Kvitová nedala šanci Kerberové a Češky jsou v dalším finále Fed Cupu!

22. 4. 2018, 11:00
Aktuality 145
FED CUP - České tenistky jsou pošesté za posledních osm let ve finále Fed Cupu. O vítězství nad Němkami rozhodla Petra Kvitová, která na antuce ve Stuttgartu přehrála jednoznačně Angelique Kerberovou a napravila tak předchozí zaváhání Karolíny Plíškové proti Julii Görgesové. O již šestý titul od roku 2011 budou Češky hrát v listopadu v domácím prostředí proti Američankám.
© Česká sportovní / Pavel Lebeda

České tenistky vedly po sobotních výhrách Petry Kvitové a Karolíny Plíškové nad Němkami 2-0. Takový náskok ještě nikdy neztratily a nestalo se tak ani tentokrát.

První šanci získat postupový bod měla Karolína Plíšková, v souboji s Julií Görgesovou ale neuspěla. O tři roky starší světové jedenáctce podlehla 4-6 2-6 a v celkově třetím a prvním vzájemném střetnutí mimo tvrdý povrch s ní poprvé prohrála.

Plíšková nedokázala navázat na včerejší skvělý výkon proti Kerberové. Do utkání sice vstoupila výborně, při svém podání měla tři přímé body a eso, ale Görgesová oplatila stejnou mincí a souboj servismanek ve zbytku duelu ovládla. Češku porazila na esa 8-5 a třikrát ji připravila o podání.

"Ona odehrála výborný, skoro bezchybný zápas a já jsem nenabídla nic úplně extra," zhodnotila Plíšková, která se nedostala do hry. Němka hrála odvážněji, o čemž svědčí poměr vítězných úderů: Plíšková měla ze hry jen dva a Görgesová 18.

"Je to výborná hráčka, má letos výsledky, aby předvedla takový zápas. Podceněný to nebylo. Věřila jsem, že vyhraju nebo že to bude trošičku vyrovnanější," řekla Plíšková.

Ve druhé dnešní dvouhře proti sobě nastoupily Petra Kvitová a Angelique Kerberová a na druhý pokus už Češky postupový bod získaly. Kvitová vyhrála suverénně 6-2 6-2 a ve vzájemné bilanci se ujala vedení 6-5. Příští týden se spolu ve Stuttgartu utkají znovu v rámci podniku WTA Premier.

Tradičně agresivně hrající Kvitová deklasovala bývalou světovou jedničku Kerberovou za pouhých osmapadesát minut a oba své zápasy zvládla jasně. V sobotu potřebovala jen o dvě minuty více na výhru nad Julií Görgesovou.

"Na kurt jsem šla nervózní, ale získala jsem rychle brejk a uklidnila se. Vyhrála jsem a přinesla třetí bod," radovala se osmadvacetiletá pětinásobná fedcupoová šampionka Kvitová.

"Jsem samozřejmě spokojená. Přinést třetí bod do šatny, vyhrát semifinále a hrát finále zase doma je super. Motivace hrát zase finále v Praze byla obrovská, to je něco speciálního. Doma je doma a výkony, které jsme ukázaly na kurtu, byly důkazem, že motivace to byla obrovská," dodala Kvitová.

Jako čtvrtá Češka dosáhla na třicet vyhraných zápasů ve Fed Cupu. Nejvíc má Helena Suková (57), za ní následují Hana Mandlíková (49) a Jana Novotná (33). Ve dvouhře mají třicet výher ještě Suková (45) a Mandlíková (45).

Už jen z povinnosti se hrála závěrečná čtyřhra, do níž nastoupily za domácí Görgesová a Anna-Lena Grönefeldová proti Barboře Strýcové s Kateřinou Siniakovou. České tenistky první set vyhrály 7-5 a Němky zápas vzdaly.

Češky hrály semifinále Fed Cupu desátý rok po sobě a pošesté za posledních osm let postoupily do finále. Všech pět předešlých závěrečných duelů v soutěži v letech 2011, 2012, 2014, 2015 a 2016 proměnily v triumf.

Letos budou mít ve finále výhodu domácího prostředí. O víkendu 10. a 11. listopadu narazí v pražské O2 areně na Američanky. Ty i bez sester Williamsových vyhrály semifinále na antuce ve francouzském Aix-en-Provence.

"Domácí finále bylo hlavní motivací, hlavně pro holky. Je to třešnička na dortu za sezonou," řekl Pála. "Ještě toho mají holky hrozně moc před sebou, tři grandslamy, spousta tenisu, snad se jim bude dařit i dál. Byl bych rád, aby holky hrály Masters, aby čekání na Fed Cup nebylo tak dlouhé."

• FED CUP 2018, SEMIFINÁLE •
kompletní výsledky (21. - 22. 04. 2018)
Německo - Česko 1-4 (Stuttgart, antuka / hala)
sobota 21. dubna
Görgesová - Kvitová 3-6 2-6 ... 0-1
Kerberová - Karolína Plíšková 5-7 3-6 ... 0-2
neděle 22. dubna
Görgesová - Kar. Plíšková 6-4 6-2 ... 1-2
Kerberová - Kvitová 2-6 2-6 ... 1-3
Grönefeldová/Mariaová - Siniaková/Strýcová 5-7 skreč G./G. ... 1-4
Francie - USA 2-3 (Aix-en-Provence, antuka / hala)
sobota 21. dubna
Parmentierová - Stephensová 6-7(3) 5-7 ... 0-1
Mladenovicová - Vandewegheová 1-6 6-3 6-2 ... 1-1
neděle 22. dubna
Mladenovicová - Stephensová 2-6 0-6 ... 1-2
Parmentieorvá - Keysová 6-7(4) 4-6 ... 1-3
Hesseová/Mladenovicová - Meysová/Matteková-Sandsová 6-4 3-6 10-6 ... 2-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

145
Přidat komentář
Dobry-den
Odpískala antukovou sezónu.

Toto už je podle mě definitivní konec, bohužel :-(
Reagovat
FulnekUltras
pokud ji něco svalově tahá, nebude v této části sezóny riskovat
Reagovat
Frick
Kdyby aspoň hnula brvou.
Reagovat
Frick
http://www.tennisforum.com/12-general-messages/1304516-lucy-whats-wrong-you.html#post80235226

"Most worrying thing is that her BFF Mattek-Sands has already committed to play Rome, Madrid & RG with Latisha Chan."

A to zasr... mlčení.
Reagovat
PetaM
Promiň, asi jsem blbý, ale kde se tam píše, že Lucka odpískala antuku?
Reagovat
Frick
A jaký jsou myslíš důvody pro to, že BMS se chystá hrát RG s Chanovou?
Reagovat
PetaM
Já se jenom zeptal :D :D

Ale třeba jen nechce nic slibovat Beth a tak jí rovnou řekla, aby si někoho našla. A taky třeba hned nechce naskočit i do debla ... Jasně, asi to je nepravděpodobné, ale já pořád věřím, že Lucku ještě uvidím :)
Reagovat
Frick
Tak já samozřejmě taky doufám, ale tohle už je prostě zlověstný. Z nepříjemný virozy, kvůli který musela vynechat březnovou šňůru v USA se vyklubalo neustálý odhlašování sahající (zřejmě) až k půlce června spojený s mlčenim o sportovních věcech, ale s neustálym zvaněnim okolo.
Reagovat
smazaný uživatel
Karma pro Fricka...
Reagovat
Frick
Jdi do pr....
Reagovat
FulnekUltras
O to větší škoda, že studený Plech loni úplně zbytečně přerušil naši unikátní sérii - přičemž zápas v Tampě měl být sportovně ještě mnohem větší motivací než bude nynější domácí finále. Když už tam ale jsme, nezbývá než urvat další titul - ať ušačky při své obhajobě vzdorují, jak chtějí. Venus podle mého hrát nebude, o Kongovi "po sezóně" ani nemluvím. CoCo, Stephens i Keys samozřejmě umějí, ale... přece jen pořád věřím, že se Loundlová o tu svou dneska odloženou karmu v listopadu ještě popere - nakonec za půl roku se ještě může stát všelicos i v biatlonu. ;-)
Reagovat
Jan
Jo toho loňského možného finále je škoda. Mohla být nepřerušená série, stačilo, kdyby na semifinále dorazila aspoň jedna z těch 4 hráček, co nejely.
Reagovat
Fandina
Které čtyři máš na mysli?
Reagovat
FulnekUltras
nemá cenu nic počítat - v singlech měla mít klíčovou roli Karolína, která se na to ovšem bohapustě vyflákla - Petra byla ještě zraněná, Šafi z formy a Barča reagující s odřeknutím až po Karolíně, by onen potřebný bod ze singlu velmi pravděpodobně stejně neudělala - takže karma je pořád v Lounech, a uvidíme, zda tam po finále zůstane. V opačném případě má už Kája ode mě zase načas pokoj. ;-)
Reagovat
Fandina
Jednou se ti ta nenávist vůči Káje vrátí. Karma je karma, tomu věř.
Reagovat
Jan
4 nejlepší od Petry po Šafářovou. Některé byly zraněné, některé jet mohly.
Reagovat
PetaM
Může za to Petra, že otevřela dveře! To kvůli ní jsme nebyli ve finále FC!!!!! :( :D :D
Reagovat
Jan
Vzhledem k tomu, že to dopadlo 2:3, kdyby jela kterákoliv, dala by ten rozhodující bod v singlu, protože i tak to bylo těsné i v těch prohraných singlech.
Reagovat
Fandina
Na kdyby se nahraje, Petra v té době začala rozhýbávat ruku, Šafi by tam asi moc platná nebyla a Kája s Bárou nejely, to neznamená, že by uhrály tři body, ono se toho vždycky napovídá, ale skutek utek. Je zbytečné to řešit.
Reagovat
Jan
Kdyby prohrály s Karolínou a Bárou v sestavě, tak mě to nemrzí, že udělaly maximum a soupeř byl lepší. Když tam nejely, hodně mi vadilo, že prohrály, když nemusely.
Reagovat
Fandina
Nejely, nevyšlo to. Dostaly příležitost jiné. Je to pryč, teď dvakrát zabodovaly, takže je to OK. Není co řešit.
Reagovat
Jan
Mohly mít o titul víc, navíc také finále v Praze. Teď jak chtějí měnit formát soutěže, kdoví jestli toto finále nebude poslední doma.
Reagovat
Fandina
To jsou pořád řeči k ničemu. Nestalo se. Z nějakého důvodu tam nejely a ty které tam byly neuspěly. K čemu je to se k tomu pořád vracet. Jsou to nářky o ničem.
Reagovat
Fandina
V roce 2013 holky prohrály semifinále na Sicílii, kdyby ho bývaly neprohrály, mohly hrát další finále. A to se hrálo v nejsilnějším složení našich holek. A nebo kdyby bývala tehdejší druhá řada holek bez ověřených opor v Kanadě v roce 2015 nevyhrála, tak by nebylo ani finále a titul v roce 2015 v Praze proti Ruskám. A v Kanadě nastoupily ke svým prvním zápasům Kája, která teprve začala žebříčkem stoupat a Terka Smitka. Obě tam byly prvně a Kája udělala dva a Terka bod. Byla to druhá řada, jako vloni v USA.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, USA má mnohem lepší hráčky než Kanada. Ale kdyby bývala tenkrát druhá řada nevyhrála, nebyl titul. Na kdyby se nehraje.
Reagovat
FulnekUltras
Za Palermo nemůže říct nikdo ani popel. Po Tampě zbyla jen hořká pachuť, kterou Loundlová dodnes úplně nerozptýlila.
Reagovat
Fandina
Pachuť jde s tebe a z tvých řečí. Normální člověk chápe, že ne vždycky všechno vyjde a ne všude člověk je. Jsi hloupý člověk.
Reagovat
Fandina
z tebe
Reagovat
FulnekUltras
znova opakuju - je to úplně jednoduché
Reagovat
Fandina
HLavně ti do toho nic není. Jsi hlupák.
Reagovat
FulnekUltras
úplně jednoduché
Reagovat
Fandina
Mně nemusíš poučovat, co je jednoduché a co ne. Píšu o tobě, chováš se jako magor.
Reagovat
Fandina
Jaká je Kája vím sama. Nepotřebuji našeptávače.
Reagovat
FulnekUltras
úplně jednoduchá
Reagovat
Fandina
jsi hloupý
Reagovat
FulnekUltras
jednoduchá
Reagovat
Fandina
lepší jednoduchá než hloupý jako ty
Reagovat
Jan
Všechno ostatní je v pohodě. Jely maximální možné sestavy. Loni mi to přišlo i jestli nebylo něco v zákulisí, že USA musely prostě vyhrát.
Reagovat
Fandina
Kdyby bývaly v Kanadě holky nevyhrály, tak by to v pohodě nebylo. Já na tyhle konspirace o USA nejsem. Je to směšné.
Reagovat
Jan
A co chemtrails ?
Reagovat
Jan
Třeba kvůli sledovanosti a cenám za vysílací práva. Malá ČR byla tolikrát ve finále a sledovalo to relativně málo lidí.
Reagovat
Fandina
To jsou ale kecy na entou. Vždyť semifinále se taky vysílalo, je to jedno, jestli je to finále nebo semifinále. Líběji se mi tyhle řeči, musím se tomu smát.
Reagovat
lars
Karol by loni Coco v FC na zelene antuce asi neporazila viz. jeji prohra na USO s Coco. Takze by to dopadlo stejne 2:3. A byla by z toho asi jen ztrata casu
Reagovat
FulnekUltras
s vědomím, že holky udělaly maximum co mohly - což je kwa rozdíl
Reagovat
Fandina
a jak víš, že neuděly, co mohly. Jela tam druhá řada. Dostaly šanci, že to nevyšlo, je věc jiná.
Reagovat
Fandina
Miluju tyhle chytráky, kteří nedovedou nic jiného, než kopat do druhých. Jednou se ti to vrátí, věř tomu.
Reagovat
horska.kraslice
Tak, tak. Uvědomuje si ještě někdo, že když Pála loni nominoval do FC Markétu, tak ta nominace byla ještě před Bielem a Markéta byla 233. hráčka v žebříčku? Tyden na to po Bielu odjížděla na Floridu jako 114.
Reagovat
lars
Pala mel stesti, ze mohl nominovat M.V., ktera mela v dubnu 2017 zivotni formu.
Reagovat
lars
Kdybys delal ty sam pro tenis maximum, tak mohlo mit Ceskoslovensko nebo CR vic poharu z DC
Reagovat
tommr
opět předvádí trapnej výkon. Proč do toho debla vůbec nastupuje když se jí nechce hrát?
Reagovat
Jan
To je úlitba za vítězství. Buď rád :) Aspoň jim to víc ladí výškově :)
Reagovat
tommr
tak nakonec to stačilo na výhru i tak, protože Goergesová toho už měla plný zuby a zabalila to ... :)
Reagovat
FulnekUltras
Za loňskou Tampu si dnes Loundlová prostě ten třetí bod uhrát nezasloužila. Teď už má aspoň "nevděčnou práci" za sebou a může se naplno věnovat turnajům, kde to na rozdíl od "nutného zla" FC sype. Hrdlička no comment. Celkově ovšem vynikajicí výsledek našich holek, který asi v této podobě málokdo čekal, zvláště zdejší matchupoví pragmatici, jimž už ale FC stejně dávno nic moc neříká. Kerber to ale vyloženě nezvládala - a zejména včera pomohl také povrch, i když s ním panduři přes noc zřejmě dělali co mohli. Od Petry parádní výkony - tak věřme, že se zas brzy dočkáme nějaké její turnajové exploze. Natrénováno evidentně má - a na zneužívání trenéry nebo nějaké nedefinovatelné bolesti spodku si stěžovat určitě nehodlá. ;-)
Reagovat
lars
necht toho haterstvi nebo karma zpusobi prohru CR s USA v FC
Reagovat
FulnekUltras
to se může klidně stát - viz výše
Reagovat
lars
v mem komentari se jedna o karmu vzniklou tvym haterstvim
Reagovat
FulnekUltras
já budu tým ČR tlačit vždy stejně - s Loundlovou i bez ní
Reagovat
Torn
Poser se z té šňůry, bolševiku.
Reagovat
FulnekUltras
Přepočítej si chechtáky, aby ti náhodou nějaký nescházel.
Reagovat
EllNino
Opět 3 sety, ale výhra nad velmi nebezpečnnou Oceane Dodin se více než počítá ... zítra tedy souboj o postup do MD, zřejmě s Carinou Witthoeft, kterou minulý rok přehrála v Praze
Reagovat
tommr
pokud to bude Witthoeftová tak půjde o zajímavej souboj FC rezerv ... :)
Reagovat
tommr
Petra ještě nikdy neprohrála úvodní FC zápas ...
S Karolínou v sestavě jsme ještě nikdy neztratili FC utkání ...
Stav 2:0 zatím vždycky předznamenal naší konečnou výhru ...
Němky nás dokážou porazit jen když za ně nastoupí Grafová ...
Reagovat
EllNino
Tak ta poslední jistota je fajn :D ... to už se myslím nestane, jen pokud se Štefka stane nehrající kapitánkou :))
Reagovat
Jan
Pěkné jistoty. Takové jisté :)
Reagovat
Pavlis
Petře gratuluji. Už si konečně zasloužila Fed Cup dominanci, jakou měla před lety. Letos fenomenální. Snad zvládne i odvetu na WTA.
Reagovat
tommr
Pála se tam o něco dohadoval s Katkou a Bárou tak snad holky nastoupí i když už je rozhodnuto ...
Reagovat
EllNino
bude
Reagovat
George_Renel
Říkali že ano.
Reagovat
Jabadu
Debl musí být. Svačina to říkal. Jsou tam platící diváci.
Reagovat
lars
Proc? Vsak 2 zapasy se dnes hraly
Reagovat
Jabadu
No ale oni si v neděli zaplatili tři. :-)
Reagovat
lars
Kdyby Karol dnes vyhrala , tak by Kvitko dnes nehralo FC
Reagovat
tommr
za stavu 3:0 se hraje už jen závěrečnej debl, za stavu 3:1 záleží na dohodě obou týmů jestli se bude dohrávat i debl ...
Reagovat
adalv87
Debl se musí hrát vždy.za stavu 3:0 se nehraje dvouhra 4. ale rovnou debl
Reagovat
smazaný uživatel
Jenze nevyhrála. Takže budou tři zápasy
Reagovat
adalv87
Budou čtyři zápasy plus debl.nauc se počítat
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska?Asi ne :)))
Reagovat
EllNino
holkám vydrží ta vítězná nálada, mohly by si ten společný víkend trochu prodloužit, třeba do příštího víkednu :D
Reagovat
Jan
Petra to zachránila. Oba její zápasy byly excelentní. Je na ní vidět, jak vyzrála a jaká to je mistryně. Kerberová to také neustála úplně psychicky, ale není se co divit. Je také pěkné, že v našem týmu, když se nedaří jedné, zastoupí ji druhá. A o tom to je :) Goergesová hrála dnes výborně, naštěstí to nestačilo.
Reagovat
tommr
Goergesová hrála dneska totéž co včera, ale Karolína jí na rozdíl od Petry nedokázala zatlačit do defenzívy. Petra byla tento víkend jednoznačně nejlepší hráčkou ... :)
Reagovat
Jan
Včera se Goergesová v 2. setu už sesypala.
Reagovat
tommr
spíš rezignovala protože viděla, že na ve formě hrající Petru nestačí ... :)
Reagovat
EllNino
Fantastický tenis, snad ji stejně jako v Doha Fed Cup nakopne k další jízdě :) ... Ale bude těžké porazit Angie 2x v řadě během pár dní, to se často nestává
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace českému týmu a Petře ke 2. bodům. Dneska podala opět skvěl výkon.
Rozhodně ani ve Stuttgartu nebude bez šance na titul.

Ted už jenom počkat na finálové soupeřky.
Reagovat
tommr
budou to Američanky - o tom nemůže bejt pochyb. Je jen otázka v jaký sestavě k nám na konci sezóny přijedou ...
Reagovat
Jan
Sestry W a BMS a někdo k nim :)
Reagovat
lars
Serina asi ne.
Asi Coco, Sloane,Keys, Mattek
Reagovat
adalv87
Opice bych se letos vůbec nebál,to spíš Venus
Reagovat
Jabadu
Pokud přijedou Venus a Coco, tak to nebude žádná sranda.
Reagovat
tommr
já bych se bál spíš Stephensový na kterou naše holky neumí ...
Reagovat
PetaM
Ale neumí na ni na turnajích, takže pohoda :D
Reagovat
tommr
je fakt, že při FC utkání bych našim věřil víc ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Finále je za 1/2 roku, takže forma hráček se může měnit. I ta Serena se může nakonec dostat do formy, Venus, Sloane, Coco, BMS, to by bylo skvělé finále.
Reagovat
tommr
Američanky mají proti nám výhodu, že jejich výběr kvalitních hráček je téměř nekonečnej. Pokud ale budou Petra a Karolína zdravý tak bych jim v domácím prostředí věřil proti jakýmukoli americkýmu výběru ... :)
Reagovat
Jan
Když zahrají jak tento víkend, mohlo by to být opět doma.
Reagovat
tommr
za půl roku bude všechno jinak, ale našim věřím. Američankám máme co vracet ... :)
Reagovat
Jan
Loňské semifinále bylo nešťastné. A měl jsem dojem, že neúčast našich 4 nejlepších hráček nebyla jen tak.
Reagovat
tommr
tak to je snad jasný. Petra byla zraněná a ostatním se nechtělo do USA, protože se jim to nehodilo do turnajovýho plánu. Letos bude ve finále úplně jiná situace a pro změnu se dají čekat nějaký absence nejlepších amerických hráček ...
Reagovat
blixa
Ty už si Parmentier pohřbil ? :D
Reagovat
com
ja teda doufam, ze to budou francouzsky, ktery se zdaj byt mnohem shudnejsim souperem:) ..snad to Parmentier zvladne :D
Reagovat
tommr
Parmentier včera propásla velkou šanci proti Stephensový a dneska bude stěží poloviční ...
Reagovat
VlS
výbornej zápas, Angie trochu zklamání, čekal jsem od ní trochu víc.
Reagovat
tommr
antuka naštěstí pro nás není její nejlepší povrch ...
Reagovat
Andrew89
vic neni co dodat!:(
Reagovat
Andrew89
:) tehle smajlik :D
Reagovat
tommr
jj dneska byla opravdu skvělá. Škoda, že takhle nehraje častěji ... :)
Reagovat
Andrew89
jo no....ale tehle turnaj by se mohla chytnout:) ...snad Kerber porazi znova:)
Reagovat
EllNino
tak letos už nám to párkrát ukázala :)) a hned z toho byly 2 poměrně velké tituly
Reagovat
smazaný uživatel
To je moje hvězda! Fantazie,
Reagovat
Empe
Petra zraje jako víno. :)
Reagovat
Pe3k
Pěkně hrála, gratz.
Reagovat
janek_da
no, a je vymalováno i tak
Reagovat
George_Renel
jinak se to nedá napsat a ani není co dodávat.
Reagovat
Fandina
Petra supeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!
Reagovat
adalv87
Finále vítej doma!
Reagovat
EllNino
Bohužel, jedna z nejlepších zemí co do počtu tenistek ve stovce vypadává dokonce z 2. výkonostní skupiny ...

Ale Lotyšky hrály velmi dobře, moc nechápu to nasazování Makarona do Fed Cupu, kde prohrává, co se dá ... to bych věřil více té Eleně i té Natálce ...

Nasťa překvapila včera, dneska to bylo jednoznačné, ale Makaron nepřekvedl za celý víkend skoro nic ... přeci jen, její nejlepší léta v singlu jsou už pryč a navíc doma v Rusku hraje obvykle hodně špatně ...
Reagovat
George_Renel
No jo, když ty jejich vlastenky na to kašlou a ta. co by možná pomohla raději parazituje ba stuttgartské antuce mezi zápasy FC, tak to mají těžké.
Reagovat
Jabadu
Když to Petře jde, nerozhoduje povrch ani soupeřka. Je to jen a jen o ní.
Reagovat
Kozoroh
http://www.wtatennis.com/photos/celebrating-50-years-open-era
Reagovat
Jabadu
Petra už je bez brejku a začíná to být vostrý. Bára s Katkou ve čtyřhře nemají ani stín naděje.
Reagovat
tommr
Petra už brejk zase má a i kdyby prohrála tak debl rozhodně není beznadějnej. Nejspíš by ale zase nastoupila Karolína s Bárou ...
Reagovat
com
Kvitova to uz da:) a zitra, nebo pozitri Kerbrovku vystrili podruhy za sebou :D
Reagovat
tommr
kéž by. V prvním setu Petra pokračovala v tom co předváděla včera ... :)
Reagovat
Hector21
Makarova marná, Katko bez se bodnout..., :(
Reagovat
Jan
Kdyby Kvitová prohrála a Pála nasadí do 4hry místo rozhozené Plíškové Siniakovou a debl prohraje, bude vymalováno.
Reagovat
EllNino
Nu bože :) co by se stalo?
Reagovat
janek_da
bylo by vymalováno
Reagovat
Krisboy
Ušetřená práce.
Reagovat
Torn
Čeští fanoušci by nám Petru s Kájou upálili na hranici. Vlastně to je jedinej důvod, proč jim fandim já, aby z nich zase nebyl terč. :D
Reagovat
tommr
ve druhým setu bohužel úplně odpadla. Tak trochu mi to připomnělo její včerejší zápas s Kerberovou - jen v obráceným gardu ... :(
Petra to ted bude mít těžký ...
Reagovat
EllNino
Následuje pro mě hřeb víkendu Kvitová - Kerber
Reagovat
smazaný uživatel
Jen aby to to nebylo zajímavé až moc :))
Reagovat
VlS
tam dneska spadne i sopel, na co sáhne, to jí vyjde. Pěkně hraje.
Reagovat
adalv87
Plíšková-to jsi 6.hracka světa!?jdi se vystát! nepatříš do top 10!
Reagovat
EllNino
Julie je nadosah top 10 a letos má pomalu lepší výsledky než Karolína... tak co to je za kecy
Reagovat
vendulkabendulka
Nekrmit
Reagovat
adalv87
A koho skopcacka porazila nikoho
Reagovat
EllNino
Jenom třeba letos v lednu porazila pozdější vítězku AO ... ale s trolem se nemá cenu bavit :D
Reagovat
adalv87
Koukáš se do zrcadla? ????
Reagovat
tommr
nehraje špatně, ale Goergesová se oproti včerejšku výrazně zlepšila a zatím je bohužel lepší ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Petra hrála tak rychle a tvrdě, ze jsem vůbec něměla čas hrát svoji hru, navíc skvěle četla podání. S Karolinou to bude jiné. Julie Georges
Reagovat
Krisboy
Wow, to byl start :)
Reagovat
Jan
Ale už se to kazí. Doufejme, že se to zlepší.
Reagovat
Krisboy
Ale ten servis je brutální. Od obou.
Reagovat
Jan
Rodačko z Loun, doklepni to, jinak budeš muset hrát i 4hru :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist