Kvitová ve Wuhanu postupuje, Siniaková vyřadila obhájkyni titulu Garciaovou. Karolína Plíšková a Strýcová končí

25. 9. 2018, 09:28
Aktuality 139
WTA WUHAN - Na turnaji WTA Premier 5 ve Wuhanu se dnes v soubojích druhého kola představilo kvarteto českých tenistek. Dvojnásobná šampionka Petra Kvitová porazila Aleksandru Kruničovou, Kateřina Siniaková v maratonu udolala obhájkyni titulu Caroline Garciaovou, přestože čelila mečbolu, a postoupila do svého největšího osmifinále. Neuspěly naopak Karolína Plíšková ani Barbora Strýcová.
Petra Kvitová

Petra Kvitová zahájila svou asijskou pouť v čínském Wuhanu, kde v letech 2014 a 2016 přebírala trofej pro vítězku. Osmadvacetiletá Češka odstartovala letošní ročník vítězstvím 6-3 6-4 nad Aleksandrou Kruničovou, které oplatila čtyři roky starou porážku z US Open.

Kvitová hrála od začátku do konce zápasu vabank. I přes riskantní hru plnou vítězných míčů a nevynucených chyb měla utkání pod kontrolou a nakonec slavila úspěch. K postupu do osmifinále si navíc pomohla 13 esy.

V úvodním dějství Kvitové vše dlouho vycházelo a rychle vedla 5-1. Poté přišlo jediné dnešní zaváhání, když česká favoritka čistou hrou ztratila servis a Kruničová vzápětí snížila na 3-5. Druhý pokus úvodní set dopodávat už Kvitová ovšem proměnila bez ztráty fiftýnu.

Ve druhé sadě soupeřce nenabídla jediný brejkbol a díky brejku ze sedmého gamu si došla pro vítězství. Po 80 minutách hry proměnila třetí mečbol.

"Hrála jsem agresivně, ale byla jsem také dostatečně trpělivá," popisovala svou dnešní taktiku Kvitová. "V Asii hraju moc ráda, ale na titul nepomýšlím. Zůstávám nohama na zemi, uvidíme, kam se dostanu," dodala v pozápasovém rozhovoru.

Další soupeřkou Kvitové, jež si může ve Wuhanu zajistit postup na Turnaj mistryň, bude Anastasia Pavljučenkovová. Ruská tenistka porazila 6-4 6-2 Kiki Bertensovou, největší konkurentku Karolíny Plíškové v souboji o letošní Turnaj mistryň. Ve vzájemné bilanci má jasně navrch Kvitová.

Kateřina Siniaková se postarala o překvapení. Dvaadvacetiletá česká kvalifikantka odvrátila mečbol obhájkyně titulu Caroline Garciaové a Francouzku po více než tříhodinovém boji zdolala 3-6 7-6(5) 7-6(4).

Siniaková v úvodním dějství neudržela nadějné vedení 2-0 a ve zbytku setu uhrála jediný game. Ve druhé sadě promarnila další vedení, když od stavu 4-2 dvakrát ztratila servis a Garciaová poté měla na vlastním podání mečbol. Ten však Francouzka nevyužila a dvojchybou nabídla Siniakové brejkbol, který Češka využila. Rodačka z Hradce Králové si nakonec v tie-breaku vybojovala pokračování.

Divoké rozhodující dějství nemělo jasnou favoritku. Obě hráčky se střídaly v lepších a horších výkonech. Siniaková v desáté hře pátý souboj s Francouzkou nedopodávala a znovu musela rozhodovat zkrácená hra. I tentokrát v ní měla navrch Češka.

Siniaková si dnes připsala svůj celkově čtvrtý, první letošní, skalp hráčky Top 10 a v čínské metropoli vyhrála už čtvrtý zápas v řadě. Ve svém největším osmifinále kariéry nastoupí proti Garbiñe Muguruzaové. Se Španělkou, jež smetla 6-0 6-1 Viktoriji Golubicovou, jediný dosavadní souboj prohrála.

Karolína Plíšková ve Wuhanu na nedělní triumf z tokijské haly nenavázala. Světová sedmička, jež v Japonsku oslavila druhý letošní a celkově 11. titul, prohrála ve druhém kole 1-6 6-3 3-6 s domácí Qiang Wang, kterou loni právě ve Wuhanu v osmifinále jednoznačně porazila.

Plíšková se dnes extrémně trápila na servisu. Česká favoritka spáchala celkem 11 dvojchyb a o své podání devětkrát přišla. V úvodním dějství dokonce neudržela servis ani jednou.

K lepšímu výkonu se rozehrála až ve druhé sadě, v níž sice dvakrát ztratila podání, ale celkem čtyřikrát dokázala prolomit servis soupeřky. V rozhodujícím setu však tahala za kratší konec, přibrzdila jí i zdravotní pauza soupeřky. Rodačce z Loun se podařilo srovnat skóre na 3-3, jenže od tohoto stavu už nezískala jediný game a utkání zakončila dvojchybou.

"I já jsem si přinesla z Tokia nějaké bolístky. "Každá teď nějaké má, je konec roku. Nebyla jsem určitě stoprocentně ready. Bohužel podle toho výkon vypadal," citoval Plíškovou iDNES.cz. "V podstatě jsem jen tak uváděla podání do hry. Nešla jsem ani na eso. Bolela mě noha a spíš jsem ji chtěla šetřit, abych tolik nechodila přes druhé podání," uvedla.

Plíšková tak nevyužije zaváhání Bertensové v souboji o letošní Turnaj mistryň. Na šesté až deváté pozici v letošní race figurují hráčky, které ve Wuhanu již dohrály (Svitolinová, Stephensová, Plíšková a Bertensová). Rozhodovat se tak bude hlavně v příštím týdnu v Pekingu.

Qiang Wang, jež v sobotu slavila titul v Guangzhou, si dnes připsala svůj třetí kariérní skalp členky elitní desítky. Její další soupeřkou bude Darja Gavrilovová. Jediný dosavadní souboj vyhrála Gavrilovová.

Australanka ruského původu po setech 6-2 7-6(3) vyřadila českou tenistku Barboru Strýcovou, kterou porazila na třetí pokus.

Strýcová se v úvodní sadě nedostala k jedinému brejkbolu a sama dvakrát o servis přišla. Ve druhém setu sice třikrát na returnu uspěla, ovšem Gavrilovová byla rovněž třikrát úspěšná. Strýcová měla šanci zápas poslat do rozhodujícího dějství ve dvanácté hře, kdy měla setbol. Česká tenistka však možnost neproměnila a v tie-breaku měla jasně navrch Gavrilovová.

• WTA PREMIER 5 WUHAN •
Čína, tv. povrch, 2,746.000 dolarů
úterní výsledky (25. 9. 2018)
• Dvouhra - 2. kolo •
Kvitová (5-ČR) - Kruničová (Srb.) 6-3 6-4
Siniaková (ČR) - Garciaová (4-Fr.) 3-6 7-6(5) 7-6(4)
Qiang Wang (Čína) - Kar. Plíšková (8-ČR) 6-1 3-6 6-3
Gavrilovová (Austr.) - Strýcová (ČR) 6-2 7-6(3)
Cibulková (SR) - Halepová (1-Rum.) 6-0 7-5
Wozniacká (2-Dán.) - Petersonová (Švéd.) 6-4 6-1
Kerberová (3-Něm.) - Keysová (USA) 6-0 4-1 / skreč
Sabalenková (Běl.) - Svitolinová (6-Ukr.) 6-4 2-6 6-1
Keninová (USA) - Görgesová (11-Něm.) 6-3 2-6 6-4
Pavljučenkovová (Rus.) - Bertensová (12-Niz.) 6-4 6-2
Kasatkinová (13-Rus.) - Xiyu Wang (Čína) 6-1 3-6 7-6(8)
Muguruzaová (14-Šp.) - Golubicová (Švýc.) 6-0 6-1
Bartyová (16-Austr.) - Saisai Zheng (Čína) 4-6 6-1 6-2
Puigová (Portor.) - Sasnovičová (Běl.) 6-2 6-2
Kontaveitová (Est.) - Vekičová (Chorv.) 6-2 6-4
• Čtyřhra - 1. kolo •
Hradecká/Makarovová (8-ČR/Rus.) - Ťiang Sin-jü/Wang Čchiang (Čína) 6-7(4) 6-4 11-9
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

139
Přidat komentář
tommr
Serena Williams has decided to withdraw from the China Open in Beijing, moving Ekaterina Makarova into the main draw. Having reached the final at Wimbledon and the US Open, the 23-time major singles champ ends her 2018 season with a 18-6 singles record.

a já dodávám: i s pořádnou ostudou ...
Reagovat
Frick
V rámci objektivity je třeba říct, že nikoliv sportovní - udělat v 37 letech po mateřské pause, po 4, resp. 6 měsících od návratu do WTA kolotoče dvě GS finále je ohromný úspěch, ale ty mravy, ty mravy.
Reagovat
Fandina
Petra s Pavlju zítra cca 6:30 druhý zápas na centru, poslední tam napsáno je cca v 15:00 Katka s Mugu. Angri Birds proti Hsieh Beth první zápas na dvojce v 7:00 a čtvrtý tam napsáno cca v 11:30 Hráďa s Makarovou proti Pavlju Sevastova.

http://wtafiles.wtatennis.com/pdf/draws/2018/1075/OP.pdf
Reagovat
tommr
škoda, že Petra Kvitová a Hlaváčková/Strýcová budou hrát současně ...
Reagovat
Fandina
Alespoň jen dvě, Petra v televizi a ty zez Plzně na streamu. :-))

https://plzen.rozhlas.cz/ze-plzenaci-zasadne-nepouzivaji-spojeni-zez-plzne-muzeme-vysvetlovat-porad-7034635
Reagovat
Fandina
Angry
Reagovat
PetaM
Zajímalo by mě, co jí Cibule u sítě řekla :D Jak se teď dívám na podání rukou, Dominika něco řekla, Simona se podívala takovým zvláštním pohledem a pak se ironicky usmála ... :D
Reagovat
tommr
Cibuli se určitě nelíbilo to divadlo s ošetřováním po každý hře a nejspíš to Halepce jasně naznačila. Vůbec se jí nedivím ...
Reagovat
Nola
preco vidis za kazdym osetrovanim hraca divadlo? ak by sa jednalo o tvoju domacu hracku, tiez by si bol tak nekompromisny?
Dominika sa rozhodit nedala a to je dolezite, niektori hraci su schopni prehrat zapas, lebo polavi ich sustredenost a zraneny hrac casom prestane svoje obmedzenie vnimat
Reagovat
tommr
že se nenechala rozhodit? Vždyt ten druhej set málem prohrála - Halepka podávala za stavu 4:5 na set ...
Reagovat
smazaný uživatel
lebo halepka to robi vzdy, ked prehrava
Reagovat
PetaM
No jako zdravá snad ani prohrát nemůže :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Simona má problém se zádama. Ošetřovat se nechala už při tréninku s Petrou. Nevím proč za každou cenu hrála.
Reagovat
tommr
no zkusila to a málem jí to vyšlo. Kdyby ten druhej set dopodávala tak by se Cibule úplně rozložila ...
Reagovat
PetaM
A co z toho plyne? Netrénujte s Petrou, kosí konkurenci už pro jistotu na tréninku :D :D :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
:)))
Reagovat
Fandina
Jooooooooo :DDD
Reagovat
dunphy
No pokud to bylo vskutku něco o fair-play, tak to je Cibulková ta poslední, která by měla někomu něco vytýkat. :D
Reagovat
Nola
to bol nadherny zapas, Simona sa v 2.sete rozbehla, ale Dominika to zvladla na jednotku
Reagovat
tommr
spravedlnost nakonec zvítězila. Moc ale nechybělo aby Cibule o tu výhru ještě přišla. Od tý doby co Halepka začla hrát těžce zraněnou byla Cibule poloviční ...
Reagovat
Nola
https://twitter.com/WTA_insider/status/1044607955578970112

asi nesimulovala, ale Dominika to na Simonu vie, vlastne na skoro vsetky hracky T10, len nie je v poslednej dobe konzistentna, co ju zraza dole
Reagovat
blixa
Takže z TOP 11 zbyly tři. Kájo, Kájo, takhle to pofrat ...
Reagovat
blixa
https://sport.idnes.cz/karolina-pliskova-wu-chan-0yv-/tenis.aspx?c=A180925_150444_tenis_par

No jo, když to nejde, tak to nejde. Snad se dá do China Open trochu dohromady.
Reagovat
com
https://sport.idnes.cz/karolina-pliskova-petra-kvitova-wu-chan-singapur-turnaj-mistryn-pyc-/tenis.aspx?c=A180923_211651_tenis_par
Reagovat
Fandina
Cibule pome!!!
Reagovat
Fandina
A je to tam. Domča to urvala i uřvala a jde dál. Super!!!!!!!!!
Reagovat
aape
Dominika pěkně nekompromisní dneska
Reagovat
Frick
S tou apatií?
Reagovat
blixa
Rádi, viz níže ;-)
Reagovat
Fandina
Začni pracovat. Někam třeba do supermarketu k pokladně nebo do skladu, tam se pořád hledají lidi. A Člověk přijde na jiné myšlenky a je užitečný a má starosti.
Reagovat
peggy
Karolino,skoda.
Reagovat
tommr
to je taky pěkná fraška. Od stavu 6:0 2:0 pro Cibuli Halepovou po každý hře ošetřujou, ale přitom vyhrává jednu za druhou a zápas začíná otáčet ...
Reagovat
tommr
a Halepka bude podávat na druhej set. Cibule se tou její komedií nechala pěkně rozhodit ...
Reagovat
Fandina
Ale hrají brejkovanou, možná to Cibule ještě urve.
Reagovat
Fransoas
Prosim nepamatuji zápas ve kterém by bylo tolik ztracených podání. U Katky ve hře - 8 ; u Garcia - 7. TB v poměru 2 - 7. Je to naprosto velké překvapení, ikdyž se nejedná o Grand slam. Takže velká gratulace. Pokud bych případně chtěl porovnávat Karolínu a Katku, vemu-li to v Globálu, tak mám jednoznačnou odpověď. U Karolíny mi schází bojovnost a jakoby " hlad po výtězství ". Je to hodně zjednodušeně řečeno. U Karolíny může mít vliv trochu vyčerpání z minulého turnaje a přesun na další turnaj. Tato neůprosná bitva se šťaStným koncem pro Katku by mohla být pro ni přínosem do dalších zápasů. Akorát by potřebovala se malinko srovnat mentálně.
Reagovat
smazaný uživatel
Timea vs Mrdeza minulý týden 6:11.
https://www.livescore.in/cz/zapas/GnHo9xEA/?externalProjectId=20050#prehled-zapasu
Reagovat
Dobry-den
co to je? -_-
Reagovat
Dobry-den
patřilo výše :-)
Reagovat
PetaM
To je hlad po tvrdém vítězství. :D
Reagovat
Fandina
:DD
Reagovat
smazaný uživatel
Obdoba "hladu po víhře"
Fransoas si to asi patentoval, používá to běžně :-)
Reagovat
Fandina
:DD
Reagovat
tommr
brejkovaná je v ženským tenise dost běžná, ale dneska to byl ve třetím setu opravdu extrém. Přispěla k tomu určitě i únava obou hráček ...
Reagovat
Frick
Gratulace, moc. Bohužel mám problém s jistou apatií vůči tenisu nyní. Pochopitelně to souvisí s možným koncem Lucky.
Reagovat
blixa
Fricku, a nemohla by se ta apatie ještě zvýšit ? Jako že bys zapomněl, že nějaký tenis a TP existuje ? Nemůžeme pro to něco udělat ? ;-)
Reagovat
Frick
https://sport.aktualne.cz/biatlon/turne-koukalove-se-nekona-fanousci-dostali-vstupne-zpet-jine/r~323ecddcc0cb11e895620cc47ab5f122/
Reagovat
FulnekUltras
Tak to jsem sám rád, že "štvavá kampaň" proti Koukalovic šmejdu a "motivátorovi", který si za prázdné bláboly o notoricky známých věcech nechává platit šest tisíc na hodinu, byla co platná...
Reagovat
blixa
Seš ubožák vajgle ...
Reagovat
FulnekUltras
Gábina má pořád ještě možnost z toho zamiNovaného vlaku hrůzy relativně bezpečně vyskočit.
Reagovat
Dobry-den
Katce patří obrovská gratulace za bojovnost a další vydřené vítězství po odvráceném mečbolu. Pokolikáté už letos? :D

Proti Muguruze nebude bez šance. Pokud jí tedy zbyly nějaké síly. ;-)

Ale zarazila mě ta challenge v závěrečném TB, kde podle mě ukázali jiný míček. Co si o tom myslíte?
Reagovat
EllNino
tenhle novej ukazatel je nějakej divnej, vždycky to zabere z divnýho uhlu, nedivim se, že se Caroline divila, když to bylo v podstatě na jiný čáře :)
Reagovat
vendulkabendulka
Jinak Garcia přišla o 800 bodů, což ji nejspíš nepotěší.
Reagovat
tommr
v Pekingu to bude nejspíš to samý ...
Reagovat
tommr
těžká tříhodinová bitva se štastným koncem. Katka vyhrála naprosto zaslouženě, protože byla celej zápas lepší a Garcia jen neustále dotahovala. Kdyby měla Katka pevnější nervy a tak často nekazila lehký míče tak zápas mohla ukončit mnohem dřív ... :)
Reagovat
EllNino
Neustále dotahovala ? :D Vždyť vedla 6:3 5:4 a šla podávat
Reagovat
tommr
jenže Katka předtím vedla 4:2 ...
Reagovat
EllNino
no nachvíli :) ale jinak to bylo spíš přelévání ...2. i 3. setu byl nahoru dolu
Reagovat
smazaný uživatel
Tommrovštinu chápu čím dál míň. Petra částečně odčinila porážku s Kruničovou. To ji snad bude muset porazit 10x, aby smázla jednu prohru :-)
Reagovat
tommr
prohra na GS je důležitější než výhra na Premier-5. Co na tom nechápeš?
Reagovat
slacker
chybi ti na konci jedno slovo
Reagovat
vendulkabendulka
Tohle je strašně cenná výhra pro Katčino sebevědomí, v minulosti podobné zápasy jasně prohrávala, teď už to dokáže dotlačit. Zejména ty TB ji prospívaj, dokáže je vyhrát i když se set nevyvíjí ideálně.
Reagovat
aape
tak Katce velká gratulace, nakonec Garciu přetlačila!
Pétě taky, letošní titul č.6 by se mi líbil
Reagovat
vendulkabendulka
Z Kačenky roste velká bojovnice
Reagovat
Fandina
Katce, byla lepší, sice nedopodávala, ale v TB byla lepší. Caroline je mi líto, že neobhájí body, je to moje oblíbenkyně, ale Katka byla lepší. Gratulka!!!
Reagovat
EllNino
Užasná Katka :) Luxus .... Caroline asi hodně spadne po Asian swing
Reagovat
Andrew89
Spadne kam patri...letos nehrajr nic moc
Reagovat
George_Renel
A musíme velebit toho jestřába, že asi zrovna mrknul. :-b)
Reagovat
Andrew89
super. na nervy je to snad jeste horsi nez Peta:D Gratulaceee
Reagovat
Dobry-den
Paráda!
Reagovat
bIbec
Kačkáááááá
Reagovat
svetova.dvojka
právě jsem si udělal obložený talíř , kdo si dá ?
mám tam sýr s medvědím česnekem, španělský salám chorizo, zelené olivy a selskou šunku v kmínu.
Reagovat
Andrew89
ja
Reagovat
blixa
Ty se fakt musíš furt chlubit tím, že máš co žrát ? :D
Reagovat
Fandina
:DD
Reagovat
FulnekUltras
nešiř porád tu slintavku ;-)
Reagovat
Fandina
Zdá se mi, že Katka je lepší, razantnější, ale Caroline víc rozvažuje. Tak jsem zvědavá, jak to dopadne.
Reagovat
dadaft
ach jo
Reagovat
Dobry-den
Bude TB ;-)
Reagovat
Andrew89
udrž!!!!!
Reagovat
Andrew89
to je jelito :D
Reagovat
Fandina
Garcia to teď nedává a Katka vyhrála tildenův game, takže má šanci.
Reagovat
dadaft
Katka má set, ale je to tvrdá dřina proti dobře hrající Garcie.

tak hlavně dobře vstoupit do třetího

((( pojď )))
Reagovat
dadaft
jak že je to s těma, co utekli z mečbolu?
Reagovat
Andrew89
vyhrali :D
Reagovat
Fandina
:-))
Reagovat
Fandina
Katka se mi líbí, plakala při poradě s trenérem a pak hodila lahev ne do koše až se z toho rozesmála.

Nicméně, plakat před chlapy se moc nevyplácí, oni to nějak moc nechápou. I když u žen je k pláči dost blízká hranice, muži to nechápou, mají to jinak nastavené a cítí se zaskočeni.
Reagovat
Fandina
Lépe řečeno, neví si s tím rady. :-))
Reagovat
Fandina
Hráďa má na sobě nějakou novou sukynku od Nike. Nebo starou, nevím. Nevím, jestli je to NIke nová kolekce, nebo jestli Hráďa nevytahla něco ze zásob z dřívějška, ať už proto že třeba nemá smlouvu nebo proto, že jí oblečení nedorazilo. :-))

S Makarovou hrají zatím vyrovnaný mač proti Jiang Wang, té Wang, která hrála s Kájou :-).
Reagovat
EllNino
vytáhla z dřívějška
Reagovat
Fandina
Asi ano, mají sice v prodeji novou sukynku podobnou té její, ale ne v té barvě.
http://www.tenniswarehouse-europe.com/catpage-WANIKE.html
Reagovat
Fandina
A bohužel prohrály set v TB.
Reagovat
Fandina
Vyhrály v STB, ale bylo to 11:9. Gratulka!!!!!!!!
Reagovat
tommr
hezky to otočily. Ve druhým setu za stavu 0:3 to už vypadalo dost beznadějně ...
Reagovat
Fandina
jj, úderově byly určitě lepší, takže super, že to pak v MTB daly
Reagovat
tommr
pokud se jim ve Wuhanu zadaří tak by ještě mohly zabojovat o TM ...
Reagovat
com
no co uz, zatim je na 8 miste.. Predstihnout ji tento tyden muze jen Kasatkina, kterou stejne priste vyradi Halep :) A Karolina bude mit aspon tejden oddych a pripravu na Peking, kterej vyhraje :)
Reagovat
EllNino
Petře gratuluju, Aleks je nepříjemná soupeřka, na zápas s Nasťou se moc těším, to bude svižný a Petra na ni dost umí :) ... tak snad postoupí dál, Nastidla mi teda udělá radost, i když vyhraje, to je jasný :D

Karolína podle očekávání prohrála, Wang je rozjetá, zvyklá na čínské klima, Kája hrála v hale celý týden, bez větru, v klimatizované prostředí, Qiang na to byla prostě víc adaptovaná a zase taky může dojít daleko :)

Bára - čekal jsem, že vyhraje, škoda :/ Los byl slušný :)

Katka asi obhájkyni nezastaví, nu co, nedá se nic dělat ... ještě, že tam máme tu Petru :)
Reagovat
turista
Petra super! Kája bohužel nekonzistentní klasika - vyhraný turnaj a pak vyřazení v 1.zápase. Rafa Nadal je holt jen jeden. Ten vyhraje titul a druhý týden jede nenasytně za dalším dokud ho nezastaví zdraví, Roger nebo Novak.
Reagovat
EllNino
Karolía právě konzistentní je, takže u ní to klasika moc není
Reagovat
tommr
zatím je úplně tragická a není prostě schopná trefit se do kurtu ... :(
Reagovat
dadaft
Garcia hraje dobře a už se to zlepšilo,,,,,,,,, tak snad se to ještě celé obrátí. ))
Reagovat
tommr
Garcia je z formy a ani dneska nehraje nic moc. Katka toho ale nedokáže využít, protože dělá příliš mnoho laciných chyb ...
Reagovat
dadaft
mně se zdá, že hraje dost dobře,,,,,,,,,
Reagovat
Fandina
Jj, obě hrají celkem solidně. Garacia dřív hodně útočila, teď hraje víc výměny. Vloni vylítla právě tady ve Wuhanu, který vyhrála a pak i Peking a postoupila na TM. Letos je zatím v race 17, takže nic moc, ale kdyby loňský rok zopakovala, má ještě na desítku šanci.
Reagovat
lars
vzdyt Katka vede 6:1 na esa :)
Reagovat
Dobry-den
Kája si dneska devětkrát prohrála servis a udržela ho jen čtyřikrát. Celkem rozdíl oproti zápasu s Naomi...
Asi dneska Kája nebyla fit. Ale zápas jsem neviděl, tak těžko říct.

Petře patří gratulka k hladké výhře. ;-)
Reagovat
Jan
ROdačka z Loun se prohodí s rodačkou z Fulneku (Bílovce), která to vyhraje a pak si můžou plácnout.
Reagovat
tommr
nedařilo se ani Báře, která ve druhým setu neproměnila setbol a v TB zcela selhala. Pro Báru to nejspíš znamená konec nadějí na účast v letošní ET a v ohrožení je už i její nasazení na AO ... :(
Reagovat
tommr
nepochopitelný zaváhání, který Karolínu nejspíš příjde hodně draho. Mohla si po vypadnutí Bertensový pojistit účast na letošním TM a místo toho jí dala další šanci kterou už Bertensová zcela jistě využije ... :(
Zápas jsem viděl až od stavu 3:3 ve třetím a závěr tentokrát Karolína absolutně nezvládla. Prohrát za takovýho stavu dvakrát za sebou vlastní servis je pro top-hráčku ostuda. Nepovedenej zápas symbolicky ukončila dvojchybou ...
Reagovat
Blondie
Snad ji využije. Kiki je sympatická :D
Reagovat
lars
Nojo neco z tommrismu

Asi nemela potrebny cas na dobrou aklimatizaci ve Wuhanu, kdyz hrala v nedeli v Tokiu.
Reagovat
tommr
Wangová zase hrála o víkendu finále v Guangzhou ...
Reagovat
dadaft
Kanton s Wuhanem spojuje vysokorychlostní železnice, je to 3 hodiny vlakem, navíc Wang je na místní podmínky jako domácí víc zvyklá, pro Karolínu to bylo přece jen horší.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Vysokorychlostn%C3%AD_tra%C5%A5_Wu-chan_%E2%80%93_Kanton
Reagovat
smazaný uživatel
Ale hrála 11 zápas v řadě.
Reagovat
dadaft
v Hirošimě prohrála v SF, takže fakticky jen 6 v řadě, ale vím jak to myslíš,,,,,,,,,, holt má skvělou fyzičku a je zkrátka na východoasijské podmínky zvyklá.
Reagovat
lars
16.9.a 17.9. nehrala zapas na turnaji
Reagovat
lars
Wang hrala v sobotu v podobnych podminkach jako jsou ve Wuhanu
Reagovat
d@ve
Skončili nakonec žel obě.. Může to být i únavou z předchozích vydařených turnajů. :)
Reagovat
tommr
ale Wangová přece o víkendu taky vyhrála turnaj ...
Reagovat
EllNino
ale je zvyklejší na asijské podmínky a Kája hrála cel týden v hale s klimou ... takže na to neměla moc času, čekal jsem to
Reagovat
Fransoas
Souhlasim s Váma. Zápasy bohužel nemám možnost sledovat - pouze z portálu. Nic méně za stavu 3-3, kdy vyhrála servis soupeřky, tak svúj neobhájila. Domnívám se , že v tomto okamžiku se rozhodoval další průběh zápasu. Je to určitě promarněný a 2x škoda. Pořád je tam souboj na dálku s Kiki o TM. Bára měla těžkou soupeřku. Možná, kdyby se přetáhla v tibrejku, bylo by to nadějné. Bohužel se to nepodařilo. Zkrácená hra je vždy vabank.
Reagovat
Fandina
Kája si celou dobu protahovala nohu a trenérce si na natažený sval stěžovala. Proto se ani moc nemohla hýbat.
Reagovat
tommr
trenérce?
Reagovat
George_Renel
Byla tam Stubbsová
Reagovat
tommr
tak to je pak jasný proč prohrála. Měla si vzít do Wuhanu tátu ...
Reagovat
Fandina
:-))
V rozhovoru říkala, že po Tokiu už bude s trenérkou.
Reagovat
dadaft
nejsem z těch, kteří by tě viděli jako nekonečného skeptika, nicméně tentokrát si myslím, že to bylo pro Karolínu hodně těžké, protože podmínky ve Wuhanu jsou kruté... - prostě ji nevyšel závěr zápasu proti silné soupeřce, tak to někdy bývá.
Reagovat
George_Renel
To, co tam ke konci dvakrát provedla na síti bylo hrůzostrašné a za to noha nemohla... :-/
Reagovat
dadaft
To jsou věci!
Svitolina, Plíšková, Osaka, Stephens, Goerges, Bertens, Ostapenko, Mertens, všechny OUT.

Jestli se nepletu, znamená to, že Kasatkina, Muguruza a dokonce i Barty jsou zase ve hře o TM.
Reagovat
dadaft
no, Kasatkina byla taky centimetr od vyřazení, ale nakonec to zvládla...
Reagovat
smazaný uživatel
To jo. TB byl divokej!
Reagovat
tommr
při Kasatkině stáli všichni svatí. Čínanka už vedla ve třetím 5:2 a v TB promarnila 4 mečboly. Tahle Wangová je ale opravdu velikej talent a nejspíš o ní ještě hodně uslyšíme ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ash by mě potěšila, kdyby konečně vyhrála nad hráčkou top 10...
Zítra další pokus.
Come on, Aussie :-)
Reagovat
vendulkabendulka
Karolína bohužel ten závěr nezvládla, ale nutno říct, že Wang hrála skvěle. Mrzí to hlavně proto, že Bertens taky prohrála a Karolína jí mohla odskočit v Race.
Reagovat
Fransoas
Po krátké zdravotní indispozici to Péťa zvládla. Následující hráčka, která vyřadila obávanou Kiki ke Karolíně bude stejně nebezpečná. Jakýkoliv další vítězný zápas bude úspěchem. Zatím gratulace.
Reagovat
Blondie
Ale funěla, chudák, strašně!
Reagovat
Fandina
Souhlas, hrála dobře, ale těžce dýchala.
Reagovat
tommr
cenná výhra nad nebezpečnou soupeřkou. Petra jí aspoň částečně vrátila nečekanou porážku z USO 2014 ...
Petra dneska nehrála žádnej oslnující tenis, ale na první zápas to bylo docela ucházející. Na servisu byla velmi dobrá (14 es!), na returnu špatná a výměny se skoro nehrály ...
Reagovat
Fandina
Viděla jsem druhý set, byly tam chyby, ale také 13 es a celkově to měla Petra pod kontrolou. Gratulka a jen tak dál Peti. Pojď!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist