Kar. Plíšková a další tři Češky ve Wimbledonu postoupily do 2. kola. Vypadly dvě hráčky Top 10

2. 7. 2018, 14:52
Aktuality 146
WIMBLEDON - Čtyři ze sedmi českých tenistek se první hrací den Wimbledonu radovaly z postupu. Třísetovou výhrou odstartovala své působení na travnatém grandslamu Karolína Plíšková, jež zdolala domácí divokou kartou Harriet Dartovou. Ve večerních hodinách pak uspěly Lucie Šafářová, Barbora Strýcová a Kateřina Siniaková, která v tříhodinovém maratónu udolala Američanku Vandewegheovou.

Karolína Plíšková neměla úspěšnou generálku na trávě. V Birminghamu vypadla už v prvním kole a v Eastbourne v roli obhájkyně titulu skončila ve čtvrtfinále. Ani ve Wimbledonu zatím nemůže najít ztracenou formu. S až 171. hráčkou světa Harriet Dartovou se trápila přes dvě hodiny, ale nakonec domácí divokou kartu přehrála 7-6(2) 2-6 6-1.

"Měla jsem dobré i horší úseky. Je to vybojované a cenné vítězství," řekla Plíšková po zdolání soupeřky, která před několika dny v Eastbourne slavila po skalpu její sestry Kristýny premiérovou výhru na okruhu.

Světová osmička Plíšková nezvládla úvodní dějství za stavu 5-4 dopodávat, sadu však získala v tie-breaku. Jenže houževnatá Britka se nevzdala a do druhého dějství vlétla ve velkém stylu. Dartovou nezastavilo ani nepříjemné podklouznutí, po němž se nechala v šatně ošetřit. Na kurt se vrátila po několika minutách.

"Docela jsem ztuhla a druhý set byl divný a taky špatný. Ona trošku narostla a zahrála pár dobrých úderů," řekla Karolína Plíšková, proč byl stav 1-1 na sety.

Zlom nastal hned zkraje rozhodujícího setu. Plíšková v úvodní hře odvrátila tři brejkboly, Britka poté sice ještě srovnala, nicméně zbylých pět gamů patřilo české favoritce.

"Všechno se odvíjí ode mě. Začala jsem hrát jako na začátku, neměla čas na údery a začala víc chybovat," řekla Češka, která si vylepšila letošní bilanci třísetových zápasů na 10-2. "Já prostě bojuju, i když to tak nevypadá. Ve třetím setu seberu sílu, údery zlepším a hraju nejlíp."

Plíšková postupem do druhého kola vyrovnala své wimbledonském maximum. O jeho překonání bude bojovat s bývalou světovou jedničkou Viktorií Azarenkovou z Běloruska, s níž prohrává ve vzájemné bilanci 2-3, ale naposledy ji v května na antuce v Madridu zdolala.

"Já už ty losy nekomentuju," řekla Plíšková, která před měsícem na Roland Garros prohrála ve třetím kole s Ruskou Marií Šarapovovou.

Azarenková dnes na začátku svého úvodního zápasu ve Wimbledonu proti Jekatěrině Alexandrovové nebezpečně upadla a nechala si zabandážovat koleno, Rusku však dokázala porazit 7-6 6-3 a postoupila do 2. kola.

Siniaková udolala Vandewegheovou
Další tři Češky se z postupu radovaly ve večerních hodinách v rozmezí dvaceti minut. Cenným skalpem Američanky Coco Vandewegheové do Wimbledonu vstoupila
Kateřina Siniaková. Třiadvacetiletá rodačka z Hradce Králové udolala světovou šestnáctku po více než třech hodinách boje 6-7 6-3 8-6, byť v rozhodujícím setu prohrávala 2-5.

Vandewegheová dohrávala s bolestmi, neboť už v tie-breaku první sady si po pádu do sítě poranila pravý kotník a v dalším růběhu utkání kulhala.

Siniaková má už nyní vymetenou cestu do prvního grandslamového osmifinále od nasazených tenistek. Ve druhém kole ji čeká Tunisanka Ons Jabeurová (h2h 4-0) a v případném třetím kole, kterým by vyrovnala své wimbledonské maximum z roku 2016, by se utkala s Italkou Giorgiovou, nebo Američankou Brengleovou.

Barbora Strýcová se dnes ve třetím vzájemném střetnutí dočkala skalpu Světlany Kuzněcovové. Na trávě v All England Clubu bývalou světovou dvojku zdolala 7-6 7-5 a postoupila do 2. kola , nemž se střetne s Ukrajinkou Lesjou Curenkovou (h2h 1-1).

Lucie Šafářová nebude chybět ve druhém kole Wimbledonu už šestý rok po sobě. Letos semifinalistka z roku 2014 odstartovala travnatý grandslam výhrou dvakrát 6-4 nad Ukrajinkou Katerynou Bondarenkovou.

Další tři Češky dnes v prvním kole ztroskotaly. Kristýna Plíšková prohrála 4-6 6-1 2-6 s rumunskou kvalifikantkou a až 141. hráčkou světa Alexandrou Dulgheruovou.

"Během zápasu jsem se snažila dostat do rytmu a do pohody. Tráva je suchá, možná trochu vyšší a pomalejší než jindy. Nepodávala jsem moc dobře, ale ani povrch mi nepomohl," řekla Plíšková.

Plíšková tak ani na jednom letošním turnaji na trávě nepřešla přes první kolo. Na úvodní soupeřce ztroskotala také v Hertogenboschi, v Birminghamu a v Eastbourne. "Myslím, že to přijde. Hraju dobře. Musím vydržet," povzbuzuje se svěřenkyně Františka Čermáka.

Na tři třísetové výhry z kvalifikace nenavázala Barbora Štefková. Třiadvacetiletá Češka ve svém premiérovém zápase v hlavní soutěži grandslamového turnaje prohrála 3-6 2-6 se světovou dvacítkou Nizozemkou Kiki Bertensovou.

Tereza Smitková do Londýna dorazila se šňůrou osmi travnatých výher v řadě, sérii ale prodloužit nedokázala. Osmifinalistka z roku 2014 prohrála 6-7 1-6 s Bulharkou Viktorijí Tomovovou, a přišla o možnost vyzvat Serenu Williamsovou.

Stephensová a Svitolinová končí, Serena či Wozniacká nezaváhaly

Dvouhra žen je po prvním dnu bez dvou hráček Top 10. Jako první se poroučela světová čtyřka Sloane Stephensová. Šampionku loňského US Open a finalistku letošního French Open, jež na londýnské trávě teoreticky mohla útočit na post světové jedničky, smetla 6-1 6-3 Donna Vekičová.

"Hodně mi toho dneska nešlo jak bych chtěla. Míčky na antuce a na trávě jsou úplně jiné. Taky odskakují hodně nízko. Člověk se musí víc přizpůsobit," řekla Stephensová.

Po Stephensové vypadla i světová pětka Elina Svitolinová z Ukrajiny, která těsně před setměním podlehla 6-7 6-4 1-6 Němce Tatjaně Mariaové.

Sesadit Simonu Halepovou z čela světového žebříčku může po vyřazení Stephensové už jen Caroline Wozniacká. Dánská tenistka dnes dva dny po triumfu v Eastbourne vstoupila do Wimbledonu, ve kterém si zahrála maximálně ve čtvrtém kole, hladkou výhrou 6-0 6-3 nad Američankou Varvarou Lepchenkovou a vedení ve vzájemné bilanci zvýšila na 7-1. V dalším kole narazí na Rusku Jekatěrinu Makarovovou (h2h 7-1).

Dánka se může vrátit na trůn v případě, že dojde do finále. Pokud by ale Halepová došla do semifinále, musí Wozniacká Wimbledon vyhrát.

Dál jde i bývalá světová jednička Serena Williamsová. Sedminásobná šampionka, jež se vrací po mateřské pauze, potřebovala v duelu s Arantxou Rusovou z Nizozemska šest mečbolů, nakonec ale vyrovnaný zápas vyhrála 7-5 6-3.

"Hrála dneska neuvěřitelně, nikdy jsem ji ještě takhle neviděla. Já nehrála nejlépe, ale pomalu se do toho dostávám," řekla šestatřicetiletá Američanka, jež ve Wimbledonu prohrála naposledy před čtyřmi lety s Cornetovou. Od té doby patnáctkrát v řadě zvítězila.

Agnieszka Radwaňská ve Wimbledonu i potřinácté v kariéře vyhrála svůj úvodní zápas. Letos však měla polská finalistka z roku 2012 namále, když s dvacetiletou rumunskou kvalifikantkou Elenou-Gabrielou Ruseovou, jež debutovala v hlavní soutěži grandslamu, vyhrála až po odvrácení šesti mečbolů 6-3 4-6 7-5.

Magdaléna Rybáriková loňské semifinále ve Wimbledonu neobhájí. Nasazená Slovenka letos končí překvapivě už v prvním kole po porážce 5-7 3-6 se Soranou Cirsteaovou.

• WIMBLEDON •
Londýn, Velká Británie, tráva, 34,000.000 liber
pondělní výsledky (2. 7. 2018)
• Dvouhra - 1. kolo •
Kar. Plíšková (7-ČR) - Dartová (Brit.) 7:6 (7:2), 2:6, 6:1
Strýcová (23-ČR) - Kuzněcovová (Rus.) 7:6 (8:6), 7:5
Siniaková (ČR) - Vandewegheová (16-USA) 6:7 (3:7), 6:3, 8:6
Šafářová (ČR) - Bondarenková (Ukr.) 6:4, 6:4
Bertensová (20-Niz.) - Štefková (ČR) 6:3, 6:2
Dulgheruová (Rum.) - Kr. Plíšková (ČR) 6:4, 1:6, 6:2
Tomovová (Bulh.) - Smitková (ČR) 7:6 (7:3), 6:1
Wozniacká (2-Dán.) - Lepchenková (USA) 6:0, 6:3
Vekičová (Chorv.) - Stephensová (4-USA) 6:1, 6:3
Mariaová (Něm.) - Svitolinová (5-Ukr.) 7:6 (7:3), 4:6, 6:1
V. Williamsová (9-USA) - Larssonová (Švéd.) 6:7 (3:7), 6:2, 6:1
Keysová (10-USA) - Tomljanovicová (Austr.) 6:4, 6:2
Görgesová (13-Něm.) - Puigová (Portor.) 6:4, 7:6 (9:7)
Cirsteaová (Rum.) - Rybáriková (19-SR) 7:5, 6:3
Giorgiová (It.) - Sevastovová (21-Lot.) 6:1, 2:6, 6:4
S. Williamsová (25-USA) - Rusová (Niz.) 7:5, 6:3
Buzarnescuová (29-Rum.) - Sabalenková (Běl.) 6:7 (3:7), 6:1, 6:4
Petkovicová (Něm.) - Čang Šuaj (31-Čína) 6:4, 4:6, 6:2
A. Radwaňská (32-Pol.) - Ruseová (Rum.) 6:3, 4:6, 7:5
Wickmayerová (Belg.) - Barthelová (Něm.) 7:5, 6:4
Rodinová (Rus.) - Lottnerová (Něm.) 3:6, 7:5, 6:4
Azarenková (Běl.) - Alexandrovová (Rus.) 7:6 (7:4), 6:3
Kumkhumová (Thaj.) - Peraová (USA) 4:6, 6:2, 6:3
Makarovová (Rus.) - Martičová (Chorv.) 7:6 (7:0), 2:6, 6:3
Petersonová (Švéd.) - Kužmová (SR) 7:6 (7:3), 7:6 (11:9)
Brengleová (USA) - Kruničová (Srb.) 2:6, 6:3, 6:3
Swanová (Brit.) - Beguová (Rum.) 6:2, 6:2
Blinkovová (Rus.) - Wang Ja-fan (Čína) 6:7 (4:7), 6:4, 6:4
Mladenovicová (Fr.) - Schmiedlová (SR) 5:7, 6:2, 6:2
Curenková (Ukr.) - Babosová (Maď.) 7:5, 6:2
Džabúrová (Tun.) - Golubicová (Švýc.) 2:6, 6:3, 6:3
TenisPortal.cz, ČTK, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

146
Přidat komentář
Patik
Dúfam že to s tým vysielaním trošku prehodnotia..naozaj nechcem pozerať namiesto Federera plačúcu Siniakovú alebo nejakú Strýcovú..Byť zavesený na streamoch len preto že v TV ukazujú tréningové kurty s outsidermi to si neprosím.
Reagovat
com
nepindej, mi co nemame satelit a novu sport, nebo kde to vysilaj, musime byt na streamech porad :D a ceska televize jako vzdy na wimbledon sere :/
Reagovat
EllNino
jak na něj může s*át, když má práva Nova Sport ... a navíc, do roku 2008 Wimbledon na ČT byl, "chitráku" :D
Reagovat
com
a se jako bavime o roku 2018 nebo o roce 2008 hnidopichu :D
Reagovat
EllNino
mluvím o tvém "jako vždy"
Reagovat
com
navic nova sport neni verejna tv, tak se to snad nepocita ne
Reagovat
gigin
Tak pozeraj dajakú slovenskú stanicu.
Reagovat
a.magerova
A tak předpokládám, že se díval na slovenskou stanici a proto ho tak nasr.lo, že tam pouští Češky... mě by taky štvalo koukat se na Cibulkovou místo na Federera... ;-)
Reagovat
bella
Lasko, vazne nebrblej. Je to televize pro Cechy a tak tam prednostne davaji Cechy. Nechapu, co ti na tom tak vadi. Pokud se s tim nedokazes smirit, tak si zapni stream.
Reagovat
Patik
No bohužiaľ budem musieť chodiť cez streamy..aj keby hrali slovenky proti sebe tak si radšej pozriem mužský tenis..to bude krásny grandslam ..lebo české tenistky sa isto prebojujú ako náročky do finále aby som zmeškal všetky poriadne zápasy..zabite ma..
Reagovat
EllNino
Kája se trápila, ale vyhrála, cením ... s Vikou jí ale nevěřím, bohužel ...

Lucy profesorsky, s Agou to bude těžší, ale myslím, že šance je :)

Bára skvělý zápas nešťastný konec, ale hodně kvalitní na 1. kolo, Lesia po 14 dnech, snad ten zápas neskončí skrečí ...

Katka je skvělá, hodně mě potěšila, Jabeur ve 2. kole musí proměnit ...

Terka a Bára Š. - už to, že tam mohly hrát 1. kolo, je úspěch, Terka by se myslím nevlezla ani do kvaldy a Bára překvapila už tou kvalifikací :)

Tak zítra Petro, Markéto a Dendo, tfuj tfuj :)
Reagovat
com
proc sakra neveris Karoline! pred par tydny ji porazila a navic si dneska Azarenka zlamala haxny jak se tam hned na zacatku natahla.. a to se prece pocita :)
Reagovat
EllNino
nevěřím :)
Reagovat
smazaný uživatel
Katka, Lucka, Bára v rozmezí pár minut potěšily.
Aga, Tatjana a Mihaela potěšily taky :-)
Tatjana na síti super!
Reagovat
EllNino
Tanička skvělá :) Elino, příště
Reagovat
smazaný uživatel
Skvělá na síti. Radost pohledět.
A Mihaela dál jede na vlně. Navíc společně s Agou pomohly odhlučnit další tenisové zápasy :-)
Reagovat
dunphy
Jasně. Zrovna hysterická a ubulená nána Buzarnescu, co nemá problém ječet na soupeřky. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mihaela mi je sympatická. Haaaaaideeeee! :-)
Reagovat
dunphy
Mně ne. A pokud jsi viděl, jak se na kurtu chovala v Nottinghamu v zápase proti Falconi, tak se divím, že vůbec někomu může být opravdu sympatická.
Reagovat
dunphy
No ve Wimbledonu příště rozhodně ne. :D Na trávě to prostě neumí a vypadá to, že se to ani nikdy nenaučí. :/
Reagovat
smazaný uživatel
ze Svitolina take zakusila slajsovou skolu:)))
Reagovat
dadaft
zdá se že po RG Elina Svitolina tvrdě zkrachuje i ve Wimbledonu,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
a to se tu psalo, ze Lucka pry s Mariou ostuda:D))))))))))))
no a prosim....
...svetova petka out...
zakusila slajsijadu...
Reagovat
Frick
6x mohl bejt od tý kobiety klid. Kurwa.

Ale tak snad to Lůůca dá.
Reagovat
Fandina
Adidas to nějak přehnal s tím oblečením holek. Vypadá to jako tvrdá bavlna a ta sukně jako zástěra.
Reagovat
tommr
čekal jsem to po prvním dnu horší ...
Velkým překvapením je postup Katky (i když po nepříliš povedeným výkonu), potěšily i Lucka a Bára Strýcová. Karolína splnila povinnost, ale hrála děsně ...
Velkým zklamáním je vyřazení Kristýny. Tereza Smitková nevyužila dobrej los, ale její zápas jsem neviděl takže nemůžu hodnotit. Od Báry Štefkový se postup čekat nedal ...
Reagovat
Fandina
Terka moc dobrý los neměla, ve druhém kole Serena. V prvním setu to vypadalo, že Tomovou dá, ale ve druhém to šlo rychle, hned bylo 5:0 a pak už to neotočila.
Reagovat
tommr
Kuzna už sice není to co dřív, ale pořád je to cennej skalp. Ten závěr s nepovedeným jestřábem byl ovšem neštastnej ...
Reagovat
vendulkabendulka
Kuzněcovová vypadne po 16(!) letech z Top100
Reagovat
tommr
nejpozději začátkem příštího roku bude zase zpátky ...
Reagovat
Fandina
si to se Světlou hezky vybojovala. Gratulkaaaaaaaa, přetahovaly se, ale Barča byla lepšííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tezky zapas,,,vitr holkam delal trochu problemy, celkem dost DFek na obou stranach, ale jinak skvely vykon Lucky, hlavne ten brejkovy fiftyn v prvni setu, to byla stara dobra drtici masina:)

Jinak sledovat ty jeji FH udery, to je opravdu poezie...ten lad v pohybu a uderu...tezko neco takoveho hledat na okruhu...nadherne vzdy provedene...cili...
Jestli jde o FH, Lucy je urcite uz back, jestli jde o BH, no tam to bude jeste dramaticke...
Dnes se take vubec nedaril slajs.

Vyhra na uvod paradni:)
Je tam jeste slusny potencial na zlepseni. Uvidime, jestli Lucy bude hrat ve druhem s Agnieszkou, nebo s Ruse,,,radeji bych tedy Agnieszku:)
Reagovat
Fandina
:-)) pán z ochranky se snažil Šafinku uchránit od fotek s fandy, ale nakonec rezignoval a fotí se tam o 100 6, české vlajky v rukou fanoušků a fotí se pořád ... tak doufám, že to bude pokračovat a bude komu fandit i od čtvrtka do soboty, kdy budu v Londýně a na Wimblu i já.
Reagovat
Haitik
Té soupeřce Agy se povedl celkem bizarní kousek.. :D Dokázala totiž během jednoho gemu zahrát 7 DF a pořád ten gem vyhrála! :DD To musí být nějaký rekord..
Reagovat
Haitik
A je to celkem dobrý zápas, ta Ruse hraje dobře! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ovsem ta Ruse rve hur nez ta Marie, tak 3x hur, no a hlavne i u lehkeho slajsu:D))) boze tohle Lucy nepreji do druheho kola, nam to tu Lucku vystrasi...
Bych radeji tu Agu teda, kdyz uz bych si mohl vybrat,,,
Reagovat
tommr
to je rouhání. Nikdo při smyslech si nemůže přát Agu jako soupeřku pro Lucku ...
Reagovat
EllNino
vždyť vede ve vzájemné bilanci 5:1 :D
Reagovat
tommr
ty zápasy z pravěku se nedají počítat ...
Reagovat
PetaM
To je fakt. Obě jsou teď už pomalu za zenitem a jediné, na čem Aga v poslední době pracuje, je přifouknutí obličeje a ňader ...
Reagovat
bella
Jj je to hruza :-(
Reagovat
smazaný uživatel
dik, uz se mne to ani nechtelo psat:)
krom toho, Aga s ni mela vzdycky vitr, neb je vic stabilni ve vymenach, take se vraci a nehraje tak presvedcive,... krom toho ji ma Lucka uz ocichanou:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ruse hraje a řve podobně jako Aryna. Ještěže to Aga ustála.
Reagovat
Haitik
Mě to řvaní nějak nevadí.. :D Ale znám i hlasitější tedy.. Ale zápas je to dobrý, až hodně dobrý.. :-) teď ovšem myslím, že Ruse ty neproměněné MP položí.. :-/
Reagovat
smazaný uživatel
tak ty jsi zvykly:)
...mne spis prijde ze u te Ruse je to trochu neprirozene...
zapas jsem chytl na konci, jj dobry:)
Reagovat
Fandina
Je to táááááááám, gratulka Šafinko. Dneska od začátku do konce to bylo její. Nádhera!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Fandina
Komentátor na Nova Sport 2 se mi líbí, před chvilkou zápasil s eř u Kateřiny, teď tam má Šafářovou, ale hezky to jeho slovenské ř zní ... úsměv

Šafinko ještě jeden game, pojď!!!!!!!!!!!
Reagovat
Jabadu
Tvl ... co ta Elina? To jako fakt?
:-)
Reagovat
PetaM
Katkaaaaaa, gratulace!
Reagovat
Hector21
zase v p...jak Baťa s dřevákama... :(
Reagovat
hluuusa
Katka vyhrala, hura, hura! Videl jsem jen live score, mozna to tak bylo lepsi...
Reagovat
EllNino
Skvělá :) Na GS se jí začínná letos pomalu ale jistě dařit
Reagovat
EllNino
Herečka CoCo :D ....
Reagovat
smazaný uživatel
ot:

belgicko :))))))))))))))
Reagovat
Jabadu
Katka má malé, bezvýznamné plus. Brejk v rozhodujícím setu.
:-)
Reagovat
EllNino
Katko dopodávat !
Reagovat
smazaný uživatel
Cocina tiez konci :(
Reagovat
smazaný uživatel
tvl kuzzie *3:0 a je z toho 3:3*, to nevyzera dobre:/
Reagovat
Hector21
ne, to je v kopru...
Reagovat
Jabadu
Ta Coco je tedy herečka.
Nech ťa poskáčú celé Karlovy Vary!
:-)
Reagovat
Fandina
Sukynky od Nike hezky vlají, sice dělají holky trochu širšími, než úzká sukně, ale je to hezky ženské, panenkovské, to vlající plisování na sukynce :-)).

Šafinko ještě jeden set, zatím se mi to od tebe moc líbí. Baruška má také set, ale je to přetahovaná a Terka Smitka teď odvrátila kanára na 5:1. Katka škoda těch chyb, Coco 5:3 ve třetím. Katka podle mě jančí.
Reagovat
Fandina
Terka out, doufala jsem, že Tomovou dá. Bohužel nic.

Katka 4:5 a jde podávat, tak snad Katko, pojď!!!
Reagovat
Fandina
Katka 6:6, hezky v klídku Katko, zkus ji brejknout. Pojď!!
Reagovat
Fandina
A je to tááááááááááám. Poslední dva game byly Katky. Gratulkaaaaaaaaaaa!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka v jedmo gemu na prijmu predvedla stare dobre casy, to rozhodlo, aby ten set urvala.
Ve druhem setu by se takovy moment take hodil.
Jinak zavreny set esem z DRUHEHO, opakuji z druheho servisu, krasne na Tecko:)
Reagovat
smazaný uživatel
skoooda toho pass shotu...uz mohla mit dva brejky v uvodu...
Reagovat
smazaný uživatel
vitr zesilil...holky maj obcas problemy s nadhozem... ted to Lucce odlitava:(
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka ve vetrnem zapasu odvraci 1.brejk...uf:)
Reagovat
smazaný uživatel
tak to bylo hodne dulezite...neztratit servis.
Reagovat
smazaný uživatel
Ted to lucy na prijmu zkusila, ale vysla jen jedna delovka, ale zase paradni...
returns winners 4:0 pro Lucku.
Reagovat
smazaný uživatel
Ovsem na servu to Lucce fakt moc odlitava, trosku by se ten vitr mohl sklidnit:)
Reagovat
smazaný uživatel
hmmm, lucka na servu dalsi DFko...ale take pekne eso na Tecko, toz je to obcas trochu loterie:)
Chtelo by to ted nejaky pekny delovy returny:)
Reagovat
smazaný uživatel
no a Bondarenko uz take tece na servu v tom vetyrku...2DFka se hodi...
Reagovat
smazaný uživatel
Lucy brejkuje...
...ovsem tohle bude tvrdsi orisek nez v prvnim to dotahnout. Ten serv Lucky uz neni tak jisty.
Nejlepe behem servu, aby se ten vitr uklidnil:) A citila vetsi jistotu...
Reagovat
smazaný uživatel
tak ted se Lucka s tim pekne vyrovnala...bravo ty Lucy:)
Reagovat
smazaný uživatel
Z BH dnes Bondarenko lepsi...na winnery 3:1...
Na tom BH to Lucce stale trosku utika...ikdyz ten nepovedeny BH, ktery skoncil tesne za siti, to byl majstyrstyk:))) Skoda ze to Bondarenko dobehla,...
Reagovat
smazaný uživatel
na esa ovsem Lucy zvysuje na 4:1:)
Reagovat
smazaný uživatel
Toz hodne stesti Lucy v tom vetru v zavirani zapasu...:)
Reagovat
Fandina
Čtyři naše holky najednou, to je děs a ještě k tomu nic moc. Tak snad to teď zachrání Šafinka. A pojede příměji než ostatní. Terka Smitka prohrála první set v TB.
Reagovat
Krisboy
Hroznej zápas :(
Reagovat
Madrileno
Strašná komediantka, Katko vystrel ji ven.
Reagovat
Hector21
taky jsem včera skučel, ale já si vrazil šroubovák do ruky...

a kua to fakt bolí, kam se hrabe bolestín COCO
Reagovat
Mac
nechapu proc to furt reze...
Reagovat
smazaný uživatel
tak ted na returnu predvedla hammer destruction....Bondarenko sa mohla jen divat, pekne Luci:)
Brejk tak brzo dava kridla...
Reagovat
smazaný uživatel
ted jeste zlepsit serv gamy, a bude to myslim dobry:)
Reagovat
smazaný uživatel
jj, tak nejak si to Lucy predstavuji:)
ovsem tech par experimentu behem prijmu...
...tak snad znamka toho, ze si dneska Lucka veri:)
Reagovat
smazaný uživatel
tak zase videt nektere ty FH winnery....poezie:)
Reagovat
smazaný uživatel
pekne provedene servy Lucky na levou stranu...
mic nema moc odskok, s cimz ma Bondarenko kupu prace, spis bez sance...hur jak musi Lucy hrat na tu stranu 2nd servis...
Reagovat
smazaný uživatel
a ten vitr je opravdu neprijemny...
Reagovat
smazaný uživatel
tak zatim Lucy jen jednou na returnu predvedla ten hammer strajk...
snad zavre set a ve druhem by tam zase takovy moment mohla vystrihnout:)
Reagovat
George_Renel
no nevím. Coco asi není úplně 100%, ale herečka je to taky dobrá. Když je třeba je jak frčka a když se jí něco podaří tak je OK. Když něco pokazí, tak mohutně zakulhá....
Reagovat
smazaný uživatel
ve skvele nalade:)
snad to bude take skvely match.
Reagovat
smazaný uživatel
ovsem 1. gem na returny byla mensi katastrofa:)
sme byli radi, ze to obcas trefime...
Reagovat
Hector21
davai Světlíku...pořád tomu věřím...
Reagovat
Hector21
ale asi marně... :(
Reagovat
smazaný uživatel
svetlus v suchom
Reagovat
tommr
se nechala trochu rozhodit tím divadlem co tam Vandeweghe předvádí. Vandeweghe sice pořád kulhá jako kdyby jí ta noha měla upadnout, ale během hry tam lítá jako motorová myš ...
Reagovat
bella
A co jinyho ma delat? Potrebuje behat a tu chvilku to vydrzi.
Reagovat
George_Renel
Místo co by ji honila jak nadmutou kozu střílí metrové auty. :-/
Reagovat
tommr
jj Katka hraje strašně netakticky. Místo aby se snažila soupeřku rozběhat tak jí zkouší přestřílet ...
Reagovat
smazaný uživatel
Siniakova je nekoukatelna,...
Reagovat
tommr
na GS hraje hodně špatně ...
Reagovat
smazaný uživatel
no to vidim,...
Reagovat
smazaný uživatel
teda ted uz ne,...
jsem presel na Lucku, ale zatim nevim, zda to bude lepsi:)))
Reagovat
Mac
ani prestrilet...chce ji upinkat, ale furt to hraje doprostred misto aby se snazila ji rozbehat...co ta v ty makovici ma?
Reagovat
tommr
zajímavý je, že v deblu hraje Katka obvykle velice chytře. V singlu je to ale tragédie ...
Reagovat
Hector21
Coco se tam válí jak Rákosníček v brčálu...
Reagovat
Mac
hraje divadlo... pri vymene beha jak zajicek a po dohrani najednou kulha jak kdyby mela zdechnout...
Reagovat
Hector21
koukala v šatně na Brazilce....

humus
Reagovat
Hector21
pozvěte si jí do Karlových Varů, to je hlavní cena...
Reagovat
com
a s vyhranym taibrejkem bezpochyby ozije jeste vic
Reagovat
Holahej
......tiskovka s Kristýnou Plíškovou... Je pravda, že spolupracujete s Petrem Kordou? "K tomu se asi nebudu vyjadřovat."
Reagovat
smazaný uživatel
CoCo letos na trave slusne v hlave ujizdi...
...Katerina ma sanci jak hrom...jen toho musi vyuzit.
Reagovat
smazaný uživatel
CoCo MTO, Pat Cash smutny...
... pro coCo to nevypada moc dobre.
Reagovat
smazaný uživatel
Ikdyz je CoCo handicapovana, tak ten prvni set ma,...
Katerina ma o prestavce o cem premyslet...
Reagovat
tommr
já bych neřek, že je soupeřka nějak handicapovaná. Pohyb nepatří mezi její silný stránky ani normálně a když potřebuje tak tam lítá jako čamrda ...
Reagovat
smazaný uživatel
blbost, to mto se protahovalo opravdu strasne dlouho...vetsinou ty takticke mto trvaji mnohem kratsi dobu.
krom toho posledni dobou ma furt neco, a furt breci...je nejak v krizi, nejen zdravotne asi...
CoCo je excelentni travarka i bez pohybu, spis Katerina je exceletni nechci ani psat co...s prominutim...
nema na to hlavu...
ale mne je ta ceska ruska, nebo co to je... celkem ukradena, jako zajimava, ale moc nesleduji...zily mne netrha.
Spis tak obecne tenisove dneska tu Katerinu nejak nepobiram...

Toz hlavne abych pobral dneska Lucku:))))
Reagovat
tommr
Lucka to nebude mít snadný. Proti Petře hrála Bondarenko hodně dobře a odpadla až v samým závěru ...
Reagovat
gedzitka
Petra zítra 2. zápas na jedničce
Maky poslední na pětce
Denda druhá na sedmnáctce
Reagovat
tommr
a bude se na jedničce zase začínat později? Pak by Petra hrála vlastně až třetí zápas ...
Reagovat
Kozoroh
Na jedničce a centru se vždy začíná ve 14:00 SELČ.
Reagovat
Aussie
nemyslím si, že s touhle hrou má nárok na to, někam se dostat. I když tenhle zápas asi vyhraje, protože její soupeřka se podělá strachy v nějakém bodě, jak se to děje většině ze Sereniných soupeřek už po několik let, bude se tentokráte muset hodně zlepšit, jestli chce pokračovat dál. Řekl bych prostě, že věk se už hlásí.
No, Serena vyhrála set, dost s klikou, už tu máme po druhé hodině ráno, půjdu asi spát. Dobrou noc!
Reagovat
smazaný uživatel
tak trochu ji dela problem, ze ma levorukou hracku, silny vitr, ta rychlost travy ji take neni tolik naklonena...
...se uvidi v prubehu turnaje, ale Serena ma dost tezky los, ciha na ni v tom pavouku ne jedno nebezpeci...
...ale asi dojde dal nez Karolina.
Reagovat
smazaný uživatel
Ta pomalá tráva mě štve!
Reagovat
smazaný uživatel
jj, nic moc, teda...hlavne ten odraz micu, letos asi "moc trepani kobercu" nebude:)
jedine co mne na tom tesi ze Juan ma letos mnohem vetsi sanci uspet, to zase jo:)
Reagovat
bIbec
9 Češek vypadne v prvním kole. Jedna ve druhém (Karolína).
Reagovat
tommr
Petra to první kolo snad taky zvládne. Přece se nenechá od Karolíny zahanbit ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
apokalipticky scenar...
...smele bys mohl psat scenare do katastrofickych filmu.
:)
Reagovat
tommr
porážka se dala čekat, ale pro Báru je už samotná účast ve Wimbledonu velkej úspěch ...
Hlavně aby zase nebyla zraněná. Ta nadvakrát zafačovaná noha se mi vůbec nelíbila ...
Reagovat
vibbi
Bez urazky, ale ty komentujici tenistky na Nove, tj. Suchonova a Benesova, se jevi jako poradny slepice. Osobne nemuzu slyset nejen jejich dikci, ale hlavne jejich "fundovany" slepicoidni reci.
Reagovat
com
nevidel sem, ale Karolina to prvni kolo podle vysledku celkem dobre uhaluzila, tak snad prekona i sve maximum - druhe kolo :D
Reagovat
tommr
nebyla daleko od pořádný ostudy. Nakonec sice vyhrála, ale její výkon byl děsivej. Naštěstí pro Karolínu nezkušená soupeřka z druhý stovky žebříčku po neproměnění 3 brejkbolů v úvodu třetího setu úplně odpadla a Karolína tak utrpěla výhru ...

S tím co dneska Karolína předváděla ovšem nemá proti nějaký silnější soupeřce ani tu nejmenší šanci. Od Azarenky nejspíš schytá děsnej výprask ...
Reagovat
Krisboy
Tj, nezklamaly ani jedna. Karolína se se.e s nějakou nulou, vyhraje ani neví jak, a Kristýna tradičně jeden set hraje, jeden nehraje...
Reagovat
Blondie
neříkejte Dartové nula. Ta holka dřela a je velmi mladá, pokud vím.
Reagovat
EllNino
tady me moc úctě k tenistkám nedočkáš :D
Reagovat
Blondie
všimla jsem si a je mi to líto. Odešla jsem z Idnes.cz a podobných diskuzí s tím, že na specializovaném portále budou inteligentnější a vnímavější diskutující. Jsem trochu zklamaná.
Reagovat
EllNino
specializovaném, ale rozhodně ne na tenis :D
Reagovat
bella
Inteligentnejsi a hlavne vnimavejsi -to on tommr proste neni, nikdy nebyl a asi nikdy ani nebude. Rozhodne by to slo napsat i bez tech urazek, ale nehneme s nim
proste!! :(.
Reagovat
EllNino
ale tommr nikoho neurazil
Reagovat
bella
no dneska jen Kaju :) (nulu pouzil nekdo jiny)
Ale jindy urazi kde koho temer na potkani ;)
Reagovat
Blondie
ale tož... já taky vedu hodně katastrofický řeči. Přeju Petře tak strašně moc, že se holt psychicky připravuju i na blbou variantu :D
Reagovat
Krisboy
Tak sorry, jsem to tak nemyslel. Jenom si zkrátka myslím, že by Karolína takovéhle soupeřky měla porážet snadněji. Ještě jsem se nesrovnal s tím, že není tak dobrá, jak jsem si myslel a že to není (srdcem) šampionka. Polepším se.
Reagovat
tommr
jj je to tak. To není nic proti Dartový, ale takovou soupeřku by Karolína jako hráčka top-10 měla přejet bez jakejchkoli problémů. Bohužel od tý porážky s Petrou v Madridu je sledování Karolíny čirý utrpení ... :(
Reagovat
Blondie
:-)

Už jsem několikrát říkala, že mám dojem, že Káju tenis moc nebaví. Poslední dobou se zdá, že poslední, co ji drželo, byla vize a pozice české jedničky. Od Madridu bylo celkem jasno, že k ní má nakročeno Petra. Káju mohl pustit poslední zbytek motivace se ukázat... :(
Reagovat
tommr
přesně tak. Jakoby si uvědomila, že už nikdy nejlepší nebude - ani u nás ani ve světě - a přestalo jí to úplně bavit. Snad je to ale jen přechodnej splín a Karolína se zase dá dohromady. Byla by jí škoda ...
Reagovat
dunphy
+1
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist