Kvitová má kvůli únavové zlomenině na dva týdny ortézu

4. 12. 2016, 17:48
Aktuality 71
Petra Kvitová má kvůli únavové zlomenině zánártních kůstek na dva týdny ortézu na pravé noze. Dvojnásobná vítězka Wimbledonu musí kvůli tomu upravit kondiční přípravu, ale doufá, že start nové sezony stihne.
Profily hráčů
Petra Kvitová

"O víkendu jsem byla po kontrolní magnetické rezonanci u profesora Pavla Koláře, který mi diagnostikoval únavovou zlomeninu zánártních kůstek. Teď mám minimálně na dva týdny ortézu," uvedla světová jedenáctka pro ČTK.

Kvitová měla podezření na únavovou zlomeninu po titulu na WTA Elite Trophy v čínském Zhuhai začátkem listopadu, po příjezdu na finále Fed Cupu do Štrasburku vyšetření ukázalo 'pouze' edém. Kvitová ve Francii odehrála jednu dvouhru a do druhé nenastoupila.

Po týdnu v Česku odjela na dovolenou do Dubaje a po návratu kontrolní vyšetření odhalilo, že únavovou zlomeninu skutečně má. "Kondici tak budu cvičit jen s horní polovinou těla a při plavání," upřesnila plán na nadcházející dva týdny.

Do nové sezony by Kvitová měla vstoupit 1. ledna při Hopmanově poháru v Perthu. "Věřím, že to neohrozí můj start do sezony, i když celý plán kondiční přípravy pochopitelně ovlivněn bude a budeme ho muset upravovat," řekla hráčka, jež nově angažovala za trenéra Jiřího Vaňka, který do letoška vedl Karolínu Plíškovou. Kondičním koučem zůstal David Vydra.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

71
Přidat komentář
brixner
Vidíš, kurav! Já říkal, že toho Lopucha mám někde uloženého v hlavě :-)) Jen bych asi nebyl schopen to nikde vyhledat, to ty máš větší přehled a um!
Takže SF Wimblu 2013, tak to máme nyní cca 3.5 roku! Takže Lopuch se objevil, pak zase zdejchnul, teď je opět tady...nu což, jak už jsem psal - mě osobně nijak zvlášť nevadí! Že jsem se s někým nevsadil :-)))
A Kafíčko, děda, motorka, pásky a nojbuky...kde jsou ty časy...
Reagovat
Frick
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15253378_1366933656652387_8187936003430873030_n.jpg?oh=7187c78ef1e8560e42b62f324456f514&oe=58F393BD

Dobře dělá s těma čočkama :-D
Reagovat
Frick
Tak Lopuch sem skutečně psal u před finálem Wimbledonu 2013 - bylo to ale v článku o SF výsledcích. Nicméně posty mu byly promazány, dochovaly se jen posty ostatních uživatelů, kteří zmínili jeho nickname.

http://www.tenisportal.cz/zpravy/utocny-tenis-zvitezil-o-titul-si-zahraji-bartoliova-s-lisickou-12516/

Jakýsi Mut@demus tam zmínil možnou linii "polach - dobrykafeporanu - Lopuch"

a když se podívám na dob
rykafeporanu (až později bylo po obědě)

Např. tady

http://www.tenisportal.cz/zpravy/safarova-v-eastbourne-padla-v-trisetove-bitve-12414/
Reagovat
smazaný uživatel
kdy vlstně začíná ten turnj v austrii chistam se na to koukad v telce víte ale až asy po vanocíh až snim salat a cukrový víte
Reagovat
smazaný uživatel
a taky kapri budou to je jasný sem zapomněl víte
Reagovat
smazaný uživatel
nemate někdo nahodou kapra navýc že byh mněl do zasoby kdyby my ten první chcýp víte
Reagovat
Frick
Mne se jednou karp utopil :-(
Reagovat
PetaM
Ani se nedivím.
Reagovat
VlS
A nedals mu úkol, aby z něj byl do rána sumec? Možná radši spáchal sebevraždu.
Reagovat
Frick
A nejsi náhodou ty dobrý kafe po obědě?

Tuším, že jsem napsal tuto myšlenku (že Loupuch = Kafe) již před nějakým časem, tak že máš takovou potřebu se k tomu vracet.

Ale přiznám se, že detailněji jsem to nezkoumal, podobu tý dikce obou mám jen z vlastní paměti.
Reagovat
smazaný uživatel
tak užse frytzku přiznej že si já dyk vo nic nejde né ja semto tušyl hned vod začatkú bilo my to nenapadny víte
Reagovat
Frick
http://www.tenisportal.cz/zpravy/13-den-ve-wimbledonu-finale-lisicka-bartoliova-12525/#comments

"Takže wimbledonskou vítězkou je poskakující prasnice s mongoloidním pohledem ! Nádhera. Blahopřeji jejím fanouškům."

To bylo od tebe vskutku chování hodné gentlemana. :-D
Reagovat
blixa
Ano, nebyl to zrovna hyperkorektní post a vyjadřuje to mou tehdejší míru frustrace. Marion jsem opravdu nikdy neměl v lásce. Co to však má společného s tématem Lopuch - Frick ? Zase jen odvádíš pozornost, šmejde ?
Reagovat
brixner
Vážně si tu někdo myslí, že ten Lopuch je Fricek? Už jsem to tady zaznamenal...Tedy ne, že by to až tak moc vadilo, vlastně je to jedno...Na Kafeho i já vzpomínám, myslím, že ano-dokázal to tady trochu pobavit, byl milej! Jen si kolikrát říkám, co se vlastně tenkrát stalo, že odsud najednou zmizel? Ztratil nojbug? Anebo ho vyšoupli admini?

Každopádně, tenhle Lopuch...Když se to vezme kolem a kolem, tak on tady nikoho z nás vlastně nijak nenapadá ani neuráží, není vulgární ani sprostý, tenisu asi rozumí, když ihned poznal podle fotky B.Beckera:-)...já nevím, pro mě za mě ať si tady je, prostě je to asi šprýmař, tak ať tedy dýchá :-)

Osobně nemám žádné vodítko si myslet, že Lopuch je Fricek, prostě ty "indície" asi pořádně, na rozdíl od jiných, nevidím, nejspíš nemám komenty ostatních tak zažrané v paměti, jako jiní...Ale něco mi říká, že tenhle Lopuch už psal nějaká moudra snad i k finále Wimbledonu roku, kdy vyhrála Marion, měl nějaké připomínky k Lisické(myslím, že je tu pár z Vás, kdo by to dokázal i vyhledat, možná Magerka...), takže pokud se nepletu, už tady nějaký ten rok s námi je! Takže, že by fakt nějaká občasná reinkarnace? A teď babo raď...víte? :-)))
Brix
Reagovat
brixner
No jo, není...Ale fakt to mám tak nějak mlhavě v paměti, možná se pletu...
Ty, Fricku, zkus třeba semifinále - tedy ně, že byc htě chtěl nějak honit, kurwa :-))
Ale fakt mi něco říká, že už jsem nějaké komenty Lopucha někde viděl před pár lety! Ta paměť, ta paměť...;-)
Reagovat
smazaný uživatel
ale v ruce má tenistku na to by liže asy nenavlíkla toby klidně mohlá uklouznut a zlomyt sy nohu a kdo by pak hrál tenis místi ní to fakt nevym víte
Reagovat
cheeky
Pěkný gifík.

http://9gag.com/gag/avrer0Z

Ale nečtěte komentáře, docela tam pro mě zruinovali Jackovo jméno.
Reagovat
Frick
https://twitter.com/Petra_Kvitova/status/805785872528506881

Letí na Lanzarote. Co tam jako s tim lyžákem chce dělat...?
Reagovat
PetaM
Cvičit horní polovinu těla. Stačí se naučit číst.
Reagovat
PetaM
Navíc to tam má zaplacené s Luckou a jejím trenérem. Tak proč to odříkávat. A ona si najde způsob, jak hrát tenis i s tou ortézou :D
Reagovat
FulnekUltras
a nakonec i s Kotyzou ;)
Reagovat
EllNino
ježiši :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
1) coming out se píše s jedním m

2) na Lopucha už se vyser, jestli si myslíš, že se o něm bude mluvit ještě po letech jako o Dobrým Kafi, tak nebude. Kafe byl vtipnej, Lopuch jen trapnej. Ta tvoje snaha přisoudit Lopucha jemu, když lidi prokoukli, že jsi to ty, je marná. Kafe dělal chyby jen někde, Lopuch všude, čímž se perfektně prozrazuje, že gramatiku ve skutešnosti ovládá. Kafe měl ůplně jinej styl psaní, milej a vtipnej, Lopuch je zlej a trapnej a Fricek z něj čiší na 100 honů. Taky v půl 4 v noci jsem nikdo jinej nechodí než ty (a teď Lopuch). S divím že tě to ještě baví, když ho všichni ignorují,

3) jsi neskutečně slizkej a odpornej svým hodnocením vzhledu holek a hrabáním se v jejich sexuální orientaci, do které ti nic není. Divím se, že maříš talent tady. řekni si kámošovi mnadýmu Novotnýmu o fleka v bulváru, skvěle tam zapadneš, na tvoje jedovatý chlívárny budou primitivové klikat jak diví. Doufám, že v dubnu budeš v Praze na turnaji, rád bych ti řekl z očí do očí, co si o tobě myslím. Jestli teda na to máš koule, vystoupit z ochranné anonymity internetu.
Reagovat
bIbec
jo no, ten Lopuch je nudař. Přečetl sem si hned zkraje prvních pár příspěvků, kdyt to sem začal házet, než sem pochopil, že tam prostě nic nevidím. Takže mě ani nenapadlo to nějak srovnávat s Frickem, páč už sem to potom ani nečet a nevěnoval tomu pozornost.

Jako když o tom tak přemýšlím, tak mě ty Lopuchy ani nevadí, páč je to tak vo ničem, že mě to ani nevzrušuje nebo nerozhořčuje nebo tak něco.

Kafíčko bylo dobrý. To sem se i zasmál.
Reagovat
bIbec
ale aby nebyl Frick / Lopuch smutnej, tak právě pod tím nickem "Frick" si pořád drží celkem solidní standard.
Reagovat
gigin
Tesat. Tetovat.
Reagovat
Lunej..
Treba Fricka uvidi a pak pochopi.
Reagovat
Fandina
To je hrůza, Petra snad ty nemoci a zranění přitahuje. Tak snad se to v pořádku zhojí.
Reagovat
janek_da
Kalí vodu. Zkouší lyžáky.
Reagovat
Frick
https://youtu.be/Paz__USsoeU?t=7m25s

V rozhovoru pro PilsTV došlo i na poněkud pikantnější téma.

Opravdu si nemyslim, že by tenis způsoboval změnu orientace. :-D Navíc bych tedy řekl, že před nějakými 20-30 lety tam bylo lesbiček více.

Kdyby v tenise bylo nějak více leseb, tak myslím, že by proběhlo o dost více comming-outů. A jedinejma aktivníma hráčkama z TOP 100 (resp. co v ní nedávno byly) je, pokud vim, jen čarodějka Francesca a Casey, která vypadá jak ten kluk z Ceny medu.
Reagovat
smazaný uživatel
a ani nevýte že petré se vodhlásila z australian open s tou její nohou toje horší než se zdálo víte
Reagovat
rusedski
a ti sy ze samého rozrušeňý zapomňel ďelad chibi
Reagovat
EllNino
Snad to Péťa stihne :) ale zase lepší vynechat Hopmana než to zase uspěchat, hlavně být ready na AO :)
Reagovat
horska.kraslice
Záleží hodně na tom, v jakém to má stadiu, od toho je odvislá délka klidové léčby. Kdyby to uspěchala, hrozily by další komplikace.
Reagovat
smazaný uživatel
Neuvěřitelné dnes 19. takže ve dvacítce což je super výsledek. Ani nevím jestli jsem někdy měli závodnici která by v rychlostních disciplínách jezdila pravidelně na bodech a nebo mnohem výše. Možná to s Alpským lyžováním nedopadne tak špatně až odejde Šárka, Šárka je historicky naše jediná alpská lyžařka která byla dlouhá léta v elitě a sbírala medaile na MS a OH po Šárce je obrovská mezera a Ester by mohla Šárku nahradit. Samozřejmě je tu otázka zda Ester 100% přejde k lyžování, určitě by bylo lepší kdyby ano, ve snowboardingu nikdy nemůže dosáhnout takové prestiže jako v Alpském lyžování. A. lyžování je jeden z nejoblíbenějších zimních sportů možná vůbec nejoblíbenější (alespoň v Rakousku) jsou tam mnohem větší peníze, sledovanost.... v lyžování může dosáhnout velkých věcí, ve snowboardingu se může nějak výrazně zapsat jen když získá medaili na ZOH jinak ne, snowboarding má docela úzkou skupinu fanoušků
Reagovat
VlS
Olina Charvátová jezdila dobře i rychlostní disciplíny.
Reagovat
smazaný uživatel
ale to bylo asi před 30-ti lety. V samostatné historii ČR jsme neměly žádnou sjezdařku, až teď. Taky u nás není hora kde by se dal udělat sjezd alespoň na úrovni Evropského poháru, takový kopec tady prostě neni. U nás max slalom a obří slalom. Ale na druhou stranu Maďarsko nemá kopec ani na ten slalom a přesto mají Edit Mikloš která jezdí ve sjezdu i na bedně
Reagovat
blixa
Tak Edit Miklós byla Rumunka (státní příslušností, jinak etnická Maďarka) a i za Rumunsko do roku 2011 jezdila. Teprve pak se pomaďarštila i závodně.
Reagovat
fretek
To je jako Sábliková a naše rychlobruslařské haly.
Reagovat
VlS
Jako kdyby Šárka trénovala v Krkonoších a do jižní Ameriky se jela kouknout na papoušky :-)
Reagovat
fretek
Shiffrinová skončila 34. a přitom je o 10 dnů starší než Ester :-)
Reagovat
Frick
Tradiční podnik v Džibutsku bude opět velmi natříksaný - v prvním kole se odehrají hned tři zápasy a šest (!!!) nejvýše nasazených hráček je na WTA rankingu.
Reagovat
Frick
http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women's-tournament/info.aspx?tournamentid=1100038540
Reagovat
Frick
Sprint + stíhačka nám ukázaly, že pokud bude chít Gábina zaútočit na samotný vrchol, tak je k tomu třeba přesná střelba a současně i zaváhaní rychlíků. V případě Kaisy je třeba hned dvou chyb navíc :-D Byl bych překvapen, kdyby Gabča H2H porazila Kaisu, M.D.H. nebo Pizizubku v případě, že by na tom byly stejně střelecky.

Zajímavě se ukázala Eva s Bimbem, naopak zklamáním jsou výkony slečny, co pere v AEG....
Reagovat
smazaný uživatel
Lauřin úsměv některým hlupákům nedává spát :-), co Fricku?
Reagovat
EllNino
no pořád lepší než Frickův škleb, to je panečku podívaná :D
Reagovat
blixa
Zase snůška kravin. Kdy ty blbe pochopíš, že střelba není nějaký přívěšek ale plnohodnotná součást biatlonu ? Proč třeba neřekneš "byl bych překvapen, kdyby Kaisa Gábinu porazila, kdyby měly stejný běžecký čas" ? Že je to blbost ? Je ale úplně stejná jako ta co jsi napsal. Nehledě na to, že v longu Gábina porazila v běhu jak Marii, tak Kaisu a jen velmi těsně prohrála s Laurou. Biatlon je o tom, jak dokážeš OBOJÍ sladit. Proto loni Gábina vyhrála SP, protože je nejlepší biatlonistka a ne nejlepší běžkyně, nebo nejlepší střelkyně.
Reagovat
Frick
Tak očekávám, že a) Gábina nebude Kaisu běžecky porážet, b) Kdyby se i tak stalo (nebo měly shodný běžecký čas), tak je tam faktor střelby, který je o dost vrtkavější než běh.
Reagovat
VlS
Zajímavý, v individuálu 2. nejlepší běžeckej čas, ve sprintu jí v posledním kole blokovala a vytlačovala z tratě Skardinová, dneska neměla důvod se nějak víc štvát, čeká ji přesun 1000 km a za pár dní další závod. Ze tří závodů 2x na bedně a ty frfláš, zalez někam proboha a dej pokoj. A Laura je mimořádná biatlonistka, tu nebude jednoduchý porážet pro nikoho.
Reagovat
Frick
Neměla tam asi vůbec jezdit, jakkoliv by to bylo těžké rozhodnutí.
Reagovat
VlS
A neměla by se podle tebe vykašlat na sport úplně?
Reagovat
smazaný uživatel
Podle "expertů" z idnes.cz a hlavně sport.cz měla s tenisem seknout už v roce 2012....
Reagovat
VlS
Jestli nebylo pozdě :-)
Reagovat
Frick
Tak jestli tu nohu měla načatou....
Reagovat
VlS
Tak jestli tomu rozumíš líp, než Kolář, tak to budeš brzo nechutně bohatej :-)
Reagovat
Frick
Něco jí už bylo ještě před jejim FC zápasem. Kdyby to bylo v čase nějakýho méně významného turnaje, tak by ho asi odhlásila.
Reagovat
horska.kraslice
No to by bylo spílání, kdyby Petra Fed Cup odřekla!!! Už vidím ty nenávistné komenty - nechce se jí, na FC už kašle a vymlouvá se na zranění....... :-(((
Reagovat
FulnekUltras
Zdaleka nejenom neoliberální "demokracie" je stále křehká...

Fyziologicky zdánlivě drobnost, ale teprve v lednu uvidíme, co to udělá. Snad by mohlo trochu napomoci i australské teplo...
Reagovat
smazaný uživatel
ze zlomenou nohou se dá vpohodě hrád spýš si myslym že se jí hrád moc nehce a rači pude nekam lyžovad jasem mněl taki zlomenou nohu a normalně sem hral plejstejšni a nevomezovalo mně to víte
Reagovat
blixa
No můžete se na něj snad zlobit ... ;-)

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15327281_749065248575114_7831818402661436157_n.png?oh=dfc959f5cdbb8bb17e733681e056f5a4&oe=58B11CF8
Reagovat
Pedronegro
rozhodně ne, ať si říkají kdesi kdosi cosi :)
Reagovat
Lunej..
Já klidně :)
Reagovat
blixa
MBSH !!! ;-)
Reagovat
Lunej..
KDNT :P:P:P:P
Reagovat
A.R.R.
Z vás dvou BSJP :-D
Reagovat
blixa
Chmmm, "bůh suď jak pojdu" ??? :D
Reagovat
A.R.R.
Z vás dvou By Se Jeden Pos.ral :-D
Reagovat
blixa
:D :D No co co ? My si s Lunej dokonale ruzumíme. :D Stačí jen 4 písmenka a je jasno ! :D ;-)
Reagovat
Lunej..
Nekdy staci i mene slov nebo zadna:D
Reagovat
A.R.R.
Už mlčím, už mlčím, já si jen taky chtěl přidat jednu zkratku :-D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist