Kirilenková se zasnoubila s Ovečkinem

1. 1. 2013, 12:41
Aktuality 5
Zřejmě nejslavnější ruský sportovní pár bude chystat svatbu. Jak včera oznámil hokejista Alexandr Ovečkin, zasnoubil se se svou přítelkyní, čtrnáctou tenistkou světa Marií Kirilenkovou.
Profily hráčů
Maria Kirilenková a Alexander Ovečkin

Zatímco dánská tenistka Caroline Wozniacká v pondělí své zasnoubení se severoirským golfistou Rorym McIlroyem popřela, jiný prominentní sportovní pár se jím pochlubil. O zasnoubení s tenistkou Marií Kirilenkovou informoval na Twitteru hvězdný hokejový útočník Alexandr Ovečkin. 

Slavní Rusové spolu chodí více než rok. Ovečkin bývá na utkáních Kirilenkové často vidět a slyšet, fandil jí například na Roland Garros, ve Wimbledonu či na olympijských hrách, kde jeho partnerka vyřadila ve čtvrtfinále Petru Kvitovou. 

Sedmadvacetiletý kapitán hokejistů Washingtonu Ovečkin hraje v době výluky NHL za mateřské Dynamo Moskva a je šestým nejproduktivnějším hráčem KHL. O dva roky mladší Kirilenková zakončila rok na 14. místě světového žebříčku, což je její maximum.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
skott
no, je vidět, že Ovie není rychlej jenom na ledě. Co se Igorovi nedařilo několik let, zvládnul během roku..:-) Hodně štěstí oběma!
Reagovat
smazaný uživatel
Že by soukromí bylo důvodem, proč Makiri zatím nikde nehraje? Nezaregistroval jsem nikde, že by byla zraněná. Zato z jejích webovek a z posledního rozhovoru, bohužel pouze v ruštině, se dalo odtušit, že něco podobného (jako je zasnoubení) přijde. Tak hodně štěstí a ať to má na výkony obou jen pozitivní vliv! Občas to, zvlášť u holek, bývá naopak a to by byla v tomto věku škoda. I když pořád je to jenom sport ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na výkony Alexe to má určitě pozitivní vliv. V prosinici dal za 9 zápasů 9 gólů. :) Akorát v posledních zápasech mu chyběl Bäckström...
Reagovat
smazaný uživatel
9 gólů za 9 zápasů je výborný výkon v jakékoliv lize na světě. To bez debat. Ale speciálně u Ovieho mě bude zajímat, jak se mu bude dařit v NHL, až někdy začne. Jestli bude schopný bodově ve Washingtonu navázat na své nejlepší roky...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je skvělá zpráva! Mimochodem, během tenisové přestávky jsem často viděl Makiri v hledišti na Dynamu. :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist