Koukalová, Cetkovská i Karolína Plíšková jsou ve druhém kole, Kristýna Plíšková končí

24. 6. 2014, 15:30
Aktuality 270
Do druhého kola slavného Wimbledonu dnes postoupily další tři české hráčky. Karolína Plíšková otočila utkání prvního kola s Italkou Karin Knappovou, kterou zdolala až 6-7 6-4 10-8. Třísetové vítězství si připsala také Petra Cetkovská, jež přehrála Jovanu Jakšičovou. Bez ztráty setu prošla prvním kolem Klára Koukalová, jež porazila Američanku Townsendovou. Poslední z Češek Kristýna Plíšková na postup nedosáhla.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková ve Wimbledonu ustála první těžkou zkoušku! Padesátá hráčka světa dnes v úvodním kole travnatého grandslamu nastoupila proti Italce Karin Knappové, jíž momentálně v žebříčku WTA patří 48. příčka.

Česká hráčka s loňskou osmifinalistkou prohrála úvodní set až ve zkrácené hře. Plíšková udělala v první sadě 14 nevynucených chyb a stejně jako její soupeřka si jednou prohrála podání. Ve druhém setu ale odvrátila všechny tři brejkové šance Italky, zatímco sama jednu ze dvou příležitostí využila. S brejkem pak bez potíží došla až do konce sady a srovnala na 1-1 na sety. V rozhodujícím dějství ale prohrávala už 2-5, po sérii čtyř her v řadě se však vrátila do zápasu. Za stavu 6-5 pak podávala na výhru, což se jí však ještě nepovedlo, nakonec proměnila druhý mečbol až za stavu 9-8. "Bojovala jsem a na konci jsem byla hodně šťastná," řekla Plíšková Radiožurnálu.

Karolína Plíšková tak po vydřené výhře 6-7 6-4 10-8 postoupila po dvou hodinách a 44 minutách do druhého kola, kam prošla teprve podruhé v kariéře, poprvé do něj postoupila minulý rok, dál ale neprošla. O vylepšení svého dosavadního maxima si zahraje s loňskou finalistkou Sabine Lisickou z Německa.

Osmifinalistka Wimbledonu z roku 2011 Petra Cetkovská se v prvním kole travnatého grandslamu utkala se Srbkou Jovanou Jakšičovou. Stejně jako Plíšková dotahovala i ona v rozhodující sadě ztrátu podání - nejdříve prohrávala 1-3, poté i 3-5, čtyřmi gamy po sobě ale set otočila a po výhře 6-2 4-6 7-5 tak postoupila jako šestá Češka do druhého kola turnaje.

Cetkovská v utkání napáchala hodně nevynucených chyb, bylo jich 39, zatímco její soupeřka se zastavila na čísle 25. Češka však byla aktivnější, zahrála 44 vítězných míčů, Srbka jich měla jen 21. Lepší byla i ve využívání brejkbolů - sama jich proměnila sedm z devíti, soupeřka jen pět ze třinácti. V dalším kole čeká Cetkovskou pětadvacátá nasazená Francouzka Alizé Cornetová.

Dobrou formu na trávě potvrdila v úvodním utkání třetího grandslamu sezony Klára Koukalová, které los pro první kolo přidělil talentovanou Američanku Taylor Townsendovou. Jednatřicátá nasazená Češka, jež si letos zahrála na travnatých turnajích čtvrtfinále v Birminghamu a minulý týden pak i semifinále v nizozemském Hertogenboschi, si však s mladou Američankou poradila bez ztráty setu.

Koukalové sice nepomáhalo příliš první podání (trefila jej jen v 59% případů), ale Townsendová ji hodně pomáhala svými nevynucenými chybami, kterých v zápase napáchala celkem 35, zatímco Koukalová jen 19. Česká tenistka v utkání proměnila čtyři ze šesti brejkových šancí, zatímco sama na servisu zaváhala jen jednou. Po hodině a 29 minutách hry si vypracovala dva mečboly, přičemž ten druhý proměnila a postoupila do dalšího kola.

V něm ji čeká další Američanka Madison Keysová, jež si dnes ve Wimbledonu prodloužila sérii vyhraných utkání na trávě už na šest vítězství. Vítězka turnaje v Eastbourne v prvním kole turnaje v All England Clubu porazila Portoričanku Moniku Puigovou dvakrát 6-3.

Poslední z českých tenistek Kristýna Plíšková na trávě v All England Clubu do druhého kola nepostoupila. V prvním kole nestačila na 67. tenistku světa Jaroslavou Švedovovou z Kazachstánu, které podlehla 6-3 4-6 6-8.

Výsledky - Wimbledon - ženy (tráva, dotace 25 milionů liber):
Dvouhra - 1. kolo:
Karolína Plíšková (ČR) - Knappová (It.) 6:7 (4:7), 6:4, 10:8
Cetkovská (ČR) - Jakšičová (Srb.) 6:2, 4:6, 7:5
Koukalová (31-ČR) - Townsendová (USA) 7:5, 6:2
Švedovová (Kaz.) - Kristýna Plíšková (ČR) 3:6, 6:4, 8:6
A. Radwaňská (4-Pol.) - Mituová (Rum.) 6:2, 6:1
Wozniacká (16-Dán.) - Peerová (Izr.) 6:3, 6:0
Lisická (19-Něm.) - Glušková (Izr.) 6:2, 6:1
Šarapovová (5-Rus.) - Murrayová (Brit.) 6:1, 6:0
S. Williamsová (1-USA) - Tatišviliová (USA) 6:1, 6:2
Petkovicová (20-Něm.) - Piterová (Pol.) 6:1, 6:4
Cornetová (25-Fr.) - Schmiedlová (SR) 4:6, 6:4, 6:2
Beguová (Rum.) - Razzanová (Fr.) 1:6, 6:4, 7:5
Bacsinszká (Švýc.) - Fichmanová (Kan.) 6:1, 6:3
Garciaová (Fr.) - Erraniová (14-It.) 2:6, 7:6 (7:3), 7:5
Keysová (USA) - Puigová (Portor.) 6:3, 6:3
Lepchenková (USA) - Pironkovová (Bulh.) 6:7 (6:8), 6:2, 6:2
Watsonová (Brit.) - Tomljanovičová (Chorv.) 6:3, 6:2
Larcherová de Britová (Portug.) - Kuzněcovová (28-Rus.) 3:6, 6:3, 6:1
Bencicová (Švýc.) - Rybáriková (SR) 2:6, 6:3, 6:3
Kerberová (9-Něm.) - U. Radwaňská (Pol.) 6:2, 6:4
Duvalová (USA) - Cirsteaová (29-Rum.) 6:4, 3:6, 6:1
Kanepiová (Est.) - Jankovičová (7-Srb.) 6:3, 6:2
Bouchardová (13-Kan.) - Hantuchová (SR) 7:5, 7:5
Domínguezová (Šp.) - Martičová (Chorv.) 6:0, 6:1
Halepová (3-Rum.) - Pereirová (Braz.) 6:2, 6:2
Ivanovičová (11-Srb.) - Schiavoneová (It.) 7:6 (8:6), 6:4
Suárezová (15-Šp.) - Čang Šuaj (Čína) 6:1, 6:2
Vekičová (Chorv.) - Vinciová (21-It.) 6:4, 4:6, 6:4
Flipkensová (24-Belg.) - Paszeková (Rak.) 6:4, 6:7 (3:7), 6:2
Riskeová (USA) - Pavljučenkovová (26-Rus.) 4:6, 7:5, 6:1
Čeng Ťie (Čína) - Becková (Něm.) 6:1, 6:3
Curenková (Ukr.) - Pfizenmaierová (Něm.) 6:3, 6:0
Solerová (Šp.) - Govorcovová (Běl.) 6:2, 6:3
Scheepersová (JAR) - McHaleová (USA) 6:3, 6:3
Giorgiová (It.) - Cadantuová (Rum.) 6:1, 7:6 (7:5)

Komentáře

270
Přidat komentář
smazaný uživatel
dneska podala velice dobrý výkon. Převážně žádné přepálené, unáhlené rány, ale naopak velice soustředěný výkon s kvalitním servisem. Poslední game byla exhibice pro diváky, aby to nebyla nuda.

Mona ji ovšem dost pomohla, proti Venus to bude řežba.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, paráda! Právě celkem hladce dala Vesninu. Gratuluju!
Reagovat
Fandina
mám radost, že včera vyhrála, ale byl to boj s Knapp tedy. Kolem kurtu bylo hodně Čechů, kteří jí tam moc fandili. Já také, mám moc velkou radost, že vyhrála. Super Kájo a gratulka.
Reagovat
smazaný uživatel
NOVA Sport od 12:30
Barbora Záhlavová Strycová - Jelena Vesninová (32-Rus.), kurt č. 16
Jan Hernych - Roberto Bautista Agut (27-Šp.), kurt č. 18
Lucie Šafářová (23) - Polona Hercogová (Slovin.), kurt č. 18
Radek Štepánek - Novak Djokovič (1-Srb.), CENTR
Tereza Smitková - Coco Vandewegheová (USA), kurt č. 17

FANDA od 14:00
Andy Murray (3-Brit.) - Blaz Rola (Slovin.), kurt č. 1
Petra Kvitová (6-ČR) - Mona Barthelová (Něm.), kurt č. 1
Tomáš Berdych (6) - Bernard Tomic (Austr.), kurt č. 1

Takže dneska mám program jasný.. :D
Reagovat
Michaelus
Jupííííí
you make my day :D
Reagovat
Frick
Bára - Je lehkou outsiderkou (kurz 2,25), ale myslim si, že šanci určitě má. Vesnina nehraje nic moc, porazilo jí letos již několik hráček podobných kvalit, jako je Bára. Jejich jediné vz. střetnuí se odehrálo před 4 lety, právě na trávě AEC. A Báro ho vyhrála 2:0. Tak by mohlo být repete? Problémem může být to Bářino zranění. Ale jak moc jí to omezuje, ví asi jen ona sama. Z tohoto pohledu tedy zřejmě dobře, že se v pondělí na kurtu moc nezdržela.

Petra K. - Je pochopitelně jasnou favoritkou (kurz kolem 1,20), ale myslím, že to asi bude trochu těžší než proti Andrejce. Nicméně dát by to samozřejmě měla. I když Petry se bohužel musí počítat se vším.

Lucka - No, to dva měsíce staré Oeiras tam straší, jinak bych snad Lucce věřil o něco více. Je sice jasnou favoritkou (kurz 1,25), ale u Lucky na trávě nikdo neví. Může to být další drama se šťastným koncem jako s Julčou. No ale snad to třeba bude trochu lehčí šichta. Avšak může se stát vše. Porážka by ovšem byla dosti bolestivá. I z toho důvodu, že by se tu rýsovalo zajímavé 3. kolo mezi Luckou a Domkou.

Terka - Je jasná outsiderka (kurz 5,00), ale nemá co ztratit, což by jí mohlo pomoci. Mohla by tu být také jistá šance v tom, že od 3.6. to bude pro Coco již 14. singlové utkání, takže by se mohla projevit už trochu únava? Reálně to vidím tak, že Terka nezklame, nicméně stačit to nebude ani na zisk setu. Tipuju něco jako 3:6 4:6... Ale třeba se budu hodně mýlit.

Petra C. - Kurzově velmi mírná outsiderka (kurz 2,00 u Tipáče), no šance tam, stejně jako u Báry, je. Od triumfu v Katowicích se Alize spíše hledá, na RG porážka od Metráčka, nyní ve Wimblu celkem vydřená výhra nad mladou Schmiedlovou. Jenže i Petra v 1. kole rozhodně nepřesvědčila, věřme tomu, že s úrovní soupeřky bude i stoupat její výkon. Mohl by jí pomoci i ten fakt, že Alize není moc trávařka.
Reagovat
Frick
Klára - Další podobný kurz jako u Báry a Petry C. (cca 2,25). No, bude to hodně moc těžké. Sec jenom, vyhrála celé Eastbourne. Bohužel, Kláře moc tady nevěřím. :-(

Karolína - Kurz je vypsán ještě o něco výše než u Báry, Petry C. nebo Kláry (cca 2,70). A bude to velmi těžká mise. Sec jenom, je to poslední finalistka Wimbledonu. Pozitivem trochu to, že Sabine nemá letos moc formu, nicméně na to, aby letos Karolinu už porazila (Madrid), to stačilo. Navíc to její prolétnutí do 2. vs. to Karolínino trápení. Obávám se, že to Karolína nedá.
Reagovat
Frick
Osobně bych tedy byl spokojen tak se čtyřmi postupy. Kvítko s Luckou jako základ a pak dvě ze zbylé pětice, z nichž nejvíce věřim Petře C. a Báře....
Reagovat
tommr
já bych za úspěch považoval i 3 postupy našich do třetího kola: Petra + Lucka + 1 ze zbývajících 5 hráček ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na Klaru bych si tak vsadil pouze s kurzem kolem 3,50. Nevidim nejakou sanci vubec rozjetou Madison zastavit. Na ni Klara sama osobe nema zadne zbrane. Malou sanci vidim pouze v tom, ze by Madison se rozpadla cela jeji dominantni hra, kterou od Eastburne predvadi...
Reagovat
PetaM
Jen malý, technický dotaz, to Holki myslíš vážně, nebo to má být sranda? :D :D :D
Reagovat
Cico93
Toto neni možné !!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mě by nepomohla ani remíza, ale je to teda síla... Chudák Bony. :(
Reagovat
Cico93
Grekom to tam vzdy dajak spadne, oni maju vzdy šťastie, ale mali aj slony sance a mohli aj oni vyhrať ;(((
Reagovat
Frick
"Nebojte, já nekoušu"
Reagovat
Mayo
LUis je idi.t ! skvelý hráč ale nekompletný.
Reagovat
Cico93
Montyyyy Bonyyyy!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jak říkám, je to borec! :) Ale potřebuju ještě jeden, remíza mi nestačí...
Reagovat
Mayo
Wilfried je slabý.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a je to v háji. :( Nakonec ani remíza nebyla a Řekové postupujou... Yaya Touré a spol. si můžou drbat hlavu, jak za stavu 1:1 podělali ten protiútok.
Reagovat
Cico93
Jj ten protiútok na konci tam to pokazili.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. Tam mohli dát na 2:1, oni by postoupili a já bych vyhrál...
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak pro mě je tohle MS fakt smolné, co se týče sázení. Už v prvním týdnu jsem měl tiket, kde byly Chile (proti Austrálii), Kolumbie (proti Řecku) a Uruguay (proti Kostarice). No a stejně jako dneska mi to podělal poslední zápas, tzn. Uruguay (která nakonec postoupila ze skupiny)... No nic. Teď si dám asi na pár měsíců pauzu a snad se na mě usměje štěstí někdy příště. :)
Reagovat
Cico93
Jj MS vychádzajú na prd vo 4 finale Grécko alebo Costarica to nikto nečakal, out Spain, Italy, Albion (((
Reagovat
Frick
https://pbs.twimg.com/media/Bq7Ae73CQAAH3VP.jpg

Ty jo, já jsem jí vždycky řadil do ranku spíš těch silnějších a ona má přitom takovou parádní figuru :O)
Reagovat
kohlik
to dělá ta její velká hlava
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis-wimbledon/207756/kruty-krach-a-jeste-mi-chodily-gratulace-smutnila-kristyna-pliskova.html

Tak prý Kiki dala eso, ale hlavní korigoval, chjo. Proto ty nesrovnalosti na livescore.
Reagovat
PetaM
No, to řeknu rovnou, za prohru Kristýny může rozhodčí ... :D :D :D :D
Reagovat
tommr
kdoví jak by to dopadlo kdyby byl na tom kurtu jestřáb ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím vás, kdy bude los mixu? :-)) Díky!
Reagovat
dadaft
tak Věrka Zvonarevka musí proti Taře Moore do třetího setu.
hm.
pokud jde o Věru - z bekhendové strany náznaky bývalé slávy, ale celkově to ještě není dobré, jestli ne dřív tak Suarez-Navarro je tutově konečná.
Tara je malá žena s velkým forhendem - podobným tomu od Larsson či Hercog,,,,,,,,, jenže dnešní bijky s plochými údery brzy po odskoku, na ty už to moc neplatí, procítěný forhend.................
.................................. ..............................
Reagovat
smazaný uživatel
Budu rad, jak se Karlicka probojuje aspon do teho 3.kola taky...
...ale musim rict, ze na travine u ni je to fakt za posledni 2 roky slusny progress;)

No, a uplne nejvic doufam v to, ze Kiki zitra prijde na kurt jak vymenena;D)))
----
RF - nebo Gigin,
...ogari, nemuzete s tim neco urobit;)))???
Reagovat
Frick
Pokud by to Kristýna dotáhla a někdo si postup všech našich (vyjma Andrejky) vsadil jako AKO-vku, dosáhl by kurzu 113,00 (Bwin). Pokud by Jirka regulérně vyhrál, tak asi 130,00...
Reagovat
smazaný uživatel
dík, akorát jsem o tom dneska přemýšlel, ale počítat se mi nechtělo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Poslední zápas, který se dneska ještě hraje. Jinak už se všechno přerušilo...
Reagovat
smazaný uživatel
Donna půjde za stavu 5:4 ve 3. setu podávat na vítězství... Pevné nervy, Donno!
Reagovat
smazaný uživatel
Jóóóóó, Donna to dokázala!!! Mám obrovskou radost!!! :)

Takže teď se ze mě stává největší fanoušek Pobřeží Slonoviny ve střední Evropě. :D Když už mi vyšly Garcia a Donna, tak by mě asi piclo, kdyby Sloni nevyhráli... Ale ať to dopadne jakkoliv, na Donnu jsem neskutečně pyšný! :)
Reagovat
Cico93
Aká vyhra ?
Reagovat
smazaný uživatel
Vsadil jsem za 200 (s poplatkem 220) a potencionální výhra je 1628.
Reagovat
Cico93
Tak GL
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím to na výhru nevypadá. Sloni hrajou strašně. :(
Reagovat
Cico93
Gréci este postúpia zo skupiny s 1 gólom sa fakt poserem;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Musí tam ve druhé půli nastoupit Bony a dát dva fíky. Jinak nevím. :D
Reagovat
Frick
Bony a klid :-)
Reagovat
Cico93
Willfried ,))) tak uvidíme
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, ten hrál i českou ligu! :) To samé Edin Džeko... Bony byl borec už v Čechách. Naučil se dobře česky a navíc si našel českou přítelkyni (nevím, jestli jsou ještě spolu). :)
Reagovat
Denis92
Dzeko vie paradne cesky. je to borec!
Nedavno Pavel Vrba vravel, ze bola velka chyba ze Bonymu a Dzekovi nenasli ceske manzelky a mohli by tak hrat za cesku repre :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bony na place! Tak pojď, synu! :)
Reagovat
Cico93
Neviem ti gréci to asi už ubrania ;(((
Reagovat
Cico93
Beriem nazad ;)
Reagovat
smazaný uživatel
pravdu díš :(
Reagovat
smazaný uživatel
No, možná je dobře, že to není k vidění... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Po 1. setu přerušeno a odloženo na zítra. Tak snad to Kiki pomůže...
Reagovat
smazaný uživatel
Kamila vyborne, stahla brejk...ale je to asi peklo
Kiki ty nezlob ;D)))
Reagovat
Frick
Tak, jak to dopadlo? Pro připomenutí kopíruju plné znění své prognózy z neděle...

-----------------------------------------------------

Petra K. - Není co řešit, prohrát s Andrejkou by byla ostuda jak Brno (Pokud by to nešlo s nohou, tak tedy skreč)

Lucka - Tak asi lehký to nebude, no. Tráva jí nesedí, ale v zápase s Petrou dokázala, že to tak zlý bejt nemusí. Na druhou stranu - zase ta písnička. Když už nemá co ztratit, zázračně zavelí k obratu, načež pak to zas nedotáhne. Plusem samozřejmě to, že Julča nemá dobrou sezónu. Snad to dá, ale bohužel, případný konec pro mne překvapením nebude.

Bára - Ač kurzově je to podobné jako u Lucie (cca 1,45), tak Báře bych věřil mnohem více. Tý Rusce se nedaří, nějaká trávařka to taky nebude. Jen snad riziko, že bude trochu rozehraná z kvaldy. Nicméně, Bára určitě taky ví, co tráva obnáší. Bára by rozhodně měla postoupit a kurz 1,90 na Bářinu výhru 2:0 se mi zdá velmi dobrý.

Terezka - Není favoritkou (kurz kolem 2,80), ale Hsieh se letos nedaří, jen dvě výhry v hl. soutěži WTA turnaje, jediný zajímavý výsledek byl skalp Flavie v Dohá. Snad i šance, že singl nebude nějak "lámat přes koleno", když je primárně deblistka. Terka může být naprosto uvolněná, když to nevyjde, nic se nestane, když jo, tak to bude super. Snad jen by mohlo být nebezpečí ze situace, kdy by přpadná výhra byla blízko a ona dostala "strach z výhry". Pokud se tomuto vyhne, kliďánko může jít dál.
Reagovat
Frick
Petr C. - měla by být jasnou favoritkou (kurz kolem 1,20), Jaksic hrála letos zejména jen ITF-ka, na druhou stranu, v Monterrey na 500k WTA překvapila postupem do finále. Tak pozor na to. Ale i tak věřím v postup Petry

Klárka - Kurzem favoritka jako Bára či Lucka (cca 1,45). No, světlá, štíhlá a stará proti černé, tlusté a mladé. To máme protiklady, že? To, že porazila na antuce Alize je samozřejmě varující, ale jedna vlaštovka jaro nedělá. Ani snad dvě, když bysme připočetli skalp K. Knapp v IW. Na trávě snad nic nehrála, to Klára dala teď semifinále o zkušenostech který má celkově, nemluvě. Věřim v pěknou zabíjačku. :-) Nechápu, co takový prase dělá na kurtech.

Karolína - V pořadí již 4. Češka, jenž je favoritkou s kurzem okolo 1,45. No a tedy nevim, nevim. Letos se Knapp sice celkově nedaří, nicméně v Norimberku před RG udělala SF, a hlavě loni došla ve Wimblu až do 8F. Navíc Karolína v Bir. a Eastbourne byla nepřesvědčivá. Pokud by ch to měl vzít součtu, tak čtyři skoro stejný kurzy, ale zatímco Báře a Kláře skutečně věřim hodně, tak Luckou a Karolínou si už tak jist nejsem.

Kristýna - Proti Jarce favoritkou není (kurz cca 2,30) a to oprávněně. Letos výsledky sice nic moc (ale ne úplný krach), nicméně na trávě to umí. Kristýna to bude mít těžké, byť výhra v Nottinghamu je určitě fajn. Nicméně (mimo Andrejky) ji věřím ze všech Češek nejméně.

---------------------------------------------------------
Reagovat
Frick
Petra K. - Nezklamala. V prvním setu Andrejka statečně vzdorovala, ale pak už to nešlo. I tak to ale vypadá skoro na to, že by mohla být Andrejka z nejhoršího venku. Uvidíme, za se vrátí H+H. Bylo by to asi nejlepší.

Prognóza - Vyšla mi.

Lucka - Takže skutečně drama se šťasným koncem. Uvidíme dále. Polona by snad dát mohla a pak se uvidí. Určitě by Cibuľa nemusela bejt její konečnou....

Prognóza - Vyšla mi.

Bára - Tak skutečně, se soupeřkou neměla problémy a hladce prolétla.

Prognóza - Vyšla mi.

Terezka - Úžasná. Psal, že šanci, ale toho byla fantazie. 6:3 6:3 Prostě paráda.

Prognóza - Nevyšla mi. Takhle hladký průběh jsem nečekal.

Petra C. - No, psal jsem o tom, že by si měla dát pozor, ale že to bude takový maso, to jsem fakt nečekal. Ale postup z toho byl.

Prognóza - Nevyšla mi. Až tak velké problémy jsem nečekal.

Klára - Fajné. Taylor zase bude muset hákovat ve školní kuchyni nějaké školy v Detroitu. :-)

Prognóza - Vyšla mi.

Karolína - Asi podobně jako u Petry C., byť Karolíně jsem věřil o trochu méně. No ale byla to síla, ten zápas.

Prognóza - Spíše nevyšla (že bude Karol takto na pokraji porážky, jsem nečekal)

Kristýna - No, nejsmutnější hrdinka 1. kola. Co se dělat, ale bohužel, musí se zlobit sama na sebe. Je to samozřejmě paradox, skončit 3:6, 4:6, řeklo by se, že nehrála špatně, ale Jarka je prostě na trávě nebezpečná, takhle tam prostě pachuť dvou MB při podání bude. A opravněně...

Prognóza - Spíše vyšla (věřil jsem jí nejméně a skutečně, jako jediná vypadla, byť pro průběhu, který byl lepší než bych snad i čekal)
Reagovat
tommr
co se týče našich holek tak jsi měl velice dobrej odhad ... :)
Townsendovou ale odepisuješ předčasně. Nezapomen na to kolik jí je let a srovnej její výkony a výyledky s našima holkama v jejím věku ...
Reagovat
kohlik
Zejtra českej program na novasport a fandovi
Reagovat
smazaný uživatel
A kde bude Petra?
Reagovat
kohlik
fanda
Reagovat
Cico93
tiež kočička v tom bielom!
to su ženy:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ajdéééé!!! Anička mi udělala radost! :) Ale nečekal jsem, že bude Schiavone tak kousat...

Jenže Donna teď bohužel smolně prohrála 2. set... :(
Reagovat
Cico93
Schiavone sa teda držala tiež som nečakal, že bude tak vzdorovať a Ana servis na 1*
a ide sa na PObrežie Slonoviny Vamooos Drogba:)
Reagovat
smazaný uživatel
Já půjdu, až dohraje Donna. Jenom nevím, jestli ještě bude ve hře můj tiket. Obávám se, že teď už to bude mít Donna hodně těžké...
Reagovat
smazaný uživatel
Brejk pro Donnu na 3:2! Stejná situace jako ve 2. setu. Doufám, že tentokrát Donna potvrdí...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zase nepotvrdila... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Brejk na 4:3! Tak teď už Donna musí potvrdit!
Reagovat
smazaný uživatel
Potvrdila!!! Měla tam nepříjemný pád, ale nakonec dokázala zvýšit na 5:3! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, ta bílá je o dost hezčí než to modrý, co má většinou.. :p AJDE!! Kurz 30 na celkovou výhru :D
Reagovat
dadaft
ale přátelé, Francesca je antuková bohyně na věčné časy, to co předváděla na RG 2010 a 2011 tady dlouho nebylo a dlouho nebude, to byla antuková pohádka.
Vše ostatní je nepodstatné.
Reagovat
dadaft
en, to mělo být dole. ))
Reagovat
smazaný uživatel
nevadi... necht si to Fran uzije;)
Reagovat
VlS
Ale to její oslí hýkání je horší, než Marie s Vikou dohromady - odporné
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prosim te, poslechni si jak hykaji nekteri chlapi, je to proste tvrdacka no;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Se zajmem se divam na cisla Kiki-Dyiyas a Kiki snad chce trhnout rekord v DF.
Reagovat
smazaný uživatel
prorazila si podani. super.
Reagovat
smazaný uživatel
Procenta vyhranych micu po 2. servisu jsou u obou hráček jednoduchá. 0
Reagovat
smazaný uživatel
chtel bych mit ten Tvuj zakem;)
Ja su s ni na "prasky"
A nebudu uz ani hovorit o Kamile...;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Stále platí. Po 2.servisu obě 0.
Reagovat
smazaný uživatel
Tamiro!! :-((((
Tak i mě vypadla vítězka ve fantasy lize..
Ale teda ten volej v posledním gemu za stavu 30:0 pro Tamiru jí asi bude strašit ještě za rok.. To bych dal i já!!
TAK ale je na čem stavět, tak jen nepolevit a ona se zpátky do té stovky dostane!! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ona si namohla kotnik na zacatku tretiho setu, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Já viděl jak tam sebou flákla a tak strašně to nevypadalo a myslel jsem si, že se bude dál hrát a pak se mi začal sekat stream.. A viděl jsem jen útržky.. A vypadalo to právě na kotník nebo na koleno.. Ale nejsem si jistý.. :-D komentátor na Fandovi říkal, že si nechala ošetřovat koleno..
Reagovat
smazaný uživatel
no, sundavala si botu nez prisel osetrujici. Pak uz jsem se nedival.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to byl asi kotník teda..
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim jestli te potesim, ale mne taky uz vypadla vitezka, dokonce vcera;) Jen abys vedel, ze v tom nejsi sam;)
Reagovat
dadaft
můj plánovaný boj o titul se změnil v zápas o odpoutání ode dna. ((
Reagovat
smazaný uživatel
Já si dala za cíl neskončit v mínusu. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo to obiji. Kotnik byl spise mala bolestka ale koleno se ji pri tom padu pekne narovnalo a pri druhy navsteve fyzioterapeuta za stavu 0-3 pri vymene stran uz se venovali jen tomu kolenu. Obvazani kotniku bylo spise takove preventivni.

Jinak je to velka skoda (hlavne toho voleje jak pise haitik). Tamira nehrala spatne ale zazdila tam dost jasnych micu, jinak Kirsten pekne trapila. Kdyby nezazdila dost tech jasnych micu (hlavne voleji), tak by Kirsten trapila jeste hodne dlouho.
Reagovat
smazaný uživatel
to tam pekne asi drti... prvni set rychlovka jak hokajdo...
Zato Kiki drti spis mne;)

Montaku, jak to ze nam ji soupli nekam jinam???
Jedina hracka, ktera spojuje nase zajmy....a nemuzem ji ani spolecne skouknout...jak potom mame urovnavat ty nase neshody, sakra;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, to je ten tvůj Wimbledon. :D Co jsem koukal na program, tak jsem se v tom vůbec nevyznal. Tři zápasy (Anička, Simona Halep a Věra Zvonareva) tam byly napsané úplně nějak mimo, takže jsem nevěděl, když začne Ana hrát... No a teď je to asi tak, že na některých kurtech by nestačili dohrát dnešní program, takže některé zápasy přesunuli jinam.
Reagovat
smazaný uživatel
pryyyy muj Wimbledon;)))
Reagovat
smazaný uživatel
No jasně, ty trávofile. :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D)
Hele ty Maruskofile....hlavne neco musime vymyslet, aby se nam ta Kiki zitra chytla... takova stylova hracka...sit je jeji magnet... na te travine, to musi jit krucys samo;))) a ona nam nejak nechce, a nechce jit kupredu...;) Musime jasne zavelet k obratu...
Reagovat
smazaný uživatel
Idemooooo!!! :) Sice spíš koukám na Aničku, ale co jsem viděl, tak Donna zatím hraje moc dobře. Tak ještě jeden set a vyjde mi nejvyšší kurz na tiketu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm, teď toho nepotvrzeného brejku je škoda...
Reagovat
vrabejka
Ivanovič- Schivone zápas je TOP! Nejlepší zápas vženách
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím vás, kurt č. 4 není televizní, nebo jenom nemůžu najít stream?
Reagovat
PetaM
Není televizní :)
Reagovat
smazaný uživatel
Idemoooo!!! Ale jsou to teda nervy. Takhle bojovat už jsem Schiavone dlouho neviděl...
Reagovat
Cico93
uf uf uffffffff
Videl si Suareza jak pokusal Chieliniho?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, viděl. Sice fandím Liverpoolu, ale je to cvok. Příště bude hrát s náhubkem. :D Jinak to teda byl nekoukatelný fotbal...
Reagovat
Cico93
Talianov sudi poškodili, rozhodcovia to kazia tie MS.
hlavne Bosnu okradli možno o postup.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, taky bych Marchisiovi ČK nedal. Ale za ten svůj přístup si Italové postoupit asi nezasloužili...
Reagovat
Cico93
Tak oni mali dobrý pristup, proste to betonovali:)
Reagovat
smazaný uživatel
No právě, proto se na to nedalo dívat. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasim s jednim komentarem a aktivne uz to par let tak delam:

pokud to ale takhle půjde dál, tak bez mé účasti, protože na něco takového se já odmítám dívat a bejt toho součástí nebo to podporovat a ztrácet svůj drahocený čas...hnus
Reagovat
Cico93
Janek neviem ti dajak nerozumiem:)
Reagovat
tommr
je velkej a nečekanej úspěch. Škoda jen, že nepostoupila i Kristýna, která k tomu byla taky blízko ...
Ve druhým kole ale řady našich nejspíš hodně prořídnou. Favority budou jen Tomáš, Petra a Lucka - u ostatních by další postup byl vzhledem k jejich soupeřům velkým překvapením ...
Reagovat
Cico93
Daniela a Klara su v rebričku nastejno, prečo taky rozdiel v 1 kole v lose?
Reagovat
tommr
protože Klára byla nasazená a Hantuchová nebyla. Klára tudíž na rozdíl od Daniely v prvním kole nemohla dostat žádnou nasazenou hráčku ... :)
Reagovat
Cico93
aha maš pravdu
diky
Reagovat
smazaný uživatel
Klára pro tebe není favoritkou? Vždyť je 31. nasazená, zatímco její soupeřka není nasazená, tudíž papírovou favoritkou je Klára!
Reagovat
tommr
a sledoval jsi finále v Eastbourne kde Keysová porazila Kerberovou? Pokud Keysová v mezidobí někde neztratila formu tak Kláru smete ...
Reagovat
smazaný uživatel
na papire mozna Klara je favoritkou. V realite neni. Tommr ma pravdu, jestli Keys bude pokracovat jako buldozer od Eastburne, tak s Klarou si myslim nebude mit nejaky vetsi problem. A kdyz to budeme brat na papire, tak Keys za posledni tejden porazila nasazenejsi hracky nez je Klara (Angie a Jelena).
Reagovat
Frick
No asi si popláče. Ona sama asi ví nejlíp, že ze stavu 6:3 4:6 5:4 *40:15 se prostě zápas prohrávat nesmí.

Troufám si říct, že to možná pro ni ta porážka bude o to krutější, že Karolína postoupila, Aspoň v určitym směru.

Těch 60 bodů navíc by ji katapultovalo do TOP 90. Navíc pro vypadnutí Jeleny by to nebylo bez šance i dále.

fakt to zamrzí, ale je třeba říct, že Cetkovská i Karolína měly namále, takže na štěstí x smůlu to bylo dnes 2:1
Reagovat
tommr
v tomhle případě budou asi fanoušci Kristýny smutnější než sama Kristýna. Já žil skoro hodinu v domnění, že dneska postoupili všichni naši a když jsem se dozvěděl jak to skutečně dopadlo tak jsem byl opravdu hodně naštvanej ... :(
Reagovat
EllNino
asi jo ...je to škoda, ale tak asi bychom toho chtěli moc ...nicméně 12 ve 2. kole je užasný podle mě :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jak to zatim hodnotis... myslim WTA a Wimblas...
Ja myslim, ze to bude pekne zajimave;)
Dival jsem se dnes na Sabinu. Jeji volnou tvornu opravdu obdivuji;)
Na te trave to pusobi hodne atraktivne.;)
Asi skoda, ze Garbine nebyla pod kamerama, chtel bych videt tech odvracenych 12MB;D)
Jinak se musim priznat, ze tezce nestiham...
Mas tam neco zajimaveho, co bys vypichl?;)
Reagovat
dadaft
dneska jsem viděl jenom Petkovic - Piter a teď až Anu a Fran. ((
Reagovat
smazaný uživatel
Docela mě překvapuje, že tenhle zápas teď jede na Fandovi... :)
Reagovat
aligo
mě ale taky.. spíš by tam měly být Francesca a Anna
Reagovat
smazaný uživatel
Mě to taky překvapilo, ale pozitivně!! :-)
Navíc mi začal i blbnout stream, takže jsem fakt rád, že to je v TV!! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To, co se dnes stalo a kdy nás TP a Livesport.cz zmátl, mi připomnělo zápas 2. kola pánského deblu na LOH v Londýně. Bylo to utkání Berdycha a Štěpánka proti Melovi a Soaresovi. Na Radiožurnálu tehdy hlásili vítězství české dvojice, až v pořadu ČT BBV jsem zjistil, že utkání nebylo dohráno a následující den Štěpánek s Berdychem prohráli 24:22 v třetím setu.
Reagovat
Roger_Federer
Vzpominam si na jeden pripad z roku 2008, Daviscup zapas Lacko-Labadze..kdy se tahali do 5 setu a zkocil vysledek 8:6, vsude na vsech livkach, dokonce to uz vyhodnotili i nejake sazkovky jako vyhru Lacka, ale zapas trval dalsi 2 hodiny, tahali se ,nakonec zkoncil 17:19 v patem setu..
Reagovat
Frick
sledovali něco, co přebíralo od LiveSportu, tak je mi jich líto....
Reagovat
smazaný uživatel
Fešandy do toho! :)
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě Kiki! :)

Sledovat tři zápasy současně je ale dost náročné... :D
Reagovat
smazaný uživatel
tentokrát ve více zdrojích. A opět to dopadlo jako posledně s Luckou - prohrou.
Reagovat
EllNino
minule lucka ale vyhrála ;) :D
Reagovat
tommr
druhej set ale Lucka prohrála i když byl ohlášenej jako vítěznej a musela pak do třetího, kterej už naštěstí dopad dobře ... :)
Reagovat
EllNino
jojo vlastně jo :D ...
Reagovat
dadaft
je prostě srdcařka a bojovnice.
Reagovat
smazaný uživatel
to teda, ...take sleduji;)

Vim... zrada Karlicky je neodpustitelna, ale jednak verim, ze si poradi, a jednak necht mne promine, je to pekne;) ale na trave proste spis preferuji jiny styl, ale pinka tam celkem slusne, ne ze ne;)
Reagovat
smazaný uživatel
Copak, copak? U Francescy vám zvuková kulisa nevadí? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Fran ho má takové ... upřímné :)
A 100dB je prostě 100 dB. Ne náhodou ji porazila vloni hráčka, co řve 109 dB :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, Larcher de Brito postoupila i dneska...
Reagovat
dadaft
a tak vadí.
nicméně ve forsáži a "nepříjemnosti" vřeštění za tvými kráskami zaoostává.
Reagovat
smazaný uživatel
Ani bych neřekl... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak promin jak muzes vubec srovnavat melodicky italsky rap s death metalem...to fakt nevim;)
Absolutne rozdilne formy tvorby...;)

Clovece, nejen, ze ses analfabet na travu, ale i ta muzika ti nejak nejde;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já si nemůžu pomoct, ale mně je Schiavone hlavně strašně nesympatická. Už od Fed Cupu proti Tatianě Golovin někdy před x lety...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nejsem nejak jeji fanda...a nadsenec, ale videl jsem s ni nejake rozhovory mimo kurt... kdysi, asi 4 roky zpatky, a celkem pusobila sympaticky...
...jinak je to hracka typu Karlicka, takze se do ni primitivove neustale navazeji za face-look, ale tyhle deb*ly neberu nejak vazne... proste mijim...
Ty tady knucis, jak nekdo porad pise, ze Marus rve...
...kdybych mel prozivat to vsechno jak ty, to, co jsem si tu cetl o Karlicce, nebo Marion, tak bych musel uz viset na mestksy lampe...clovece;D)))
A to opravdu ty holky za to nemuzou, jak se narodi... krom toho si myslim, ze treba Marion, kdyz chce je fesanda;) Trosku takovy Gotic styl, ale fajn...
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, az v mojem Cvokhausenu Marion pochopila vo co jako de a ten wimblas teda dala :D
Reagovat
smazaný uživatel
U me se maka! A ktera nechce muze jit! :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, ja mel Marion v tymu jak vyhrala Wimblas, kdyz se hralo jeste na Australske verzi...myslim, ze snad podobny silenec jako ja byl snad uz jeden clovek,,,,pokud si to byl ty, tak gratuluji;)
U mne se ale nemaka, tedy jinak se maka, vyzaduji velmi tvurci pristup....VELMI!!! Proste tvorba...a ne BL placani do mice...

Jedinou vyjimku ma Lucka;))) Ta muze vsechno;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Carla mi nevadí. Jenom asi loni se po výhře nad Angie Kerber na US Open radovala tak divoce, že jsem se docela polekal... :D
Reagovat
petrulinka
Máte chybu v dnešních výsledcích, kde pořád figuruje jako vítězka zápasu Kristýna Plíšková, chtělo by to opravit
Reagovat
PetaM
Není to chyba TP ...
Reagovat
Petr.Pokorny
Omlouvám se za komplikace, ale výsledky opravdu nejsou chybou na straně TenisPortálu.
Reagovat
smazaný uživatel
No nemas to lehky;)
Reagovat
EllNino
Trochu hořká tečka za dnešním dnem :// ...uuž jsem slavil
Reagovat
smazaný uživatel
V expresních zprávách máte chybu.. Kaia Kanepi je z Estonska. Předem děkuji za opravu :)
Reagovat
Petr.Pokorny
Děkuji za poznámku :) Napraveno.
Reagovat
Fredy
až teď tam má 6:8 ve třetím .Velká škoda.
Reagovat
VlS
Kristýnka to nedala. Ale stejně, že v prvním kole ze 14 padnou jen dvě holky a to jedna ještě v domácím souboji, tak to je sen.
Reagovat
smazaný uživatel
tak už mi je vzali. to bylo celosvětové :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak uprimne, kvalita Jarusky je opravdu dobra...sance tam asi byly;)
Ale z takovym vysledkem se asi holka stydet nemusi;)
Celkove urcite pro CR dobry, ikdyz ja to tak neprozivam, tak rozhodne posilam gratulace;)

Takze Lucy na titul??!! ;)
Co, to dame letos, no ni;)
Kdyz uz jsme porazili Julcu ve dvou;)
Reagovat
VlS
Tak určitěěěěěěě
Reagovat
kohlik
To zakřiknul ten slovák na novasport, že kristína vyhrála
Reagovat
kohlik
a to měla 2 matchbally
Reagovat
petrulinka
No to nevím, kam se díval, ale tady na TP taky svítilo, že vyhrála
Reagovat
PetaM
Tady na TP to taky mají převzaté z jiné stránky .. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Měli to i v online přenosech na isportu, že vyhrála.. Strašnej zmatek a ještě horší konec.. :/
Reagovat
smazaný uživatel
to tentokrát TP zakřikl na nesprávnou stranu. Škoda, že Kristýna nedopodávala na vítězství :-(
Reagovat
PetaM
To není chyba TP, tohle nejsou výsledky TP. Jsou to oficiální výsledky z Live sportu a to TP neprovozuje ... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
jasně, že to bylo odněkud převzatý :-( Ani vlastně nevím, jestli to bylo tady na LS, já ho sleduju na ofi stránkách, tam to šlo až do špatnýho konce správně. Tak případně sorry TP :-D
Reagovat
PetaM
To si tady právě myslí celkem dost lidí, že to je !opět! chyba TP :D :D Ale dneska jsou v těch výsledcích fakt zmatky ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak máme první venku. Ach jo, to je škoda.. :(
Reagovat
Fredy
má ještě teď , že Kristý na vyhrála ve třetím 6:4 ???
Reagovat
kada.tom
Tak Shvedova vyhrála ... je to škola, Kristýna byla několikrát hodně blízko, ale vyhrála ta zkušenější
Reagovat
Fredy
Co to tam čarujou s těma iformacema ???
Reagovat
smazaný uživatel
ja už mam připsané penize za Kristynu.
Reagovat
petrulinka
No taky se nestačím divit. Už půl hodiny žiju v domnění, že Kristýna vyhrála a ona hraje dál. A to není první dnešní chyba. Asi někdo spí!
Reagovat
petrulinka
Tak to ti je zase odepíšou :-)
Reagovat
Fredy
CHybu měli dlouho taky na teletextu ČT.
Reagovat
EllNino
tak tam jsou zpožděný výsledky z livesportu :D ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ufff Eužen to zvládla nakonec ve dvou a v prvním prohrávala už 3:5 ale naštěstí se vzpamatovala a otočila na 7:5. Ve druhém už jsem se smíril s tím, že bude tajbrejk ale Genie hezky zabojovla a nenechala nic na náhodě, takže ušetřila fanouškům další zbytečné nervy, které by se mohly hodit jindy :-)
Co jí musím vytknout je určitě hra na síti, tam měla obrovské mezery. Servis slušný a na returnu tradičně byla silná. S pohybem měla občas lehké problémy jako uklouznutí a tak. Ale na síti se to musí do budoucna radikálně zlepšit. Daniela byl zradný los, protože na trávě hraje dobře a má plno zkušeností, ale Eugenie ukázala že její kvalita je na grandslamech letos obrovská. Snad jí to vydrží co nejdýl.
Reagovat
petrulinka
Můžete mi někdo vysvětlit, jak je to vlastně s Kristýnou? Tady na TP už byla nejméně půl hodiny vedená jako vítězka, s tím, že třetí set vyhrála 6:4, říkal to i komentátor na Nova Sport, teď zase komentátor na Fandovi říkal, že je to 6:6, tak kouknu na live score a tam svítí Kristýna jako vítězka, ale stav třetího setu 6:6. Nechápu
Reagovat
smazaný uživatel
Jarka má mečbol..
Reagovat
smazaný uživatel
a Jarka vyhrála..
Reagovat
aligo
už to na TP obnovili že hraje
Reagovat
Fredy
Velká gratulace.Dnes super tenisový den.Hodně štěstí ve 2. kole. Kristýno pojď !!!
Reagovat
EllNino
ještě ne ...6:7 ve třetím, nevyužila mečboly ...
Reagovat
smazaný uživatel
Come on Tamirooo!!!!! Přišel jsem až na setbol!! Tak pojď to vyhrát!!!
Reagovat
VlS
bez ohledu na konec dobrý, nevěřil bych, že s bude s Jarkou tak držet
Reagovat
aligo
kde to vidíte? pošle mi někdo adresu?
Reagovat
kada.tom
http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/index.html
Reagovat
kohlik
http://www.wimbledon.com/en_GB/slamtracker/slamtracker.html?ts=1403615559658&ref=www.wimbledon.com/en_GB/slamtracker/index.html&syn=none&
Reagovat
VlS
Nejlepší máš ofi stránky turnaje, tady ty sázkařský live score stojí pěkně za houby.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra zítra 2. zápas na kurtu číslo 1 po Andym, po Petře hraje Tomáš. Začíná se hrát ve 14:00.
Reagovat
PetaM
Tak to zítra nebudu dělat nic jiného, než koukat na kurt č. 1 :D Díky :D :D
Reagovat
kada.tom
jojo, zítra bude 1ka úžasná :-) Andy, Petra, Tomáš .. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já doufám, že Nova dostane rozum a kurt číslo 1 bude na Fandovi.. :D
Reagovat
horska.kraslice
Měla jsem odpoledne jiné povinnosti, přišla jsem teď k počítači a zírám. Všichni naši ve druhém kole! Zakže jen chudák Andrea to včera odnesla.
Reagovat
kohlik
plíšková ještě hraje a prohrává 5:6
Reagovat
EllNino
a kde to vidíš ? -_-
Reagovat
smazaný uživatel
celkem škoda, podle statistik je Kristýna "lepší" hráčkou. Ale důležité momenty zvládá líp Jarka..
Reagovat
kohlik
však vedla 5:4 a 40:15 ve třetím
Reagovat
smazaný uživatel
tak to je sakra škoda :-))
Reagovat
VlS
Kristýnka tam zatím ještě není
Reagovat
kohlik
http://www.wimbledon.com/en_GB/slamtracker/slamtracker.html?ts=1403615559658&ref=www.wimbledon.com/en_GB/slamtracker/index.html&syn=none&
koukni se sem
Reagovat
horska.kraslice
Proboha co je to za zmatek?
Reagovat
kohlik
tenisportal jí už nechal postoupit :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na i sportu bylo, že postupuje..
Reagovat
kada.tom
Jankovic out ... no vida, přece jen si 1. kolo vybralo svoji oběť
Reagovat
Frick
NEUVĚŘITELNÝ!!!!!!!!

Zapamatujme si tento okamžik, jenž se nikdy nemusí opakovat. Nechť se nám při slově "Wimbledon 2014" vždy vybaví tenhle senzační úspěch!!!!
Reagovat
kohlik
proč je v live score kristína už jako vítězka?
Reagovat
VlS
já ji mam v live , že ještě hraje , 5:6 a 30:0
Reagovat
kada.tom
dneska jasná záležitost :-)
Reagovat
smazaný uživatel
kdy naposled dopadlo tímto způsobem pro nás první kolo na GS.
Reagovat
aligo
a máme je tam všechny :)
Reagovat
kada.tom
ale vůbec ne :-( ... 5-5
Reagovat
aligo
co?? 6:4 ve třetím....
Reagovat
kohlik
maj to špatně zápas pokračuje
Reagovat
kada.tom
Kristýna 5-4 a podává!!
Reagovat
VlS
5:5
Reagovat
smazaný uživatel
Super vysel mne dnes tip na klaru v suchem;)
A mozna mne vyjde, tip na vsechny postupujici;)
Reagovat
VlS
ak na ten tip bych odvahu neměl po tom, co jsem tu holku která vypadá jak reklama na uzenářství viděl dávat rány jak z děla. Ale jsem rád a Gratulace Klárce.
Reagovat
Frick
2:0 ve třetim. Dopodávej a Ivoš se udělá. A my s nim :-)
Reagovat
Fredy
Velká gratulace ! To je dnes uspěšný den .Super! Kláro pojď !!!
Reagovat
smazaný uživatel
jo! :-). Už zbývá jenom Kristýna, bohužel právě prohrála druhý set :-(
Reagovat
kada.tom
i Klárka jde dál!!!
tak už jenom Kristýna :-)
Reagovat
Frick
http://youtu.be/of_5qL_TP4U?t=23s
Reagovat
smazaný uživatel
https://twitter.com/MarieBouzkova/status/481470372161024001
Reagovat
smazaný uživatel
o černou ovci prvního nepostoupivšího českého tenistu pokračuje. Tipuju Klárku. Rád se budu mýlit. Už jsou jen dvě možnosti ;-))).
Reagovat
aligo
no nevím Klárka hraje dobře a mám první set :)
Reagovat
UnrealTom
našim se daří parádně nepamatuju kdy takhle na grandslaamu vyšlo první kolo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petře a Jirka koukám, to má skoro bez boje :-)
Reagovat
smazaný uživatel
zajímavé, místo Veselky začala hrát Kristýna Plíšková.. že by nějaké odstoupení?
Reagovat
smazaný uživatel
snad je Jirka ok...
Reagovat
EllNino
nene Jirka taky hraje a už je ve 2. kole ...jeho soupeř za stavu 5:1 vzdal ...:)
Reagovat
smazaný uživatel
a jó, teď se dívám na skóre přímo na stránkách Wimbledonu a už to vidím. Tak aspoň že tak :-)
Reagovat
petrulinka
Někteří tady ještě nedávno prohlašovali, že Petra Kvitová je tlustá a měla by zhubnout. Můžete mi tedy prosím říct, jak byste označili postavu Townsend,která hraje proti Kláře? Je to docela hrůza. Jinak si říkám, jestli ty naše holky se nějak vzájemně nakazily s tou ovázanou nohou?
Reagovat
slacker
Obezni cizinky me vubec nezajimaji at si je resi jejich krajane :-) .. Maximalne me potesi kdyz takova hendikopovana prohraje diky sve otylosti s nasi hrackou
Reagovat
PetaM
Townsend je oproti Petře štíhlá laňka, nevím, na kterou Townsend se díváš ... :D :D :D :D :D
Reagovat
Cico93
Irónia a dvojzmysli ;) to ťa ešte baví
Reagovat
pepin
Pokud si pamatuji, tak většina z nás, kteří nevidí jen vše růžově jsme psali o špíčku a o tom, že by neškodilo, aby Petra nějaké kilo schodila. Což se stalo a je klid. Neberu ty dementy vulgární, kteří se zde občas projevují. A to co je ted v televizi, nebudu ani komentovat. Jak tohle může hrát vůbec tenis, tak to nechápu.
Reagovat
Frick
Tak Lindsay taky byly jak prase...
Reagovat
smazaný uživatel
Přpadá mi, že někteří trollové už nemají jiný argument, než že má Petra pneumatiku, což je fakt k smíchu, když jsem viděla sestřih loňského Wimblu, kde hrála Petra s Flipkens a vidím ji teď, je znát rozdíl. Townsend je opravdu kus ženské, spíš obdivuju, že to dokáže uběhat :) a vloni Marion taky bylo dost teda, takže jak je vidět, že na štíhlost tenistek nejsou žádná kritéria :D
Reagovat
pepin
Tak jistě a navíc je to každého věc. Serena není také štíhlá, je to kus baby a kde je. Ale pochopitelně je "kus baby" a "kus baby".
Reagovat
smazaný uživatel
Však jo, sám víš, že já nejsem žádný tintítko, proto obdivuju, že to korpulentnější tenistky dokážou uhrát :D:D
Reagovat
pepin
Jaký tintítko, jsi zralá žena ve zralém věku, a basta.
Reagovat
smazaný uživatel
to myslis ty, kteri rikali ze by trochu mohla shodit? ultra kvitovci tady zas tvrdili, ze kdyby shodila, ze by ji to spis uskodilo. a ona "poslechla" kritiky a shodila.

anebo chces diskutovat se zoufalci, o tady jenom zakrici "kvitova je p" a na mesic zmizi?
Reagovat
slacker
Kdo je to ultrakvitovec? jenom Quesh s fandinou? ehm ehm ehm
Reagovat
smazaný uživatel
Shodila. Ovšem jestli jí to nějak pomohlo, to je přinejmenším sporné.
Reagovat
pepin
99,5 % lidí vidí jasně, že shodila, zda ji to pomohlo? Určitě, když nic víc tak lépe vypadá. Jinak ani bychom to nemuseli vidět, stačí, že to řekla sama Petra, ale to Ty dobře víš, jen to nepřiznáš.
Reagovat
smazaný uživatel
Že shodila nerozporuju, nechápu tedy to šaškování s procenty. Jen mi vysvětli jedno - když jí to tak výrazně pomohlo, proč teda má výsledkově zatím nejhorší sezonu za poslední 4 roky?
Reagovat
slacker
http://www.spustit.cz/tv-nova-sport-online/
Reagovat
slacker
http://voyo.nova.cz/product/tv-zive/28993-simulcast-nova-sport
Reagovat
Frick
Je někdo on-line?
Reagovat
Frick
*někde
Reagovat
Fredy
Gratuluju k postupu! Hodně štěstí ve 2. kole, Petro pojď !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Kája vyhrála stejným poměrem nad Knappovou jako Máša naAO :-) ten poslední set.
Reagovat
Fredy
Gratulace k postupu! Ať to jde dobře i v 2. kole. Lukáši pojď !!!
Reagovat
horska.kraslice
Petra Céčko má první set. Jen tak dál!
Reagovat
Frick
Tak ona to má fakt lehký. Po první Petře má nejlehčí los...
Reagovat
EllNino
ježiš nezakřikni to !
Reagovat
EllNino
no supr 2:4 :D ..
Reagovat
EllNino
fakt dobrá práce ;)
Reagovat
EllNino
Máš štěstí, že je Jakšič složila, dobrá práce Peťule :D !
Reagovat
EllNino
Máš štěstí, že je Jakšič složila, dobrá práce Peťule :D !
Reagovat
smazaný uživatel
Super! Gatuluju Petro.. :-)
Reagovat
horska.kraslice
Karolíno, husarský kousek! To byla prověrka, a teď do dalšího kola na vítězné vlně.
Reagovat
EllNino
Karol to byla paráda ! :D ...Když to bylo 2:5, už jsem moc nevěřil, ale ukázala jsi, že ti ten tenis není jedno, ikdyž máš ten dvuj flegma přístup :D ...výberně !
Reagovat
Frick
Stejně jako Karolína, tak i Martincová, Allertová a Birnerová na 25-tkách otáčely z 0:1 :-)
Reagovat
Fredy
Velká gratulace ! To byl asi velký boj.Škoda,že to nikde nebylo vysílano. Hodně štěstí ve 2. kole. Kájo pojď !!!
Reagovat
Frick
To určitě. No, ve 2. kole nevysílání hrozit nebude :-)
Reagovat
aligo
to určitě ne...
Reagovat
Frick
No, bohužel, nevypadá to, že by Sabine byla nějak vyloženě z formy. Asi se úplně nejde "utěšovat" tim, že Gluško je úplná nýmandka, když byla ve 3. kole FO...

Ale uvidíme. Hraje se až ve čtvrtek, že jo?
Reagovat
VlS
Gratulace Karolínko, ajen tak dál
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist