Kolodziejová s Vondroušovou vyhrály v Paříži čtyřhru juniorek

6. 6. 2015, 13:57
Aktuality 8
Miriam Kolodziejová a Markéta Vondroušová získaly po lednovém Australian Open titul ve čtyřhře juniorek i na Roland Garros. Nejvýše nasazené Češky ve finále na pařížské antuce porazily americkou dvojici Caroline Dolehideovou, Katerinu Stewartovou z USA 6-0 a 6-3.
Markéta Vondroušová a Miriam Kolodziejová

Kolodziejová s Vondroušovou prošly juniorským pavoukem debla suverénně a neztratily v pěti zápasech ani set. V této sezoně hráčky pražského klubu I. ČLTK ve čtyřhře dominují, vyhrály patnáctkrát v řadě a opanovaly celkem tři turnaje.

Vondroušová byla mezi juniorkami v Paříži nasazena jako jednička i ve dvouhře, v semifinále však prohrála s pozdější vítězkou Paulou Badosaovou ze Španělska.

Výsledky - French Open - juniorky:
Dvouhra - finále:
Badosaová (12-Šp.) - Kalinská (16-Rus.) 6:3, 6:3
Čtyřhra - finále:
Kolodziejová, Vondroušová (1-ČR) - Dolehideová, Stewartová (6-USA) 6:0, 6:3

Komentáře

8
Přidat komentář
Fandina
Tak to je super a moc velká gratulka. A těším se na vás do budoucna. Markétku jsem už viděla, hraje super. Držím palce!!!
Reagovat
pockerface
Co nevidět začne generační obměna. Lucce H. je 30.let, Andree H. 28, Bára 28, Klára 32, Lucka Š.28, už jsou to holky pro tenis starší, sice můžou debla hrát dlouho, ale chce to novou mladou krev i z hlediska FC.
Reagovat
VlS
Taky si to myslím. Po Olympiádě to nejspíš přijde.
Reagovat
Patri.k
Té je už teď až až, Plíšková, Smítková, Siniaková, Allertová ale i Kvitová je stále velmi mladá... specialisty na čtyrhru až tak potřeba nejsou, ono když se spojí dvě velmi kvalitní singlistky, jsou mnohdy lepší než specialistky na čtyrhru... Každopádně, já FC moc neřeším, nemá ve světě nějak velkou popularitu
Reagovat
Jan
To je jen dobře.
Reagovat
Fandina
FC se hraje třikrát do roka a nemám pocit, že by neměl popularitu. Není to sice DC, ale i tak je to jediná týmová soutěž, která se každoročně hraje mezi holkama na národnostním principu a vždycky jsou její finálová kola sledovná. Podle má popularitu, jen se hraje jednou ročně.
Reagovat
smazaný uživatel
Týmové soutěže jsou po GS jedny z nejpopulárnějších akcí v tenise, ono se stačí podívat, jak to vypadá v ochozech při řadovém WTA turnaji a jak při Fed Cupu.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace holky! Je skvělý, že máme další nadějný mladý holky... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist