Kvitová ve Stuttgartu zvládla další bitvu, Šafářová dlouho vzdorovala Šarapovové

25. 4. 2013, 17:24
Aktuality 307
WTA STUTTGART - Petra Kvitová se ve Stuttgartu přiblížila zopakování loňského semifinále, i s druhou domácí hráčkou ale měla plné ruce práce. S Julii Görgesovou dnes prohrávala už 2-6 a 0-1 s mankem brejku, duel však otočila a zajistila si zítřejší čtvrtfinále, v němž vyzve Číňanku Na Li. Naop Lucie Šafářová neuspěla, když po gíce než trihodinovém boji padla s obhájkyní titulu Marií Šarapovovou.
Petra Kvitová

Včera Petra Kvitová bojovala s devatenáctiletou Němkou Annikou Beckovou dvě a půl hodiny a také dnes musela proti další domácí hráčce Julii Görgesové svést třísetovou bitvu a na kurtu strávit více než dvě hodiny.

Třiadvacetiletá Češka se v úvodu utkání trápila na podání, které si z prvních pěti her udržela pouze jednou. I proto tak prohrávala už 2-6 a 0-1, od té chvíle však začala na servisu dominovat; v následujících devíti gamech na podání ztratila celkem pouhých osm fiftýnů (plus dva další v tie-breaku) a nakonec po zlepšeném výkonu v druhé polovině duelu zvítězila 2-6 7-6 6-2.

Ve čtvrtfinále Kvitová narazí na pátou hráčku světa a druhou nasazenou Na Li, která v prvním letošním zápase na antuce smetla 6-1 6-2 Chorvatku Mirjanu Lučičovou-Baroniovou. S vítězkou antukového Roland Garros z roku 2011 má česká jednička vyrovnanou bilanci vzájemných zápasů 2-2.

Lucie Šafářová zdatně držela krok s turnajovou jedničkou a úřadující šampionkou Roland Garros Marií Šarapovovou. Od začátku se tahaly o každou hru a ruská tenistka pro sebe rozhodla úvodní sadu brejkem za stavu 4-4. Ve druhém setu měla dlouho navrch česká reprezentantka, která vedla 3-0 a 5-3. Nezvládla sice set dopodávat, ale zkrácenou hru vyhrála 7-3 a vynutila si rozhodující sadu.

Její klíčový okamžik přišel v šestém gamu, kdy obhájkyně titulu ze stuttgartského turnaje získala brejk a následně odskočila na 5-2. Při svém podání ještě Šafářová tři mečboly odvrátila, ale pak Šarapovová při vlastním servisu potvrdila po 3 hodinách a 9 minutách svůj postup do čtvrtfinále.

Šestadvacetileté Šafářové se tak nepodařilo navázat na jediný Rusčin skalp z madridské antuky v roce 2010 a nepřipsala si druhou výhru nad hráčkou Top 2. V roce 2007 v pařížské hale porazila Belgičanku Heninovou a přd třemi lety právě ve Stuttgartu Dánku Wozniackou.

Šarapovová hrála na antuce poprvé od loňského triumfu na Roland Garros a na svém výkonu našla dost věcí, které musí zlepšit. "Věděla jsem, že to dnes bude těžké. Čelila jsem skvělé soupeřce, která má na antuce velmi dobré výsledky. Potřebovala jsem být připravená, ale byly tam věci, se kterými nejsem spokojená - především jsem nedokázala využít příležitostí po jejím druhém podání, která byly dost krátká. Na tom budu muset zapracovat," komentovala šestadvacetiletá Ruska, jež loni na antuce prohrála jen jeden z 19 zápasů.

Ve čtvrtfinále se Šarapovová utká s další bývalou světovou jedničkou Anou Ivanovičovou. Srbská tenistka po víkendovém Fed Cupu na stuttgartské antuce vyhrála už čtyři utkání v řadě, když v zápase 2. kola porazila 6-4 6-3 osmou nasazenou Naďu Petrovovou. Ivanovičová sice v prvním setu prohrávala 2-4, vývoj ale otočila a bilanci vzájemných duelů upravila už na 9-5.

V nočním zápase, který skončil a po půl druhé, se o překvapení postarala Bethanie Matteková-Sandsová. Americká kvalifikantka agresivní hrou zdolala 6-0 4-6 6-1 čtvrtou nasazenou Saru Erraniovou z Itrálie a zkompletovala osmičku nejlepších. 

"Už jsem několik zápasů, které končily takhle pozdě, hrála. Ale tohle je asi můj rekord," přiznala Matteková-Sandsová, jež po výhrách nad Bartoliovou (Wimbledon 2008) a Schiavoneovou (Madrid 2011) zaznamenala třetí skalp hráčky  Top 10. "Tohle je skvělé vítězství, jedno z největších v mé kariéře. Sara je neuvěřitelná antukářka. Ve třetím setu jsem hodně bojovala, takže jsem se svým výkonem spokojená," dodala osmadvacetiletá Američanka.

O semifinále se Matteková-Sandsová utká s domácí Sabinou Lisickou, která vyřadila Jelenu Jankovičovou. Srbka se sice v každém setu dostala ze stavu 3-5, německá tenistka ale zvládla lépe koncovky a i díky 11 esům vyhrála 7-6 7-5. 

"Jsem velmi šťastná, že jsem tu postoupila do čtvrtfinále. Užívám si tu každou chvíli a hraju uvolněně. Hrát v Německu je pro mě něco speciálního," radovala se Lisická, která si letos zahrála už dvakrát ve finále.

- WTA PREMIER STUTTGART -
(Německo, antuka, 795.707 dolarů)
čtvrteční výsledky (25. 04. 2013)

Dvouhra - 2. kolo:
Kvitová (5-ČR) - Görgesová (Něm.) 2-6 7-6(4) 6-2
Šarapovová (2-Rus.) - Šafářová (ČR) 6-4 6-7(3) 6-3 
Na Li (2-Čína) - Lučičová-Baroniová (Chorv.) 6-1 6-2
Kerberová (3-Něm.) - Pavljučenkovová (Rus.) 6-0 6-4
Matteková-Sandsová (USA) - Erraniová (4-It.) 6-0 4-6 6-1
Lisická (Něm.) - Jankovičová (Srb.) 7-6(3) 7-5
Ivanovičová (Srb.) - Petrovová (8-Rus.) 6-4 6-3
Švedovová (Kaz.) - Suárezová (Šp.) 7-5 6-4

Čtyřhra - čtvrtfinále:
Kerberová/Petkovicová (Něm.) - Grönefeldová/Peschkeová (Něm./ČR) 7-6(8) 6-2

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

307
Přidat komentář
smazaný uživatel
nebuď dlouho zklamaná a fandi Peťi dál. Však ona nás ještě svou hrou potěší...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nic no...Hrozně jsem si přála semi Petra x Sabine, ale trošku nevyšlo, no..:D Tak doufám, že zápas mých oblíbených tenistek, proběhne někdy jindy, nejlíp třeba ve finále Wimbledonu, co vy na to, holky? :D
Reagovat
Fandina
Matek dneska hrála moc dobře a Sabča na ní nestačila, ale hrála dobře a Petra začala bojovat moc pozdě.
Reagovat
petrulinka
Musím konstatovat, že byť jsem velká fanynka Petry, tak dnes bych ji normálně jednu pleskla. Absolutně bez emocí, samá chyba, žádný první servis. Prostě na hráčku, jako je Li Na nemůže jít s druhým servisem, a aby to nebylo málo, tak ještě přidala plno dvojchyb. Já za Petrou vždycky stojím a zastávám se jí, ale takto přece nemůže vyhrát. Jak si vzpomenu včera na Lucku, jak bojovala, tak to je dnes úplně něco jiného. Dnes musím říct něco, co jsem snad k Petře ještě nikdy neřekla. Petro, dnes jsem z tebe hodně zklamaná. Nečekala jsem tak ani výhru, ale daleko větší bojovnost.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra dneska nemá moc šťávu.. ale ještě pořád se může naštvat a něco s tím udělat.. jestli není moc unavená z těch předchozích dvou zápasů..
Reagovat
smazaný uživatel
snad ještě bojuje, 5 : 4.
Reagovat
petrulinka
Já to chápu, že může být unavená, na rozdíl od Li hraje už třetí zápas a oba předchozí byly 3seťáky, ale přece se může povzbuzovat, dávat najevo, jak moc chce vyhrát, ale to mi dnes prostě u Petry chybí.
Reagovat
petrulinka
Fanynko ty víš, pokud to tady čteš, že jsem na Petru nikdy neřekla křivé slovo, a že se jí vždy zastávám. Ale tak nějak jsem dnes věřila, že Petra bude hrát líp.
Reagovat
smazaný uživatel
byly 3 , LiNa má jednu.
Reagovat
petrulinka
Jo a ještě mě štve režie s těmi absolutně nesmyslnými záběry. To je fakt příšerné!!!
Reagovat
smazaný uživatel
to vím, že Peťi moc fandíš a chápu, že je člověk zklamanej. Dělá chyby, prostě jako my ostatní... Ale věřím, že chce určitě vyhrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra žije! :) tak přece jen zabojovala, ta lvice v ní je i dneska.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš, 5 : 5. Teď jí jen přát, ať zvládne koncovku...
Reagovat
smazaný uživatel
no jo, no, tak to nevyšlo.. nevím proč, napadá mě, že Petru otrávilo to, že si od Li Na nechala vnutit její hru a nešlo jí s tím nic udělat.. ale aspoň v závěru bojovala..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dobojováno. Peťa ještě ke konci zabojovala, ale už to nevyšlo. Vypadá to, že má teď Petra slabší začátky, dělá chyby, podání se jí nedaří. Pak se zlepší, někdy to stačí, ale dnes ne. Není náhoda, že Li Na je 5. Jsem sice zklamaná, ale Petře fandím dál a věřím.
Reagovat
Fandina
Podle mě Petru zlomila koncovka prvního setu, uteklo jí tam pár brejkbolů a Na Li ho pak ukončila 6:3. A ve druhém zase začala Petra bojovat od stavu 5:2 pro Li Na, ale už to nestihla otočit.
Reagovat
smazaný uživatel
tak to nevypadá dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak přece jen naděje...5:3.
Reagovat
petrulinka
Ještě tě to baví? Mně nepřijde normální v obou setech vést 2:0, a pak si nechat vzít servis.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebaví...po prvním setu jsem to vypla..
Reagovat
petrulinka
A dobře jsi udělala, taky jsem to vypla, na to fakt nemám nervy!!!
Reagovat
smazaný uživatel
5:5...že bych to na ten konec setu ještě zapnula? :D
Reagovat
smazaný uživatel
No, tak nic, raděj to zas vypnu :D
Reagovat
petrulinka
Dala jsem si víno, protože střízlivá ten zápas nemůžu sledovat :-)
Reagovat
Titan
To jsme dva, ale zatím to moc dobře nevypadá...
P.S. červené, suché...;-)
Reagovat
petrulinka
Bílé, suché. Já jsem na chvíli raději odešla a vidím, že se opakuje situace z prvního setu. Ach jo :-(
Reagovat
petrulinka
Co dělala, že jí Li vzala servis?
Reagovat
petrulinka
Prostě bez prvního servisu to asi nepůjde!
Reagovat
petrulinka
Já na to fakt dnes nemám nervy, odcházím :-)
Reagovat
smazaný uživatel
lidi, kde jde ten zápas sledovat, kromě streamu?
Reagovat
petrulinka
Proč? Stream ti nejede? Mně jede dobře. Ale myslím, že na Slovak sportu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
mám strašně pomalej internet :(
na slovak sportu je fotbal
Reagovat
petrulinka
Aha, tak to já mám rychlý internet. A třeba poláci to nedávají?
Reagovat
Fandina
Dávají to na italském SuperTennise
Reagovat
smazaný uživatel
¨ten nemáme
Reagovat
petrulinka
A už to začínáá!!! To sú nervy!!!
Reagovat
petrulinka
Jako Petra se tam s prominutím nechá honit jak nadmutá koza!
Reagovat
smazaný uživatel
však ona se Petra chytne a něco na ni vymyslí, nebo jí to poradí trenér.. a navíc, tohle je teprv první set, to se Petra jen rozehřívá.. :)
Reagovat
petrulinka
Myslíš, jo? No právě uvažuju, že si půjdu raději číst :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nic jinýho nezbývá, než si to myslet, protože jinak bych se na to nemohla dívat :)
Reagovat
smazaný uživatel
První gam a už mě ten zápas baví...doufám, že to tak bude celou dobu ;)
Reagovat
Titan
Liová Na má dost dobrý servis... :-))
Reagovat
Titan
Už to není tak zábavné, Petra má menší krizi, co jsem se dopočítal, tak běžně trvá pět her...
Reagovat
petrulinka
To je menší krize? No nevím, spíše větší. Jako nechat Li 5 her v řadě je fakt mazec.
Reagovat
Titan
Petra to batikované oblečení z Katovic... :-(
Reagovat
smazaný uživatel
bacha, jsou tu i tací, kterým se to líbí..
Reagovat
smazaný uživatel
Mně to zas tak hrozný nepřijde... Měla na sobě už větší hrůzy.:D
Reagovat
smazaný uživatel
co třeba? :)
Reagovat
Titan
Jako samozřejmě, že to není špatné, ale tenhle model měl skončit v Polsku.
Eva Asderaki na upire je s tou příšerou kšiltovkou taky na úder...
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, té kšiltce jsem se smála už poprvé, co jsem Asderaki viděla..:D No tak mně se třeba vůbec nelíbilo to růžový, co měla na FO minulej rok...
Reagovat
smazaný uživatel
jo, tak to máš asi smůlu, protože tohle bude nosit skoro celou antukovou sezonu.. a já taky, protože mně se to moc nelíbí :) doufám, že na FO dostane něco hezčího.. ale to, co tam měla loni mě taky nenadchlo..
Reagovat
Titan
Nežertuj, proboha...:-)))
Reagovat
Titan
Tyhle rapperské poklice na hlavu jsou fakt děsné...;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Titan.. chtěla bych se plést :)
já nevím, mně to přijde rozumný.. ve zprávách teď každý den říkají, že je málo ozonu a lidi si mají chránit hlavu.. :)
Reagovat
Titan
Teď koukám, že i ty lodičky na antuku jsou na Asderaki docela úlet...
Reagovat
smazaný uživatel
:( Není asi co dodat. Sabči to dneska jednoduše nešlo, ale to ví i ona sama. Jen mi je líto, jak se kvůli tomu celej zápas trápila..Chudák, musí ji to fakt mrzet. Vím, jak moc chtěla dneska vyhrát, ale všechno bylo proti. Doufám, že na to Sabča nebude myslet moc dlouho a brzo se z toho oklepe..A třeba si i spraví náladu ve čtyřhře..Jinak postup do čtvrtfinále ji posune skoro o 10 příček víš, což vůbec není špatné..Doufám, že je to začátek velkého návratu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, když už porazila Jecu, tak jsem jí přála, aby došla co nejdál...a kdyby hrála jako včera, tak si myslím, že by dál šla (i když jsem dnešní zápas neviděla, tak těžko soudit)...Taky jí přeju, aby se začalo dařit, je to sympaťačka:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby hrála jako včera, vyhrála by stoprocentně...Jelena hrála podle mě líp...a hlavně se na to dalo koukat..:D
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo...Všechno dneska horší než včera. Pohyb, mnohem víc chyb...dokonce i páska je dneska proti Sabči...A všechno tohle se podle mě odvíjí od servisu, kterej Sabči dneska vůbec nejde...A ona, pokud dobře servíruje, jde jí všechno. Myslím, že je z toho docela frustrovaná... Snad se to ve druhým setu zlepší..Pořád věřím, že to muže otočit!!
Reagovat
smazaný uživatel
A zatím to lepší není...Sabine se vůbec nedostává ke své hře...což je u ní dost neobvyklé.
Reagovat
smazaný uživatel
Je úplně bezradná. Hodně špatně se na to kouká. Navíc Mattek tam všechno padá. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Mně je hlavně Mattek (a vždycky byla) příšerně nesympatická...Jako oblečení nebo vlasy, to je její věc, ale fakt mě štve, když Sabča pokazí míček a Mattek se začne usmívat...přijde mi to neslušné a hrubé...
Reagovat
smazaný uživatel
Jj když vidim ten její úsměv, tak bych nejradši rozkopal monitor. :D
Reagovat
petrulinka
Nad tím tady taky dumám, proč se pořád směje. Přijde mi, jako by si něco šlehla, či co. To jsem u žádné jiné hráčky neviděla :-(
Reagovat
smazaný uživatel
To fakt dělá???:-O...Já si teď pustila matchball a docela mi stačí, jak vypadá:-D
Jinak koukám na statistiky a Sabine na své poměry hodně málo winnerů (jen 11 proti 24 Sandsové)...
Reagovat
Titan
Zmatek je příšerně nesympatická domina, která svým ohadřením dává najevo, co si o tenisové historii a tradicích myslí. Já bych to oblečení bral jako v kolizi s pravidly:
"For Tournament matches all players will be expected to dress and
present themselves in a professional manner. A player shall wear
appropriate and clean tennis attire and shall not wear sweatshirts,
sweat pants, t-shirts, jeans or cut-offs during matches. A player
may be asked to change if the Referee deems it necessary. Failure
to do so may result in default from a Tournament and/or a fine."
Reagovat
smazaný uživatel
No právě...Mattek ji vůbec nenechala hrát, co Sabča chtěla a to ji uplně vyřídilo...
Reagovat
smazaný uživatel
Ještěže Serena už nenosí hrůzy, co nosila dřív:-D
Reagovat
smazaný uživatel
třeba nějaký houbičky.. :) chudák Sabine, ale ona si to vynahradí nejpozdějc ve Wimbledonu, až se na jejím opasku bude houpat skalp čerstvé výtězky FO.. btw. když jsem tak koukala na Bethániinu muskulaturu, tak jsem si říkala, že bych ji docela ráda viděla, jak hraje páku se Sam..
Reagovat
smazaný uživatel
pomoc, já napsala vítězka s "ý" to je děs.. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo by super, kdyby ten FO vyhrála právě Serena..:D A pk by ji Sabča na Wimblu vyklepla :D
Reagovat
smazaný uživatel
Sabča zatím asi 30% 1. servisu...to se pak to podání udržuje těžko..
Reagovat
smazaný uživatel
co je s Betánií? já od toho na chvíli odešla, a když se vrátím, tak koukám, že si tam Sabine nacvičuje podání.. ?
Reagovat
smazaný uživatel
Vzala si MT, ale nevím, proč...
Reagovat
smazaný uživatel
nevypadá jako kdyby jí něco bylo..
Reagovat
smazaný uživatel
teda, je mi trochu záhadou, jak se Bethánii podařilo si takhle zauzlovat vlasy na hlavě.. :) a fascinuje mě její oblečení..
Reagovat
petrulinka
Nad těmi zvláštně uvázanými vlasy jsem taky přemýšlela, ale nepřišla jsem na to, jakým způsobem je má uvázané. A to oblečení, prostě klasická Bethanie :-)
Reagovat
smazaný uživatel
určitě nějakým vypečeným a děsně sofitikovaným způsobem.. patrně to takhle na světě nikdo jiný neumí.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Maria oproti včerejšku o hodně lepší!!
Reagovat
dadaft
tak bych řekl, že kdyby hrála Ana nahá, vyšlo by to v podstatně na stejno...
Reagovat
freeteepek
http://www.tennis.com/pro-game/2013/04/upswings-downswings/47199/
Pořád je to o tom samém: nikdy nevíš, co od Petry můžeš čekat:-) A poslední dobou se v tom zdokonaluje. Víz. zápas s Erraniovou, ale také následující zápasy ve Stutgartu. Čeká nás dnes večer další úlet??
Reagovat
PetaM
Jen ať klidně první set prohraje, pokud vyhraje celý zápas, tak mi to vadit nebude :D Samozřejmě, bylo by lepší, kdyby vyhrála ve dvou, ale i ve třech se dá :) :) :)
Reagovat
Fandina
Pěkné počtení. Petra zařve něco v češtině, když se je podaří to co chtěla, ale na rozdíl od ostatních to není zastrašující. Nebo pokud je možno jí fandit tak i pro její plachý styl hvězdy antihvězdy. Tak dneska uvidíme. Peťa není favoritkou a podle mě může Na Li porazit. Také bude záležet na hře Na Li. Peťo pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Já dneska bohužel Petru nestihnu, tak jí drž pořádně palce i za mě, prosím o to i ostatní, kteří Petře "opravdu" fandí, moc to Petře přeju:) Ať Peťulín hraje třeba 3 sety, hlavně ať vyhraje, třeba najela na Rosoládu a čím dýl na kurtu, tím líp :)))) Škoda Toma, ale co se dá dělat.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja stihnu jen zacatek a budu fandit na plny pecky!!! Peto pojd!:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Velmi pravdivy clanek a hezky napsany! Je to proste tak....nikdy nevis co od ni cekat a kdyz uz neco cekas je to presne naopak:-))
Reagovat
smazaný uživatel
doufám, že Petra tady tu nekonzistentnost časem odbourá.. potřebovala by úplně dostat z hlavy, že má povinnost porážet hráčky, co jsou níž na žebříčku a že musí prostě vyhrávat.. bylo by fajn, kdyby prostě chtěla, a když to nejde, tak aby se z toho na tom kurtu nehroutila, jako když hrála na AO s Laurou, to mi bylo skoro taky do breku.. :( btw. ten, co psal ten článek, by mohl vědět, že v Dauhá se hraje před Dubají..
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, připadá mi taky, že Petra pořád myslí na to, že tu a tu hráčku musí porazit.. určitě četla o sobě nechvalnou kritiku a protože to není žádná tvrďačka, má to v tý hlavě pořád usazený. Já si počkám, až se srovná, třeba to nebude letos, možná ani příští rok, ale jednou to přijít musí :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš vyhrál na body 95-93...komentátor na konci zápasu, když se ukázaly statistiky, řekl, že v nich není jedno hodně podstatné číslo- množství UE u Berdycha...:-( Škoda Tome, začátek sezony dost povedený, teď trochu v útlumu.
Reagovat
petrulinka
Zápas jsem neviděla, ale je to fakt škoda. No nic Tome, tak příště vyhraješ :-)
Reagovat
smazaný uživatel
http://tenisnovinky.blog.cz/ Li vs. Petra hlasujte :);)
Reagovat
dadaft
že by ta stará dobrá Yarka, která dala loni na RG Li Na kanára??
Reagovat
dadaft
hustý tenis.
Reagovat
dadaft
Yarko, jsi nádherná, jsi úžasná, krásně se hýbeš, miluji tvůj bekhend a vůbec, dneska to byl útočný koncert.
škoda že to nevyšlo.
ale jen tak dál. na RG tě chci vidět ve čtvrtfinále.........................
Reagovat
freeteepek
jo,taky Yarku miluju:-)
Reagovat
smazaný uživatel
snad tě ty nevyužité bb ve 2.setu nebudou mrzet ještě:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Výborněěěě, ty můj šmatláku přerostlej:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak gratuluju. Podle čísel zasloužená výhra. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No jak jinak!:-)) Ale zatrnulo mi, když v TB z 5-2 otočil Gulbis na 5-6 a servíroval na výhru v setu. Ještěže to Miloš nakonec urval, protože to ještě mohlo dopadnout všelijak:-)
Reagovat
r176
proč všichni špaňelé u toho hekají jako ten Šarapvěšák na hadry??
Reagovat
Fandina
doufám, že Tomáš není podvědomě ukolébáván Tommyho pravidelným hekáním.
Reagovat
smazaný uživatel
Co to je za výmysl, Fandino:-D...Jestli Tomáš nechce, aby Robredo pravidelně hekal, tak ať mu ten rytmus naruší. Až teď jsem ten zápas zapla a zrovna Tomáš vystřelil krásnej winner...jen tak dál:-)))
Reagovat
Fandina
Sonja ... neřeš to. Některé věci neovlivníš.
Reagovat
Fandina
Tom hraje zatím v pohodě. Tak věřím, že druhý set bude. Držím palce. A líbí se mi, jak je sladěný s barvami turnaje. Stejná modrá na jeho čepici, potítkách kalhotách a tradiční bílé triko s límečkem a všude červené logo H&M takže dobrý ambasador firmy v tenise. Možná bych kalhoty volila delší a jiný střih, ale třeba to má svůj důvod.
Tome pojď vyhraj to!
Reagovat
smazaný uživatel
teď na něj přišla nějaká krize..
Reagovat
Fandina
uff ... tak snad jsem tu pohodu Toma nezakřikla. Tommy brejknul Toma a druhý set je zatím lepší jeden brejk a 4:1 tak snad Tom otočí Tommy hraje dobře. Tak Tome musíš líp a pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně Tom, sice sleduju jen číslíčka, ale z 5-1 na 5-4 se servisem, to je moc hezký:-))
Reagovat
Fandina
A srovnáno 6:6 Berda strojový tenis. Tome pokračuj výborně v TB a pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak 2.set ztracený, ale věřím, že to ve 3. dá, musí!:-) I když pak mne bude mrzet, že jeden z nich (Tomáš, Miloš) musí vypadnout:-(
Reagovat
Fandina
Tommy ten set vyhrál. Tak Berdo držím palce do třetího. Pojď!
Reagovat
Fandina
Ach joooooo Berda polevil a Robredo vede 3:1, tak Tome zaber a otoč to. Berdo máš na to, pojď!!!
Reagovat
Fandina
3:4 ve třetím, tak Tome brejkni Tommyho a otoč
Reagovat
Fandina
ne ne ne 3:5 pro Toma a Tommy jede, ale Berdo ještě to zkus!!!
Reagovat
Fandina
Bohužel, tak nic no, Tommy nakonec v pohodě ve třetím a Berda zase příště.
Reagovat
kada.tom
Lukáš to má pro dnešek za sebou - hrál dobře, a co si neuhrál sám, k tomu mu výrazně pomohl Viktor, kterej se spíš vztekal, že to Lukášovi padá na čáry, než aby se snažil něco změnit a vyhrát. Takže grratulace k SF :-)

Tomáš má 1. set a hraje taky slušně, tak snad to zvládne ve dvou, aby byl ready na další odpolední zápas :-)
Reagovat
George_Renel
dnes zahrál výborně. Viktorovi nedal šanci. Oproti dřívějšku přidal na trpělivosti. Že by za tím také bylo to nové děvče? Gratulace!!!! (K obojímu:-) )
Reagovat
smazaný uživatel
to byla ta hnědovlasá kráska?
Reagovat
kada.tom
nee, chodí s Ochotskou z Novy :-)
Reagovat
Fandina
Také mu to přeji k výhře, kde jen neranařil, ale hrál soustavně a důsledně výměny a samozřejmě je-li za tím láska, tak také gratulka k obojímu. Luky pojĎ!
Reagovat
smazaný uživatel
ježiš...
Reagovat
Fandina
LUkáš je to tammmmmmmmmmmm 6:3 a 6:1 gratulace Luky, jen tak dál!!!
Reagovat
Fandina
Berda Robredo stream první set v kapse super tak ještě jeden Tome a pojď!
http://88.80.5.88/c4b00/20130422/vv517524bb2231f707378701-567275.html
Reagovat
smazaný uživatel
Miloš-Ernest není stream. Takže jsem se těšil zbytečně. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, to je na prd no...nevím, kam je strčili, ale měli hrát na Court 1 po Nišim...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ale na Nišiho taky není.
Reagovat
smazaný uživatel
No možná sem i rád, že to nevidim. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem ráda, že nevidím Viktora, bo takhle prohrávat s Rosolem, to je nejlepší vizitka jeho současné hrůzostrašné formy:-D
Reagovat
Fandina
První set byl vyrovnaný, ale ve druhém byl Lukáš lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj daří se no. A Niši dnes taky paráda. :(
Reagovat
Fandina
Lukáš Victor první set 6:3 tak ještě jeden Lukáši. Luky ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
je fakt úkaz....jedinej hráč, co znám, co si obíhá FH:-D Škoda, že to je jinak klasickej mladej labil:-)
Jinak Nadal nic moc:-O
Reagovat
Fandina
Paire hlavně potřebuje nabýt herní jistotu, kurty občas netrefuje, riskuje, ale sebevědomí mu nechybí.
Reagovat
smazaný uživatel
On je takovej zbrkloun no...ale talent má, údery pěkné, cit pro míč...tak třeba z něj ještě něco bude, přeju mu to:-))
(navíc je hezkej!)
Reagovat
Fandina
pěkněj kluk
Reagovat
dadaft
docela mě překvapuje kurs přes tři na Petru.
podle mě je to tak padesát na padesát.......

na druhou stranu mně to tipování poslední dobou moc nejde, Kanepi to včera nezvládla.
Reagovat
smazaný uživatel
já bych taky myslela, že šance jsou docela vyrovnaný.. H2H mají srovnaný, na žebříčku je rozdíl malý a Petra má sice za sebou dva dlouhý zápasy, ale zase toho na antuce letos odehrála víc a proti soupeřce z top 10 se umí vyhecovat, to už letos ukázala.. ale taky může rozhodnout únava.. kdo ví..
Reagovat
smazaný uživatel
Co máš s Kanepi? Tys na ní upozorňoval, že se teprve vrací, ne?

S tou NaLi je to celkem dobrý kurz. Mi se líbí ale hlavně over 21 za 2.05.
Reagovat
dadaft
janekda ...... to bylo před zápasem s Medinou. já už Kaiu viděl v jednom zápase v Katovicích a hrála obstojně. když s Medinou otočila, tak jsem si to vyložil tak, že se chytá a její návrat bude hladší než Petko a tipoval ji na titul...
na statistikách s Minellou je zvláštní, že skoro nic nedokázala uhrát po jejím druhém servisu.
Reagovat
petrulinka
Kdo neviděl včerejší zápas Petry, tak je zde: http://www.youtube.com/watch?v=xLMH4Zz-dGg
Reagovat
smazaný uživatel
Help! Schedule hráčů jsi ukázala, nevíš kde je schedule hráček?
Reagovat
petrulinka
Já se dívám vždycky tady: http://www.protennislive.com/lshd/main.swf?lang=en&ref=www.wtatennis.com
Reagovat
smazaný uživatel
Ty tam vidíš kalendář jednotlivých hráček? Já tam vidím jenom kalendář turnajů.
Reagovat
petrulinka
Jé, tak to jsem tě špatně pochopila, já jsem myslela, že hledáš plán zápasů hráček na jednotlivých turnajích. Tak kalendář jednotlivých hráček tam asi nebude, tak to jistí fakt asi jen Fandina :-)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.porsche-tennis.de/prod/pag/tennis.nsf/web/german-current_orderofplay
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, ale já myslím plán jednotlivých hráček na celý rok :)
jako u chlapů je na http://live-tennis.eu/playersSchedule
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, lidi, nekoukla jsem se na odkaz nade mnou:-D
Reagovat
smazaný uživatel
http://tennisbios.com/view/player-schedules-wta
Reagovat
smazaný uživatel
Áno, to je ono. Super.Dík.
Reagovat
dadaft
Lucka ani Klára nebudou hrát v Řimě?
Reagovat
smazaný uživatel
jako minulý rok.. hrají v Praze místo Říma.
Reagovat
dadaft
aha. dík.
Reagovat
smazaný uživatel
"Naop Lucie Šafářová neuspěla, když po gíce než" Opravdu?? Tato úroveň odpovídá tak novinkám.cz
Reagovat
smazaný uživatel
Sáááááába! Konečně letos výhra nad výbornou hráčkou. A já to neviděl. :(
Reagovat
dadaft
taky ne. ((
podle zdejších ohlasů pěkný zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrá zpráva pro Petru, Errani končí! velká šance na posun na 7. místo, Petro, využij toho a tu Číňanku poraž ve dvou.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
I tak musí až do finále :D
Reagovat
smazaný uživatel
jsem moc ráda, že postupuje do dalšího kola. Hodně štěstí s LiNa.
Reagovat
kada.tom
Noo panečku :-D ve Stuttgartu dneska maj noční jízdu :-D Máša neplánovaně bojovala přes 3 hodiny a jak se jim to posunulo :-D

A tedy Mattek-Sandsový asi tahle "night clash" vyhovovala a vyprovodila Errani sice ve třech, ale s zazpíval :-)
Reagovat
Frick
Cetkovská, Benešová, Zakopalová, Hlavíčková

Má někdo info o jejich plánech?

Pokud jde o Frau Melzer - nehrozí, že už by s tim praštila? Dlouhý zranění, strmý propad v žebříčku, 30 let, manža...
Reagovat
smazaný uživatel
https://twitter.com/IvetaBenesova/status/326695066624221184/photo/1/large

http://www.blesk.cz/clanek/sport-blesk-sport/190644/tenisova-manzelka-iveta-benesova-mame-virtualni-vztah.html
Sice je to z poloviny února, ale říká že to jde pomaloučku...
Reagovat
smazaný uživatel
No, byla to šichta. Lucka bývá pro Mashu poměrně nepříjemnou soupeřkou. Koneckonců, loni jsem je viděl hrát jeden set naživo na exhibici. :) K zápasu moc psát nebudu, protože jste to asi všichni viděli a bylo by to dlouhé... Než přišly ty setboly Lucky v tie-breaku, tak jsem pořád věřil, že to Masha vyhraje ve dvou setech. To se nestalo, ale nakonec to dala ve třetím. Lucka hrála dobře, ale i když se to nezdá, tak měla k vítězství pořád daleko. Masha se prostě nevzdává, i když se tolik nedaří a takových zápasů už vyhrála hodně. Bylo to sice utrápené a určitě vyčerpávající, ale počítá se výsledek. Možná to bylo i tím, že Masha hrála poprvé od Miami, což je docela dlouhá doba. Potřebuje se zase rozehrát a určitě bude podávat skvělé výkony... Důležité je, že bude krásné čtvrtfinále Masha - Ana. :) Doufám, že to uvidím.

Jinak některé příspěvky tady jsou na mě vážně moc. :D Masha je prostě krásná a úspěšná žena, tak se s tím smiřte. :) Jo a ještě jsem tady nikde neviděl odkaz, jak se Masha stala ambasadorkou značky Porsche... Tak to musím hned napravit. :)
http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/472581-video-kraska-v-obkliceni-rychlych-stroju-ruska-sarapovova-je-ambasadorem-porsche.html#hp-artcl
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, jestli je "krásné čtvrtfinále" úplně důležité, ale těším se na něj a doufám, že Ana dokáže Mariu porazit:-)...bylo by to super.
Jinak s tím, že je Máša krásná a úspěšná pochopitelně souhlas, taky občas valím oči, když tu některé příspěvky čtu...ale samozřejmě každý má jiný vkus a co se líbí jednomu (respektive asi 10 milionům fanoušků), nemusí se líbit jinému:-)
Reagovat
Fandina
monty ... Mária je krásná holka, ale neznamená to, že nejsou krásnější ... úsměv
Reagovat
Frick
No, tak já jsem to spíš bral tak, že Lucka má dost. V pondělí fyzicky i psychicky vyčerpávající bitva s Viciovou, přelet a zápas s Monou, byt krátký (a to Lucka byla mírný outsider!).ˇDvakrát škoda špatného losu tento týden - nejdříve Siniaková a pak Lucka Š.

Věřme, že tohle nebyl poslední souboj Máši s českou hráčkou ve Stuttgartu :-)
Reagovat
Frick
No a koukám, že pro Petru by pak semi mohlo bejt lehčí, pokud dá LiNoleum...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja asi take patrim mezi tech par se Maria moc nelibi. Pro me je to postavou takova "kobyla", oblicej ma hezky, ale vadi me jeji osklive pohledy, takze je me celkove nesympaticka. Rozhodne Safi se me libi vic, kdybych si mohl vybrat, rozhodne ji :)
Vcera jsem koukal na kousek zapasu moji favoritky Li Na s Lucic kterou jsem videl poprve a tady musim rict, takle ma panove a damy vypadat idealni postava zeny...dalo by se rict, uplna bohyne :)
Reagovat
dadaft
Wheelbow ..... s Li Na nelze než souhlasit. ))
Reagovat
Frick
Boha, tady máme krásný holky a voni s Číňankou :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Li Na me je hodne sympaticka, jsem rad ze nejsem v tom sam, hodne ji fandim a uz jsem to tu psal. Dneska to tak pro me bude trosku dilema komu fandit :)
No ale ja myslel tu Lucic(videl jsem ji poprve), ze ma moc krasnou postavu, to se jen tak nevidi :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lučič jsem neviděl, ale zatím bych hlasoval pro Vaniu King.
Reagovat
smazaný uživatel
Zkusil jsem zapatrat po nejakych tenisovych fotkach, ale marne, hlavne neni moc cas ted na to, tak aspon takle:
http://www.wtatennis.com/players/player/4838

http://www.wtatennis.com/photos/article/2872763/title/washington-dc-gallery-magdas-lucky-duck
Reagovat
Fandina
Stuttgart video Lucic Baroni a Vesnina
http://www.wtatennis.com/videos/article/3154746/title/stuttgart-lucic-baroni-vs-vesnina
Reagovat
dadaft
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-ash4/221875_200985196603420_8157354_n.jpg

http://www.wta96.com/wiki/images/4/45/Mirjana_LUCIC_4277.jpg
Reagovat
freeteepek
Sára zatím dostává od B.M.Sandsové pěknou nakládačku!
Reagovat
freeteepek
Dnešní rozhovor s Petrou je kupodivu v češtině!
V něm mj. potvrzuje moje slova, že je blbost jezdit na turnaje bez trénera, protože jí David svými radami během zápasu pomáhá. Nesouhlasím s ní ovšem v tom, jak jí Kotyza radí. Myslím, že Petra má hrát return vždy doprostřed kurtu soupeřce pod nohy, to už by si mohla pamatovat, protože to je vždycky stejný. Spíš, na rozdíl od Petry, bych tak jeho vliv viděl v tom, že jí uklidňuje a pokud jí nejde třeba servis, tak jí řekne, kde je chyba. S ním v blízkosti se Petra cítí jistější. Navzdory tomu, že bez něj už několik turnajů vyhrála. http://www.wtatennis.com/videos/article/3157303/title/stuttgart-kvitova-interview-czech
Reagovat
Fandina
A není to s těmi returny pokaždé jiné? Podle toho s kým hraje?
Reagovat
freeteepek
Pochybuji. Co jsem Kotyzu slyšel Petře radit, tak vždycky jí nabádal, aby rozehrávala hru na střed kurtu. Ale u toho returnu je to asi taky dost daný tím, kam to ta soupeřka pošle. Líp se asi odehrává return křížem, pokud jde ven z kurtu nebo kolmo, pokud jde doprostřed:-) Jinak bude hrát return na slabší druhé podání, jinak na první...
Reagovat
Fandina
Aha. Ale stejně. Třeba právě hrála return jinak než byli před tím domluveni a teď jí na to jen upozorňoval, i když jak píšeš to bylo po několikáté. Jinak na té lavičce oni toho vždycky hodně proberou, tak jí to možná také říká tam jen na připomenutí, vypíchnutí momentální situace, aby nezapomněla na to a to. Tak fandíme Peťo pojď!
Reagovat
VlS
No tak včera Petra pokyny plnila tak nějak, spíš ne než jo. Pokyn returnuj někam doprostřed nevzala na vědomí vůbec a tlačila to pořád na lajny, čili často do autu a někdy Julii do forehandu, naštěsti ta byla ve třetím už tak dole, že se to moc neprojevilo.
Reagovat
Fandina
VlS ... že je ale ta Petra neposlušná ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Tak abych to nějak ve zkratce zhodnotila...Zápas se mi mooc líbil, holky předváděly (až na nějaký temnější momenty) úžasnej tenis..Sabču bych pochválila hlavně za servis - už jen počet es mluví za všechno..:) Chtěla jsem napsat, že ani žádná dvojchyba nebyla, nakonec se tam jedna objevila...Další věc - fantastickej pohyb - kolikrát jsem si říkala, to už přece nemuže mít..:) Myslím, že většina tenistek by tam nebyla. Ale Sabča to nejen stíhala, ale i perfektně vracela. :) Prostě super zápas...Sabince velká gratulace a Jelena to Sabči zítra muže oplatit aspon ve čtyřhře :D
Reagovat
VlS
Jo, po delší době Sabča odehrála dobrej zápas, sice si zase neodpustila kousek dramatu, ale jo. I Jelena se po bídě ze zabčátku roku zvedla a zase hraje hezkej tenis. Obě mají pohyb super.
Reagovat
freeteepek
Sabine mě velmi překvapila konzistentním výkonem a některými neskutečnými prohozy. Zdá se, že je v top formě a já jsem prohrál sázku:-( Jelena občas trochu hloupě řešila zakončení, ale co se dá dělat...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak gratulace Sabine, krásně vybojovanej zápas:-)...a Jeca se nemá za co stydět, dneska to bylo hodně vyrovnané.
Reagovat
smazaný uživatel
Jelena Setpoint-saver:-D...
Jde se do TB. IDEMO!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Achjo:-((...tak TB se nepovedl. Ale velký palec nahoru pro Sabču, co dneska doběhne a vrátí, to je neuvěřitelný:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Že? Uplně koukám, jak jí to běhá..:D Pojd Sabi! Ještě jeden!
Reagovat
gigin
A servuje jak Isner.. Upírka, tvl...
Reagovat
smazaný uživatel
:-D...7 es za 1.set no:-) Bez nich by to na winnery bylo celkem vyrovnané:-)
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou nervy..:D Stačí doservírovat!!
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt neuvěřitelný, co teď Sabine předvádí, co vrací, z jakejch pozic dokáže ještě trefit winner...kéž by jí to vydrželo na dýl než jeden zápas:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Sabča takovýma krásnýma uderama brejkla a pak si prohraje svůj servis nevynucenýma chybama...Ach jo...
Reagovat
smazaný uživatel
http://tenisnovinky.blog.cz/ :)
Reagovat
VlS
zavedl bych i u dam přísnou kontrolu času mezi podáním, Mařena by se vygumovala
sama. Je asi tak třikrát otravnější než Nadal.
Chtělo by to jestřába i na. antuku, Jsem přesvědčenej, že si tam Šarapka za s uhádala bod, kterej jí nepatřil.
Jinak jsem koukal na Lucčin servis. 187 km/h - to je novej osobák a hodně slušnej parametr.
Reagovat
smazaný uživatel
25 sekund by zařízlo i Lucku (alespoň v tom dnešním zápase, jinak ji nesleduju, tak nevím, jestli s tím má obyčejně problémy)...
Reagovat
smazaný uživatel
S jestřábem souhlas, myslím, že se Lucka v posledním setu ošidila o jedno eso, já bych se na jejím místě víc hádala :)))) Ale jsem ráda, že Lucka Sirénu potrápila a po prohře v FC je zase bojovná. A fakt se mi dneska moc líbila, pěknej úbor, kočka. Nevím, proč je pořád předkladaná jako prototyp nejkrásnější tenisky právě Mašena.
Reagovat
misa
Maria je prakticky markentigový produkt, tvrzení o její kráse se médii pořád dokola omílá, ale ve skutečnosti teda nic moc ženská :-(
Reagovat
gigin
Jako já bych po dvou dvoudeckách červeného Mařence šanci dal, ale na okruhu jsou daleko lepší kousky...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ona celkem pekna je Ruska no...., ale je to cara a dost si to kazi tim hekanim....to je proste neni sexy. Jinak ten jestrab tam mel byt davno, spousta balonu je spornych...a dneska minimalne jeden dostala Sarapatka.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, že se z ní chlapi hroutí, budiž, každý máme jiný vkus, ale když jsem viděla některé tenistky upravené a nalíčené, tak bych Sirénu teda jako nej... nedala. Má takový tvrdý obličej, sice to tu asi od jejích příznivců schytám, ale já to tak vidím. Když vidím některé fotky upravené Petry, kam se Mašena hrabe...
Reagovat
VlS
Holky, neblbněte, Maša v televizi, na fotkách a podobně je pěkná ženská. Pokud má chlap 2 metry tak i pro něj třeba atraktivní. O nej nej krásce může být nekonečně dlouhy ´ spor a snad s výjimkou Karličky a Francesky se u někoho může umístit skoro každá.
Kdybych si měl vybírat dneska, tak Lucka u mě vede, zítra povede Ana, ale netroufnu si říct, že Maša není pěkná.
Reagovat
VlS
Ono je to asi nakažlivé, ale Lucka normálně nezdržuje ani žádným velkým ručníkovánim a podobně. Skončí výměna a Lucka jde na servis-příjem a hraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Joo tak to vis, ze jo. Dokazu si predstavit, ze spoustu chlapu pritahuje. Videla jsem ji nazivo a pekna je. Ale je strasne vysoka. Kdybych byla na zensky tak neni muj typ, pro me je vyrazove "plocha" (tedka nemyslim to co si kazdej mysli:-))) Jednoduse neni nicim zajimava. A na fotkach jsem videla i ne moc hezky tenistky krasny viz. treba Errani.
Reagovat
smazaný uživatel
Jelena Setpoint-saver:-D...
Jde se do TB. IDEMO!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak možná je to fakt nakažlivé:-)...ale obě při svém servisu tak dlouho "meditovaly", že jsem měla pocit, že se mi sekl stream:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Já neblbnu, neboj :) Jen píšu, co si myslím, Siréna je na mě prostě moc tvrdej typ holky..:) A jak píše Bara, sama jsem koukala, jak je Sára Errani s rozpuštěnýma vlasama zajímavá, přitom na kurtu vypadá divně. A možná i Karlička s Francescou se můžou někomu líbit :))Lucka má vždy na rozdíl od jiných tenistek lehce namalovaný oči a protože je má velké, vypadá výrazně. Škoda, že Petra nemá nějaké veselejší barvy, mně v tom tričku připadá jak usedlá šedá myška, navíc se mi zdá, že nějak zhubla v prsou.. doufám, že si vybere i nějaký jiný outfit :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mně přišlo, že to Lucka nezdržovala ani dnes. Ale je fakt, že jindy ji otírat se skoro nevidím.:))
Reagovat
smazaný uživatel
na Petru normalne nahlizim jako na prirodni ukaz - tem taky moc nerozumim.. :-) Lucy byla moc dobra! Znovu tu musim ocenit jeji vnitrni kazen, osobne mi teda imponuje mnohem vic nez excesy vselijakych mrhacu. ;-)

Semelu vsechno, co me tu zaujalo. Masa a jeji krasa. Je treba prece uvazit, co vsechno se v jejim pripade seslo - hezka tvar, vysoka a stihla postava - dobry vesak na saty, spickova sportovkyne, rev sibirske tygrice, zivotni pribeh.. atd. Neni druha takova. Ten rev, mne moc nevadi a kdo se umi dokonale ponorit do hry, nema jiste taky problem ani na kurtu. Kontrola vydechu a upusteni pary, no a co. Je mi to asi podobne protivny jako neustale notoricke stiznosti na nej. To je cele. Vzdycky se musim smat argumentaci Navratilkou, jak se orientovala podle sluchu. Jo, kdyz se vsem pletlo do dreva prirodni strevo leda. Kazdy ma jina kila, jiny material, hra i rozhodovani jsou mnohem rychlejsi, udery se "valej" a nehraje se stredem.. atd.

Kamera. Pro 3D se, myslim, vyuzivaj ty "prizemni" pohledy, kvuli plasticnosti celkoveho vjemu, takze v tech "experimentech" cuju vyrazne ekonomicke hledisko, mozna.. :-) A Lucy rozhodne nezdrzuje, je svizna, utrela se jako vsichni, ta moznost existuje..
Reagovat
pepin
Holky neblbnou mají pravdu na okruhu běhá spousta hezčích bab a to nemyslím jen obličejem. Někdo to tu napsal, že je plochá a není na ni nic až tak zajímavého a je pravda je to marketinkový, profesionálně zpracovaný objekt. Vem si jen tu fotku s Luckou a podívejme se na obličeje.
Reagovat
gigin
Jsem rád, že sis ve své glosce vzpomněla aj na Ernestka ;)))
Reagovat
VlS
Tak dojde lidu co jsi řekla, nebo to lidu nedojde? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se teda líbí i Karla. Kdyby si nechala spravit zuby, mohla by to být docela kočka. Hlavně ten backhand má fakt sexy.
Reagovat
Fandina
Tak to je zajímavý výklad co se týká řevu a Navrátilové. Díky, to jsem ještě neslyšela. Jinak já tomu nerozumím a je mi úplně jedno proč řve, o mě nejde, ale stejně, proč je tak hlasitý.
Jinak co se týká Márie, tak ona je moc hezká, byla jsem na exibici v Praze, ale ve skutečnosti je opravdu moc hubená a vysoká a televize zkresluje. Takže když stojí vedle Petry nebo Lucky ve skutečnosti tak ony jsou zajímavější. Mária je fotogenická.
Reagovat
VlS
K BH bez výhrad, ale sexy bych ho neoznačil, nejsem na sadomaso:-D
Reagovat
Fandina
VlS ... nechci do toho mluvit, ale lidu vždycky dojde jen to co člověk sám bude chtít ...
Reagovat
VlS
Znáš Čochtana? Ten tam jednou líčí, jak když stojíte tabdy, díváte se tam, ona stojí támhle, je po kolena ve vodě, na hlavě má něco těžkýho a je tma a padá mlha, tak byste si mohli myslet, že by tady někde mohla biejt docela pěkná ženská.
Nevím jak by Karlička vypadala s jinejma zubama, očima, vlasy, figurou a tak dál, fakt to nevím a dívám sje, jak vypadá jaká je. Tož tak a jak říkal Ivan mládek, mohla by si namałovat néjakej obličej na tu hubu :-D
Reagovat
misa
a uznání Lucce. Petra mě potěšila, že takhle zvládla druhý třísetový zápas za sebou. Ve 3. setu dokonce byla fyzicky lepší než Goerges! V příštím zápasem proti Na Li by si měla odpustit ten pomalý rozjezd. Ještě připomenu, že letos má Petra s hráčkama top 10 bilanci 5-1.

Škoda Lucky, šance měla, ale Maria pravidelně vytáhne v krizových momentech ten nejlepší servis a absolutně se koncentruje na každý míček. Tohle je největší rozdíl mezi ní a Petrou, ta je schopna pár her psychicky strávit bůhvíkde, vystřídat pár otrávených obličejů, atd. V koncentraci má Petra ještě velké rezervy.

Zítra budu držet palce Peťce a Lucce přeju, ať se vrátí do top 20, má na to!
Reagovat
smazaný uživatel
Ale myslím, že Lucka překonala mnohá očekávání. A chyběla opravdu zase jen troška. Sehrát takový zápas a trápit tři hodiny Maruš, to je slušný výkon. Doufám, že to Lucce posílí sebevědomí a přeji jí do Madridu konečně lehčí los! Lucko, díky za napínavou podívanou!:))
Reagovat
VlS
Lucka super zápas, škoda, že to poslední prase neskončilo v autu nebo v saku, mohlo to bejt ještě za jímavý.
Ve třetím bohužel fungoval skvěle servis a to se s ní moc hrát nedá.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, v tom třetím setu už byla na servisu silná a jistější.
Ale máš pravdu, kdyby to byla shoda, mohla být ještě třeba nějaká zápletka.
Ale Lucka se mi opravdu moc líbila, nevzdávala se, bojovala, super výkon. Taky na tom byla dobře fyzicky. A líbilo se mi, jak nezdržovala, a byla vždy připravena, i když zápas trval dlouho. Jindy mi to nějak nevadí, ale dneska mě Máša fakt těmi svými rituály, a procházením se dozadu, děsně vytáčela - určitě to nebylo vždy 25 sekund.
To jsou ty zápasy, na který stojí za to u Lucky třeba rok čekat, viď?:-)) A to už byl takový druhý po sobě v krátké době - alespoň pro mě...
Reagovat
VlS
Oskare přesně, takový zápasy miluju, prostě Lucka pistolnice. Z Máši chvílemi udělala přihlížející, hlavně ve druh´m setu, paráda, za kterou ji odpoušrím zápasy, kdy střilí jak pistolník po dvou flaškách kořalky.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to podepisuji. A musím přiznat, že mi tentokrát činilo potěšení, když jsem viděl, jak je Máša vyvedená z míry. A oproti tomu Lucka nasadila ocelový pohled ve svých modrých očích, a šla bez zbytečných cavyků na další výměnu.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas dopadl podle mého přání, ne že bych vítězství Lucce nepřála, ale chci vidět finále Maria-Petra... takže Petro, zítra tu Číňanku smeť z kurtu ve dvou setech a udělej všem fanouškům radost! dík a POJĎ!
Reagovat
VlS
Nechápu tě s nickenm Czech fans. Nebylo by lepší finále Petra Lucka? A mimochodem, fandím sice Petře, ale jestli zítrba výrazně, ale výrazně nepřidá, tak Li nedá. Nebýt toho, že Julča častečně už ve druhém a totálně ve třetím odešla, ta k nevím nevím.
Reagovat
PetaM
Jo, Julča odešla. A to jen potvrzuje, že Peťa má dobrou fyzičku :) A jestli Li Na dá? Vidím to dobře. Peťa se umí nabudit proti TOP hráčkám, kterou Li Na je .. Takže to bude zítra řežba :) A upřímně, finále Mária-Petra je blízko .. :D A už by jí konečně Petra mohla zase porazit .. :) :) Přece jenom, ve finále je to Petra trochu jinak :D
Reagovat
smazaný uživatel
Julca nikam neodesla, ja jsem ji na tom kurtu videla:-) Nechapu proc se vitezstvi Petry zacne vzdycky stanovovat ze protihracka nekam odesla? Nesmysl. Petra hrala dobre ten druhy a treti set.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem si všimla, že Petřiny soupeřky často odcházejí, asi je to s Petrou nebaví? :)))))) Občas odejde i Petra, já nevím, to se může během tenisu? :)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Jj klasika komentar. Petra vyhrala=souperka odesla. Petra prohrala=Petra odesla....
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, čeština je tak krásnej jazyk, kterej má různý synonyma, škoda, že se to nevyužívá a omílají se pořád dokola stejné obraty, někdy dost mimo mísu :) Tak doufám, že Petra neodejde, to ať radši zmizej její soupeřky :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Masa si to dneska vylozene vyrvala tu vyhru, to jeji podani je teda peklo. Pred Luckou smekam, uzasnej vykon je videt, ze ji hra bavi a je na kurtu hodne sebevedoma.
Reagovat
George_Renel
Lucka může odejít se vztyčenou hlavou. Štěstí jí tedy dnes, včetně posledního míče, nepřálo - horší tenistkou nebyla. Potěšení z tenisu tak kazila řvoucí a zdržující Ruska a také režisérovy experimenty se střihy, které se, dle mého, moc nepovedly. Doufám, že Rusku vyšťavila a ta padne příští kolo s Anou.
Reagovat
smazaný uživatel
No jestli bude hrát Maria stejně blbě jako dnes, má Ana šanci:-))
Reagovat
Frick
To pamatuju už loni. Asi nechápe, že během výměny prostě jakejkoliv jinej pohled než z hlavní kamery je úplně k hovnu..
Reagovat
smazaný uživatel
No já nevím, mně nepřišlo, že by Masha hrála nějak moc blbě...nebyl to její nejlepší výkon, ale podle mně měl ten zápas celkově vysokou kvalitu...Aně to asi taky budu přát víc, ale asi jen proto, že by to bylo větší překvapení, kdyby vyhrála :D
Reagovat
dadaft
George_Renel ....... jj, režije by chtěla být progresivní, leč je často spíše zmatená...
Reagovat
dadaft
* režie )) *
Reagovat
pepin
Ty teda riskuječ takhle psát o "marušce".
Reagovat
smazaný uživatel
Já na Sirénu zásadně nekoukám, pokud s ní nehrajou naše hráčky, pokud jo, tak vypínám zvuk. Nevím co to ta Selešová zavedla, i když je fakt, že Siréna nemá s tím řevem obdoby. Zlatý naše holky.
Reagovat
smazaný uživatel
No kvalitu zápasu zachraňovala Lucka, Maria dnes fakt nic moc...ale důležité momenty zvládla.
Reagovat
smazaný uživatel
Rve teda desne, neda se to poslouchat, ale uz to asi jiny nebude. Lucka opravdy nebyla horsi tenistkou zase rozhodl jeden balon....
Reagovat
tommr
ty přenosy ze Stuttgartu stojí opravdu za kulový. Režisér musí bejt bud nějakej sportovní analfabet nebo chce divákům tenis znepříjemnit, jinak si ty jeho neustálý experimenty během hry nedovedu vysvětlit. Nejvíc mě štvou ty záběry ze země - režisér nám zřejmě chce názorně přiblížit jak tenis vidí myši a podobná havět ...
Reagovat
smazaný uživatel
No to je fakt. nechapu proc dneska zabirali nekolikrat Masi ruce/sevrenou pest a pak delali jakoze mlhu? To jsem myslela, ze porucha je na mem prijimaci....Prosim normalni prenos!
Reagovat
smazaný uživatel
Škodááá, přeškoda, Lucka dneska hrála výborně, až tak moc se jí toho vytknout nedá... co se dá dělat.
Reagovat
gigin
Dáma x Upírka!! Idemooo!! :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Je mi jasný, že jsem bud nechápavá, a nebo neznám potřebné souvislosti..:D Dáma, upírka?? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dáma=JJ, upírka=Sába:-)
Reagovat
gigin
Jednou, kdysi dávno, jsme tu debatovali o hráčkách a Jankovič jsme vyhodnotili jakože nej Dámu. Prostě, že je svým chováním nejvíc Dáma. Pak se to tu nějak chytlo a zůstalo jí to :)) No a Sába na této fotce byla jako upírka :))
http://www.q3.cz/images/17s_j.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Aha...Tak díky za upřesnění :D
Reagovat
freeteepek
Lucka hrála skvěle. Moc se mi líbil její servis. Chybělo málo. Hekna měla zas neuvěřitelný štěstí. Nakonec rozhodlo pár důležitých míčů, který Lucka bohužel neuhrála. Ta mrcha má neskutečnou psychiku!
Reagovat
petrulinka
Tak škoda, že Lucka prohrála. Já prostě tu Marfušu nesnáším a ten poslední míček, hrůza!!! To snad ani není možné, zase míček těsně za síť. Chudák Lucka, musí poslouchat její řvaní, čekat věčně na podání a ještě snést spoustu míčků, které jí spadnou těsně za síť a nemůže s tím nic dělat. Myslím, že kdyby dnes rozhodčí dbala na těch 25 vteřin, tak by Maruš odešla poražená. Ale je vidět, že Lucka na ni má, jen si musí víc věřit, a taky by to chtělo více prvních podání. Tak příště!!!
Reagovat
smazaný uživatel
No tk ten konec mě dorazil...ale pěknej zápas, holky!
Reagovat
gigin
řve normálně, jako vždycky. Akorát v tej hale se to víc ozývá no... Dobrá akustika :)
Reagovat
pepin
Ale je to hrozné a ubíjející. Já se divím, že se ty holky nešprajcnou. Oni by si to rozmyslely.
Reagovat
pepin
Ještě se vracím k té fotce, včera jsem tu již nebyl. Je vidět, že máš vkus a moje sympatie.
Reagovat
spaniel
Skoda, tak to vypada ze to Marfusa urve. Snad Lucka jeste zabojuje. Na ty Marfusiny ritualy se ale neda divat, trva ji to celou vecnost a vrchol je kdyz na ni musi Lucka pri podani cekat.
Reagovat
smazaný uživatel
Ted jsem se konecne dostala ke streamu a ta Masena je dnes fakt nejaka echt Masenovita. Rve jak pri porodu :(
Reagovat
petrulinka
A ještě když tam sprostě hodí Lucce míček těsně za síť, ona má snad tu pásku podplacenou. To už je poněkolikáté, co míček přepadl k Lucce. A to její ječení nesnáším!!!
Reagovat
smazaný uživatel
dnes mi prijde, ze rve nejak delsi dobu, skoro tak dlouho jako Aza :( dneska ji fakt nesnasim :(
Reagovat
smazaný uživatel
Já ji nesnáším pořád, řve a přitom při tréninku je jak myška, proto je mi protivná, že si dělá takovouhle blbou image, když sám Berďa říkal, že hekání ani řev vůbec úderům nepomáhá. Prostě Rusanda, nezapře to v sobě, ať vypadá sebelíp.
Reagovat
smazaný uživatel
No, bezva :(. Tak Masha a prase dnes vyhraly :(.

Jinak ja jak kdy, ale kdyz rve jak dneska a dela dloooouhy ritualy jak dneska, tak mam co delat se vydrzet divat :(. To rvani je fakt trapny a kdyz prohrava a nedari se ji, tak zacne rvat jeste vic vetsinou :(
Dneska byla k porazeni :( skoda :(
Reagovat
PetaM
Myslím, že u Petry je jasně vidět, že její psychika se zlepšila :) První kola potřebuje na rozehrání a na zastřelení :D Když do těch prvních kol dostane slabé soupeřky, většinou jí vyřadí. Teď v prvních dvou kolech měla hodně silné soupeřky, navíc domácí, což je ještě horší a zvládla to. Sice ve třech, ale zvládla. Li Na bude těžká, ale Peťa má ráda souboje s nejlepšíma hráčkama. A já myslím, že to dá. I když lehké to nebude :) Peťo pojď!!! :) :) A Lucka .. Hraje velice dobře. Na Mášenu má, jen udělat ten poslední krok .. :) :)
Reagovat
freeteepek
Dnes jsem zápas Petry nemohl sledovat, koukal jsem jen na vývoj skóre. Zdá se, že Petra na tom není tak špatně fyzicky, jak to ještě nedávno vypadalo. Další tříseťák přes dvě hodiny. A Petra přitom předváděla nejlepší hru právě v těch třetích setech. Dnes tedy až po dvou hodinách hry:-)
Reagovat
smazaný uživatel
No tak jestli to tak bude pokračovat, tak se Sabča dostane na kurt o pulnoci pomalu :D a co má říkat chudák Sara? :D 2 sety a trvaj 2 a čtvrt hodiny...Takže Luci, prosím, vyhraj 6:0 a moc už to neprodlužuj jo? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Taky čekám na Jeca x Sába :-(
Jinak to pravidlo 25 sekund by se mělo dodržovat i ve WTA:-/
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka skvělá, kéž by tu uječendu vyprovodila z kurtu :)) Výbornej výkon, jen Lucko nepolevit, nemyslet na předchozí chyby a je to tvoje :)
Reagovat
smazaný uživatel
Labilita x obdivuhodná psychická síla...
Každopádně si pohněte holky, občas mám před servisem pocit, že se mi sekl stream:-O
Reagovat
smazaný uživatel
Labilita nelabilita, set je tam!
Reagovat
smazaný uživatel
To je v pořádku, jen tam mohl bejt daleko dřív:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Achjooo...a přesně tohle dělá z Mashy velkou hráčku, no nic jede se dál - 5:4..ale škoda
Reagovat
petrulinka
Teda to je škoda, že Lucka ten setbol neproměnila. Luci pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
A ted vyhozenej return na další setbol...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to už nešlo...Masha dneska parádně servíruje...
Reagovat
dadaft
hohohóóó
5:2 !!
Reagovat
rubens
To je ale odpudivá ženská. Myslím Mařena. Až je mi jí skoro líto.
Lucka hraje super.
Kvítko paráda, navzdory různým tommrům.
Reagovat
petrulinka
Tak teď se jí teda ten game vůbec nevyvedl, 2 dvojchyby, to je škoda a přitom hraje Lucka dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
zato první game 2. setu byl lahůdka.. :)
Reagovat
petrulinka
Tak zítra hraje Peťule až v půl osmé večer. To je tedy pro mě docela blbý čas, tak snad se budu moct dívat a hodně moc fandit :-)
Reagovat
smazaný uživatel
až v půl osmé? ach jo, zrovna, když mám volné odpoledne, tak hraje takhle pozdě.. a ještě se to určitě posune, ach jo :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte prosím vás někdo, kdy začne hrát Petra Cetkovská? Nebo alespoň, proč už nehrála v Katowicích, kde byla přihlášená?:)
Reagovat
smazaný uživatel
Šafařindě to dneska sluší, kéž by Sirénu vyklepla..
Reagovat
dadaft
těžká soupeřka, ale mám z Lucky dobrý pocit.

Petře gratulka. ))
Reagovat
smazaný uživatel
sluší, podlě mě dneska víc než Marii.. škoda, že nejošklivější outfit od Nike má teď Petra.. ale pořád mi přišlo, že to bylo lepší, než to, co na sobě měla Julia..
Reagovat
dadaft
Himbeere ....... náhodou to co má Petra je super.
Reagovat
smazaný uživatel
tobě se to líbí? nu což, může být, asi je to věc vkusu.. mně ten střih přijde hrozně bez nápadu a taky mě moc neuchvátila ta barva.. líbilo se mi to tričko, co měla předtím..
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se taky moc nelíbí, co má Petra, kdyby třeba jinej vršek, jsou to takový smutný usedlý barvy... Lucka je dneska určitě hezčí než Siréna, i když pro mě nejen dneska. Škoda, že si nechala vzít ten náskok, teď je Siréna na koni...Nicméně taky se mi líbí, jak Lucka bojuje, ale Siréna taky dneska nehraje zrovna ukázkově, toho by měla Lucka využít.
Reagovat
smazaný uživatel
No zlatá FILA, když vidím to Petry tričko:-D
A Lucce to sluší, souhlas:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky se mi zdá, že Maria dnes hraje zle...na druhou stranu to kompenzuje tu svou zarputilostí a psychickou sílou...
Hlavně ten rozdíl v pohybu Lucky a Marii je obří, Lucka se pohybuje tak 3x líp...
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, Lucka má výbornej pohyb, nevzdává to a proto si zasluhuje vyhrát :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, má...naproti tomu Maria fakt není zvyklá, že ji někdo honí po kurtu:-D
No tak nevzdává se ani jedna...ale ať už vyhraje kterákoliv, mohla by si pohnout:-D:-)
Reagovat
Frick
Tak jestli se má Petra posunout někam výše, jakože všichni věříme tomu, že 8. příčka je výrazně za jejím potencionálem, musí nad hráčkama jako Na-Li, Radwaňská, Kerber, Errani pravidelně vítězit. A tu a tam si nejlépe ukousnout i sousta největší...
Reagovat
George_Renel
odehrány 4 gamy a už mě to skoro přestává bavit. Ruska je jak zpomalený film. Ta má dnes rituály skoro jako Nadal s Djokovičem dohromady. Ještě by jí tam mohli dát zrcadlo a vlastně by ten tenis ani moc nepotřebovala.
Reagovat
tommr
ale herně mě Petra ani dneska vůbec nepřesvědčila - hrála úplně stejně jako včera - slabý podání, špatnej pohyb, spousta úplně zbytečnejch chyb a chvílema působila jakoby snad ani neměla zájem vyhrát. Ještě štěstí, že dneska hrála s Goergesovou, která je taková její slabší verze včetně všech jejích slabin. Její pohyb a kondice je ještě horší než u Petry což dneska podle mýho názoru rozhodlo - od druhýho setu už Goergesová na kurtu jen chodila a ve třetím vypadala, že se každou chvíli na kurtu složí ... :)
Proti Li Na bude Petra muset zpřesnit hru a dát do toho víc důrazu. Rozhodně nebude moct počítat s tím, že by Li Na v závěru odpadla jako dneska Goergesová ... :)
Reagovat
petrulinka
A náš pesimista! Já teda nevím, ale asi ses díval na jiný zápas. Podle mě hrála Petra daleko líp než včera a nevím, kde jsi viděl, že vypadala, jako by neměla zájem vyhrát. Co jsem viděla já, tak se povzbuzovala a po každém vyhraném míči se otočila ke Kotyzovi se zaťatou pěstí. Myslím, že už by sis mohl konečně ten svůj pesimismus strčit někam. A věř mi, lidem s optimismem se žije daleko líp!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš bych se divila, kdyby tě přesvědčila. To by asi ani sama Petra nepřežila, kdyby zjistila, že jí věříš :))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ubohý tommre! I když s tebou většinou nesouhlasím, nemohu ti upřít pouze jiný, trochu pesimističtější úhel pohledu v rámci jisté dávky objektivity. Ale dnes jsi bohužel mimo, snad jako bys ztratil zbytky soudnosti. Nepřesvědčila pouze! v prvním setu, kdy byla horší hráčkou, kdežto Julča hrála skvěle a navíc ji téměř vše vycházelo. Zbylé dva sety skvěle podávala, ubylo i chyb, ale rozhodně nepůsobila tak, že nechtěla vyhrát! Naopak, v posledních gamech předvedla neskutečnou bojovnost, doběhla ztracené míče a vyloženě si za vítězstvím šla, samozřejmě ruku v ruce s tím, že Julia trochu odpadla, ale tvůj zcestný a hrubě manipulativní komentář už prostě beru jako Petřinu sprostou urážku. A to čtu většinu tvých komentářů a beru je, ale teď jsi mě rozčílil, že nám daleko k nějaké invektivě. Pochybuji, že jsi ten zápas vůbec viděl. Proti Li to stačit nemusí, ale to už je jiný příběh.
Reagovat
petrulinka
Frenkiess tleskám!!! Takhle dobře bych to nenapsala!!! Díky!!!
Reagovat
tommr
Ubohý Frenkiessi! Pokud bereš můj komentář jako urážku Petry tak tě musím opravdu politovat. Svojí zaslepeností jsi právě zastínil i místní elitu FFK. Tos opravdu neviděl, že Goergesová od druhýho setu hrála skoro jen z místa a ve třetím byla blízko úplnýho kolapsu? Tomu ty říkáš "trochu odpadla"? A i tak s ní měla Petra plný ruce práce. Uvidíme jak s touhle hrou dopadne zítra až bude hrát proti Li Na, která má vynikající kondici a určitě na kurtu nezkolabuje tak jak to dneska předvedla Goergesová. Pokud Petra uhraje proti Li Na aspon set tak pak klidně uznám, že jsem jí křivdil ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já Petře s Li Na věřím a doufám, že bude hrát jako dnes ve třetím setu. Fyzicky i psychicky vypadá dobře, tak snad ji dá.. hodně štěstí a POJĎ!
Reagovat
petrulinka
Petro gratulace!!! A teď bych někde ráda shlédla ten třetí set, neb jsem ho z pracovních důvodů nemohla sledovat. Nevíte někdo prosím, jestli bude někde ke shlédnutí? A teď přemýšlím, jestli koukat na Lucku nebo Toma, taky musí hrát oba ve stejnou dobu :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Tomas zatim nehraje, jeste neodehral ani nadal. V Barcelone prsi...A ten zapas Petry zatim nikde neni, mozna pozdeji.
Reagovat
smazaný uživatel
Aby Tom dneska vůbec začal hrát...
Reagovat
petrulinka
Aha díky, ještě jsem se nestihla po příchodu z práce zorientovat. Tak budu koukat na Lucku.
Reagovat
Fandina
jen tak dál. Na Li bude těžký zápas. Držím palce ... pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
S Li ma Petra zatim bilanci 2:2. A posledni zapas s ni vyhrala, doufam, ze vyhraje i ten zitrejsi.:-)
Reagovat
Fandina
Tak to by bylo super. Li Na je těžká váha, tak doufám, že se Peťa na ní připraví a vyhraje to. Peťi ... pojď pojď pojĎ
Reagovat
smazaný uživatel
Je no. Mam ji moc rada, ale samozrejme budu fandit vic Pete. Je fakt, ze dneska s Lucic nemela skoro zadnou praci, takze sil ma dost oproti Petre. zase na druhou stranu mam pocit, ze cim vic Petra hraje tim lip ji to jde;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist