Kuzněcovová po operaci levého zápěstí už trénuje. Na kurty by se chtěla vrátit v Indian Wells

12. 2. 2018, 10:56
Aktuality 10
Světlana Kuzněcovová se tenisovým příznivcům naposledy představila loni v říjnu a od té doby kvůli zranění levého zápěstí, s nímž byla v listopadu na operaci, neodehrála jediný soutěžní zápas. Dvojnásobná grandslamová šampionka se už vrátila k tréninku a na turnajích by se ráda znovu objevila na začátku března v kalifornském Indian Wells.
Profily hráčů
Světlana Kuzněcovová

Světlana Kuzněcovová odehrála poslední soutěžní zápas loni v říjnu na akci WTA v Pekingu, kde v prvním kole vypadla se Larou Arruabarrenaovou. Vítězka US Open 2004 a French Open 2009 v utkání se Španělkou praktikovala jednoručný bekhend a bylo jasné, že něco není v pořádku.

Obavy se skutečně potvrdily. Kuzněcovová loni už žádný další zápas neodehrála a v listopadu podstoupila operaci levého zápěstí. Letošní sezonu chtěla zahájit v australském Perthu, kde se každoročně koná Hopmanův pohár, ovšem do Austrálie nakonec vůbec neodcestovala a kvůli stále probíhající rekonvalescenci přišla i o Australian Open.

Nyní však může po návratu k tréninku vyhlížet návrat. "Konečně můžu hrát i levou rukou, což je dobré znamení," svěřila se v rozhovoru pro rádio Sport FM. "Trénuju dvakrát denně," dodala.

Na kurty by se bývalá světová dvojka a aktuálně světová devatenáctka ráda vrátila na začátku března na velkém turnaji WTA v Indian Wells, kde si loni zahrála finále, a v návratu pokračovala v Miami. "Snad se vrátím nejpozději v dubnu. Ideálně bych chtěla hrát už v Indian Wells a Miami."

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

10
Přidat komentář
Haitik
No, Monica opět dokazuje, jak nepříjemná soupeřka to je.. Maria má celkem plné ruce práce.. Ve druhém setu mi přijde, že ubrala na razanci a spíše se podřídila té hře kočky s myší, kterou preferuje Niculescu.. :-) Ale teď má break, tak snad už to dotáhne!
Reagovat
EllNino
spíš ne
Reagovat
misa
Dívám se, že turnaje se účastní tenistky jako Jabeur, Buzarnescu, Al-Nabbani, Buyukakcay, Pera, Cornet, Maria, Witthoeft, Putinceva, Sakkari, Bondarenko, Wang. Bral bych i Stosur, Begu, Sevastova, Vekič, Rybárikovou, Barthel, Zhang, Makarovou, Vesninu nebo Kasatkinu... A Lucii vylosovali Julii Goerges, 10. hráčku světa, která má už pár měsíců životní formu :( To pěkně navazuje na Sydney, kde dostala do 1. kola Kerber.
Reagovat
EllNino
kolikrát to ještě zmíníš?
Reagovat
misa
Kolikrát budu chtít. Na dalším turnaji samozřejmě pozměním jména :)
Reagovat
Torn
Mám pocit, že to Niňák někde psal, ale pokud chce Luciáš do TOP20, musí umět čas od času porazit i hráčku užší světové špičky, jinak to bohužel moc nejde. A pokud chce lepší los, musí jezdit na menší turnaje. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dokud Lucka nechytne vracející se Světlanu do 1. kola na FO :-)
Reagovat
Hector21
to si ošéfuju v Paříži, aby Světla vyhrála ;)
Reagovat
Hector21
hurá...fakt mi na okruhu chybíš
Reagovat
FulnekUltras
jedna z opravdu poctivých pracantek
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist