Kolodziejová sezonu zakončila dvěma triumfy, po Milovicích dobyla i Jablonec

10. 12. 2017, 15:11
Aktuality 0
Tři z pěti posledních startů v sezoně proměnila Miriam Kolodziejová v triumf. Týden po vítězství v Milovicích slaví na dalším podniku ITF 15k v Jablonci nad Nisou, kde potvrdila roli nejvýše nasazené hráčky. Ve finále dvacetiletá Češka porazila Švýcarku Susanu Bandecchiovou.
Miriam Kolodziejová

Miriam Kolodziejová, která v roce 2015 vyhrála společně s Markétou Vondroušovou čtyřhru juniorek na Australian Open a Roland Garros, si v závěru sezony 2017 zvedla sebevědomí, když vyhrála tři z pěti turnajů.

V září dvacetiletá Češka triumfovala na antuce v pražských Košířích a po změně trenéra ovládla halové podniky v Milovicích a v Jablonci nad Nisou, kde tento týden uspěla z pozice nasazené jedničky.


396. hráčka světa Kolodziejová si na severu Čech poradila se třemi krajankami Adělou Dorreovou a Terezou Jankovskou, Polkou Zawadskou, Britkou Silvaovou a v dnešním finále se Švýcarkou Susanou Bandecchiovou. O rok mladší soupeřce nenabídla jediný brejkbol a za 73 minut zvítězila 6-3 6-4.

Mostecká rodačka Kolodziejová získala svůj celkově čtvrtý titul a také tentokrát ho slaví před domácími fanoušky na podniku nejnižší kategorie ITF 15k. Poprvé triumfovala loni v Brně.

• ITF 15k JABLONEC NAD NISOU •
Česko, tv. povrch / hala, 15.000 dolarů
nedělní výsledky (10. 12. 2017)
• Dvouhra - finále •
Kolodziejová (1-ČR) - Bandecchiová (Švýc.) 6-3 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist