Kontinen s Peersem obhájili titul na Turnaji mistrů

19. 11. 2017, 17:55
Aktuality 1
TURNAJ MISTRŮ - Henri Kontinen a John Peers zakončili i druhou společnou sezonu triumfem na Turnaji mistrů, na kterém dokázali obhájit titul jako první pár od roku 2004. Ve finále finsko-australský tandem porazil nejvýše nasazené duo Lukasz Kubot a Marcelo Melo, s nimiž letos vyhráli třetí finále po sobě.
Henri Kontinen a John Peers

Sedmadvacetiletý Kontinen a o dva roky starší Peers získali společně celkově desátou trofej na okruhu ATP a letos pátou. Za triumf na závěrečné akci sezony inkasovali 450.000 eur. "Prožili jsme tu zase skvělou jízdu, byli jsme lepší a lepší. A to nejlepší jsme si schovali na konec," řekl na kurtu Kontinen.

Šampioni letošního Australian Open zůstanou i po triumfu v Londýně na druhém místě světového žebříčku. Jako jedničky zakončí sezonu navzdory porážce wimbledonští vítězové Kubot s Melem.

• TURNAJ MISTRŮ 2017 •
Londýn, tv. povrch / hala, 8.000.000 dolarů
nedělní výsledky (19. 11. 2017)
• Čtyřhra - finále •
Kontinen/Peers (2-Fin./Austr.) - Kubot/Melo (1-Pol./Braz.) 6-4 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
kada.tom
Paráda, nečekal jsem, že vyhrají, natož takovýmhle pěkným výsledkem :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist