Kanára nadělila, kanára dostala. Vondroušová se v Dubaji nekvalifikuje

17. 2. 2018, 17:00
Aktuality 11
WTA DUBAJ - Markéta Vondroušová v Dubaji týden starý úspěch z kvalifikace v Dauhá nezopakuje. Osmnáctiletá Češka vypadla už v prvním kole, přestože Američance Bernardě Peraové v prvním setu nadělila kanára. Náskok ale neudržela a v rozhodujícím setu neuhrála ani game.
Markéta Vondroušová

Markéta Vondroušová před týdnem prolétla dvoukolovou kvalifikací na podniku WTA Premier 5 v katarském Dauhá, kde nakonec vypadla ve druhém kole s Ukrajinkou Jelinou Svitolinovou.


Skvěle osmnáctiletá Češka vstoupila i do kvalifikace dalšího prestižního turnaje WTA Premier v Dubaji, ale nakonec ztroskotala hned v prvním kole. Se 113. hráčkou světa Bernardou Peraovou ze Spojených států amerických pohrála 6-0 3-6 0-6.

Ve Spojených arabských emirátech se tak příští týden představí 'jen' kvarteto českých fedcupových reprezentatek. Turnajovou jedničkou je obhájkyně titulu Ukrajinka Jelina Svitolinová.

Finalistka z roku 2015 Karolína Plíšková má jako nasazená trojka v prvním kole volný los, šampionka ze sezony 2013 Petra Kvitová začne proti Estonce Kontaveitové (h2h 1-0), předloňská finalistka Barbora Strýcová na úvod soutěže vyzve nasazenou Němku Kerberovou (h2h 1-6) a Lucie Šafářová se střetne s další nasazenou hráčkou Francouzkou Garcíaovou (h2h 1-0).

• WTA PREMIER DUBAJ •
Spojené arabské emiráty, tv. povrch, 2.623.685 dolarů
sobotní výsledky (17. 02. 2018)
• Kvalifikace - 1. kolo •
Peraová (USA) - Vondroušová (ČR) 0-6 6-3 6-0
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

11
Přidat komentář
Frick
ani já jí nepotěším.
Reagovat
blixa
Ale nás bys potěšit mohl. Kdybys už šel konečně do prdele ! ;-)
Reagovat
Frick
teda, v tobě musí bejt žluče
Reagovat
blixa
Špatný odhad chasníčku. Vůbec. Jen tě upozorňuji, čím by si tu spoustu lidí potěšil. Ale ty seš sobec a nechceš svým bližním udělat radost :(
Reagovat
horska.kraslice
No to bude Markéta zdrcená, až obdrží podtrženou pětku. ????
Reagovat
horska.kraslice
Hm, otazníky se tam udělaly místo nahnutýho smajlíka.
Reagovat
tommr
a to ještě Markéta vedla ve druhým setu 2:0 a měla brejkbol. V tu chvíli to vypadalo, že nadělí soupeřce kanáry dva. O to větší šok pak ale byl konečnej výsledek ... :(
Reagovat
Krisboy
Asi má ptáčky ráda.
Reagovat
Dobry-den
Gratulka, dneska dostala teprve druhého kanára v kariéře.

Jen tak dál a pojď, pojď, pojď!
Reagovat
Vaslab
Denisa Allertová je nasazenou jedničkou, bohužel schytala rozjetou Annu Blinkovou :( Žádná další Češka v kvalifikaci nefiguruje.
Reagovat
tommr
třeba bude Blinkova naopak unavená ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist