Kuzněcovová kvůli zranění nestihne Australian Open

8. 12. 2017, 09:14
Aktuality 5
Ruská tenistka Světlana Kuzněcovová nestihne kvůli zranění zápěstí úvodní grandslamový turnaj sezony v Melbourne. Zástupci Australian Open oznámili, že se dvaatřicetiletá dvojnásobná grandslamová vítězka po operaci levé ruky odhlásila.
Profily hráčů
Světlana Kuzněcovová

Úřadující šampionka Serena Williamsová, která se v září stala matkou, naopak na seznamu přihlášených hráček stále figuruje. Ředitel turnaje Craig Tiley věří, že se Američanka čtyři měsíce po porodu o obhajobu titulu v Melbourne pokusí. Případným ziskem 24. grandslamového titulu ve dvouhře by vyrovnala absolutní rekord Margaret Courtové.

Z elitní stovky ženského žebříčku potvrdila svou neúčast vedle Kuzněcovové už jen Číňanka Saisai Zheng, která má zraněné pravé koleno.

Mezi muži se zatím žádné výpadky neočekávají. Mezi přihlášenými figurují i bývalé světové jedničky Novak Djokovič a Andy Murray, stejně jako Stan Wawrinka a Kei Nišikori. Všichni kvůli zdravotním problémům ukončili sezonu 2017 předčasně.

"Všichni budou mít nižší ranking, což znamená, že tu bude reálná šance, že se konečně dočkáme průlomu některé z vycházejících hvězd, jako jsou Alexander Zverev, Dominic Thiem či David Goffin," uvedl Tiley.

ČTK, Ondřej Jirásek

Komentáře

5
Přidat komentář
Hector21
sakr sakr :(

himbajs, dej se rychle do kupy Světlíku
Reagovat
Haitik
Na entry listu chybí i Vika..
Reagovat
EllNino
tak Vika nemá žebříček ne ?
Reagovat
Haitik
Pravda vlastně.. :D A teď i čtu, že si požádala o divokou kartu, tak snad už je ta péče o syna opravdu vyřešena.. :-))
Reagovat
Kuzzie
Maličká moje :(
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist