Kvitová přidala 13. výhru v řadě. Strýcová a Siniaková vybojovaly vzájemný souboj

30. 5. 2018, 12:17
Aktuality 154
FRENCH OPEN - Petra Kvitová ve druhém kole French Open za 70 minut přehrála Laru Arruabarrenaovou ze Španělska a vyhrála už 13. zápas v řadě. Do třetího kola se probojovala také Barbora Strýcová. Nasazená Češka letos i podruhé porazila Jekatěrinu Makarovovou. Ve třetím kole narazí na Kateřinu Siniakovou, která po obratu přetlačila Ukrajinku Katerynu Kozlovovou.

Petra Kvitová nevstoupila do letošního antukového jara vůbec dobře. V Charlestonu i ve Stuttgartu ztroskotala na úvodní soupeřce. Poté se ovšem rozehrála do skvělé formy, dobyla domácí antukový turnaj v pražské Stromovce i oranžovou drť v Madridu a díky 11 vítězstvím v řadě získala třetí a čtvrtý letošní titul. V únoru triumfovala ještě v hale v Petrohradu a na betonech v Dauhá.

Svou vítěznou sérii zatím úspěšně natahuje na právě probíhajícím French Open. V prvním kole po obratu zdolala Veronicu Cepedeovou a dnes pošetřila síly, když si i podruhé v kariéře poradila s Larou Arruabarrenaovou. Španělskou tenistku za pouhých 70 minut přehrála 6-0 6-4.

Kvitová v úvodním dějství soupeřku zničila. V prvním gamu se sice trápila a využila až třetí brejkbol, nicméně v dalším průběhu prohrála jen šest výměn.

Druhý set už byl podstatně těžší. Chyb z rakety Kvitové přibývalo a Španělka jí byla mnohem rovnocennější soupeřkou než v úvodní sadě. Kvitová v šesté hře nepotvrdila brejk, Arruabarrenaová si podržela servis a vedla 4-3. Kvitová následně také uhájila podání a získala i další dva gamy.

"Cítila jsem se od začátku lépe než v prvním kole, rychle jsem rozjela nohy a zahřála se. V prvním gamu bylo dost těžkých výměn, bylo to těsné, ale po něm jsem se uvolnila. Servírovala jsem taky dobře, výměny mi šly a jsem ráda, že jsem ušetřila energii," řekla Kvitová.

Třináct zápasů neporaženou Kvitovou ve třetím kole čeká Anett Kontaveitová. Talentovaná Estonka zdolala 7-5 6-2 rumunskou kvalifikantku Alexandru Dulgheruovou. Oba předchozí souboje vyhrála ve třech setech česká tenistka.

Barbora Strýcová dala zapomenout na mizerné období. Dvaatřicetiletá rodačka z Plzně v prvním kole porazila Kurumi Naraovou z Japonska a přerušila sérii osmi porážek. Po dnešním vítězství 6-4 6-2 nad Jekatěrinou Makarovovou vyrovnala své maximum na pařížské antuce.

Strýcová v úvodním dějství dvakrát neudržela náskok brejku, ale mrzet to nasazenou šestadvacítku nemuselo, jelikož od stavu 4-4 své ruské soupeřce povolila jediný fiftýn.

Ve druhé sadě česká tenistka na kurtu dominovala. Na podání ztratila dohromady jen čtyři body, z toho tři kvůli dvojchybě, a Makarovovou dvakrát brejkla.

Strýcová po sérii porážek stále doufala v obrat k lepšímu a ten přišel právě na antukovém grandslamu. "A to je hrozně fajn," řekla. "To, že jsem prohrála osm zápasů za dva tři měsíce, bylo i k něčemu dobré. Vím, že se nic neděje. Tenis je nahoru a dolů, že se to vždycky může zlomit, když člověk věří v sebe a v to, co dělá. Což se asi potvrdilo," dodala.

Makarovovou letos porazila už podruhé a vyrovnala vzájemnou bilanci na 3-3. Zápas při mečbolu ukončila esem. "To se mi stává málo. Mohlo by se to za moji kariéru spočítat tak na prstech jedné ruky, ale je to hrozně milé," usmála se Strýcová.

Český tenis má jistou osmifinalistku. Proti Strýcové totiž ve třetím kole nastoupí Kateřina Siniaková, která přetlačila 6-7(4) 6-4 6-4 Katerynu Kozlovovou, přemožitelku loňské šampionky Jeleny Ostapenkové.

Ani jedna z hráček nedokázala úvodní sadu dopodávat a o její vítězce musela rozhodnout zkrácená hra. V té měla navrch Ukrajinka. Ve druhém setu na kurtu dominovala Siniaková a vedla už 4-1 se dvěma brejky v zádech. Jeden brejk ztratila, nicméně si nakonec druhé dějství pohlídala a poslala utkání do rozhodující sady.

Také v ní vedla 4-1 se dvěma brejky k dobru. Vzápětí však prohrála tři gamy v řadě a téměř vyhraný zápas mohla ztratit. Dvaadvacetiletá Češka se ovšem zkoncentrovala a soupeřce v dalších dvou hrách povolila jediný fiftýn.

Siniaková dnešním vítězstvím vyrovnala své grandslamové maximum z předloňského Wimbledonu. Se Strýcovou se v souboji o osmifinále pokusí srovnat vzájemnou bilanci.

Jelina Svitolinová pokračuje bez ztráty setu. Jedna z největších favoritek ve druhém kole přehrála 6-3 6-4 Viktórii Kužmovou ze Slovenska. O postup do osmifinále si zahraje s nasazenou Rumunkou Mihaelou Buzarnescuovou.

Loňská finalistka Simona Halepová musela první zápas na letošním French Open otáčet. Světová jednička v něm po obratu porazila 2-6 6-1 6-1 Alison Riskeovou. Ve druhém kole se utká s talentovanou Američankou Taylor Townsendovou..

• FRENCH OPEN •
Paříž, Francie, antuka, 39,197.000 eur
středeční výsledky (30. 5. 2018)
• Dvouhra ženy - 2. kolo •
Kvitová (8-ČR) - Arruabarrenaová (Šp.) 6-0 6-4
Strýcová (26-ČR) - Makarovová (Rus.) 6-4 6-2
Siniaková (ČR) - Kozlovová (Ukr.) 6-7(4) 6-4 6-4
Svitolinová (4-Ukr.) - Kužmová (SR) 6-3 6-4
Ósakaová (21-Jap.) - Dijasová (Kaz.) 6-4 7-5
Kontaveitová (25-Est.) - Dulgheruová (Rum.) 7-5 6-2
Buzarnescuová (31-Rum.) - Petersonová (Švéd.) 6-1 6-2
• Dvouhra ženy - 1. kolo •
Halepová (1-Rum.) - Riskeová (USA) 2-6 6-1 6-1
TenisPortal.cz, ČTK, Ondřej Jirásek

Komentáře

154
Přidat komentář
kada.tom
Kornout taky ještě stihl vyletět, paráda :-)
Reagovat
kada.tom
tak prohru ve 2. kole bych od CSN na antuce nečekal
Reagovat
Frick
Big respect for his prank!
Reagovat
kada.tom
Caro paráda, Sloane taky na dobré cestě, tak snad si to nebude komplikovat, aby to stihla ještě dneska :-)
Reagovat
MorusRubra
Stephens-Frech - zatím docela brejkovaná.
Reagovat
tommr
a už je po ní. I tady je příliš velkej výkonnostní rozdíl ...
Reagovat
MorusRubra
Zatím to vypadá, že Wozniacki si bere příklad z Petřina zápasu, v tom prvním setu ten kanárek nejspíš zazpívá.
Reagovat
MorusRubra
Tak ne, španělka byla proti.
Reagovat
tommr
možná ve druhým - ten rozdíl ve výkonnosti je propastnej ...
Reagovat
MorusRubra
Pro Sunshine je to spíš trénink.
Reagovat
MorusRubra
Tak už zazpíval. Španělka odevzdaná, kulhala, pěkně zdechlá.
Reagovat
dadaft
myslím, že Qiang začíná naplňovat, co jsem říkal, když porazila Venus -- hraje letos v Paříži skvěle.
předzápasový kurz 2,55 byl naprosto mimo realitu
Martičovou spláchla a jestli porazí malou Julču, čeká na ni jedna z našich.
Reagovat
EllNino
tak Petra je poslední dobou trochu v útlumu, takže jsem ten kurz taky nějak nepochopil :)

Uvidíme, čekám, že si 4. kolo zahraje Qiang s Barčou
Reagovat
FulnekUltras
A před sebou tvrdou zkoušku sdelano v estonii. Jako člen Klubu pevného zdraví jsem první kolo s Cepede preventivně ;-))) vynechal, dneska jen tak na půl oka. Teď už bude potřeba přitlačit - i když samozřejmě vím, že Peťa na to už v případě potřeby stačí i sama. Pořád víc na ní vidíme, jak si uvědomuje, že život je příliš krátký na to, aby se člověk nechal zbytečně vycukat nějakým tenisovým výsledkem. Jirkou vytyčený ;-))) počet letošních výher by každopádně bylo lepší si odškrtnout co nejdřív, než se zima zeptá, co Lvice dělala v létě. Takže Anett zrovna moc nezávidím... ;-)
Reagovat
Jan
Jirka Veselý si nevytyčil nic ? :)
Reagovat
Torn
Já doufám, že se ti to karmicky vymstí.
Reagovat
kada.tom
Sestry se proti Japonkách trochu hledaly v 1. setu, nakonec se ale dílo podařilo a postupují do 2. kola! :-)
Reagovat
Hector21
super zápas Petro, díky za prima tenis...

nejdřív tam bylo docela málo lidí,íale nakonec se kromě tří sektorů nahoře zaplnilo (dětský den= uřvanfakani všude) a byla to super jízda v podání české lvice...:) malé zaškobrtnutí v půlce druhého setu, ale ta hra se čtyřmi vítěznými returny v řadě, že jsem viděl už hodně zápasů, ale tohle opravdu ještě ne... :)
Petřin box plný lidí, Černošek s paní, trenéři a Petr Rychlý s Pavlem Šporclem fandili dost hlasitě, nicméně i to bylo zbytečných 70 minut v životě LAV a super postup dále...

Kontaveit-Dulgheru...moc jsem nepochopil, že se s tím Anette tak párá, ale byla by dřív hotová, kdyby nedělala hloupé chyby z vyložených pozic...na hru Dulgheru, která měnila rytmus a dost často hrála moonballs nakonec recept našla...

rozhodně to bude zajímavý zápas, ale Petra s výkonem z prvního setu bude suchou nohou dále...

abych nezapomněl, Lara přiznala důležitý winner Petře a to se v dnešní době fakt moc nenosí, klobouček...
Reagovat
FulnekUltras
jj, ti haranti fakt nemaj slitování... ;-)))
Reagovat
Krisboy
Co jsou to moonballs?

A co se týká přiznaného winneru - ať si říká kdo chce co chce, měla by to být samozřejmost. Člověk je buď normální a fér, nebo je podvodník a svině (spousta fotbalistů, Maria Sakkari atd...) Tečka.
Reagovat
EllNino
kopce
Reagovat
Krisboy
Díky, já jsem tohle slovo opravdu nikdy neslyšel :)
Reagovat
FulnekUltras
Sakkari na ten balon už rezignovala, takže viděla prd
Reagovat
EllNino
moc dobře se koukala ...je to vidět na tom videu
Reagovat
Torn
Že na toho troubu reaguješ. Ten by Karolíne nepřiznal bod ani kdyby to bylo metr od všech lajn. :D Zradila ho, nejala do Tampy, nejela reprezentovat ČR ve FC, protože to je asi tak jediné, co dokáže průměrný tenisový český fanoušek ocenit.
Reagovat
FulnekUltras
Po komárofobní postberdychovské ulejvačce z LOH už to bohužel nebyla zrada, ale jen potvrzení daného moralního stavu Lendlovky - které se však tentokrát týkalo nejen jí nebo mě, ale hlavně dalších holek a lidí z repre, jakož i většiny fanoušků, pro které je zápas FC s USA pořád víc než druhé kolo v Cincinnati.
Reagovat
Torn
Většiny fanoušků? :D Pardon, kdo fandí tenisu je na olympiádě nebo FC je není fanoušek, ale typický český gaučák, co radí u televize jak hrát, což seš i ty. Do Tampy mohla jet Bára, nejela tam, Karolína řešila vyndání moudráků, zda to nechápeš, tvůj boj.
Reagovat
lars
Spis to nechapes ty. Fulnecek je ultra-hater Pliskovy, co klame a provokuje.
Reagovat
Torn
Ale chápu, reagovat snad na něj můžu ne? :D
Reagovat
lars
jo muzes, ale chtelo by to lepsim zpusobem
Reagovat
Torn
Já se do příště polepším. :)
Reagovat
FulnekUltras
vzhledem ke své pozici by už sledovala maximálně BL - kdyby to vycukaný plech čirou náhodou napral do ní
Reagovat
EllNino
viděls to video, nebo zase jenom hloupě hádáš ? ... koukala se přesně tím směrem
Reagovat
FulnekUltras
rezignovaně kontrolovala směr balonu daleko mimo její dosah - ne přesný dopad
Reagovat
FulnekUltras
i když samosebou věřila, že by to psychoaut být mohl - nejlepší úhel měla čárová, ale ani tu bych vyloženě nehejtoval - chyby se holt dějí, zvlášť při takto selhaných úderech
Reagovat
FulnekUltras
a jasně, že nový balon by to řešil uspokojivě pro všechny strany
Reagovat
Torn
Uspokojivá by byla eutanázie tvojí entity, ty kuří nožko.
Reagovat
FulnekUltras
entitu neznám - o tom prý snad něco věděl tavárišč gável ???

a až to na mě přijde, určitě bych to rád skončil hlavně rychle u nějakého horského potůčku, nejlíp v zemi pokud možno neutrální ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=YAHtW1yTfZ0
Reagovat
Torn
Pěkně do Loun na zahradu Plíškových, tam je aspoň můžeš strašit po generace za tu Tampu. :D
Reagovat
lars
Fulnecek klame
Reagovat
Hector21
mi vypadl ten český ekvivalent, ale kopec se tomu říká? musíš pět metrů za čáru až k rozhodčímu, vysoký odskok.

samozřejmost to fakt v dnešní době není :)
Reagovat
misa
postupují do druhého kola. Čím víc úspěchů bude Lucie mít, tím se zvyšuje šance, že bude chtít hrát dál a dál :)
Reagovat
tommr
taky doufám. Měla by se víc koncentrovat na toho debla ve kterým má mnohem větší šance na úspěchy ... :)
Reagovat
tommr
se trochu překvapivě potkaly v deblu. Lucka hraje s Kuznou a Markéta s Bencicovou. Lucka měla původně hrát proti Azarenkový se Sabalenkou, ale Azarenkový se asi po vypadnutí v singlu už nechtělo hrát a tak místo nich dostaly šanci náhradnice Markéta s Bencicovou ...
Zatím si vede výrazně líp ta zkušenější z našich ...
Reagovat
tommr
a Lucka nakonec poměrně jasně postupuje. Dneska hrála docela slušně - rozhodně líp než Kuzna. V deblu má pořád šanci na slušnej výsledek ... :)
Reagovat
blixa
V deblu se chytne. Zvlášť pokud bude hrát s Bětkou. Klidně ještě 5 let. Ale singl bych na jejím místě vypustil.
Reagovat
EllNino
jen kvůli deblu Lucka v kolotoči WTA nezůstane ... nejvíc ji vysiluje cestování a to, že je jako kočovník ... a to kvůli deblu asi podstupovat nebude :)
Reagovat
misa
Ne, navíc v deblu už skoro všechno dokázala (5 gs, 1. na světě, medaile z OH). Chybí jí jen Wimbledon.
Reagovat
PetaM
A TM :(
Reagovat
misa
TM má finále, to stačí.
Reagovat
tommr
jj hlavně zítra by se na to měla vybodnout a Karolínu moc netrápit. A v deblu at dojde co nejdál ... :)
Reagovat
EllNino
zítra doufám, že Karolínu porazí, moc bych jí to přál :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jedeeeem Lucie! Škoda, že se to psisko jmenuje Rambo a ne Roland :-)
Reagovat
FulnekUltras
přesně ;-)
Reagovat
EllNino
jenže ty jí to přeješ, protože nenávidíš Karolínu, takže není přát jako přát ...Já mám rád obě, ale na Lucy nedám dopustit :)
Reagovat
FulnekUltras
nenávist je teda hodně silné slovo - prostě mám Idu rád jako Lendla... ;-)
Reagovat
EllNino
nenávist je u tebe to správné slovo :)
Reagovat
FulnekUltras
plus miliony mrtvých, viď? ;-)
Reagovat
misa
Tak určitě :)
Reagovat
Holahej
Na kurtu se sešly 4 milovnice psů, nejmladšího má Lucka..., matadora Světlana a ta nevypadala dnes tak silná ve čtyřhře, aby mohly pomýšlet vysoko..., je to ale sport, nic není předem dáno, doufám, že Lucka bude mít taky trochu štěstí a nabubřelou Karolínu vymete z pavouka!
Reagovat
misa
To by musela mít štěstí jako výherkyně nějaké loterie :)
Reagovat
Holahej
Lucka vyhlíží utkání s Karolínou !

Kája nevěděla, jestli jsem vyhrála. Tak se zeptala a pak jen prohodila: 'Hmm, dobrý?',"

"Já jsem ráda, že hraju, takže to moc neřeším a na ten zápas se těším. Většinou hrajeme s Kájou takové krváky, dlouhé zápasy. Uvidíme, co přijde teď,"
Reagovat
Holahej
KP ?Cítím se dobře, sebevědomě,? řekla. ?V posledních vzájemných duelech jsem ji párkrát porazila. Teď dlouho nehrála ? je to určitě dobrá tenistka, ale nemyslím si, že v nejlepší formě.
Reagovat
Holahej
Místo otazníků jsou uvozovky, jako přímá řeč.

Jinak, dělali např. rozbor utkání KP ve Stuttgartu, tak soupeřky sehrály 100 bodů, tak na konci KP měla 53 ku 47, z těch 53 tvořily z 96procent body z podání a UE soupeřky, tak jednoduše prostě vyhrává?, snad nebude Lucka dělat moc UE, měla by od Petry K. odsledovat nastavení na backhand, nakrokování z jedné i druhé nohy, to je její slabina, bude mít vysoké procento 1. podání, psychicky pomůže její pozitivita a KP srazí její negativita.
Reagovat
lars
zkreslujes a "ocernujes"

"Cítím se dobře, sebevědomě " řekla. " V posledních vzájemných duelech jsem ji párkrát porazila. Teď dlouho nehrála ? je to určitě dobrá tenistka, ale nemyslím si, že v nejlepší formě. Já taky teda ne " dodala pobaveně KP.
Reagovat
lars
* Teď dlouho nehrála - je to určitě .....
Reagovat
Torn
Asi píše pro bulvár. Jako důvod na někoho házet špínu lze velice lehko...Stejně tak by se dalo rozebírat to, jak Petra k titulu v Praze přišla, že nehrála s TOP20 (možná ani 30) hráčkou, ale koho to proboha zajímá? Má titul Kája ze Stuttgartu, má Petra titul z Prahy a Madridu? Ano, mají obě tituly z antuky, které jim nikdo nevezme a nikdo se neptá na to, jestli si při zápase protihráčka prdla a proto stihla kraťas nebo ne.
Reagovat
turista
Nikdo nemeškej.
Reagovat
Frick
Trochu to počítám. Pokud vypadne zítra s Karolínou, na Mallorce ve druhém kole a ve Wimbledonu a (třeba) v Cinci v 1. kole, tak bude před US Open někde kolem 108. místa.

S tím, že obhajoba 240 + 110 bodů před ní.

Takhle nedobrá je její situace :-(

Fakt jsem si nemyslel, že jí ta nemoc tak strašně sebere veškerou motivaci ještě něco uhrát. Že jí je 31, že v roce 2017 měla v dubnu poraněnou nohu, v květnu angínu, že musela kvůli zraněné nohy odpískat Asii a "evropský halový dojezd", to věděla už ve chvíli, kdy se chvástala touhou po TOP TEN. I když třeba v tu chvíli tomu ona sama nevěřila a bylo to jen jen kvůli tomu, aby se udělala zajímavou kvůli My tennis life, tak chci věřit tomu, že po tý TOP 20, nejhůř TOP 30, pokukovala.

Redukci turnajů rozumim. Ale redukci je nutno spojit s maximální ziskovostí.

Nottingham, Wimbledon, Gstaad (Moskva), Rogers Cup, US Open, Quebec, Taškent, Lucemburk.
Reagovat
EllNino
Nesebere
Reagovat
Frick
Body se za vypadávání v prvnim kolem nedostávaj! Já prostě nevěřim tomu, že ta holka dostane opravdu šťasnej los. Teď myšleno tak, že nejen, že to prvního kola dostane držitelku WCMD, ale i v dalších dvou kolech by to bylo triviální, protože nasazená hráčka si něco natáhne atp. Už si prostě zaslouží, aby se vyvezla na něčí bídě.
Reagovat
Frick
pardon, zápěstí to bylo v tom podzimu
Reagovat
misa
Ten program je na papíře solidní, ale je tam hodně přechodů mezi různými povrchy. Nakonec loni hrála po Paříži až do US Open 5 turnajů, což není zase takový rozdíl.
Reagovat
Frick
Už to ovšem bylo hodně málo. Prakticky nebyla k nalezení hráčka, co by hrála mezi Wimbledonem a US Open jen dva turnaje. A teď to chce osekat na jeden? To je šílený.

Za mne je tohle rezignace.
Reagovat
EllNino
Tvl dneska ten program Frantíci opravdu vykoumali, nejdřív dají 8 zápasů WTA naráz, pak celý odpoledne nic a nakonci dne zase většina ženskejch zápasů ...
Reagovat
MorusRubra
Přesně, proč to trochu nerozhodí a neprostřídají?
Reagovat
EllNino
nevím ... ale štve mi to, protože ze tří zápasů našich holek jsem měl akorát přepínanou a to k tomu ještě hrála Anett, Viki, Naomi, Buzarnescu a podobně -_-
Reagovat
MorusRubra
Baby vždycky dostanou horší kurty nebo časy a chlapi často dostanou lepší místa jen proto, že jsou to chlapi. Nas*at.
Reagovat
kada.tom
u turnajů společných pro WTA i ATP mimo GS tomu tak je, jak píšeš, opravdu na těch hlavnějších dvorcích jsou většinou zápasy ATP, nicméně zrovna na GS jsou na těch hlavních kurtech ty zápasy povětšinou 2-2 nebo 3-2 (s tím, že někde jsou 3 ženské a někde 3 mužské zápasy) ...
Reagovat
EllNino
to by mi ani tak nevadilo, spíš by to mohli nějak trochu líp prostřídat, aby se v jednu chvíli nehrálo 8 ze 16 zápasů žen :) to se nedá stíhat
Reagovat
Karlicka
Ten aut/neaut na brejk asi Chardyho zlomil. No uvidíme
Reagovat
kada.tom
jak většinou Tomáš na tmu žehral, tak jí musí poděkovat, protože jinak by na 2-2 asi určitě nevyrovnal :-)

snad to tedy Tomáš dootočí :-)
Reagovat
raron
..nevím o nikom, kdo dá za zápas tolik těsných autů z jasných situací....ach,jo
Reagovat
tommr
Petra byla v prvním setu téměř bezchybná. Ve druhým setu si to jako tradičně trochu zkomplikovala, ale do třetího se naštěstí nemuselo ...
Bára Strýcová příjemně překvapila. Zápas jsem bohužel neviděl, ale musela si hrát dobře a skalp Makarový je pořád ještě cennej ...
Katka měla dneska překvapivě nejvíc problémů. Z toho co jsem viděl si ale na ně zadělávala především sama svou nedisciplinovaností. V závěru mi za stavu 4:1 pro Katku vypad stream takže ani nevím co tam zase vyváděla za psí kusy, že přišla dvakrát za sebou o servis a dovolila soupeřce srovnat? Konec zápasu naštěstí zvládla, ale i tak nemám z její hry dobrej pocit a v českým derby asi vyhraje Bára ...
Při tom štěstí, který dneska máme by to moh otočit i Berdych ...
Reagovat
turista
Tak i Bára a Káča to dnes dokázaly. Petra v podstatě musela vyhrát. Její soupeřku si svého času i Hráďa mazala na chleba.
Reagovat
tommr
Petra byla sice jasná favoritka, ale právě takový zdánlivě lehký zápasy v prvních kolech GS jí moc nesedí. Dneska to ale zvládla na jedničku ... :)
Reagovat
brixner
Kačena výborně!!!
Taky bych jí naplácal, zlehounka, jenom takový to plácy plácy, no víte, jak to myslím :-)
Reagovat
Jan
Plácy, plácy, my jsme velcí ptáci.
Reagovat
FulnekUltras
len tak lahučko poohýžďať ;-)))
Reagovat
George_Renel
Právě byl odehrán nejrychlejší game letošního FO.
Reagovat
milik254
A komentátor ČT z toho má orgasmus.
Reagovat
brixner
Píše se vorgasmums ;-)
Reagovat
Krisboy
Reagovat
blixa
L7 ? :D Ale jo, ale dneska už to jsou taky báby ... :D
Reagovat
Krisboy
Jj, radši jsem ani nebyl předloni na koncertě, když tady hraly, nechtěl jsem si kazit iluze z mládí :)
Reagovat
EllNino
škoda, že takové servisy nepadaly Tomášovi v tiebreacích, už mohlo být hotovo
Reagovat
EllNino
Katka to dotáhla, ale měl jsem o ni docela strach :) ... Maraton proti nepříjemné Kateryně zvládla, ty kopce byly hrozný ...:D

A tím pádem máme 4 jisté Češky ve 3. kole a dokonce už jednu jistou ve 4. kole, to je celkem dobré skóre :)

Super :)
Reagovat
tommr
po tom černým včerejšku je to obzvláště potěšující ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Měl štěstí včera s tou tmou!
Reagovat
EllNino
Katko, přestaň se tam válet jako malý dítě, vedeš 4:1 dva brejky nahoře a furt se vztekáš, se pak nediv, že tě to vyhodí z koncentrace ... a je to najednou 4:3
Reagovat
EllNino
neuvěřitelný ...vyhranej zápas
Reagovat
janek_da
By potřebovala naplácat na zadek. Hrozně a úplně zbytečně se vykolejuje.
Reagovat
Krisboy
Já jí klidně naplácám...
Reagovat
blixa
Do fronty a nepředbíhat !!!! ;-)
Reagovat
janek_da
ano jste dost vzadu, ale asi se dostane na každého
Reagovat
FulnekUltras
;-)))))
Reagovat
Jan
Já jdu první, vy nemáte dobrou techniku :)
Reagovat
brixner
Zato ty jsi jistě vytříbený technik!
Tak vítej v klubu :-)))
T-E-CH-N-I-K-Ů :-)
Reagovat
bIbec
ján půjdu poslední, ať se má Kateřina na co těšit. To nejlepší nakonec.
Reagovat
Krisboy
Aby tam ještě něco zbylo.
Reagovat
janek_da
bude více kol
Reagovat
Fandina
Berďulka na place, Eurosportu 2 a ČT Sport. Berďulko pojď, musíš tři sety, ty dva ti nepočítám.
Reagovat
MorusRubra
Pochybuju, že to dá. Možná, že to dotáhne do třetího tiebreaku a zas ho projede. Ráda bych se pletla, ale...
Reagovat
tommr
normálně by to asi nedal, ale vzhledem k tomu, že se dneska vlastně začíná od nuly tak by to ještě otočit moh ...
Reagovat
Krisboy
Otočí.
Reagovat
Krisboy
Hm, tak ne :( Ale snaha byla, po třetím a ještě i ve čtvrtém setu jsem mu už docela věřil.
Reagovat
brixner
S daněma je to docela vošemetný, znam to taky! Jednou si tak doma vyšívam, koupil sem si novej napínací rámeček v Hobby šopu a hned sem se s chutí pustil do vyšívání takový kytky na zeď, je to docela relax. A v tom telefon, leknutím sem se tak pích do prstu jehlou, že sem jen taktak nevykrvácel, jojo, kde sou ty časy pevnejch linek, nikdo furt nevotravoval...A sousedka chodila kolem horký kaše, že prej jí dost chybí můj mrštnej jazyk, když jí předčítám z Bible a jestli bych nemoh přijít, že prej by zase ráda zavřela voči a užila si to do sytosti. No tak sem v rychlosti hodil sprchu, vyčistil brejle, Kouros a s vobvázanym prostředníkem vyrazil. Po bohatý večeři živočišnýho původu a pár kapkách Jelcina, sem na to hopnul a jal se potvrzovat svou pověst, která mě doslova předchází. Jenže, to víte, myslel sem furt na to daňový přiznání a v prostředníku taky furt škubalo a uprostřed procesu mi sousedka znuděně vohlásila, že za její daně bych se taky moh snažit víc, neb se na to vysere a přestane je vodvádět! No, mrcha jedna nepoctivá! Tak sem to raději zabalil, ale ještě před usnutím doma sem jí poslal vomluvnou SMS:
"Ležim si tak na Daně a myslim při tom na daně.
Z vobratu a příjmu...tak ho radši vyjmu!"
Kdepak daňový prázdniny-neexistujou!!
Sousedka ale Dana není, takže zase další fó pá :-)))
Reagovat
George_Renel
Jestli se do konečné fáze probojují všechny klientky Nike, bude to tam jak v pohádce o mechu a kapradí. Samá zelená žabička.
Reagovat
EllNino
ale ta arva je moc pěkná :)
Reagovat
MorusRubra
Je to vděčná barva, vypadá hezky proti antuce, sluší blondýnám i brunetám a hodí se ke světlé i tmavé kůži.
Reagovat
George_Renel
Určitě, ale ta uniformita je děsná. Nechápu, že nemůžou vymyslet alespoń nějaké kombinace, aby nebyla jedna jak druhá.
Reagovat
EllNino
vždyť maj i černou variantu :)
Reagovat
Blondie
teda.... já vím, že mají pánové problémy s odstíny, ale tohle je přece modrá :D
Reagovat
George_Renel
Je to petrolejová zeleň.
Reagovat
Nenela
je to neco mezi, ale take se priklanim spise k modre
Reagovat
MorusRubra
teal = modro-zelená, hodně podobná petrolejové, bohužel v češtině není pro tuto barvu pojmenování
Reagovat
Torn
Každopádně nesluší rozhodně všem. Spíš bych řekl, že většina v té barvě vypadá tak nějak normálně, ale žádná hitparáda to rozhodně není.
Reagovat
janek_da
jj, tentokrát je to opravdu modrá. RGB 40,70,100
Reagovat
janek_da
taková "greenish blue"
Reagovat
bIbec
Podle skóre dobrý. I sem si myslel, že ta Lara je typově na pohodu pro tu naši Petru. Teďkom přežít těžké (ona Anett, hraje agresivně, což Petře normálně sedí, ale Anett vlastně není jenom agresivní, ona do toho prostě umí krásně řezat a to je těžký ustát pro kohokoliv) třetí kolo a pak tak trošku doufat, že Sloane selže.. a nebo prostě na tu Sloane něco vymyslet. Pak už bych Petru bral jako jednu z nej favoritek.

Ale nepředbíhat, teďkom tu Anett.
Reagovat
EllNino
Je dobře, že s ní Petra vyhrála 2 tříseťáky, to by mohla mít Anett trochu v hlavě ... a zatím tu není moc suverenní :) ...ale to samozřejmě zase tolik neznamená, jsem rád, že Petra taky dneska pošetřila síly, budou potřeba
Reagovat
tommr
proti prvnímu kolu to dneska byla neskutečná pohoda ... :)
Reagovat
kada.tom
tak Halep nakonec docela v suchým triku :-D
ale ten 1. set si za rámeček dát fakt nemůže
Reagovat
Paseka
Přece nemůže vyhrát dvakrát 6-0. To by si ani nezahrála. Musí si taky zatrénovat na 3.kolo. :-)
Reagovat
Fandina
super. Viděla jsem druhý set a i když tam byly chyby, tak se mi líbilo, jak se Petra pořád hecovala, povzbuzovala. Gratulace veliká, Arubareny jsem se trochu bála, je to antukářka a moc nechybuje. Takže držím palce dál. Peti pojď!!!!!!
Reagovat
Fandina
A v příštím kole Kontaveit, ta teď jede, ale doufám, že Petruška vyhraje, i když to s ní bylo vždycky na tři sety. Takže držím palce Peti pojď!!!!!!!!!!!
Reagovat
poutnik
Proč nehraje Tomáš_
Reagovat
EllNino
nejdřív musí dohrát Simona s Alison na centru
Reagovat
poutnik
Dík.
Reagovat
dadaft
parádní první set, ušetřené síly se můžou hodit, ve druhém už nějaké chybky, ale pro mě byla určující výměna předcházející mečbolu, kdy Barrena tlačila, ale Petra doběhla i těžké balóny (Plíškové, jedno která, by se ani nerozběhly), kvalitně je vrátila a pak to ukončila dvěmi agresivními údery..............
dobrá práce.
Reagovat
kada.tom
Kužmová pokračuje ve veleúspěšném tažení letošním RG pro čobolácké barvy! Ovšem na včerejší výkon Cibulačky nebo AKS to samozřejmě nemá :-D

dobře Elina! :-)
Reagovat
Nenela
Co mas proti Slovenkam?
Reagovat
EllNino
Tu Cibuli ještě třeba chápu :) ...ikdyž mně odobně je sympatická, ale milé skromné holky Viki Kužmovou a Káju Schmiedlovou fakt nechápu :) Inu, podle národnosti, hodně povrchní, ale že se vůbec u tlustoprda Kaďáka divíme ;)
Reagovat
Nenela
Ja osobne mam Slovenky taky rada, zvlast Viktorku Kuzmovou, ta je super sympaticka a mila.
Reagovat
d@ve
Jak by řekl klasik: "Pro hlupáka každý hloupý".
Něco to vypovídá o charakteru.
Reagovat
turista
Petra - povinná rutinní výhra ale přesto super. První set demolice soupeřky.
Reagovat
EllNino
Super slečny, dnešek začíná mnohem lépe než včerejšek :) Petra hrála v 1. setu skvlě, ve druhém už hůř, ale to tak bývá, že se ta úroveň nedá držet celý zápas na takto vysoké kvalitě bez chyb :) Nějaké přišly, ale líbí se mi, že nepanikaří a prostě si za tím jde :) I bez Jirky, tak uvidíme, co kritické 3. kolo, tam se to tak nějak láme :)

Barča super, Grandslamy jí letos zachraňují sezonu bodově, hrála velice dobře, aktivě, Kátě nešlo nic ... navíc i 3. kolo hratelné, ať už bude na druhé straně ta či ona Katka :D Ale já věřím, že to naše Katka ještě otočí
Reagovat
Andrew89
pohodová výhra...bez větších nervů:) pojd
Reagovat
bella
P2tulka dneska super!!! Jakoby hraly dve Petry, ta z prvniho setu byla robocop, co se temer nemyli a souperku roztrili; ta z druheho setu uz ztratila prvni podani a obcas udelala chybku, ale porad celkove dobry ;). Asi se s trenerem domluvili, ze si natrenuje obe varianty, jinak to nevidim :D (trochu nadsazka, ona to urcite schvalne nedela).
Reagovat
kada.tom
Od Petry i Báry krása :-)
Obě to zvládly vcelku snadno.
Reagovat
Pavlis
První set jednoznačnej. Tam to Peti krásně padalo, soupeřka se teprve rozehrávala. Ve druhém si to Peti zkomplikovala tím kraťasem, jinak mohl být průběh jasnější. Ale opět soupeřku brejkla, ta ve druhém hrála líp. Ale Petra konce už zvládla, žádné nesnáze nenastaly. Proto můžeme být po letech rádi, že je Petra ve třetím kole French Open. Tímto jí gratuluji ke skvělé šnůře a dalšímu vítězství, i postupu do dalšího kola.
Reagovat
VlS
1. set super, ve druhým asi trochu ubrala na koncentraci, ale stačilo. dobrej zápas.
Reagovat
Krisboy
Paráda, Peti. Takhle se nám líbíš! Tak ještě 5 zápasů :)
Reagovat
Jan
Jo :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist