
Reagovat
vrabejka
Vy jste ten intelektual, hmidopiich k čemu jsou ty vase poznamky reknete k cemu.
Ten pocit když se borka na webu o tenisu hádá o pravopisu :D :D :D
Reagovat
PetaM
Vypovídá to celkem dost o tom, jací jsou lidé ve skutečnosti.
Reagovat
Krisboy
Nejde o pravopis. Jde o pletení si slov. Ale nic si z toho nedělej, každej se občas ztrapníme. Je potřeba se tomu zasmát, mávnout nad tím rukou a jít dál. Stávají se přece horší věci. Tak už se na mě nezlob a k mateřskému jazyku se chovej lépe.
Reagovat
smazaný uživatel
Problém má hlavně vrabejka :-)
Reagovat
fujtajblick
je správně... znamená to v některých oblastech obzvláště
https://www.pravopisne.cz/2014/03/kor-%C3%97-kort-%C3%97-kord/
Reagovat
vrabejka
Diky.
Reagovat
Andrew89
Zdravim ze slunneho mexika,kde mi bozska Petra dala jeste o duvod vic byt spokojeny. Sledoval jsem prvni set jen na cislech...pak jsem to vypnul a veril,ze to otoci. A dala to! koukal jsem ted na highlights a to musel byt narez!!! Zitra Mugu...ale jak jsem rekl pred dvena dny...titulu zdar!! Do dubaje Petra na 100% nepojede. ma nahrano a pachtit se tam kvulu max 470 bodum pricemz by jisto jiste vypadla brzo. chce to poradny odpocinek. Tak lidi...tlacte ji zitra.! Ani ve snu me neapadlo ze uz v unoru bude klepat na top 10! Bozska Petra!
Reagovat
FulnekUltras
Mayo už je tu, tak zapoj do tlaku aj Aztéky... ;)
Reagovat
tommr
ještě uvidíme jak to s Petrou bude. Zatím se ještě z Dubaje neodhlásila. Pokud nebude nějak enormně vyčerpaná tak by byla asi škoda kdyby nevyužila současnou skvělou formu. Nic horšího než že prostě s někým prohraje se jí stát nemůže ... :)
Reagovat
EllNino
wow :D tak tu poslední větu bych od tebe nečekal
Reagovat
tommr
a není to tak? Přejezd do Dubaje jí nijak nezatíží. Petra nic neobhajuje a tak nemůže nic ztratit, ale jenom získat. Když se jí bude dařit tak to bude skvělý, když tam s někým prohraje i třeba už v prvním kole tak se nic nestane ... :)
Reagovat
EllNino
no já jen, že tady každou prohru naší holky prožíváš jako vlastní, tak mě to překvapilo D
Reagovat
tommr
no jednou Petra prohrát musí. A v Dubaji kde o nic nejde by to asi bolelo nejmíň ... :)
Reagovat
cabuna
Lucka s Kájou v Dubaji
https://twitter.com/robsteckley/status/964958332321595392
Reagovat
Torn
Péťě velká gratulace,je vidět, že na ní Vaněk má pozitivní vliv. Co mne na tom celém trochu možná i štve, jak někdo musí defakto Petru neustále spojovat s Kájou a naopak. Jedna je taková, druhá maková. Jako takhle se rozhodně nechová normální fanoušek, že hned drbe druhou, uráží atd. Myslim si, že můžeme být rádi, že máme hned 4 hráčky v TOP30.
Reagovat
Frick
Toje taky smutný, v říjnu jí bylo jen 28 a takhle paběrkovat :-(
Reagovat
Frick
I Zoubková nad ní dala 1. set....
Reagovat
lvicek
A pak skrecla :(.
Reagovat
Jabadu
Když je někdo nejlepší, tak prostě musí.
To je úděl šampionů.
Reagovat
Empe
Nechci být patetická, ale v Petře toho mohl tenis ztratit tak strašně moc...
Dneska luxusní výkon, z nějakého důvodu jsem od toho 2. setu věřila, že to dá. :) Když Petra takhle řve, takhle tím zápasem žije... to je fantazie.
Petra je prostě jako dynamit. Když se vznítí, tak bouchne a semele naprosto všechno.
Karolína, to je prskavka. Hoří hezky plynule, ale chybí tomu dynamitový efekt.
Bára je petarda, co vydrží dlouho kličkovat po obloze, udělá u toho hrozný randál a občas trošku zasmrdí. :)
A Lucka je jako vonná svíčka. Hoří pěkně, dlouho, zahřeje u srdce, ale nejvíc vynikne, když jich hoří víc.
Pála musí být pyrotechnik... :D
Reagovat
Jabadu
Nejen já, ale možná i Karel Čapek by byl hrdý na vaši češtinu. Chcete-li, buďte s námi.
:-)
Reagovat
Empe
Děkuji za pozvánku do vybrané společnosti! :-D Já už tu jsem dost dlouho, akorát většinou nezanechávám komentáře, protože málokdy mám co říct navíc oproti tomu, co už je tady řečeno. Ve srovnání s většinou tady tenisu totiž vůbec nerozumím. :-) Vlastně jsem se po letech čtení zaregistrovala, abych se mohla přidat do Fantasy... :-D
Fandím všem našim, ale Petra je srdcovka nejsrdcovatější. :-)
Reagovat
Jabadu
Odborný a emotivní komentář ve stylu Oty Pavla umí jenom někdo. Já jsem spíše na ty kraviny.
Jemnocit češtiny zvládne spíše žena vašeho formátu.
Reagovat
Torn
Balič první třídy. :D
Reagovat
Jabadu
Dej tomu úroveň, hombre. Me too ... (BabaJaga)
:-)
Reagovat
Jabadu
Víš, jak to mám těžký? Mé přítulce je o 19 let méně. Ale prý se se mnou cítí bezpečně.
:-)
Reagovat
VlS
:-)
Reagovat
FulnekUltras
dokonalé ;)))
Reagovat
d@ve
+1
Reagovat
ta-dah
obe uzasne...:)
Reagovat
Empe
Camrat umí každý, ale hrát jako Petra... to umí jedině Petra! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Panečku,tenhle příspěvek si zaslouží pochvalu!!!Bez urážek,bez rozumování a špetka poezie!!
Reagovat
Empe
Ale toho vína, co na něj padlo! ;) :-D
Reagovat
Nancy_z
Krásně a výstižně napsáno!
Reagovat
Liska-Brno
Podle me to petra zitra zvladne pokud nebude rozbita s dnesniho zapasu muguruza se vyhazi .. "d
Reagovat
Krisboy
Petra finále neprohrává. Potom, co tenhle týden vybojovala už to nepustí!
Reagovat
Liska-Brno
Snad máš Pravdu Muguruza je mnohem lepsi souperka pro petru nez Wozniaky "D
Reagovat
tommr
v Doha získala už třetí skalp hráčky z top-10 a letos jich už má celkem 5 ...

S hráčkama ze současný první desítky má celkově velice příznivou bilanci:

Wozniacki 8:5
Halep 1:3
Svitolina 7:1
Muguruza 3:1
Plíšková 2:0
Ostapenko 3:2
Garcia 3:3
Venus Williams 4:2
Kerber 5:5
Goerges 4:1
Reagovat
smazaný uživatel
Nejvíce překvapivá je bilance s Garciou..
Reagovat
tommr
s Garciou měla Petra trochu smůlu. Jednou s ní prohrála ve finále FC kdy byla zraněná a podruhý loni v Pekingu kdy Garcia hrála neskutečnej tenis ...
Reagovat
PetaM
A poprvé po mononukleóze ... :)
Reagovat
tommr
jj za normálních okolností je Petra jasně lepší hráčka. Docela bych si přál, aby se spolu utkaly v Dubaji, aby si Petra tu bilanci mohla vylepšit ... :)
Reagovat
com
s Pliskovou posledni souboj ale prohrala, moc dobre si na to pamatuju, kdyz to bylo nedavno :D
Reagovat
LukasH
Nebyl to zapas okruhu WTA, tak to tommr nepocita :-)
Reagovat
PetaM
Česká extraliga ve světě nikoho nezajímá :D A nás už vůbec ne :D
Reagovat
Torn
Ta statistika je docela zavádějící, když vezu jenom takovou Karolínu, kde byl poslední zápas před extraligou na začátku roku 2015, jestli se nepletu. To má vypovídající hodnotu nula, nula nic, ještě k tomu, když to vítězství bylo o prsa korejské ženy.
Reagovat
Fandina
Má vůbec Petra s někým, kromě Sereny, Šarapové a Halep, pasivní bilanci?
Reagovat
janek_da
Kirilenko
Reagovat
janek_da
Flipkens
Na Li
Reagovat
janek_da
Brengle
Reagovat
Fandina
Puig
Stephens
Bllis
Gavrilova

těch je
Reagovat
Fandina
Bellis
Reagovat
Jabadu
Bylo to party. Petra a Caroline se dobře znají ... ... jako oslavnou píseň nabídnu jamsession slavného italského zpěváka Zuichera s ... kytarou, jejíž sound je rozpoznatelný mezi miliony kytar:
https://www.youtube.com/watch?v=0ivbz47kTk0
Reagovat
aape
Tak Peto diky za strhujici zazitek! A zitra zase pojd!!!
Reagovat
Pedronegro
gratulace Petře, zároveň si myslím, že diskuze níže by stála za divadelní dramatizaci :)
Reagovat
Krisboy
Pošli screenshot na Barrandov :)
Reagovat
tommr
dneska vyhrála 12.zápas v řadě což je její druhá nejdelší šnůra vyhraných zápasů ...
Nejvíc zápasů v řadě zatím vyhrála na přelomu let 2011/2012 kdy jich vyhrála 14 po sobě (5 zápasů v Linci, 5 zápasů na TM, dva zápasy ve finále FC + dva zápasy v Sydney) ...
Reagovat
tommr
už má po dnešku jistý, že bude od pondělí ve světovým žebříčku nejhůř na 14.místě ...
Pokud by se jí podařilo získat titul tak se vrátí do top-10 na 10.místo ...

V letošní Race je po dnešku už dokonce na děleným 4.místě (spolu s Mertensovou) ...
Reagovat
Fandina
Tak to je úžasné. Obvzlášť race mě těší, hezky se na něj dívá. I na ostatní naše holčiny.
Reagovat
Nola
Petra, ak hra svoj TOP, tak na nu nikto nema, moze sa rovnat so Serenou, ak ma sebavedomie, dokaze vyhrat zapasy, ktore mala prehrat, ale to k top hracom a hrackam proste patri, prepacte ceski fans, ale Kaja zatial ma k Petre tak daleko ako Tom k Fedexovi, sorry
Reagovat
Jabadu
Tesat ta slova do mramoru.
Reagovat
FulnekUltras
děkujeme za jasně vyslovený pravdivý názor
Reagovat
Torn
Leda tak ve snu.
Reagovat
FulnekUltras
ještě zítra to vydrž - u indiánů je to zas vaše ;)
Reagovat
Torn
Ani náhodou. Ty seš přesně ten důvod, proč to Petře někdo nepřeje :)
Reagovat
FulnekUltras
a tak - když ti pomůžu si to nějak zdůvodnit... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
tak tak
Reagovat
tommr
já to říkám pořád, že Karolína je jako Tomáš v sukni ... :)
Reagovat
VlS
A je nějakej důvod kopat do Toma a Káji, protože Petra vyhrála? ( i s kusem štěstí)
Reagovat
tommr
a kde v tom vidíš nějaký kopání? To už se ani nesmí napsat, že je Petra v něčem lepší?
Reagovat
Nola
ano, ale Toma by som s Kajou mozno zrovnala iba hernym stylom, Tom mal tazsiu poziciu ako Karolina, on totiz prehraval s hracmi, ktori su zapisani v dejinach tenisu, kazdeho z nich dokazal porazil na GS, a nielen iba tam....bol lepsim hracom ako Karolina dnes, chcem sa Tomasovi dodatocne ospravedlnit, vzdy som mala velky respekt, ak nastupil proti Nolemu , vzdy bol a bude lepsim hracom ako Kaja, ak ma v buducnosti nepresvedci o opaku
Reagovat
tommr
jsou si podobný herně i výsledkově. Karolína má ale ještě pár let na to, aby se zlepšila. Tomášovi už moc nevěřím ...
Reagovat
Nola
je to mozne, ale... ale, Kaja mala vyuzit sancu na USO, ked nikto s nou neratal, vyneechala OH, pozarila Angie v Cincinati, Serenu a jej setru na USO---- hracky ju maju uz precitanu, Kaja je privysoka, nema dobry pohyb a nema zabijacky instikt ako Petra....
Reagovat
tommr
Tomáš zase podobně promarnil šanci ve Wimbledonu proti Nadalovi. Podobností v jejich kariérách je opravdu hodně ...
Reagovat
janek_da
Mi přijde, že Tom byl nejblíže GS na AO14, jak celkem těsně prohrál s výborně hrajícím Wawrou. Ten pak celkem v pohodě dal Rafu.
Reagovat
Empe
Taky v tom vidím největší šanci.
Reagovat
Kozoroh
To je mýtus způsobený tím, že Babrinka vyřadil Djokera. Kdyby býval Djoker postoupil, Tom by proti němu neměl šanci a myšlenky o blízkosti majoru by nevznikly.
Reagovat
a.magerova
Já furt nechápu, že někdo může tvrdit, že Tom byl nejblíž GS právě na AO 2014, vždyť tam prohrál s Wáwrou 1:3 na sety nikoli 2:3 s tím, že by se v pátém setu tahali o MB...
Navíc se Rafa zranil, když ho Wáwra mydlil, to taky není jistota, že by se s Tomem stalo...
Reagovat
janek_da
ale šlo to tam všechno přes TB. Rafu mydlul a Tom s ním držel krok
Reagovat
Kozoroh
A co loňský WCh? S Rogerem to taky projel přes TB a ve finále by měl Marina s puchýři. S Rafou má negativní H2H, s Marinem neutrální 5:5. Očividně lepší šance.
Reagovat
a.magerova
Ne a ne a ne... první set vyhrál Wáwra bez TB, třetí set TB 7:3 čtvrtý 7:4, to celkem není ani tak moc těsné... ale uznala bych to za předpokladu, že by byl pátý set jako s Nolem 9:7, toto si představuju jako těsný masakrální boj o postup... čtyři sety, to není těsný boj... Wimbledon 2010 byl nejblíž, tam mu k zisku chyběly 3 sety, na AO 2014 mu chybělo k vítězství setů 5... ;-)
Reagovat
d@ve
Přál bych Petře dosáhnout titulu No.1. Mohla by mít snad ještě šanci, než se vrátí Serena.. :)
Reagovat
d@ve
A když se to koneckonců teď povedlo i Rogerovi.. :D
Reagovat
Kozoroh
Myslím, že sis spletla Švýcara :-) Když už bych k někomu Petru přirovnal, tak k Stanovi. Paralela Kája-Petra k Tom-Stan by perfektně seděla.
Reagovat
LukasH
Parada!!! Neskutecny!! Strasne moc to Pete preju.:-) Tak zitra finale.
Reagovat
Fandina
ještě jednou gratulka. Od stavu 3:3 ve druhém setu se mi zdála o chlup lepší, i když pak byl TB, ale ten zahrála zase od stavu 3:3 luxusně. A ve třetím setu, který byl úžasný i od Caro, Petra ukázala, kdo je lepší. Některé winery byly úžasné a to se Petra potila, Caro vůbec, ale nakonec se radovala Petruška. Velká gratulace Petře a doufám, že se dneska neuhnala a zítra bude na Mugu připravená. Držím palce.
Reagovat
ludmilaosfka
Skoro bych řekla, že do Dubaje by Petra neměla jezdit. Až to zítra vyhraje, tak by měla dát trochu pauzu :))
Reagovat
smazaný uživatel
No to je doufám jisté, že tam nepojede
Reagovat
tommr
těžko říct jak se Petra bude cítit. Případná zítřejší výhra by jí mohla dodat novou energii ... :)
Reagovat
Serpens
Myslím, že do Dubaje už s Petrou asi počítat nemůžeme :) Tam je na řadě Karolína :)
Reagovat
Jabadu
Pátý element.
To bylo ono!
Ježíš, jak mě bolej ruce ... přítulka mi říkala: Neblbin! A hlavně tolik neřvi na celej barák!! ...
:-)
Reagovat
Dobry-den
Nechápu, z čeho tě bolej ruce, když tam máš společnost???
Reagovat
Jabadu
Pátá pružina na posilovači. Umím to napnout - ale, ... není mi dvacet.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já sledoval stream naSportu247 a šíleně mě nas*rali když za stavu 5-5 ve 3 setu přepli na Federera se Seppim....chápu že Roger je pojem ale tohle bylo trapný,tam vrcholí zápas světové 1 s naší královnou a voni přepnou na začátek bezvýznamnýho špílu...
Reagovat
smazaný uživatel
Zqpasy WTA byvaji na youtube. Staci jmeno hracky, dat zive a a vyhledat. Muzes to sledovat i na tv, pokud ma smart Tv. Doha jelo celý tyden na YouTube.
Reagovat
smazaný uživatel
Dík.přístě zkusím dohledat.
Reagovat
smazaný uživatel
V pohodě.
Reagovat
smazaný uživatel
Zitra finale bude urcite na youtube, tak to vyhledej pak ;)
Reagovat
tommr
nebudu lhát a přiznám se, že jsem Petru po prvním setu odepsal. Obvykle už poznám, že Petra nemá svůj den a že na výhru nemá, ale dneska jsem se v ní teda pořádně přepočítal ... :)
Reagovat
Jabadu
Taky tak ... zrovínka jako můj děda.
:-)
Reagovat
lvicek
No ona ho taky v prvnim setu nemela! Neslo ji to tak, jak chtela, ale nejak se vzchopila a prekonala to. Zajimavy bylo, jak ji Vanek poradil, at si s Woz jeden game pinka, i kdyby ho mela projet, aby si nastartovala nohy a aby se cela vic dostala do zapasu - predtim to vubec nemelo rytmus, byla to hrozna hromada chyb.
Reagovat
Fandina
jj, přesně. V prvním setu to byla bída. Začala v uvozovkách být na kurtu od cca poloviny druhého set.
Reagovat
tommr
mě trochu překvapilo, že si Petra nepozvala Vanka na OCC i před dopodáváním zápasu ... :)
Reagovat
Krisboy
Můžou jenom jednou za set, ne? Volala si ho někdy na záčátku třetího.
Reagovat
tommr
tak to jsem nějak nezaregistroval. Vím že v prvních dvou setech si volaly trenéry obě hráčky (každá jednou za set) a ve třetím se mi zdálo, že si ho nevolala ani jedna ...
Reagovat
Fandina
Byl tam za stavu 2:3 pro Petru a pak Petra srovnala na 3:3.
Reagovat
smazaný uživatel
No vona chtěla ale Vaněk se šel zrovna podívat na záznam Ledecké)))
Reagovat
FulnekUltras
teprve teď na to trochu vidím... HC 2012 s Wozzie byla fantazie, ale dneska ještě mnohem víc. Neuvěřitelný obrat a skalp No.1 na elitním turnaji. Zítra máš Peti před sebou ještě jednu skvělou hráčku, která může být No.1 kdykoliv znovu - tak se na to dobře vyspi, ať ti Koťátko toho ptáčka nevyfoukne... ;)
Reagovat
ludmilaosfka
WTA 14. A top 10 za dveřmi. NA to se moc dobře kouká.
Reagovat
FulnekUltras
na Kárlštejn !!! ;)
Reagovat
PetaM
Já jsem úplně mrtvý a to jenom sedím u kompu :D Neskutečné :O :O Gratulace! A zítra! 22 ...!
Reagovat
Nancy_z
Infarkt asi desetkrát za zápas, ale chybělo mi to, když nemohla hrát...
Reagovat
lvicek
Je to parada, ze to muzeme zase sledovat... A to jeste relativne nedavno nebylo vubec jiste. Je to uzasny, jak se Peta dokazala vratit a hrozne moc ji preju, at se ji dari. Je skvela!
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně!
Reagovat
Jabadu
Já tomu pořád nějak nechápu.
:-)
Reagovat
Nancy_z
Petra je jen jedna :-)
Reagovat
FulnekUltras
tak tak
Reagovat
tommr
nejsi sám ... :)
Reagovat
Pavlis
Právě jsme viděli strhující bitvu. Neustupuj, nevzdávej se, bojuj a vyhrávej. No, sakra, dnes to bylo hustý. Zkrácená hra měla takový grády, že to svět neviděl. Tohle je vážně pamětihodné, úchvatné, neopakovatelné, jedinečné. motivující. Fíha, další finále. Petro, gratuluji.

Caro, dvakrát si mohla dopodávat. Vedla si ve druhém 3-1, ale nic z toho, no. Ale jo, jsi jednička. A výkon to byl kvalitní. Ona ta nervozita občas moc svazuje. Petra je prostě bojovnice.
Reagovat
Jabadu
Ty bys měl být předseda.
Reagovat
FulnekUltras
celkový honorář pro členy výboru ale zůstává stejný ;)
Reagovat
Frick
Muguhrůza bude mít výhodu odpočinku, na druhou stranu v Austrálie zahrála tušku a tady k tomu finále jí stačil skalp jediný lepší hráčky. Věřím, že Petra na ní mít bude i když bude mít o trochu méně šťávy.
Reagovat
FulnekUltras
přes noc dotankujem ;)
Reagovat
lvicek
Snad zafunguje Petin faktor finale! :)
Reagovat
bIbec
Set a půl špaténka, ale pak z toho Petra udělala zápas, kterej si asi užil každej. TB brutus. Třetí set super. Paráda.
Reagovat
tommr
jak Markéta ráno ztratila už skoro vyhranej zápas tak Petra večer naopak vyhrála už skoro prohranej ... :)
Reagovat
Krisboy
Paráda, gratulace a teď honem na Rogera :)
Reagovat
smazaný uživatel
Navic si to Petra uhrala sama. Wozniacki nedala zadarmo NIC. Vsechno si musela vybojovat. O to vice to je lepsi
Reagovat
Paseka
Teď mluvte vy kec?listi!!! Ještě nebylo ani dohráno už jste na Petru měli kecy. Vy blbouni.
Reagovat
smazaný uživatel
Milujem!!! Finale uz bude iba formalitka :)
Reagovat
tommr
ale pro koho? Muguruza bude mít obrovskou výhodu, protože v Doha odehrála o dva zápasy mín a Petra navíc ještě o víkendu dřela ve FC ...
Reagovat
smazaný uživatel
Wozniacki je sice 1 ale královna je Petra)))))))
Reagovat
lvicek
No ty brdo, ty blaho, smarja, zjova, ja su uplne vystavena....
Reagovat
smazaný uživatel
Je třeba věřit a fandit. A ne slackerovat :-)
Parádní 3. set.
Pojď!
Reagovat
lvicek
No, vsak vzdyt jo! Ja si malem i ty prsty spolu s tema nehtama ukousala ty posledni jeji dve servirovaci hry!! A poskakovala jsem na balonu jak hopik.
Reagovat
smazaný uživatel
Velka gratulace. Dneska byla proste prava ceska sobota. Cekal jsem, ze druhy set dodela Wozniacki, ale Petra se vzeprela obrum. Famózní
Reagovat
Nola
skalp NO1, bomba, gratulacia
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečný! Fantasticky ubojovany!
Reagovat
Dobry-den
Další rutinní výhra. Dejte už Petře konečně pořádnou soupeřku... ;-)
Reagovat
Jabadu
Je věčná ...
Svůj širák odhazuji v dál ...
Reagovat
janek_da
V klidu. Hned 1. setbol i 1.mečbol proměněný.
Reagovat
Nancy_z
Petra je neskutečná!!!
Reagovat
Fandina
je neuvěřitelná bojovnice a tenistka. Nádhera a gratulace!!!!!!!!!
Reagovat
Chrenda
super, tak teď už jen ten pohárek zítra.
Reagovat
Liska-Brno
yesssssssssssssssss
Reagovat
ludmilaosfka
Naprosto neskutečný. A kdo je tady královna?
Reagovat
Jabadu
Tvl ... já tady píšu ty své deb.ilní příspěvky a mezitím ji císařovna brejkla!
:-)
Reagovat
Liska-Brno
Já už vykouril krabičku cigaret
Reagovat
Serpens
Zatím zrcadlový průběh konce druhého setu, snad ne kompletně.
Reagovat
Serpens
Zatím zrcadlový průběh konce druhého setu, snad ne kompletně.
Reagovat
FulnekUltras
Teď už to dáš, holčičko naše...
Reagovat
Pavlis
Ukrajinský zdroj nešel, nic jsem neviděl. Ale již jde. Snad už to klapne.
Reagovat
Krisboy
Tak na druhej pokus to klapne.
Reagovat
Krisboy
:)
Reagovat
Jabadu
Očekávám krutou a bolestnou prohru. Ale tak to někdy je. Ale výsledek je i tak dobrý.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ale teď už!!
Peťo opovaz se!
Reagovat
Fandina
Peti pojď to dopodávat, umíš to!!!
Reagovat
Jabadu
Ne, tolik štěstí najednou v jeden den nejde. Ale stálo to za to!
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ouu ne!
Reagovat
FulnekUltras
Lásko...
Reagovat
com
Nepodvadej Karolinu :D
Reagovat
Jabadu
Ester, ... přidali mi love v práci, ... Peti ... že by?
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Velka gratulace i tobe :D :)
Reagovat
Jabadu
Co to kurv ... ???
Reagovat
Nancy_z
Prosím!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Joo! Dopodavej, prosím !!
Reagovat
Nancy_z
:-DD
Reagovat
smazaný uživatel
:)))
Reagovat
Fandina
to byl return ... 5:4
Reagovat
Jabadu
Jeď, ty dobytku! ...
(pan Kadlec)
Pardon!
:-)
Reagovat
Fandina
4:4 ... to je mač
Reagovat
smazaný uživatel
uz sa hada
Reagovat
smazaný uživatel
Co se tam stalo?
Reagovat
janek_da
zahlasili aut. Caro to těsně za lajnou hodně v nouzi hrála do sítě, empúajr opravil a dal bod Petře
Reagovat
smazaný uživatel
Díky
Reagovat
smazaný uživatel
Co se tam stalo?
Reagovat
smazaný uživatel
Petra trafila lajnu Caro pod nohy, lajnovy zahlasil out, empire opravil, bod pre Petru, Caro si myslela, ze sa bude opakovat vymena, ale neopakovala sa tak chcela challenge, ale nedovolil jej a ani sa moc nehdala, len sa pytala :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dekuju
Reagovat
FulnekUltras
nezbývá než nasadit Armoratia rusticana...

POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Skoda tohodle gamu!
Reagovat
ludmilaosfka
Ať to dopadne jak chce, tak přestože se Petra v prvním setu trápila, bojuje ze všech sil. Nedává svou kůži zadarmo.
Reagovat
Fandina
Vaněk - čím blíž jsi k síti, tím víc zalom zápěstí. A teď Petra srovnala na 3:3. Peti Pojď na brejček.
Reagovat
Jabadu
Hezký zápas, který asi nedopadne, ale díky za set.
Reagovat
ludmilaosfka
Miluju Vaňka: Vnitřní klid, Petro.
Reagovat
Jabadu
Link pro majitele výkonných desktopů a rychlého připojení:
(HD - 720 px)

https://www.youtube.com/watch?v=LhMWyQqSIkA
Reagovat
Fandina
To je boj, to je boj, ale teď čistou hrou na 2:2. Petruško, teď brejk prosím.
Reagovat
Krisboy
Wow, return jak od Browna :)
Reagovat
lvicek
Smarja, se bojim jenom dutnout...
Reagovat
Jabadu
Petruško, právě jsem přidal do posilovače pátou pružinu. Což obvykle ve svém věku nedělám!
:-)
Reagovat
Krisboy
Tý jo, pět pružin!! To by nedal ani Francin!
Reagovat
Jabadu
Já měřím jenom 172 cm. Takže nemám tak velké rozpětí paží.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já už nachodila po bytě 100 jarních kilometru :))
Reagovat
Jabadu
Choď dál ...
:-)
Reagovat
Krisboy
Jako Motýlek - pět kroků, otočka o 180 stupňů, pět kroků zpět, otočka, pět kroků, otočka, pět kroků, otočka, pět kroků, otočka, pět kroků, otočka, pět kroků....atd. až do proměněného mečbolu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mam velkej byt:) už mě bolej nohy, ale jdu dal! :))
Reagovat
Krisboy
Počet kroků je samozřejmě možno upravit podle prostředí.
Reagovat
EllNino
Masakr tenis v tiebreaku
Reagovat
smazaný uživatel
Jeď Peti! Dotahni tu otočku!
Reagovat
Pavlis
Nemám slov. Jsem vyřízenej!
Reagovat
Nancy_z
Takhle se bojuje o vítězství!!! :-)
Reagovat
Jabadu
Ať žije Petra Veliká! Vivat, vivat ... já z ní normálně nemůžu!
:-)
Reagovat
Nancy_z
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dostaň se jí do hlavy!
Parádně uběhaná poslední výměna :-)
Reagovat
Dobry-den
6 míčů po sobě v TB? Proč ne? ;-)
Reagovat
janek_da
malověrní
Reagovat
Fandina
Tak doufám, že Petra ten třetí vyhraje, TB otočila luxusně.
Reagovat
Fandina
3:3 to jsou nervy, ale pořád věřím, některé rány jsou super, Peti pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
tak Pojd uz!!!
Reagovat
Serpens
Servis špatnej, vracečka vrací nad svůj standard, to už moc optimistické není...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra neudrží konzistenci. Nevim, ale podle me na tom neni uplne nejlepe fyzicky. Kazdopadnebta nekonzistentnost ji stala titul. Wozniacki to drží lépe
Reagovat
Jabadu
Dnes to nejde, ale i tak super výsledek.
Reagovat
Jabadu
Jsem něco prve řekl???
:-)
Reagovat
Pavlis
Klíčové bylo 4-4 40-15, ale neuhrála si to. Nicméně, z 1-3 na současnej stav, slušný. Obecně platí, že když Petra neudrží servis, je zle.
Reagovat
EllNino
Zase -_-
Reagovat
smazaný uživatel
ach boze, preco??!
Reagovat
Jabadu
Bohužel, Petra chce hrát také "kreativní tenis" a to je cesta do pekel. Tak nic, no.
Reagovat
Fandina
Jj, podle toho, co rozebírá s Vaňkem to tak vypadá. Nad kdejakou chybou si láme hlavu.
Reagovat
smazaný uživatel
To je škody.
Pojď!
Zkus to ještě, Lvice.
Reagovat
EllNino
Tyhle běhny, achjo ...už to zase vládne tenisu
Reagovat
Serpens
Snad ne na dlouho.
Reagovat
janek_da
tak a je to jasné. Petra začala řvát
Reagovat
janek_da
tak to si ten gem dobře pro...la
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo
Reagovat
janek_da
Mi se líbí trenéři, jak radí jak mají hrát s Petrou.
Reagovat
Fandina
Petruška zpřesnila hru. Doufám, že to ještě otočí. Peti pojď!!!
Reagovat
Jabadu
Nebýt mého včasného zásahu! ...
:-)
Reagovat
Pavlis
Co se dá dělat. Nic netrvá věčně, ale nezapomenu. Řekl bych, že Petra to rozpoložením dnes moc nedává. Což se následně projevuje na její hře. Minely v prvním gamu 2 setu budiž důkazem. Také možná únava. Ale je fakt, že hraje se světovou jedničkou.
Reagovat
lvicek
Tak pokud uz se ji ta unava nastradala v nohou a rukou, tak proste ta koordinace odejde a pak to leti misto winneru bud do site nebo ven. Byt trochu cerstvejsi, tak hromada z tech uderu jsou krasny vitezny mice.
Reagovat
ludmilaosfka
Přesně tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Oba dva grandslamoví vítězové mají životní formu
Reagovat
smazaný uživatel
Z AO
Reagovat
slacker
jezisi to je kolaps
Reagovat
PetaM
Petra už se těší do Dubaje, kde není Wozniacki, je to jasné :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nechodí první podání. Není tam lehkost, dneska už to asi nevyjde :(
Reagovat
PetaM
A jé, někdo nám zase vrátil tu starou Petru ... Hm, dlouho nám ji tu nenechali ... :(
Reagovat
slacker
doufam ze ji zase nezvoli sportovkyni CR
Reagovat
Fandina
trapné
Reagovat
slacker
jo to bylo trapne v roce 2014
Reagovat
Fandina
no a? vyhrála podruhé Wimbledon, komu se to podaří
Reagovat
slacker
no a? Martina Sablikova obhajila zlato z olympiady (kdo to z cechu dokazal na zimni pred ni) a pridala dalsi stribrnou medailo. Z OLYMPIADY ktera je jen jednou za 4 roky. na wimbledon a dalsi GS ma kazdy rok 4 pokusy.
Doufam ze pribeh Ester je natolik silnu ze uz se podobna situace nebude opakovat
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si fakt šašek
Reagovat
Fandina
Tak je vidět, že hlasující si víc cení Wimbledonu, než cokoli jiného. Zadarmo nikdo nic nikomu nedá.
Reagovat
slacker
hlasujici? novinarske mrtky co se 5 let navazeji do zemana
Reagovat
lvicek
WTF? Oni uz i sportovni novinari "hejtujou Zemana?"
Reagovat
lvicek
No ale ted by vlastne mohli, kdyz ten nas skvelej statni reprezentant ani nejel podporit sportovce na olympiadu.
Reagovat
smazaný uživatel
Zásoba negativní energie, doporučuji ignor a nereagovat.
Jemu občas komunikace chybí, takže něco přicmrndne.
Reagovat
lvicek
njn, uz mlcim ;).
Reagovat
Fandina
nerozumíš tomu a škoda, že Zemena nevyhejtovali, je vidět, že to dělali málo
Reagovat
FulnekUltras
doleť dobře i zpátky - a příjemné zážitky v prádelně ;)
Reagovat
smazaný uživatel
pekne jej darovala set :(
Reagovat
ludmilaosfka
Na Petru už asi dolejla únava. Má toho za sebou opravdu hodně.
Reagovat
slacker
co maji rikat hornici, nekoli hodin tvrde sichty , co jsou to 2-3 na kurtu a jeste ne vzdy kazdy den
Reagovat
PetaM
To je blbec :D :D :D
Reagovat
lvicek
To jo, pulka jejich chyb dneska by v predchozich zapasech byly winnery... Fakt skoda, ze tam nemela tu Halep ona ;). Jde ted o hodne bodu, ale uz toho ma fakt dost.
Reagovat
ludmilaosfka
Petra v posledních dnech dokázala moc. Ale proč nedokázat víc? Hlavně, aby se nezranila. A Vaněk jako vždy úplně bezvadnej.
Reagovat
Fandina
Brejk je zpět, to by se mi líbilo.
Reagovat
lvicek
Zatim neni Peta v te spravne nalade, tak uvidime, jestli s tim jeste neco udela... Pojd Peti! Ted tyhle dva zapasy vyhrat, to by bylo fakt zuzo a pak si muzes dat voraz...
Reagovat
Jabadu
Petra má splněno a já bych jí doporučoval, aby to mlátila hlava nehlava. Není favoritkou a nic neobhajuje. No tak se třeba vyhází, no!
:-)
Reagovat
Krisboy
Bodejť :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já miluju prostě českou náturu :D
Hráčka je v semifinále a prostě má splněno, není favoritkou a nic neobhajuje. Takže jako je v podstatě jedno, jakej udělá výsledek.
No, díky bohu, že takhle zrovna Petra nefunguje a třeba tak nefungovala Ester dneska ráno :D
"No jo, já vlastně sem snowboardistka, mám splněno, že vůbec jedu"

Pokud by si tohle ty sportovci říkali, tak v životě nic nedokážou :D
Pozitivním na Jabadu je alespoň to, že je skoro jistota, že pak nebude Petru hejtovat, když prohraje...
Reagovat
Jabadu
Já a hejtovat svou panovnici?!!
To bych raději i ruku podal Kalouskovi!
A možná by se mým přítelem (raději) stal i maestro Halík.
:-)
Reagovat
Krisboy
I na člunu se Zemanem by sis radši vyjel? :DDD
Reagovat
Jabadu
No dovol! Mám úroveň, pod kterou bych se nesnížil.
Reagovat
Krisboy
Takže radši hejtit Petru? To jsem myslel, že jsi větší fanoušek :)))
Reagovat
janek_da
Petr taky zapřel Ježíše, tak co chceš po Jabadu
Reagovat
Jabadu
Nechytej mě za slovíčka.
:-)
Reagovat
Krisboy
Tak si o to neříkej, pustil ses na tenký led :)
Reagovat
blixa
"No jo, já vlastně sem snowboardistka, mám splněno, že vůbec jedu"
No víš ... já bych čekal že to tak bude brát a v rozhovorech to víceméně potvrdila :D Právě proto byla v pohodě, bez nervů a vyhrála. Někdy zrovna tenhle náš povahový rys není vůbec špatný. Jsou jiné, mnohem horší.
Reagovat
smazaný uživatel
:D tak to si asi koukal na rozhovory s někým jiným, blixo
Ester právě jasně řekla, že do každého závodu jde s tím, aby ho vyhrála, že pro ní nemá smysl si říct, že bude v TOP 10 :-)
Reagovat
ludmilaosfka
Máš pravdu. Ale péťa na to má.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist