Karolína Plíšková jako už třetí Češka na US Open nenašla recept na Sakkariovou a končí ve čtvrtfinále

9. 9. 2021, 00:45
Aktuality 162
US OPEN - Po Kateřině Siniakové a Petře Kvitová neuhrála set s Marií Sakkariovou ani poslední česká zástupkyně letošního US Open Karolína Plíšková. Česká jednička v utkání získala jen osm fiftýnů na returnu, nedostala se k brejkbolu a s řeckou jedničkou prohrála dvakrát 4-6. Od finále z roku 2016 tak nezvládla ani své třetí čtvrtfinále na turnaji. Sakkariová si o první grandslamové finále zahraje s 18letou Emmou Raducanuovou.
Karolína Plíšková (© AFP)

Karolína Plíšková se nedávno ve Wimbledonu probojovala až do finále, zlomila krizi, zvedla si sebevědomí a na US Open, kam přijela v roli jedné z největších favoritek, si dělala zálusk na svůj první grandslamový titul a první trofej od loňského ledna.

Do závěrečného grandslamu sezony vstoupila hladkým vítězstvím nad Caty McNallyovou, ovšem s další domácí nadějí Amandou Anisimovovou sehrála parádní dramatickou přestřelku, v níž dokonce likvidovala mečbol. Další komplikace ale proti Ajle Tomljanovicové ani Anastasii Pavljučenkovové nepřipustila.

Její útok na už páté finále v pandemické době ztroskotal na Marii Sakkariové. Na řeckou jedničku v průběhu turnaje nenašly recept ani další české naděje Kateřina Siniakové a Petra Kvitová, ani ony nedokázaly řecké jedničce sebrat set.

Plíšková dnes neměla vůbec svůj den. Po solidních výkonech v předchozích kolech se hůře pohybovala, u míčů byla pozdě a hlavně si vůbec nedokázala poradit se servisem soupeřky. Na příjmu uhrála pouhých osm fiftýnů (Sakkariová dokonce na podání předvedla sérii 22 vyhraných bodů), nedostala se k jedinému brejkbolu a přes shodu musela Sakkariová poprvé až v úplně posledním gamu, v němž po chybách zahodila první dva mečboly.

"Samozřejmě jsem zklamaná, ale neměla jsem to ve svých rukou, Nedostala jsem skoro žádnou šanci při jejím servisu, což mě trochu štvalo, protože se mi to moc nestává. Moje podání fungovalo jakž takž. Nepodala jsem výkon na nejlepší úrovni," komentovala Plíšková.

"Vím, že má formu. Ale koukala jsem, jak do toho šla. Někdy mívá pasivnější chvilky, ale dneska se neobjevila žádná. I při mečbolu byla agresivní, hrála velmi rychle. Neměla jsem moc šancí, abych se dostala ke své hře, za což zaslouží kredit," chválila Plíšková soupeřku.

Devětadvacetiletá rodačka z Loun před pěti lety na US Open poprvé v kariéře prošla do druhého týdne grandslamů a nakonec prohrála až ve finále. Od té doby hrála své třetí newyorské čtvrtfinále, set nezískala ani v letech 2017 (Coco Vandewegheová) a 2018 (Serena Williamsová).

Pro Češky turnaj dospělých skončil, včera vypadla Barbora Krejčíková a dnes ve čtyřhře Marie Bouzková s Lucií Hradeckou. Ve Flushing Meadows už pokračují jen talentované sestry Brenda a Linda Fruhvirtovy, které budou hrát čtvrtfinále dívčího deblu.

Jedinou českou vítězkou dvouhry zde zůstává Hana Mandlíková z roku 1985. Martina Navrátilová uspěla čtyřikrát, ale v letech 1983-84 a 1986-87 hrála pod vlajkou USA.

Šestadvacetiletá Sakkariová se dnes stala prvním zástupcem Řecka v semifinále závěrečného grandslamu sezony. Postupem mezi nejlepší kvarteto vyrovnala své maximum. Letos na French Open v souboji o finále neproměnila mečbol proti pozdější šampionce Barboře Krejčíkové. V žebříčku se posune minimálně na 13. příčku a vylepší řecké maximum (Eleni Daniilidouová, 14.).

O své první grandslamové finále se utká v premiérovém vzájemném duelu s Emmou Raducanuovou. Teprve 18letá Britka porazila olympijskou vítězku Belindu Bencicovou.

• US OPEN •
New York, USA, tv. povrch, 57.500.000 dolarů
středeční výsledky (8. 9. 2021)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Sakkariová (17-Řec.) - Kar. Plíšková (4-ČR) 6-4 6-4
Raducanuová (Brit.) - Bencicová (11-Švýc.) 6-3 6-4
• Čtyřhra ženy - čtvrtfinále •
Dabrowská/Stefaniová (5-Kan./Braz.) - Bouzková/Hradecká (15-ČR) 6-4 4-6 6-1
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

162
Přidat komentář
horska.kraslice
Tak další zápasy budu sledovat už v klidku. Doufám, že budou kvalitní.smile
Reagovat
Mayo
Slabé ako čaj tie češky smile
Reagovat
Andrew89
to teda...zatím co slovenky to je pěkně silná káva!smilesmile
Reagovat
Mayo
Proč slovenky?
Reagovat
FerrariF50
No viď ? Vždyť slovenky jsou vyloženě tenisová špička smile
Reagovat
lvicek
Tak jsem na to koukla (bez znalosti vysledku) a v podstate od zacatku mi bylo jasne, jak to dopadne :/. Zablesk byl snad jen v prvnich dvou hrach. Karolina tak nejak standardni vykon, bez niceho navic. Dvakrat vyrobila blbiny pri svem servisu a u soupercina si ani neskrtla. Zapas celkem nic moc. Kdyz bych mela vybrat, jestli nejakym zazrakem vyhraje GS Peta nebo Karolina, tak vsadim na Petu, protoze u ni porad (tajne) doufam, ze se to vsechno nejak zazracne sejde a ze si rozpomene na to, co umi. Ale u Peti bych tipla pravdepodobnost toho tak 1%, u Karoliny 0,1%... (Chtela jsem ji napsat puvodne nulu, ale to se mi proste pricilo, protoze prece jen micek je kulaty ;) ). U Peti bych to videla spis na nejaky velky turnaj mimo GS, protoze ty 4 GS, co jsou, ji vlastne moc nesedi podminkami. Chce to pokorit tu tricitku aspon ;).
Reagovat
tommr
mě to bylo jasný hned když promrhala vedení 30:0 na returnu ve druhý hře. Bylo jasně vidět jak v tom okamžiku narostly Sakkariový křídla a jak se Karolína naopak propadla do beznaděje ...
Reagovat
paddy
smile

Wimbledon
Barty - ČR 3:0 (vč. 14:0)
Titul smile

USO
Sakkari - ČR 3:0 (vč. 22:0)
Titul smile
Reagovat
tommr
co to znamená to "vč."?
Reagovat
FerrariF50
jo to nikdo neví :-D
Reagovat
paddy
šňůra dílčího skóre na míče, i novináři si toho všimli
Reagovat
tommr
o tom že Karolína ztratila 22 míčků na returnu za sebou vím. Kdo ale byla ta neštastnice na AO?
Reagovat
paddy
AO? Wimbledon
Reagovat
paddy
smile smile smile
Reagovat
paddy
smile smile smile
Reagovat
peggy
Karolína,prohrála a zajiste bez fnukani a hereckých výkonů pojede dál. Moc ji děkuji za to kam došla. smile
Reagovat
SydneyOpen
Karolína má skvělé podání, dokáže servírovat tak že je nebrejknutelná a sázet jedno eso za druhým, ale v drtivé většině to není v závěrečných kolech velkých turnajů a nebylo ve velkých finálových zápasech tam většinou podání odejde a celkově hra Karolíny jde dolů. Je hezké že proti Tomljanovič dala 20 es a měla 91% bodů po 1. podání, ale takové podání by ji mělo fungovat právě v takových zápasech jako se Sakkari... tohle byla velká příležitost. Příští rok jí bude 30 a přícházejí neustále nové mladé pušky, těch příležitostí už Karolína zas tak moc mít nebude
Reagovat
baggik
Presne tak. Ve finale Wimbledonu napriklad podavala naprosto tragicky. Grandslamova vitezka musis byt v hlave.
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Fransoas
V jednom rozhovoru byla nadšená,že jí vlra pomáhá.Pokud v tom není skrytý zdravotní problém,tak tam nebyla celkově žádná energie.Podmínky byly pro obě stejné.Jenom nerozumím,že se nepoučila z minulých zápasů s touto votravnou hráčkou.Mentální stránka byla u Karolíny možná 45%.Ten výrok prezentovala v okamžiku kdy byla na vítězné vlně - dále to nedokázala potvrdit.
Reagovat
Andrew89
od Matse se opět potvrdil. Nikdy nezapomenu na to, jak mi Mats zkazil náladu před finála AO PEtra - Naomi...kdy tam stál s Patrikem M. a tipovali....Mats tipoval Petru, v tu chvíli jsem věděl, že je zle:/ :D
Reagovat
Andrew89
a ted k tomu zápasu. Ten jsem nevidel. Ale Maria hrála na servu brutální tenis.

Každopádně bych hrozně rád viděl finále mladých pušek. Osobně si ale myslím, že bude finále Sakkari - Sabalenka.

Arynu jsem dřív nemohl ani cítit, nastěstí za herně vyspěla a hraje fakt brutální tenis na který se dobře kouká. Osobně bych jí to přál:) a ona je teda hlavně skvělá mimo kurt. Tam je to uplnej opak toho , jak vypadá na kurtu:D ale nevadila by mi asi ani Maria jako vítězka GS, letos hraje proste skvěle.
Reagovat
Alien
Můžu teď porazit všechny, vaše Ida! Tak samozřejmě, gratulujeme!
Reagovat
mendrit
Statistika zápasu moc neodpovídá skóre. Sakkari 92% bodů po 1. podání, 0 brejkbolů, 14 vítězných úderůsmile
Reagovat
vojta91
To musí být ve Fulneku slávasmilesmile
Reagovat
tenista08
Někdo by měl Plíškové konečně vysvětlit, že zápasy s vyrovnanými soupeřkami se nevyhrávají sebevědomými řečmi na tiskovce, ale sebevědomou hrou na kurtu.
Reagovat
smazaný uživatel
smile můžu porazit všechny
Reagovat
chosoi
Ta je zblblá vyžírkama kolem sebe, kteří jí krmí tím co chce slyšet. Přihlouplý úsměv ji
zmizel po druhé hře. Ta nikdy nic pořádného
nevyhraje a to má vždycky kliku na los.
Reagovat
Pe3k
smile
Reagovat
Jan
Vždycky když něco takového řekne, tak to smrdí následující prohrou. A to se týká všech hráček.
Reagovat
aape
Takže nakonec si splní grandslamovej sen Mařena S. smile Ale co už, jde si za tím a nebojí se toho a i když ji vůbec nemusím, oceňuju to nasazení a sebedůvěru, zatímco tenistky s lepšími předpoklady se rozklepou a končí smile
Reagovat
Jan
smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Novakovi smile
Reagovat
com
smilesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
GaelM
US Open našim poslední dobou sedí nejmíň ze všech GS, loni jsme neměli nikoho ani v semifinále a letos to vypadá podobně - zbývají už jen sestry Fruhvirtovy v juniorkách a ty dnes večer čeká souboj s nasazenými jedničkami...
Reagovat
Mony
nechceš toho nějak moc?
Reagovat
GaelM
To není o tom co já chci (jakože jasně že chci!) ale objektivně se našim prostě na ostatních GS daří lépe. Nic víc, nic míň.
Reagovat
lars
loni nehraly Krejsi na USO
Reagovat
wenceslao
letos jo, aspoň jedno kolo
Reagovat
baba
To Linda vždycky pořádně zklame, prý velká naděje a nic. To už i Jonáš udělal lepší výsledky na GS. A kde je teď....
Reagovat
Mony
stejně je pořád na co se těšit. Myslím, že si to ještě užijeme. Mladé ..nácky mě zatím dostávaly do tranzu.
Reagovat
majkl005
Tak tebe dostávají do tranzu náckové, jo? :O to bych do tebe neřekl
Reagovat
drabona
opět předvedla jak býti téměř u všeho pozdě,jenže tak se žádný zápas vyhrát nedá, natož GS. M.S. stačila její zarputilost podložená nadprůměrným výkonem.
Reagovat
tommr
moje obavy se naplnily. Karolína byla ve čtvrtfinále dokonce ještě horší než Bára. Výsledný skóre vůbec neodpovídá průběhu zápasu ve kterým se hrálo jen na jednu branku. Karolína si za celej zápas nevypracovala ani jeden brejkbol a ve většině her na příjmu neuhrála ani bod ... smile
Čtvrtfinále na GS je sice úspěch, ale znovu se bohužel ukázala že na vytouženej GS Karolína nemá potřebnou psychickou odolnost ...
Reagovat
Fandina
Bohužel, zápas Báry včera se mi také víc líbil, Bára byla přehrána Sabalenkou, ale Kája jakoby ani hrát nechtěla. Bohužel, Káju mám ráda, ale tohle bylo o ničem. Nemastné neslané.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Blondie
Nesouhlasím.... Bára byla výýýýrazně horší, ona ale Aryna taky dost kazila, byl to strašný match.
Tady Karolína předvedla svou nudnou klasiku, zatímco Sakkari hrála výborně, bojovala a chtěla to - a na tenhle zápas se dalo rozhodně dívat.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Pro mě teda oproti zápasům obou teens dost nuda, i když neříkám nízká kvalita.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
paprikovygulas1
Dôležité je, že ty tu psichycku odolnosť na gauči v trenírkach máš.
Reagovat
Fandina
Kája to nechtěla novickám pokazit. Coby dvojnásobná GS finalistka jim to v semifinále nechtěla kazit.
Reagovat
smazaný uživatel
to je pravda
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.tenisovysvet.cz/
Reagovat
Dobry-den
Karolína opět předvedla ve velkém zápase ten svůj klasický zombie tenis. Jsem zvědavý na rozhovor, ale podle mě jí prostě nervozita vůbec nedovolila dostat se do zápasu. Celou dobu byla zatažená, vůbec se nepovzbuzovala, takových zápasů už předvedla celou řadu... smile
Dneska byla na kurtu jenom jedna hráčka, která měla zájem postoupit do semifinále. Sakkariová tam sypala čisté hry na servisu, to snad ani ona sama nečekala, že by to mohlo být takhle snadné. Jako ano, hrála dnes dobře, ale proti ploužící se bezzubé soupeřce to jde úplně samo. smile
Jestli chce Karolína vyhrát ten svůj vysněný GS, tak bude muset do závěrečných kol dostat hráčky, které to mentálně nezvládnou ještě více než ona. Jinak má smůlu. smile
Reagovat
Mony
Ty její zápasy bývají o pár míčích. Někdy to vyjde, teď ne.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To je blbost, to by mohla jít hrát místo tenisu loteriismile
Souhlas s Dobry-den a Jon61.
Kája byla po většinu zápasu negativní a zatažená a tím se dostala do pozice té druhé. A v ní statečné vydržela až do konce...
Reagovat
Mony
Já si nepamatuji, že by to v těch vypjatých zápasech nějak víc diktovala. Psal jí možná víc servis a soupeřky se víc vyhazovaly.. Naopak teď se mi zdálo, že riskuje víc.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Možná to moje vyjádření vyznělo mnohoznačně. Neměl jsem na mysli diktování, i když by samozřejmě fungovalo, ale i když nediktuje, musí hrát aktivně a nenechat soupeřce prostor.To jí prostě chybělo.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si nepamatuji, že by to v těch vypjatých zápasech nějak víc diktovala. Psal jí možná víc servis a soupeřky se víc vyhazovaly.. Naopak teď se mi zdálo, že riskuje víc.
Reagovat
FerrariF50
Jo no, ploužící je výstižný slovo. Akorát nechápu, že to sama nevnímá, že se plouží jak šnek a hraje pomalu, nebo proč by to dělala když by to věděla. Že by jí došly síly to nemůže být, protože působila tak od začátku. Jako by tam šla prohrát rovnou. A že se nepoučí z toho, že to už předvedla tolikrát a předvádí stále dokola.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Mony
V SF je Maria tou nejzkušenější. Kdo by to řekl.
I Aryna je o 3 roky mladší spratek
Reagovat
vergus
No já myslím, že nebýt psychické odolnosti Báry, tak už je i GS vítězkou
Reagovat
Mony
pořád se mi nechce věřit, že by jí i teď byla. Ty mladé komety mě berou víc.
Reagovat
Blondie
Sakkari o dvě třídy lepší.
Uvidíme, zda se Plíšková ještě přiblíží šanci na GS. I tak ji letošní rok musel v tomhle smyslu povzbudit a nakopnout. Může být spokojená.

Akorát nevím, komu fandit...
Sakkari mi připadá jako taková tenistka druhé kategorie, Aryna je mi strašně nesympatická, ty dvě mladé dámy jsou sice zábavné a nádherně dravě bojují.... ale že by zase dvě puberťačky měly vymlátit celé herní pole?
Reagovat
Jon61
Puberťačky? To jsou dravé a sebevědomé mladé dámy, které poráží daleko zkušenější majitelky Grand Slamů.
Reagovat
Blondie
Puberťačka není hanlivé označení, prostě jsou to teenagerky :)
Reagovat
Mony
teenagerkám je 18 či 19, puberťačkám 13 či 14
Reagovat
FerrariF50
A někdo je puberťák ještě v 50 :-D
Reagovat
Jon61
To je pravda, zastydlí puberťáci jsou nejhorší. smile Někteří lidé nedospějí nikdy, na druhou stranu: tím, že se budete chovat důstojně, nejste ještě dospělý. S věkem nemusí přijít moudrost, ale i stařecká pošetilost.
Reagovat
smazaný uživatel
aha
Reagovat
FerrariF50
U mě je to jednoznačný, fandím teď rozhodně Emmě :) Sakkari je ale fakt živel a jestli Emmu porazí, tak klidně ať to vyhraje. Myslím, že o ní bude slyšet, ty bomby co dává, mi přišlo že od Karolíny ty míčky lítaly 2x pomalej. To byla fakt bída dneska :(
Reagovat
vladka
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
W/UE: 23/12 14/20...
Kája po většinu zápasu negativní řeč těla, minimum sebevědomí - to rozhodlo, e bezchybná hra Sekkerky. Tu ji právě Kája dovolila svojí servilitou. Možná stačilo trefit jeden dva winnery z pozic, kdy byla Kája v tlaku, ale místo nich přišly UE. Sekkerku by mohlo vyvést z rovnováhy méně, než jak to vypadalo...
Možná to Bážin Káje řekne, otázka, jestli jí to ještě k něčemu bude.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Aryna rozhodně není taková podrazačka jako Sekkerka a má obrovskou šancí titul získat, což ji právě může svazovat. Na rozdíl od teens, které budou mít nervy max při dopodávání turnaje. I Sekkerka bude hladová po titulu a tenhle hlad může zkušenějším SF hodně zkomplikovat, protože teens budou hrát o každý míč na max.
Mám svoji favoritku, ale neproflák u ji, abych jí to nezbabralsmile
Reagovat
FerrariF50
Sakkari hrála dobře, ale hlavně kvůli tomu, že Kája hrála fakt hrozně. Nedostala ji pod tlak a její hra byla rozhodně podprůměrná. Zklamání :( Takhle GS nevyhraješ holka.
Reagovat
vladka
smile
Reagovat
Fandina
Ach jo, žádná esa, málo winerů, zpomalená Kája. V minulém kole to na Pavlju stačilo, Kája zabrala vždycky na jejím podání v koncovce setů, dneska ne. Sakkari hrála super, útočila a Kája nic. Neútočila a bylo málo es.
Reagovat
Jon61
Karolína prohrává zápasy, kdy přenechá iniciativu soupeřce, hru diktovala Sakkari, proto vyhrála, Karolína se spíše bránila.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Vlastně jsem to napsal v odpovědi Blondie podobněsmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
si úplně přestala věřit a to bez důvodu. Šance tam byly.
Zkrátka, Kája opět nepřekročila svůj stín. Ze svého výkonu by měla být zklamaná. Já tedy zklamaný jsemsmilesmile
Reagovat
George_Renel
Tak už nikdy.
Reagovat
Mony
Maria dorůstá k vrcholu
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle bylo hodně špatně... škoda
Reagovat
Meceon
Tak tohle bylo hodně špatně... škoda
Reagovat
Tomas_Smid_fan
slabý výkonsmile
Reagovat
Jon61
Stálo za to připravit se kvůli výkonu Karolíny o spánek?
Reagovat
Blondie
Uvidíme, zda Maria zamakala na psychice a dopodává to...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Klíč vězí v returnu a ten mají perfektní obě mladé holky. Umí brát míče těsně po odskoku.
Reagovat
Blondie
A zatím to nevypadá XD

Publikum docela fandí Sakkari, co?
Reagovat
Jon61
Karolína vyřadila americké tenistky, Sakkari tři naše. Ach jo. Budu fandit Emmě, ale jen v rozumném času se budu také dívat.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
nestíháa, pořád je o krok pozadu a dělá chyby jako Kvítí...
Reagovat
Jon61
A Sakkari navíc přidává skvělé míče a v pohodě kráčí k postupu.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Hlavně ať už nikde nezmiňuje, že může porazit kohokoli - zatím spolehlivě poráží sebe samusmile
Reagovat
Jon61
Přesně tak, je to specialita našich tenistek, vést silacké řeči, aby byly vzápětí vyřazeny.
Reagovat
Jon61
Karolína je Tomáš Berdych v sukni, dlouhou dobu se drží ve špičce, ale Grand Slam nedokáže vyhrát, a to se vyrojily mladé hráčky.
Reagovat
Blondie
Ten zápas ještě neskončil...
Reagovat
Jon61
Jsem realista, nikoliv bláhový snílek.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Už jo.
Reagovat
Meceon
Co to je za šílenost? Je snad po pařbě ne?
Reagovat
GaelM
Hotovo smile
Reagovat
Fandina
Pořád se mi to nelíbí, Kája je moc zpomalená. Možná to otočí, ale spíš ji Sakkari nedá šanci, protože ta jede.
Reagovat
Mony
Dělá pokroky
Reagovat
Jon61
Karolína je bez šance na otočku, Sakkari jí servis prorazí a pak v klidu dopodává.
Reagovat
Jon61
Prorocká slova, bohužel.
Reagovat
Dobry-den
Zatím uhrála na returnu asi 4 míče. Ostuda. smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To je spíš velká vostudasmile
Reagovat
Blondie
Co je tam za burany? Já když šla poprvé na tenis, tak jsem měla hrůzu, že tam v nevhodné chvíli kýchnu a oni se tam bez stresu promenádujou s pizzou...
Reagovat
Jon61
Američané jsou křupani, navíc hlediště pořád hučí jako včelí úl.
Reagovat
vergus
Já jsem jednou tišeji v zadní řadě kýchnul na FedCupu v Ostravě na breakbol v zápase s Mugu a ona v té chvíli zrovna udělala dvojchybu smile
Reagovat
Blondie
Nestydíš se, takhle vstupovat do sportovních dějin? :D
Reagovat
vergus
Stejně už prohrávala :D
Reagovat
lvicek
A to ti zase schvalujem ;) :D.
Reagovat
Fandina
Já myslím, že tam se chodí na tenis pro pobavení, ne na dívání. Ale na druhou stranu musím říci, že se tam zase víc fandí, vidím tam v hledišti víc fandících diváků než kdekoli jinde.
Reagovat
GaelM
Americká (de)mentalita... všude na světě jsou rádi že se můžou podívat na špičkový tenis, ale v USA to berou jako cirkusové představení. Hráči jsou tam pro jejich obveselení a nějaká ohleduplnost neexistuje smile
Reagovat
Blondie
Fakt má vlhkost vliv na výplet rakety, resp. může v tom mít nějakou roli? O_o
Reagovat
GaelM
Jedinou cestu vidím přes udržení podání a třeba se povede tiebreak, to je o pár míčích... smile
Reagovat
Blondie
Hustá výměna :)
Reagovat
Fandina
Kája mi připadá trochu zabržděná, bohužel.
Reagovat
vergus
Chybí jí ten drive z prvních 3 zápasů a jakmile se do toho opře, tak je to hned chyba
Reagovat
Jon61
Karolína navíc nasadila modus Petra, druhé slabší podání Sakkari přepálí mimo kurt.
Reagovat
Fandina
Bohužel, Sakkari jede a tohle bude těžké pro Káju otočit. Škoda toho game, který prohrála a ani nedává moc es. Sakarri ji přehrává rychlou hrou už několikrát winerem po čáře. Kájo brejkni ji prosím nějak. Pojď!!!
Reagovat
Jon61
Karolina téměř všechny své body má z chyb Řekyně, ta však hraje dobře.
Reagovat
Fandina
To ne, Kája má 10 winerů a 14 UE, Sakkari 17 W a 8 UE.

Kája hodně chybuje, ale vyhrané míče jsou víc její.
Reagovat
Jon61
Sakkari má tedy dvakrát více winnerů než UE, Karolína je v mínusu.
Reagovat
Fandina
Ano, víc chybuje, ale neznamená to, že její body jsou chyby Sakkari.
Reagovat
Fandina
Kája má pěkné černé oblečení, to se File povedlo, ale v minulém zápase měla pěkné bílé a vyhrála, už nevím, jestli to bylo také noční hraní, jako dneska, na které se bere tmavá, ale možná je lepší si brát to, ve kterém se vyhrává a to bylo minule to bílé.
Reagovat
Blondie
Mně se moc nelíbí, je troški jako plavky... :/ ale určitě není špatné. Mně se na Karolíně většinou líbí buď opravdu pestré (moje nej je asi Madrid 2018), nebo je ok i pastelové. A hvězdy na jedno z minulých USO taky pěkný :)
Reagovat
Jon61
Bílé je ve dne vhodnější, v černém by do ní prala více slunce.
Reagovat
Fandina
Světlá ve dne a už tradičně tady na USO na večerní hraní tmavá, ale ona myslím minule hrála také nějak takhle našeho času, hrála v bílé a vyhrála. Ale nebyla to noční šou.
Reagovat
Jon61
Vnášíte do toho pověrčivost. smile Rozhoduje výkon na kurtu, ne barva oblečení. Sakkari je jako mašina, jejíž nátěr nehraje roli.
Reagovat
Blondie
Spousta sportovců je pověrčivých...
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že rozhoduje hra.
Reagovat
lvicek
Treba Bara hrala ten nocni zapas ve stejnem bilem triku s nejakyma pruhama jako ve dne. Head asi nema zadnou kolekci na nocni zapasy ;).
Reagovat
FerrariF50
Sakkri jede jako ďábel, to je pak těžký, vychází ji snad vše, navíc ty těsný lajny co dává, jde ji to a má i štěstí.
Reagovat
GaelM
Hraje výborně, ale taky proto že vidí jak na druhé straně soupeřka hraje stěží průměr. To člověku dodá klid a jistotu, kdyby byla pod tlakem, mohlo by to vypadat dost jinak. Hned v prvním servírovacím gamu ukázala náznak nejistoty, ale Karolína to nepotrestala.
Reagovat
Blondie
Teď čekám break čistou hrou XD
Reagovat
Jon61
Sakkari v klidu a s nulou. Karolína není schopna zreturnovat její druhé servisy. Výjimkou byl poslední, slabé podání Sakkari na jistotu.
Reagovat
Blondie
Omluvila se? :D
Reagovat
StestiJeKrasnaVec11
Podstatný je že se Kája drží v setu... Sakkari je známá tím že když dojde na tlak tak to často nezvládá a tenhle rytmus jí taky nevdrží hodinu...
Reagovat
vergus
Podstatné je, aby držela servis a nevyhazovala šance na brejkbolech, protože jich moc asi nedostane
Reagovat
Jon61
Zatím se k žádnému nedostala a možná ani nedostane. Sakkari je jako robot.
Reagovat
Blondie
Taky myslím, že nedopodává.
Reagovat
Jon61
Dvojchybu zatím neuděla, že by si je šetřila na podání na zisk setu?
Reagovat
Jon61
Sakkari hýří seběvědomím a vychází jí na co sáhne, s Karolínou to nevypadá dobře. smile
Reagovat
Blondie
A má dobrý lak na háro. Nehne se jí ani vlásek!
Reagovat
Jon61
Zřejmě je vytvarované do aerodynamického tvaru jako cyklistická helma. smile
Reagovat
Blondie
Omlouvám se za off topic. Jen jsem si toho jako ženská všimla, není lehké takhle dokonale uhladit háro :D
Reagovat
Blondie
Jinak... takhle asi nebude hrát celý zápas.
Reagovat
Jon61
Sakkari je, bohužel, už někde jinde než před časem.
Reagovat
GaelM
Zatím to moc dobře nevypadá, jakmile se hraje výměna a musí hýbat, má Sakkari jasně navrch smile
Reagovat
FerrariF50
Jsem si to noční utkání chtěl udělat napínavější, tak jsem vsadil 50 na Káju, doufám, že mě to hodí 4 pětky :-D
Reagovat
StestiJeKrasnaVec11
Je to v suchu, Mats Wilander favorizoval Sakkari smilesmilesmile
Reagovat
Blondie
O jéééé...
Reagovat
Jon61
Já četl něco jiného:
Té věří (Plíškové) i expert Eurosportu Mats Wilander. "Jsem překvapený, že ještě nemá vyhraný grandslam. Na tvrdý povrch má skvělou hru. Když se kouknu na holky, co tam zbývají, Karolína má opravdu unikátní příležitost vyhrát právě teď," myslí si.
Reagovat
Blondie
A víme, že Mats ví, co říká? smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Mats chtěl konečně tipnout vítězkusmile
Reagovat
Fandina
Sakkari favorizoval když bylo live na Eurosportu studio před zápasem.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist