Kvitová vlétla do deštivého Wimbledonu kanárem

29. 6. 2016, 19:06
Aktuality 267
Petra Kvitová vstoupila do Wimbledonu bleskovou výhrou nad Rumunkou Soranou Cirsteaovou, když v prvním setu prohrála pouze čtyři fiftýny. Jen pět gamů odehrála vinou deštivého počasí Barbora Strýcová, další tři Češky se na kurt vůbec nedostaly.
Petra Kvitová

Petra Kvitová třetí rok po sobě nadělila své soupeřce v prvním kole Wimbledonu kanára. Dnes šampionka z let 2011 a 2014 smetla 6-0 6-4 Rumunku Soranu Cirsteaovou, se kterou si vylepšila vzájemnou bilanci na pět výher a dvě porážky,

Kvůli dešti ze včera odložený zápas začal se čtyřhodinovým zpožděním a lépe se s dlouhým čekáním vypořádala Kvitová. Zatímco před týdnem opouštěla Eastbourne s kanárem od Britky Kontaové, dnes začala suverénním setem ona. Česká tenistka v úvodní sadě ztratila pouze čtyři fiftýny a po 15 minutách vyhrála 6-0. 

V úvodu druhého dějství Kvitová neproměnila dva brejkboly a poprvé prohrála game. Cirsteaová se dostala do hry, ale k obratu si ani nepřičichla.  Česká hráčka rozhodla brejkem na 3-2, který potvrdila, v závěru vyhrála po svém podání deset výměn po sobě a bez problémů postoupila do 2. kola.

"Jsem spokojená se svojí hrou, dobře jsem podávala a celkově to na kurtu vypadalo dobře. Po tom dešti to nebylo jednoduché, ale zvládla jsem to," řekla svěřenkyně Františka Čermáka v zápase udělala jen osm nevynucených chyb a trefila dvacet vítězných úderů, z toho sedm es.

"Servis mě dnes podržel," pochvalovala si Kvitová. Během zápasu stíhala sledovat mraky, které se nad areálem honily. "I když nepršelo, ve vzduchu byla cítit voda. Taková ta mlha nebo mžení. Sem tam mě cvrnklo do nosu, že by bylo fajn, kdyby se povedlo dohrát rychle," řekla.

Na svůj zápas čekala více než den. Hrát měla v úterý, ale do hry zasáhla až ve středu vpodvečer. Odkládání zápasu Kvitové paradoxně pomáhalo. "Ráno jsem vždy byla velmi nervózní, ale postupně napětí odeznívalo. Když jsem se dozvěděla, že v pět půjdu na věc, už ani nebyl čas na trému," usmívala se.

Do All England Clubu přijela už dopoledne, protože věřila, že Tomáš Berdych před ní zápas rychle dokončí. Kvůli dešti se ale start odkládal. "Měla jsem pak dojem, že jenom jím, to mi přišlo legrační," řekla a dodala: "Dvakrát jsem se rozcvičovala, ale beru tyhle věci v pohodě. Tak to je a ani jsem proto nebyla nervózní." Spolu se Švýcarkou Belindou Bencicovou a domácí Johannou Kontaovou posedávaly v šatně a sledovaly zápas Polky Agnieszky Radwaňské pod zataženou střechou na centrkurtu. "A trošku žárlily, že může hrát," vtipkovala Kvitová.

O zopakování loňského výsledku si šestadvacetiletá Češka zahraje buď s Ruskou Jekatěrinou Makarovovou (h2h 4-3), nebo s Johannou Larssonovou ze Švédska (h2h 3-0). "Byla jsem překvapená, že teoreticky můžu hrát s Makarovovou," přiznala. "Je to těžká soupeřka, tráva jí sedí. Hrála jsem tu s ní jeden rok a dala jsem to tak tak. Beru to jako zkoušku, která jednou přijít musí. Tak přijde už teď, no," dodala Kvitová.

Z českých tenistek se dnes na kurt dostala ještě Barbora Strýcová, po dlouhém čekání si však tenisu příliš neužila. Ve svém zahajovacím duelu s Estonkou Anett Kontaveitovou se ujala vedení 2-0, ale pak ztratila tři gamy po sobě a za stavu 2-3 a 40-15 bylo utkání kvůli dešti přerušeno a později i odloženo na zítřek. 

Kvůli nepřízni počasí byla dnes opět odložena spousta zápasů a mezi nimi i duely druhého kola českých tenistek Lucie Šafářové s Američankou Crawfordovou,, Karolíny Plíškové s Japonkou Doiovou a Denisy Allertové se Španělkou Suárezovou.

• WIMBLEDON 2016 •
Velká Británe, tráva, 13.163.000 liber
středeční výsledky žen (29. 06. 2016)
• Dvouhra - 1. kolo •
Kvitová (10-ČR) - Cirsteaová (Rum.) 6-0 6-4
Strýcová (24-ČR) - Kontaveitová (Est.) *2-3 a 30-15 ... přerušeno kvůli dešti
A. Radwaňská (3-Pol.) - Kozlovová (Ukr.) 6:2, 6:1
Bencicová (7-Švýc.) - Pironkovová (Bulh.) 6:2, 6:3
Kontaová (16-Brit.) - Puigová (Portor.) 6:1, 7:5
Pavljučenkovová (21-Rus.) - Hsieh Su-Wei (Tchaj-wan) 7:5, 1:6, 6:1
Petkovicová (32-Něm.) - Hibinová (Jap.) 3:6, 7:5, 6:2
Rodinová (Rus.) - Curenková (Ukr.) 6:3, 7:5
Boserupová (USA) - Mariaová (Něm.) 6:4, 0:6, 6:2
Konjuhová (Chorv.) - Knappová (It.) 6:3, 6:3
Bouchardová (Kan.) - Rybáriková (SR) 6:3, 6:4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

267
Přidat komentář
Michaelus
Makarova ztrácí 2.set. Pro mě překvapení, po většinu doby byla lepší
Reagovat
smazaný uživatel
Bára prohrála set, kde jsou nějaké depresivní komentáře? :-)
Reagovat
blixa
Tommr neplní úkoly ! Pak to takhle dopadá !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Bára ostudně prohrála první set a pokud druhý set dojde do tiebreaku, nebude mít nejmenší šanci :-( ...pokus o zástup, když tohle Báře nepomůže, tak už nic.
Reagovat
A.R.R.
tommrování prostě funguje :-D
Reagovat
misa
Není přenos.
Reagovat
Serpens
Může mi někdo vysvětlit ten program na dnešním novasportu? Vysílají jen Veselého s Thiemem, Plíšková nic, Šafářová taky nic
Reagovat
kada.tom
nejsem si jist, ale kurty 10 a 11 asi nejsou televizní
Reagovat
blixa
Naše holky budou muset aspoň do čtvrtfinále, aby se dostaly na kamery :D
Reagovat
PetaM
Vždyť obě byly v televizi v prvním kole ...
Reagovat
blixa
To byl nějakej omyl :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak Veselý-Thiem je jednoznačně největší krvák dne, takže dobrá volba.
Reagovat
blixa
Krvák ? Myslíš, že Jirka bude rozčtvrcen ? :D
Reagovat
Fandina
Jirka ne, ale Dominik
Reagovat
smazaný uživatel
přesně tak, jen doufám, že Dominik odejde v nějakém použitelném stavu, toho talentu by bylo škoda... :-)
Reagovat
blixa
Ale no tak. Dominik udělá z Jirky masovou šmouhu na trávníku ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak je možné, že se to nakonec zvrhne v nějakou grilovačku. Ale jinak má všechna esa v rukávu Jirka, který narozdíl od Thiema dosud takticky neodkryl karty :-)
Reagovat
Fandina
Vese/jedna/ka to určitě ví, tak si to pohlídá
Reagovat
tmora
Petra hrála s Makarovou asi předloni a díky Kotyzovi to vyhrála, ale tak tak. První gem vyhrála Petra, druhy Ruska a neskutečne Petru tlačila i na zacatku tretiho. Petra byla bezradna a bez sil. Naštěstí bylo sero a Kotyza neustále na Petru ať si stěžuje na tmu. Hra byla přerušena a druhy den Petra Makarovou prejela ..

Bilance 4:3 ale na trávě ji Petra porazila ve všech společných zápasech.
Reagovat
milik254
*setu

A na trávě a ní už taky prohrála
Reagovat
janek_da
2013
Reagovat
Andrew89
jako mám z ní docela strach...ale zas ještě není ve druhém kole..a věřím, že Petra na ní prostě má. Má na všechny, když jí to padá a jde...Wimbledon je pro ní kouzelnej..tak snad to kouzlo bude i v druhém kole:)
Reagovat
Hector21
a to se může, aby někdo rovnou přeskočil do dalšího kola?

prosím, prosím, prosím, můžu si takhle tenistku posunout až do finále?
Reagovat
janek_da
Můžeš. Já to tak dělám už x let.
Reagovat
horska.kraslice
Obávám se, že pro Petru to bude konečná a ani to nebude nijak napínavý zápas. Makarova chytla ponávratovou formu, je smůla, že v době losování WB se těsně nevešla mezi nasazené (teď už by nasazená byla), takže ji nasazená desítka chytla hned ve druhém kole. No jo, ti losi, to je hrozná zvěř.
Reagovat
smazaný uživatel
Káťa na tom letos není o nic líp než Petra.
Reagovat
vrabejka
Myslíte že dnes Muller v pohodě vyhraje?
Reagovat
Krisboy
Záleží na tom, co si představuješ pod pojmem "v pohodě".
Reagovat
vrabejka
Ve 4 setech třeba
Reagovat
Krisboy
No má formu a tráva mu docela voní, tak by ho měl dát.
Reagovat
smazaný uživatel
Celkem zábava. Marcus říkal, že hned zítra hraje nějaký zápas nějaké Coventry ligy, čímž rozesmál Davenportovou i McEnroa a vtipně poznamenal, že dnešní zápas s Federerem byl jen warmp up před zítřejším duelem. Začínám mít dojem, že Ptakoslav nebo Stan jsou Willis.
Jinak vtipné bylo, když říkal, že chtěl dnes zkusit vyhrát a že měl taktiku, načež McEnroe vystartoval otázkou jakou? A Marcus nevinně "Hrát mu do bekhendu." :D Jinak šlo vidět, že Willis rozhodně na takové rozhovory ve studiu zvyklý není. Není se co divit. Davenport a McEnroe nejsou žádný béčka.
Reagovat
smazaný uživatel
a záznam není? :-) jo, Willis je komik, dneska se mi líbil moment, jak Federer podával a na první podání byl zahlášen out, přičemž Willis rezignovaně odcházel na druhou stranu - asi ten call neslyšel, nevím, ale působilo to hezky amatérsky (to ještě neměl na kontě ani gem) a pobavil diváky v hledišti.
Reagovat
turista
RF musel s tímhle týpkem sehrát komedii, nechat ho trochu čuchnout, splnit povinnost a vyhrát. Ale po Willisově drzé odpovědi na otázku McEnroea je jen dobře, že toho kanára na úvod dostal. Roger mu aspoň ukázal jak se má hrát bekhend.
Reagovat
smazaný uživatel
hlouposti tu pravíš.
Reagovat
Frick
https://www.instagram.com/p/BHO8DujBDLm/

Ta se léčí jak dlouho?
Reagovat
smazaný uživatel
To je individuální. Já jsem ji prakticky ani léčit nemusel.
Reagovat
Krisboy
No jo, Rob daleko, tak se cpe kdovíčím. Avokádo je v pohodě, i když nevím, jestli je vhodné před zápasem. Ale ta žlutá kejda vedle, ta vypadá podezřele. Scrambled eggs?
Reagovat
Meceon
jestli ji čeká ve druhém kole makarova,tak to vidím bledě
Reagovat
Frick
ééééééj Makarova!
Reagovat
Meceon
ta tvoje je taky dobrá
Reagovat
Frick
Copak neznáš legendární taneční hit 90. let?
Reagovat
Meceon
myslíš lambadu?
Reagovat
blixa
Reagovat
Meceon
já vím,je to žertovný člověk tak ho trochu zlobím:_))
Reagovat
Krisboy
eeeeeej Macarena/Makarova jí zpíval její fanclub v hledišti tuším na US Open 2014. Když byly s Ájou ve finále čtyřhry (nebo snad vyhrály..?) a sama byla v semi dvouhry. To se mi moc líbilo :)
Reagovat
Frick
https://www.instagram.com/p/BHPmroaAg9R/
Reagovat
smazaný uživatel
Na téhle fotce vypadá vážně jak... radši nic.
Reagovat
Meceon
kdo tam je?
Reagovat
brixner
No jo, tyhle kačeří pysky :-)
Ale Cibule je docela hezká žena, dovedl bych si představit od ní dostat nakládačku!
Teda na kurtu, žáno :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak normálně je v pohodě. Ale u téhle konkrétní fotky souhlasím s komentářem, který pod ní připsal Frick.
Reagovat
brixner
No jo, asi to je věc pohledu!
Některé fotky např. Lucky působí, jako by byla dozorkyně v Dachau a mydlila tam nějakého nebohého Poláka...A přitom Lucka je také hezká! Cibule nebude žádná flundra, jako běhna vypadá spíš taková VVV a to i bez póz...Ale neříkejte to Montymu :-))
Reagovat
Frick
Nepleteš si to s Rittnerovou? :-D

Opravdu tedy si nevybavuju fotku, kde by Lucka, jenž má oči jak pomněnky, vypadala jak bachařka z Dachau.
Reagovat
brixner
Mám na mysli občasné fotky při hře - vykulené oči, nasraný výraz, všude šlachy..."Civilní" a připravené fotky jsou OK, Lucie taky!
Reagovat
brixner
A těch selfíček!
Bože, to je mor...
Reagovat
Frick
Lucka nikdy nemá nas.ranej výraz. Jen smutnej, když se jí nedaří.

A paže má krásný. Vypadá s nimi jak chrabrá bojovnice :o)
Reagovat
Frick
https://www.instagram.com/domicibulkova/

Mne přijde, že Domka vypadá nejlíp s tim culíkem, co chodí na kurt. Jak má čas na kreace, tak to dopadne mnohdy příšerně.

Hm, tak aj mamička má IG

https://www.instagram.com/katarina_cibulkova/
Reagovat
sprchon
Tak to nevypadá dobře, to bude zase rychlej konec...
Reagovat
sprchon
Ale třeba ne. Teď koukám, že nejen loni, ale i předloni vyhrála první kolo s kanárem. :)
Reagovat
FulnekUltras
Se slečnou sládkovou to taky nebylo žádné velké umění... ;)
Reagovat
lars
ona ma neco spolecnyho s politikem M. Sladkem ? :)
Reagovat
FulnekUltras
její táta sládkuje v Plzni ;)
Reagovat
Frick
Kdyby jo, tak by to byla pro Fulneka pěkkná parie :o)
Reagovat
FulnekUltras
už jsi stačil nějakou spasit před klauzurou? teď je na to nejlepší období... ;)
Reagovat
Fandina
jj přímo politická
Reagovat
Fandina
Pamatuji. Byla jsem na místě. Hrálo se to na kurtu číslo tři a Petra Andrejku přejela. Mám dojem, že dneska byla Sorana trochu lepší ve druhém setu. Andrejka nestíhala.
Reagovat
FulnekUltras
Kde si dáme sraz příští čtvrtek, kdyby to Peti náhodou vyšlo? ;)
Reagovat
Fandina
Budu v Chorvatsku, tak jedině na dálku.
Reagovat
FulnekUltras
tak aspoň napřesrok - to už je statisticky nevyhnutelné... ;)
Reagovat
Fandina
jestli budu živa a zdráva ... uvidíme
Reagovat
FulnekUltras
tak zdraví především... ;)
Reagovat
sprchon
https://www.facebook.com/wimbledon/videos/10153893966243732/

Hezky! :D :)
Reagovat
kada.tom
http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/schedule/schedule11.html

Jasně, proto hrála Bouchard už dneska, aby zítra mohla být s Kontou na centrkurtu :-D

A teda Dom s Jirkou na jedničce, hmm :-)
Denisa na 7ce třetí zápas, Siniaková třetí zápas ale na 8ce, Lucka taky třetí zápas na 10ce, Karol druhá na 11ce a Bára otevírá plán na 14ce.

Zajímavě to organizátoři "rozdělili", ne všechna 2. kola nás zítra čekají. Třeba Wawrinka nebo Serena budou hrát 2. kolo až v pátek.
Reagovat
kada.tom
A teda organizátoři se hecli a starty zápasů na všech kurtech s výjimku Centre court a Court No. 1 jsou o celých 30 minut dřív jak normálně.
Reagovat
PetaM
Týýýý vado! Těch 30 minut je super! To program strašně urychlí ...

A ani Petra nebude hrát zítra :( Mohla rozdělanou Larsson dorazit :( Takhle bude mít celou noc na odpočinek po výhře 150:148 ve třetím :( :( :D
Reagovat
kada.tom
není to velká sláva ten posun, ale tak ... buďme za to rádi :-)
Reagovat
PetaM
Hm, pokud v sobotu bude čekat ve třetím kole Bára, tak tam Petra může jít i unavená z pátku ... Hlavně, aby v pátek dala tu Larsson!!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Káťa má na tomhle portálu očividnou podporu.
Reagovat
Fandina
JJ také přeji Johanně.
Reagovat
PetaM
Strašně se mi znechutila. Navíc je Ruska, má to v genech, že je nesympatická ....

Je ale fakt, že taková Vesnina, nebo Kuzna mi ani nevadí :D A občas ani Nasťa ... :D
Reagovat
FulnekUltras
Zase Káťa se mj. dokázala tvrdě postavit Maše a jejímu řvaní+zdržování v době, kdy si na to skoro nikdo moc netroufl... ;) Pro mě je ok...
Reagovat
smazaný uživatel
nebo Tomáš... Pozitivem programu je, že Thiem si díky Jirkovi zahraje dokonce na jedničce, což pro něj celkově bude srovnatelný zážitek jako bylo pro Willise zahrát si s Federerem.

Tak snad Konta tu britskou podlost pomstí :-)
Reagovat
kada.tom
jo, nebo on :-)
každopádně program na dvou největších kurtech důstojný, ale docela mě (příjemně) překvapilo, že Doma s Jirkou foukli na jedničku :-)
Reagovat
milik254
Proč nikdo neumí psát číslovky? :(
Reagovat
cheeky
Asi chyběli, když se braly.
Reagovat
smazaný uživatel
Protože se to nikdo nenaučil, proto to nikdo neumí. Příště bude muset studovat svědomitěji.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale zase Kadlec ví, kde je jaké politické zřízení. Kdo z vás to má?! :D
Reagovat
blixa
K čemu jsou mu data, když chybí procesor a SW na zpracování ? :D
Reagovat
sprchon
SW. To jako Serena? Rozhrnování říkáš zpracování? Co se to děje? :O :D
Reagovat
blixa
Ne, to jako "software" :D Profesionální deformace ;-)
Reagovat
sprchon
Já vím, to měl bejt blbej vtip. Chtěl jsem trumfnout Fricka.
Reagovat
blixa
Hochu, na to nemáš ! :D
Reagovat
smazaný uživatel
A DelPo s Wawrou budou hrát jako kdy? :-O
Reagovat
kada.tom
myslím, že Wawrinka, Serena a Petra obsadí Centre court v pátek :-)
Reagovat
PetaM
Na centru bude Roger a Novak přece! :D
Reagovat
Fandina
A začátky jsou v u nás 12 o půl hodiny dříve než předešlé dny.
Reagovat
vrabejka
Paráda jelikož mám jen NS1 mohl bych Genie vidět :)
Reagovat
Fandina
Když neprší, tak na Nova Sport 1 dávají zápasy Čechů nebo Slováků.
Reagovat
cheeky
Petru jsem neviděl, koukal jsem na dění na centru. Super zábavný zápas se skvělou atmosférou. Po nervozním prvním se Marcus zlepšil a byl to vyrovnanější zápas, než by se dalo čekat. Škoda, že Rogera alespoň jednou nebrejknul. Jinak Roger mě dost zklamal, toho kanára v prvním si mohl odpustit. I když zase je dobře, že Marcus může říct, uhrál 7 gamů proti naplno hrajícímu Rogerovi. Ale hlavně mě zklamalo Rogera chování. Když viděl, jak moc publikum Marcusovi fandí a že Marcus dává esa, nebojí se vzít si jestřába je schopen uhrát hezké winnery, tvářil se jak když mu nadloube. A jeho lóže to samý.
Reagovat
smazaný uživatel
egoista přece :-D jak tě mohl zklamat.
Reagovat
Fandina
Mně to zase připadalo, že nejde o sport, ale o šou.
Reagovat
turista
No RF po úvodním kanárovi dal tomu amatérovi čuchnout až moc i když to pro RF byla rutinní výhra a splněná povinnost.
Reagovat
smazaný uživatel
A není to spíš přesně naopak? Kdyby tam Fedex hrál s ním exhbici, tak by to mohlo být bráno jako dehonestace soupeře, že si z něho dělá srandu. Mně naopak přijde, že Roger to bral seriózně, čímž vlastně prokazoval respekt Willisovi a nehnal se za lacinými a násilnými vtípky. Ostatně po pár výměnách měl RF decentní úsměv a na konci nechal potlesk tribun jemu, takže well done Maestro.
Reagovat
Dobry-den
+1
Reagovat
cheeky
Vždyť jsem napsal, že je nakonec dobře, že hrál naplno. Ale kanára mu fakt dávat nemusel. A potlesk tribun nejde někomu nechat ten buď ten někdo dostane nebo ne.

A nemyslel jsem nějaké vtípky nebo exhibici. Ale spíš něco jako Novak když Hrál s Radkem. I moje matka, která Novakovi nemůže prijít na jméno, řekla, že by to byl Novak pojal líp tak to je co říct. Nebo kdyby Marcus hrál s Radkem. To by byla lahůdka dva šoumeni
Reagovat
vrabejka
Genie výborně. Skvěle v pohodě zvládla dohrávku. Další soupeřkou na cestě k titulu nebezpečná domácí Konta. Genie ale věřím.
Reagovat
smazaný uživatel
Kolik jsi toho viděl?
Nebo znáš Evženiny limity? :-)
Reagovat
vrabejka
Všechno
Reagovat
smazaný uživatel
Genie může Wimbledon vyhrát. Stačí pár maličkostí - když Konta v příštím kole odstoupí, Gavrilova porazí Cibulkovou a v 3. kole proti Genie nebude mít svůj den, do 4. kola se přes Agu dostane Katka Siniaková, v QF Boserup (ale zase po její výhře nad Petrou bych jí i proti Genie věřil - takže je to těžký), SF Kumkhum a finále Alexandrova nebo Sakkari. Tak by možná, MOŽNÁ mohla mít i Genie šanci vyhrát titul.
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych teda Katce věřil proti Genie víc než proti Garcie (o Agnieszce ani nemluvím). :D
Reagovat
janek_da
petra ma hento. akorat, že Sorana taky. Takže další kolo konec na tej norce
Reagovat
smazaný uživatel
Petra buď končí zítra nebo s titulem, jsou jen 2 možnosti. Takže ideální by vlastně bylo, kdyby zítra celý den pršelo a pak doufat, že jí ti šmejdi nešoupnou na centr.
Reagovat
Frick
Tak by se v ženském pavouku měly odehrát všechny zbývající zápasy R128 + i celé R64?
Reagovat
Pavlis
Pěknej článek. To jsem zvědav, co z toho bude.

http://isport.blesk.cz/clanek/muj-isport-blogy-redaktori-jan-jaroch/273326/kvitova-kouzla-zbavena-ve-wimbledonu-umi-vystoupit-proti-osudu.html
Reagovat
Fandina
Hezký článek. Na to semi v roce 2010 si pamatuji. A také jak v roce 2011 málem prohrála s Pironí. A samozřejmě moc držím palce Peti. Pojď!
Reagovat
PetaM
Málem prohrála s Pironí? No tak prohrála v TB druhého setu ... První a druhý set neměla Pironě šanci ...
Reagovat
Fandina
Nebyl to lehký zápas, Pironě jí dost trápila, i když to podle výsledku tak nevypadá.
Reagovat
smazaný uživatel
odborník :D nemůžu se z těch převratných postřehů nějak zpamatovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Na Jarochovy poměry ujde..
Reagovat
FulnekUltras
hlavně přelézt druhé kolo... ;)
Reagovat
Nola
Belinda cobolka no teda, skoda toho losu, obom by som dopriala postup
Reagovat
kada.tom
Tak pořadatelé nakonec ještě šoupli na Centre court dohrávku Bouchard X Rybáriková ... a to se už kluci na Ns rozloučili
Reagovat
Fandina
Už jsou zpět na Nova Sport 1 live.
Reagovat
smazaný uživatel
ani livesport to ještě nezaregistroval.
Reagovat
kada.tom
nj, ale není divu - Bouchard/Rybáriková bude hrát proti Kontě, takže Britové chtěj, aby nemusela Konta čekat ... navíc ta dohrávka by měla být rychlá
Reagovat
kada.tom
Pro dnešek šlůs, jsem zvědav na zítřejší program, speciálně pak na program Centre Court, co tam zas organizátoři vymyslej ...
Reagovat
janek_da
Jak šlůs? Belinda nám postupuje! Slav!!!
Reagovat
kada.tom
no, ostatní zápasy jsou už zrušené a posunuty na zítřek :-)
co se týče Bencic, tak dneska podala docela slušný výkon, narozdíl od Pironkovový, která teda dneska, slušně řečeno, opravdu neměla den .. :-)
Reagovat
Fandina
Ještě nedohrály.
Reagovat
Fandina
Tak už ano. Bel zaslouženě.
Reagovat
FulnekUltras
žel...Cvetce jsem dost věřil
Reagovat
Fandina
Už je profláklá. Každý ví, že hlavně na trávě umí a připraví se na ní.
Reagovat
FulnekUltras
tak to by mohly mít s Petrou společné... ;)
Reagovat
Fandina
To samozřejmě. Vždycky platí, že ty zkušenější jsou pro ty novější výzvou.
Reagovat
dadaft
tak teď je to mazec!
Reagovat
Fandina
A to jsem si myslela, že Belinda je teď mimo.
Reagovat
mkubis17
Veselý Siniaková to je pár :-D :-D to čumim...a když vyřaděj Tursunova s Petkovič tak půjdou na Štěpce se Šafi :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Katka bude hrát s Veselým? No, jsem radši, než kdyby hrála se Štěpánkem... :D
Reagovat
mkubis17
to je pravda...nejradši bych viděl hrát Katku se mnou ale:-D
Reagovat
Fandina
Pro mě je to dost překvapení. A další pár je Sa Krejčíková a ten může narazit na Hlavačkova Kubot. Doufám, že budou ty zápasy k vidění.
Reagovat
dadaft
Petra dobře ona, jen tak dál...

konečně zase dávají nějaké ženské, nevím, prostě mě víc baví...
Piroňa by se do toho měla úplně položit, dát do toho všechno,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Lunej..
Sakra, proč se musím dělit o 1. místo ve Fantasy s dalšími pěti nicky? To je vopruz :D
Reagovat
blixa
Vás dobrejch je teď nějak nezvykle moc :D Já radši útočím ze zadních pozic ;-)
Reagovat
Lunej..
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten .... útočí ze zadních pozic. :)
Reagovat
blixa
Moc se neprs, zatím jsi přede mnou jen proto že máš dohraný všechny chlapy kdežto já ženský :-P
Reagovat
Lunej..
Bože, dědku, ani mi nedopřeješ minutu slávy, natož ticha :D
Reagovat
blixa
:D :D
Reagovat
smazaný uživatel
jak to myslíš, první místo. Tam musíš započítat i to, kdo má jakou perspektivu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tssss za to, že si stěžuješ, si klesla na dělený devátý. Dobře ti tak :P
Reagovat
blixa
No bodejď, když tam nemá Fedexe ! :D
Reagovat
Lunej..
Kdo kam klesl? To je ale bordel.... :)
Reagovat
Jabadu
"Ach to je blaho! Hejtři Petry ředí svým dětem mléko vodou a kouří tikety.
Utíkej Solferne na zem! Přines více tiketů! ... Tisíce! Miliony!!"
:-)
Reagovat
FulnekUltras
A jeden ještě uspané kobře dodatečně kontroluje vyrvané zuby... ;)
Reagovat
kada.tom
Takže pro dnešek asi konec, protože začalo znovu pršet. Ta přeháňka sice nebude nijak extrémně dlouhá, ale než přejde a než by se zase ty kurty připravily, tak bude tma. Takže pro dnešek asi konec?
Reagovat
PetaM
A co zítra? :) Nechce se mi to hledat, tak tě trochu zneužiju, jako rosničku :D :D
Reagovat
kada.tom
http://www.accuweather.com/en/gb/wimbledon/sw19-4/hourly-weather-forecast/323341?hour=33

takový všelijaký, ale snad lepší jak dneska
Reagovat
PetaM
Děkuji.

Hm, hm, hm ... Snad bude na co koukat. Dívat se jen na centr je nuda :(
Reagovat
kada.tom
je to nuda, člověk je zvyklý u GS přepínat kurty, sledovat to tak nějak v globálu a pak u jednoho zápasu je nuda :-D i když ... buďme rádi alespoň za ten jeden zápas :-)
Reagovat
Hector21
šlus pro dnešek vyjma centru...
Reagovat
PetaM
Jak psala Markét, Lucka hraje s Radkem.

http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/draws/mx/mxdraw.pdf
Reagovat
smazaný uživatel
Mužská čtyřhra se bude v prvním kole hrát jenom na dva vítězné. Docela překvapivý krok na to, jaký jsou Britové konzervy..
Reagovat
rusedski
Pro ně je podle všeho prioritní aby nemuseli hrát v neděli, to by ti tradicionalističtí dementi nepřežili...to holt radši osekají program :)
Reagovat
Fandina
Mám takový dojem, že dneska na NS nějaký komentátor říkal, že se asi bude letos v neděli hrát.
Reagovat
vrabejka
Nevadí Makarova bude konečná.
Reagovat
Lunej..
Jsem myslela, že tě zápasy Petry nezajímají.
Reagovat
smazaný uživatel
Chceš se pobavit? Tak si pusť jeden z těch EuroPodcastů, co namluvil vrabejka. Garantuju ti, že budeš mít zábavu na celý večer... :D
https://www.youtube.com/channel/UCpwbVd7Mdgf_tLO8IypJZXQ
Reagovat
Lunej..
:D:D:D jak víš, že je to on? tak celý večer bych to určitě nedala, stačí mi pár minut..
Reagovat
smazaný uživatel
Protože chodím na eurofotbal.cz, kde to propagoval... :D
http://www.eurofotbal.cz/clanky/podcast-preview-sedmeho-hraciho-dne-331923/#post8558556
Reagovat
Lunej..
Aha a je to jisté? Abychom mu nekřivdili, i když to dole popírá.. Ale ono to bude asi jako s Frickem, nikde nebyl, ale přitom ho skoro každý už zná. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Tak za připomenutí českého rodáka Matyase Sindelára si zaslouží aspoň +5 :-)
Reagovat
vrabejka
opět tu dokazuješ jaký si blázen. Snad tvoje hráčky co nejdříve vypadnou at tu máme od tebe na chvíli pokoj.
Reagovat
Lunej..
vrabejko, ani se nedivím, že to nechceš přiznat. Když tady čtu tvé trollové příspěvky a pak tě slyším v reálu, to je opravdu šok.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem nečekal, že se za to bude stydět, když to na EF tak hrdě propagoval... :D
Reagovat
blixa
Asi mu pak někdo šetrně sdělil, že to fakt není cool :D
Reagovat
smazaný uživatel
No, když se podíváš na ten druhý odkaz, tak mu to sdělilo víc lidí... :D
Reagovat
Lunej..
To je vždy zvláštní, jak honem každý zapírá, když se na něj něco provalí. U tebe jsem ocenila, že i když jsem tě vloni s klukami přepadla, tak ses pak připojil a choval se ok. U tebe jsem zrovna tipovala určitou sociofobii, takže tímto se ti veřejně omlouvám. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím. :)
Reagovat
vrabejka
zas tak mě to euro nezajímá abych vymšlel podobné blbosti, tipoval bych to spíš na montyho. Ten je dostatečně blbý na to abych mě parodoval fejk učtem. Nějak se mu to ale nepodařilo.
Reagovat
Fandina
Třeba tě niokdo neparoduje, jen má nick jako ty.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, vůbec ne. :D Důkazů už jsem dodal dost...
Reagovat
vrabejka
rikam prohrajou mu všichni a zas vypadne musíme to vydržet.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale na EF jsem pořád. :D
Reagovat
vrabejka
tam si bud jak chceš tam je podobných případů jako vy víc
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, nikdo tam nedokázal ocenit "genialitu" tvých podcastů, co? :D
Reagovat
vrabejka
jakých mých tvl to dělal někdo kdo se nudil. Nedivil bych se kdyby to bylo už dávno stejně smazané.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže to smažeš, jo? Není to škoda takového veledíla? :D Ale musím tě pochválit aspoň za tu Selenu Gomez, ta se mi taky líbí. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Víš, co je smutný? Že si za svým dílem ani nestojíš.
Reagovat
vrabejka
ty se radši připrav na pátek až budeš brečet nad tím jak lajnoví poškuzujou monačanku
Reagovat
Lunej..
já montymu věřím, takže odteď tě beru s velkou rezervou.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hlavně že ty máš komu fandit :-D
Reagovat
vrabejka
ano stále mám ve hře Genie, Angie, Mugu, Káju, DelPa, Sašu, Doma
Takže ano zatím se Wimbleodnem fandím.
Reagovat
lars
Busicka moc kol ve Wimlbu nevyhraje
Reagovat
vrabejka
Letošní wIMBLEDON BUDE JEJÍ.
Reagovat
Fandina
Vyhraje Petra.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ten byl dobrej...
Reagovat
blixa
Ftipe vyskoč ! :D
Reagovat
Lunej..
Ftip je už jen to, že čekáš ftipy na TP :)
Reagovat
smazaný uživatel
Těžko. Dřiv nebo později narazí na Petru, vzpomene si na rok 2014 a radši ani nenastoupí do zápasu.
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
vrabejka
nejsem to já. Monty si tu jen kompenzuje vztek z toho že si neumí ani vybrat hráčky které přejdou přes 1.kolo
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, takže vrabejka na EF je někdo jinej, jo? :D
Reagovat
vrabejka
někdo si asi z prdele vytvořil fejk učet
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, 16. 8. 2013. :D Mimochodem stejný datum, co jsem se na EF registroval já... :D
http://abload.de/img/vrabejka86st0.jpg
Reagovat
vrabejka
je to nějaké podezřelé no.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v srpnu 2013 jsem o tobě ještě nevěděl a určitě bych si k vlastnímu účtu zakládal ještě nějakého "vrabejku"... :D
Reagovat
vrabejka
nechápu tě no
Reagovat
FulnekUltras
no - hrdý syn národa profesora Horáka... ;)
Reagovat
blixa
To je fakt on ? To by pak mnohé vysvětlovalo ... :D
Reagovat
Lunej..
viď? :D není nad realitu, říkám to pořád... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To nejsi sám, kdo si to řekl... :D
Reagovat
vrabejka
šak nezajímají, neviděl jsem ani míček. Ale umím odhadnout kde jsou její aktuální hranice.
Reagovat
Fandina
Tak to jsi asi jediný člověk na světě, co tohle umí.
Reagovat
historik
než se všichni připravili a nastoupili, tak zase začalo pršet. Otřes
Reagovat
slacker
A s kanarem zasee z W vyletne
Reagovat
smazaný uživatel
slet haterů včele se slackerem
Reagovat
slacker
Hater takovych volu jako ty fandina kves nebo Blixa, zcela urcite
Reagovat
smazaný uživatel
Safarova/Stepanek are in the mixed doubles draw. They are seeded ninth and will play Petkovic/Tursunov or Vesely/Siniakova in R2.
Reagovat
Fandina
Zajímavé páry i varianty. Ve druhém kole je Andrejka Kubot, kteří jsou nasazení proti Sa Krejcikova, pokud ovšem postoupí z prvního kola.
http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/draws/mx/mxdraw.pdf
Reagovat
Mayo
Petra je ešte na turnaji? :O pekne
Reagovat
historik
na co se zase čeká? Vždyť už mohli dávno nastoupit?
Reagovat
kada.tom
taky nechápu plachty dole, síťě na kurtu ... a čeká se ...
Reagovat
historik
nechápu...času moc není, vždyť je možný, že někteří dnes ani nedohrajou první kolo
Reagovat
kada.tom
to už je, bohužel, skoro jistý
Reagovat
kada.tom
Pironkova by klidně mohla Bencic klepnout :-)
Hingis zasejc čumí ..
Reagovat
FulnekUltras
Cvetka jde nejmíň do čf...
Reagovat
tmora
Jestli Petra porazí Makarovou a udrží formu tak to nevidím tak zle
Reagovat
FulnekUltras
a hlavně táta ať letí domů až po finále... ;)
Reagovat
Frick
Se taky mohla více snažit Soraně pomoci. Chybí jí více sociální solidarity.
Reagovat
smazaný uživatel
My víme, že Petru nemáš rád, tak ji nech bejt...
Reagovat
smazaný uživatel
Dopadlo to ještě hůř, než jsem čekal. A to už je co říct...

Ale aspoň jsem udělal dobře, že jsem nevsadil na Soranu.
Reagovat
bIbec
proti Makarové už bych to zkusil.
Reagovat
smazaný uživatel
Tam už nebude takový kurz jako na Soranu. Navíc je taky možný, že už nebudu mít prachy na účtě. Dneska jsem naházel do akovky osm zápasů zítřejšího 1. předkola EL, tak jsem zvědav. Mám už to připravený asi tejden... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ta ještě nepostoupila. A bůh ví, kdy vůbec bude hrát a jestli postoupí.
Reagovat
kada.tom
nj, ti postoupila jen Siniaková a ta asi 2. kolo nepřejde ... nj, fandíš špatným hráčkám :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň trapně nehejtuju...
Reagovat
kada.tom
já hejtuju, ale ne trapně :-P :-D
Reagovat
smazaný uživatel
To jsi asi jediný, kdo si to myslí...
Reagovat
FulnekUltras
a ukazuje se do čf jako hratelná soupeřka...pokud táta Jirka v Londýně vydrží i nadále... ;)
Reagovat
Frick
https://www.youtube.com/watch?v=1H9qZMzETMo

Byl jsi tam před 25 lety? :o)
Reagovat
FulnekUltras
ne, ale o rok později jsme s chlapci v Lanžhotě osm hodin blokovali dálnici... ;)
Reagovat
Frick
Proč? :-D
Reagovat
FulnekUltras
Narychlo jsem teď našel jenom tuto akci o pět měsíců později, kdy už bylo bohužel všechno svinstvo prakticky hotovo...

https://www.youtube.com/watch?v=C0U2Ppqb3Sw
Reagovat
Fandina
A vidíš, jak si Slováci libují.
Reagovat
FulnekUltras
Tak zbavit se Klause bylo krátkodobě jistě příjemné... ;)
Reagovat
Fandina
Libují si dodnes, že jsou pro sebe.
Reagovat
FulnekUltras
A tak u nás si leckdo libuje taky, zrovna jako v Anglii nebo Somálsku... ;)
Reagovat
Fandina
Proč by si nelibovali, když jim nikdo neškodí. Já si také libuji. Tady jde o to, že Slováci si libují, že si rozhodují sami o sobě a ne nikdo v Praze.
Reagovat
FulnekUltras
V roce 1992 bohužel nerozhodli - ani Slováci, ani Češi. Deset procent lidí na obou stanách z toho profituje dodnes a Macek má pocit, že 25 let by na promlčení vlastizrady mohlo už bohatě stačit.
Reagovat
Fandina
Je jedno kdo rozhodl, jde o to, že si libovali.
Reagovat
FulnekUltras
Celý tzv. "česko-slovenský problém" byl po roce 89 jen uměle rozdmýchán špičkami v řízení státu, zrovna jako byl bez vědomí občanů restaurován primitivní kapitalismus volného stylu "zhasni a pak potmě urvi, co můžeš". Na tomto chatrném, elitářském a de facto zločineckém základu spočívá celá současná existence států ČR i SR - a logicky je tedy otázkou času, kdy nastane nějaká její zcela zásadní změna ZDOLA. Iniciovaná už generací, která bude konat bez sentimentu prostě jen podle vnitřně prohnilé přítomnosti. To, že tady dnes jeden člověk systémově žije na úkor devíti jiných, se dlouhodobě udržet nedá. A nastávající rozklad EU tento zákonitý proces jen urychlí.
Reagovat
Fandina
Mně to nevykládej. Já jen vím, že Slováci se na to třásli a jsou spokojeni. A tak to má být..
Reagovat
FulnekUltras
V roce 1992 se na to třásli opět sotva z deseti procent (SNS). HZDS (Mečiar) chtěla tehdy pouze zastavit bezohlednost Klausových "reforem". Zbytek už mimo vliv lidí na obou stranách obstarala česká ODS, ODA a ustrašený Hrad. Nemyslím, že by na tomhle mělo být něco uspokojujícího, byť uznávám, že prostý osobní konzum (je-li ještě jakž takž zachován) překryje mnohé...
Reagovat
Fandina
Kdyby to lidem tak vadilo, tak by to dali najevo. Ale neděla se žádná újma. Lidi se rozvádějí a také se nic neděje.
Reagovat
FulnekUltras
Např. modré šachy s penězi v celostátní bance nebyly zrovna 2:1 - aspoň že se u nás nikdy moc nebojovalo...a plynoucí čas leccos překrývá také...počítám, že i takoví "borci", jako "JUDr." Kalvoda nebo JUDr. Sokol budou vysmátí ještě dost dlouho...
Reagovat
Fandina
Nějaký čas jsem se pohybovala v nejvyšší politice a řeknu ti upřímně, že větší podrazy jsem zažila mezi podnikateli. Takže já na tyhle řeči moc nejsem. Netvrdím, že se nedějou, ale já s nimi nemáím zkušenosti.
Reagovat
FulnekUltras
Nejhorší je, když politika prorůstá např. se soukromou advokátskou praxí. Důsledky jsem zažil též, ale to by už bylo opravdu hodně OT a hlavně na tomto místě skutečně neřešitelné...
Reagovat
janek_da
Zlatá slípka dneska vejce nesnesla. O to větší bude jindy.
Reagovat
freeteepek
Smůla. Počkej si na třetí kolo. Škoda, že Petra dnes měla přes tu noční košili mikinu:-( Nike má pro holky jenom košile?
Reagovat
janek_da
A tak já doufal, že tam trochu té epiky v druhém setu bude. Ale bylo to překvapivě dost nudné.
Reagovat
tmora
Bara neni na kamerach ci co???
Reagovat
historik
a navíc tam stojí skóre. Není nějaký ošetřování?
Reagovat
Michaelus
prší
Reagovat
Jabadu
První set - mód RoboCop.
Druhý set - Petra zkoušela pinkačku, což by se jí proti silné hráčce těžce vymstilo. Snad to pochopila.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě Petra hrála celý zápas plus mínus stejně. Ale zatímco Sorana v prvním setu každý druhý míč zkazila, v druhém už se přeci jenom trochu zastřílela.
Reagovat
freeteepek
První set jsem bohužel prošvih. Koukal jsem na Willise a než jsem se nadál byl konec. Ve druhém se mi zdálo, že Petra to na síti nemydlí jako obvykle a hraje hlavou. To vnímám pozitivně:-)
Reagovat
FulnekUltras
Sorana byla na začátku mimo, ve druhém se už trochu vzpamatovala, ale vyloženou chybu udělala Peťa snad jenom jednu - 2. kolo řekne víc...
Reagovat
Fandina
Franta dobře radí, doufám, že ve druhém kole to jen potvrdí.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist