Kar. Plíšková již vyrovnala své pařížské maximum, Siniaková a Šafářová skončily

29. 5. 2017, 17:33
Aktuality 188
FRENCH OPEN - Karolína Plíšková na úvod French Open nezaváhala. Česká jednička porazila ve dvou setech Číňanku Saisai Zheng a už pouhým postupem do druhého kola vyrovnala své pařížské maximum. O jeho překonání si zahraje s Ruskou Alexandrovovou, která vyřadila Kateřinu Siniakovou. Vypadla už také Lucie Šafářová, která nestačila na Cepedeovou z Paraguaye.
Karolína Plíšková

Karolíně Plíškové se na antuce daří nejméně ze všech povrchů. Letošní přípravu na Roland Garros odehrála s bilancí 4 výhry a 4 porážky. 

Nicméně v Paříži má dvojnásobnou motivaci. Zaútočit může na premiérový grandslamový titul, ale také na post světové jedničky. Ke kterému potřebuje postoupit do finále. 

A do něj vede cesta přes šest soupeřek. Tu první už pětadvacetiletá Češka překonala. V úvodním zápase si poradila s Číňankou Saisai Zheng, kterou porazila 7-5 6-2.

V prvním setu měla Plíšková namále. Neudržela vedení 2-0 a za stavu 4-5 a 15-30 byla při podání soupeřky dva míčky od ztráty sady. K setbolu však Číňanku nepustila, získala pět gamů v řadě a odpor 67. hráčky světa zlomila. I když i ve druhém dějství neudržela výhodu brejku, závěr zvládla lépe a po 80 minutách slavila postup.

Statistiky zápasu
Saisai Zheng - Plíšková
0 esa 0
1 dvojchyby 1
79 %
1. podání 'in' 60 %
48 %
úsp. 1. podání 69 %
57 %
úsp. 2. podání 48 %
19 winnery 18
20 nevyn. chyby 26
4/7 hra na síti 7/10
3/3 brejkboly 6/8
čas: 1:20

"Na začátku jsem byla trochu nervózní. Druhý set už byl trochu lepší a jsem teď ráda, že jsem postoupila dál. Doufám, že v dalším zápase budu hrát lépe," komentovala Plíšková, jež hraje na grandslamu poprvé jako nasazená dvojka. 

"Pro mě je každý zápas na antuce těžký. Je mi jedno, jestli jsem nasazená dvojka, nebo dvacítka. Jdu od zápasu k zápasu," dodala Češka, jež svou letošní bilanci vylepšila na 28-8. Dnes vyhrála navzdory tomu, že zahrála o jeden winner méně a udělala o šest nevynucených chyb více.

Světová trojka Plíšková si připsala teprve třetí výhru na pařížské antuce a postupem do 2. kola vyrovnala svůj nejlepší výsledek ze sezon 2014 a 2015.

O premiérový postup do 3. kola French Open si Plíšková zahraje s jednadvacetiletou Ruskou Jekatěrinou Alexandrovovou. Ta dnes zdolala 6-4 2-6 6-2 dvacetiletou Češku Kateřinu Siniakovou, která se ani na třetí pokus nedočkala své první výhry na Roland Garros.

Proti Alexandrovové (86. v žebříčku WTA), která žije a trénuje v Praze, začala Siniaková ztrátou servisu v první hře. Brejk sice získala vzápětí zpět, ale na další prohrané podání už neodpověděla. Ve druhém setu soupeřku jasně přehrála, ale ve třetím setu ztratila od stavu 1-1 čtyři hry po sobě a už se do zápasu nevrátila.

Na grandslamech prohrála Siniaková v prvním kole poosmé z 11 startů. Nejdále se dostala ve Wimbledonu, kde loni hrála třetí kolo.

Naopak teprve podruhé za posledních jedenáct let prohrála svůj úvodní zápas na French Open Lucie ŠafářováPředloňská finalistka překvapivě prohrála 1-6 4-6 s Veronicou Cepedeovou z Paraguaye a mohla být ráda, že kurt neopouštěla s výpraskem. Soupeřka totiž podávala na vítězství už za stavu 6-1 5-0.

"Začala jsem hrozně špatně a dělala moc chyb. Ona hodně vracela a já byla pomalá a unavená a bohužel jsem nepodala výkon, který bych měla podat," řekla Šafářová.

"Mám v Paříži krásné vzpomínky a měla jsem rozhodně vyšší cíle. Tenhle výkon je zklamání. Je to svým způsobem pro mě dno, řekla bych, po těch týdnech, co byly, a ze dna se dá jenom odrazit. Doufám, že to bude dobrý," řekla Šafářová.

Od začátku května, kdy onemocněla na turnaji v Praze, se necítí ideálně. "Nemůžu trénovat, kolik bych chtěla. Tělo mě nepouští do takových tréninků a veze se to špatně," odhalila.

Snažila se víc regenerovat a třeba na turnaji v Římě raději vynechala čtyřhru. "Ze zdravotní stránky jsem tomu dala maximum. Ale i tím, co mám za sebou historicky, tak to trvá déle. Nejsem schopna podat výkon, jaký bych chtěla," řekla.

Siniakovou i Šafářovou v Paříži čeká ještě čtyřhra. Siniaková startuje s Lucií Hradeckou, Šafářová se po boku Američanky Bethanie Mattekové-Sandsové pokusí navázat na předloňský triumf a vyhrát třetí grandslam v řadě.

"Budu ráda, když tady budeme aspoň s Bethanií, kdyby se dařilo," řekla Šafářová.

• FRENCH OPEN 2017•
Francie / Paříž, antuka, 6.947.000 dolarů
pondělní výsledky českých tenistek (29. 05 2017)
• Dvouhra - 1. kolo •
Kar. Plíšková (3-ČR) - Saisai Zheng (Čína) 7-5 6-2
Cepedeová (Parag.) - Šafářová (ČR) 6-1 6-4
Alexandrovová (Rus.) - Siniaková (ČR) 6-4 2-6 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

188
Přidat komentář
smazaný uživatel
Není na to se zdravím asi pořád moc dobře :/

http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/304444/safarova-po-osklive-prohre-jsem-na-dne-z-nej-vede-jen-cesta-vzhuru.html
Reagovat
Frick
No, říct po 14-denní pauze, že je unavená, to je skutečně k zamyšlení.

Přitom v Římě už přeci nějak unaveně nepůsobila, ne? A od té doby uběhlo dalších 14 dní v nichž se mohla doléčit.

Možná skutečně to podělala se skladbou programu, kdy měla vypustit Prahu, Madrid a třeba i Řím a místo toho zkusit WCMD do Štrasburku nebo Norimbeku.

"Snažím se víc regenerovat, zdraví dávám maximum."

Kdyby to byla pravda, tak nehraje Prahu ani Madrid....
Reagovat
EllNino
chtěla hrát doma, to je to tak těžké pochopit ?
Reagovat
Frick
Ano, za těchto okolností ano.
Reagovat
VlS
Pro Fricka je cokoliv nemožné pochopit, protože on nic pichopit nechce. Chce jen rozvíjet svoje teorie co kdo měl a co neměl dělat. Je to úplně zadara a protože mu nehrozí, že by se musel konfrontovat s výsledkem svý teorie v praxi, má pocit, že se může cítit jako bůh. Přitom o tom všem ví kulový.
Reagovat
lars
"Onemocněla jsem při turnaji v Praze angínou "
Nekde jsem cetl , ze anginu mela pred Prahou, takze se ji to vratilo, anebo to je chyba Blesku ?
Reagovat
Frick
No, měla to před Prahou, netrénovala, porazila Kučovou a to jí na druhej den dorazilo..
Reagovat
misa
I vzhledem k minulosti mám obavy. Nejlepší by bylo, kdyby si Lucka dala delší pauzu a dala se dohromady. Stejně se na kurtu jen trápí...
Reagovat
tommr
a nebo by se měla koncentrovat jen na debla ... :)
Reagovat
EllNino
to je zase zbytečný, když je v top 40 v singlu, v deblu si zdaleka tolik nevydělá
Reagovat
misa
Tak ještě chvilku, ale po Wimbledonu bude hůř. Ale na žebříčku teď nezáleží. Postupovat v žebříčku výše jde i přes menší turnaje, pokud bude zdravá.
Reagovat
tommr
z top-40 vypadne zcela určitě už po FO ... :(
Reagovat
EllNino
nejde o žebříček, jestli 38 nebo 45 na tom na GS stejně nesejde, jde o to, aby našla zase ztracenou pohodu z jara
Reagovat
bIbec
Zítra držím palec hlavně Markétě a doufám, že Jarka Švedová překvapí!
Reagovat
Frick
http://img.blesk.cz/img/2/full/3463923_.jpg

Zdá se mi to nebo je tam ta jizva spíš podélně...?
Reagovat
VlS
Do pr... a ty víš, jak se pořezaný šlachy a nervy operujou a léčí? Zas budeš rozvíjet svoje nablblý teorie?
Reagovat
Frick
1) Kristýna Plíšková
(WTA 280 Štrasburk QF, 60 b.)

Slušný dojem z prvních dvou kol Týna neskutečně devalvovala neuvěřitelnou ztrátou prvního set přes vedení *5:2 a 40:0 ve ČF proti Garcie. To je prostě nemoluvitelné.

ZNÁMKA: 3- (4/10)

2) Barbora Krejčíková
(WTA 280 Norimberk Q W + F, 198 b.)

Co k tomu říct jiného, než že paráda. Samozřejmě, že na tom postupu do finále měla vliv i ta velice smutná věc, co se přihodila Lauře, nicméně ČF i SF si už Bára uhrála sama a to výborně. Finále už bohužel mělo rychlý spád, ale to už fakt neva. Snad Bára bude schopna na tyto výkony navázat a dostat se do TOP 100....

ZNÁMKA: 1* (10/10)

3) Tereza Martincová
(GS 2000 Rollnad Garros Q2, 20 b.)

Terka bohužel potvrdila, že antuka není její šálek čaje. V Q1 pozici favioritky zvládla, proti Saše už ale šanci neměla.

ZNÁMKA: 3 (5/10)

4) Tereza Smitková
(GS 2000 Rollnad Garros Q2, 20 b.)

V Q1 ještě druhá Terka dokázala vydřít výhru nad kanadsko-rumunskou super-nadějí, v tom dalším už ale na Watson nestačila.

ZNÁMKA: 3 (5/10)

5) Lucie Hradecká
(GS 2000 Rollnad Garros Q3, 30 b.)

Bohužel, Lucie padla těsně před cílem, když bojovala nejen proti Zmikundovi ale i se svým bolavým krkem...

ZNÁMKA: 2- (6/10)

6) Marie Bouzková
(WTA Norimberk Q W + R32, 18 b.)

V kvaldě si Maruš na los stěžovat nemohla a bezpčně splnila úlohu favortiky. V R32 ale bohužel schytala tvrdý direkt od podprůměrné Marie. Tímhle směrem cesta vzhůru skutečně nepovede.

ZNÁMKA: 3- (4/10)

7) Jesika Malečková
(WTA 280 Norimberk Q1, 1 b.)

Jesika musí být překvapena, že v Q1 prohrála s finalistkou...

ZNÁMKA: 3- (4/10)
Reagovat
Frick
Madrid - tam je otázka, zda se tam vůbec měla hnát, nicméně s Bárou to zas takový průšvih herně nebyl. S Mirjanou prošustrované vedení 5:1, ale opět - Mirajana je dobrá hráčka, porazila tam v dalším kole Mašu. Dá se to akceptovat.

No teď už fakt nevim, čím se to dá omluvit - debla v Římě nehrála, měla dva tejdny na to se pořádně připravit a pak tam uhraje takový hofno.

Hlavně ať si, s prominutím, ušetří ty řeči, že soupeřka hrála dobře a že takový už je tenis.

V kontextu těch jejích prohlášení o TOP 20/15 dělá ze sebe bohužel někoho, komu začíná chybět soudnost.

Chtěl bych od Lucky něco, co by mi dalo důvod si myslet, že jí tenhle výsledek strašně se.re... Když neumí prásknout raketou, tak aspoň, ať fakt řekne "sorry, dneska jsem byla nemožná"
Reagovat
misa
Občas jsou tvé komentáře skutečně k zamyšlení. Nad tvou hloupostí, necitelností, atd.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucic porazila Mashu? Vždyť Masha ve 3. setu vedla a pak skrečovala...
Reagovat
vrabejka
Dnes fakt černý den favoritů a bohužel i Čechů :(
Reagovat
tommr
mi hodně připomíná Nicole Vaidišovou ... :)
Reagovat
EllNino
jj hodně :) aspoň trochu je ta Nicole na okruhu
Reagovat
bIbec
souhlas. Vzhledově sou si hodně podobné. Taky mě to napadlo.
Reagovat
Hector21
twl počasí pitomý vedro hnusný....se mi u kurtu slepily i gumoví medvídci, co jsem měl s sebou...:(
Reagovat
a.magerova
Nemůžeš mít všechno.... na Moravě vedro není... :-P
Reagovat
Hector21
a víno máte taky dobrý..nj, jsem měl jet k Vám a ne se hartusit přes půl Evropy do země, která si to nejlepší zabila za Velké revoluce a teď je to děs a běs...
Reagovat
a.magerova
U nás vládne slivovice, to víš, Ostrava je kraj razovity... :-)))
Reagovat
Hector21
aha, no to je na mě moc procentní....já raději Váš jih s tím nejlepším, co země nabízí...;)
Reagovat
slacker
coze? Videl jsi Bidniky? Diktatori jako kral slunce a skladat se mu na ten luxus musi cela zem. A kdyz pry nemaji chlepa maji pry jist kolace
Reagovat
Hector21
to si tedy diktátora představuješ opravdu zvláštně...Ludvík XVI. byl slaboch, který něměl koule na rozhodování v době, kdy se dalo vše zachránit a využít podpory monarchie...mohl ovládnout hordu, ale nic nedokázal...

trvám si na svém...národ, který popraví Lavoisiera a Cordayovou si nezaslouží nic víc, než to co má...
Reagovat
tommr
frantíci jako národ za pár generací zmizí a škoda jich nebude ...
Reagovat
Hector21
ale no fuj...;)

Francie sladká, hrdý Albion
a my jsme je milovali...

mám je rád i když je to národ veskrze barevný.;)
Reagovat
VlS
A tohle přesvědčení plyne z čeho? Trvají o něco dýl než my, takže my zanikneme a zmizíme taky? Nejsem frankofil, francouzskej socialismus ve všem je mi krajně protivnej a mám dlouhej seznam toho, co bych kritizoval, ale rozhodně bych je nepodceňoval. Vzpomeň si na Napoleona.
Reagovat
PetaM
Nemusíš je jíst po jednom, ale zvládneš celý sáček jedním soustem :D
Reagovat
Hector21
si to zkus...a vytaháš si všechny plomby...;)
Reagovat
blixa
Nekousat, žužlat !!! :D
Reagovat
Hector21
to už zase řešíš něco před desátou večerní? ;)
Reagovat
blixa
No a ne snad ? :D
Reagovat
Hector21
zkusím to, díkes...+)
Reagovat
blixa
No hlavně abys tu slečnu neurazil, většina ví ... ;-) :D
Reagovat
Hector21
hlavně, že modří už vědí....
Reagovat
Hector21
tak a dost bylo srandy pro dnešek...
vraťme se k vážným věcem...
Reagovat
Hector21
ví někdo něco vážného??? ;)
Reagovat
PetaM
Bože ne, díky :D :D
Reagovat
dunphy
Hrj Dobry-den je úplně totálně Frick! :D
Reagovat
bIbec
jinak takoví zajímavost, co mě zaujala dneska u té Karolíny.. že měla v tašce na kurtu papír a na něm něco napsané. Nějaký tahák nebo tak :-)

Paradoxně jsme tu kdysi psal, že Karolína je typem hráčky, co by si popsaný papír měla na ty kurty nosit. Nevím, myslel sem trošku spíš motivačního rázu.. třeba tam měla spíš poznámky k taktice, těžko říct.. ale prostě taková zajímavá náhoda. :-))
Reagovat
d@ve
Třeba to byl recept na bábovku. :D
Reagovat
Nancy_z
Ve chvílích, kdy šla její soupeřka za stavu 6:5 podávat, Karolína Plíšková přihlížející překvapila ? vytáhla dvě strany papíru a četla si. Takový malý tenisový tahák. ?Když nevím, co dělat, mám vždycky napsaných pár věcí a podívám se na ně,? vysvětlila. A pomohlo to, první set vyhrála. ?Jsou tam nějaké body, které se týkají taktiky. A vůbec mojí hlavy. Abych se soustředila na správné věci.?
Reagovat
tommr
Murray to taky dělá a evidentně mu to pomáhá ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Domca to ma tiez :-)
Reagovat
PetaM
To má tak krátkou paměť, že si nepamatuje, co má dělat?
Reagovat
blixa
Třeba je to složité blokové schéma ? ;-) :D
Reagovat
PetaM
Po tom, co si to přečetla, začala soupeřce hrát do BH ... Tipuju, že to tam měla napsané :D
Reagovat
blixa
No metodou "IF" "THEN" dokličkovala až do škatulky "hraj jí do BH" ;-)
Reagovat
PetaM
Jasné :D Tak hlavně, že jí to pomohlo :D
Reagovat
Fandina
Tak to už dělala myslím v Madridu. A co tam má napsáno se myslím co nejdřív dozvíme, pokud se jí na to někdo nezeptá, tak si toho určitě už nějaký novinář nebo kameraman všiml a udělá třeba záběr papírku. Třeba se inspirovala Murraym. :-))
Reagovat
slacker
opsanych par kouzle z lexikonu - dexembo rivaldo autos, dexembo sekundo erratos a podobne
Reagovat
misa
V únoru a březnu měla dobrou formu, takže jsem se těšil na antuku. Ale život rozhodl jinak...

Vlatně si ten svůj životní úspěch z před dvou let ani pořádně neužila, za pár měsíců přišla první nemoc včetně pobytu ve FN v Brně, pak nejistý návrat a dorazila ji artritida. Od té doby se spíše trápí, skvělou výjimkou a darem z nebe byla loňská Praha, letošní vzepjetí pak ukončila další nemoc. Ještě že má debl s Bethanií, ten ji dělal a dělá radost a samozřejmě loňské Rio.

Snad se v létě ještě zvedne, a když ne, tak to bylo krásné.
Reagovat
EllNino
Bohužel ... po Miami to vypadalo skvěle, v Race v top 20, oblíbená antuka před sebou ... a místo toho upachtěná výhra na Kikou Kučovou, odstoupení z Prahy a výpadek na 3 velkých clay turnajích v 1. kole ... s Bárou dojela na fyzičku, s Mirjanou na prohraný set z 5:1 (!!!) a vyvrcholilo to výpraskem od Cepede :( ...

Nezbývá než doufat, že se dá dokupy, snad si spraví deblem náladu .. je mi jí hrozně líto, že jí zdraví takhle hatí karieru
Reagovat
misa
Zápas s Bárou jsem neviděl a s Lučičovou nehrála tak špatně, ten první set měla vyhrát, bohužel Mir. tam začalo od stavu 5-1 všechno padat. Ve třetím setu pak Lucka získala brejk a šla podávat. Ten první míček jejího servírovacího gemu byl pak hodně nešťastný: Dala dobrý servis, o kterým si myslela, že tečoval síť a slaboučký return soupeřky pinkla do sítě, aby sběrač nikam nemusel běžet. Ale rozhodčí teč nehlásila, takže 0-15 a celý gem následně Lucie prohrála :( Prostě smůla... Mečbol pak soupeřka proměnila prasátkem. Takové věci nikomu nepřidají.
Reagovat
misa
A je jí už 30, takže nemá na nějaké návraty moc času. Navíc velkou zátěží vyčerpaného těla riskuje návrat závažných zdravotních problémů z přelomu let 2015/16.
Reagovat
VlS
Lucku zdraví podráží celou kariéru.
Reagovat
misa
No, vzepětí :)
Reagovat
tommr
připadá mi, že hraje turnaj od turnaje hůř a hůř a že je jí to navíc úplně šumák ... :(
Reagovat
Hector21
tak šumák jí to není, viz ten konec druhého setu, ale co dělat? pauzu si musí dát a zdravotně se sebrat
Reagovat
tommr
ten konec druhýho setu byl spíš o tom, že VCR před dopodáváním zápasu trochu znervózněla jak je u slabších hráček častý než že by se Lucka nějak zlepšila ...
Reagovat
EllNino
to si nemyslím, Lucku to určitě taky dost mrzí ... v Miami to vypadalo, že je na dobré cestě, bohužel pak přišla noha a hlavně ta spálová angína ... a je zase bez energie, bez herní praxe, hodně uškodila ta Praha, tam to rvala přes závit, chtěla se ukázat doma, a pak to bohužel omarodila ...
Reagovat
smazaný uživatel
Co ta safarka ta už je fakt marná....
Reagovat
EllNino
jojo, to jsi říkal i v Miami ? ... tam jí všichni viděli v top 10 za pár turnajů
Reagovat
tommr
no o desítce mluvila hlavně sama Lucka. Momentálně je na tom ale tak špatně, že by měla velký problémy i na ITF okruhu ... :(
Reagovat
fialka
waw, nečakané prekvapko, hurá!!
Reagovat
tommr
a zítra jí doufám napodobí Čepelka ... :)
Reagovat
Nola
ty si neuveritelny :D Janka ju porazila na jej najmenej oblubenom povrchu, ale nenahnevam sa, ak to zvladne, tak ako dnes Ryba
Reagovat
Frick
Kdyby to bylo 6:1 6:0 nebo 6:1 6:1, tak třeba by si člověk mohl říkat, že tam byla nějaká indispozice. Jenže copak zdr. indisponovaná hráčka rázem vyhraje 4 hry v řadě?

Asi vyrazit Čermáka, s nim to nikam nevede.
Reagovat
EllNino
tohle není o Čermákovi, prostě se jí zase naboural imunitní systém a Lucka prostě potřebuje dřít ... není to Petra, která je 5 měsíců bez tenisu a skoro by nikdo nepoznal, že nehrála (hodně nadneseně, nevíme, jak to bude dál)
Reagovat
kada.tom
no, Lucka teda dostala solidní nálož ...
a Vandeweghe out, to potěší :-)
Reagovat
Frick
Dej těch 35 000 Eur na charitu.
Reagovat
PetaM
Z tebe už je i finanční poradce :D
Reagovat
blixa
On už dávno. A ze všeho křičí "Mě to dejte, mě !!! nebo aspoň na moje dávky !!!" ;-)
Reagovat
PetaM
Tak Lucka to s ABC prohrála :( Tak teď GS v deblu Lucko, jo? Petra ti vyřadí parťačku ve středu, tak se soustřeď tam :D
Reagovat
tommr
co je to ABC?
Reagovat
smazaný uživatel
VCPD? :-D
Reagovat
PetaM
Něco jako CPD :D
Reagovat
Herbert_Hoover
Saša celkem v lese..to bude padlých fantasy týmů, jestli vyhraje Nando :))
Reagovat
a.magerova
Jj... mám ho dokonce ve finále s Rafou... a to mám Nanda ráda, takže bych mu to i přála.... to je situace.... :-/
Reagovat
slacker
tohle smrdi nejakym sazkarskym podvodem, zacit hrat az za stavu 1:6, 0:5
Reagovat
smazaný uživatel
trpasliku slackere, ty mas cuch :-)
https://www.youtube.com/watch?v=-umLOuR3Gx8
Reagovat
d@ve
Nenene, Lucko, prosím ne.. Co se děje? Tak jsem se na tebe těšil a takovej debakl.. :(
Reagovat
d@ve
Tak aspoň to nebude kanár, ale už to těžko asi otočí.. :(
Reagovat
Hector21
ale že by to byla sranda, kdyby otočila? ;)
Reagovat
Hector21
Lucko pojď..
Reagovat
Hector21
tak nic..
Reagovat
blixa
Přeci jen to s tím frajeřením přehnala, z 0:5 to prostě vyjít nemusí ... :(
Reagovat
Hector21
twl Nasti s Cepede v kole druhém..to jsem nečekal...tak to bude kurt číslo 17 u letiště....

Lucko běž se bodnout..hrát takhle s přemáháním, to si fakt koleduješ..
Reagovat
d@ve
Kéž by.. :)
Reagovat
EllNino
nojono, když někdo začne hrát za stavu 1:6 0:5 ...
Reagovat
d@ve
No jo, asi špatně nařízený budík. :/
Reagovat
smazaný uživatel
To je vážně ta Cepede, která prohrála s Markétou v Trnavě? :D
Reagovat
Hector21
ne, to je převlečená Maky...výsledek tomu napovídá
Reagovat
travar
I Markétě slušně zatápěla. Cepede hrát umí.
Reagovat
Hector21
na antuce jo
Reagovat
historik
Nevím no, Coco hraje taky příšerně, ale aspoň ukazuje nějaký emoce (i když negativní). A to říkám i přesto, že ji nemusím. U Lucky vůbec nic.
Reagovat
Andrew89
otresne...cp predvadeji cesky. Katka prohraje,lucie to nebudu komentovat....karolina vypadne v dalsim kole pokid se nezlepsi...jedna cest zachranuje Peta! a to mela byt do poctu. snad jeste maky ukaze jak se to hraje
Reagovat
EllNino
Karolína nehrála zle, nevím, co máte ...
Reagovat
bIbec
jj, nebylo to nějak zlé. Mně se i líbila SaiSai jak hrála. Celkem dobrý mač.
Reagovat
blixa
Nebylo to zlé. Jen spolek místních trolíků si musí zaplivat, jinak by měli špatné spaní ;-)
Reagovat
George_Renel
Já bych dokonce řekl, že Číňanka hrála lépe než Ruska proti Katce.
Reagovat
tommr
Ruska to dneska měla hodně ulehčený velmi slabou hrou Katky zejména v prvním a třetím setu. Já bych jí rozhodně nepodcenoval i když sama sebe označuje jako antiantukářku ...
Reagovat
Hector21
Katka se zbytečně rozptyluje a nadává na vše kolem...Helena by měla začít pracovat na její psychice...herně na to má (servis pominu, ale Dementěva se s pinpongovým servisem taky dostávala daleko)
Reagovat
tommr
no dneska mi právě přišla až příliš klidná - jakoby odevzdaná od samýho začátku, oproti jindy skoro vůbec nebojovala ...
Reagovat
EllNino
jinak po 4 zápasech bude skore 2:2 a hned hrají Češky otřesně ... inu zmlsaní Češi ... Kája kritizována za výhru 2:0 ...no neříkám radši nic
Reagovat
Dobry-den
A ty jsi snad s jejich výkony spokojen? Rači fakt mlč...
Reagovat
EllNino
já nevím ...Petra super, Kája výhra 2:0 se počítá, Katku jsem neviděl a Lucka je prostě zase mimo
Reagovat
Dobry-den
Petru snad nikdo nekritizoval. A hodnotíme hru a ne výsledek, takže výhra Karolíny je irelevantní, ptž hrála blbě a měla slabou soupeřku...
Reagovat
lars
spis blby jsou tvoje komentare a slaba je asi tvoje mysl
Reagovat
Dobry-den
neurážej
Reagovat
EllNino
a ty mi neříkej, co mám dělat
Reagovat
slacker
jo chlapecku radis druhym a sam prskas
Reagovat
EllNino
:D :D ... ahoj
Reagovat
Dobry-den
ty teď děláš to stejný, tak zalez, chlapečku
Reagovat
EllNino
nakazuju někomu, aby mlčel ?
Reagovat
Dobry-den
poroučíš mi, co nemám dělat, to vyjde nastejno
Reagovat
EllNino
kde ?
Reagovat
Dobry-den
vem si brýle, jestli to nevidíš
Reagovat
historik
no, Lucka byla nemocná, chápu. Ale tady se ukazuje úplná zbytečnost toho nakázaného startu v Praze. Od té doby nevyhrála zápas. Taky nechápu, proč po tak tragickém prvním setu neodešla na chvíli do šatny.
Reagovat
EllNino
bohužel, angína jí zase vzala veškerou jistotu, která už třeba v Indian Wells byla skvělá
Reagovat
Hector21
má to cenu se takhle trápit?
Reagovat
misa
Bohužel se pomalu, ale jistě zase vrací v žebříčku tam, kde byla na startu sezony :( Je mi jí líto, tolik trápení...
Reagovat
d@ve
Chtělo by to si spravit chuť deblovým titulem.. ;)
Reagovat
EllNino
a nutno říct, že Cepede hraje do bekhendu, nekazí a útočí, a Lucka je bezzubá, tohle neotočí, Paraguayka v laufu
Reagovat
travar
Asi to chce mít rychle za sebou.
Reagovat
Andrew89
hraji tak priserne...ze to snad neni az mozny...hlavne Lucka...to co predvadi je naprosto otresne!
Reagovat
EllNino
u CoCo je to pochopitelné, antuka asi nebude nikdy topovka ... pro RG runner up 2015 ale smutné
Reagovat
Andrew89
nebude. . ale Rybicka na antuce nehrala jak se rok dlouhej...prvni kolo zvladnout mela
Reagovat
tommr
něco tak strašnýho jako to co předvedla Lucka v prvním setu jsem na WTA turnaji neviděl už dlouho ... :(
Reagovat
Hector21
twl Lucko ale budíček...co to je???
Reagovat
Dobry-den
No, chtěli jste, aby to Lucka stihla ještě dneska, a vaše přání se vám splní ;-)
Reagovat
EllNino
Lucie totálně marná
Reagovat
misa
Lucince bohužel ta spála a penicilínové injekce po sportovní stránce hodně ublížily. Ale vím, jak se po každé těžší nemoci trápí, takže žádné překvapení...
Reagovat
EllNino
ano, pro mě taky ne ... ale je to škoda, byla ve formě :/ antuka asi nevyjde podle představ a vyhřená výhra nad Kučovou bude jediná antuková letos
Reagovat
Dobry-den
Lucka dnes na riternu natolik exceluje, že to vypadá, jako by hrála proti Karlovičovi
Reagovat
r176
dostává pěkně na prdel :-)))))))
Reagovat
historik
Lucko to jako vážně, na returnu zatím jediný získaný bod?
Reagovat
EllNino
tak Cepede je dobrá antukářka a do stovky se nedostala náhodou ... Lucka se od začátku antukové sezony hledá, celkem očekávané skóre
Reagovat
travar
Souhlas. Ta Cepede slušně zatápěla i Vondroušové v Trnavě. Může se dostat na FO daleko.
Reagovat
historik
no bohužel....Lucka nezačala dobře
Reagovat
fialka
Kiki, gratulka. Mám ju rada, ale dnes ma sklamala. Tu niektorí kvákajú ako sa Domi raduje, ak dá súperka DF. A Kiki, čo? Za stavu 5:5 urobila Brady 2 DF a ona zakaždým zaťatá päsť. Vzápätí spáchala DF ona a Brady jej vyplazila jazyk. chi chi
Reagovat
EllNino
Lucka hraje na tv kurtu, ale toho si na ČT asi nevšimnou bohužel
Reagovat
Kozoroh
Ihned jsem volal do ČT a tam mi spojovatelka řekla, že to bude řešit se sportovní redakcí.
Reagovat
EllNino
radši to ani nechci vidět, je to hruza
Reagovat
Hector21
ty seš věčnej kverulant...;)
Reagovat
blixa
Já myslel že tě přepojili do kamrlíku údržbáře :D
Reagovat
Hector21
to ne, on řekl, že volá z ÚV a to ho hned přepojili...
Reagovat
Hector21
nesnáším vedro...jsem vysučšenej jako treska... :((((
Reagovat
Hector21
tak popořadě:
Jankovič - Hogenkamp: konečně jsem pochopil, proč se Jece říká Empress, ona je prostě císařovna, která si klidně přijde až patnáct minut po soupeřce v době, kdy už se má začínat...zkrátka nějaký plebs je jí jedno...;)
ale vážně - jestli na konci roku skončí, tak mi bude chybět, sice tenisově už vážně paběrkuje, ale má v sobě nějakou zajímavou auru a má hezký tělo ;)
Hogenkamp měla dobrý servis, kterým Jecu dostávala pod tlak a využívala hodně nátlakovou hru..v druhém setu měla dost dlouho Jeca brejk k dobru, ale nakonec to stejně nedala...bohužel už tu nejsou ty zbraně jako zpřed několika let...ale hezký zápas to byl
Reagovat
Hector21
Larsson - Nata V.: Natálka nastoupila hodně v útlumu, to byly miliony nevynucených chyb do stavu 0:4.. Johanna vše vrátila a scénář pokaždé stejný - výměna s Natálčinou chybou na konci; je to škoda, ale Natálka má ještě vše před sebou...Johanna je spolehlivá hráčka, málo chybuje a drží se zuby nehty ve hře, ale vítězných úderů má pramálo...

kousek ode mně seděl otec Natálky a strašně to prožíval ;)
Reagovat
Hector21
pak jsem šel na Abandu s Andrianjafitrimo, čili dvě černé perly z Lebuánu..

sorry za politickou nekorektnost, omlouvá mě to výborné cuveé co mám v sobě
Reagovat
Hector21
ani jednu se předtím neviděl a byl to zajímavý zápas... Abanda má super údery, mě se líbila moc
Reagovat
Hector21
a pak jsem čekal, až ty dva augusti Zverev a Napolitano skončí a pustí mi na kurt Nastěnku ;)
Reagovat
Hector21
sledoval jsem Katku S. a Heleně Sukové bych doporučil více s ní mentálně pracovat..."ty vole vona to přiriskuje, vole a padne jí to tam"
Katko, hlavou to chce hrát, hlavou, ale mládí tě omlouvá...servis je rozdíl a bohužel u ní vždycky bude
Reagovat
Hector21
o Nastěnkce psátr nebudu, ještě byste záviděli ;)
Reagovat
EllNino
Katce už taky není 18 let, aby se furt takhle vztekala ... 21 let a zkušenější než dřív taky je ... ten titul jí bohužel vůbec neprospívá
Reagovat
Hector21
Já vím, ale řekni mi, dá se s tím něco dělat? Mě se zdá že to má prostě v povaze a to se těžko krotí...
Reagovat
bIbec
Magdo jedem!
Reagovat
bIbec
Kikina je příjemná jak osina v zadnici. Všem jejím fanouškům se omlouvám.
Reagovat
George_Renel
Mladenovičová zdržuje, protože je už na dně.
Reagovat
historik
Brady s Mladenovič je teda řádné psycho!
Reagovat
EllNino
Kikina se hádá kvůli 20 cm autu ?
Reagovat
Nola
ani jedna nie je schopna udrzat servis, atmosfera neskutocna
Reagovat
tommr
Mladenovicová je s tím hádáním už vyloženě trapná ... :(
Reagovat
dunphy
:(
Reagovat
tommr
bude mít dneska nejspíš velký potíže aby dohrála svůj zápas, protože Ferrer to jako obvykle neskutečně zdržuje a na FO jak známo nemají světla. Snad pořadatele aspoň napadne přesunout zápas Lucky na nějakej jinej kurt ... :(
Reagovat
EllNino
nu, tak si zahraje zítra :))
Reagovat
tommr
to by pak zase hrozilo, že bude hrát souběžně s některou z našich ... :(
Reagovat
EllNino
to si nevybereš, musíš si stanovit priority :D
Reagovat
tommr
když já chci vidět všechny naše holky ... :)
Reagovat
Lenca45
V programu uz Lucku přesunuli na kurt č 2. a mela by tak rozehrát zápas za par minut :)
Reagovat
EllNino
no kurt č. 2 je televizní, to by mohli snad i dávat Lucku na ČT, teda pokud si toho všimnou :)
Reagovat
historik
vsadím se, že tam si toho určitě nevšimnou
Reagovat
tommr
tak to je dobře - to by mohla dohrát ještě dneska ... :)
Reagovat
freeteepek
Kája teda dnes měla na mále! Nervozita na její raketě byla patrná především v prvním setu. Do příštího zápasu potřebuje zlepšit snad všechny aspekty hry. Kdyby prohrála ten první set, k čemuž nebylo daleko, tak by turnaj přišel v prvním kole o dvě nejvýše nasazené hráčky, což by byl nepřekonatelný historický rekord. Ovšem pokud Kája vypadne hned v příštím zápase, nebude to o moc horší:-/
Jestli chce hrát na antuce stejně jako na hardu, tak by především měla zvednout úspěšnost prvního podání k sedmdesáti procentům. Dnes ani jedno eso, což je v jejím případě dost výjimečné. Zvlášť když hrála s o hodně horší soupeřkou...
Proč pořád hraje křížem? Proč se nepodívá, kde stojí protihráčka, než to tam napálí? Proč nehraje kraťasy? Proč na kraťas nezahraje kraťas? Proč nehraje kick na servisu, když to naplocho nejde? To jsou otázky k zamyšlení po dnešním rozpačitém výkonu.
Reagovat
blixa
Byl to takový rozehrávkový zápas po pauze. Esa se pořád dávat nedají, zvláště ne na antuce. Kdyby prohrála první set, nic by se nestalo, vyhrála by další dva. Sasanka v podstatě neměla nárok. Křížem pořád nehraje, ale čtení hry a s tím související pozornost na pozici soupeřky nebyly úplně nej. Kraťasy nehraje bo je neumí. Nechápu, proč po ní najednou všichni chtějí kraťasy :D Kick nemá na antuce až takový účinek. Možná volila větší jistotu. Příští zápas bude buď lepší, nebo horší, podle toho jak se forma vyvine, stejný to nebude ;-)
Reagovat
tommr
příští zápas bude pro Karolínu určitě těžší, protože dneska to měla ulehčený tím, že se Čínanka nemohla tak dobře pohybovat jako normálně ...
Reagovat
Fandina
Co je to forma? Tenhle termín neznám. Buď hraje dobře nebo se jí nedaří, ale s formou to nemá nic společného :-)).
Reagovat
Kozoroh
Dnes měla v háji timing, toho sis při své bohorovnosti nevšiml???
Reagovat
blixa
Ty máš už dávno v háji mozek, ale ve své bohorovnosti sis toho ještě nevšiml ;-)
Reagovat
Kytka
Gratulace. Snadné to nebylo, ale postoupila.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist