Kvitová přechod na antuku nezvládla, prohrála s Klejbanovovou

23. 4. 2014, 22:40
Aktuality 381
WTA STUTTGART - Petra Kvitová rychlý přechod z tvrdého povrchu, na kterém o víkendu hrála Fed Cup, na pomalou antuku nezvládla. Ve Stuttgartu česká jednička nestačila ve svém úvodním utkání na Rusku Alisu Klejbanovovou, které podlehla 2-6 6-7.
Petra Kvitová

Petra Kvitová o uplynulém víkendu podala výborné výkony v Ostravě, kde přispěla dvěma body k postupu českého týmu do finále Fed Cupu, přechod z tvrdého povrchu na antuku ale nezvládla. Ve Stuttgartu, kde měla jako nasazená trojka v úvodním kole volný los, v dnešním večerním utkání nestačila na Alisu Klejbanovovou.

Čtyřiadvacetiletou Češku v utkání proti bývalé hráčce elitní dvacítky žebříčku, jež je aktuálně v pořadí WTA až 103., srážely nevynucené chyby. Kvitová jich udělala 33 oproti 19 soupeřčiným, zatímco obě zahrály pouze po 13 vítězných úderech.

Po hladce prohraném prvním setu a obratu ve druhém v němž byla brejk pozadu, se Kvitová na chvíli zvedla a za stavu 5-3 podávala na vyrovnání. Servis ale dvakrát po sobě neudržela, a i když si ještě vynutila tie-break, po 80 minutách prohrála 2-6 6-7. V třetím vzájemném duelu podlehla ruské vrstevnici poprvé.



Kvitová tak v Německu neobhájí body za loňské čtvrtfinále a ve světovém žebříčku může klesnout z šestého na sedmé místo. O první letošní výhru na antuce bude česká jednička usilovat na druhý pokus příští týden v Madridu.

Klejbanovová si dnes připsala svůj celkově desátý skalp hráčky Top 10, ale vůbec první od úspěšného boje s Hodgkinovým lymfomem. S jednou z forem rakoviny se prala v letech 2011 a 2012.

V trápení pokračuje finalistka loňského Wimbledonu Sabine Lisická. Světová čtrnáctka, jež letos vyhrála jen pět zápasů, se nechytne ani na domácí půdě, neboť hned v prvním kole prohrála hladce 1-6 3-6 s bývalou světovou jedničkou Anou Ivanovičovou.

"Se svým dnešním výkonem jsem velmi spokojená. Byl to pro mě těžký zápas, takže jsem se soustředila, začala jsem dobře a také jsem výborně podávala. Po celý zápas jsem hrála konzistentně. Dodržovala jsem taktiku a teď jsem opravdu šťastná," řekla Ivanovičová.

"S mým týmem jsme nastavili cestu. Každý zápas a každý turnaj je pro nás nová výzva. Chci mít konzistntní výkony a být v této sezoně čím dál lepší. Na konci roku chci být v Top 10, ale hlavně chci hrát konzistentně, postavení v žebříčku pak přijde samo," dodala šestadvacetiletá Srbka.



Prvním kolem neprošla ani další Němka Andrea Petkovicová, jež začátkem dubna triumfovala na antuce v Charlestonu a o uplynulém víkendu v australském Brisbane pomohla k postupu německých tenistek do finále Fed Cupu. Její sérii sedmi výher v řadě ukončila Italka Flavia Pennettaová, jež zvítězila 7-5 3-6 6-1.

Na dvaatřicetiletou Pennettaovou, jež minulý měsíc v Indian Wells vybojovala svůj nejcennější titul, čeká ve druhém kole vítězka z roku 2008 Jelena Jankovičová. Té před pěti lety ve Stuttgartu zabránila v obhajobě titulu, v celkové bilanci ale s o tři roky mladší Srbkou prohrává 2-6.



Julia GörgesováZ domácích tenistek ve středu uspěla jen Julia Görgesová. Někdejší světová patnáctka, ale aktuálně až 94. hráčka světa, si poradila po setech 6-1 7-5 se Rumunkou Soranou Cirsteaovou a na rozdíl od Petkovicové se tak dokázala rychle vyrovnat s časovým přesunem. I Görgesová totiž hrála Fed Cup v Austrálii, i když nastoupila jen za rozhodnutého stavu do závěrečné čtyřhry. 

"Byl to dobrý zápas. Sama jsem byla překvapená, jak jsem v prvním setu hrála. Byl to prakticky bezchybný výkon. Pokud bych takhle dokázala hrát pořád, bylo by to skvělé," pochvalovala si pětadvacetiletá Görgesová, která před třemi lety ve Stuttgartu vybojovala svůj nejcennější titul.

"Dnešní vítězství je pro mě důležité i pro to, že mi zajistilo místo v hlavní soutěži Wimbledonu. Ale teď se těším a soustředím na všechny antukové turnaje. Nejen tady ve Stuttgartu, ale i v Madridu, kde jsem před třemi lety hrála dobře také. A samozřejmě hlavním cílem je French Open," dodala Görgesová, jež se ve druhém kole utká s Ivanovičovou. Se Srbkou prohrála 4 z 5 vzájemných soubojů, na antuce však bývalou vítězku Roland Garros vyzve poprvé.

- WTA PREMIER STUTTGART -
(Německo, antuka / hala, 710.000 dolarů)
středeční výsledky (23. 04. 2014)
• Dvouhra - 1. kolo •
Ivanovičová (9-Srb.) - Lisická (Něm.) 6-1 6-3  
Görgesová (Něm.) - Cirsteaová (Rum.) 6-1 7-5
Pennettaová (It.) - Petkovicová (Něm.) 7-5 3-6 6-1
• Dvouhra - 2. kolo •
Klejbanovová (Rus.) - Kvitová (3-ČR) 6-2 7-6(3)
Erraniová (8-It.) - Kanepiová (Est.) 6-3 6-3
• Čtyřhra - 1. kolo •
Lottnerová/Zajaová (Něm.) - Barthelová/Birnerová (Něm./ČR) 4-6 6-4 10-8
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

381
Přidat komentář
Frick
Neudělá Tenisportal vyjímku a nedá sparta Prague Open do hlavních turnajů?

Takovýto turnaj by si tu WTA nálepku skutečně zasloužil. Proč aspoň nešla ta WTA 125k kategorie? :-( Bejt to na Štváně, tak se ten turnaj nemá v názvu to ošklivé slůvko na (vždy malé) "s".
Reagovat
Fandina
Světlana výborně. Gratulka!!!
Reagovat
smazaný uživatel
vypráskej Simonu a pak všecky ostatní.
Dream finale - Karlička a Světlanka :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ne vážně. Finále dvou sympatických hráček je vždycky celkem nuda. Takže raději ruské finále Maria a Světlanka.
Reagovat
smazaný uživatel
Teda já vypráskám tebe :) Ach jo, Simčo, tak ty jsi taky v čudu..
Reagovat
smazaný uživatel
držím palec a konečně hezký outfit :)
Reagovat
VlS
Karlička ti na oranžový špíně postupuje. Hrála moc pěknej antukovej tenis. Angie nebyla moc pozadu, ale kousíček chyběl.
Reagovat
tommr
krásnej tenis z obou stran. Petra by se měla povinně dívat, aby viděla jak se má na antuce hrát ...
Reagovat
PetaM
A na co to Kerber je, když stejně prohraje? :D Tolik ztracených sil pro nic :D :D
Reagovat
Davor1
Navarro hrá neskutočne. Angie nie je zlá, ale dnes to nestačí.
Kvitová toto nikdy hrať nebude, pretože patrí do kategórie hráčok ako Sharapova, Ivanovič či Azarenka, ktoré sú vysoké a hru majú založenú na razancii. Naopak, slabší pohyb ich bude vždy na antuke limitovať. Tieto hráčky fakt nemám rád, vôbec ma ich tenis nebaví a navyše, to škriekanie u Sharapovej a Azarenky ma neskutočne irituje. Mám rád práve Kerber, Agu a Halep, teda úplny opak Kvitovej a spol. ;)
Reagovat
tommr
já bych ještě Kerberovou neodepisoval. Každopádně je to zápas ve kterým by si postup zasloužily obě hráčky ... :)
Reagovat
PetaM
Takových zápasů bylo více a stejně skončily v prvním kole. Tady se na zásluhy nehraje - je to sport ...
Reagovat
tommr
jj Suarezová hrála dneska fantasticky a zaslouženě postupuje i když Kerberová hrála taky dobře. Na Suarezový se mi líbí, že se z původně ryze defenzivní hráčky propracovala k aktivnímu pojetí ... :)
Co se týče Petry tak tu nelimituje ani tak pohyb jako spíš neschopnost opakovaně trefit kurt. I když to samozřejmě s tím horším pohybem částečně souvisí ... :(
Reagovat
Davor1
Suares- Navarro sa v poslednej dobe dosť zlepšila a zajtra jej dávam veľké šance proti Errani. Presne to ofenzívnejšie poňatie sa mi na nej páči, a ten jednoručný bekhend je parádny, tie uhly, ktoré ním dokáže hrať sú obdivuhodné. Angie patrí k mojim trom top (s Agou a Simou) ale dnes proste bola Carla nad jej sily a zaslúžene ide ďalej...
Reagovat
tommr
na zápas Errani-Suarez Navarro jsem hodně zvědavej. Pokud bude Suarezová hrát tak jako dneska tak Erraniovou smete. Vždyt dneska Kerberová vracela i nemožný a stejně jí to nebylo nic platný ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To Petra je chytřejší, ta se z kurtu vypráská rychle sama, že?
Reagovat
PetaM
Přesně :D :D :D Brát prohry i s optimismem :D :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
aby toho optimismu nebylo příliš :)
Reagovat
PetaM
Tak já optimistický být můžu, já nejsem Petra :D Ať si hraje, co uzná za vhodné, co já se nad tím budu rozčilovat :D Ať se starají jiní, já jsem optimista. Petra není jediná hráčka na světě, fandím i jiným :D
Reagovat
rosm
PetaM, to jsme se meli jako zase za bricho popadat, tvyma stupidnima commentama??
Reagovat
smazaný uživatel
To sem chodíš jako pořád prudit nebo co? Jestli ti PetaM vadí, tak si ho nevšímej a neotravuj tady zase ty svýma komentama.
Reagovat
slacker
Lunej ochrankyne exotu
Reagovat
smazaný uživatel
já nejsem ničí ochránkyně a hlavně, že víš, kdo je exot a kdo ne. Pod svícnem největší tma?
Reagovat
Fandina
slacker ... ty jsi tak trapný, že si to ani neuvědomuješ ... sorry
Reagovat
slacker
Tak na tom koho povazuji za mistni exoty se shodnu s vice lidma. Takze se o svuj usudek nebojim. Proc gratulujes Q a zastavas se PetaM je mi trosku zahada. Jeste ti zbyva fandit Fandine
Reagovat
slacker
A vida nacpala sem sama ani jsem ji nestacil zminit
Reagovat
Fandina
Ty o Fandině pomlč, ty tak akorát dovedeš nadávat, rýt, máš z toho radost, to to děláš a ještě se tu s tím chlubíš. Je mi tě líto.
Reagovat
PetaM
Jasně, že se na svém názoru tady shodneš s více lidma. Protože tady začínají chodit tobě podobní - totiž burani, hloupí a primitivní lidé. Ale já se o tebe nebojím. Medúza to bez přežila 650 let. MÁŠ JEŠTĚ ŠANCI!!!! ;) ;)
Reagovat
PetaM
* Medúza to bez mozku přežila 650 let ... ;)
Reagovat
PetaM
Popadej se za co chceš, třeba za svůj pivní pupek, to je mi tak nějak úplně jedno ...
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně nevím, proč to vůbec řešíš, komu gratuluju nebo ne. Já se sem nechodím dohadovat jako někteří nebo nadávat. A gratulaci k svátku napíšu klidně i tobě, kdybych znala tvoje jméno. Začalo se to tady dost hádat, takže TP nějak ztrácí svůj smysl podle mě. A mně je zase záhadou, když jsi býval fajn a byla s tebou sranda, proč se teď chováš jak se chováš.
Reagovat
smazaný uživatel
podle toho videa Petra nehrála špatně.. Ruska hrála dost agresivně
Reagovat
Fandina
Petra dost chybovala, ale ona jí k tomu taky donutila. Souhlasím, Klaybanova hrála útočně a silově. Ne nadarmo byla před nemocí ve dvacítce.
Reagovat
PetaM
Myslím, že hlavním faktorem byly petřiny chyby. Kdyby nehrála tak silově, přehodila síť minimálně 2x ze strany na stranu, Alisa by neměla šanci to doběhnout. Ale tak byl to první zápas na antuce, bez jakékoli přípravy. Řím bude lepší. A když ne, tak se nic neděje, je to její práce, ne naše :D My za to prachy nedostaneme :( :( :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Taktéž se mi zdálo, Klejbanová byla dobrá.
Reagovat
misa
Petra hlavně udělala 33 UE, což je docela dost na 2 sety. V 1. setu měla katastrofální úspěšnost 1. servisu (myslím, že kolem 40 %).
Reagovat
tommr
z několika vybranejch momentů se nedá usuzovat na úroven hry. Petra hrála včera opravdu mimořádně špatně ... :(
Reagovat
slacker
Asi poprve se mi pri sledovani streamu s Petrou stalo aby bylo evidentni ze micek poleti ven jeste pred uderem.
Reagovat
smazaný uživatel
Veřím že v Madridu a Římě to bude lepší. hold šla z velmi rychlého povrchu na antuku bez přípravy a Klejbanová hrála velmi dobře veřím že se Klejbanova vráti to TOP 20 protože hraje skvěle. Jankovič bude mít z ruskou co dělat
Reagovat
PetaM
Já si teda myslím, že ji Jelena smete celkem rychle. Zase tak dobře s Petrou nehrála :D A Jelena vrátí o 95 % více míčků, než včera Petra :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Blahozelam A.Ivanovic
Reagovat
VlS
dobře začla a pak hukla. No aspoň nejhezčí tenistka postupuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky se mi Petra včera celkově líbila,ale abych si ten obraz uchoval,tak jsem šel raději spát a asi dobře.
Reagovat
paulmara
entry list na 100K Praha je vydaný
Reagovat
misa
Ty jsi paulmara z Hello Kvitty?
Reagovat
Fandina
MAIN DRAW - last modified on 24 Apr 2014
1 Lucie SAFAROVA (CZE) 26
2 Klara KOUKALOVA (CZE) 31
3 Barbora ZAHLAVOVA STRYCOVA (CZE) 57
4 Yanina WICKMAYER (BEL) 60
5 Karolina PLISKOVA (CZE) 66
6 Anna Karolina SCHMIEDLOVA (SVK) 70
7 Patricia MAYR-ACHLEITNER (AUT) 79
8 Dinah PFIZENMAIER (GER) 83
9 Mona BARTHEL (GER) 87
10 Alison VAN UYTVANCK (BEL) 88
11 Sharon FICHMAN (CAN) 91
12 Shahar PEER (ISR) 92
13 Olga GOVORTSOVA (BLR) 99
14 Misaki DOI (JPN) 100
15 Anna TATISHVILI (USA) 103
16 Nadiya KICHENOK (UKR) 104
17 Luksika KUMKHUM (THA) 105
18 Silvia SOLER-ESPINOSA (ESP) 106
19 Estrella CABEZA-CANDELA (ESP) 107
20 Petra MARTIC (CRO) 108
21 Mandy MINELLA (LUX) 109
22 Magda LINETTE (POL) 110
Reagovat
Fandina
QUALIFYING - last modified on 24 Apr 2014
1 Anna-Lena FRIEDSAM (GER) 111
2 Jovana JAKSIC (SRB) 114
3 Andrea HLAVACKOVA (CZE) 115
4 Vesna DOLONC (SRB) 116
5 Johanna KONTA (GBR) 118
6 Timea BABOS (HUN) 119
7 Irina-Camelia BEGU (ROU) 120
8 Heather WATSON (GBR) 123
9 Claire FEUERSTEIN (FRA) 124
10 Tadeja MAJERIC (SLO) 127
11 Mariana DUQUE-MARINO (COL) 129
12 Alexandra PANOVA (RUS) 130
13 Evgeniya RODINA (RUS) 130
14 Kiki BERTENS (NED) 131
15 Melanie OUDIN (USA) 132
16 Olivia ROGOWSKA (AUS) 133
17 Alexandra DULGHERU (ROU) 134
18 Kristyna PLISKOVA (CZE) 135
19 Maryna ZANEVSKA (UKR) 136
20 Danka KOVINIC (MNE) 137
21 Kateryna BONDARENKO (UKR) 137
22 Victoria DUVAL (USA) 138
23 Veronica CEPEDE ROYG (PAR) 139
24 Ons JABEUR (TUN) 140
25 Kristina KUCOVA (SVK) 141
26 Cagla BUYUKAKCAY (TUR) 143

Zdroj
http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women%27s-tournament/info.aspx?tournamentid=1100031537
Reagovat
paulmara
Hello Kvitty? to zní směšně
Reagovat
misa
Hm, tak asi nejsi.

http://www.tennisforum.com/forumdisplay.php?f=1484
Reagovat
paulmara
Slyšel jsme, že tomu říkáte fanklub
Reagovat
misa
Hello Kvitty nemá s TP nic společného a nezaznamenal jsem, že by se o této stránce tady lidi nějak zmiňovali. Je to ale klidně možné, protože většinu diskusí tady nečtu. Objevuje se spíše kritika, že TP není fanklub Petry Kvitové a fanoušci PK by neměli okřikovat druhé za kritické příspěvky na její adresu.
Reagovat
tommr
obsazení je srovnatelný s menšíma WTA turnajema - 14 hráček z první stovky, dalších 8 těsně za ní. Katka Siniaková se nedostala ani do kvalifikace ...
Reagovat
Fandina
Nevím, jak to bude, ale ještě jsou nějaké WC, takže Katka třeba půjde do hlavní soutěže. Myslím, že vloni to tak měla. Já bych si přála ještě WC Lucce Hradecké, ale nevím, jak to bude.
Reagovat
smazaný uživatel
se mají dávat začínajícím hráčkám, né témeř třicátnicím, které už šanci dostaly ...
Reagovat
Fandina
Já předpokládám, že WC dostanou začínající hráčky, vloni to tak bylo určitě, ale někdy se dávají i těm starším a zasloužilým :-) Lucka tady také jeden ročník vyhrála a ještě jí není třicet ... úsměv
Reagovat
VlS
Gigine, tys to určitě vyzvonil Julii pěkně za tepla, ta má teď v hlavě mimina a hraje prd. Zatřep s ní! Já řvu jak protrženej a furt chrní
Reagovat
gigin
S Julkou není lehké pořízení, kamaráde :DDDD
Reagovat
Karl
Velká gratulace. Moc jim to přeji. Jsou moc nádherný pár. Mám za ně obrovskou, obrovskou radost. :3 :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Také gratulace!!! :-)
Reagovat
gigin
Jelena už to ví?
Reagovat
gigin
Dragi moji prijatelji,
Sa mnom ste proziveli mnoge lepe i teske trenutke u karijeri. Ne mogu biti srecniji covek jer imam zdravlje, ljubav i Bog me je blagoslovio da radosno sa svojom Jelenom ocekujem novog clana porodice Jelena je trudna!
Reagovat
Fandina
Tak to je radostná zpráva. A už se ví, bude-li to holčička nebo kluk?
Reagovat
VlS
Ale to nedokazuje, že to Jelena ví, třeba jí to ještě neřek :-))
Reagovat
EllNino
Krásně Julinkooo :D !
Reagovat
gigin
Jj :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj,pekny den!Nekomentujem tu,ale dnes blahozelam Marii Sharapovej s Vasim dovolenim.To je z mojej strany vsetko.Vsetkym zelam hlavne dobre zdravie,lebo to je najdolezitejsie z toho vsetkeho.
Reagovat
slacker
Bez si zase otevrit ucebnici anatomie
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Maruš znovu výhra a znovu jsem to skoro neviděl! :DD
Viděl jsem zase jen poslední tři míče, takže fakt paráda! :DD
Ale jak se ze začátku ten los zdál těžký, tak to nakonec dala!! Na její zápas s Agou se mega krutopřísně těším!! Ten už chci vidět! :D Doufám, že zopakují zápas v Istanbulu a že Maruš znova vyhraje! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Vidno, že Masha chce ten titul až veľmi, no uviime zajtra.
Reagovat
VlS
Ty brďo, krutopřísně? tak to se ti raděj vyhnu.
Reagovat
smazaný uživatel
Aga vyhraje!!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Nasťa bohužel nepřekvapila, tak Ago davaj :)
Reagovat
VlS
Tak na to jsem hodně zvědavej.
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky, mám ještě v paměti jejich skvělou přestřelku na TM 2012 :)
Reagovat
dadaft
chtělo by to držet servis Nastěnko.
Reagovat
smazaný uživatel
Proboha... Do čeho ju zase navlekli. Taká košelka. To už bylo prostěradlo co měla v Miami. O jejím výkonu už nemusím nic říkat. Všichni víme, že je to už trapné.
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDDDD aj na najkrajšej tenistke by to vyzeralo hrozne
Reagovat
smazaný uživatel
Nejkrásnější tenistka by si to doufám nedala-snad má vkus..
Reagovat
smazaný uživatel
no jo
Reagovat
smazaný uživatel
Dejte už Petře pokoj. Tyhle diskuze o ničem jsou tu skoro pořád. Nemá to cenu, stejně nic nevyřešíte. Tak včera prohrála, vždyť o nic nejde. Je to jenom sport. :)
Reagovat
smazaný uživatel
přesně tak,podívejme se na to taky pozitivně,Petře to včera moc slušelo,konečně vypadala aspoň vzhledově,že do TOP 10 patří,což předtím i kvůli zevnějšku byla napadána a to další přijde proto, že to najednou asi nejde.
Reagovat
aligo
Nesnáším lidi co fandí jen když se daří.... Správnej fanda fandí pořád....
Reagovat
slacker
Nesnáším lidi co nesnasi lidi co fandí jen když se daří.... Správnej nesnasec nesnasi pořád....
Reagovat
Fandina
Nesnášet je negativní reakce, myslím, že u fandění je zbytečná. To je spíš o povzbuzování, hnaní dopředu, pozitivum. To se hodí ke sportu, ne negace.
Reagovat
Titan
Kupodivu jsem rychle nenašel slovníkový význam slova fandit, takže si nejsem úplně jistý odpovědí, ale jsem si jistý, že to není synonymum pro zaslepenost...:-)
Reagovat
pepin
Docela správně, když kritizuji nebo mám připomínky tak to neznamená, že nefandím. A s tou zaslepeností jsi to trefil, ještě bychom mohli použít slovo k zaslepenosti, omezenost.
Reagovat
Titan
Čili čistě teoreticky.
Fandina = omezená, zaslepená fanynka, za sebe bych dodal infantilní a sebestředná...:)
Reagovat
slacker
... a dela buuuuuuu
Reagovat
Fandina
A tvůj profil je jaký?
Reagovat
Roger_Federer
Se tady tas pobavil..Petra to je vdecne tema;)

Mohl by mi tedy nekdo z Vas fans ( quesh a spol ), vysvetlit, kdyz je vsecko tak v poradku, proc za posledni 2 roky, od jara roku 2012 nastal u Kvitove ten herni a vysledkovy propad?? A kdy to nabere opacny smer?...dekuji

PS:Fandino, tvuj komentar neni nutny.
Reagovat
Fandina
Tak to je škoda, že můj komentář není nutný a důvod?
Reagovat
Fandina
Není ta tvoje otázka hloupá, proč nehraje Petra jako dřív? Nehraje, protože jí to tak nejde. Na to se nemusíš ptát. A jestli je to tak v pořádku, tak to asi není, na to se také nemusíš ptát. Nebo ano?
Reagovat
Roger_Federer
:) :) :)....

Nezlob se, ale nez neco vysvetlovat tobe, to to raci vysvetlim opici ; ), ta to rozhdne pichopi rychleji a nebude to 2 hodiny okecavat.
Reagovat
Fandina
To je právě přesně naopak. Musíš mi to trpělivě vysvětlit, stejně tak jako opici, abych to pichopila, jak si napsal. Koukej to vysvětlit!
Reagovat
Fandina
A žádné okecávání dvě hodiny. Vysvětli to jasně, bez okecávání.
Reagovat
spaniel
Klasický mimoňek. Autu se pokazí a nejede. Proč nejede? Nejede, protože mu to nejde. Super vysvětlení. Takový mechanik by se asi neuživil. Všechno má své důvody a Petřin propad taky.
Reagovat
Roger_Federer
Nezlob se, mam ted praci, rekni doma odbornikum oni ti to vysvetli tak aby si to pichopila, maji vetsi zkusenosti jak stebou pracovat a mluvit, aby si chapala, blaznum se nesmi odporovat.
Reagovat
VlS
Připomíná mi to jeden prastarej leteckej vtip. Zápis pilotů do palubního deníku: něco je pojažené. Zápis mechaniků : něco jsme opravili. Asi tak.
Reagovat
Fandina
Kdybych věděla, jaké jsou důvody, proč Petra hraje pokaždé jinak, tak bych je uvedla. Petra byla úspěšná v roce 2011, má pořád od roku 2009 stejného trenéra a psychologa. Mění jen kondičního, fyzioterapeuta a to několikrát. Takže v roce 2011 to šlo, teď ty výsledky má jiné. Kde je problém by mě zajímalo také. Na druhou stranu, Petra i v roce 2011 hrála nahoru a dolů jako nyní, takže třeba jsou ty její výkyvy normální a už jiná nebude. Ostatně, je tři roky v top 10.
Reagovat
Fandina
Roger_Federer ... když napíšeš, že něco nepochopím, tak to buď dovysvětli nebo to nepiš.
Reagovat
slacker
Nestekej, nebuc a uz nepis
Reagovat
Fandina
slacker ... hezky ses projevil, plivnout, kopnout, hlavně, že se ti ulevilo, že?
Reagovat
misa
Nemůžeš si už najít jinou zábavu než diskuse na TP? Je to smysl tvého života?
Reagovat
Fandina
A co ty, proč ty si nemůžeš najít něco jiného, než diskusi na TP, ptám se. Je to smysl tvého života? Ode mě cheš nepsat a sám budeš? Ty můžeš, druhý ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Protože on/ona tu nikoho neobtěžuje takovým způsobem jako ty.
Reagovat
misa
Vidíš mě tu snad 24 hodin denně diskutovat pod každým článkem jako to platí o tobě? Chtěl bych se s tebou setkat, protože tak zvláštního člověka jsem asi nikdy nepotkal :-)
Reagovat
Fandina
Uvědom si, že jsi na veřejném webu. Já na nikoho neútočím a píšu i tenise. Jestli se ti moje příspěvky nelíbí, nečti je.
Reagovat
Fandina
Pokud někdo někoho neuráží, nebo nenadává mu, může si tu psát kdy chce a co chce. Na tom není nic zvláštního a ani nevím, proč bych ti já měla připadat zvláštní a chtěl by ses se mnou setkat.
Reagovat
Roger_Federer
Zamyslela ses uz nad tim proc tolik lidi zde ma problem zrovna s "tebou"?
Reagovat
Fandina
Tak to mi vysvětli, proč na mě každý tak útočí, to by mě také zajímalo. Nikdy jsem nezačala já. Vždycky dal někdo k tomu podnět. Takže poraď, proč, když na nikoho nenadávám a ani by mě to v životě nenapadlo to dělat. Nemám zájem. Tady fandím a pořád se to někomu nelíbi. To mi pověz, proč tomu tak je.
Reagovat
Roger_Federer
Dobre, tak to udelame tak, napis svuj vlastni nazor proc myslis, ze tomu tak je.A ja ti to pak vysvetlim..
Reagovat
pepin
Tys to ještě nepochopila, proč Tě tu tolik lidí nemusí a kritizuje? Tak se nad sebou zamysli zda to není třeba proto, že do všeho, slušně řečeno "mluvíš", jinak na ostro "kecáš" a otravuješ tím lidi. Třeba s BMI.
Reagovat
slacker
Kdyz nebudes psat a reagovat dokola na vsechno tezko se tu do tebe nekdo pak muze navazet zniceho nic. Q ubral a ma letos vyrazne mene problemu, vem si z neho priklad.
Reagovat
smazaný uživatel
Uvědom si, že když jsi jak ta největší kráva úplně zbytečně zapletená do každého vlákna, jen abys mohla trollit, tak se to prostě občas nedá nečíst, pochop to, samozřejmě se snažím tvému jménu pokaždé vyhnout, ale nejde to.
Reagovat
Fandina
Nezlob se na mě, ty napíšeš, že vadím lidem, ale nevíš proč. Přece sám musíš vědět, co ti na mě vadí. Hlavně nenapiš, že jsem blázen. To je to poslední řešení. To doufám chápeš.
Reagovat
smazaný uživatel
"ty napíšeš, že vadím lidem, ale nevíš proč" :DDD
geniální trolling. I když ono se o trolling vlastně nejedná, alespoň ne v tom pravém smyslu slova. Ale s tebou to nemá absolutně cenu, takže než abych to tady zbytečně rozváděl... samozřejmě, že vím, proč vadíš lidem.
Reagovat
Fandina
Tobě vadí, že píši v každém vláknu. Tak to ti neporadím, chápeš doufám, že každý si tu může psát co chce a kdy chce. Jednak v každém nepíši, tak často tu nejsem, o velikonocích jsem byla u internetu pár hodin, takže ani nemohu pořád něco psát. A jinak je to na mě, kde co píši, ne na tobě. Nemusíš to číst.
Reagovat
Fandina
Ty víš, proč vadím lidem? Tak to napiš, co ti v tom brání.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, vím. Jsi neuvěřitelně zabedněná, arogantní diskutérka s velmi malou schopností argumentace a nutkavou obsesí pořád do všeho kafrat a stát si tupě za svým, i když evidentně nemáš pravdu. Nerad bych se mýlil, ale tipuji, že s tímhle příspěvkem bude souhlasit 90 procent zdejších uživatelů. Ale tobě to je uplně fuk, teď si to nějak lživě, naivně a infantilně vyargumentuješ a zítra se mě klidně zeptáš na to samé.
Reagovat
slacker
Sebestredna krava, to me vadi na entite F
Reagovat
Fandina
Ale vždyť je to pravda, že Petra má BMI na hranici podváhy, nevím, proč to pořád zpochybňuješ a proč ti to tak vadí, když to tady napíši.
Reagovat
misa
Většina tvých příspěvků je ve stylu "Dnes je čtvrtek, zítra pátek, v noci je tma a ve dne světlo. Petra hraje špatně, protože jí to nejde, Peti, pojď, pojď." Když je to prakticky pod každým článkem, tak se to nedá číst. Potom je hodně příspěvků, kde se s tebou hádají ostatní, jako třeba teď a je to strašně nepřehledné.
Reagovat
slacker
Hosi neblbnete. Kdyby ciste teoreticky o vasich argumentech zacala vazne premyslet tak si musi hodit masli. Proto si zase neco sama sobe nalze abys mohla existovat
Reagovat
Fandina
Zklamu tě, tvoje hodnocení je absolutně mimo mísu. Většina z toho co píšeš neodpovídá mému naturelu. Sorry, máš bujnou fantazii.
Reagovat
Fandina
A jak by sis to představoval, že mám psát. Povzbuzuji, když chci a nebo napíši, hrála blbě. A co má být?
Reagovat
Fandina
Nemusíš mít obavy, z toho že mi tu nadáváš nebo domlouváš, abych míň psala, to si opravdu mašli nehodím. To tedy opravdu, ale opravdu nemám důvod.
Reagovat
misa
Je to bezobsažné, přesně ve stylu politických diskusí, které můžou trvat hodiny bez jediné informace pro posluchače. Když napíšeš, že Petra hrála špatně, protože jí to nejde, tak máš pravdu. Ale lidi zajímá, proč jí to nejde.
Reagovat
slacker
Pikosekundu jsem mel strach ze Francis.Begbieho argumentace bez velkych emoci by ti mohla otevrit oko a to by uvidelo tu velkou kravu misto cloveka. Ale on i presne popsal co bude nasledovat
Reagovat
Fandina
V diskusi přece každý píše jen to co ví a zná. Já nemohu psát, proč Petra hrála špatně, když to nevím. Napsat se může jen to, co člověk ví. Takže vím, že je štíhlá, vím, že je vysoká, vím jak se jmenuje a o tom můžu psát, ale těžko budu psát o něčem, co nevím. Jinak já nikdy dlouze nepíši a ve stylu politických diskusí už vůbec. Mám ráda stručnost. A jinak, přece nemůžeš chtít od druhých, aby psali jen to, co se líbí tobě. Každý přece má práv o psát co sám uzná za vhodné.
Reagovat
misa
Dobře, piš si co chceš. Pak se ale nevid, že ti tady nadávají. Proč tomu tak je, ti řada diskutujících už napsala.
Reagovat
Fandina
Jasně, každý si tady může psát co chce, ale nadávat by tu neměl nikdo a nikomu. Já to nedělám druhým, tak předpokládám, že to nikdo nebude dělat ani mě. A to se tu neděje.
Reagovat
smazaný uživatel
A to předpokládáš velice špatně, blbko, chovej se tak, aby ti nikdo nedávat nemusel, až takhle jednoduché to je.
Reagovat
Fandina
O tom co a jak tu budu psát rozhoduji já. A pokud tu píši slušně, tak nikdo slušný mi za to nebude nadávat. Co se tedy o tobě rozhodně říct nedá. Protože ty jen a jen nadáváš a píšeš výhrůžky do vzkazníku. Slušný nejsi ani náhodou.
Reagovat
slacker
Ale bude, slusnost neni nepouzivani nadavek. Tvoje neslusnost je v necem jinem.
Reagovat
smazaný uživatel
Budu k tobě slušný, až se zamyslíš a vyvodíš důsledky z toho, co ti tu dennodenně spoustu lidí vytýká. Do té doby ode mě žádnou slušnost nečekej. Tvoje neustálé, trochu infantilní trvání na slušnosti je v tomto případě jen alibismus a neschopnost přijmout následky za své činy, nic víc.
Reagovat
Fandina
Neexistuje jediný důvod, abych změnila cokoli na svém chování. Já to nejsem, kdo je tu neslušný a nadává tady. Já tu nekritizuji druhé, já nepíši výhružně druhým do vzkazníku. Je na těchle lidech, aby se zamysleli nad svým chováním a psaním tady. Já nemám důvod.
Reagovat
ptpc
s tvojím príspevkom ohľadne Fandiny súhlasím - dobre si to vystihol. Len by som ešte doplnil - Fandina nie je schopná uznať argumenty iných. S tou obsesiou taktiež súhlasím - to je proste diagnóza.
Reagovat
Roger_Federer
:)...ty vazne netusis proc ma "stebou", 70% lidi zde problem? Uprime sem si myslel, ze si chapavejsi..To ze to delas cilene a znudy pozna kazdy starsi 4 let, spis nechapu ze ti to ve tvych letech a postaveni stoji za to.?? Evidentne se ti doma nedostava pozornosti a zde si to vynahrazuhes.; )
Reagovat
slacker
Tak tohle bylo zabuceni dne :-)) buuuuuuuuuu, buuuuuuuuuu ja slusna krava si budu bucet jak chci, ja si bucim bez nadavek
Reagovat
Fandina
Jsi na omylu, chytré argumenty na úrovni uzná každý. Na to nepotřebuješ žádnou diagnozu.
Reagovat
Fandina
Zajímalo by mě, jestli máš ještě nějaké jiné zdůvodnění toho proč tu píše kromě toho, že se mi doma nedostává pozornosti. Jinak si mě zklamal, myslela jsem, že napíšeš konečně něco, o čem by se dalo uvažovat, proč mě podle tebe 70 procent lidí tady nemá rádo. Zatím jsem se nic, kromě ukřičených nadávek a vysvětlování, že hodně píši, nedozvěděla. Předpokládám, že to ještě od tebe přijde.
Reagovat
ptpc
Mal som osobne tú česť, takže viem, že to tak nie je ako si to to teraz napísala. P.S.: Tou diagnózou som chcel povedať, že Ty trpíš diagnózou.
Reagovat
slacker
Zlaty idnes.
Reagovat
Fandina
RF ... a přiznám se, že argument, že tu píši cíleně jsem nepochopila. Co mělo být smyslem toho příspěvku. Cíleně tu píši pro zábavu, to ano.
Reagovat
Fandina
Pochopila jsem, že diagnozou myslíš mě, svoji diagnozu znám moc dobře a co se týká argumentů, zřejmě si mě nepřesvědčil dostatečně, abych změnila svůj názor.
Reagovat
slacker
Tvoji ubohou zabavou je byt cilem pozornosti. Ted se rochnis blahem, buuuuuuuuuuuu
Reagovat
Fandina
slacker ... a to je právě to, proč já nemohu zdejší argumenty brát vážně. Nikdy jsem nechtěla být středem pozornosti ani tady ani jinde. Poklidně si chci zafandit a pořád někdo útočí. Neustálé popisování mě jinak, než to cítím, myslím, já. Pořád mimo mísu.
Reagovat
slacker
Hmmm a kolik procent tvych dennich zvratku je fandeni? Lzes a zasiras prostor, nerespekujes druhe proc by mel nekdo respektovat tebe?
Reagovat
slacker
infantilni pojd pojd pojd na kazdem rohu pretrpim, tvoje nekonecne obhajoby a drzkovani a uplnou absenci respektu k necemu jinemu nez je tve JA tu vetsina trpet nechce
Reagovat
Fandina
slacker ... vždyť ty na mě pořád útočíš, nadáváš mi, snad nečekáš, že ty tu budeš nadávat a druhý si to nechá líbit. Ale máš pravdu v tom, že kdybych neodpovídala, tak příspěvky nebudou. Tak neútoč neurážej mě, nenadávej mi a já budu psát jen o fandění a ne se bránit.
Reagovat
Fandina
slacker ... šahni si do vlastního svědomí a nepiš buuuuuuu neříkej mi kravko a já se nebudu obhajovat. Nejsem to já, kdo s tím začal. Jsi to ty.
Reagovat
slacker
Na me se neohlizej, ja ti nadavam az kdyz sem poznal co jsi za obludu. Ale tesi me ze v tom poznani nejsem ani zdaleka sam
Reagovat
slacker
A jestli ti kravky a buuu vadi, tak to me taky opravdu tesi.
Reagovat
Fandina
slacker ... problém je, že já žádná obluda nejsem a že si to myslíš na to nemá vliv. Není důvod mě nazvat obludou. Za to že fandím, píšu tady hodně, to není nic opovrženíhodného a já tady nic jiného nedělám. Ostatně, tady se nadává na kde koho a kde co. Ale koukám, že ty asi na tom nebudeš moc dobře s charakterem, když tě tak baví druhým nadávat a schazovat je, jak to děláš mě. Nepřipadá ti, že to není hezké?
Reagovat
Fandina
oprava ... shazovat ... sorry
Reagovat
Fandina
oprava ... děláš mně ... třetí pád, další hrubka, sorry
Reagovat
Roger_Federer
Ja ti nemusim nic vysvetlovat, jini uz to delaji za me asi 2 hodiny.; ).
Ale to je uplne jedno, prozoze ty stejne zadne argumenty v diskuzi nikdy neprijmas a meles si svou furt dokola..
Reagovat
ptpc
Toto bola zasa tvoja klasická odpoveď. Nevieš o čom hovoríš a aj tak je ti jasné že si mala pravdu. Ale aby som Ti to osvetlil - bavili sme sa o nejakej veci XY a navzájom sme si argumentovali. Všetko bolo OK. Ale až do chvíle keď tvoj argument bol a teraz citujem: "Kdo chcel pochopiť pochopil a kdo nechce pochopiť nepochopí.". Lenže sila takéhoto argumentu je nulová. Odvtedy som sa s tebou nebavil. Okrem výnimiek keď som reagoval na niekoho iného a ty si sa pridala do diskusie. Stalo sa to raz a potom až dnes. Dnes som tiež reagoval na niekoho iného a nie na teba. Takže diskutujúci ťa nemajú radi preto, lebo nedokážeš uznať keď má niekto pravdu. Keď niekomu dôjdu argumenty, začne používať nadávky príp. aj päste. Ty používaš svoje obĺúbené vety - viď. hore. Ďalšia je - "Nie, nemáš pravdu.", atď. Takže nemusíš používať vulgarizmy a aj tak ludí vytáčaš.
Reagovat
Fandina
S tebou se diskutovat nedá, ty napíšeš, že tu píši, protože se mi nedostává pozornosti a když ti napíši, že proto, že mě to tu baví, tak mi nevěříš. A tím dikuse s tebou končí. Ty nic nenavrhuješ a já o tom jediném, kterém píšeš ty vím, že si mimo mísu. Takže těžká diskuse s tebou.
Reagovat
Fandina
Tak samozřejmě, že každý má nějaký styl diskuse. A já rozhodně nejsem a ani nevyhledávám dlouhé diskuse a argumenty a ani jsem se tu nikdy nevydávala za nějakého diskutéra. Většinou mám nějakou stručnou věc, za tím si stojím a pokud to někdo nebere, tak mu to nevnucuji a proto používám to chytrý pochopí a vypuštím to z hlavy. Konec diskuse a příště se zase někam zapojím a tak pořád dál. Ale rozhodně není mým cílem tady o nějaké mé pravdě přesvědčovat. Když má někdo jiný názor, já mu svůj nevnucuji. Je to totiž zbytečné, já tohle nemám ráda, někoho přesvědčovat o svém postoji. Rozhodně nejsem žádnáý dobrý diskutér. Prostě spíš zafandím a tím to pro mě končí.
Reagovat
Roger_Federer
Mas to nejake popletene..ja jsem ti pouze zdelil ponekolikate svuj nazor..Jiste diskuze z tebou opravdu neni mozna, ty nikdy neargumentujes, jen neco zabkafkas a hotovo.
Reagovat
Roger_Federer
Promin ze nereaguju na vsecko co mi pises, pracuju u toho a nectu to cele..
To proc ty tady pises kazdy den 18 hodin me zajima asi tak jako jestli se farmari Ji Hunovi v Severni Koreji podarilo vypestovat o 1 kg ryze vuc nebo min....chapes?
Reagovat
Fandina
Není to 18 hodin denně, ale je to jedno. Já to nebyla, kdo se pořád zabývá proč tu píši, jsi to ty, kdo s tím začal a nejen dnes. Ty jsi to, kde mě neustále zmiňuje při každé příležitosti. A rozumím ti, že ti to musí být jedno, co tu píši, proto nechápu, že mě pořád zmiňuješ.
Reagovat
slacker
reset a jedeme znova. Veskery posun = 0
Reagovat
Roger_Federer
Se tady tas pobavil..Petra to je vdecne tema;)

Mohl by mi tedy nekdo z Vas fans ( quesh a spol ), vysvetlit, kdyz je vsecko tak v poradku, proc za posledni 2 roky, od jara roku 2012 nastal u Kvitove ten herni a vysledkovy propad?? A kdy to nabere opacny smer?...dekuji

PS:Fandino, tvuj komentar neni nutny.
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDD, aj sa mi zda, že Fandina tu dajak ide!
Reagovat
Fandina
Lara ... jak ide? Tady mě má každý rád a rád se do mě strefuje, tak jak ide?
Reagovat
smazaný uživatel
ja neviem jak sa tu mate radi.DDD ale vidim, že davaš komenty a píšeš jak pila:DDD
Reagovat
Fandina
Lara ... tak díky za vysvětlení, máš pravdu, píši pořád a komentuji také a každý si do mě kopne a rád.
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDDDD ja nebudem
Reagovat
Titan
Brutální fotky Petkovič:
http://postimg.org/gallery/2r51tith4/3da4d2c6/
Chtěl jsem odeslat přímé linky, ale ukázalo se, že obsahují prudce tajné zakázané slovo...:-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Petře se to nepovedlo no a co fadněme a nekrizizujme. Koukněte se do Austrálie Samantha Stosur také vyhrála jen Jeden Grand Slam a byla světová jednička ted má velmi špatné výkony je až 19. ale Australané ji i tak milují a váží si jí. Ana Ivanovič to samé vyhrála jeden grandslam ted nemá zrovna tu nejlepší formu i tak v Srbsku je hvězda. Sara Errani byla jednou ve finále French Open a ted její výsledky nejsou dobré i tak v Itálii je velmi oblíbená a Italové ji i tak moc fandí a tak bych mohl pokračovat dále. Proto važme si Petry a nekritizujte ji co až tady Petra nebude a nebude ani žádný zástupce Petry to si budeme říkat kde jsou časi Petry. Jiné státy by za Petru platili zlatem. kdy jsem tady měli tak svělou hráčku jako je Petra naposledy to byl Jana Novotná pak se dá říct že i Vaidišová
Reagovat
Fandina
Stosur byla nejvýš čtvrtá, jestli se nepletu.
Reagovat
smazaný uživatel
Pardon Stosur nebyla jednička ale čtyřka
Reagovat
Frick
Věřme Mařence. :-))))
Reagovat
Fandina
OT pro fanoušky Lucky Hradecké, hraje tenhle týden ve Švýcarsku na 25 tisícovce a v prvním kole vyhrála teď hraje v druhém a zatím první set vyhrála 6:0 a ve druhém vede 2:0, jen škoda, že proti ní je Terka Malíková, která se probojovala kvaldou. Ale jinak LucHra je druhá nasazená, tak držím palce, aby došla co nejdál a konečně začala zase bodovat i na větších turnajích a posunula se na žebříčku zpět, kde už byla. Lucko pojď!
Odkaz score.
http://scores.itftennis.com/?alias=itf&layoutid=72&versionid=1&language=en&tID=W-C25-SUI-02A-2014
Reagovat
Elrondin
Já tedy moc nechápu, proč hraje "pětadvacítku" a ne "padesátku", které se tento týden hrají 3, když hráčky jako Smitková, Allertová, Malíková či Plíšková je hrají (a to nepočítám Voráčovou, Siniakovou v kvaldách na wta). Na takových turnajích tolik bodů nezíská, aby se vrátila zpět...
Reagovat
Fandina
Lucka nakonec vyhrála a nevím proč nehrála ve Stuttgartu, ale tady. Jinak tenhle týden asi žádné 100 nebyly a 50 v Soulu, Istanbulu a jeden v Americe. A tohle je za humny. Ale to se jen tak domnívám, že proto hraje ve Švýcarsku 25 viz kalendář.
http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women%27s-calendar.aspx
Reagovat
smazaný uživatel
Na druhou stranu přechod mezi velmi rychlím povrchem v Ostravě a antukou není lehké Petra hrála celý víkend na rychelém povrchu a hned šla na antuku veřím Petře že to v Madridu dotáhne mnohem dál
Reagovat
smazaný uživatel
Petra789
Tak Petra bude hrát zítra s Kleybanovou to by pro petru neměl být žádný problém když je až 102. na světě.
Ja: raadšej si počkajme na vysledok:DDD
nekrič hop kým nepreskočíš:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
jo myslel jsem že si Petra na antuku zvykne rychleji hold Petra není antukářka a ten přechod jí dělá problém. kdyby se to hrálo v Ostravě tak by Petra Klejbanovou určitě porazila
Reagovat
smazaný uživatel
Ja len, že taketo vyhlasenia vopred výdy smrdia niečim nedobrým:DDD
Reagovat
Fandina
Odhadovat předem výsledky je přece normální, je na tom postaveno celé sázení. Buď to vyjde, nebo ne. A někdo je v tom hodně úspěšný.
Reagovat
VlS
Hold je pocta, jestli chceš použít synonimum pro " zkrátka", tak je to " holt"
Reagovat
VlS
synonymum - pardon
Reagovat
smazaný uživatel
od odehrání míče po podání překračují 20s. Ale Nasťa je to samé, tyhle dvě si nemají co vyčítat. Nevím jestli Nasťa takhle zdržuje i proti ostatním hráčkám, jestli ne skvěle dává Šarapce ochutnat její vlastní medicínu ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím poprvé Nasťu jako blondýnku a sluší jí to. A Mašena dneska míň křičí, na Lucce si asi namohla hlasivky. :) Tak Nasťo, jeď..:)
Reagovat
smazaný uživatel
prečo sa radšej nesústrediš na fandenie svojich favoritov?. To musíš vyslovenne priať prehru hráčom a hráčkam ktorý su ti nesympaticki?
Reagovat
smazaný uživatel
Co to povídáš? a hlavně nevím, proč ti vadí, komu fandím nebo ne, to je snad moje věc? A ty znáš moje favority, že mi tak dobře radíš?
Reagovat
smazaný uživatel
nee aale už dole si písala, že Mariu nemaš rada:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám ji ráda, tím se netajím, ale např. Nasťa patří k hráčkám, kterým fandím, pokud nehrají proti mým oblíbencům. Takže tak. :)
Reagovat
smazaný uživatel
ale praješ vyslovene proti Marii?
Tiež nemusím niekoľko tenistov a tenistiek ale je mi jedno čo robia jak hraju nesledujem ich ak samozrejme nehraju proti mojím obľúbencom.DD
Reagovat
smazaný uživatel
Já Mašenu sleduju málo, takže je mi v podstatě jedno, s kým hraje, když to není pro mě důležitý hráč. Když jí nefandím, tak jí prostě nefandím :)
Reagovat
dadaft
nejhorší jsou zápasy Masha - Makiri.
ty se táhnou jako flusanec,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
dadaft
Aga v suchým.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulka Aze, byl to pěkný tenis. Takže doufám, že budeš fandit Nastě a Simče. :) Nebo....... uvidíš :D
Reagovat
dadaft
máš to mít Lunej. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a ted si jen pockat v klidu na hotelu na tu, ktera nebude muset zpatky do Ruska :-) Me by se libil match proti oboum, ale radsi mam Nastu.
Reagovat
smazaný uživatel
S tebou je radost fandit, na tebe je vždy spoleh :)
Reagovat
jb007
Přepis rozhovoru Davida K. s Petrou K. před prvním tréninkem po porážce jako včera:
D: Peťo, takhle už to dál nejde, ode dneška začneme nacvičovat pestrou hru, dávat jen rány nestačí, máš příliš mnoho UE, speciálně na antuce.
P: Ale vždyť to zatím fungovalo, turnajů jsem vyhrála hodně.
D: Ale ty výpadky! Ty na rozdíl ode mne nečteš kritiku na TP a mě už fakt nebaví svádět hloupé prohry na psychiku, přeci nejsi žádná labilka.
P: Samo nejsem, jsem přece vyhrála Wimbledon!
D: Podívej se pro inspiraci na Radka, jak hraje pestře a hlavou.
P: Když se dívám na Radka tak nevnímám jak hraje.
D: Chápu. Ale změny uděláme, budeš pak úspěšnější, věř mi.
P: No já nevím, když ona ta střelnice na spoustu holek stačí. Sice s mou lepší kondicí bych delší výměny zvládla, ale už bych to nebyla já, chápeš?
D: Takže trénujeme zas jen rány?
P: Jo, změna by přinesla jen nejistotu. Nezapomeň kolik lidí živím, si změny nemůžeme dovolit.
D: Hm, tak střílej...
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDDDDDDDDDD, och ty srandista.
Reagovat
smazaný uživatel
M.N.:"Oh, shit!"
M.Č.:"Prosím?"
Reagovat
smazaný uživatel
To je fake
Reagovat
gigin
Nevíte, není někde stream na Gulbise teď? Nemůžu nic najít...
Reagovat
smazaný uživatel
zklamu tě, ale Gulba na streamu není, teda co jsem tak koukala..
Reagovat
smazaný uživatel
Budte radi, jeste by vam takovy gulbisovsky stream zaviroval pocitac;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Gulbis aj toho by bol schopny
Reagovat
r176
kdo poradil Petře aby si do haly vzala triko s límečkem?a ještě vypadalo jako by si jej půjčila od Štěpánka?! :-)))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDDDDDDDDDDD
Reagovat
Fandina
to triko bylo volné a vzdušné a je to zase změna u Petry, dosud pořád nosila opnutá trika a ty jí dělaly tlustou. Tohle triko jí slušelo.
Reagovat
smazaný uživatel
ked to tvrdi Fandina tak jej to slušelo a basta:DDD
Reagovat
Fandina
Lara ... mě se v tom líbila, bylo to hezčí, než upnuté malé triko.
Reagovat
Fandina
oprava ... mně ... hrubka
Reagovat
smazaný uživatel
Alisa vypadala trochu, jak skříň, zdálo se to snadný, ale nevadí. Sluší Ti to, tenis umíš, tak pojď. Ta blbá antuka taky jednou skončí!
Reagovat
smazaný uživatel
Opět dohady o dopadu míčku..
Reagovat
smazaný uživatel
asi out čo nato hovoriš?
Roberta hra nadherny tenis:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě to byl out, ale telka to zkresluje, no Bobina se zlobila. Mně se líbí tenis Agy i Bobiny, technika, hra na saku, dropshoty, slice, co si víc přát? :D Hlavně po včerejším tenisu Petry s Alisou je to pro mě lahoda na oči :)
Reagovat
Fandina
Mě ani nevadil, ten tenis včera. Tenhle útočný styl, co hraje Petra nebo i jak hrála Kleybanová je dobrý, ale musela by Petra vyhrát, nebo hrát líp než hrála, protože moc chybovala, takže se mi včerejší zápas vůbec nelíbil. Ale jinak se mi líbí, jak Petra hraje. Když je agresivní, levácké zatáčky při podání a další super rány, ale včera tam toho noc nebylo.
Reagovat
Fandina
oprava ... moc ... překlep
Reagovat
smazaný uživatel
Tím, že technika není tak moc častá, proto ráda koukám na Agu, mám ráda její cit pro míč a i Bobina na antuce dneska hraje velmi dobře, stejně tak se mi hodně líbí styl Barči Záhlavové, jen škoda, že není tak často vidět. A jak jsem psala, co Aga dokáže vyběhat, smekám klobouk.
Reagovat
Fandina
Aga je známá citem pro míč a Vinci zase čopíky, ale ono je to také dáno postavami obou. Přece jenom Serena nebo včera Kleybanová budou hrát spíš silověji, nebo i Petra má takový agresivní a úderný švih v ruce. A ty tři jsou přece jenom větší vzrůstem, takže staví spíš na síle, kdežto ty menší zase na pohybu a technice.
Reagovat
smazaný uživatel
Roberta je lesssbička pokiaľ dobre viem:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Pozor na pomluvu, na to jsou paragrafy, nikdy nevíš, kdo co čte :D Lesbiček je více, mně osobně to nevadí, hlavně když pěkně hrajou :)

Fandina - ano, proto jsem ráda za takové hráčky, protože jen agresivita není ono, ale každý máme jiný vkus. :)
Reagovat
Fandina
Nejlepší je kombinace obojího. Ale zase takový velký rozdíl mezi holkami nevidím. Petra také umí zabijít a vyhrávat a Aga také umí dát agresivní ránu. Takže všechno má něco do sebe. A ono je to spíš o tom, kdo vyhraje. To je smyslem tenisu.
Reagovat
smazaný uživatel
Proto je fajn, že si člověk může vybrat, na jaké hráčky se bude koukat. Na Agu jsem původně v plánu se dívat a nakonec jsem udělala dobře :)
Reagovat
Fandina
Já Agně kdysi fandila, teď už jí moc nesleduji. Ale teď jsem koukla, spíš kvůli Vinci, její hra se mi líbí hodně. Je taková hodně tradiční. Ale na Agu to nestačilo, to byla jasně lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Všechno nejlepší k svátku, hlavně hodně osobní pohody. :)

Všem ostatním jmenovcům přeju to samé :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je vice Queshu? A ja myslel, ze je jen jeden;)
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, zase jsi mě nachytal :D Už je teplo, nechceš se přejmenovat? :D:D

Takže JIRKŮM vše nej....:D
Reagovat
smazaný uživatel
Ja jen aby bylo trochu veseleji;)
Reagovat
smazaný uživatel
Však jo, za poslední dobu tady moc veselo není :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co by se Ti libilo... Vlk-na-jare :D) I kdyz bych tam rovnou soupl asi leto;D)
Nebo ...treba Vlk-na-kurtu, Vlk-na-trave;)
Nebo muzes navrhnout neco jineho;)
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D:D dej si "Vlkem navždy" a je jedno, jaký je období, kde jsi a co děláš :D:D
Reagovat
gigin
Reagovat
smazaný uživatel
:D))) Jeste to muzu proste zkratit na Vlk ;D)
Ale, aby se vam to potom nepletlo s Vls ;DDD))))
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD)))
Reagovat
smazaný uživatel
Polski Nadal na gline? :D:D Jsem netušila, že jsi tak dobrej :D
Reagovat
smazaný uživatel
nechte už žít, jen na té fotce nahoře vypadá, že by potřebovala životabudiš :D
Dneska fandím Aze a hlavně Simče. No a mohlo by se opakovat překvápko a sympatická Nasťa by mohla vyprovodit nesympatickou Mašenu :) A Ivan by mohl vyřadit Nadala, aby si chvíli odpočinul (Rafa samozřejmě) :D
Reagovat
smazaný uživatel
"životabudič" samozřejmě. Jo a ještě jsem zapomněla na Marina, takže dneska bude fuška tlačit to malé stádečko :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mária je jedna z najsympatickejších tenistiek ak nie najsympatickejšia!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
... nevím, ale ten životabudiž, mi jde k Petře nějak líp, než životabudič.
Reagovat
smazaný uživatel
Cicko, co ty tady? Pro mě je nesympatická, můžeš tam mít milion vykřičníků. A když pominu osobní pocity, ani se mi nelíbí její tenis.

JanePavle - možná :)
Reagovat
smazaný uživatel
som mimo domova v práci len ťažko chytam net wi-fi takže tak nooo
Reagovat
smazaný uživatel
Jako psycholog po penzi, si myslím, že:

1, Lucce by prospělo těhotenství a návrat tak za dva roky. Vyrovnaný rodinný život, mateřství, tenis až na třetí koleji a první desítka je jistá. Celé nebe drží palce, ať se dílo podaří :)

2, Petra fungovala pod drilem Ivanka, od jeho odchodu, se hledají cesty, jak to dělat, bez drilu Ivanka. Zatím nic nenasvědčuje tomu, že lze dosáhnout stejných výsledků bez drilu Ivanka, jako s drilem Ivanka.

Není žádná hádanka,
že bez drilu Ivanka,
je z Petry smutná selanka.
Reagovat
Fandina
:-))))))))

Co se týká Petry, tak je fakt, že tým je pořád stejný a největší úspěchy byly opravdu za Ivanka.
Teď ho vidím s Jirkou Veselým.
Reagovat
rosm
Lucie nikdy nebude v top 10 asi ani 20 uz. Jeji hra na to nema, navic neumi ani cop, to je parodie na uder :D Petra to je kapitola pro psychoanalyzu, neumi pouzivat pohyb a hlavu dohromady, nekdy ani samostatne...
Reagovat
smazaný uživatel
to jsem viděl ve Stromovce minulý rok, já ho mám lepší než ona ;-) Ale o kolik je technicky lepší třeba Petkovič, která v top 10 byla. Podání třeba má strašně slabounké na její výšku a postavu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to mi připadá jako chodit do práce a peníze tě nezajímají,hlavně že si mákneš.Tak ty jsi opravdu genius na NOBELOVKU:
Reagovat
VlS
Já dostávám prachy i bez práce, ty ne?
Reagovat
Jan
Petkovičová také vyhučela v prvním kole. Jestlipak jí Němci také na německém TP takhle nadávají ? :)))
Reagovat
PetaM
Němci jsou vyspělejší ... :)
Reagovat
rosm
aspon podala vykon na rozdil od te silene a chodici hry co predvadi Kvitova a hrala na tri sety se super hrackou ne se 150-tou...
Reagovat
PetaM
Alisa je 102 ... :D :D :D
Reagovat
rosm
no to je rozdil :D
Reagovat
PetaM
Tak je to celkem velký rozdíl :D Je rozdíl, jestli hráč hraje s hráčem, který je 49. na světě, nebo je No. 1 ... :D 48 míst sem, 48 tam, to je fuk :D :D :D :D :D (je to jenom sranda, neberte to všichni smrtelně vážně) :D
Reagovat
rosm
prosim te co to blekotas?? cim niz ses na zebricku tim mensi rozdily, muze byt jeden odehrany turnaj o kolo vic apod. :D:D ty jsi fakt trapna. Rozdil je prohrat s 15 hrackou a 105 a ne 105 nebo 150, to neni nic :DDD
Reagovat
Paseka
Petkovic ale letěla až z Austrálie !!!
Reagovat
PetaM
Tak za 1.: Nejsem TA!
Za 2.: Byla to jenom sranda. Blbče.
Reagovat
slacker
Nehrajes na 3 sety jses holka
Reagovat
PetaM
Jsi hloupoučký chlapeček. Běž komentovat příspěvky svých vrstevníků - tudíž IQ 50 a méně.
Reagovat
slacker
No jo PMS u holek je holt svina. Az te kramy prejdou snas budes diskutovat na trochu vyssi urovni
Reagovat
PetaM
Psal jsem, že nemáš IQ větší, než 50. Kdybys měl, věděl bys, že menstruaci mají jen dívky, potažmo ženy. Takže jsi úplně vedle - ostatně jako vždy.
Reagovat
slacker
Nekdo kdo si mysli ze zvanenim o IQ50 nekoho urazi je opravdu sam blizko k takove hranici.
Nekdo kdo druhe poucuje o delani vtipu a sam ani zaboha nepozna kdy z nim nekdo mluvi vazne a kdy ne je opravdu k smichu.

A jeste tomu nasadi korunu zzenstilym nickem Peta :-))
Reagovat
rosm
absolutni souhlas Slacker, PetaM tady jen urazi lidi, pak to vydava za ohromny vtip. Je to hloupa krava, s IQ houpaciho kone, jinak by nepsala takovy nesmysly.
Reagovat
smazaný uživatel
...ale koho tahle pripravna pinkacka v Nemecku jeste zajima (myslim tak nejak obecne)...sic historii to ma zajimavou, dokonce v roce 1979 II.rocnik hrali chlapi, pouze jednou, a tak je zapsan v stats jeden muzsky vitez - Fibak.

Potom je jeste na tomhle turnaji zajimave asi to, ze ho jednou vyhrala Julia, ale to asi spis bude zajimat gigina...;)

No a ted to asi nejvic zajima haitika a montyho, jestli Maria tady da toho tripla nebo ne...jinak na dvere klepe Madrid, a to uz bude jine kafe, Rim... no a o RG, ani nemluvne......Ono je nakonec i lepsi ze hned ta Petra hukla...ona jak hukne hned tak uplne a drsne, tak potom vetsinou zase prekvapi uplne naopak,
....v tomhle smyslu je to porad ta sama pisen...ackoliv nic neni jak driv...kdysi to byl jeji autenticky projev, ted je to uz jen zvyk nebo mechanicky navyk...uplne stejny, jak ty kecy a komentare k ni po zapase...porad dokola...;)))
Reagovat
VlS
Jak je v lese? Minulej tejden jsem zašel a bylo tam krásně.
Mě ta diskuse chvílemi fascinuje. Hlavně Quesh.
Říká Petra má skvělou hru, dobrej pohyb, žádnej problém s hlavou, tým je taky OK. Jediný co neříká je, proč ta Peťa nevyhrává.
Problém zralej na Járu Cimrmana.
Chyběl jsi mi tady, abychom společně oslavovali Lucy bojovnici. Viděl jsi to? Já su z toho ještě furt natěšenej ( teda byl bych víc, kdyby vyhrála, ale mě zas jde víc o hru než o výsledky)
Reagovat
smazaný uživatel
Clovece vubec ne, ctu spis ted jen letmo vysledky... mam hodne pracovnich vyjezdu, takze fakt pobiham dost v terenu, sice ne v lese, ten bych bral asi spis;DDD), ale i tak hodne zajimavych veci...

Lucky asi skoda, doufal jsem, ze Marii porazi, asi chybel kousek (nevim)...ale nevadi, je to slibne...ja ji verim porad;) Ona to prolomi;) Jestli hraje, tak jak psali, tak se o ni nebojim;)
Reagovat
smazaný uživatel
Četls vůbec, co jsem včera napsal, že mě osočuješ z nesmyslu?
Reagovat
smazaný uživatel
kdo by to jeste cet......;) cas je opravdu vzacny;)

Nebo jsi psal neco jineho? Nez to, co pises obvykle? To potom sorry;) Ale nejak si nedokazi predstavit, ze najednou tommr nebude psat ostudny vykon, a ty ze vse je super;DDDD))))

Nic proti, ja jen tak, aby rec nestala...ale jinak osobne mi to fakt je jedno, a priznam se, ze jsem si uz ani tu diskusi tady necetl...
Reagovat
dadaft
hej zvíře, na Stuttgart mi nesahej.
Reagovat
smazaný uživatel
Hej Dadafte....vsak ty nejsi obecne;D)))

Ty jsi specificky pripad, a rozhodne nezapadas do toho obecneho konceptu;D) (to je pochvala, jen aby sis to neprebral jinak, proste se pohybujes trochu v jine dimenzi;)

Ja se treba zacinam asi pohybovat (pomalu ale jiste) uz jen travnate dimenzi...prestava mne tenis obecne bavit na jinym povrchu nez trava, krom toho nemam tolik casu...na to abych sledoval tri-hodinove skluzy na drcene cihle...kdyz to drsne zjednodusim, a kdyz tak, aby to byl aspon poradny turnaj...ale i tak...mne to nejak bere min a min....

Proste na trave to ma spad, dynamiku, je to jiny kosmir;) je to aspon poradny let...;) Kdyz to zjednodusim, nechutnaji nam vsechny buchty stejne;DDD))) Nastesti;)

A co jinak? Nejake zajimave novinky z tve staje?
Reagovat
dadaft
ani ne.
Jamie nehraje.
nedávno jsem si zase vzpomněl na forhend Tary Moore, ale nad tou se zavřela voda a prohrává s každým.
Poloně tady říkají zubatá. ))
JMDP zraněný,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
no zkrátka - byly i lepší časy.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, JMDP.... to je prusvih... Po Johnovi ho mam snad nejradeji....
No, ale kde jsou ty casy, co jeste pinkal Mardy....
Kdyz to zkratim, po Yanickovi je tam nejaka dira nebo co....;D)
Reagovat
PetaM
Napsali jste 91 komentářů a dospěli jste k něčemu? Už Petra vyměnila trenéra na váš popud? Zatím ne ... Pěkně jste si pokecali, pohádali se, stoupl vám tlak, vylili jste si zlost a to je tak všechno :D :D Ale já vím, od toho to tady je, abyste komentovali :D Tak si zkracujte život hádkami :D Jestli vás to tak baví :D Hezký den přeji :)
Reagovat
rosm
tak ted jsi na tom vysvetlila, na to jsme cekali vsichni. Ty jsi si prihrala polivcicku v diskuzi a myslis si jak jsi to vsem natrela. R.I.P.
Reagovat
PetaM
Drž hubu raději. Nic kloudného z ní zatím nevypadlo. Inteligence forever.
Reagovat
misa
Přijde mi, že loni jsi takhle agresivní nebýval. Diskuse je od toho, aby se diskutovalo. Samozřejmě, že se tím nic nezmění.
Reagovat
PetaM
To je pravda. Nebýval. To tady byl tento portál naprosto v pohodě lidé zde byli fajní. Teď se z toho stává idnes/sport.cz a chodí sem samí lidé, kteří nedostudovali ani ZŠ. Proto jsem agresivní - nemám rád hloupé lidi.
Reagovat
slacker
Taky mi nejaka PetaM prisla loni nekonfliktni ale zrejme se na nej prenesla cast Quesovy karmy. Q se trosku uklicnil PetaM se cim dal vic stava pomatencem.
Reagovat
smazaný uživatel
Musím říct, že jsem mega fanoušek Petry a vždy jí držím palce ať vyhraje nebo ne. Nikdy mi to není líto, ale včera prostě hrála viditelně špatně. Hodně jsem uvažoval čím to bylo a taky popravdě i fanoušci byli proti ní. Bylo to znát na každém potlesku, ale s tím by se měla vyrovnat. Na co jsem přišel ? jestli chce začít opravdu špičkově hrát, měla by zvážit kompletní výměnu od základů a psychologem bych začal. Nejhorší na tom je, že ona je tak vynikající hráčka a takhle mrhá talentem. Nebombartujte mě prosím, je to můj názor
Reagovat
smazaný uživatel
vždyť máš pravdu, je to bída...
Reagovat
smazaný uživatel
Dyk tam pořád povzbuzovali "Let's go Petra", No a ten zvonec byl taky jasně za ní. :D
Reagovat
smazaný uživatel
To jo ale jen zpočátku pak fanoušci většinou povzbuzovali protihráčku. Ono je to jedno, jen jsem chtěl naznačit že hráčka takového formátu jako Petra je by měla hodně rychle změnit trenéra, psychologa a kohokoli kdo jí nepomáhá.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře nás reprezentovala a prostě byla možná ještě unavená,tak prohrála,nedá se nic dělat... Ale ona to určitě brzy napraví a zase vyhraje..., vypadá tak štastně přitom tenise,je radost se na ní dívat...,tak pojd,pojd Petruško..dáš to..)))
Reagovat
George_Renel
Petra prohrála, nic převratného. Soupeřce se (přes nadváhu :-) ) dařilo a Petra trochu nezvládla přechod na antuku. To se může během týdne změnit, a věřím, že změní. Po shlédnutí včerejšího zápasu se však nabízí otázka. Baví ji ještě vůbec ten tenis? Jestli ano, není to moc vidět. Žádné hecnutí se, žádný úsměv po vydařeném úderu, jen ztrápené pohledy. Pokud nebude posun zde, nebude ani na kurtu.
Reagovat
tommr
Petra neobhájí loňské čtvrtfinále, ale o body do žebříčku naštěstí nepříjde ...
V žebříčku ovšem může klesnout z šestého na sedmé místo pokud Kerberová nebo Jankovicová získají ve Stuttgartu titul ...
Na druhou stranu je ale taky možný, že si Petra o něco navýší svůj náskok na Sharapovovou pokud ta neobhájí ve Stuttgartu lonskej titul ...
Reagovat
smazaný uživatel
Mysliš si, že Tenistka, ktora od Wim. nedokazala prakt. nič patri do desiny? No s vynimkou Tokia ale vypadnutie na Us open, AO. + nulove vysledky na turnajoch žiadny veľky uspech, keby aspo? finale na Masters ked už je v tej 10. Ale čo to točim o finale keď má ďaleko do 4 finale DDD
Reagovat
VlS
Laro, do desiny patří tenistky, které mají tolik bodů, které stačí na to, aby byly mezi nejlepšími deseti. Je to uplně jednoduché.
Reagovat
smazaný uživatel
No prave Lisicka 14 a mimo Wim. nič. DDD tragédia sama o sebe.
Reagovat
misa
na tréninku zábava:

http://i.imgur.com/bNzMKOF.jpg

Myslím, že Kotyza sám neodejde, protože takové peníze, jaké má u Petry, už nikdy nedostane.
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť je to taky v pořádku, že je na tréninku zábava.
Reagovat
misa
Mně je spíše blížší Lendlovo vyznání, že pokud se jde z tréninku s úsměvem, je něco špatně.
Reagovat
tommr
přesně tak. Trénink musí bolet jinak je něco špatně. S Kotyzou to je samá srandička, klídek, pohoda a výsledky ve směru nějakýho herního posunu veškerý žádný ... :(
Reagovat
LukasH
To není pravda. Dneska už se netrénuje 7 hodin denně tak, aby pak potili krev jako za Lendla. S tím to vůbec nesouvisí. I kdyby Petra byla na kurtu 12 hodin denně, věř, že by to k ničemu nebylo.
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímalo by mě, kolik těch tréninků máte za sebou, že víte nejlíp, že musí bolet, jinak je to špatně.
Reagovat
LukasH
...říkám si to samý.:-)
Reagovat
Fandina
Lunej ... mě zase spíš zajímá, jak vědí, jak trénuje Petra s Kotyzou, jak to probíhá a jestli je potom něco bolí nebo ne. Ale takhle mluví, jako kdyby Kotyza a Petra vůbec netrénovali a nic nedělali.
Reagovat
slacker
Zajímalo by mě, kolik těch tréninků más za sebou, že vís nejlíp, že NEmusí bolet, jinak je to špatně
Reagovat
smazaný uživatel
Od října mám profi trenéra, takže si dovolím podotknout, že o tom něco málo vím.
Reagovat
slacker
Mam te za amaterskou hracku. Takze podl;e me muzes srovnavat MAXIMALNE zadny trener versus jakykoliv trener. Jakou to ma kvalifikaci pro hodnoceni pravdivosti drice Lendla?
Reagovat
smazaný uživatel
Já se taky za žádnou hráčku nepovažuju, jen jsem ti odpověděla. Ale jestli si myslíš, že Petra je typ hráčky, kterou budeš na tréninku mrskat bíčem, řvát na ni a drtit, až z ní poteče krev, tak to podle mě k ničemu nevede. Na to musí mít hráč povahu, cílevědomost, touhu a chuť a Petra taková není. Takže žádná Lendlova slova nepopírám, jen si myslím, že to na každého neplatí, protože jsme každý jiný.
Reagovat
smazaný uživatel
No, v tomhle zápase Petra vypadala jakoby právě den předtím měla nějaký ten smrtící trenink.
Reagovat
slacker
Ja bych souhlasil s tim ze Petra neni cilevedoma hracka a proto 3 roky stagnuje a zrejme bude v pohodlicku stagnovat se s svymm ansablem kamosu dal.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím to tak, že Petra očekávala od změny kondičního trenéra větší úspěch a přijde mi, že hraje tenis s vědomím, že musí vyhrát, ale málo prožívá samotnou hru, jestli mi rozumíš. Že tak hodně myslí na výhru, až sama sebe stresuje a když to pak nejde, rozhodí se. A takhle se v tom točí pořád dokola.. Mně je jí spíš líto, než abych ji odsuzovala. Vidím její chyby, ale byla bych ráda, kdyby se dala prostě do klidu a ten tenis si užívala i za cenu toho, že pokaždý nevyhraje.
Reagovat
slacker
jeste stesti ze aspon Vseticek je zmena k lepsimu oproti Bajzovy. Na jeho predchudce nikdo nenasazoval takze by mozna zabralo se vratit i k tomu puvodnimu. Tohle jsou jedine 2 zmeny za posledni 3 roky.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě to chce čas, já nečekám, že Petra změní kondičního a začne vyhrávat turnaj za turnajem. Chápu, že jí fandit je smrtící záležitost, ale já jí dávám pořád šanci ukázat, že tenis prostě umí. Snad se toho dožiju :)
Reagovat
slacker
Nevim co myslis prozivanim. Ja vidim jen mensinu jejich zapasu. Ale opravdu se mi ty jeji otravene obliceje nelibi. Tehle jeji pristup by mel vychytat predevsim jeji psycholog.
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě že ten tenis nehraje s takovou radostí, protože sama sebe frustruje. Mě taky nebaví její obličeje, nicméně na Kláru zatím nemá :)
Reagovat
slacker
Ja uz doufam ze dalsi experimenty s kondicnim trenerem nebudou. Ted jsou rozhodne na rade jine experimenty, jen ta odvaha do toho zoufale chybi
Reagovat
smazaný uživatel
Tak koukej Petře taky posílat nějakou pozitivní energii než pořád prskat :) Dobrou :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak si myslím, že nebudeš daleko od pravdy. Já budu doufat, že to prolomí a snad letos aspoň jeden turnaj vyhraje...
Reagovat
VlS
Myslím si, že původní trenér ( kondiční) Ivanko se podepsal na problémech nejvíc. Experimentoval, co se z Petry dá dostat, až byla v jednom kuse zraněná. A tam pak začaly problémy s propadem sebevědomí, které nejspíš stojí za vším do současnosti.
Reagovat
slacker
Nechci tvoji hypotezu zpochybnovat, ale sebevedomi patri uz do sfery jineho odbornika. Asi uz by byl lepsi i Zito 44 :-)
Reagovat
Frick
si asi nějak nyní zaslouží víc sympatií, než Kvítko, to je prostě fakt. Japato, že s Kvítkem ta Lucka letos prohrála. Dvakrát.

Ten los byl fakt hnus pro ní. A vlastně i pro Šarapku, ta si asi taky nemyslela, že to bude v 1. kole takovej boj.

Kam Štěpec zasune, tam tráva neroste. Snad nepomrkává po Siniakový nebo Bouzkový.
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, za co všechno ještě Radek může?
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli ono to nebude tím, že Kvítko je prostě lepší než Lucka.

Štěpec je sice zmetek a Petra by udělala nejlíp, kdyby se ho zbavila, ale dnešek bych na něj neházel.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč tak silná slova, že je Radek zmetek? On někomu něco udělal? To jako nechápu....
Reagovat
misa
Víš, on by ho chtěl u Petry nahradit, ale nějak mu to nevychází :-) Ale Štěpánek jistě nebude nějaký vzor chování, stačí připomenout jeho aféru z DC se Srbskem.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to naštěstí záleží na Petře, s kým bude chodit že jo? :) Aféru se Srbskem znám, ale pokud vím, nějaký exces měl skoro každý, tak nevím, proč slovo "zmetek", pod tím já si představuju něco jiného než Radka teda :)
Reagovat
slacker
Chtel jsem zrovna napsat zhruba totez (to o tom nahrazovani ;-) )
Reagovat
smazaný uživatel
To není jeden exces. Radek má problémy s více hráči. To musí být, aby někdo vytočil Tsongu.

https://www.youtube.com/watch?v=dPOyii1vTBg
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes je noc vytahování kostlivců? :) Tak já myslím, že Radek není jediný, kdo někoho naštval ne? Ale OK, beru, můj pohled na něj to nezmění, já mám prostě slovo "zmetek" zařazeno jinak :)
Reagovat
smazaný uživatel
Není, ale Radek je prostě takový. Jasně že "zmetek" je dost za hranou.
Reagovat
smazaný uživatel
Jaký? Že vytáčí každého na okruhu ATP? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Takhle to prostě Peťo nejde, loni jsi to aspoň otáčela a hrála třiseťáky, letos to je jasný...zápas jsem neviděl, ale ať hrála Alisa jakkoli, 6.hráčka žebříčku by si s tím měla umět poradit, to nikdo nemůže zapřít.

Dej se do kupy do Madridu a Říma nebo to vidím černě...
Reagovat
slacker
Petra hrala ve fialovem? Tak to jsem koukal na nejaky zaznam :-)
Reagovat
Roger_Federer
Aby si lidi kolem Petry Kvitove sami uvedomili ze tohle uz je vice nez spatne.A sami z toho vyvodili dusledky..rezignovali ba svoje posty, vcetne Kotyzy.
Reagovat
Fandina
A pak je ještě jiná možnost, že by zůstali a vyměnili Petru. Třeba za tebe.
Reagovat
Paseka
Fandino, ty troubo !!
Reagovat
Fandina
Paseko ty ňoumo!
Reagovat
Paseka
Co to tady od tebe čtu za pitominy, ty trdlo !
Reagovat
Paseka
Roger má naprostou pravdu.
Reagovat
Fandina
To nevím, co čteš, ale nadávat umíš doře, motovidlo.
Reagovat
Fandina
Paseka a kvůli tomu, že má Roger pravdu, tak mi nadáváš? Nejsi hloupý?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo - a svá místa přepustili zdejším odborníkům v čele s tebou a do dvou let bude mít čistý grandslam. Ale spíš asi ne.
Reagovat
LukasH
Jsou to jen úvahy. Taky se snažím brát Petru takovou jaká je, ale už i mně se zdá, že to není samo sebou. Kdyby neměla vůbec formu a prohrávala 5 zápasů v řadě - ok. Řeknu si, prostě jí to nejde. Jenže ona jeden den hraje jak bohyně, skvěle podává atd. a následující den úplně vyhoří. Navíc je na ní vidět ta ztrápenost a to je horší.
Reagovat
Roger_Federer
Ne, myslim to zcela vazne, spojeni Kvitova s soucasny tym, nefunguje, cas kosmetickych zmen je pryc, potrebuje zacit znova od zakladu z jinymi lidmi, kteri donesou nove nazory a pohled.

Pak je tady jeste moznost, ze Petre a lidem kolem ni, tahle situace vyhovuje, nema ambice neceho dal dosahnout, dokazala vyhrat uz dost.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, mě se to taky nelíbí. A i já jsem nahlodán ve smyslu toho, že je tu nějaký dlouhodobý problém, se kterým si současný tým asi neví moc rady.

Ale vadí mi, jak se tu někteří tváří, že všechno vědí nejlíp..
Reagovat
Fandina
Tak samozřejmě, že mrzí, že jeden den hraje Petra jako bohyně a druhý ne. Ale co udělala dneska špatně. Za prvé povrch. Nešlo třetí ranou zabýt, tak jak to dělala v neděli. Kotyza jí radil, ať vyměňuje. Jenže Kleybanová jí nenechala. Nebo respektive, Petra nehrála moc přesně. Za druhé Petře nešlo podání, oproti neděli menší úspěšnost a víc dvojchyb. A k tomu přesvědčivě válcující protihráčka. Takže dojdeš k tomu, že Petra dneska neměla den a proto prohrála. Kdyby hrála s jinou hráčko, mohlo to vypadat třeba jinak. Takže se jede dál a když tam Petra zase dá pár leváckých podání do zatáčky bude líp. Navíc, Petra hraje nevyrovnaně pořád, takže těžko od ní chtít stabilní výkony a navíc. Která holka má stabilní výkony ve špičce. Ani Sereně se nevyhýbají prohry. A pořád zase záleží na protihráčkách, povrchu. Těžko chtít najednou od Petry takové výkony, jako známe u kluků, kteří jsou v tomhle absolutně čitatelní a hrají stabilně stejně.
Reagovat
LukasH
...ono to možná nebude dlouho trvat, protože jestli Petra neuhraje do podzimu nějakej výsledek (plus čtvrtfinále Wimbledonu taky nebude lehký) a bude pokračovat takhle, skočí pak nejspíš někam ke dvacátýmu místu. Vůbec jí to nepřeju, ale třeba by to pro ní byl nějakej impuls nebo by se možná aspoň víc uvolnila.
Reagovat
Fandina
oprava ... zabít ... míček do kurtu, fyzicky, hrubka
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo by ji to zlomilo úplně. A to bych nerad :-/
Reagovat
Fandina
Ty myslíš vážně vyměnit tým, jenže on se tedy kromě Kotyzy vlastně mění pořád. Petra má neustále nového kondičního, fyzieterapeuta. A co se týká Kotyzy, tak si představ, že třeba ho ani vyměnit nechce, jako třeba nelze vyměnit rodiče, nebo děti. S těmi se počítá, ať jsou jací jsou.
Reagovat
misa
Pak ale mezi nima není profesionální vztah trenér - hráčka.
Reagovat
Fandina
Nevím, jestli myslíš mezi rodiči a dětmi, že není profesionální vztah, tak to samozřejmě není, ale pořád jsou součástí tvého života a ovlivňují tě nějakým způsobem a ovlivňují i tvojí práci, v tomhle případě i tenis, jsou součástí týmu.
Reagovat
LukasH
To je taky možný, no.
Docela mě ale uklidňuje to, jak jsou zase na vrcholu starší ročníky - Serena, Lina, Pennetta...Lucce Š. už je taky 27 a hraje teď líp, takže má Petra pořád čas, aby ještě naplno ukázala svůj potenciál.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak pakliže se s Kotyzou nemůže rozloučit ať neočekává zázraky, asi jí šestý sedmý místo stačí, ale ok, to je v pořádku, když je s tím spokojená je to její věc, pak ale ať současně její fandové nemají přehnaná očekávání, bez změny, oživení to očividně nepůjde, ale třeba to nepůjde ani tak, lepší je tedy už nikdy neočekávat nic..
Reagovat
smazaný uživatel
myslim ze chce hodne vyhravat a tak, jak uz tu bylo receno nesoustredi se pak na hru, ale jen na vyhru, chce vsem dokazat, ze na to porad ma, myslim si totez, ale pak je nervozni a vystresovana a stale pod velkym tlakem. myslim ze kdyby se ji nejaky turnaj povedl na vybornou, zacala by si hned verit a videla by, ze drina prinasi uspechy, ale ted? musi to byt dost tezke, kdyz jen porad makate a stale nic...
Reagovat
rosm
není to pravda, sama pred zapasem rikala, ze prechod z tvrdyho na antuku je v pohode, na povrch se vymlouvat je blbost, absolutni. Evidentne jste vetsina ten zapas nevideli, Klejbanova hrala utocne, ale nehrala nesmysly jako Kvtitova, ktera si nejak porad nemuze uvedomit, ze natahovanim a hranim jen tak z ruky uz nic neuhraje. Naco kondicka kdyz se nepostavi k balonu? Deset kondicnich treneru by ji nepomohlo.
Reagovat
Paseka
Nenadávám ti, jen mi přijde dost zvláštní psát někomu: ...vyměnit Petru třeba za tebe..
Reagovat
Fandina
Paseka, nadával si mi, napsal si, že jsem trouba. Takže neplkej.
Reagovat
Paseka
Na hrubý pytel hrubá záplata !
Reagovat
Fandina
Paseka, nejen že nadáváš, ale ještě urážíš.
Reagovat
slacker
Nejen ze buci ale i steka
Reagovat
Fandina
slacker .. a to ještě nevíš, co ti mohu udělat, dej si na mě pozor bububububu
Reagovat
smazaný uživatel
Nechcem prehru Kvitovej zlahcovat, ale Kleybanova je dobra hracka..Pri vsetkej ucte ma uz na konte aj cennejsie skalpy..Velmi zlá súperka na prvé kolo.
Reagovat
Roger_Federer
Naprosty souhlas Peter, mela naslalnuto drzet se bez problemu dlouhodobe v top 20, nez jiz zastavila ta nemoc.

Nicmene z dlouhodobeho hlediska, je Kvitova pro sazkare zlaty dul.:)
Reagovat
Fandina
RF ... doufám, že si při FEDu a ostatních zápasech, které vyhrála vsadil proti ní, když je Petra zlatý důl.
Reagovat
Fandina
Forehand souhlas. Kleybanová Petru dneska přehrála s přehledem a nedala jí šanci. Hrála dobře.
Reagovat
LukasH
To sice jo, jenže takhle umí hrát hodně hráček. Petra jí prostě dneska nijak netlačila. Hlavně si nepomáhala servisem jako o víkendu.
Reagovat
Fandina
Já nikde nepsala, že Petra hrála super. Kleybynová si jí povodila a Petra byla jednoznačně slabší.
Reagovat
slacker
Klejbanova si rozhodne nikoho nepovodila. Chtel jsme se trochu rozepsat proc, ale asi bych strucne shrnul do UE UE UE. V prekladu dvojchyba sit out
Reagovat
Rafaeoli25
Asi by se měla přejmenovat na Petra UE Kvitová :)
Reagovat
Paseka
Pokud Petra nezmění už konečně trenéra, žádný nový impuls nepřijde. Takže to jde stále dolů a dolů a výkyvy narůstají....
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo to je ta Klejbanova? Kotyza se jen spokojene tvari a hladi si tu svatozar kolem sveho pupku. Letos nejvetsi herni pruser od kvitule
Reagovat
smazaný uživatel
psycho prohra....
Reagovat
LukasH
U Petry se nikdy nedá tvrdit, jestli má nebo nemá formu. Ona jeden den zahraje skvěle a vzápětí naopak. A to se vlastně poslední dobou pořád periodicky opakuje.
Petra o víkendu a Petra dneska - úplně někdo jinej. Jasně, přechod na antuku. Jenže týkalo se to všeho, servisu, úderů...
Reagovat
smazaný uživatel
Klasika ne? Já už si zvykla :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je právě to, my fanoušci už jsme tak nějak zvyklí, ale některé jedince to zjevně stále překvapuje :-))
Reagovat
EllNino
nooojo ..prostě Češi ...když vyhrajeme MS v hokeji, fotbale, nebo olypijské zlato, nebo když jsou nedejbože povodně, tak jsme v pohodě, to je řevu a tak dále ...ale běda jak něco z toho není :DD
Reagovat
LukasH
Ono to spíš každýho, kdo Petře fandí, hrozně mrzí, protože všichni víme, na co Petra má (viz. víkend) a co bohužel po většinu zápasů předvádí.
Do Madridu by se podle mě měla na antuku pořádně připravit, protože takhle se na antuce vážně hrát nedá.
Reagovat
Fandina
Každého fanouška mrzí, když ten komu fandí prohraje. Mně to vždycky mrzí, když to dopadne jako dneska. Jenže Petra má tu výhodu, co se týká fandění, že příště zase může zahrát super a tak jí pořád věřím a fandím. Podle mě se dneska nestačila ani vzpamatovat a bylo po zápase. Tak věřím, že příště zase bude lépe. Peti pojď!
Reagovat
Pesek12
Nechci se opakovat, ale to co jsem tvrdil v neděli o výkonu Petry se bohužel potvrdilo.
Reagovat
EllNino
opakuješ se :D
Reagovat
Paseka
Opakuješ , ale máš pravdu.
Reagovat
EllNino
ano dosáhl si svého, doufám, že ti je lípa mužeš si pohladit EGO :D
Reagovat
smazaný uživatel
Petra prostě přechod z FedCupu na antuku nezvládla zase se toho moc nestalo, ale toto ani nebyl zápas byla to přetahovaná kdo udělá více chyb a bohužel jich Petra udělala víc :( Kleybanová nehrála vůbec nic čekala jen na chybu Petry, ale nevadí Petro máš před sebou další turnaje tak POJĎ :)
Reagovat
rosm
kecas, na co si se dival? Klejbanova hrala mega utocne na rozdil od Kvit UE, ktera se o to jen marne snazila. Prechod z koberce na antuku je vyhoda!! Sama to rikala v interview pro Porsche. Ta uz neda nic, jedine zmena trenera, ten ji nic neda uz.
Reagovat
jacksax
vzhledem k tomu že Klejbanová je zavilá hárdařka, tak nic moc pozitivní zpráva
Reagovat
Paseka
Petra je poslední měsíce hodně, hodně divná . Prohrát se 102.hráčkou světa je trestuhodné a takové hráčce světové extratřídy se to nesmí stát !
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist