Kvitová na úvod neztratila set. Postupují také Strýcová a Kr. Plíšková. Siniaková a Vondroušová dohrály

3. 7. 2017, 18:24
Aktuality 111
WIMBLEDON - Jedna z největších favoritek na celkový triumf Petra Kvitová vstup do letošního ročníku Wimbledonu zvládla. Dvojnásobná wimbledonská vítězka si v něm poradila 6-3 6-4 s Johannou Larssonovou, kterou porazila i popáté. Do druhého kola postoupily také Barbora Strýcová a Kristýna Plíšková. Kateřina Siniaková a Markéta Vondroušová skončily v prvním kole.
Petra Kvitová

Petra Kvitová prožívá po prosincovém přepadení pohádkový návrat do tenisového světa. Sedmadvacetiletá Češka se na kurty vrátila neočekávaně brzy již na French Open, kde skončila ve druhém kole, a hned na svém druhém turnaji po návratu v Birminghamu slavila jubilejní 20. titul.

I proto se stala dvojnásobná wimbledonská vítězka jednou z největších favoritek na celkový triumf v rámci právě probíhajícího letošního ročníku Wimbledonu. Svou neporazitelnost na trávě dnes prodloužila po vítězství nad Johannou Larssonovou, kterou porazila i popáté, na šest výher v řadě a zaznamenala jubilejní 30. vítězství na oblíbeném grandslamu.

Kvitová byla po celou dobu aktivnější a hrála na velké riziko. Larssonová se víceméně pouze bránila, a to celkem úspěšně. V prvním kole se totiž česká tenistka před zraky svých rodičů i Radka Kebrleho, jenž jí v prosinci operoval pořezané prsty levé ruky, na výhru celkem nadřela.

Statistiky zápasu
Larssonová - Kvitová
1 esa 7
4 dvojchyby 5
42% 1. podání do kurtu 56%
50% úsp. po 1. podání 76%
54% úsp. po 2. podání 50%
8 vítězné míče 31
10 nevynucené chyby 22
8/10 hra na síti 10/18
2/7 brejkboly 4/6
čas 1:24

Nasazená jedenáctka nezačala vůbec dobře. Na úvod ihned ztratila své podání, když vyrobila tři dvojchyby. Ze špatného startu se ale oklepala, dostala se do ráže a začala Švédku přehrávat.

Za stavu 5-3 to vypadalo, že Kvitová nezvládne úvodní sadu doservírovat, aktuálně světová dvanáctka však zabrala a pěti fiftýny v řadě si došla pro vedení 1-0 na sety už na podání.

Ve druhém dějství se také bojovalo. V osmém gamu přišla Kvitová po dvojchybě o vedení brejku. V následující hře si ale vydřela možnost utkání doservírovat a vzápětí nezaváhala. Zápas zakončila sedmým esem.

"Vrátit se zpět do Wimbledonu bylo obrovskou motivací a jsem neskutečně šťastná, že se to stalo skutečností," řekla Kvitová. V utkání nastřílela 31 vítězných míčů a udělala 22 nevynucených chyb. "Opravdu? To jste mě potěšili," divila se sama dobrému poměru.

Úplně spokojená se svým výkonem totiž nebyla. "Moc ne, ale na druhou stranu jsem vyhrála ve dvou setech. Někdy jsem na sebe moc přísná, takže to takhle nemůžu brát," usmála se Kvitová.

Ve druhém kole se Kvitová utká s nepříliš oblíbenou soupeřkou. Bude jí Madison Brengleová, která dokázala bývalou světovou dvojku v prvních dvou duelech porazit. V tom posledním loni v Tokiu už Kvitová na Američanku našla recept a ve středu bude mít možnost srovnat vzájemnou bilanci.

Na Kvitové byla vidět po vítězství velká úleva i radost

Do druhého kola se probojovala také Barbora Strýcová. Dvaadvacátá nasazená potvrdila roli favoritky proti Veronice Cepedeové. Čtvrtfinalistka ročníku 2014 odstartovala dnešní souboj dvěma prohranými gamy. Poté utkání přerušil déšť a Strýcová za to byla ráda, protože poté začala paraguayskou jedničku jasně přehrávat.

"Byla jsem opravdu hodně nervózní, cítila jsem to na svém dechu a pohybu. Celkem mi pomohlo, že sprchlo, v šatně jsem se trochu uklidnila. Když jsem se vrátila, začala jsem do balónů trochu víc jít, líp jsem servírovala, zvedla jsem se," řekla Strýcová.

Po návratu na kurt celkem šestkrát v řadě Cepedeovou brejkla a vývoj duelu otočila ve svůj prospěch. Výhodu brejku si od stavu 3-1 ve druhé sadě dokázala udržet až do konce.

"Hodně mi pomohl servis. Pořád jsem si opakovala, že do toho musím jít. Vtloukala jsem si do hlavy: 'Pojď do toho, pojď do toho'. Jak jsem se rozšvihala, bylo to lepší," uvedla. Pomohla jí i podpora nejbližších v hledišti. "Měla jsem tam přítele, tátu, ségru i neteř," dodala.

Ve druhém kole si podruhé v kariéře zahraje s Naomi Ósakaovou. Talentovanou Japonku v jediném dosavadním vzájemném měření sil porazila předloni v Tokiu.

V prvním kole uspěla i Kristýna Plíšková. Juniorská wimbledonská vítězka z roku 2010 letos již potřetí porazila italskou veteránku Robertu Vinciovou.

V prvním setu musela Plíšková dohánět manko brejku, za stavu 4-5 likvidovala setbol soupeřky a pro vedení si došla v dramatickém tie-breaku. Druhá sada už byla v jasné režii české tenistky. Rodačka z Loun si suverénně držela servis a Vinciovou dvakrát brejkla.

"Povedlo se to," oddechla si Plíšková. "Nebylo to ideální, ale první kolo nikdy nemůže být úplně krásný. Jsem ráda, že jsem vyhrála. Nehrála jsem skvěle, ale nějak jsem to tam dostrkala."

Ve druhém kole vyzve přemožitelku Kateřiny Siniakové Marii Sakkariovou. Siniaková se na grandslamech letos trápí, v Melbourne, Paříži ani Wimbledonu nevyhrála jediný zápas. Na trávě dnes zaznamenala proti až 101. hráčce světa již třetí porážku v řadě.

S Wimbledonem se v prvním kole rozloučila i Markéta Vondroušová. Osmnáctiletá Češka absolvovala premiéru na grandslamu na French Open a úspěšně. Další ale nezvládla, když po první sadě, kterou vyhrála v tie-breaku, uhrála proti Shuai Peng pouhé čtyři hry.

První kolo zítra ještě čeká českou jedničku Karolínu Plíškovou, Lucii Šafářovou a Denisu Allertovou.

Cibulková se na postup nadřela

Dominika Cibulková se v prvním kole Wimbledonu pořádně nadřela. Loňská čtvrtfinalistka potřebovala šest mečbolů a celkem třikrát nedokázala dopodávat duel s neoblíbenou soupeřkou Andreou Petkovicovou. Němku ale nakonec po téměř tříhodinovém boji udolala a postoupila do druhého kola, v němž bude čelit Jennifer Bradyové.

Suverénně naopak do druhého kola postoupila hlavní rivalka Karolíny Plíškové v boji o tenisový trůn Simona Halepová. Světová dvojka na úvod ztratila jen pět her proti Marině Erakovicové a dále nastoupí proti Beatriz Haddadové Maiaové.

Je to zvláštní, ale světová pětka Jelina Svitolinová se postarala v prvním kole o malé překvapení, když vydřela vítězství nad favorizovanou Ashleigh Bartyovou. Potřetí v řadě si tak Ukrajinka zahraje v All England Clubu druhé kolo. O premiérový postup do třetího kola zabojuje proti italské veteránce Francesce Schiavoneové.

Johanna Kontaová v prvním kole Wimbledonu oplatila porážku z letošního French Open Su-Wei Hsieh. Domácí hvězda povolila rodačce z Tchaj-wanu pouhé čtyři gamy a zřejmě je již po ošklivém pádu v Eastbourne zdravotně v pořádku. Ve druhém kole bude její soupeřkou Donna Vekičová, která ji porazila v letošním finále v Nottinghamu.

Nezaváhala ani pětinásobná šampionka Venus Williamsová. Ta do dějiště Wimbledonu dorazila po autonehodě, při níž zemřel člověk.

Legendární Američanka se po výhře nad Elise Mertensovou, kterou porazila také na letošním French Open, na tiskové konferenci po dotazu jednoho z novinářů rozplakala. Ve druhém kole narazí na Qiang Wang, kterou také porazila na letošním French Open.

Postupuje také Madison Keysová, jež letos odehrála kvůli zdravotním problémům pouhých šest turnajů a po French Open navíc musela na opravnou operaci zápěstí. Američanka v prvním kole přehrála Nao Hibinovou z Japonska a postoupila do druhého kola, v němž se střetne s Camilou Giorgiovou.

Vítězný návrat oslavila Viktoria Azarenková. Bývalá světová jednička a dvojnásobná šampionka Australian Open se na londýnské trávě představila po dvou letech. V prvním kole otočila duel s talentovanou Američankou CiCi Bellisovou.

Ve druhém kole si zahraje s Jelenou Vesninovou, která v ruském derby přehrála Annu Blinkovovou. Proti Rusce všech předchozích sedm soubojů beze ztráty setu vyhrála.

První kolo rovněž zvládla překvapivá vítězka letošního French Open Jelena Ostapenková. Také talentovaná dvacetiletá Lotyška musela do tří sad. Nakonec ale zápas proti Aliaksandře Sasnovičové dokončit stihla. O třetí kolo se popere s Francoise Abandaovou.

• WIMBLEDON •
Londýn, Velká Británie, tráva, 31,600.000 liber
pondělní výsledky (3. 7. 2017)
• Dvouhra ženy - 1. kolo •
Kvitová (11-ČR) - Larssonová (Švéd.) 6-3 6-4
Strýcová (22-ČR) - Cepedeová (Par.) 6-3 6-3
Kr. Plíšková (ČR) - Vinciová (31-It.) 7-6(6) 6-2
Sakkariová (Řec.) - Siniaková (ČR) 6-3 6-4
Shuai Peng (Čína) - Vondroušová (ČR) 6-7(5) 6-0 6-4
Halepová (2-Rum.) - Erakovicová (N. Zél.) 6-4 6-1
Svitolinová (4-Ukr.) - Bartyová (Austr.) 7-5 7-6(8)
Kontaová (6-Brit.) - Su-Wei Hsieh (Tchaj-wan) 6-2 6-2
Cibulková (8-SR) - Petkovicová (Něm.) 6-3 3-6 9-7
V. Williamsová (10-USA) - Mertensová (Belg.) 7-6(7) 6-4
Ostapenková (13-Lot.) - Sasnovičová (Běl.) 6-0 1-6 6-3
Vesninová (15-Rus.) - Blinkovová (Rus.) 6-4 5-7 6-2
Keysová (17-USA) - Hibinová (Jap.) 6-4 6-2
Sevastovová (18-Lot.) - Putincevová (Kaz.) 6-1 7-6(3)
Garciaová (21-Fr.) - Čepelová (SR) 6-1 6-1
Suárezová (25-Šp.) - Bouchardová (Kan.) 1-6 6-1 6-1
Witthöftová (Něm.) - Lučičová-Baroniová (26-Chorv.) 6-3 5-7 8-6
Konjuhová (27-Chorv.) - Lisická (Něm.) 6-1 6-4
Qiang Wang (Čína) - Kai-Chen Chang (Tchaj-wan) 6-3 6-4
Haddadová Maiaová (Braz.) - Robsonová (Brit.) 6-4 6-2
Sabalenková (Běl.) - Chromačevová (Rus.) 6-3 6-4
Giorgiová (It.) - Cornetová (Fr.) 5-7 6-4 6-4
Schiavoneová (It.) - Minellaová (Luc.) 6-1 6-1
N. Ósakaová (Jap.) - Sorribesová (Šp.) 6-3 7-6(3)
Brengleová (USA) - Hogenkampová (Niz.) 6-3 6-3
Abandaová (Kan.) - Naraová (Jap.) 6-2 6-4
A. Bogdanová (Rum.) - Ying-Ying Duan (Čína) 6-4 6-2
Bradyová (USA) - Koviničová (Č. Hora) 6-3 6-1
Watsonová (Brit.) - Zaněvská (Belg.) 6-1 7-6(5)
Beguová (Rum.) - Broadyová (Brit.) 6-4 6-2
Azarenková (Běl.) - Bellisová (USA) 3-6 6-2 6-1
Vekičová (Chorv.) - Vichljancevová (Rus.) 6-7(6) 6-4 6-1
TenisPortal.cz, ČTK, Ondřej Jirásek

Komentáře

111
Přidat komentář
Frick
ITF na Štváně je prakticky povinnost, ale úplně si nejsem jist s ITSkem v Holomóci. Možná na WTAčku v Gstaadu nebo Bukurešti bych jí viděl raději.

Na druhou stranu by tam nebyla nasazená.

Ovšem celkem mne překvapuje účast Týny na stejnym turnaji. Pokud by se dostala do finále, tak se obávám, aby se to negativně neprojevilo co se týče účasti na WTA v Číně, kde by mohla být šance na úspěch vskutku enormní.
Reagovat
EllNino
Bohužel nahoře už to fouká no :) ... Dostavilo se všechno, tlak očekávání, únava z náročné první půlky sezóny, ikdyž některé zápasy byly krátké, stále tam musela vynaložit psychické síly, pak ty přelety, první WTA titul, Fed Cup, první GS kvalifikace, první GS 1. kolo atd atd ... na všechno si teprve zvyká, kzjišťuje, že tam nahoře už každá umí tenis sakra dobře a žádné easy výhry už nejspíš nepřjdou, vše i bude muset vybojovat, ale já jí věřím, stále sbírá zkušenosti, vždyť ona přeskočila několit set pater žebříčku a prostě se ocitla někde, kde to nezná a není s tím zžitá ...

Proto doufám, že opadne to všeobecné haló o skoro top 10 hráčce, a je třeba zůstat pevně nohama na zemi :) A ono si to sedne, navíc tráva no, to je prostě specifický povrch, jeden rok sedne, druhý nemusí ...

Uvidíme, každopádně držím pěsti a drž se :)
Reagovat
tommr
což je samo o sobě největší překvapení. Mrzí mě hlavně, že se dneska neprosadila žádná mladá puška. Doufal jsem, že aspoň některá z mladejch nadějí - Vondroušová, Bellisová, Bartyová, Bouchardová - zkušenější soupeřky zaskočí ... :(
Reagovat
Frick
asi budem muset být rádi za to, když nekiksnou Lucka s Kájou. Denisa bohužel nezadala důvod, proč by se jí mělo věřit :-(

Případná bilance 5/8 nebude propadák, ale ani žádný zázrak.
Reagovat
avos
A Berďa.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nakonec je škoda, že na Donnu nebyl stream. Po tom prohospodařeném 1. setu jsem už moc nevěřil, ale otočila to teda náramně. :) Škoda, že ve 2. kole má Kontu, ale už ji letos jednou na britské půdě porazila, tak proč ne podruhé...

Akorát asi Donna nebude mít radost z výsledku Stana...
Reagovat
kada.tom
bude muset utěšovat, no :-D
a to ještě aby zítra vypadl Kokki a ve 2. kole bude jako mátoha :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ty máš zase starosti, Kadleci...
Reagovat
kada.tom
já ne :-D to by měla být tvoje starost jestli a jak bude Vekic unavená :-D
Reagovat
smazaný uživatel
No furt na tom bude líp než Kyrgios...
Reagovat
Haitik
To je snad poprvé za tu dobu co to spolu táhnou, že je Donna v pavouku GS déle než Stan né? :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je zajímavý postřeh a nejspíš to tak bude... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Od 2. setu byla Vika jasně lepší... Mrzí mě, že moje nej hráčka na turnaji končí už v 1. kole, ale snad aspoň Vika udělá solidní výsledek. Vesninu by měla dát (H2H 7:0).

Aspoň mě zase nemusí mrzet, že jsem si nevsadil. Měl jsem dneska nutkání dát na CiCi a Suarez (protože Evžena je jistota :D)...
Reagovat
kada.tom
Další dvojice skvělých zpráv - Bouchard vyřazena a hlavně Vika to otočila, z toho mám velikou radost :-)
Reagovat
historik
bylo jasné, že se to někde musí zastavit. navíc opravdu těžká soupeřka. Ale i přesto je to zklamání. Vyhraný první set, 2:0 a servis ve třetím. Ale teď to prostě budou jiný soupeřky a je to pořád o sbírání zkušeností. Hlavně je fakt potřeba pracovat na servisu a méně pinkání.
Reagovat
Frick
A neni to hlavně o tom, že si nezvykla na trávu? Co si budem namlouvat - ty výsledky už od Birmu byly prostě slabší. Uvidíme, co s ní udělá návrat na antuku.
Reagovat
FulnekUltras
třeba ve srovnání s Petrou má ještě tak rok a půl čas
Reagovat
tommr
toho třetího setu je škoda, ale Pengová hrála jako neskutečně a všechno jí vycházelo. Za svůj výkon se Markéta rozhodně nemusí stydět ...
Reagovat
horska.kraslice
Tak tak. Peng Shuai je bývalá 14. hráčka světa, která se vrátila po zranění a její forma se v průběhu letošního roku neustále lepší.
Reagovat
VlS
Kdyby tady před rokem někdo říkal, že Markéta dokáže, co dokázala, posílali bychom ho k Chocholouškovi.
Dobrej výkon. Spousta práce čeká, je potřeba dodělat druhej servis (to je slabina) a přitvrdit celkově hru. Ale to půjde.
Reagovat
bIbec
i mi přijde, že Markéta je trošku zvyklá proti slabším soupeřkám po returnu spíš uvést míč do hry a pak je třeba přehát ve výměně. Ale proti tomuhle levelu už je potřeba přitlačit prvním úderem. Samozřejmě bych po ní nechtěl, aby rozdávala tolik dárečků jak třeba Lucka Š.. ale celkově ty returny nemá moc jedovaté. Nemají moc délku, většinou hrané na střed.
Reagovat
dadaft
no nic Markétko, tohle byl samozřejmě velmi těžký zápas proti čínské zdi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ale vyhrát se to dalo.
Reagovat
Vaslab
Markéta bojovala, srdnatě vzdorovala. Bohužel Peng chvílemi bezchybná, hrála jako stroj, minimum nevynucených chyb, spolehlivé podání. :(
Reagovat
tommr
jj podobnej výkon Pengová jen tak nezopakuje. Dneska to řezala jak smyslů zbavená a přitom jí všechno padalo do kurtu. S tím Markéta moc dělat nemohla ...
Reagovat
FulnekUltras
aspoň že Ana jde dál - a nebude to hned tak konečná. Biene po zranění zatím víceméně neškodná.
Reagovat
FulnekUltras
a skvěle samozřejmě i Karlička - kdeže dávné Evži jsou...
Reagovat
Dobry-den
To byla hrůza. Servis, fyzička, fakt děs. Nebyla třeba nemocná? Jinak to nechápu. Byla to smutná podívaná.
Reagovat
FulnekUltras
ještě musí hodně chleba sněst, ale ono se to časem poddá...
Reagovat
dadaft
nevím proč by měla dohánět nesmysle
Reagovat
misa
Je jí 18 a dnes hrála 64. dvouhru sezony.
Reagovat
Dobry-den
Zcela irelevantní. Vječina těch zápasů byly rychlé splachováky v trényngovém tempu.
Reagovat
dunphy
Proč takto trapně píšeš? Dáváš tím akorát víc najevo, že jsi troll.
Reagovat
Dobry-den
Neurážej a omluv se.
Reagovat
dunphy
Lol. :D
Reagovat
blixa
Tvl. "vječina" a "trenyngovém". To je soda ... :D
Reagovat
Frick
Souhlas. Míšo, to bylo od tebe fakt ošklivě hrubé.
Reagovat
smazaný uživatel
Protože nick Frick?
Reagovat
Dobry-den
ALe aspoň chválím za bojovnost. Ta ale sama o sobě nestačí. Na téhle úrovni už ne.
Reagovat
horska.kraslice
Ale, nebylo to tak zlý. Shuai hrála neskutečně, vůbec nekazila. Pro Markétu nastává prostě jiná doba. Takových proher bude muset ještě zkousnout, než se zase posune dál. Je jí sotva osmnáct, stále je ve vývinu :-)
Reagovat
Dobry-den
Dneska dostala prvního kanára v životě. To s ní musí hrozně zamávat.
Reagovat
horska.kraslice
Taky zkušenost. Bude se s tím muset srovnat, nedá se nic dělat.
Reagovat
kada.tom
dobře Shuai :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Vika navázala na zlepšený výkon z konce 1. setu a začala diktovat tempo hry. CiCi zahrála jeden prohoz zralý na "Shot of the day", ale jinak se moc nechytá. Uvidíme, co ve 3. setu...
Reagovat
Jabadu
Bojovnost tam je, ale je to smutný pohled. Nalité míče jí hází na raketu a navíc jí těžce došlo.
Reagovat
Andrew89
vrati vsechno :(
Reagovat
historik
No to je těžký, když si markéta málokdy pomůže servisem:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečný, co Shuai vrátí!
Trpělivost, Markéto, trpělivost.
A 1. podání!
Reagovat
dadaft
Markéta je zpátky a je to s Peng těžká řežba.

taky Azarenka - Bellis je mazec.
Reagovat
Dobry-den
Ale je to dřina
Reagovat
Dobry-den
A k čemu to bylo dobrý? Hned 0:40
Reagovat
Dobry-den
Už nemůže. Válí se po zemi. Škoda.
Reagovat
kada.tom
Ostapenko pokračuje tam, kde v Paříži skončila.
Reagovat
FulnekUltras
už ne dlouho
Reagovat
dadaft
začíná mi lézt na nervy jak herecky dohrává každý pokažený balón.
doufám že ji Aleks vypráší p=rka,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Bloody13
Petro, super, hlavně vydržet! Už jenom 6 zápasů, to je pohoda hele!
Reagovat
historik
markéta i Jirka vedou na úvod rozhodujícího setu 2:0 a oba nepotvrdí:-(( Markéta teda ten servis. Snad se to dá ještě výrazně vylepšit.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten servis!
To je teda něco šíleného... :/
Reagovat
Jabadu
A Maky se ukázkově začíná skládat. Je to škoda, protože zazdila nalité míče.
Jeď, ty dobytku!
:-)
Reagovat
HAJ
Zatím největší zklamání je pro mně výběr přenosů Nova sport. Jako by to nebyla televize z Česka.
Reagovat
FulnekUltras
taky že není - maximálně tak čecháčkovská
Reagovat
vendulkabendulka
A Maky má break! Potvrď to a bojuj!
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že CiCi umí hrát ještě daleko líp, ale Vika byla hlavně na začátku opravdu špatná a dělala zbytečné chyby. Nakonec se ještě ze stavu 0:4 málem vrátila do hry, ale za stavu 3:5 neproměnila tři brejkboly... Asi nejvíc vypovídající je to, že Vika měla v 1. setu dvojnásobný počet UE (18) než winnerů. Naproti tomu měla CiCi míň winnerů, ale taky míň UE.
Reagovat
vendulkabendulka
Jirka Veselý srovnal na 2:2!
Reagovat
smazaný uživatel
A stan udělal pá pá:-)
Reagovat
Dobry-den
Gratulka. Právě jsi dostala prvního kanára v životě a zrovna ve Wimbledonu. To určo potěší :D
Reagovat
Dobry-den
A první brejk! Jedem!
Reagovat
Dobry-den
A nepotvrdila!! Nečekaně!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ta Vondroušová to pěkně babře!
Reagovat
historik
Stan prohrává 1:2 na sety s Medveděvem! Ten je zatím výbornej.
Reagovat
smazaný uživatel
Stan už asi konečná a to je fajn nemusí mít vše!
Reagovat
George_Renel
Největším zklamáním je pro mě zatím kvalita streamu. :-/
Reagovat
Dobry-den
Hrozný, to je fakt. Ale tak co byste chtěli po Pákistánu?
Reagovat
tommr
se zatím drží statečně ... :)
Škoda jen, že Nováci zřejmě nezaregistrovali, že hraje a místo toho dávají asi nejnudnějšího tenistu na okruhu. A stream ještě k tomu nestojí za nic ... :(
Reagovat
vendulkabendulka
To bylo brzké hodnocení. Ale nebudeme házet Makuli do žita, třeba se vzpamatuje.
Reagovat
blixa
Markéta v TB zkušeně ! To jsem nečekal při tom, jak Číňanka snadno vyhrávala svoje servisy.
Reagovat
tommr
TB je v tomhle zrádnej. Hráčka může celej set podávat sebelíp a pak stačí jedna chybička v TB a je po setu ... :)
Reagovat
Dobry-den
Viděl někdo poslední 2 míče v tb u Markéty?
Reagovat
Serpens
Myslím, že na pětce je televizní kurt, tak proč ta zpropadená Nova dává pednost jednomu z největšíchu nudičů ATP?
Reagovat
historik
Markéta skvěle! první set je na světě:-)
Reagovat
letityfanousek
:)
Reagovat
historik
sledujete někdo Veselého? Co to tam vyvádí?
Reagovat
Dobry-den
Není těhotný?
Reagovat
vendulkabendulka
Nemůže, ještě nebyl na vojně
Reagovat
Frick
Jak to, že tam nedaj Markétu, dopiče!
Reagovat
smazaný uživatel
Bo jsou cocoti
Reagovat
fialka
Ešte nech mi dnes vyhrá Johanka a na dnes som spokojná.
Reagovat
fialka
tak vyhrala, mám splnené.
Reagovat
Mac
jak muzes fandit nejake madarce, jeste k tomu takovej robocop...;-)
Reagovat
Haitik
Mandy Minella je těhotná.. :-) Je už skoro v pátém měsíci.. :-) Gratulace!
Reagovat
tommr
tak to už se nedivím, že dneska dostala takovou nálož od Franty ...
Reagovat
Frick
Neplateš si to s tejdnem?!
Reagovat
Haitik
Ne.. :D
Reagovat
Frick
To už je nějak strašně moc, ne? To už je i vidět, ne?
Reagovat
letityfanousek
je nějaká tlustá
Reagovat
fialka
choď k očnému :)
Reagovat
tommr
na kterou nemá zrovna nejlepší vzpomínky - už dvakrát s ní prohrála. Jejich poslední vzájemnej zápas loni v Tokiu ale Petra dokázala vyhrát a snad si s ní proto poradí i tentokrát ...
Reagovat
FulnekUltras
jo tahle ušačka nám moc nevoní, ale když už jsme tady... ;)
Reagovat
Mayo
Ja umrem, Domka prešla cez prvé kolo :D
Reagovat
fialka
Je to prvotný úspech. Verím, že ju naštartuje. Potrebovala to ako soľ.
Reagovat
fialka
Dominika, fajn. Toto je veľmi dôležité víťazstvo, ale boli to nervy. Ja z nej azda aj zošediviem. Za tie nevyužité šance by mala dostať po holej. :)
Reagovat
fialka
Petra, paráda. Len tak ďalej.
Reagovat
vrabejka
Ta Cibulková to nemůže být pravda :D :D
Reagovat
Nola
to asi obidve, ani jedna nechce zvitazit, beru si na trave servisy ako na beziacom pase....
Reagovat
FulnekUltras
pani Cibulková vyzerá v hľadisku ináč dosť chutne... ;)
Reagovat
brixner
Cibule-pistole-cibule-pistole...
To nic, trošku mi jebe ze sluníčka...
Ale Petra to ufulnekovala docela dobře:-)
Reagovat
letityfanousek
jeď co nejdál.. jinak jak dlouho má předplacený protected ranking ten Tursunov? Jen překáží, no ale 35k liber to vlastně omlouvá, i já bych tam jel se zlomenou hnátou :)
Reagovat
Mayo
Pekne Peťa
Reagovat
Rudolfek
Občas by to chtělo i do kurtu. A tu zatáčku, aby soupeřka musela oběhnout zeměkouli. Servis na kříž z obou stran ok.
Reagovat
Pavlis
Petře gratuluji, slušnej výkon. Pár servisů sice neudržela, ale taky vzala, zabrala, když musela. Využila šance, co se jí naskytly. Super. Podporu měla stylovou.
Reagovat
Empe
Nebylo to lehké, ale dopadlo to - a to se cení! :-)
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak - Peťa to vybojovala hodně zevnitř, a to by ji mělo zase trochu zvednout do dalšího zápasu, u kterého pevně věřím nezůstane... ;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist