Kerberová wimbledonské finále neobhájí a ztratí post světové jedničky

10. 7. 2017, 15:12
Aktuality 101
WIMBLEDON - Angelique Kerberová ve Wimbledonu loňské finále neobhájí a přijde o post světové jedničky. Nejvýše nasazená Němka v osmifinále nestačila 6-4 4-6 4-6 na Garbiñe Muguruzaovou, se kterou prohrála již popáté v řadě. Španělka ve čtvrtfinále narazí v duelu grandslamových šampionek na Světlanu Kuzněcovovou z Ruska.
Angelique Kerberová

Angelique Kerberová kromě obhajoby loňské finálové účasti bojovala ve Wimbledonu také o udržení se na tenisovém trůnu. K tomu ale potřebovala zopakovat minimálně loňské finále, protože jí na záda dýchají Halepová a vyřazená Karolína Plíšková.

Kerberová byla jedničkou poprvé loni v září a dvakrát se v čele vystřídala se Serenou Williamsovou z USA, která je nyní těhotná. "Už jsem si vyzkoušela pocit jedničky, není to snadné, ale je to skvělá zkušenost. Teď budu mít čas na trénink, abych zase hrála dobrý tenis," řekla Kerberová.

Devětadvacetileté Němce, jež loni ovládla Australian Open a US Open, se letos vůbec nedaří. Na kontě má jedinou finálovou účast ze začátku dubna z Monterrey, kterou v titul neproměnila.

Po hodně špatném antukovém jaru, během něhož vyhrála jen 2 ze 6 zápasů a vypadla v prvním kole na French Open, se na trávě o hodně zlepšila. V Eastbourne došla až do čtvrtfinále a bylo znát, že se herně výrazně zvedla. Do své nejlepší formy má ovšem stále daleko.

První kolo Wimbledonu proti americké kvalifikantce Falconiové nicméně zvládla a roli favoritky potvrdila také v kole druhém proti nepříjemné Flipkensové. S Rogersovou měla ve třetím kole namále. Díky vyhranému tie-breaku druhé sady utkání nakonec otočila.

Statistiky zápasu
Kerberová - Muguruzaová
2 esa 5
2 dvojchyby 1
67% 1. podání do kurtu 64%
67% úsp. po 1. podání 64%
48% úsp. po 2. podání 54%
27 vítězné míče 55
12 nevynucené chyby 50
5/7 hra na síti 35/54
3/10 brejkboly 4/8
čas 2:18

Dnes však popáté v řadě nestačila na vítězku loňského French Open Garbiñe Muguruzaovou a vypadla v osmifinále. Proto post světové jedničky definitivně ztratí. V novém vydání žebříčku se novou světovou jedničkou stane Simona Halepová, pokud dojde v All England Clubu do semifinále. Pakliže neuspěje, bude jí česká jednička Karolína Plíšková.

Muguruzaové se letos na velkých akcích naopak dařilo. Na Australian Open došla do čtvrtfinále a na French Open skončila v osmifinále. Ve Wimbledonu v minulosti došla takto daleko pouze v roce 2015, kdy si zahrála finále.

Rodačka z venezuelského Caracasu se dnes hodně tlačila na síť, nastřílela dvojnásobek vítězných míčů než Němka, udělala ovšem čtyřikrát větší počet nevynucených chyb. Dnešní celkově devátý vzájemný duel rozhodla také úspěšnost využitých brejkbolů.

V první sadě si nedokázala třiadvacetiletá Španělka vypracovat jedinou šanci na brejk, kvůli ztrátě podání v devátém gamu úvodní dějství prohrála a poprvé v rámci letošního ročníku nejslavnějšího turnaje světa ztratila set. Pro srovnání skóre si po dvou odvrácených brejkbolech došla až v samém závěru druhé sady, kdy na returnu dokázala využít druhý setbol.

Rozhodující dějství nabídlo velmi kvalitní bitvu. Kerberová celkem dvakrát ztratila vedení brejku a v sedmé hře nevyužila ani jeden ze čtyř nabídnutých brejkbolů. Muguruzaová stejně jako ve druhém setu slavila úspěch až v desátém gamu, když po téměř dvouapůlhodinovém souboji využila třetí mečbol.

Ve čtvrtfinále si Španělka zahraje s další grandslamovou šampionkou a opět dvojnásobnou. Bude jí Světlana Kuzněcovová, jež postoupila mezi nejlepší osmičku jako první a ve Wimbledonu poprvé po deseti letech. Ruska porazila v 18. vzájemném duelu 6-2 6-4 Agnieszku Radwaňskou a zvýšila své vedení ve vzájemné bilanci na 14-4.

Ostapenková je poprvé ve čtvrtfinále Wimbledonu

Jelena Ostapenková letos pokračuje ve skvělých výsledcích na grandslamech. Překvapivá vítězka letošního French Open si poprvé v kariéře zahraje čtvrtfinále Wimbledonu.

Od dob Kim Clijstersové se stala první hráčkou, která dokázala navázat na premiérový grandslamový titul postupem alespoň do čtvrtfinále následujícího podniku velké čtyřky. Belgičance se to povedlo, když v roce 2005 vyhrála US Open a následující rok došla do semifinále Australian Open.

Dvacetiletá talentovaná Lotyška dnes porazila 6-3 7-6 světovou pětku Jelinu Svitolinovou, proti níž vedla ve druhé sadě už 5-2 a celkem potřebovala osm mečbolů.

Její další soupeřkou bude Venus Williamsová. Pětinásobná wimbledonská šampionka do čtvrtfinále doslova prolétla. Američanka smetla 6-3 6-2 Anu Konjuhovou a strávila na kurtu jen 63 minut. Zvládla tak i druhou bitvu generací a poprvé od roku 2011 vyhrála utkání na wimbledonském centrálním dvorci.

Pětinásobná vítězka turnaje je nejstarší čtvrtfinalistkou Wimbledonu od roku 1994, kdy byla mezi nejlepší osmičkou Martina Navrátilová, které bylo tehdy rovněž 37 let.

"Vítězství se nikdy neomrzí, ať jste jakkoli staří," uvedla Williamsová. Proti Ostapenkové odehraje jubilejní 100. zápas v All England Clubu. "Moc jsem ji hrát neviděla. French Open jsem už nesledovala, když jsem vypadla. Počítám, že trenér nějaké její zápasy viděl. Uvidím na kurtu," řekla.

Mezi nejlepší osmičku se na grandslamu poprvé v kariéře probojovala poslední slovenská naděje Magdaléna Rybáriková. Slovenka přehrála 6-4 2-6 6-3 Petru Martičovou a připsala si již 17. výhru na trávě z 18 duelů. Rybáriková ve čtvrtfinále vyzve Coco Vandewegheovou., kterou jasně porazila letos na French Open i před šesti lety na trávě v Birminghamu.

Vandewegheová postoupila mezi nejlepších osm po dvou letech. Američanka dnes poprvé porazila Caroline Wozniackou, jež naopak do čtvrtfinále nepostoupila ani na šestý pokus. Vandewegheová zvítězila 7-6 6-4.

Ve čtvrtfinále Wimbledonu je poprvé největší domácí naděje mezi ženami Johanna Kontaová. Rodačka ze Sydney se po výhře 7-6 4-6 6-4 nad Caroline Garciaovou stala první britskou čtvrtfinalistkou Wimbledonu od roku 1984, kdy se mezi nejlepší osmičku dostala Jo Durieová.

Kontaová přitom při předchozích pěti startech ve Wimbledonu vyhrála pouze jeden zápas, teď živí naděje domácích fanoušků, že se 40 let po triumfu Virginie Wadeové opět dočkají britské šampionky. "Odmala jsem snila o tom, že vyhraju grandslam," řekla Kontaová.

Ve čtvrtfinále změří síly se Simonou Halepovou. Rumunka po vydřeném prvním setu nedala šanci vracející se Viktorii Azarenkové, kterou vyřadila po setech 7-6 6-2, a obhájila loňské čtvrtfinále. Pokud se ve vzájemné bilanci s Kontaovou ujme vedení, stane se novou světovou jedničkou.

"Chci vyhrát víc než jeden zápas," řekla Halepová, která by ráda získala premiérový grandslamový vavřín. Podruhé během měsíce a půl ji dělí od tenisového trůnu jediná výhra. V Paříži prohrála ve finále antukového Roland Garros s Lotyškou Jelenou Ostapenkovou. "Doufám, že mi tyhle zkušenosti pomůžou a nebudu na jedničku během utkání myslet. Chci tam přijít a bojovat o výhru v zápase. Cítím se silnější," prohlásila.

• WIMBLEDON •
Londýn, Velká Británie, tráva, 31,600.000 liber
pondělní výsledky žen (10. 7. 2017)
• Dvouhra - osmifinále •
Muguruzaová (14-Šp.) - Kerberová (1-Něm.) 4-6 6-4 6-4
Halepová (2-Rum.) - Azarenková (Běl.) 7-6(3) 6-2
Ostapenková (13-Lot.) - Svitolinová (4-Ukr.) 6-3 7-6(6)
Vandewegheová (24-USA) - Wozniacká (5-Dán.) 7-6(4) 6-4
Kontaová (6-Brit.) - Garciaová (21-Fr.) 7-6(3) 4-6 6-4
Kuzněcovová (7-Rus.) - A. Radwaňská (9-Pol.) 6-2 6-4
V. Williamsová (10-USA) - Konjuhová (27-Chorv.) 6-3 6-2
Rybáriková (SR) - Martičová (Chorv.) 6-4 2-6 6-3
• Čtyřhra ženy - osmifinále •
Bellisová/Vondroušová (USA/ČR) - L. Kičenoková/Curenková (Ukr.) 6-4 6-2
Ninomijaová/Voráčová (Jap./ČR) - Hradecká/Siniaková (5-ČR) 6-4 6-4
Grönefeldová/Peschkeová (12-Něm./ČR) - Görgesová/Strýcová (7-Něm./ČR) 6:3, 6:7 (5:7), 6:2
Kuzněcovová/Mladenovicová (Rus./Fr.) - Babosová/Hlaváčková (4-Maď./ČR) 6:3, 6:7 (3:7), 6:3
• Smíšená čtyřhra - 2. kolo •
Venus/Krejčíková (15-N. Zél./ČR) - Jelgin/An. Rodionovová (Rus./Austr.) 4-6 6-3 6-4
JUNIORKY
• Dvouhra - 1. kolo •
Niemeierová (Něm.)- Beránková (ČR) 6-1 7-5
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

101
Přidat komentář
brixner
Bez ní to BUDE VONO,ne že ne!
Reagovat
FulnekUltras
co dělá Mentolka? ;) jsem před chvílí viděl moc pěknou fotku Denali... ;)
Reagovat
sprchon
O tom, kdo bude nová jednička, se rozhodne až ve středu. Zejtra Simona poslední zápas a to už bude lejt. ;)
Reagovat
Pavol
Dnes vsadím na Halepovú a to budete pozerať ako sa jej prestane dariť. Na centrálnom kurte zatiahnu strechu a Kontaová vyhrá.
Reagovat
sprchon
Je fakt, že jsou psaný na centr, takže to v pohodě dohrajou. ;) Víc věřím Simoně, ale přál bych si Johannu.
Reagovat
Pavol
Realita nezávisí od nás ale My sa jej môžeme priblížiť. Konta je bojovníčka.
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska jsem letos poprvé neviděl z Wimbledonu vůbec nic a taky jsem o nic nepřišel... Caro se držela, bohužel prohrála ve dvou vyrovnaných setech. Osmifinále ve Wimbledonu je holt zakletý. Ale myslím si, že když na evropských GS (kde nemá takové šance) letos vyrovnala svoje maxima, tak na US Open zase bude patřit k favoritkám... U Viky rozhodl o osudu zápasu 1. set. Když jsem sledoval čísla na livesportu, tak jsem si myslel, že 2. set bude stejná přetahovaná jako ten první a třeba ještě stihnu třetí, ale bohužel opak byl pravdou. Přesto bych řekl, že vzhledem k okolnostem je osmifinále pro Viku slušný výsledek. Před turnajem jsem moc nevěřil, že dojde do druhého týdne...

No nic, už se těším na US Open a celkově na začátek amerických betonů. Hlavně už zase bude hrát Masha, bez ní mě to nebaví. A taky se budou hrát zápasy, když normální lidi nejsou v práci...
Reagovat
sprchon
Caro jsem viděl chvíli, ale líbila se mi. Už v Eastbourne hrála dobře. Dokud letos nezačala tráva, tak se na Caro nedalo dívat. V USA by se mohlo něco povést... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
"Dokud letos nezačala tráva, tak se na Caro nedalo dívat."

No nevím teda. Finále Dauhá, Dubaje a Miami...
Reagovat
sprchon
Na hru se nedalo dívat, byla to přehazovaná. Až teď v posledních tejdnech hrála trochu agresivněji, což se mi líbilo. :) Betony po AO už si moc nevybavuju, ale třeba zápas s Niculescu na antuce, to bylo něco. :D
Reagovat
smazaný uživatel
No to je vidět, že si je nevybavuješ. :D Na antuce se od Caro nikdy nedá nic čekat...
Reagovat
sprchon
Pinkačka. :P
Reagovat
FulnekUltras
kolik žádostí jste dneska těm chudákům zase zamítli? ;)
Reagovat
Frick
Mne to bez tý fifleny baví.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty nikoho nezajímáš, demente.
Reagovat
Frick
A co Monča, hraje furt s knírem?
Reagovat
smazaný uživatel
Tobě je asi líto, že jsem si tě na Spartě nevšímal, co? :D
Reagovat
Frick
Píše se to s malym s
Reagovat
smazaný uživatel
To píše akorát kretén, slávista nebo obojí. :D
Reagovat
Frick
No, každopádně ses nachytal jak malej Montík. To je na zamyšlení.

#sorryjako
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, jenom jsem měl potřebu napsat ti, jakej seš dement...
Reagovat
Frick
Měl ses potřebu ozvat, protože jsem ti urazil tvou platonickou lásku, která průběžně celou kariéry se profiluje jako namyšlená nána, co pomalu nepozdraví ani ostatní a následně jako vrcholný číslo bere lék na předpis určený na léčby neduhů, kterými netrpí.
Reagovat
smazaný uživatel
Sám o tom víš ho*no (ostatně asi jako o všem, co komentuješ) a v půl dvanáctý večer opravdu nemám náladu se s tebou dohadovat o tom, k čemu jsem tady vyjádřil už asi stokrát...
Reagovat
Pavol
Zajtra ti Konta pomôže. A keď sa tá jednotka zapíše do kroník už ti ju nikto nevezme.
Reagovat
Pavol
Bo tak je to správne a tak to musí byť.
Reagovat
EllNino
https://www.irozhlas.cz/sport/tenis/hledam-nekoho-s-kym-mi-bude-fajn-safarova-nevylucuje-ze-zustane-bez-trenera_1707081830_vman
Reagovat
Hector21
já myslím, že by stačilo prohlédnout diskuzní fora a má trenérů, že by jí ani lépe být nemohlo...
Reagovat
misa
Slyšel v sobotu. Ale dík za upozornění. Snad se někdo nadějný objeví :)
Reagovat
lars
Posli Vlkovi vzkaz :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tady se nabízí jedinečná šance oslovit Fricka. Je to vítězný typ a konečně může uplatnit své zkušenosti a jedinečný talent.
Reagovat
misa
Lucka by ho i přes svou mírnou povahu asi zabila.
Reagovat
FulnekUltras
;)))
Reagovat
misa
https://www.instagram.com/p/BWX_qdYH4hC/
Reagovat
Hector21
a teď už fakt končíme, koťátko...

tohle byla konečná..., ok?
Reagovat
Pedronegro
žádný takový :)
Reagovat
Hector21
ale jo ;)
Reagovat
blixa
Ale kdež !!! Koťátko to tam vyhrá celé ! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak musím říct, že mě Garbii dneska hodně překvapila! Sice hodně chybovala, ale zas to nahradila bojovností, takhle hraje málokdy. Angii nedala nic zadarmo, a byl to tuhý boj. To by mohlo Garbine určitě povzbudit do dalších zápasů.
Reagovat
FulnekUltras
podle scénky na hotelu navíc vypadá i s týmem těžce v pohodě ;) - jo, i bych ji teď tlačil... ;)
Reagovat
Hector21
zítra nám to pustíte...

to je domluvené ;)
Reagovat
blixa
No to nevím s kým ?!! Se mnou ne, takže to není domluvené ! ;-) :D
Reagovat
Hector21
já to domluvil napřímo, sorry jako...

dostanete paletu kočičích pamlsků...;¨)
Reagovat
smazaný uživatel
pušta se občas do kalhot, a to i jen ve vyjmečných případech .)
Reagovat
Mayo
Veľká škoda Vikiny. Vsetcia sme jej fandili :(
Reagovat
anajka
"Vsetcia" vo vašej domácnosti, alebo si sa pasoval za hovorcu všetkých?
Reagovat
Mayo
To druhé.
Reagovat
anajka
Tak mňa z toho láskavo vynechaj, aj dnes aj nabudúce. :)
Reagovat
Mayo
Okej, ak nezabudnem.
Reagovat
sprchon
Vždyť vyhrála! 6:2 a 7:5. :)
Reagovat
misa
Lucka je ještě pořád smutná... Je jasné, že sportovní tragédie její velké kamarádky přímo před očima pro ni byla strašným zážitkem, nejhorším, který kdy na kurtech zažila. Ale věřím, že za pár dní už bude líp a začne se naplno věnovat vlastní kariéře :) Lucka dala přednost starostem o kamarádku před možností bojovat o cenné body a spoustu peněz. Třeba Lucku osud na oplátku někdy odmění a dosáhne ještě na nějaký krásný výsledek.

https://www.facebook.com/safarovalucie/photos/pcb.1582065708524907/1582050545193090/?type=3&theater
Reagovat
Frick
Ty to píšeš, jako kdyby to byla otázka. Otázka volby by bylo třeba nenastoupit do zápasu a jet s BMS do nemocnice.

Takhle ale prostě si její velice citlivá povaha vybrala svou daň.
Reagovat
Frick
Já myslim, že už by bylo líp v tu chvíli, co by věděla, že je BMS ve "stabilizovaném" a "nebolestivém" stavu. Kdyby hrála třetí kolo, tak by to už v hlavě, pevně věřim, neměla. Resp. ne tolik, aby se nemohla soustředit na hru.
Reagovat
horska.kraslice
Nevěřím, že by si Halapka tentokrát nechala post No 1 utéct. Ale pro případ že ano, tzn. kdyby Halepka s Kontou prohrála a No 1 se tudíž stala Karolína Plíšková, tak v tom případě bych všechny prosila o slušný, distingovaný, loajální postoj vůči Káje. Ona sama to takhle nechtěla, tak ji nechejme dýchat.
Reagovat
EllNino
Správně
Reagovat
avos
Myslíš, že Kája chodí na TP? Kotyza říkal, že je blázen a sleduje i čtyřhry na turnajích ITF či co, tak možná jo :)
Reagovat
Jabadu
Stoprocentně to čtou. Všichni!
Jenom v rozhovorech říkají něco jiného.
:-)
Reagovat
FulnekUltras
taková už je doba ;)))
Reagovat
misa
TP ne, teď je in Cajthaml :)
Reagovat
Jabadu
... a Vrána.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už se stalo zvykem, že post No.1 je spojen s nějakým velkým titulem dané hráčky, ale je to hodnocení od daného dne rok zpátky, takže pro Karolínu by to byla skvělá vizitka. Navíc by snad našla motivaci do dalších turnajů toto případné ocenění potvrdit.

Simona hrála dneska nahoru dolů, a Johanna má skvělý servis. Bude to zajímavá konfrontace, a asi i na centru.
Reagovat
mahycek
Na rovinu, nepřeji si to , aby byla č. 1. Neměl bych z toho dobrý pocit a myslím, že i mnoho dalších. Je to jen hra čísel. Tady je vidět, když teď nehraje Serena, že žádná nemá konzistentní výsledky.
Reagovat
sprchon
Simona si to uhraje a pak nebude co řešit. A i kdyby ne, tak se dá říct, že si to Kája taky uhrála. Ty všechny body nemá za to, že seděla s tátou na rybách.
Reagovat
Frick
"Číselně" by tam patřila, "morálně" ale spíše ne. Právě na tomhle turnaji měla šanci ukázat, že tam patří i morálně. Tou šancí ale naprosto pohrdla.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je jasné, že to každému nebude vonět pod nosem. Od toho je ale fandění, někdo to docení, a někdo bude mít zase plnou hubu hoven. To už patří ke koloritu.

Asi by v případě vypadnutí musela Karolína nakoupit dárečky, ale to by pro ní nemusel být zase takový problém :D
Reagovat
FulnekUltras
mně by úplně stačilo, kdyby hrála FC v Tampě
Reagovat
lars
tvy krivosti by to nestacilo :)
Reagovat
FulnekUltras
a kdyby ještě pomohla ušáky porazit, odpustil bych jí i LOH a dřevo na ty Hrdličkovo vyřezávanky... ;)
Reagovat
Frick
Já se snažim o to bejt objektivní. Dyť tu pomalu jako no. 1 úplně "nevoněla" ani Angie. A to vyhrála v sezoně dva GS.

Si vemte, kdyby Karolína byla cizinka, jak by se tu jelo, "jak tohle může být no. 1"
Reagovat
FulnekUltras
Lendl býval No.1 roky a nezajímalo to prakticky nikoho. ;)
Reagovat
lars
Ty se spis snazis blejt :)
A Karol pomerne casto komentujes, jakoby byla cizinka
Reagovat
Frick
A já za to můžu, že je studenej čumák a tak mne zkrátka tolik neoslovuje jako třeba Lucka?
Reagovat
smazaný uživatel
no tak Halep bude stačit porazit nakou Kontu.
akorat ze Konta ji 2x porazila ve 3. setech, miami a pak 2015 Wuhan.
tak to bude zajimavy. to bude Pliskova fandit spolu s domacimi divaky.
Reagovat
com
tak hold priste posledni sance no.. ale doufam, ze divaci domaci Kontu pozenou a ta nad Halep vyhraje:)
Reagovat
tommr
Halepová si už to první místo podruhý nenechá vyfouknout. Konta je jasně slabší a domácí publikum je dvojsečná zbran ...
Reagovat
com
Na FO byla nad Ostapenko taky jasna favoritka a jak nakonec dopadla - prohrala, tak ted se bude situace opakovat ! :)
Reagovat
tommr
kéž bys měl pravdu, ale moc tomu nevěřím. Konta je na rozdíl od Ostapenky nervák a bude mít problémy zápas dotáhnout i kdyby se náhodou dostala do slibnýho vedení ... :)
Reagovat
EllNino
no a Ostapenko není nervák jo ? :D vždyť dneska málem prohrála vyhranej 2. set
Reagovat
tommr
no a i kdyby ho prohrála tak co? Třetí set to jistil ... :)
Reagovat
EllNino
jakej k tomu máš důkaz prosímtě ?
Reagovat
tommr
já ten zápas sledoval na streamu ... :)
Reagovat
EllNino
ale jakej máš duka, že by to třetí set jistil ? :D
Reagovat
tommr
na co důkazy? Prostě jsem viděl jak obě hrají a bylo jasný, že Ostapenko je o dost lepší ... :)
Reagovat
letityfanousek
měla by sis upravit účes a nějak se nalíčit.. za chvíli dostaneš korunku
Reagovat
tommr
to je zatím dost nepravděpodobný ... :(
Reagovat
letityfanousek
no koukám, Simona je proti tomu. Jinak letošní Wimbledon tak nějak přeju Venus
Reagovat
tommr
s tvým nickem se tomu ani nedivím, ale jinak nevím jestli by tenisová skorodůchodkyně jako GS vítězka byla pro WTA ta nejlepší reklama ...
Reagovat
letityfanousek
a co důchodci Federer a další? To není dobrá reklama?
Reagovat
tommr
u živý legendy jako je Federer se to bere trochu jinak. Pro mladý hráče z nastupující generace ATP to ale dobrá reklama samozřejmě není ... :)
Reagovat
MorusRubra
Počkej, takže Federer je živá legenda a Venus je důchodkyně??? Zajímavý přístup.
Reagovat
tommr
Venus byla ještě před pár léty skoro na umření a už hodně dlouho nic velkýho nevyhrála. Nezaměnovat prosím za Serenu ... :)
Reagovat
PetaM
No nevím. Vyhrála Wuhan. Zhuhai. Byla ve finále AO letos ... Sf Wimbledonu loni taky není úplně špatný výsledek ... Co by za SF Wimbledonu dala taková Kája nebo Petra letos ... :D
Reagovat
Empe
Za loňský rok si pozici jedničky zasloužila, to je asi bez debat. Byl to, jak tady kdosi věštil, rok Angie. :) Letos je to bída a po odpadnutí konkurence v podobě Sereny... třeba bude zase hrát lépe.
Nefandím jí, ale moji úctu má za rok 2016 a za strhující finálový zápas s Petrou ve Fed Cupu rozhodně má. :)
Reagovat
sprchon
janek_da to napsal na Silvestra. :)

Jinak souhlas a fandím jí.
Reagovat
Empe
CO je psáno, to je dáno! :-D
Reagovat
George_Renel
Byl to od ní jako vždy upracovaný, udřený tenis. Nebaví.
Reagovat
letityfanousek
neviděl jsem to, ale ta musela řvát ke konci.
Reagovat
Pedronegro
ani ne, zato během hry teda jo :)
koťátko elegantně jako vždy, rozhodly winnery ...
Reagovat
Nola
Angie neva, hra sa trochu vylepsila, tak uz len Halep out a Kaja je NO1, tomr ma jednu z podmienok splnenu
Reagovat
svetova.dvojka
Ta je tak nesympatická na kurtu, že to je hrůza...
Reagovat
svetova.dvojka
V žebříčku Race to Singapur je až na 15.místě, 4.kolo ve Wimbledonu jí sice trochu přilepší ale... i tak hodně prohrávající jednička to byla...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist