Karolína Plíšková je v Paříži poprvé ve 2. kole, postupuje i Kvitová

26. 5. 2014, 19:18
Aktuality 71
FRENCH OPEN ŽENY - Karolína Plíšková proměnila svůj třetí start v hlavní soutěži French Open v premiérový postup do 2. kola. Dvaadvacetiletá Češka na úvod porazila domácí Mathildu Johanssonovou a zajistila si tak souboj se světovou trojkou Agnieszkou Radwaňskou. Svůj úvodní zápas už zvládla také Petra Kvitová.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková už podeváté v sezoně a poprvé na Roland Garros postoupila do 2. kola. Čerstvá finalistka z Norimberku odstartovala svou třetí účast na pařížském grandslamu výhrou nad domácí Mathildou Johanssonovou, kterou porazila bez větších potíží 6-1 7-6.

V prvním setu dvaadvacetiletá rodačka z Loun ztratila po svém servisu jen dva fiftýny, dopustila se jen dvou nevynucených chyb a po pouhých 25 minutách vedla 1-0. V úvodu druhé sady sice měla na podání potíže a v třetí hře o něj přišla, jediný brejkbol jí ale stačil k návratu a vyrovnání na 4-4. Dějství dotáhla do tie-breaku, v něm proměnila druhý mečbol a v prvním vzájemném střetnutí mohla slavit vítězství.

Ve druhém kole se Plíšková utká se světovou trojkou Polkou Agnieszkou Radwaňskou, se kterou jediný vzájemný duel před dvěma lety v Kuala Lumpuru prohrála dvakrát 4-6. S hráčkou Top 10 se utká podeváté v kariéře, poprvé soupeřku z elitní desítky porazila před týdnem v Norimberku (Němku Kerberovou).

"Tam jsem hrála moc dobrý zápasy, dnes to nebylo ani z polovičky takový. Spokojená nejsem, ale jsem samozřejmě šťastná, že jsem vyhrála a ještě na dva sety," řekla Plíšková, jež s dnešním výkonem příliš spokojená nebyla.

Svou první letošní výhru na grandslamovém turnaji si připsala světová šestka Petra Kvitová. Na Roland Garros nezopakovala nečekaný neúspěch z Australian Open, když porazila 7-5 6-2 Kazašku Zarinu Dijasovou. Česká jednička předvedla celkem pět čistých gamů na servisu a soupeřce oplatila překvapivou porážku ze Štvanice 2009.

"Jsem ráda, že jsem to zvládla ještě před setměním," ulevila si české tenistka na twitteru, že se vyhnula třísetové bitvě. Ve druhém kole se pátá nasazená Kvitová utká s o dva roky starší Marinou Erakovicovou z Nového Zélandu, se kterou vyhrála všechny tři vzájemné duely.

Bez větších problémů zvládla svůj úvodní zápas na letošním Roland Garros jeho předloňská vítězka Maria Šarapovová. Ruská tenistka porazila svoji krajanku Ksenii Pěrvakovou 6-1 6-2.



"Se svým výkonem můžu být spokojená. Hrála jsem dostatečně agresivně a nedělala zbytečně moc chyb. Samozřejmě, prostor na zlepšení je pořád, ale na první zápas na turnaji to bylo dobré," řekla sedmadvacetiletá Šarapovová.

Osmnáctá nasazená Eugenie Bouchardová po sobotním premiérovém triumfu v Norimberku začala výborně i na Roland Garros. Dvacetiletá Kanaďanka v prvním kole smetla 6-0 6-2 Shahar Peerovou z Izraele a vyrovnala svůj výsledek z loňského debutu.

Drtivým vítězstvím do soutěže vstoupila i zkušená Australanka Samantha Stosurová. Finalistka z roku 2010 v prvním kole smetla dvakrát 6-1 dvacetiletou Monicu Puigovou, jež v sobotu ve Štrasburku získala jako první tenistka z Portorika titul z turnaje WTA.

- FRENCH OPEN 2014 ženy -
(Francie / Paříž, antuka, 23.968.900 eur)
pondělní výsledky (26. 05. 2014)
• Dvouhra - 1. kolo •
Kvitová (5-ČR) - Dijasová (Kaz.) 7-5 6-2
Karolína Plíšková (ČR) - Johanssonová (Fr.) 6:1, 7:6 (7:5)
Šarapovová (7-Rus.) - Pěrvaková (Rus.) 6:1, 6:2
Cibulková (9-SR) - Razzanová (Fr.) 7:5, 6:0
Pennettaová (12-It.) - Mayrová-Achleitnerová (Rak.) 6:2, 6:2
Lisická (16-Něm.) - Ferrová (Fr.) 6:1, 7:5
Parmentierová (Fr.) - Vinciová (17-It.) 3:6, 6:3, 6:2
Bouchardová (18-Kan.) - Peerová (Izr.) 6:0, 6:2
Stosurová (19-Austr.) - Puigová (Portor.) 6:1, 6:1
Cornetová (20-Fr.) - Bartyová (Austr.) 6:2, 6:1
Petkovicová (28-Něm.) - Doiová (Jap.) 6:3, 6:3,
Vesninová (32-Rus.) - McHaleová (USA) 7:6 (7:0), 4:6, 6:3
Barthelová (Něm.) - Knappová (It.) 6:4, 6:0
Görgesová (Něm.) - Larcherová de Britová (Portug.) 6:2, 6:3
Bacsinszká (Švýc.) - Zaněvská (Ukr.) 6:1, 6:4
Paszeková (Rak.) - Van Uytvancková (Belg.) 6:2, 7:6 (7:5)
Švedovová (Kaz.) - Davisová (USA) 3:6, 7:5, 6:4
Ormaecheaová (Arg.) - Oprandiová (Švýc.) 7:5, 6:2
Vögeleová (Švýc.) - Friedsamová (Něm.) 6:7 (3:7), 7:5, 6:2
Erakovicová (N. Zél.) - N. Kičenoková (Ukr.) 6:2, 6:1
Townsendová - Kingová (obě USA) 7:5, 6:1
Naraová (Jap.) - Tatishviliová (USA) 6:1, 6:4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

71
Přidat komentář
Fandina
V druhém kole držím palce. Aga bude těžký oříšek, ale nikdo není neporazitelný. Tak držím palce a přeji výhru. Kájo ... pojď pojď pojď
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/205088/karolina-pliskova-vykon-nic-moc-ale-za-vyhru-jsem-stastna.html

Zajímavé, jak se dokázal vyhnout výkonu trestu...
Reagovat
smazaný uživatel
otec Karolíny mě nezajímá. Ale holka má pravdu. Včera hrála špatně a pokud nenasadí jinej level, Radwanska ju smete jak nic.
Reagovat
VlS
Fricku, ty seš drbna :-)
Reagovat
Frick
Ve hře jsou teoreticky 4 holky - Petra, Klára, Lucka a Karolína

Kdo by mohl mít největší šanci?

Klára - má jako jedinná už splněnou podmínku v podobě výhry na WTA turnaji, ale poslední dobou se trápí

Petra - Pokud se jí začně dařit, může vybojovat Singapur, pokud se jí dařit moc nebude, tak asi by stejně nebyla schopna vyhrát ani WTA 250k...

Lucka - No, co sní. Bohužel, nebyla schopna nikde vybojovat ani semi a paradoxně na 250k a horších turnajích hrála špatně. Ale pořád věřim tomu, že si zas nějakou 250-tku najde a zabojuje o výhru

Karolína - Tam by to vypadlo zajímavě. 1x SF, 2x F na 250k turnajích. Teď ještě něco vyhrát. Mohla by zkusit Baku. Plonková sezóna a její oblíbený hard. No, kdyby Domi nebyla kravka, tak možná obhájila KL....
Reagovat
PetaM
Bez triumfu na turnaji nemůže Petra pomýšlet ani na TŠ, ani na Singapur. Bude muset holka zabrat a jak jí znám, tak zabere na nějakém větším podniku, 280 jí moc neberou :D :D
Reagovat
Frick
MMT: Na Singapur snad triumf potřeba není, ne? Tam snad stačí jen dost bodů, ne?
Reagovat
PetaM
No to jo :D Ale je to Petra :D :D :D Ta, pokud nepostoupí daleko, vypadne brzo. A když postoupí daleko, tak to prostě vyhraje :D :D Ona je extrém :D Jasně, konzistentní výkony na Singapur stačí, ale bavíme se o Petře :D :D :D
Reagovat
Frick
Píšu tu, že Radawanský se zas až tak moc nedaří a v race žebříčku je 3....

No, ale s hráčkama TOP 10 má letos zápornou bilanci 3:4... A to nehrála ani s Na-Li, ani se Serenou...

Na druhou stranu je fakt, že jen 1x prohrála s hráčkou na hranici TOP 50 (což je Karolína taky) - s Mattekovou v prvním zápase sezóny v Sydney...
Reagovat
tommr
Petra zvládla záludný první kolo i nebezpečnou soupeřku poměrně s přehledem. V prvním setu měla sice její hra daleko k dokonalosti, ale ve druhým setu kdy se už trochu uklidnila hrála docela solidně a o jejím vítězství nemohlo bejt pochyb. Ve druhým kole čeká Petru Erakovicová, která by při vší úctě k ní neměla pro Petru představovat vážnou hrozbu. Potíže čekám až ve třetím kole ... :)
Ještě víc dneska potěšila Karolína u který jsem se bál následků velkýho zápasovýho zatížení před FO. Karolína ale svůj zápas zvládla jako zkušená harcovnice bez nervů. V prvním setu soupeřku jasně přejela a malý zaváhání na začátku druhýho setu v závěru napravila i s přispěním několika DF soupeřky. V dalším kole hraje Karolína proti jedný z největších favoritek a může už jen překvapit. Na Agu by její tvrdá hra mohla platit .... :)
Reagovat
Davor1
Práveže na Agu Pliškovej hra platiť nebude, keďže Aga vráti takmer všetko, hraje fantastické dropshoty a vie súperku rozpohybovať, čo nie je práve Karolinina silná stránka. Verím, že Aga vyhrá úplne hladko v dvoch...
Reagovat
smazaný uživatel
Komu v tom zapase zejtra budes fandit? Age nebo Pliskovce? Ja doufam, ze to Aga zvladne. Letos na antuce hraje celkem dobre a antuka by trochu mohla limitovat servis Karol. Navic pohyb nema Karol moc dobrej a Aga dokaze rozpohybovat skoro kazdou...
Reagovat
smazaný uživatel
já osobně budu fandit Aze. Je to stejně moje nejoblíbenější hráčka :)
Reagovat
Frick
Jelikož se mi nechce hledat po všech čertech - Je to ve světě bežný, že vstupný na turnaje je gratis? Sparta Prague Open gratis, předtím i WTA ECM Prague Open bylo gratis, no a beach minulej týden byl tak gratis. I to však mnohdy nestačilo na nějaký extrémní návštěvy. Jak by to vypadalo, kdyby třeba permice na beach byla za 500 Kč, permice na SPO taky za 500 Kč a WTA ECM třeba za 800 Kč...
Reagovat
Fandina
Nevím jak vloni, ale určitě jsem na Štvanici na tenisové turnaje platila. Na SPO se neplatilo nikdy, ale na ostatních turnajích se platí, třeba minimum, ale něco ano. Nedavno v Ostravě jsem na challengeru platila.
Reagovat
Frick
ECM bylo v letech 2009 a 2010 gratis, Prostějov bude taky gratis no a Prosperita tedy 40 Kč / den a 150 Kč / permice

Ona je tu asi otázka toho, zda to má smysl. Ze vstupnýho by třeba bylo 5-10% příjmů a risk ještě menšího zájmu o turnaj...
Reagovat
Fandina
V Ostravě se platilo to minimum a bylo tam plno, tedy na zápas Štěpuly, když jsem tam byla. Jinak na Štvanici jsem určitě v roce 2011 nebo 2012 na nějakém mezinárodním turnaji platila, to si pamatuji. Ale jinde se platí, v Linci, ve Vídni a myslím i v Bratislavě jsem určitě něco platila.
Reagovat
Frick
tak třeba pro porovnání, co se týče těch WTA 250k turnajů

Kuala Lumpur - 940 Kč / permice
Pattaya - od 180 Kč na každý den
Reagovat
Frick
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10186693736-tenis/209471292150002-ecm-prague-open-2009/

Zajímavé, tak prý byla ve hře i možnost, že by hrála za nás. No, určitě dobře, že se tak nestalo. Kolik Kazachů hraje tenis, že? Taková Yarka je jen Ruska s KAZ pasem, ale Zarina je "originál" :-)
Reagovat
PetaM
http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/draws/xd/xddraw.pdf

Tak do mixu jsou přihlášená 4 naše děvčata :)

Iveta Melzer bude hrát s manželem, v prvním kole ale chytli první nasazený pár. :(

Jako čtvrtou nasazenou dvojicí je Květa s Maktowskim. V Semi by mohli natrefit na pár Srebotnik/Bopanna :)

Jako č. 5 figuruje Lucka Hradecká s Fyrstenbergem.

No a Andrea Hlaváčková hraje s Lopezem. V prvním kole ovšem budou hrát s druhou, výše již zmiňovanou dvojicí, Srebotnik/Bopanna :)
Reagovat
horska.kraslice
Ach jo, no nemá ta Iveta ještě ke všemu smůlu?
Reagovat
kada.tom
mix je tak nevyzpytatelnej, že Melzerovic klidně můžou vyřadit nasazený jedničky ... stačí vyhrát set a pak mít štěstí v SuperTB :-D

a kombinace Lopez/Hlaváčková by taky mohla fungovat :-)
Reagovat
Frick
A maj Iveta s Jurgenem společnou šatnu? :-)
Reagovat
tommr
je fajn, že máme v mixu tak početný zastoupení - aspon bude komu fandit i kdyby se v singlu moc nedařilo ... :)
Docela by mě ale zajímalo proč si naše holky někdy nezkusí mix taky s někým od nás - třeba se Štěpánkem (kterej na FO překvapivě nehraje ani debla) ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nemohl by me nekdo doporučit několik nějakých streamů, kde bych mohl zadarmo sledovat tenisové zápasy? O žádných nevím. Díky všem.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.stopstream.tv/
Reagovat
smazaný uživatel
Díky moc :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemáš zač :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zápasy Mashy a Monicy jsem už krátce zhodnotil v preview...

Masha - Pervak: Masha bez problémů postoupila. Jediný slabší moment si vybrala ve třetím gemu 1. setu, když pokazila jednoduchý volej proti brejkbolu Ksenie... Jinak to byl celkem dobrý zápas na rozehrání. :)
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/rgLFSKB3/#prubeh-zapasu;1

Monica - Sam: Hned po losu jsem psal, že "Monča teď má skvělou formu, ale do 1. kola dostala Sam Stosur, která na antuce docela umí a mám trochu obavy, jak se Monča vyrovná s její hrou (hlavně s tím servisem)..." Bohužel se potvrdilo, že Monče soupeřky tohoto typu nesedí. Monča prostě umí někoho přestřílet od základní čáry, ale jak soupeřka mění rytmus, hraje slajzy a chodí na síť, tak to Monče moc nesvědčí... Sam dneska hrála velmi dobře, ale zároveň taky Monča dělala chyby, které třeba ve Štrasburku nedělala. Ani ten servis dneska bohužel za moc nestál. Je fakt, že tam byly nějaké vyrovnané gemy, ale Monča je nedokázala vyhrávat a Sam ten zápas v podstatě kontrolovala... Takže Monča na RG bohužel neobhájila loňské 3. kolo, ale aspoň si to vynahradila titulem ve Štrasburku. Ve Wimbledonu bude obhajovat osmifinále, takže tam to snad bude lepší než v Paříži.
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/YeNPknyC/#prubeh-zapasu;1
Reagovat
smazaný uživatel
Petra - Zarina: Ještě něco napíšu k tomuto zápasu, protože jsem měl vsazeno na Zarinu... Upřímně řečeno, čekal jsem od Zariny víc. Třeba ten výsledek 1. setu sice vypadá vyrovnaně a Petra v něm nehrála zrovna nejlíp, ale minimálně na servisu byla daleko jistější. Zarina sice na začátku 1. setu srovnala z 0:2 na 2:2, ale pak se až do konce setu bojovalo jenom o její servis, zatímco Petra si ho vyhrávala hladce (čtyři čisté hry v řadě). Další věc je, že Zarina udělala v 1. setu pět dvojchyb (Petra žádnou) a měla o 20% nižší úspěšnost 1. servisu. Navíc měla Zarina jenom jeden winner za celý set... No a ve 2. setu už to bylo jasné a musím uznat, že Petra v něm hrála dobře. Od stavu 2:2 už vyhrávala gemy jenom ona... Takže jsem zase nic nevyhrál a musím holt poctivě šetřit. :D
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/MqQykR7F/#prubeh-zapasu;1
Reagovat
smazaný uživatel
Monty, litovat te dneska nebudu za ty prohrany penize, ale koledoval si s o to ;)
Kazdopadne z toho nebudeme delat kovbojku, jen cekej pratelske postouchnuti pred kazdym Petrinym zapasem, jestli si si vsadil na jeji souperku :). Neco jako kdyz se pta vzdycky Jan Kraus, jestli je tam pan Odvarka ;).
Reagovat
smazaný uživatel
jsem neviděla, ale jak čtu, tak docela dobrý ne? :) Nečekaná výhra Petry, hurá, očekávaná prohra montyho, dvakrát hurááá :D:D:D a vlastně i prohra janekdy, to už je na flašku :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Už máš reakci o trochu níž... Já se fakt nehodlám dohadovat a nechtěl jsem ani nikoho provokovat. Pokud si to někdo takhle vyložil, tak je to jeho problém. Myslím si, že můžu sázet, jak chci a na koho chci (a můžu to sem beztrestně psát)... Ale o něco víc mě mrzí ten hokej. Tam jsem měl zaprvé víc peněz a zadruhé jsem tam byl zainteresovaný jako fanoušek. :)
Reagovat
horska.kraslice
Oceňuji analýzu zápasu Petry, i když byla motivovaná jen neúspěšným tiketem.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele klid, ja jsme fakt rada, ze Petra vyhrala ;).
Ty jsi udelal akci a my reagovali, zakon akce a reakce, nic vic ;).
Reagovat
VlS
Podle zákona namazanýho krajíce jedna akce může vyvolat nekonečně mnoho reakcí :-). Monty, sázej na koho ti libo :-)
Reagovat
Roger_Federer
Ja vsadil na Zarinu 220 ecek..; ), zdilim tvuj pocit.
Reagovat
slacker
Zlo bylo zasluze potrestano, alespon pro dnesek
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem taky vsadil dvě stovky (takže 220), ale korun. :D
Reagovat
Frick
Radwaňský se letos zas tak moc nedaří....
Reagovat
tommr
nebezpečnou Zhangovou ovšem Aga v prvním kole jasně smázla. Pokud chce Karolína proti ní uspět tak bude muset podat bezchybnej výkon na hranici svejch možností ... :)
Reagovat
jb007
První velké překvapení je tu: Petra vyhrála ve dvou setech! Těšíme se na další a gratulace! Není to za Wawrinkovou lavičkou netrpělivě přešlapující p.Černošek s div.kartou na challenger v Prostějově?
Reagovat
historik
hahaha fakt jste pobavil
Reagovat
PetaM
Na challengeru nemůže hrát hráč Top 10 ...
Reagovat
Roger_Federer
Prekvapila..pod pod pod.
Reagovat
Luky99
Zatím super, hlavně udržet tempo hry i ve 2.setu a bude to paráda ! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tůůůdle :-p :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Jen se posmívej. Zanedlouho budeš zase brečet (což ti jde mnohem líp)... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Monty, monty, o to TUDLE sis dneska fakt koledoval, to bylo dost pres caru setim tady chlubit ;).
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Petre, ale monty, tebe dnes litovat nebudu, koledoval sis o to ;).
Snad si nezapomenes vsadit i na Marinu v pristim kole ;). A to bez ironie, proste me napadlo to obratit v pravidelny zertik pred zapasem, aneb monty nebude pripravny, dokud nebude mit vsazeno na souperku Petry ;). Fakt to myslim v zertu ;).
Reagovat
smazaný uživatel
Upřímně řečeno: Kdybych věděl, co to tady vyvolá, tak jsem si to vážně nechal pro sebe. Já jsem to ale právě chtěl napsat kvůli tomu, že kdyby to náhodou vyšlo, tak aby mě tady někdo nepodezíral, že si vymýšlím. :D

Jinak já jsem vsadil v 1. kole grandslamu proti Petře poprvé a příště už to asi nebudu pokoušet. Zarina mohla jenom překvapit a při kurzu 6 to je prostě sázka na riziko. Ale měl jsem k tomu svoje důvody: Petra se v poslední době trápila v prvních kolech a Zarina letos nehraje špatně... Třeba na Erakovic bych proti Petře určitě nevsadil. Tam si totiž myslím, že Petra vyhraje. Až ve 3. kole bude mít Petra o něco těžší soupeřku, ale tam už zdaleka nebude tolik atraktivní kurz... Mimochodem, na sázení proti Petře je tady jiný specialista (Roger_Federer). :D
Reagovat
smazaný uživatel
Až si budeš chtít vsadit proti Petře, zeptej se mě, jako fanatická Kvitovka ti ráda poradím, takže má rada zní - proti Petře sázej pořád :D:D Občas něco prohraješ, ale výhru máš vždy jistou :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, ale já chci vyhrávat pořád. :D Problém je v tom, že letos se mi moc nedaří, ale od roku 2012 (od LOH v Londýně) jsem v plusu 2704 Kč (škoda, že už většinu z toho nemám :D)... Spíš si musím počkat, až zase začnou ligové soutěže ve fotbale a hokeji. Tohle období je takové na houby. Snad jenom na MS ve fotbale by se dalo něco zkusit, nebo třeba ve WNBA (ženská NBA). Tu hodně sleduju a baví mě to. Zrovna teď jdu koukat na zápas Chicago - Minnesota. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud budeš sázet podle mých rad, máš výhru jistou, budu si brát jen 50% z výhry, no ještě řekni, že chci moc :D:D Já vyhrávám nejvíc, když sázím live na gemy a taky mě to nejvíc baví, vsadit předem na zápas a čekat jak dopadne není pro mě to pravé :) Jinak fotbal nemám ráda, MS snad nějak přetrpím. :D
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, ale já jsem jenom občasný sázkař (teď jsem výjimečně vsadil dvakrát v krátké době) a provozuju jenom sázení na pobočkách. Přes internet (a hlavně live sázky) jsem už před pár lety zavrhnul, protože mě to lákalo vsadit každou blbost a pak jsem byl v mínusu asi tolik, kolik jsem teď v plusu. :D

Sakra, na WNBA nefunguje stream... :D
Reagovat
smazaný uživatel
To mě právě baví, sedět doma v klidu, nikam nechodit, vsadit, vyhrát, výhru si převést na účet a přitom pořád u toho jen sedět :D Tak já sázím krátce, jen pro zábavu, jsem jen amatér, takže na všechno nevsázím, jen když mě zajímá určitý zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Petře jsem velmi rád že to nebyl nervák a že to zvládla rychle a celkem bez problému.
Reagovat
VlS
Jirkovi, Karolínce i Petře. Vzhledem k práci jsem viděl jen druhej set Peťky a ten byl od Peťky nezvykle koncentrovanej. Tak všichni jen tak dál. Dnešek 100% možného.
Reagovat
kada.tom
Petra dneska přesvědčivě, za to jsem rád :-)
S Erakovic by si měla poradit taky celkem v klidu :-)
Reagovat
Fredy
Výborně! Gratuluju k postupu.Přeju hodně štěstí v 2.kole.Petro pojď!!!
Reagovat
Fandina
gratulka Druhý set celkem v pohodě. Super gratulka Peti. Jen tak dál!!!
Reagovat
vrabejka
Není vyloučeno že v příštím zápase Káji se dočkáme příjemného překvapení :D
Reagovat
Fandina
Petu už dávají na ČT sport. Ve druhém 1: a jde podávat. Peti pojď!
Reagovat
Grape
Tak Petra první set dala, i když s problémy. Zajímavé je, že až na ten jeden ztracený servis jinak neztratila při svém podání jediný fiftýn. :)
Reagovat
Fandina
Petra první set v kapse. Doufám, že ve druhém to bude v pohodě a Petra bude míň chybovat a vyhraje ho. Peti pojď pojď pojď!
Reagovat
gedzitka
Ale to eso z druhého podání na setbol bylo hezké...u Petry se musíme radovat i z maličkostí :-)
Reagovat
pepin
Tak gratulace Karolíně k postupu. Zároven se dívám na Petru a co ta tam zase předvádí fakt hlava nebere. Ona je snad schopná prohrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Výhrou se Kája posunula na 48. místo v žebříčku WTA. Ve druhém kole ji čeká Agnieszka, tam to bude hodně těžké, ale myslím si, že určitá šance přestřílet ji tvrdým tenisem tady je.
Reagovat
majkl005
Teď jsem se díval na RACE a Kája figuruje na 22. místě :) Úžasný !
Reagovat
Fandina
Káje. První set byl s přehledem a ve druhém Johansson přidala a Káju pohonila daleko za základní čárou. Kája ale dobře podávala a nakonec vyhrála v TB. Moc držím palce dál Kájo ... pojď pojď pojď!
Reagovat
Fandina
V příštím kole Aga, na zápas jsem zvědavá, navíc mám Káju ve fantasy. Přeji hodně es, dobré podání a náběhy na síť. A moc držím palce!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist