Kvitová se těší na US Open. Žaludek by už měl být v pořádku, hlásí z New Yorku

26. 8. 2021, 10:21
Aktuality 29
Petře Kvitové je po žaludečních problémech z minulého týdne ze Cincinnati lépe a na US Open by měla startovat. Newyorský grandslamový turnaj začne v pondělí, dvojnásobná wimbledonská vítězka by na něm měla hrát počtrnácté v řadě.
Profily hráčů
Petra Kvitová (© AFP)

"Je mi mnohem lépe. Předpokládám, že už bude zdraví v pořádku a budu v pohodě. Na US Open už se moc těším," vzkázala Kvitová pro ČTK z New Yorku, kde ji dnes čeká první trénink.

Jednatřicetiletá Kvitová měla v Cincinnati střevní trable celý turnaj, přesto postoupila do čtvrtfinále, v kterém ale ve druhém setu vzdala duel s Němkou Angelique Kerberovou.

"Žaludeční problémy vznikly zřejmě tím, že jsem něco špatného snědla. Dostala jsem od turnajových doktorů léky, odpočívala jsem a teď už by mělo být vše v pořádku. Všechno vypadá dobře," uvedla Kvitová.

Na betonových kurtech ve Flushing Meadows je maximem aktuální světové jedenáctky účast ve čtvrtfinále, do kterého se dostala v letech 2017 a 2015. Loni vypadla v osmifinále.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

29
Přidat komentář
Pavlis
Dnes jsem třídil věci a našel ten článek o pletkách Petry s Vaňkem, jak se rozváděl a neměl kde bydlet. Petra mu poskytla útočiště ve svém apartmá. Blesk psal dne 29. 6. 2020. Já to beru tak, že ti dva si velmi padli do oka koncem roku 2016, popř. už dříve. Logicky ho tedy Peti chtěla mít za trenéra. A jejich skvělá spolupráce pak přerostla v přátelství a vzájemnou náklonost. Ať se má Petra fajn.
Reagovat
com
a ja to vidim tak, ze stejne jako kdysi Safarova, tak i Kvitova odloudila Vanka od rodiny smile Za rozvodem stala urcite ona smile
Reagovat
Blondie
Jo a Karo jistě zaťala drápy už roky před Slavíkem a odtáhla Hrdlu od Borhyové smile

Ty naše tenistky jsou ale nezvedené!
Reagovat
smazaný uživatel
smilejsou
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Esgalnor
Doufam, ze Cincinnati naznacilo trochu zmenu v hernim planu a Petra se nebude bat toho chozeni na sit - prekvapila me, jak dobra v serve-volley pristupu umi byt.
Reagovat
tommr
jsem rád, že už je Petře dobře a že to nebylo nic vážnýho. Jako ideální příprava na USO to ale rozhodně nevypadá. Pokud Petra obhájí aspon to lonský osmifinále bude velice příjemně překvapenej ...
Reagovat
Torn
No, hodně napoví los. Ale trochu se bojím, že čím víc Petra jde směrem dolů žebříčkem, tím horší to bude.
Reagovat
peek
1. kolo Hercog, 2. kolo Kovinic
Reagovat
EllNino
los celkem ujde, do 3. kola Máňa Sakkari, ale na rychlém hardu, do 4. pak Bianca ... ale bude záležet, jak bude Petře no, povrch jí bude sedět, nebude se hrát moc výměn
Reagovat
peek
Žádná Máňa, ale Káťa a český derby smile
Reagovat
peek
Zato chudák naše Máňa, ta chytla do 1. kola Osaku a Terka Azarenku.
Reagovat
EllNino
Katka se Sakkari by byl super zápas :) Fyzicky jsou pro mě Sorribes, Sakkari a Siniaková pro mě nej na okruhu v současné době
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Takže nakonec na tom turnaji někdo hrát budesmile
Reagovat
tommr
zcela určitě tam bude hrát 128 žen a 128 mužů ... smile
Reagovat
com
no treba loni tam hralo jen 127 zen a jedna krakatice smilesmile
Reagovat
gigin
Tys velký šprýmař a vtipálek. Se tu válím smíchy.
Reagovat
blixa
Klid. Sojčí si ho umlátí sama ... smile
Reagovat
Torn
Přesně. :D
Reagovat
com
ale tak hlavne ze vsichni vime o koho de smile ono na tom neco pravdy prece jenom bude smile
Reagovat
Torn
No, aby nakonec nebyla těhotná. :D
Reagovat
com
mohla by byt.. akorat furt zaclání Karoline smilesmile
Reagovat
PetaM
Jak jí zaclání? Kdy se ty dvě naposledy potkaly? Pochopil bych ten komentář, kdyby Petra Karolínu pravidelně porážela a tím ji připravovala o tituly a úspěchy, no ale takhle ...
Reagovat
com
si vem jenom dnesek.. Zas je tu clanek o Kvitove, ze je zdrava jako rybicka a pripravena na US Open a clanek o Karoline nikde smilesmile Zas ji ukradla pozornost smile
Reagovat
PetaM
Karolína holt není zajímavá. Možná, kdyby vystavila pičku, bylo by to jiné.
Reagovat
Blondie
Snad Karolínce nepřeješ, aby se taky po*****la a musela pak vysvětlovat, že živočišné uhlí zafungovalo? smile
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist