Kerberová už potřetí ukončila spolupráci s trenérem Beltzem

8. 11. 2021, 21:34
Aktuality 8
Již potřetí ukončila Angelique Kerberová spolupráci s dlouholetým koučem Torbenem Beltzem, s nímž vyhrála dva grandslamy a byla světovou jedničkou. Třiatřicetiletá Němka to potvrdila dnes v rozhovoru pro svého sponzora Porsche.
Profily hráčů
A. Kerberová a T. Beltz (© AFP)

"Jsem mu hrozně vděčná za společné časy a všechno, co jsme jako tým prožili a čeho jsme dosáhli," řekla Kerberová, aniž prozradila důvody dalšího rozchodu. V dnešním novém žebříčku jí patří 17. místo a po týdnu vypadla z elitní desítky.

Kerberová s Beltzem trénovala v období 2004 až 2013, 2014 až 2017 a do třetice od loňského července. Nejlepší časy prožili před pěti lety, kdy vyhrála Australian Open i grandslam v New Yorku. V té době rovněž vedla světový žebříček.

Během poslední spolupráce se jí dařilo nejvíc letos na trávě. V červnu v Bad Homburgu ukončila tříleté čekání na svůj 13. titul a na následném Wimbledonu, na kterém v roce 2018 získala třetí grandslamovou trofej, dokráčela až do semifinále. Naposledy se představila minulý týden v Praze na finálovém turnaji Billie Jean King Cupu.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

8
Přidat komentář
cabuna
Podle UK a dalšího tisku by prý měl trénovat Emmu Raducanu třeba se Kerber moc neptal na ukončení spolupráce ,byly tam i fotky z jednání v Londýně asi před týdnem.
Reagovat
Mony
to je ta, když nevydržíš ani "s" ani "bez"
Reagovat
paddy
Postupová skupina pro Kontaveit, nakonec jí přál los smile smile
Nejslabší hráčky v jedné skupině smile

Aryna Sabalenková (1-Běl.)
Maria Sakkariová (4-Řec.)
Iga Šwiateková (5-Pol.)
Paula Badosaová (7-Šp.)

Barbora Krejčíková (2-ČR)
Karolína Plíšková (3-ČR)
Garbiňe Muguruzaová (6-Šp.)
Anett Kontaveitová (8-Est.)
Reagovat
paddy
smile
Reagovat
Tiebraker
Sorry, ale třikrát někoho od kopnout dělaj akorát dě*ky.smile
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle neumí ani Karolína Plíšková smile
Reagovat
majkl005
protože Míšovi zřejmě Sašův bick dig vyhovuje smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile to bude ono
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist