Kvitová na Turnaji mistryň dohrála, nestačila na Wozniackou

24. 10. 2014, 10:54
Aktuality 598
Pro Petru Kvitovou skončil Turnaj mistryň v Singapuru už po základní skupině. Wimbledonská vítězka musela v dnešním posledním utkání Bílé skupiny porazit již jistou semifinalistku Caroline Wozniackou, ale s Dánkou prohrála 2-6 3-6. Díky vítězství Wozniacké je druhou postupující Agnieszka Radwaňská.
Petra Kvitová

Petra Kvitová nastoupila k duelu s Caroline Wozniackou s jasným cílem vyhrát, porážka by totiž znamenala konec nadějí na postup do semifinále. Česká tenistka dnes měla dobré začátky setů, v prvním vedla po brejku 2-1 a ve druhém 2-0, ale náskok ani jednou neudržela. Nemohla se trefit do prvního servisu a podobně jako ve svém prvním utkání v Singapuru nehrála lehce. Kvitová se proti trpělivě a přesně hrající Dánce trápila a příliš kazila. Celkem udělala 27 nevynucených chyb, zatímco Wozniacká jen sedm, a za 69 minut prohrála 3-6 2-6.

"Byla jsem na kurtu určitě horší. Přišlo mi, že nemám skoro šanci. Chytala jsem se jen v nějakém momentu, ale přišlo mi, že to nešlo," řekla Kvitová Radiožurnálu a iDnes v Singapuru. Po utkání se bavila v šatně s Wozniackou. "Ona věděla, že postupuje a hrála velice uvolněně. Věděla, že do toho půjdu a budu hrát agresivně a že to zkusí taky. Říkala, že byla sama překvapená, jak jí to tam padalo," řekla Kvitová.

Čtyřiadvacetiletá tenistka z Fulneku hrála Turnaj mistryň počtvrté za sebou. Při premiéře v roce 2011 ho vyhrála, pak odstoupila po jednom zápasu a loni byla v semifinále. "Letos jsem taky chtěla semifinále, ale nepovedlo se, ale to je tenis. Nedělala bych z toho tragédii. Tak to je. Chtěla bych od sebe víc na kurtu i výsledkově, než jsem předvedla. Aspoň jsem ráda, že jsem porazila Marii," řekla Kvitová.

Pro Kvitovou ale sezona ještě nekončí. Z jižní Asie se přesune domů a povede české tenistky do boje o třetí titul ve Fed Cupu za uplynulé čtyři roky. Výběr kapitána Petra Pály bude hrát v pražské O2 areně 8. a 9. listopadu proti Němkám.

Česká jednička podle svých slov v Singapuru špatně spala a dostávala ze sebe poslední energii. "Je to tlačení na všechny poslední závity, co tam jsou, který budu potřebovat ještě za čtrnáct dnů. Ve Fed Cupu se vždy vyhecuju, něco v sobě najdu. Doufám, že se to povede i letos," řekla a tušila, že bude v Praze pod velkým tlakem, aby získala dva body. "Že se pak hraje jenom o třetí bod, ale na druhou stranu se na Fed Cup vždy těším. Je to poslední akce sezony a bylo by fajn ji zakončit s pohárem," řekla.

Půjdeme s Caroline nakupovat a platit budu já, smála se  Radwaňská
Druhou postupující z Bílé skupiny je Agnieszka Radwaňská, která semifinále vydřela díky své mimořádné bojovnosti v utkání proti Marii Šarapovové.

Ruská tenistka před úvodním zápasem dnešního programu věděla, že potřebuje vyhrát 2:0 na sety, jakýkoliv jiný výsledek pro ni znamenal okamžité vyřazení. A Šarapovová měla dvousetové vítězství na dosah. V úvodní sadě sice třikrát rychle ztratila vedení, ale za stavu 5-5 brejkla Radwaňskou počtvrté a set čistou hrou dopodávala. Rozjetá Šarapovová poté sebrala Polce další dva servisy, ve druhém dějství vedla už 5-1 a za tohoto stavu měla dva mečboly. Pokud by některý z nich proměnila, udržela by si naději na postup, a byla by to dobrá zpráva i pro Kvitovou, které by poté stačil uhrát s Wozniackou set.

Radwaňská ale oběma udělala čáru přes rozpočet. Světová šestka v důležitých momentech téměř nekazila a zarputile bojovala o každý míč, zatímco Šarapovová začala hrát křečovitě. Rusce, která za stavu 5-3 neproměnila další mečbol, nepomohla ani konzultace s trenérem Svenem Groeneveldem během výměny stran. Polská tenistka jí čistou hrou znovu sebrala podání a vynutila si tie-break, který Šarapovová ukončila za stavu 4-6 dvojchybou.

Zatímco pro Šarapovovou po ztraceném setu Turnaj mistryň skončil, Radwaňská ještě měla o co bojovat - pokud by zvítězila, musela by Petra Kvitová porazit Wozniackou 2:0 na sety. Šarapovová ale dokázala zmobilizovat síly a v rozhodující sadě hrála už bez nervů. Bývalá světová jednička si pohlídala všechny servisy, od stavu 2-2 získala čtyři hry v řadě a po více třech hodinách si připsala hořké vítězství 7-5 6-7 a 6-2.

Radwaňská dnes sice prohrála, ale po výhře Wozniacké nad Kvitovou neměla důvod ke smutku. Své kamarádce a polské rodačce na tiskové konferenci děkovala, že jí pomohla do semifinále. "Půjdeme spolu nakupovat a samozřejmě s mojí kreditní kartou," smála se Radwaňská.

Vyřazení Šarapovové z Turnaje mistryň zároveň znamená, že Serena Williamsová ukončí počtvrté v kariéře rok jako světová jednička, což už dokázala v letech 2002, 2009 a loni.

Výsledky - Turnaj mistryň (tvrdý povrch, dotace 6,5 mil. dolarů):
Bílá skupina:
Wozniacká (8-Dán.) - Kvitová (3-ČR) 6:2, 6:3
Statistiky:
Esa: 1-1
Dvojchyby: 1-2
Úspěšnost 1. podání: 70 - 69 %
Brejkboly: 5/8 - 2/7
Vítězné údery: 11-16
Nevynucené chyby: 7-23
Šarapovová (2-Rus.) - A. Radwaňská (6-Pol.) 7:5, 6:7 (4:7), 6:2
Statistiky:
Esa: 8-1
Dvojchyby: 8-2
Úspěšnost 1. podání: 61 - 64 %
Brejkboly: 8/15 - 5/16
Vítězné údery: 61-12
Nevynucené chyby: 63-27
Konečná tabulka:
1. Wozniacká 3 3-0 6:1  3
2. A. Radwaňská 3 1-2 3:4  1
3. Kvitová 3 1-2 2:4  1
4. Šarapovová 3    1-2 3:5  1

Komentáře

598
Přidat komentář
Frick
Tedy konečně zase jede. Již je to její nejvyšší bodový zisk od Wimblu. Zítra to dát musí a pak se uvidí.
Reagovat
tommr
po překvapivým vyřazení všech ostatních nasazenejch hráček by to už měla Terka dotáhnout k titulu. Překazit by jí to mohla snad jedině Konjuhová, která je údajně velkej talent ...
Reagovat
ptpc
Ja by som nepodcenňval ani tú Francúzsku, vyradila A.K.Schmiedlovú a hlavne hrala dobre.
Reagovat
tommr
tak si měl bohužel pravdu. Dodinová je zřejmě taky velkej talent ...
Reagovat
FulnekUltras
jak to ve čtvrtek ukázkově předvedla Petra s Mašou. A mám takový dojem, že něco podobného zvládne i dnes Caro proti Sereně. Navzdory až strašidelně negativnímu H2H 1:9 - nebo snad právě proto, když zrovna na tomto turnaji hraje Wozniacki patrně vrcholný tenis celé své dosavadní kariéry včetně doby, kdy bývala světovou jedničkou, z čehož rezultuje už několik měsíců i její gradující psychická odolnost. Zároveň má obrovskou motivaci odvést Sereně poslední porážku z finále USO, navíc na turnaji, kde Američanka vyloženě není v pohodě - nenechme se mýlit jejími dlouhodobě vycizelovanými "zastrašovacími" gesty či demonstrativní kanonádou dvěstěkilometrových servisů v posledním zápase proti de facto odevzdané Genie...
A ještě jedna zajímavost: poslední tři letošní vzájemné zápasy v Serenině severoamerickém "domácím" prostředí odešla Caro poražena postupně ve čtvrtfinále (Montreal, 3 sety), v semifinále (Cincinnati, 3 sety) a ve finále (New York, 2 sety). Čili teď konečně nadchází její superfinálová odvetná chvíle a bezmála čtyřnásobný rozdíl v sázkových kursech může být rychle postaven na hlavu. Přičemž hlava je taky to jediné - byť jistě hodně důležité - co nyní ještě může Serenu zachránit, jako se jí to podařilo v úvodním duelu TM s Anou.
Caro, poojď dnes už konečně do ní jako do kterékoliv jiné - vyladěná na to jsi - a budeš ve finále !!!
Ve druhém semi favorizuju Simonu proti Aze - opět navzdory opačné H2H-bilanci 2:4 - hlavně proto, že hra Rumunky je teď přece jen znatelně důraznější a vyrovnanější, což bude při podobném stylu obou soupeřek patrně rozhodující.
Finále Caroline-Simona by navíc bylo vzhledem k momentální formě účastnic podle mého jednoznačně nejspravedlivějším možným a také divácky nejzajímavějším vyvrcholením letošního tropického TM.
Reagovat
Frick
Myslíte, že Petra vyhraje ještě někdy něco na antuce?
Reagovat
Frick
resp., pokud by to nebyl international (v Praze....)
Reagovat
FulnekUltras
že váháš... ;-))
Reagovat
blixa
Tak nejspíš Madrid by mohla.
Reagovat
FulnekUltras
pokud tam s nejtěžšími soupeřkami nebude hrát zrovna v pravé poledne - jako třeba letos s Halep (a to už měla od Všetíčka sakra fyzický základ, stejně ji drobná Simča zákonitě utavila)...
Reagovat
blixa
No tak jasně, musí bejt trochu klika na soupeřky, nebo na počasí ;-). Ale z antukových povrchů Petře sedí Madrid asi nejvíc.
Reagovat
FulnekUltras
případně zase i hala ve Stuttgartu (tam už z roku 2011 myslím titul má), a ani v té Paříži to nemusí být nutně zakleté (třeba letošek nebyl úplně beznadějný)...zkrátka když se všechno sejde... ;-)
Reagovat
PetaM
Petra má z antuky jenom Madrid ... (když nepočítám ITF) :)
Reagovat
freeteepek
Dneska jsem Petru mohl sledovat jen letmo a ani teď nemám čas číst celou diskusi. Je toho tu hodně...
Tolik na úvod. Za sebe bych jen chtěl zmínit, v minulosti tolik probíraný plán B, který Petra stále nemá. A hned odbočím k Márii Šarapovové, která hraje podobným stylem jako Petra. Ptali se Martiny Navrátilové, jestli Marie má nějaký plán B. Martina odpověděla, že má. Plán B je hrát ještě razantněji, než plán A. S tím nelze než souhlasit, ale...
Viděl jsem Mášu v zápase s Radwaňskou. V jednu chvíli ve třetím setu už jí dost teklo do bot. A představte si, že najednou začala hrát jako Aga. Ubrala na síle o 50% a výměnu zakončila kraťasem. Aga tohle zjevně nečekala. Byla to jen jedna výměna, ale Šarapovová vyhrála důležitý fiftýn a nakonec i celý zápas. Kdyby tohle uměla Petra, tak plán B taky nepotřebuje:-)
Reagovat
PetaM
Co já vím, tak Petra taky dává občas kraťasy :) Většinou je ale používá, když je na vrcholu a má den, to si pak hraje s míčem. Dnes ho třeba na Caro použila (já jsem viděl jednou, ale viděl jsem asi jenom 5 her :D ) a byl vítězný, protože ho Caro nedoběhla - vůbec ho nečekala ... :)
Reagovat
blixa
Ten Kotyza je fakt úplně marnej. Když tu čtu ty zástupy trenérů a specialistů na TP, nechápu, že se ještě drží své židličky. Přitom by stačilo, kdyby si to tu Petra aspoň jednou přečetla, hned by ho vyrazila. A nebo kdyby si to přečetl on sám, hned by se utíkal otrávit zastřelit oběsit hodit rybám. Takovýho joudu zaměstnává a takové hvězdy tu leží ladem. Jojo, svět není spravedlivej .. ;-)
Reagovat
lars
Ty myslis ze ma plan B na dany zapas?
Reagovat
LukasH
Já bych třeba vůbec Petru a Marii nesrovnával. Stylem hry jsou to obě agresorky, to jo. Ale pořád bychom neměli zapomínat na rozdíly ve vyhraných titulech, grandslamech, účastí ve finále, nebo třeba i zápasů (Máša prohrála míň zápasů než Petra a vyhrála jich asi o 200 víc). A tyhle rozdíly nejsou samo sebou. Maria je komplexnější, je jasný, že líp kontroluje údery a má mnohem lepší pohyb (viz. úspěchy na antuce). Prostě je to tak. Mně se třeba mnohem víc líbí Petřiny údery, připadají mi čistší a vůbec ta technika úderů Petry je skvělá. Ale to je subjektivní...
No a pak je tu ta pořád omílaná fyzička. Je jasný, že pokud Petra nemůže, tak neznmírní údery. Dělá většinou opak, protože to chce zabít co nejdřív.
Reagovat
FulnekUltras
a pokud zabíjí co nejčastěji přesně, je to pak jasné (2011)... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Neví někdo, kdy budou zítřejší semi našeho času? díky ;)
Reagovat
blixa
8:30 a 12:00.
Reagovat
Jabadu
do spekulací, proč se kurty (i v hale) zpomalují? Začněme zákulisím ATP a WTA. Nikoho jistě nepřekvapí, jaký vliv mají tradiční šlechtické země (Anglie, Španělsko, Francie). Mrkněme na žebříčky a typologii hráčů z těchto zemí. Těm rychlé kurty (snad kromě Tsongy - otázkou je, jak ho berou Francouzi) moc vyhovovat nebudou. U žen jsou na špici čtyři vysoké hitterky (Serena, Maria, Petra, Ana).
Analogicky se podívejme do cyklistiky. I tam tyto tři země mají největší vliv. To, co se stalo Kreuzigerovi, může očekávat v příští sezoně Konig, nebo jiný cyklista z východu. Je to sice spekulace, ale bije to přímo do očí.
Reagovat
FulnekUltras
Stále častější nasazování tzv. slowhardů (i když navenek a hlavně u nás v Česku se z pochopitelných důvodů mluví o "pořád rychlých a tvrdých površích") je podle mě jednoznačně nejvíc ovlivněno komerčními zájmy. Rychlý bumbum-tenis není divácky tolik atraktivní jako delší výměny a honičky po kurtu.
Reagovat
Jabadu
To je tvrzení těch, co o tom rozhodují. Z těch čtyřech vysokých ranařek jsou tři z východu. Pak zde máme dvě Polky, Rumunku, ...
Reagovat
FulnekUltras
Já bych ten problém skutečně neviděl ani tak v národnostech, jako spíš v penězích...
Reagovat
Jabadu
No, kéž by to tak bylo. Ale ta kauza s Tarpiščevem - budiž, je to buran, ale mám pocit, že současný žebříček "šlechticům" nevyhovuje. A tak vymýšlejí ...
Reagovat
FulnekUltras
Zrovna v Anglii buďme rádi za neměnnou tradiční trávu...a třeba v USA, které mají ve WTA nesporně taky velký vliv, převažují právě "ranaři" zvýhodnění na co nejrychlejším povrchu. A co taková Austrálie, kde se od dříve taktéž tradiční trávy přešlo na hardy nejdřív z důvodů přizpůsobení "světu", ale i tam se v poslední době tvrdé povrchy čím dál víc zpomalují.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad dnes vecer da fedex babyfedexe, aby se moc nedotahl na berdu
Reagovat
spaniel
Pokud oba zahrají svůj standard, musí Fed vyhrát ve 2...
Reagovat
smazaný uživatel
Caro 4:6 7:6 7:5 Serena
Simona 7:6 2:6 3:6 Aga

Peschke/Srebotnik 6:4 6:4 Black/Mirza
Kundryatseva/Rodionova 2:6 5:7 Hsieh S-W/Peng
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji Petro za skvělou sezonu plnou krásných vítěztví. Jsem velmi rád že tě máme Petro že konečně máme hráčku která pravidelně hraje TM a která po čtvrté za sebou zakončí sezonu v TOP 10. A TM nedopadlo nejhůře po Stuttgartu na začátku roku nikdo ani nečekal že by Petra mohla vůbec pomýšlet na TM a Petra se dokázala kvalifikovat a už jenom být na TM je fascinující na TM chce být každá hráčka světa a Petra tam byla už po čtvrté velký obdiv Petro. Měli bychom si Petry vážit co by za Petru dalo třeba Slovensko, Rakousko, Bulharsko a spoustu jiných států by za Petru platilo zlatem. DÍKY PETRO! hodně štěsí do příští sezony a hlavně na letošní FC
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a teď jsi se udělal,co.
Reagovat
smazaný uživatel
Posli ji to nekam, kde to cte at si krasny, srdceryvny vzkaz taky uzije ...trepa na #pojd
Reagovat
gigin
Zlatem platilo. Spousta států. Tvl...
Reagovat
Roger_Federer
To je zas litanie..Kdyby nevyhrala ten Wimblec byla jalova jak loni, ted ju ti fanatici budou dalsi 3 roky opevovat..:):)
Reagovat
smazaný uživatel
To je pravda, treba Monacky knizectvi
Reagovat
smazaný uživatel
No nevím...tady už není všechno v pořádku...nemohla by ti půjčit toho svého psychologa...,možná bys to nemusel ani platit...))
Reagovat
smazaný uživatel
Ten nepomuze, je profesi sportovni psycholog....ale zamilovany fanousek neni zlocin...:-)
Reagovat
FulnekUltras
spolupodpis
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mi ten ciťák na prekvapivú postupovú dvojicu nakoniec vyšiel, hoci Radwanská postúpila len o "prsia" kórejskej šprintérky..

Každopádne, čo veľmi oceňujem je, že ani Halep ani Caroline netaktizovali, hoci to slovenská, či možno aj česká povaha z princípu očakávala..Caroline sa mohla vyhnúť Serene a Halepová ju dokonca mohla poslať na letisko..Toto je pre mňa highlight celého TM a tieto dve babenky si u mňa šplhli, etiku ja rád..
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si myslim, ze carol si vic veri na serenu nez halep a halep si mohla dovilt povilt az v zaveru, jinak by se na ni vrhli willimsky, americky tenisovy svaz, tenisove legendy a spol
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby si dnes Simona dovolila prohrát ve dvou, Stacey Allasterová by jí udělila pokutu za zneuctění a zesměšnění Sereny.
Reagovat
smazaný uživatel
Presne a nejen ona, byl by to projef rasismu a xenofobie a urazka americkeho obcana...:-)
Reagovat
FulnekUltras
tak nějak... ;-)))
Reagovat
Davor1
Tam bol trošku rozdiel, Caro potrebovala k prvému miestu v skupine vyhrať, takže motivácia tam bola úplne iná ako u Simony, ktorá mala prvé miesto isté a dokonca by pre ňu bolo ešte výhodnejšie prehrať 2-0. Takže Caro hrala na 100%, kdežto Simona sa dosť šetrila, z toho vyplynula aj tá prehra...
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas, spise se mel na mysli, ze pokud by se setrila prilis, ze by serena nepostoupila... Spustil by se hroznej cirkus...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
No práve...Pre Caroline by bolo výhodnejšie druhé miesto, podľa mňa hrat proti Serene nechcela..Teda nechcela spekulovat, takze vyhrala, ale so súperkou v semi to teda nevyhrala..
Reagovat
Davor1
Tak ona ale ešte nevedela, či bude hrať so Serenou alebo Anou, vedela jedine to, že keď vyhrá, tak sa vyhne Simone. Ivanovič ten druhý set mohla vyhrať, Simona nehrala nič a kopila chybu za chybou, ibaže Ana bola s nervami na tom ako mačka na diaľnici a brejkla sa dvojchybami v podstate sama...ale tak v konečnom dôsledku si myslím, že je to tak, ako to má byť, všetky sú tam zaslúžene a ťažko povedať, aké bude finálové zloženie...
Reagovat
Nola
konečne rozumný názor, zaslepenci dole nižšie v diskusii tvrdia niečo iné.... Ane darovala výhru Halep na zlatom podnose, dôvod :šetrila sily na semifinále...klepem si na čelo, prečo sa s ňou asi ťahala v troch setoch :D dôvod : neuvedený....
Reagovat
FulnekUltras
patrně "geopolitická korektnost"... ;-)
Reagovat
pepin
Tak jsem si tady přečetl v podstatě všechny příspěvky a to jak ty kritické, někdy dobře, někdy méně i ty věčně omlouvající proč to nešlo a co bylo příčinou. Asi to může každý z nás hodnotit po svém a také to sem napsat, jelikož je to diskuzní forum. Také jsem čekal co k tomu dnešnímu výkonu řekne sama Petra. A opět nezklamala. Příčinou byl špatný spánek a totální fyzické vyhoření. No at si to každý přebere po svém, ale chybí zde trocha sebekritiky jak Petry samotné tak jejího týmu. Na druhou stranu jsem třeba nikde nečetl zda se marfuša na něco vymlouvá a u Sereny jsme to četli všichni jak se k tomu postavila. Ani v jednom případě problém např. se spánkem, časem zápasů nebo fyzickým vyhořením. A to zde sledujeme spoustu zápasů s jiným nasazením než např. předvedla Petra ve dvou zápasech. No vše se asi urovná, protože je finále Fedu a pak dovolená. A ještě jedna věc na konec, někdo to zde již napsal, že má dojem, že Petra opět přibrala a docela to tak vypadalo.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Vseticka je bohuzel pryc
Reagovat
tommr
no mě zaujalo jak v televizi ukazovali jak se holky připravovaly na ten první zápas ve skupině. Aga tam běhala na rotopedu a Petra tam jen posedávala na podlaze a blbla s Kotyzou. Myslím si, že to hodně vypovídá o tom jakej má Petra a její tým amatérskej přístup k tréninku a k přípravě na zápasy. Žádnej div, že Aga tam pak na kurtu lítala jak čert a Petra se tam ploužila jako mátoha ...
Reagovat
smazaný uživatel
Mozna prave docvicila a meditovala. To je ruzny. Stepec nekde rikal ze roger pravidelne hraje pred zapasem marias a u nadal bych si tipl poker ..:-)
Reagovat
LukasH
To víš, že jo. Když jsi unavenej celkově, tak ti běh pomůže. A co že vlastně Aga uhrála od Montrealu?
Reagovat
LukasH
Nevím úplně jak by sis to představoval. Jestli byla unavená, tak to jen řekla. Proč to musí být automaticky bráno jako výmluva? Když se Petry zeptají na obvyklou otázku "co bylo podle vás příčinou?", tak samozřejmě vyzdvihne výkon soupeřky, což udělala, jenže Petra "tvoří" hru, tudíž pokud takhle kazí, tak tam nějaká příčina je. A kdo Petru sleduje dlouho, tak musí poznat, kdy je unavená.
Víš, co, stejně si může říkat, co chce, ale hraje pro sebe, ona chce úspěch, tudíž je jedno, jestli prohraje kvůli únavě nebo kvůli něčemu jinýmu.
A jak jsem psal v příspěvku dole. Není náhoda, že jsou na TM v semifinále hráčky, kterým se před TM nedařilo. A taky si dobře vzpomínám, jak únavou odpadly hráčky na TM minulej rok (Aga, Vika).
Jedna věc je totiž Petru si idealizovat, tudíž mít potřebu neustále rejpat, pokud nevyhraje a druhá věc nevidět, jak na tom obecně jsou ostatní hráčky.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja s tebou souhlasim, taky si myslim, ze vypadek hracek, co hrali vysoko v cine neni nahoda. Urcite i vypadek toma v 1. Kole ve valencii bych pripsal na konto unavy
Reagovat
smazaný uživatel
já bych hlavně ještě upozornil na to, že není únava jako únava. Přijde mi, že lidi si moc nedovedou představit, že ty hráčky celej rok cestujou po světě, střídaj jeden turnaj za druhým, moc často se nevidí se svými blízkými,.. to prostě po těch měsících začne lízt krkem. A projde si tím úplně každá! To co se tady kritizuje na Petře Kvitový bysme mohli zkritizovat v podstatě na jakékoliv hráčce z tý pobouchaný osmičky. Na Petru to přišlo zrovna teďkom na TM.
Dyť aji já si říkám, hej, konečně bude zase na nějakej ten čas od tenisu pokoj. Dyť ani mě už to nebaví tak moc, jako na začátku roku :-)
Reagovat
tommr
ono taky hodně záleží jak se daří. Mě už ted tenis taky trochu leze krkem, ale kdyby Petra dneska vyhrála tak bych se na další zápasy TM hrozně těšil ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
a tak to asi jo :-) Mně už je teď upřímně tak nějak jedno jak ten TM dopadne. Ať vyhraje ta hráčka, která vyhraje, protože ta si to přirozeně zaslouží.
Ještě nějak přežit Fed Cup a je to za náma :-))
A chlapi ať už si to dopinkaj jak chcou, ty už ani sledovat nebudu.
Reagovat
smazaný uživatel
Já už po dnešku taky tenis nemůžu ani vidět. Kouknu možná na Háčka, na nějaký zápas na TŠ a na FC. Pak pár týdnů od sportu odpočinek a budu chvilku věnovat škole, hrozně ji zanedbávam. :D No a pak začne konečně sezona biatlonu. :)))
Reagovat
smazaný uživatel
jó a začátek Austrálie, to bude vončo. Všeci budem nažhavený, hráčky odpočatý, všecky připravený, některý přemotivovaný, takže to nakonec stejnak budou konit. Hodně z nich budou mít nový partnery, s kterýma hráčky budou chodit na golf, nebo na fotbal, nebo naopak starý partnery, který je už budou štvát, takže toho budou mít plný kebule..
No my do toho prostě nevidíme. Uvažujem pořád o trenérech, unavenosti, špatné fyzičce a podobnejch hovadinách a mě už to leze krkem. No fakt dobře, že už je to letos za náma :-)

Jinak tahle sezóna byla super. Nahoru dolů, tak jak je to nejlepší. A vůbec nejlepší byl Wimbledon. To byla paráda.
Reagovat
tommr
jj Wimbledon byl fajn. Škoda, že to je jedinej GS na kterým se našim tak daří. Já se ještě těším na finále FC - vítězství našich by mohlo dojem z týhle sezóny výrazně vylepšit ... :)
Reagovat
pockerface
mně to spíš přijde jako konstatování,že prostě odešla fyzicky ne výmluva.Prostě prohrála,protože fyzicky odešla a tím pádem nestíhala,tečka.To je fakt a ne výmluva.Ale každý má na to jiný pohled,jiný názor a já respektuji i ten tvůj.
Reagovat
tommr
je ovšem dost zarážející, že si na únavu stěžuje zrovna Petra, která má odehráno zdaleka nejméně zápasů ze všech hráček co byly na TM ...
Reagovat
VlS
Ty počty zápasů nemůžeš brát za rok, ber počet zápasů za poslední měsíc, ale nevím, myslím si, že vynecháním Moskvy měla čas na regeneraci. Spíš je otázka, co s ní dělá vysoká teplota a vlhkost. Já bych byl v takovy m počasí zralej na sanitku 5 minut po vystoupení z letadla.
Dělat závěry o přípravě na zápas z asi 30 s TV šotu, kde nevíš co po kom chtěl režisér, to můžeš asi opravdu jen ty.
Reagovat
FulnekUltras
Naprostý souhlas...ku.va copak si tady fakt tolik lidí absolutně nedovede představit, co to je nastoupit navzdory veškeré dostupné medikaci s chronickým dýchacím problémem do klimatu na jihu Malajského poloostrova a podávat tam vrcholný fyzický výkon proti přirozeně šlachovitým běhavým holkám typu Aga/Caro, které mohou i v téhle prádelně, nepatrně "zmírněné" vlastně jen symbolicky zataženou střechou, dýchat pořád a prakticky za všech herních situací naplno???!!!!!???
Reagovat
FulnekUltras
a přitom právě na tohle si Petra nestěžuje NIKDY...
Reagovat
pepin
Já jsem napsal můj dojem, nikde a do nikoho jsem nerýpal. Ale to, že uvedla únavu je v pořádku, ale chybí mi tam důvod a příčiny proč byla unavená sotva vlezla v prvním zápase na kurt, třeba.
Reagovat
pockerface
třeba byla přetrénovaná,kdo ví,do zákulisí bohužel nevidíme.A ono je umění trenéra načasovat formu své svěřenkyně na důležité turnaje.U Petry se to prostě nepovedlo.Proč, na to by nám musel odpovědět Kotyza nebo Petra,pokud to tedy sami vůbec vědí.
Reagovat
Jan
Vzhledem k tomu bříšku, co se jí rýsovalo pod tričkem tu formu načasovali fakt blbě :)
Reagovat
FulnekUltras
rezervní energetická pneumatička vždy byla, je a bude... ;-)...resp. nezdála se mi teď rozhodně větší než v létě...mnohem zajímavější bylo sledovat i ostatní hráčky, jak se v singapurském varieté více či méně všechny mnohem víc než normálně potí...
Reagovat
smazaný uživatel
Na tennistv.com je video rozhovor s petrou. Na otazku, jak by jednimslovem charakterizoval sezonu 2014, uvedla satisfied ... Tak je to v suchu
Reagovat
tommr
našim se dneska v Poitiers dařilo ...
Tereza Smitková ve čtvrtfinále porazila nebezpečnou Larssonovou překvapivě hladce 6:2 6:0 a v semifinále si zahraje s domácí nadějí Dodinovou (357). Finále by proto mělo bejt povinností ...
Háčka v semifinále porazily česko-ukrajinskou dvojici Beygelzimer+Hrdinová přesvědčivě 7:6 6:1 a ve finále se utkají s polsko-ukrajinským párem Piter+Zanevská. Naděje na první společnej titul po více než roce je proto veliká ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíš, jestli bude na finále stream? Já už sice po dnešku nemůžu tenis ani vidět, ale na Háčka bych se docela ráda koukla. :)
Reagovat
tommr
když byl dneska tak na finále bude určitě taky. Doufám, že holky urvou první společnej titul po tý pauze - po dnešku bych si potřeboval trochu spravit náladu ... :)
Reagovat
lars
Sak Kveta postoupila :))
A Serena Ti postoupila, jak jsi chtel
Reagovat
tommr
to si mě asi s někým pleteš? Já Sereně rozhodně nefandím. I když je fakt, že ted jí asi budu muset držet palce, protože je potřeba aby vyřadila Wozniackou ... :)
Reagovat
lars
Dole jsi psal ,ze chces aby postoupila Serena a ne Ana. :))
Reagovat
tommr
no je fakt, že postup Sereny je pro Petru výhodnější než postup Ivanovicový. Že by mi to ale nějak výrazně zvedlo náladu po vyřazení Petry se říct nedá ... :)
Reagovat
lars
Vyhodnejsi je podle me v pripade, ze Peta na AO nedojde min. do CF.
Reagovat
tommr
já už moc nevěřím tomu, že by se Petra mohla někdy dotáhnout na Serenu. na to má příliš nevyrovnaný výkony. Petra by se spíš měla soustředit na to, aby si udržela místo v první čtyřce a Ivanovicová, Radwanská a Wozniacká její pozici momentálně ohrožujou nejvíc ... :)
Reagovat
pepin
Jenže právě Ivan. a Wozn. zde předváděly a předvádějí nádherný, celodvorcový tenis. U Ivan. je celkem škoda, že se nedostala dál, hrála opravdu hezký a líbivý tenis. Oproti marfuše se ten její tenis nedá ani srovnat, marfuša do toho jen mydlí a bud to padne nebo ne. Kdyby měla dnes více odvahy a při spoustě míčů šla na sít tak do toho semif. prošla.
Reagovat
lars
Serena slabne a bude slabnout :))
Ana obhajuje na AO CF, a Aga SF
Reagovat
kohlik
Terka jede, dneska prejela Larson.
Reagovat
spaniel
Tak to neumi moc dobre jezdit.
Reagovat
Enterprise
Hlavně nechápu, co tam dnes Larsson prováděla. Dohromady uhrála za dva sety jen 24 míčů.
Reagovat
kohlik
hrála hrozně, moc nechápu jak porazila Beck
Reagovat
Davor1
ITF, niekedy je to ako generátor náhodných bodov...
Reagovat
tommr
viděl jsem jen závěr zápasu a Larssonová působila dost odevzdaným dojmem ...
Reagovat
Enterprise
Takovou už jsem jí viděl v zápase proti Báře v Luxemburgu, kde uhrála v prvním setu jen devět míče. Ke vší úctě k Terce, je Bára přece jenom jiný level.
Reagovat
tommr
zatím. Nezapomínej, že Tereza je o 8 let mladší než Bára takže se ještě může hodně zlepšovat ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Raonic je out
Reagovat
tommr
aspoň nějaká dobrá zpráva pro Tomáše Berdycha ... :)
Reagovat
tommr
průběžnej žebříček WTA k dnešnímu dni po odehrání všech zápasů ve skupinách na TM.
Čísla v první závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou, čísla ve druhý závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Lucku Šafářovou.
Hvězdička (*) znamená, že hráčka postoupila na TM do semifinále, znaménko plus (+) znamená, že hráčka bude hrát na TŠ ...

1. Williams, S. 7675 (+1709) (+5060) *
2. Sharapova 7050 (+1084) (+4435)
------------------------------------------
3. Kvitová 5966 (0) (+3351)
------------------------------------------
4. Halep 5932 (-34) (+3317) *
5. Ivanovic 4820 (-1146) (+2205)
6. Radwanska, A. 4810 (-1156) (+2195) *
7. Bouchard 4715 (-1261) (+2100)
8. Wozniacki 4625 (-1341) (+2010) *
9. Li 3970 (-1996) (+1355)
10. Kerber 3480 (-2486) (+865)
11. Makarova 2970 (-2996) (+355) +
12. Cibulkova 2908 (-3058) (+293) +
13. Errani 2775 (-3191) (+160)
14. Jankovic 2675 (-3291) (+60)
15. Pennetta 2642 (-3324) (+27) +
-------------------------------------------
16. Šafářová 2615 (-3351) (0)
-------------------------------------------
17. Petkovic 2495 (-3471) (-120) +
18. Suarez Navarro 2370 (-3596) (-245) +
19. Williams, V. 2270 (-3696) (-345)
20. Cornet 2200 (-3766) (-415) +
...

Petra Kvitová i přes vypadnutí ve skupině TM zatím zůstává na třetím místě v žebříčku a hůř než čtvrtá na konci sezóny nebude.
Může jí ještě předstihnout Halepová pokud zvítězí v semifinále nad Agou Radwanskou.
Aga Radwanská a Wozniacká už sice Petru předstihnout nemůžou, ale můžou v případě dalšího postupu na TM výrazně snížit její zatím velkej náskok ...

Lucka Šafářová je zatím v žebříčku na 16.místě, ale můžou jí ještě předstihnout Petkovicová a Suarez Navarrová, který hrajou na TŠ...
Reagovat
smazaný uživatel
Pekny, v top 30 jeste mame pliskovou a strycovou
Reagovat
tommr
jj na AO bychom měli mít nasazený 4 hráčky ... :)
Reagovat
Cico93
Simona - Aga 1,45 - 2,5
Serena - Carolinka 1,25 - 3,42

SK majú jasno.
Reagovat
Roger_Federer
no me to vyhovuje.:)
Reagovat
lars
A jak Ti bylo dnes po 1.setu Simona-Ana ?
Reagovat
Roger_Federer
nevim, nevidel jsem az konecny.
Reagovat
Davor1
Dnes ma veľmi sklamala...od začiatku akoby nevedela čo chce, či vyhrať, alebo sa šetriť, zrejme chcela oboje a nakoniec to pre ňu dopadlo absolútne najhoršie ako mohlo. Prvý set od stavu 5-2 totálne odfláknutý. Podobne TB. Myslel som, že druhý už vypustí, ale tam sa Anča zosypala...a tretí bol takisto tragický, Simona akoby si neuvedomila, že už sa Serene nevyhne, tak sa aspoň posnažiť vyhrať a získať tých 230 bodov. Stále hrala na pol plynu a tým nezískala absolútne nič. Serena je stále v hre, Simona prišla o body aj prize money a absolvovala 3-setový zápas, čo jej k regenerácii len priťaží. Totálne prekaučovaný zápas z jej strany. Dúfam, že sa do budúcna poučí, pretože dnes to bolo od nej fakt nepremyslené :/(
Reagovat
pockerface
možná nováčkovská daň na TM.Příští rok už bude třeba chytřejší :-)
Reagovat
Davor1
neviem, celkovo mne sa nepáči situácia, kedy sa môže kalkulovať. Veľmi to ovplyvňuje danú hráčku. Spravil by som to nejakým iným spôsobom, aby sa podobným situáciám predchádzalo, len ako ;)
Reagovat
Nola
mne by sa trebárs viac páčilo, keby si už konečne pochopil, že v takýchto zápasoch sa nekalkuje, hrá sa naplno, hrá sa jednak o body do rebríčka a následne o prize money, kedy už konečne priznáš, že Ana vyhrala zaslúžene
Reagovat
Davor1
Ty si poriadne naivný, ale tak každý sme nejaký :-)
Keby dnes hrala Simona naplno, vôbec by k tomu tretiemu setu nedošlo, prvý prehrala len z toho dôvodu, že podcenila vedenie a hrala na pol plynu, šetrila sa. Anča vyhrala zaslúžene- s tým súhlasím, ale len preto, lebo jej to Simona dala na zlatom podnose...
Reagovat
Cico93
Davor Toje ONA!!!
Reagovat
Davor1
dočerta, už si to musím niekde zapísať :-D
Reagovat
lars
3 setova bitva neni danim na zlatym podnosu !!
Reagovat
Nola
som ona... :D a ty budeš jeden z tých tenisových guru, čo vidí svojej bohyni do hlavy... hrala na pol plynu :D, uvidíme či zapne na plné obrátky, ak stretne vo finále Serenu alebo Caro....ak by tá tvoja kalkulantka kalkulovala, prehrá zápas v dvoch setoch,ty chytrolín... ešte ťa upozornujem na skutočnosť, že Serena nie je z tých, čo povolí nejakej hráčke dve výhry v rade....
Reagovat
Davor1
dobre, ty ona. Videla si vôbec druhý set? veď Ivanovič tam úplne praskli nervy, na 5-3 sa brejkla sama. Dovtedy jej to Simona uľahčovala ako mohla, také chyby ako dnes som u nej ešte nevidel, toľko UE ona snáď ešte nespravila...
A že Serena sa nenechá na jednom turnaji poraziť dvakrát od rovnakej hráčky? Na to si ako prišla? :D :D Koľkokrát vo svojej kariére hrala na nejakom turnaji s jednou hráčkou dvakrát ?? :D Ak Simona zahrá svoje maximum, tak ju kľudne môže poraziť ako v stredu...
Reagovat
FulnekUltras
tak doufám, že Serena zítra končí...
Reagovat
Davor1
Caro hrá super, je to dosť možné...len sa bojím, aby sa nezosypala ako v New Yorku...
Reagovat
FulnekUltras
psychický blok je třeba překonat - a tak, jako to dokázala Petra včera s Mašou, může i u Caro motivace k odvetě za USO udělat hodně...jak jsem zatím v Singapuru viděl Serenu, Caro na ni herně určitě má.
Reagovat
Davor1
presne tak, tiež si prajem vo finále Caro, hrá možno životný turnaj a Serena má toho v zbierke viac ako dosť...:)
Reagovat
Nola
samozrejme som sledovala celý zápas :D v tom druhom sete,ak sa nemýlim mala Ana tiež príležitosti na brejk... ak by to Simona mala v hlave v poriadku a kalkulovala by, ako tu neochvejne tvrdíš, tak prehrá v dvoch setoch, dôvod je prozaický, odstaviť Serenu ,bodka, a týmto pokladám našu rozpravu za uzatvorenú, máš iný vkus ako ja, ja totiž mám na rozdiel od teba rešpekt k slovenským a českým tenistom, čau
Reagovat
Davor1
a kde tvrdím, že kalkulovala? hovorím, že nehrala naplno a šetrila sa, to je podstatný rozdiel...
A ako vieš, že nemám rešpekt k českým a slovenským tenistom? rešpekt k ním mám, ale nie som z nich odvarený, mám iných favoritov...presne ako hovoríš, každý má nejaký vkus, aj ja, bohužiaľ do neho nespadá ani Cibulkova, ani Kližan, ani Lacko...
Pekný večer ;)
Reagovat
ta-dah
...nechapu,proc by nemohla Simona zahrat tak spatne?! Uprimne, videla jsem ji zahrat i mnohem hur. A ty kalkulace mi prijdou prilis vykalkulovane, Simona jiste chtela vyhrat, to ze porazila naprosto marnou Serenu a jeste marnejsi Evzenu neznamena, ze je skvela. Zkousky na ni teprve cekaji, nechci se smirit s faktem, ze s takovou hrou ziska titul. Mam ji rada, je mi lidsky sympaticka, ale jeji tenis mi opravdu moc nerika :(
Reagovat
Davor1
Dnes spravila neobvykle veľa nevynútených chýb a to aj z pozícií, kedy ich nerobí...keď ide k sieti po víťazný úder tak sa prakticky nemýli, dnes spravila takýchto minel dosť...nedobiehala všetky lopty ako zvyčajne, často z BH trafila do pol siete veľmi laxným úderom na jej pomery...ja ju sledujem už druhý rok, videl som zrejme najviac jej zápasov z tohto portálu, preto si dovoľujem porovnávať...Hrala už aj horšie, ale keď nebola vo forme, alebo mala horšiu sériu, tu je viditeľne vo výbornej forme, len dnes to nebolo z jej strany po stránke hernej a koncentrácie na 100%...nehovorím, že chcela úmyselne prehrať alebo kalkulovala s vyradením Sereny, hovorím len, že sa podvedome šetrila a nesnažila sa najlepšie ako vie. Kritizujem to, že do 5-2 v prvom sete hrala výborne, potom to podcenila a povolila. Proste zbytočne išla do troch setov, keď ani jeden neodohrala naplno a nezískala z toho žiadnu výhodu.
Reagovat
tommr
tak je poměrně logický, že hráčka, která ma už jistej postup nebude hrát s maximálním nasazením když jí druhej den čeká zápas o všechno.
To přece není nic divnýho - Halepová se jen přizpůsobila specifickýmu formátu TM. Něco podobnýho předvedla svýho času i Azarenková proti náhradnici Bartoliový ...
Reagovat
Davor1
Ja jej to nezazlievam, že nehrala naplno, len hovorím, že to nedomyslela, ten prvý set nemala púšťať a pri troche snahy by vyhrala vo dvoch, Ivanovič bola s nervami v koncoch...tak hrala zbytočne 3 sety a nepomohla tým nijako sebe, len Serene...
Reagovat
ta-dah
Zitra se ukaze, naplno budou muset hrat vsechny, pokud budou moct :))
Reagovat
smazaný uživatel
Proc by se snazlila, kdyz postupuje z 1. Mista. Ta ovazana noha taky nebu jen kosmeticka vec ...:-) zitra pojede naplno
Reagovat
Davor1
je jasné, že zajtra bude hrať ináč, ale zbytočne išla do troch setov, buď mala ten prvý dopodávať, alebo druhý vypustiť.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi se bala reakci, ze by ji nekdo obvinoval, ze to zamerne vypustila
Reagovat
Davor1
presne, tiež som na to pomyslel...
Reagovat
blixa
Co se stalo Sáře ?
Reagovat
blixa
Jsem to pustil a on konec.
Reagovat
smazaný uživatel
talianky su von?
Reagovat
smazaný uživatel
Asi břišní sval. Už předtím tam měla nějakou bandáž, takže se to nejspíš zhoršilo.
Reagovat
pockerface
já nevím co někteří pořád něco mají proti Petře.Petra vyhrála Wimbledon,Petra je No.3 na konci roku bude No.4 a stále jí někteří proroci na TP posílají a vidí mimo top10. Místo toho,aby byli rádi,že je Petra na špici žebříčku,tak jí pořád a neustále kritizují a nedokáží jí pochválit.Zato když vyhraje Karolína,Lucka,Klára atd.,tak jsou někteří z toho doslova podělaný a pějí tu chvály až do nebes jak jsou holky úžasný.Nic proti nim,ale jim se prohry odpouštějí a když vyhrají jsou chváleny.Petra je tu od některých kritizovaná ať už vyhraje nebo prohraje.Já jsem se sezonou spokojený a Petře děkuji za skvělé zážitky,skvělé zápasy,které jsem si po celý rok užíval a ještě si snad užiji finále FC.Petro díky!
Reagovat
FulnekUltras
Rád se připojuju.
Reagovat
gigin
Ona to tady má fakt ale těžké. Samozřejmě jako nejlepší česká hráčka je tu nejvíc probírána a propírána. Jak má zhubnout, vyměnit trenéra, jít k psýčkovi, neskotačit se Štěpánkem, skotačit se Štěpánkem, neměnit rakety, vyměnit outfit, vypadnout z top 10 a tak... Na ty všechny hrůzy to dala celkem dobře, tento rok :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Az na to ze ona tento blog urcite necte, takze nase komenta re ma nekde...:-) o to jde, kdybych ji chtel neco vzkazat, tak ji to napisi na twitter nebo facebook
Reagovat
gigin
Tak to jsem fakt netušil, že tu nechodí. Díky za info.

Bavím se samozřejmě o jejím postavení tady. Jak je tu oblíbená, neoblíbená, jak se tu o ní asi nejvíc bavíme...
Reagovat
smazaný uživatel
tak tobě Gulba taky letos nehrál špatně ne? I Anča letos nebyla marná, takže můžeš být taky happy :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak doufám, že jsi napsal Petře na Twitter nebo FB, že je Kotyza deb.l a s tou raketou to totálně pohnojil. Já jen, aby se to dozvěděl, to víš, sem na TP nechodí.
Reagovat
smazaný uživatel
Proc bych ji to mel psat, to je jeji vec s cim hraje a kdo ji trenuje, ale kdyz se tady tak diskutuje tak jsem si neodpustil napsat nazor. Jinak si nemyslim, ze kotyza je debi, ale to ze pokud by mela lepsiho trenera mohla by byt mozna vys.

Podivej se mashu ta trenery strida jakmile si nesplni cil...
Reagovat
smazaný uživatel
No jen reaguju na to, že jí tu gigin vesměs pochválil sezonu a tys ho odkázal na FB, ty jí zase kritizuješ trenéra, tak bys to měl psát taky tam ne?
Reagovat
blixa
To víš, závodníci nejlíp vědí kam co patří :D
Reagovat
smazaný uživatel
No nevím..... :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Tedebe se chlape zalibilo jedno slovo a to budes porad opakovat, co.. Uz jsem stejnou vetu pok svym komentarem cetl snad 10 krat... Zkus byt trochu kreativni a nejak to pozmen...:-)
Reagovat
mrafe
co tak závodící agent
Reagovat
smazaný uživatel
Ja jsem reagoval na to jak rikal, ze to petra tezke, ze je tady probirana
Reagovat
pockerface
jenže Mária je jen jedno místo před Petrou.Takže tak velký žebříčkový odstup od sebe nemají.Mária je s novým trenérem 2 a Petra se "starým" Kotyzou zatím 3 a na konci bude nejhůř 4.Nikde není psaný,že vymění trenéra a bude No.1,taky může být No.20.Podívej na Caro s novým trenérem byla mimo top10 a vrátila se k tátovi a je v top10
Reagovat
tommr
sice je dělí jen jedno místo, ale odstup mezi nima je přes tisíc bodů a to ještě tak malej jen proto, že Sharapova byla loni na konci roku dlouho zraněná a letos se pomalu rozjížděla ...
Reagovat
smazaný uživatel
To je pravda Ivan Lendl mel Tonny Roche celou dobu a porad ho cituje, kdyz mluvi o treninku ....:-) fedexovi zase edberg pomohl .... Na druhou stranu si myslim, ze berda tim ze zustal s krupou, udelal chybu, nebot ve vyvoji zamrzl ..... Jsem zvedavi koho doplni do tymu
Reagovat
smazaný uživatel
U carol si myslim, ze ji pomohl hodne ten trenink na maraton, na kurte neskutecne lita.... Starej wozniacki ji asi taky pomohl, spise nez herne tak mozna psychicky. Meli by mu povolit vyjimku, aby mohl sedetbna lavicce jako fed cup kapitan. Ten proste prijde poradit, at je stav jakykoliv. Pamatuji si, ze v jednom zapase tam nalezl, kdyz carol vedla 6:0...asi ho par fiftynu nasra.lo
Reagovat
VlS
Tak teda nevím s tím maratónem. Mě to připadá trochu na hlavu. Sprinterskej a vytrvaleckej výkon je od sebe docela daleko a tenis je spíš série sprintů než vytrvaleckej běh.
Reagovat
smazaný uživatel
Úplný souhlas, radosti nám letos nadělala dost a to je ještě FC
Reagovat
LukasH
Zápas jsem neměl možnost vidět. Pouštěl jsem si highlighty a Petra vypadala, že skutečně mele z posledního. Abych řekl pravdu, vůbec jsem si dnešní výsledek netroufl odhadnout, ale bál jsem se toho zápasu mnohem víc než toho včerejšího s chybující Mášou. Aby Petra mohla porazit běhavou Caroline v týhle formě, musela by bejt stoprocentní a i tak by to byl boj. Pokud se ještě přičte pomalejší povrch, tak není výsledek až tak překvapivej.
Dost se tu ta únava tenistek a obzvlášť Petry zlehčuje, ale zdá se mi to tak nějak čím dál markantnější a podle mě není náhoda, že jsou v semifinále tenistky, kterým se na Asijský tour nedařilo. Máša i Petra toho měly plný zuby a zrovna pro jejich agresivní hru je důležitý, aby byly fyzicky ok.
Samozřejmě bychom si přáli Petru kontzistentní, aby pořád vyhrávala, asi něco jako loňská Serena, ale toho se těžko dočkáme. Řeči o psychologovi nebo trenérovi jsou podle mě mimo. Petra prostě nestačila fyzicky. Pak se nedá v takhle náročných zápasech nic dělat.
Někteří místní to asi nikdy nepochopí, ale Petra prostě nikdy nebude pořád vyhrávat. Někdy příště se jí třeba nepovede Wuhan a Peking a povede se jí zase TM. Možná se jí nepovede Wimbledon, ale naopak se jí podaří Amerika. Troufnu si říct, že takhle to teď bude v tenise fungovat u každý hráčky. Loňská Serena byla asi poslední dlouhodobě výrazně dominující hráčkou...
Reagovat
FulnekUltras
I letošních pět největších turnajů WTA vyhraje nejspíš každý jiná tenistka.
Reagovat
pockerface
souhlas a navíc opravdu je to na špici hodně vyrovnaný.A já jsem vážně rád a Vážím si Petry za to,že se dokáže v top10 udržet už 4 rok po sobě.Petra v r.2011 vlétla do top10 a stále se tam drží,to se taky jen tak někomu nepodaří.
Reagovat
smazaný uživatel
Já to pochopila. Vloni jsem ještě hysterčila s ostatními, nepřetržitě diskutovala diskutovala, až jsem pochopila, že to nemá cenu, že musím brát Petru jaká je, nikdo ji nepředělá, pokud sama nebude chtít, takže prostě budou stále vlny, malé, velké, obrovské, pád, a zase znova.. :) Aspoň není nuda.
Reagovat
LukasH
Nemyslím si, že všechno jde předělat, i kdyby chtěla sama Petra. Na rozdíl od některých vidím její limity, a i když dře na fyzičce a hodně ji zlepšila, tak z ní nikdy Caroline nebo Lucka nebude.
Reagovat
FulnekUltras
naprostý souhlas
Reagovat
pockerface
máš pravdu,ale taková Petra je a bude.Oni opravdu hrají s Márií podobně a tam to prostě bude,že obě holky budou mít v zápase asi více UE než winerů.Zápasy nahoru,dolů viz.Mária dneska.Ale přesně jak píšeš,alespoň není nuda.Kdyby všechny hrály stejně,tak by nemusel být TP,protože by se nedalo o ničem diskutovat :-) Já se také snaží nehádat,ale je fakt,že my Češi nedokážeme pochválit,vždy si něco najdeme ať už se vyhraje nebo prohraje.Ale s některými nic nenaděláme i když Petra vyhraje 2x 6:0,tak nenapíší:"Petra hrála výborně,ale napíší soupeřka hrála blbě" Ale i kdyby takový tu nebyli,tak by byla nuda i tady na TP :-)
Reagovat
blixa
Jojo. Ona má jako každý svoje limity. Petra by samozřejmě potřebovala lepší fyzičku, jenže ona nemůže trénovat jako Caro. Nemá na to genetickou výbavu, zničila by se. Každý sportovec má ten limit jinde, když jde přes něj přijdou zranění a je konec. Možná kvůli tomu nikdy nebude NO.1 ale to je jedno. Být v TOP5- TOP10 je úžasný a být schopen vyhrávat GS také.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jasně, může třeba zapracovat na mezihře a trpělivosti, třeba přidat více hry na saku, i když tam se Petra zlepšila, ale pohyb prostě nebude mít nikdy, jako Simča, Sára, Aga, atd., I když se mi zdá, že třeba Mašena na pohybu zapracovala, ale každá má holt do vínku dané něco jiného. Nevím proč se pořád z tenistek dělají kdovíjaké labilky a psychické příšery, jakoby chlapi byli o něco lepší. Taky kolikrát předvedou minely, že člověk jen zírá. Já osobně celkově tento rok z hlediska Petry a Toma beru jako velmi dobrý. Oba mají tituly, takže jsem zvědavá na příští sezonu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tomas si bohuzel pokazil leto, jak mel kvuli botam problemy s kyclemi, jinak by ted nemusel resit zda sevdostane na TM nebo ne
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mi zase na chvíli vypadl net a závěr 3. setu jsem neviděl. Tak aspoň Ana končí sezonu vítězstvím, i když je to podobně jako u Mashy takové hořké vítězství...

Je to zvláštní den. Dneska vyhrály všechny moje favoritky, ale postupuje jenom jedna. :(
Reagovat
Cico93
Nevieš časy zajtrajších zápasov?
Reagovat
smazaný uživatel
Asi ještě nejsou zveřejněné.
Reagovat
smazaný uživatel
2:30 pm: No8 Caroline Wozniacki vs No1 Serena Williams
6:00 pm: No4 Simona Halep vs No6 Agnieszka Radwanska

Takže u nás první zápas v půl 8 ráno a druhý v poledne jestli dobře počítám! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, zase vstávání... :D
Reagovat
smazaný uživatel
To já asi zítřejší SF vynechám.. :D Asi kouknu až na finále! :-)) A teď když i je jisté, že Aga bude hrát se Simonou, tak ten Marii prohraný 2. set mě štve ještě víc, protože zápasy mezi Mashou a Simonou zbožňuju a chtěl jsem právě jejich další zápas vidět i na TM.. :-(
Reagovat
Cico93
Keby Mária zládla zápas v 2.
Teoretický ten druhý zápas by sa hral skôr a mohol by skončiť inak:)
Reagovat
smazaný uživatel
U Mashy i Any je to škoda. Vážně nebylo až tak nereálné, abych měl v semifinále všechny tři favoritky... Kéž by Caro dala Serenu a postoupila do finále. To by mi nevadilo ani od půl osmé, protože ze soboty na neděli se mění čas o hodinu zpět. :D
Reagovat
smazaný uživatel
měla Maruš jak na podnosu, stačilo doťuknout na saku. Semi by Maruš slušelo, Agňa je omyl TM (i když špatně nehrála, Kvitová zápas odevzdala a Maruš 2.set taky). Proč Simča nenechala postoupit Aničku nepochopím - ledaže to nešlo přes míru chyb Any (no, někdy běhala Simča zbytečně rychle). Jo, zápasy Simči a Maruš jsou skvost (RG, Cinci).
Reagovat
George_Renel
1. zápas v půl deváté.
Reagovat
pockerface
Any mi je líto,tu mám rád.Ale bohužel jak už jsem psal včera bylo to mezi Serena x Ana a o trochu víc jsem to přál Sereně.Ale jinak Ana měla druhou půlku sezony moc dobrou,věřím,že se příští rok v top10 udrží.Obávám se,že z ní vypadne Evža,ale Caro a Ana tam určitě patří.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v první řadě je třeba říct, že pro Anu byl už samotný návrat do Top 8 skvělým úspěchem. Několik let jí pořád něco scházelo a letos to konečně vyšlo. Velkou zásluhu na tom mají oba trenéři (současný - Dejan Petrovic i bývalý - Nemanja Kontic). Já začal Aně fandit po US Open 2009, takže tohle byla nejlepší sezona, kterou jsem s ní jako její fanoušek zažil. Strašně moc jsem si přál, aby se vrátila mezi elitu. Letos se to splnilo, takže mi udělala obrovskou radost. :) Dnešní mírné zklamání to opravdu nemůže přebít, i když si to člověk v první chvíli neuvědomuje...

Jinak já pořád vidím hlavní faktor nepostupu Any v tom, že Serena prohrála se Simonou. Jasně, Ana mohla dneska porazit Simonu ve dvou setech (ale hrát s vědomím, že si nemůže dovolit zaváhání, je strašně těžké) a proti Sereně třeba uhrát set. Ale kdyby mi někdo před turnajem řekl, že Ana porazí Genie i Simonu, tak bych si myslel, že stoprocentně postoupí (očekával jsem, že první bude Serena)... Je to škoda, že to takhle dopadlo, ale tak už to na TM holt někdy chodí.
Reagovat
lars
ale ma z neho ztraty:
Neusetrila sily na dalsi zapasy
nema 160 bodu
muze se znovu na TM potkat se Serenadou, ktera je pro ni asi nejvetsi nebezpeci
Reagovat
pockerface
to jo,když už prohrála a přišla o peníze a body za výhru,tak mohla ve dvou,protože Serenu 2x na stejném turnaji neporazí.Za to dám ruku do ohně :-) A to jsem fanoušek Sereny,takže jsem rád,že postoupila,ale Simona to asi prokoučovala,mohla si odstranit velkou kandidátku na titul,pak by měla velkou šanci vyhrát,ale fakt si myslím,že jestli se potkají ve finále bude Serena hrát úplně jinak než v prvním zápase.
Reagovat
blixa
Jojo, to bude účtování i z úroky !!!
Reagovat
smazaný uživatel
suhlasim , Serena nedopusti aby ju niekto porazil 2x na tom istom turnaji, vyborne sa na Halepovu pripravi :)
Reagovat
smazaný uživatel
Serena i sama řekla po té porážce, že pak se bude muset připravovat zvláště na Simonu! :D Nebo něco v tom smyslu, takže teď Simona asi bude taky zažívat to co už Maruš zažívá nějakej ten rok! :D
Reagovat
Grape
No to se Simoně moc nepovedlo, udržela Serenu v turnaji a body za výhru si stejně nepřipsala. Navíc musela hrát přes dvě hodiny... Ale doufám, že zítra postoupí. A ve druhém semi Caro. :-)
Reagovat
Davor1
presne ! spravila všetko naopak...a pritom v prvom sete to stačilo nepodceniť a dopodávať :/
Reagovat
smazaný uživatel
koho chcete aby vyhral doubles na TM?

1) Peng/Hsieh
2) Sania/Black
3) Alla/Anastasia
4) Talianky
5) Srebotnik/Kveta

Kvetu a Srebotnik nemusím ale chcem aby vyradili talianky už dnes a do finale by som chcel Sania/Black vs. Peng/Hsieh :)
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodně Sania/Black!! :-))
Reagovat
kada.tom
tak když odhlídnu od toho, že to přeju Květě s Katarinou ... tak jednoznačně Peng/Hsieh nebo v nouzovým případě Errani/Vinci
Reagovat
smazaný uživatel
s tym Peng/Hsieh sa zhodujem :D ale s taliankami nie , ani v nudzovom prípade :D
Reagovat
kada.tom
tak já to Italkám taky úplně nepřeju, ale rozhodně lepší jak Kudray/Rodino a Black/Mirza .. nevím, mě ta Black moc nesedí, Mirzu vcelku můžu, ale ta Black mi nesedí
Reagovat
smazaný uživatel
Black je hrozna fakt
ale od ďalšej sezony by sa mala dať Sania dokopy s Hsieh alebo Peng, aspon myslim , že som to raz čital na wtatennis.com ale neviem teraz , že s ktorou :D
Reagovat
tommr
Mirza bude hrát s Hsieh - to už je jistý ...
Pengová by měla hrát s Andreou Hlaváčkovou, ale to prej ještě Andrea nepotvrdila ...
Reagovat
smazaný uživatel
jednoznačně Květa s Katarinou těm jediným fandím
Reagovat
VlS
Aničko, to je na zabití. Škoda, v semi by se mi tvoje účast líbila.
Jsem zvědavej na Simonu dál, dneska mi připadala, že trochu vadne.
Reagovat
blixa
Tak Simona není žádnej robocop, ono to tak trochu vypadalo dle prvních dvou zápasů, jenže to proti ní soupeřky podaly tragické výkony. Pořádně ji prověřila až dneska Anička a rázem to už nebyla taková hitparáda. Šance proti Aze vidím tak 50/50.
Reagovat
Davor1
dnes ale hrala strašne, šetrila sa a chcela vyhrať zároveň a tak to dopadlo.
Robila chyby, aké som u nej ešte nevidel, hrala strašne laxne, zajtra to bude úplne o inom...
Reagovat
lars
Myslis , ze Halep uhraje max. 6 gamu ? :))
Reagovat
George_Renel
Mají 1. set.
Reagovat
smazaný uživatel
Je stream? :)
Reagovat
George_Renel
Nevím, ale už je to jedno. Po prvním v TB byl druhý bleskový 6:1 a holky jsou ve F.
Reagovat
tommr
stream byl a snad bude i zítra na finále ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
za celu sezónu vyrovnane výsledky až na GS , 4 tituly , 6 finalových učasti :)
Reagovat
smazaný uživatel
pekne
Reagovat
Cico93
Anička, tak aspoň víťazna rozlúčka:)
Reagovat
smazaný uživatel
či sa rozhodovalo , že ktoré mesto bude hostiť TM po Istanbule? alebo sa hneď vybral Singapur? ak ano, neviete aké mesta boli na výber?
Reagovat
lars
to ovlivnuji sponzori. Najdi sponzora, co to zacaluje a muzes to mit asi i v Praze .:))
Reagovat
smazaný uživatel
Babiš:D
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
diky haitik , idem čitať :)
Reagovat
smazaný uživatel
už som to prečital a myslím, že Singapur je ešte dobra voľby oproti Monterrey alebo Tchien-ťin :D
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si myslím! Singapur je fakt dobrý místo pro TM.. :-)) I ty časy, kdy se začíná hrát nejsou tak strašný.. Letošní Singapur nabízí hodně dobrý tenis, hodně dramatických momentů.. Plné tribuny.. :D Já jsem s letošním Turnajem mistryň spokojen! :-)
Ale Istanbul byl prostě Istanbul! :D
Reagovat
smazaný uživatel
to je fakt! Istanbul je Istanbul! :D to bola proste pecka :D
Reagovat
smazaný uživatel
ako pozeram , tak oblečenie pre tenistky od Adidasu sa neda porovnavať s oblčením od Nike-u. Adidas maju uplne hrozne oblečenie tento rok aj minuly rok mali hrozne , ak si spominate na to oranžovo-modre čo mala na sebe Ana, Soranka , Danielka a mnoho dalších.
Reagovat
smazaný uživatel
Stejne je zajimave, ze kdyby dnes Anicka zapas vyhrala, mela by dve vyrhy ale nepostoupila by, zatimco Aze stacilo k postupu jedno vitezstvi....
Reagovat
smazaný uživatel
o jeden komentar nižšie to napísal Cico.
Reagovat
misa
http://sport.idnes.cz/rozhovor-petra-kvitova-vyrazeni-singapur-fj7-/tenis.aspx?c=A141024_150515_tenis_tny

Věčné téma o zbytcích sil...
Reagovat
FulnekUltras
vrátit se k letní kondiční přípravě někde nad 2000 m nemusí být od věci... ;-)
Reagovat
Cico93
Aga s jedným víťazstvom postúpila
Ana aj keď vyhra a bude mať 2 tak nepostúpi:(
Reagovat
smazaný uživatel
so sad :(
Anu mam radšej ako Simonu ale dneska mi išlo o Serenu :D
Reagovat
d@ve
to tedy zamrzí.. :(
Reagovat
smazaný uživatel
SF

Seeree vs. Caro
Simona vs. Aga

Final

Seeree vs. Aga
(dufam)

WINNER

SEEREE!!!!!!! :D
musí :D
po US Open som si povedal: " ak ma čistý hattrick na USO tak nech ma aj na TM" :DDD
Reagovat
kada.tom
opět se shondme, přesně takto chci, aby se turnaj vyvinul :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
Cico93
Carolina vyhra!!!
Reagovat
smazaný uživatel
uvidime, Caroline mam rad ale Serenu mam predsa radšej :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdepak, Simonka musí!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
ale kde, to už radšej Aga.
Reagovat
smazaný uživatel
už jsem to tu psala, finále Wozniacki - Halep ;)
Reagovat
Cico93
zlatá:)
Reagovat
smazaný uživatel
cele zle
Reagovat
smazaný uživatel
Finále Simča a je mi jedno s kým :D
Reagovat
smazaný uživatel
Maaaaaruš!!! Když jsem přišel domů, tak v televizi zrovna šel záznam.. A protože jsem nevěděl výsledek, tak jsem na to kouknul a za stavu 7:6 a 5:1 ten záznam skončil, tak to si říkám, že to už Maruš dala ve dvou a teď kouknu a ona ten set ještě prohrála v TB... Maruš kdyby jsi to zvládla, tak nakonec hraješ v SF!!! Boože, tak to mě štve... No tak aspoň sezonu ukončila výhrou no! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Na sport.cz napsali "Pyrrhovo vítězství Šarapovové". Líp se to asi nazvat nedá... Sám víš, že po včerejšku jsem tomu moc šancí nedával. Kdyby mi někdo řekl, že Mashe bude k postupu chybět jeden míček, tak bych mu vážně nevěřil. :D No a jestli teďka ještě Ana vyhraje ve třetím, tak už to dneska bude Pyrrhovo vítězství číslo 2. :(
Reagovat
lars
Nebude to Pyrrhovo nebot ziskaji 160 bodu do zebricku
Reagovat
smazaný uživatel
Taky pravda, tich 160 bodů se bude hodit.. :-))
A ještě vyinkasuje o 50 000 dolarů víc, než kdyby prohrála i dneska! :D Taky slušný myslím! :D
Reagovat
smazaný uživatel
To sice jo, ale je to ale myšlené s ohledem na pokračování v turnaji...
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt neuvěřitelný.. Jeden blbý míček! :D
Včera jsem si říkal, že i když Maria nepostoupí, tak budu zklamaný, ale zase ne až tak.. Ale teď jsem zklamaný a nas*aný jako prase! :DD Nedovedu si teda představit co se tam od toho stavu 5:1 dělo, protože do té doby Maria hrála dobře.. Asi nejlíp tady v Singapuru.. Ale jak už jsi tu psal, je fakt na ní dobrý, i když věděla, že už nemá šanci postoupit, že ten 3. set nevzdala.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Mně za stavu 5:4 ve 2. setu vypadl net a naskočil mi někdy až v půlce 3. setu. :D Když Masha takovým způsobem ztratila ten 2. set, tak mě to sice mrzelo, ale to jsem ještě nevěděl, že Caro vyhraje ve dvou setech...
Reagovat
Kozoroh
Doufám, že finále TM bude ve složení Simona vs Serena/Caro, Aga by mi ve finále moc neseděla...
Reagovat
FulnekUltras
souhlas a fandím finále Simča-Caro
Reagovat
FulnekUltras
že po velmi slibném rebreaku na 3:4 si vzápětí ztratila servis, přestože i v tom osmém game druhého setu to vypadalo, jakoby Simča proti balkánskému AntiSerena-paktu tak úplně nebyla. Dvojchyby srbské krásky ale bohužel přišly v tu nejnevhodnější chvíli, a tak mohl Saša nakonec do mobilu divošce vyťukat pozitivní zprávu.
V zítřejším semi odhaduju postup Simči přes Agu, u Caro bude hodně záležet na tom, v jaké "pohodě" nastoupí Serena, která zatím v Singapuru nepředvádí nic zvláštního a pokud se Caroline předem nepodělá, mohla by i pro ni být klidně hratelná.
Reagovat
kada.tom
"Toto je tak bláznivý turnaj, tak šílený a já moc spokojena nejsem " - Chris Evert
Reagovat
Davor1
kedy to povedala?
Reagovat
smazaný uživatel
Jediné pozitivum na letošním TM je výhra Petry nad Mashou, jinak se mi vůbec nelíbí...
Reagovat
kada.tom
já nemám nic proti Singapuru jako městu, ale přijde mi to tam takový divný ... hodně divný z hlediska tenisu ...
Reagovat
FulnekUltras
především "hala" by měla být v těchhle dusných tropech opravdu hala jako třeba v Dauhá - minimálně s nucenou ventilací vzduchu -, a ne takový cirkusový stan, kde se vzduch moc neliší od poměrů venku.
Reagovat
lars
Asi je to netypickymi podminkami pro tenis :))
Reagovat
FulnekUltras
Mohla by se Chris i vahou své osobnosti - spolu s dalšími kritickými názory na klimatické poměry v místě - zasadit o přesun TM jinam, přičemž Peking by byl v Asii ideální.
Reagovat
kada.tom
WTa má určitě podepsané smlouvy se Singapurem a to by WTA musela platit veliký pokuty, že by si dovolili to přesouvat jinam - navíc nemaj asi důvody ... já bych chtěl TM v Praze, ideální hala pro tenis :-D ale tak kdekoliv Evropě nebo USA by to bylo fajn :-)
Reagovat
smazaný uživatel
s tou Europou suhlasím
Reagovat
smazaný uživatel
Ale, ale, pro bílý sport je i dobře, že se TM koná i pro tenisový svět v tak odlehlém koutě jako Singapur.
Co vím v mužské hře, tak loni se Rafa a Nole nechali slyšet, že by si uměli představit TM mimo Londýn...
Reagovat
tommr
jenže těm jde jen o to, aby nemuseli platit tak vysoký daně ...
Reagovat
smazaný uživatel
oni aj hovorili že by radi videli TM na inom povrchu ako na harde. to si pamätam :) a bolo by to super ak by sa hralo na antuke alebo na trave.
Reagovat
lars
:)
Reagovat
VlS
servis hroznej ( a přitom to normálně umíš) return bída, no nic, prohrála sis to sama, na Simoně je vidět, že jí to je celkem fuk, ale víc ti fakt nabídnout nemohla. Čekal jsem od tebe trochu víc.
Reagovat
kada.tom
no, teď ať si tam dámy dělaj co chtěj, to hlavní už se stalo a víc mi nezajímá :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ja to ešte dopozerám , nemam čo robiť :D
hlavne je že Seeree je tam!
Reagovat
kada.tom
já to taky dokoukám, to joo, jen už mi je jedno jak to dopadne :-)
body nepřeju ani jedný ... a když už, tak asi Ivanovic, ta je dál od TOP1 :-)
Reagovat
Kozoroh
Tak Halepová "pomohla" Sereně do SF...
Reagovat
lars
Chce ji porazit 2x v sezone
Reagovat
kada.tom
Halep - Radwanska (4-6 6-4 5-7)
Wozniacki - Serena (5-7 5-7)
Reagovat
PetaM
Aga nezíská ani set :)
Reagovat
smazaný uživatel
no neviem , myslím si, že Aga môže prekvapiť
Reagovat
PetaM
Jo, může.

Ale já jí nevěřím :D A tipuju Simču ve dvou :D
Reagovat
smazaný uživatel
ja chcem aby do finale išla Aga, je od No.1 dalej ako Halep
a dalej chcem aby Serena vyhrala cely turnaj a ked nie ona tak aspon Caroline :)
Reagovat
Kozoroh
Mám dojem, že ti jde o 1. místo víc než samotné Sereně :-D
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDD
maš dobry dojem :D
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s PetaM, Aga nezíská ani set
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nic. :( Jednoznačně rozhodl osmý gem 2. setu. Aně se musela strašně třást ruka, protože dala tři dvojchyby a měla velké problémy s nadhozem. Sice je má i jindy, ale myslím si, že za normální situace (kdyby stačila výhra ve 3 setech) by se to v takové míře určitě nedělo... Velká škoda, že Ana tam nedala ten gembol, přestože tu výměnu zakončila hodně zábavně, jak si sedla na lavičku. :D

Musím ale přiznat, že jsem zklamaný. Caro postupuje, ale semifinále bude hrát proti nejtěžší možné soupeřce. Mashe chyběl jeden míček, Aně jeden set... :(
Reagovat
smazaný uživatel
chyběl set. Maruš to měla dát.
Reagovat
smazaný uživatel
Maria z toho vyšla daleko hůř.
Reagovat
Cico93
Nnevadi noo, viac sme už zrobiť nemohli (som úplne spotený:)))
Ana to snáď vyhrá a zakončí sezonu výhrou.

a
zajtra tlačíme Carolinu proti Serene!
Už ju musi konečne poraziť.
Reagovat
smazaný uživatel
Serena si vybrála den blbec už proti Simoně.
Reagovat
d@ve
To jo, přál jsem to víc Aně. :( Mohlo být to SF trochu zábavnější.
Reagovat
smazaný uživatel
Kada trochu neunasel :D
Reagovat
Davor1
Simona akoby nevedela čo chce, očividne hrá na pol plynu, aby sa šetrila na zajtra, nechce ale ani prehrať a tak to zbytočne naťahuje. Už mohlo byť po zápase, ak by Simona v tom prvom sete trochu zapla, alebo ak by Anči zase raz a znovu v druhom nepreplo v hlave...
Reagovat
smazaný uživatel
!
Reagovat
gigin
Šancí jsi měla víc než dost. Simonka by jedině musela skrečovat,abys to dala. Ona ti dá gem se dvěma df a ty ji to vrátíš gemem se třema df... Bohužel, v semíčku nemáš co dělat. Simonka se snažila, jak mohla, ale tobě to prostě lebka nepobrala. Je mi to líto, že to tak dopadlo, ale je to tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň, ale přál bych ti tam stát na místě Any... Prostě nervy pracovaly a takhle to dopadlo. Všechno to bylo dané tím, že potřebovala výhru ve dvou setech. Mrzí mě to, ale nic jí nevyčítám.
Reagovat
gigin
Ok, monty. Su nasratý... víš jak :((
Reagovat
smazaný uživatel
Já tě chápu (samotného mě to mrzí strašně moc), ale některé tvoje poznámky byly trochu zbytečné...
Reagovat
Davor1
čo bolo zbytočné? veď mal 100% pravdu. Bolo očividne, že Simona sa neide pretrhnúť, také laxné chyby som u nej ešte nevidel, a to ju sledujem už rok a pol. Anči zase totálne odišla hlava, ako už x-krát predtým...
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, ale přišlo mi to jako shazování výkonu Any i Simony. Sice obě udělaly nějaké chyby a nevyužily nějaké šance, ale podle mě to vůbec není špatný zápas. Simoně vyšly začátky setů a zaslouženě získala náskok, zatímco Ana potom dobře zabojovala i za nepříznivého stavu... Nemyslím si, že by Ana mohla vyhrát jenom díky skreči Simony a že to "lebka nepobrala". Daleko větší váhu bych přikládal tomu, že prostě musela vyhrát ve dvou setech, takže to pro ni byl jiný (a těžší) zápas než obvykle. To je třeba si uvědomit... Na druhou stranu ale chápu, že gigina prostě naštvalo, že to Aně nevyšlo. On není ten typ, který by to myslel nějak zle.
Reagovat
Cico93
Vzrušenie zbytočne:(
Reagovat
kada.tom
Super. Serena je ve finále a tyhle dvě komediantky jsou fakt trapný - první jako druhá. Simona to nakonec dala, ale bylo jasně vidět, že se z toho setu vůbec neradovala.
Reagovat
martinek37
Tak asi tomu nerozumim :/
Reagovat
smazaný uživatel
FINALLY!
Reagovat
Jabadu
No tvl, zlatá Petra.
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDD
Reagovat
Davor1
Ivanovič má nervy totálne v kýbli, teraz Simona keď nedopodávaš, tak to už bude maximálne podozrivé...
Reagovat
smazaný uživatel
Teď se to rozlouskne...
Reagovat
kada.tom
Halep - DOSERVÍRUJ TEN SET!
Reagovat
smazaný uživatel
-.
Reagovat
kada.tom
tohle by měla řešit WTA a ITF a ne dokola řešit Tarpiščeva, kterej potrestanej byl
Reagovat
Cico93
a čo by mala riešiť? že je 1:1 na sety?
Reagovat
Vojtaakk
Ty blázen kada.tome
Reagovat
smazaný uživatel
Nakonec si to Simona rozmyslela- chce Serenu porazit i ve finále.
Reagovat
raron
...ááá, pan "CHYTRÝ"!!
Reagovat
smazaný uživatel
ak toto prehra, strašne u mna klesne
Reagovat
smazaný uživatel
Nemůžu si pomoct, ale nepříjde mi náhoda, že by Ana se v obou setech najednou tak zlepšila. Chápu, že Simoně semifinále bez Sereny příjde lepší, ale tohle je fakt komedie. Ještě větší, když se Ana povzbuzuje jak blázen, přitom přes polovinu bodů má zadarmo od Simony...
Reagovat
Jabadu
A Serena právě u zmrzliny spolkla lžičku. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
teď museli omejt:)))
Reagovat
smazaný uživatel
to ale Simče hodně ztěžuje!
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli Simča lupne set, tak se hnedka přihlásí do Prostřeno!
Reagovat
smazaný uživatel
nepřihlásí. To by dávala samý 10.
Reagovat
smazaný uživatel
Simona fakt ako.
Reagovat
vrabejka
Poj Aničko! Ted ji rychle brejkni a je to doma!
Reagovat
smazaný uživatel
No, radši nebudu nic zakřikávat. :D Teď je hlavní udržet servis a srovnat!
Reagovat
smazaný uživatel
Zase dvojchyba. :( Nervy pracujou...
Reagovat
smazaný uživatel
A další... :(
Reagovat
d@ve
Na těch podáních, hlavně nadhozech by měla Ana zapracovat - ztrácí tak zbytečně spousty bodů. :(
Reagovat
kada.tom
Simono, tohle je ale fakt výsměch a je to dost okatý ... :-/
Reagovat
Davor1
Bože, Simona...okatejšie to už fakt neide...
Reagovat
d@ve
Třeba jen fakt šetří síly.. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Simona :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Liška mazaná :-D
Reagovat
Cico93
Reagovat
martinek37
Teď přijdou 4 gemy pro Anče.:)
Reagovat
smazaný uživatel
....
Reagovat
Davor1
V tom Bazileji zase neide elektrina? :-D To je sila, na takomto turnaji opakované výpadky...a na Milošov BP :-)
Reagovat
misa
jde. Měla by myslet trochu takticky a zbavit se velké konkurentky.
Reagovat
smazaný uživatel
Simona si zřejmě myslí, že dokáže Serenu zastavit i napodruhé... No nevím nevím.
Reagovat
smazaný uživatel
Bude to těžké otočit i podruhé. Petrovic vycítil, že teď ho Ana potřebuje na kurtu...
Reagovat
d@ve
To hej. A navíc zase ty její podivný nadhozy. :/
Reagovat
d@ve
A to jí Simona pomáhá seč může. Ale z ničeho ji nepodezírám..
Reagovat
kada.tom
tak tohle snad už Halep udrží ... a jestli ne, tak to ale bude fakt podezřelý
Reagovat
Cico93
Sa nám to daako začína srať:(((
Reagovat
VlS
přestaneš si někdy ten míč na servisu házet km před sebe?
Reagovat
d@ve
Jsou to opravdu prapodivné pohyby při nadhozu. Jako by se jí při pohledu nahoru motala hlava. Nechápu..
Reagovat
martinek37
Aha, tak Anče jí to nechce dovolit, aby jí to nechala.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten volej při prvním fiftýnu a dvojchyba při posledním hodně mrzí... :(
Reagovat
lars
jeste ze to nebylo v TB
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, to už by bylo hotovo...
Reagovat
martinek37
A teď ty BP ostudně promrhá.:)
Reagovat
kada.tom
ne, Ivanovic jí ten brejk vnutila
Reagovat
Davor1
zase to bude divadlo ku koncu setu no...alebo hneď rebreak
Reagovat
spaniel
Občas nechápu...takové chyby nedělám ani já po opici. Ženský tenis je fakt kvalitka, už nikdy nic nenapíšu na trenéry, oni to fakt nemají snadné. Musí mít nervy jak lodní lana.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak proč máš pořád potřebu ženský tenis komentovat?
Reagovat
spaniel
Nevěděl jsem, že se musí jen chválit. A řekl bych, že je to tak 5% mých komentů, takže bych to tak neprožíval. I ty musíš uznat, že ta chyba byla výstavní. Kdyby byl sestřih chyb, něco jako opak hotshotů, tak toto by byl horký kandidát...
Reagovat
smazaný uživatel
Chyby se dějou i v mužském tenisu... Tebe očividně ženský tenis nezajímá, nemáš tam žádnou favoritku a neustále poukazuješ na jeho nízkou kvalitu, takže mi jaksi uniká význam tvých komentářů (takových je tady ale víc). Já třeba mužský tenis nekomentuju, protože nemám důvod.
Reagovat
spaniel
Není pravda, že nesleduju... Jen ne všechno, ale v době, kdy neběží jiný mužský zápas, tak sleduju. Dokonce mám po letech i favoritku - Simonu, proto dneska sleduju průběžně s Murraym.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale není vidět, že bys tady někomu z holek fandil... Zato v hádkách typu "kdo ho má většího" mezi Federerovci a Nadalovci jsi vidět víc než dost. :D
Reagovat
spaniel
Tak to je moje domena :) Jenze to je uplne jine, je to rivalita, ktera trva roky. Predstav si, ze jsou 2 Sereny a maji 10 letou historii. To jsou uplne jine debaty. Tady nic takove neni, Petra v podstate prohrava sama se sebou a stejne jsou tu dohady. A mnohem vic nez u nas.
Reagovat
Davor1
presne, do 5-2 hrá svetový tenis a potom akoby tam poslala sestru z druhej päťstovky...otázkou je, či by tak hrala, aj keby potrebovala 2-0 vyhrať...
Reagovat
spaniel
Já teď myslel konkrétně jednu chybu od Aničky, kde nezakončila jednoduchý míč do prázdného kurtu... Ten obrat nemyslím, na to jsem si u žen už zvykl...i když od Simony bech čekal trochu víc.
Reagovat
smazaný uživatel
Ančíí!
Reagovat
kada.tom
omg :-D
Reagovat
smazaný uživatel
If Ivanovic wins this set, the four #WTAFinals semifinalists will not include a Slam champ from this year, first time since 2005.
Reagovat
Davor1
Aga berie na nákup Caro, a Ivanovič zase Simonu...:/
Reagovat
Cico93
A v obchode s kabelkami stretnú Cibuľu:)
Reagovat
Davor1
Cibuľa poctivo trénuje v Sofii...tam podľa mňa na nákup nepôjdu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hezký volej v pádu od Any! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale co teď vyhodila... :(
Reagovat
Cico93
Ta úprinmá radosť na Ane toje niečo nádherne:)
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, je zlatá. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jéé Marion :) :D
Reagovat
smazaný uživatel
No já myslím, že to je jasné. Halepová "schválně" prohraje, aby se Serena nedostala do semifinále a potom ve finále nehrála se Serenou. Halepová je strategická hráčka a moc dobře ví, co dělá. Vedla 5:2, aby to na oko vypadalo, že chce vyhrát, a pak polevila... Super strategie z její strany.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby to bylo schválně, tak ani nejde do vedení 5:2, protože je to ještě podezřelejší.
Reagovat
kada.tom
je škoda, že se ty zápasy nevyměnily - že včera nehrály tyhle dvě a dneska Serena s Bouchard ... to by hned bylo po taktikách
Reagovat
martinek37
Tak to jsem zvědavý, co pro nás za divadýlko chystá do druhýho setu.
Reagovat
kada.tom
Tak Simono - jestli nevyhraješ 2. set, tak tě zatratím navždy ... Serenu vypráskáš a budeš se tu crcat s nějakou Srbkou. Takhle tedy ne. Koukej vyhrát tenhle set!
Reagovat
Davor1
Nehovor mi, že keby si chcela, tak to v tejto forme a pohode proti nervóznej Ivanovič neukončíš z 5-2 a servis...
Reagovat
kada.tom
též se mi zdá, že by mohla, kdyby chtěla ... ale asi nechce
Reagovat
martinek37
tak Simona šetří síly, ale jestli jí to dává, dělá to tedy hooodně dramatický.
Reagovat
kada.tom
tak zase tak okatý to bejt nemůže, že jo
Reagovat
sprchon
Ženský tenis je holt plný překvapení. :)
Ajde!
Reagovat
lars
Kdyby nechtela tak nepujde do TB
Reagovat
smazaný uživatel
Ana už stála nad propastí, ale přesto 1. set urvala! Šance na postup pořád žije... Tak ještě jeden!!! :)
Reagovat
sprchon
Ajde!
Reagovat
martinek37
a bez TB
Reagovat
lars
aby to bylo zajimavejsi :))
Reagovat
kada.tom
To je fakt hnus tohle ... Simona měla takových šancí, který často zahodila lacinejma chybama - co si pak o tom člověk má asi myslet :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Ty děláš, jako by se to dělo jenom na TM. Vždyť takových zápasů jsou během roku desítky...
Reagovat
kada.tom
to jo, jenže tady jsem předem jasně rozdaný karty ... a Ivanovic rozhodně nehraje nic skvělýho
Reagovat
smazaný uživatel
Když Ana potřebovala, tak zahrála. :D
Reagovat
Mayo
nemáte niekto stream na murray anderson ?
Reagovat
smazaný uživatel
http://live.drakulastream.eu/static/popups/248546872367680.html
Reagovat
Cico93
Aničkooooo!
Reagovat
martinek37
Tak teď!
Reagovat
martinek37
Pěkně Anče!
Reagovat
smazaný uživatel
nervy, co? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hrozný! :D
Reagovat
martinek37
Uff!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je zlé... :(
Reagovat
smazaný uživatel
7-6!
Reagovat
smazaný uživatel
8-7!
Reagovat
smazaný uživatel
AJDEEEE!!!
Reagovat
Fanda67
tak půlku scifi máš splněnou, dojde i na tu druhou?
Reagovat
smazaný uživatel
Úvod 2. setu ukazuje, že to bude ještě hodně těžké... Ale zase si říkám, že když Mashe chyběl jeden míček k postupu a Ana už byla jeden míček od vyřazení, že by se to mohlo srovnat! :D
Reagovat
Fanda67
Simona jí to zadarmo nedá, lidi zblblý z našeho fotbalu s kapříkama hned vidí všude podvod , fakt mi přijdou až paranoidní :)
A pokud to Ana dá ve dvou tak si postup zaslouží, takovej výpadek jako Serena tu neměla ....
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně.
Reagovat
kada.tom
to je komedie, fakt že jo ..
Reagovat
smazaný uživatel
Chci aby vyhrála Anče.. ale ve třech setech! :D
Reagovat
Davor1
Fakt neviem, čo si mám o tom myslieť...
Reagovat
kada.tom
je to zvláštní, to ano ...
Reagovat
smazaný uživatel
No určitě to nevypouští. To by se nehrál tie-break...
Reagovat
kada.tom
tak z toho vedení, který měla ...
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby to vypouštěla, tak by ho ani neměla. To jsou fakt konspirační teorie. :D
Reagovat
Davor1
nehovorím, že vypúšťa...ale ani sa nesnaží...keby chcela, tak ten set ukončí...
Reagovat
smazaný uživatel
Ana může řvát svoje Ajde, ještě než dopadne míček na zem? Myslela sem, že se to nesmí...
Reagovat
smazaný uživatel
Když na něj Simona nemůže dosáhnout, tak si myslím, že to nemá vliv...
Reagovat
smazaný uživatel
Aga Radwanska ?@ARadwanska
dziękuję @CaroWozniacki ... Dinner is on me :))

Caroline Wozniacki ?@CaroWozniacki
@ARadwanska haha for sure with dessert!! What happened to the shopping trip? ????????
Reagovat
Davor1
rád by som šiel s nimi, mohol by som im robiť...napríklad šoféra... :-D
Reagovat
kada.tom
super a teď, Simono, zaber v TB! vyhraj ho!!!
Reagovat
smazaný uživatel
To je vono, a teď brejk! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Simona se teď rozpodávala... Nevadí, tie-break!
Reagovat
kada.tom
tak ale Simono teď ten servis udržet prostě musíš ..
Reagovat
smazaný uživatel
SIMONA!
TIEBREAK! a IDES!
Reagovat
Cico93
Reagovat
martinek37
A teď brejk.
Reagovat
smazaný uživatel
Kiki fandí Aně! :)
https://twitter.com/KikiMladenovic/status/525623636158582784
Reagovat
kada.tom
bože ... Simono, nechtěj abych si fakt začal myslet, že to není schválně
Reagovat
bubak
tak, vlastně si může vybrat kdo postoupí, že jo :)
Reagovat
smazaný uživatel
SIMONA COME ON!
Reagovat
martinek37
Teda Anče se nevzdává. :)
Reagovat
Cico93
!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Komu asi diváci fandí :D
Reagovat
smazaný uživatel
ako pozeram tak je to rozdelene :D
Ana vs. Simona
(Cico,Monty) vs. (kada.tom,ja) :DDDD
Reagovat
lars
Tak Kvitovci by meli fandit Ane, aby Halep a Serenada neziskaly velky naskok pred Petrou v zebricku. :))
Reagovat
FulnekUltras
v novém roce to doženeme... ;-)
Reagovat
tommr
já to vidím přesně opačně: je třeba aby se do finále dostaly Serena s Halepovou, protože jedině tak bude Petra přezimovat na čtvrtým místě s dostatečným náskokem ... :)
Reagovat
kada.tom
Simono - čtyři míčky - teď už jí to nepouštěj!
Reagovat
Cico93
Neverím, že zase ju nebrejkne zo 40:0:(
Reagovat
smazaný uživatel
Brejkla! Teď ale jde o ten servis...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zatím ještě žijem! :)
Reagovat
smazaný uživatel
5:5!!! :)
Reagovat
gigin
To sa těžko nechává, když to hážeš do autu a děláš df...
Reagovat
smazaný uživatel
Zvláštní, že na returnu to celkem jde. Jenom ten servis Aně v Singapuru nechodí...
Reagovat
kada.tom
Čtyři míčky a Serena je v SF!
Reagovat
Cico93
Zajtra ju Carolyn vytrepe!!!
Reagovat
kada.tom
ani omylem :-)
Reagovat
smazaný uživatel
hodíš tu prosim stream?
Reagovat
kada.tom
http://live.shiftyland.net/
Reagovat
smazaný uživatel
vdaka
Reagovat
Davor1
To je totálny tenis, nádhera, len pokračuj :-)
Reagovat
Cico93
Zle pre Carolinu toje zatiaľ, zase narazi na Serenu:(
Ana otačaj pls.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď už to vypadá zlTaky bych z toho nebyl zrovna odvařený... Lepší je mít dvě favoritky v semifinále proti sobě a tím pádem mít jistou favoritku ve finále, než jednu favoritku v semifinále proti Sereně. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Teď už to vypadá zle... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel, bez servisu to je bez šance... :(
Reagovat
smazaný uživatel
na okruhu mi nevadíš :) si super hračka, neuveriteľný progres si urobila od jari minuleho roku a aj ked mam hračky, ktorým fandím viacej , prosím ťa aby si to dnes vyhrala alebo aspoň zobrala set Aničke , aby išla ďalej Serena ! :)
Reagovat
kada.tom
máme stejné přání :-))
Reagovat
smazaný uživatel
konečne som našiel niekoho kto fandí Serene :) :D
Reagovat
kada.tom
já Sereně fandím už dlouho :-)
snad jen když hraje proti Petře nebo Vice, tak jí nefandím tolik :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Já Sereně taky fandím, jen některým hráčkám dám přednost.
Reagovat
smazaný uživatel
ktorým hráčkam?
Reagovat
smazaný uživatel
Petra, Sam, Simča, Káťa, Lucka, Barča Strýcová.
Reagovat
smazaný uživatel
Serena je podla mna najlepšia hračka :)
ja len dúfam, že Vika alebo Vika s Petrou a Caroline alebo ešte ta mladšia generacia (Genie, Simona) sa aspoň trochu k Serene približia ked odide , v počte týždňov ako NO.1 alebo v GS.
Reagovat
kada.tom
Serena je dlouhodobě někde jinde, než zbytek WTA ... taky má výpadky, ale nikdo není neomylný :-)
Reagovat
smazaný uživatel
teraz to je podla mna super , že je uplne niekde inde , páči sa mi ked Serena dominuje :)
ide mi o to aby sme taku hračku mali aj v buducnosti a nemuseli by sme na nu čakať :D
napr. Petra ma na to hru ale nie je tak psychický na tom dobre
naopak si myslím , že Vika alebo Genie na to maju psychiku , najmä Vika a hru tiež , len nech sa pozbiera z tých zranení čo mala a ma tento rok :/
Reagovat
kada.tom
Vika na to určitě má, však taky dominovala jakou dobu, ale srazila jí zranění ... já doufám a věřím, že se z toho už dostane a od nové sezóny se začne vracet na místa, kam náleží, tj. do TOP 10 a TOP 5 :-)
Reagovat
smazaný uživatel
no , presne. Vika v roku 2012 bola užasna , nebyť Sereny tak dominuje aj viacej :)
v to dufam aj ja , že v nasledujucej sezone to Vika opäť rozbalí a uvidime tu rivalitu = Serena vs. Vika :D
Reagovat
kada.tom
no, má před sebou de facto jen dvě obhajoby - QF na AO a na US Open, toť vše, určitě by měla jít nahoru :-))
Reagovat
smazaný uživatel
presne tak , možno ešte finale v Brisbane ale to je už fakt všetko. :)
bolo by super ak by sa vratila podobným štýlom ako pred rokom Nadal :D
Reagovat
kada.tom
jo, na Brisbane jsem zapomněl :-D ... každopádně návrat á la Rafa by byl parádní :-) ale zůstávám nohama na zemi, taková raketa to asi nebude :-) každopádně když na začátek uhraje něco v Austrálii (alespoň 4R nebo QF na AO), tak budu spokojenej :-) chce to jít pomalu, ale jistě :-)
Reagovat
smazaný uživatel
hlavne nech sa vratí zdrava a nech sa jej nevratia žiadne zranenia v dalšej sezone
Reagovat
smazaný uživatel
negatíva
- vypadnutie Petry
- vypadnutie Marii

pozítiva
- SEEREE BUDE NO.1 AJ CEZ VIANOCE!!!! :) :D
Reagovat
kada.tom
ano, Serena bude nr. 1 i přes Vánoce, to je moc dobře :-)
Reagovat
smazaný uživatel
chcem aby bola No.1 aj Petra a ešte aspoň raz aj Maria
ale vôbec by mi nevadilo ak by tam opäť celý rok (na poste svetovej jednotky) vydržala Serena :)
aspoň by sa priblížila Evertovej v počte týžňov :D
Reagovat
kada.tom
dobře Halep :-D

krásnej jestřáb následovaný DFkem a následně dvě UE :-)
tak Simono - ten set nějak doservíruj :-)
Reagovat
Cico93
Jastrab neposlušnýýýý:)
Reagovat
smazaný uživatel
To je škoda. :( Stačilo pár centimetrů a Ana ten servis neztratila...
Reagovat
smazaný uživatel
A hned vzápětí tři nevyužité brejkboly. :( Simona ty míčky zatím trefuje líp...
Reagovat
smazaný uživatel
Jak to musí dopadnout, aby postoupila Serena?
Reagovat
smazaný uživatel
Ana musí vyhrát ve dvou setech, jinak postupuje Serena.
Reagovat
smazaný uživatel
Dík.
Reagovat
kada.tom
Ivanovic nesmí vyhrát 2-0 na sety. Jakýkoliv jiný výsledek (2-0 pro Halep, 2-1 pro Halep nebo 2-1 pro Ivanovic) posílá do SF Serenu.
Reagovat
smazaný uživatel
myslím, že když Simona vyhraje jeden set. Tak pošle Serenu do semi.
Reagovat
gigin
Reagovat
Cico93
Ajdeeeeee!
Reagovat
smazaný uživatel
Idemoooo!!! Věřím, že Anička je pořádně nažhavená. :)
Reagovat
kada.tom
Tak Simono, pojď si pro set!
Reagovat
smazaný uživatel
psát jeden z posledních příspěvků na TP a vědět, že už pro zatím nebudu číst tu kupici tzv. názorů, proč Petra vyhořela...Jeden velký fakt se podle mě potvrdil. Totiž, že se Petra tam, kde jí to " nesedí " , špatně adaptuje a prohrává. Není to ani trenérem, ani raketou...Na tom potřebuje zapracovat... její styl hry je náročný na přesnost a razanci, prostě není vracečka. Aby dobře hrála svůj styl potřebuje dokonalou pohodu fyzickou i psychickou. V tom je zakopaný pes. Dle mého názoru i přes dnešní prohru se již posunula tento rok velice dopředu a budeme svědky ještě dalších velkých vítězství. Tak, Petro, jedem a stále dopředu !
Reagovat
FulnekUltras
Tak tak...a hlavně nezmatkovat...
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky strašně kvituju (to je dvojsmysl :D), že dnešním dnem bude zas Tenisportal o něco čistší a mírumilovnější místo. Sekta jménem Kvitovci se zas na pár měsíců uklidní. Super!
Reagovat
misa
Hraje se Fed cup, čekal bych větší znalosti kalendáře.
Reagovat
smazaný uživatel
Njn, ženský tenis nesleduju. To mě nenapadlo. Ale tak to už není jenom o ní.
Reagovat
misa
Tak co se raduješ? Pod ATP se snad o Kvitové nepíše.
Reagovat
FulnekUltras
Stejně je zajímavý, jak tady zrovna dnes vylezla spousta nicků (nemyslím konkrétně Tebe), které sem běžně ani nepáchnou... ;-))
Reagovat
Fanda67
jj vyloženě se vyžívali když to petře nešlo ....
Reagovat
smazaný uživatel
" Ženský tenis nesleduju, jen když hraje Kvitová a pak prohraje, tak si zašupejdím, zcela vyjímečně na vlákna o ženském tenise, abych trochu pročistil TP a vše uvedl na pravou míru... Konečně nebudu muset šmejdit v článcích o ženské tenise, zda se tu nevyskytují nečistí kvitovci a nevytvářejí tu nějaké sekty...". Tak takhle si to myslel ? Já jsem myslele, že končím na TP do začátku finále FC - pak se těš na mé sektářské a nečisté příspěvky, tož čau....
Reagovat
smazaný uživatel
když ženský tenis nesleduješ, tak proč řešíš Kvitovce? :) Ono ty vaše dohady s Nadalovcema jsou ještě na lepší úrovni a to je čtu minimálně, jen občas juknu, takže si s Kvitovcema nemáte moc co vyčítat. :)
Reagovat
Roger_Federer
co Queshisti..?
Reagovat
smazaný uživatel
Máš potřebu zase zarýpati, zahradníku? Já nevím, já žádné queshistiyneznám, znám jen queshe, který už tu nikoho snad neprudí. :) Jinak je tu snad každý za sebe ne? Já jsem Kvitovka, fanatička či kdovíco, ty jsi Rogerovec, co věčně rýpe do Forehanda, Forehand do tebe, no a to je věčný kolotoč, na kterém buď sedíš občas hlavou vzhůru, nebo z něho prostě vystoupíš. :)
Reagovat
Cico93
Venco, že si radšej nebol ticho.
S Kvitovcami jeto ťažke:)
Reagovat
smazaný uživatel
cico, však s vámi antikvitovci také.... A drž se raši svých slečen, kámo...
Reagovat
smazaný uživatel
radši...
Reagovat
misa
o Petře po letošním vyhraném Wimbledonu: "Tenhle úspěch z ní buď udělá jinou tenistku nebo se to nestane už nikdy". Myslím si, že bysme si měli nastálo zvyknout na to, že s Petrou už to jiné nebude. Protože k číslu jedna je nutná konzistence na všech površích po celý rok, Petře tahle meta asi unikne. Dokáže ale vyhrávat velké tituly, což je hodně cenné a řekl bych, že pro ni i nejdůležitější.

Petra by potřebovala zapracovat na defenzivě, proti dobré hráčce na pomalém povrchu je většinou otrávená, občas rezignovaná. Proto je velká škoda odchodu vynikajícího kondičního trenéra, ten mohl její pohyb po pár letech radikálně vylepšit. Šafář se na tomhle turnaji ukázal jako zbytečný, není náhoda, že špičkoví tenisté hledají rady tenisových osobností, které byly před pár lety ve stejných situacích...

Co se týče Kotyzy, je taky možné, že jiný trenér by s Petrou nevydržel, že by na to prostě neměl nervy. Ona je strašně nevyrovnaná, jestli je taková i v soukromí, tak potěš panbůh.

Fed Cup bude doufám o něčem jiném, domácí hala s opravdu rychlým povrchem bude hrát velkou roli.
Reagovat
spaniel
Navrátilová už toho nakecala...
Reagovat
smazaný uživatel
Doma se připraví takové podmínky, které budou našim hráčkám sedět, to je přece jasné jako facka !
Reagovat
FulnekUltras
Opravdu zásadní a výrazné fyzické zlepšení je u Petry bohužel limitováno typem postavy. Ale i tak se na nějakou dobu může světovou jedničkou klidně stát. Příležitost se může naskytnout už po Austrálii a v první polovině příštího roku. Možnost personální změny teď vidím jen v angažování člověka, který nutně ani nemusí být promovaný sportovní psycholog, ale měl by mít se sportem a myšlením v něm opravdové osobní zkušenosti a zároveň bude blízký i myšlení Petry, což Martina objektivně rozhodně není.
Reagovat
Cico93
Veľmi zaujímavý pohyb kurzov v zápase Simona - Ana.
Reagovat
Davor1
Bojím sa, že to Simona Anči pustí, aby odpálkovala Serenu. Mám z toho dosť zlý pocit...
Reagovat
pockerface
je pravda,že když jí jednou smetla,že se nechá Serena po kurtu povodit ještě jednou.To podle mně ani náhodou.Takže je možné,že děvčata budou chtít největší favoritku(bez ohledu,že Sereně jeden zápas nevyšel) odstranit.Pak by byl titul otevřený opravdu pro každou ze 4 postupujících.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu proč musí pořád dávat TM do Asijských zemí (Turecko, Katar, Singapur) ale na USA, Evropu a Austrálii se.rou po Singapuru to dají do Dubaje potom do Kuala Lumpur. Dávají TM do naprosto netenisových zemí. Ale ono to je jenom o penezích
Reagovat
Cico93
Keby to Petra vyhrala mal by si rovnaký názor?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo měl. Sice je Singapur krásné město ale TM bych tam nedával
Reagovat
spaniel
To jsou kecy. Jaké netenisové? Možná nemají hráče, ale mají diváky a o to jde.
Reagovat
smazaný uživatel
no diváky má i Island i Angola ale tenis se tam nehraje. WTA to se.re jenom do Asie
Reagovat
Roger_Federer
toz to je hlod..4 Granslemi jsou rozdeleny do 3 kontinentu, je vcelku ligicke, ze se 5 nejvetsi turnaj snazi udat v Asii, kde jeste grabskam neni ( zatim), je tam hlad po tenise a penize.. Angola a Island je opravdu mimo..
Reagovat
smazaný uživatel
No, já četl, že prý v Singapuru je tenis snobský sport. Lidi v tom městě vůbec neví, že se nějaký Turnaj mistryň koná. Taky si myslím, že si víc zaslouží tohle zakončení roku zavedení evropští fanoušci, nebo když už někdo v Asii, tak Číňani. Aby tenis jednou nezačínal připomínat F1, kde taky všechno cpou do Asie, ač tam o to lidi nemají zájem.
Reagovat
FulnekUltras
TM v Pekingu se třeba brzy dočkáme...
Reagovat
smazaný uživatel
hm snad ne další Asijská metropole. Doufám že TM Asii po Singapuru opuští
Reagovat
FulnekUltras
Čína peníze rozhodně má - a taky pro Petru lepší klima. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo sice to tam Petře jde ale zase by tam byl velký časový posun a další Asijský stát ne
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych dala TM do Wuhanu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
já TM do Prahy :D
Reagovat
FulnekUltras
když se Černoušek s Kozderkou pochlapí... ;-)
Reagovat
Fanda67
no jestli mají zbytečných 150-200 mil Kč tak se můžou přihlásit.. Ale až za dva roky :)
Reagovat
smazaný uživatel
Praha je daleko, Budějce by byly lepší. :D
Reagovat
FulnekUltras
taky dobrý...a Peťa by tam mohla bydlet u Liů... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
no ale v Singapuru se bude hrát 5 let, pokud se nepletu.

Třeba za těch 5 roků budeš fandit hráčce, které budou vyhovovat úplně jiné podmínky. Petra už si TM nikde jinde jak v Singapuru zřejmě nezahraje.
Reagovat
misa
Myslím si, že Singapur to má na pět let, takže je to asi poslední město, ve kterém si Petra zahraje TM.
Reagovat
smazaný uživatel
v Singapuru bude TM do roku 2018 a určitě to není poslední město které navštíví Petře není 31 let ale 24 let
Reagovat
smazaný uživatel
5
Reagovat
smazaný uživatel
5 let je dlouhá doba pro kohokoliv.. aji když je ti 20. To, že se udrží tak dlouho ve špičce by byl malý zázrak.
Ani nevíme, jestli v těch 29 letech bude ještě hrát..
Reagovat
Fanda67
misa
já myslel že to má singapur na 3 roky, ale možná máš pravdu ty, když kvůli tomu postavili halu ...
Reagovat
misa
Nemyslím si, že to bude Petra tak natahovat. Třeba si za 3 roky řekne, že už ji to unavuje. Těžko říct, co bude v roce 2019, třeba se už ani nebude existovat WTA.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to nejsou dobré vyhlídky, protože to nebude Petřin oblíbený povrch, jak se ukazuje...
Reagovat
smazaný uživatel
V Singapuru se hraje naposledy v roce 2018 a to Petře bude 28 let, takže klidně může hrát ještě na dalším TM...
Reagovat
Cico93
Noo Mária vidiš, nemohla si ten Mmatchbal využiť:(((
Reagovat
Cico93
Matchbally boli 3.
Reagovat
Davor1
veď ho využila. a ak by ho využila skôr, tak by si sa na to jej škriekanie pozeral o hodinu a pol kratšie. Mal by si byť rád...:-)
Reagovat
Cico93
Tak ono by sa od zajtra praktický začínalo úplne od začiatku.
Mohlo by to dopadnúť všelijako.
Reagovat
Cico93
jj som to nepochopil:)
Reagovat
Mayo
to je trubka :D 5-1 a dva mečbole a takto si to pokakala...nuž
Reagovat
Davor1
Tie výhovorky a zvaľovanie viny na raketu či Kotyzu sú dosť hlúpe. Petra je proste nekonzistentná hráčka, má to v povahe aj v hre, podobne ako u mužov napríklad Wawrinka. Má obrovské kvalitatívne rozpätie, keď hraje na maxime tak vyhráva Wimbledon, keď na tej spodnej hranici, tak dokáže prehrať aj s Kumkhum. Nemyslím si, že by sa to pod iným trénerom zmenilo. Keby chcela byť konzistentnejšia, muselo by to ísť na úkor agresivity a možno by hrala vyrovnanejšie, vyhrala 2-3 menšie turnaje v roku, ale nemala by 2 GS tituly.
Podobne reči, že Petra by mohla byť o parník nr.1 sú mimo. Jednotky ako u mužov, tak u žien oplývajú práve tou vysokou konzistenciou, čo Petra nikdy nebude. Buďte radi, že je aká je, že vyhrala to, čo vyhrala, len málo hráčok za posledné roky dokázalo viac, ako ona.
Reagovat
tommr
s tím nesouhlasím. Petra je tak nekonzistentní i proto, že Kotyza v podstatě úplně rezignoval na jakoukoli snahu o změnu nebo aspoň vylepšení jejího stylu. Tvrzení, že by se to pod jiným trenérem nezměnilo se nedá ničím podložit, protože Kotyza tam prostě nikoho jinýho nepustí ...
Reagovat
FulnekUltras
U Petry lze reálně pracovat jedině na psychice...fyzička a herní projev jsou dány somatotypem, a v těchto směrech se dají udělat změny spíš jen kosmetické.
Reagovat
misa
fyzička jde vždy vylepšit
Reagovat
FulnekUltras
to rozhodně, ale ne tak převratně, aby hlavně s ní Petra přehrávala běhavé vytrvalostní typy hráček...naopak s dobrou psychikou a sebevědomím to může práskat mezi lajny tak, aby se moc neběhalo (viz Serena).
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s tomrr. Podívej se na Lucku Šafařovou jak vyrostla se změnou trenera. Nebo si jen vezmi náš fotbalový narodák s Bílkem a s Vrbou, přičemž sestava je +/- stejná.
Reagovat
smazaný uživatel
A kolik turnajů vyhrála letos Lucka? Pokud vím, tak byla akorát 2x v SF.
Reagovat
tommr
Lucka nemá takový předpoklady jako Petra. V rámci jejích možností se ale letos jednoznačně posunula. Petra oproti tomu neustále přešlapuje na místě ...
Reagovat
Frick
A co to bylo za SF? Baku a Taškent? Ne, byla to Moskva a hlavně WIMBLEDON. WIMBLEDON!
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Petra ten Wimbledon na rozdíl od Lucky vyhrála + titul v New Havenu (P), ve Wuhanu (P5) a finále Pekingu (PM). Povedená půlka sezóny.
Reagovat
smazaný uživatel
O tom žádná, že Petra je mnohem lepší tenistka než Lucka. Nicméně Lucka s novým trenérem jede defacto svoje maximu, u Petry to tak není...o tom je cela diskuze výše, nikdo neříká, že Lucka je lepší než Petra
Reagovat
FulnekUltras
Síla Petře rozhodně nechybí, vyloženě vytrvalostní běhavý typ ale taky nikdy nebude, Kotyza je v podstatě mnohem lepší psycholog než Šafář, ale ještě by se tahle stránka dala výrazně vylepšit. Kolektivní sport je něco úplně jiného.
Reagovat
Jan
Petře chybí lepší fyzička. Stále. I loni na TM odpadávala fyzicky a v semi prohrála, letos to samé. Když říká, že s Wozniackou mlela z posledního. V porovnání s jejími soupeřkami na TM nemá žádné svaly a je i tlustá. Bříško se jí pod trikem rýsovalo. Kdyby měla lepší fyzičku, mohla by ve více utkání aplikovat svůj náročný styl. Jinak se jí to povede jednou a v dalším zápase odpadne jako teď. Když už toho taky měla plné šráky po sezóně.
Reagovat
FulnekUltras
Podle mého ji teď v Singapuru mnohem víc trápilo dost nekomfortní klima pro normální dýchání - což je ovšem její známá Achillova pata, kterou nemůže příliš ovlivnit. Dřina na fyzičce je důležitá, ale v tenisu a hlavně konkrétně v případě Petry se musejí sejít i další faktory.
Reagovat
Jan
Může být, ale kdyby měla lepší fyzičku, stíhala by míče ve všech zápasech a bylo by to výsledkově určitě lepší. Ve Wimbledonu 2011 měla fyzičku dobrou a hned se to projevilo. Sice vyhrála i ten letošní, ale myslím, že s lepší fyzičkou by okamžitě přišly výsledky i v dalších turnajích, GS a TM.
Reagovat
FulnekUltras
Proti drobnějším běhavým hráčkám bude Petra na kurtu limitovaná vždycky. Spíš jde o to, aby pořádně zdokonalovala až automatizovala zbraně, ve kterých je její největší síla. Spolehlivý první servis a minimalizaci nevynucených chyb (z pozic, kde je u míče normálně včas) nedosáhne prostým fyzickým drilem, ale musí být především vnitřně v pohodě, věřit si, dokázat si udržovat sebedůvěru i během zápasu, a vlastní sebevědomí účinně přenášet i na soupeřku (k jejímu naopak deptání), což bývá v ženském tenise obvykle jeden z klíčových předpokladů úspěchu. Tím rozhodně nemyslím, že fyzička má zůstat na vedlejší koleji - ale samospasitelná není. Mimochodem - při srovnání právě s oním rokem 2011 je až nápadné, jak byla tehdy proti současnosti "oplácaná"...podstatný rozdíl byl ale v tom, že na ni ještě nebyl takový výsledkový tlak - šla prostě míček od míčku, dokázala okamžitě zapomenout na nějakou hrubku, a hned vzápětí bez problémů zahrát něco špičkového. V současnosti mám pocit, že se s ní minulé nezdařené momenty ve hře mnohdy víc táhnou, takže pak častěji nedokáže zlomit nepříznivý vývoj zápasu. Po druhém wimbledonském titulu to z ní snad už trochu spadlo, ale někdy se tihle negativní červíci v hlavě přece jen ještě vracejí. Jde o záležitost dlouhodobou, ale věřím, že teď už by se to postupně mělo jen a jen lepšit - i když Petin styl hry ssebou občasné výpadky logicky přináší.
Reagovat
Jan
Ale stejně. Když v zápase fyzicky odpadne jako dnes s Wozniackou, tak s tím moc nenadělá. Je otázka jestli by ji spasilo jen zabíjení jasných míčů do kurtu.
Reagovat
FulnekUltras
Ne všude je tak zběsilé klima jako v Singapuru...plus všeobecně známé chronické astma...jenom v chybějící fyzičce bych prostě problém neviděl.
Reagovat
Jan
Tak jistě, astma, nyní i nová raketa :) Určitě to není jen o fyzičce. Kde je dnes Stosurová ? A kdoví jak by dopadla na TM Šafářová ? Petra to v sobě má, vyhrávat velké zápasy. Ale pořád tvrdím, že s lepší fyzičkou by byla určitě úspěšnější.
Reagovat
Jan
Řekl bych, že fyzička je podmínka nutná, nikoliv postačující :)
Reagovat
FulnekUltras
Jasně, že v rámci jejího somatotypu a nepřetrénování je nutno Petru honit, honit a honit... ;-)))
Reagovat
Jan
Nevím, kdo tu přišel s tím somatotypem a od té doby to všichni pořád opakují :) V období, kdy měla dobrého kondičního trenéra (Ivanko, Všetíček) ne tom byla vždycky lépe. Je sportovec, tak se musí honit :) I když Petra na mně působí dojmem, že se honí nerada, takže si podle toho uspořádává tým, aby ji nehonili :) Kondiční trenéři letěli.
Reagovat
Jan
oprava: na tom byla lépe
Reagovat
FulnekUltras
Hlavně bychom se měli smířit s tím, že Petra není stroj na neustálá vítězství, který stačí nějak normalizovaně seřídit, a on pak už jen automaticky pošlape podle našich představ. Pokud se někdy v ženském tenisu takové "mašiny" objevily, tak to byli vlastně víc chlapi...
Jinak si troufnu tvrdit, že ze současné top10 má Petra nejkřehčí celkovou zdravotní konstituci a největší objektivní limity, se kterými prostě neudělá nic, i kdyby se postavila na hlavu. O to víc obdivu zaslouží za to, co dokázala - a nepochybuju, že ještě dokáže.
Zároveň jsem dalek od nějaké její glorifikace nebo zákazu kritiky, jen by chtělo k tomu přistupovat střízlivě a se zdravým rozumem.
Reagovat
Jan
Mašina na vítězství není nikdo. Jsou to jenom lidi. I Serena občas vypadne. Ale ta je absolutní vyjímkou oproti všem ostatním.
Reagovat
FulnekUltras
Dneska ji Caro měla na lopatě - ale nakonec se to podstatné zase odehrávalo především v hlavách obou soupeřek. ;-(
Reagovat
Jan
Jo jo, v tenise dělá hlava hodně. Nakonec v každém sportu. Ale ta fyzička taky :) Plus technika úderů, je to komplexní věc :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petro, díly za reprezentaci a hlavně za zápas s Marfušou, ted přijde náš vrchol ve FD. Jinak ve finále bych si přál Caro a Simonu a té bych to přál za to že dala Sereně kanára
Reagovat
FulnekUltras
Taky teď fandím Simče.
Reagovat
tommr
Wozniacká byla bohužel jasně lepší ...
I přes dnešní vyřazení bude Petra na konci sezóny nejhůř čtvrtá. Mohla by být dokonce i třetí, ale to by už Halepová nesměla vyhrát ani jeden zápas což se mi zdá dost nepravděpodobný ...
Reagovat
Kozoroh
Po vyřazení Petry a Marfuše držím palce Simoně. Prosím, vyhraj TM! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
to já třeba ještě nevím. Pokud postoupí Serena, tak Sereně. Pokud nepostoupí, tak taky držím palce Simoně :-)
Reagovat
smazaný uživatel
připojuju se k tvému přání :)
Reagovat
sprchon
I bez Petry mi postoupily dvě oblíbenkyně... Všechny tři (Petra, Caro, Aga) postoupit nemohly, takže zklamanej ani nějak nejsem. :) Caro teď hraje fakt dobře. Tipuju finále Caro vs Simona.
Reagovat
kada.tom
finále bude Serena - Aga
Reagovat
smazaný uživatel
Většina předpovídala postup Šarapovové a Kvitové a dála jdou Wozniacka s Radwaňskou :) Bála jsem se, že Petra nebude stačit na Maruš, nakonec ji jedinou porazila. No... tak třeba za rok.
Reagovat
tommr
jj dopadlo to přesně obráceně než většina lidí včetně mě čekala. Nečekaná výhra nad Sharapovovou sice potěšila, ale je to jen slabá útěcha - převažuje zklamání nad selháním proti Radwanský a Wozniacký. Petra nebyla na TM dobře připravená ...
Reagovat
FulnekUltras
Caro je už půl roku vynikajicí, mrzí hlavně porážka s Agou, ke které by podle mě v normálním čase (ne po půlnoci) nedošlo.
Reagovat
FulnekUltras
a to se pak hraje úplně jinak, když je člověk skoro u každého míče včas a fyzicky absolutně ready, takže jej může odehrát optimálně nebo přinejmenším přesně. Petra dnes bohužel byla v situaci zcela opačné, z čehož pak logicky pramenilo i množství UE, daných v úvodu utkání navíc zřejmě i zjevně větším psychickým tlakem oproti již uvolněné soupeřce se zajištěným postupem. Navíc si Bumbrlíček nijak zvlášť nepomohl ani prvním servisem a returnem, v kterýchžto směrech stačil Caroline její běžný standard. Hlavně proto je výsledek jaký je, a Petru to může jedině dál motivovat do tvrdé práce na fyzické kondici, i když samozřejmě víme, že tento faktor nebude v jejím herním projevu nikdy klíčový.
Díky Peti za krásný zážitek ze singapurského vítězství nad Mašou, a hodně štěstí při nadcházejícím finále FC v Praze proti Němkám.
Jedeme dál po své linii a vytrváme !!!
Reagovat
misa
Bumbrlíček bude muset zamakat na tom, čemu se říká profesionální přístup. Je hodně zvláštní, že hráčka jejího postavení má tak velké výpadky na největších turnajích roku a připadá mi, že se nedovede plně připravit na své soupeřky. Ten projev včera a dnes byl jako den a noc. Po pár neúspěšných míčích Petra často zpanikaří a rezignuje.
Reagovat
FulnekUltras
Právě tady (píšu to i výše) vidím prostor pro sportovně-psychologického praktika, který by Petru nevedl jen dlouhodobě v obecné mentální rovině jako Šafář, ale dokázal ji i konkrétně a operativně podle okamžitých podmínek ve spolupráci s trenérem duševně připravit na jednotlivé přicházející zápasy a soupeřky. Celková psychika se zvedá už jen věkem a vnitřním zráním, tu aktuální předzápasovou a zápasovou lze doladit s výše uvedenou pomocí. A ten dotyčný by měl samozřejmě s Petrou objíždět všechny turnaje, ne se ukázat jenom na GS nebo TM.
Reagovat
misa
Tak by to bylo dobré.
Reagovat
smazaný uživatel
díky za pozitivní příspěvek, jeden z mála....Také doufám, že si Petra spraví chuť ve finále FC a už se těším...
Reagovat
pockerface
Petra nepostoupila,ale já jí stejně děkuji za pěkný zážitky.Ono vůbec dostat se na TM je těžké a Petra to dokázala 4x v řadě.Buďme rádi,že jí máme v top10,třeba za rok za dva tam s ní bude Karolína nebo Lucka.Petro díky!!
Reagovat
Jan
Život jde dál. Ať se daří v FC.
Reagovat
Fandina
Přesně tak. Peti držím palce do FEDu a dalších zápasů. Každý den není posvícení. Peti pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Je mi hrozně líto, že Petra prohrála. Na druhou stranu porazila na TM po více jak 3 letech Mashu, což je hodně cenná výhra. Sezona ještě nekončí. Čeká nás FC a já věřím, že si Petra spraví chuť. Momentálně je mi celkem jedno, kdo TM vyhraje, ale přála bych to Sereně. No nic, nebudu truchlit, pustím si hudbu a bude líp. :)
Reagovat
smazaný uživatel
PETRA QUITOVÁ :)
Reagovat
spaniel
:)
Reagovat
sprchon
Trefné, to mě vůbec nenapadlo. :D :)
Reagovat
Frick
vrcholů sezóny Petra zcela vybouchla (AO) nebo dosti zklamala (FO, USO, TM)....
Reagovat
smazaný uživatel
s FO nesouhlasim, tam prohrala se skvele hrajici a na antuce strasne nebezpecnou Kuznou. S ostatnima souhlasim...
Reagovat
tommr
jj s výjimkou Wimbledonu letos Petra nikde neuspěla ... :(
Reagovat
Kozoroh
Tak samo můžu říct o Mášeně, že nikde mimo Paříž neuspěla a pokud Ana neporazí Simonu, tak to samé bude platit i u Sereny...
Reagovat
Pesek12
a přesto je na žebříčku na 3.místě. Docela smutné a něco to svědčí o úrovni současného ženského tenisu. Nebo ne?
Reagovat
tommr
s největší pravděpodobností skončí čtvrtá, ale to je jen detail. Jinak s tebou souhlasím v tom, že to hodně vypovídá o nevyrovnanosti současný špičky ...
Reagovat
Kozoroh
A pak že éra Sereny je silnější než za Chrissie a Martiny...
Reagovat
misa
Na 3 grandslamech byla Lucka lepší.
Reagovat
Frick
To ano. A (a nejen) proto, i když nehrála za celou sezónu ani jedno finále, skončila tak vysoko. Byla úžasně stabilní. Žel jí tato stabilita odešla v poslední zápase WTA sezóny...
Reagovat
Frick
Oproti tomu Nasťa má sice dva Premier tituly, ale jinak dosti často nehrála nic, a tak skončila skoro 800 bodů za Lůcou....
Reagovat
misa
Chtělo by to tu stabilitu příští rok udržet a vyhrát třeba Charleston, to by byla krása :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A pointa? Ve srovnání s ostatními je třetí!
Reagovat
smazaný uživatel
na pořadí ve skupině:( Dvě holky, který měli jasně postoupit se trápí s obranářkami a nakonec vypadnou. Ano, prohrály si to sami :( Snad takový konec sezony nepoznamená ani jednu a příští rok se vrátí silnější než letos! Jo a ty řeči jakože Caro hraje útočně - jojo, měla dokonce 3 winnery za set... Ale to je fuk, byla dnes lepší, skvěle podávala a pomáhala si v důležitých chvílích, Petra nebyla schopná jí přehrát...
Reagovat
smazaný uživatel
Maruško, cos to ztropila! Takhle hnedka 2 Polky v semi.
Reagovat
smazaný uživatel
v druhým, uf.
Reagovat
d@ve
Aga si ten postup do SF tím obdivuhodným obratem vysloužila. A Mária si letos to SM prostě sama nevybojovala. Bude to ještě zajímavé pokračování..
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš jí to vysloužila Maruš. I když Agňa vracela skoro všechno.
Reagovat
d@ve
To bys Márii přisuzoval moc velké zásluhy. ;)
Reagovat
Jimbo
To byla zase ostuda - s takovými 2 propadáky si nezaslouží semifinále. Stačí, aby na druhé straně stála trpělivá hráčka a naše mistryně to vyhází...
Reagovat
smazaný uživatel
13 stupňů východně: Hot Bird 13B
Supertennis HD - frekvence 12476 MHz, symbolrate 29900, polarizace H, modulace DVB-S2 8PSK, FEC 3/4
Reagovat
smazaný uživatel
Caroline,jdeme na to pošli soupeřku domů...máš na to...
Reagovat
smazaný uživatel
Petro, jdeme na to pošli soupeřku domů...máš na to...
Reagovat
Vojtaakk
No zatím na to Petra moc nemá... Caro je pro ní jedna z nejhorších soupeřek, běhavá co málo kazí a hodně vrací.
Reagovat
smazaný uživatel
kde koukáte? Stream...
Reagovat
smazaný uživatel
http://live.shiftyland.net/
Reagovat
smazaný uživatel
díky!
Reagovat
petrulinka
Asi se raději ani nedívej, zatím je to od Petry stejná hrůza jako s Agou
Reagovat
smazaný uživatel
Do haje!
Reagovat
Lina
To byla rychlovka, ale se špatným koncem pro Petru.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist