Kvitová zdolala i Radwaňskou, Šafářovou v semifinále čeká generálka na US Open

27. 8. 2015, 20:14
Aktuality 1092
WTA NEW HAVEN - Sobotní finále v New Havenu by mohly obstarat dvě nejlepší české tenistky. Obhájkyně titulu Petra Kvitová ve čtvrtfinále porazila Polku Agnieszku Radwaňskou a v prvním semifinále po více než čtvrt roce si zahraje se čtyřnásobnou šampionkou Wozniackou. Lucie Šafářová vyhrála tříhodinovou bitvu s neoblíbenou soupeřkou Dominikou Cibulkovou a čeká ji ve formě hrající přemožitelka Karolíny Plíškové Ukrajinka Lesja Curenková, s níž se utká také příští týden v prvním kole US Open.
Petra Kvitová

Petra Kvitová se v New Havenu dostává do formy v pravou chvíli. Česká jednička, jež nedávno oznámila, že na jaře prodělala mononukleózu a během tréninků nesmí absolvovat plnou zátěž, nejprve proti světové devatenáctce Madison Keysové ukončila dva měsíce dlouhé čekání na výhru a o necelých 24 hodin později si výhrou 7-5 6-4 nad patnáctou hráčkou světa Agnieszkou Radwaňskou zajistila první semifinále od květnového triumfu v Madridu.

Druhá nasazená Češka v souboji s polskou soupeřkou třikrát ztratila podání, ale vždy dokázala odpovědět rychlým rebrejkem. V prvním setu otočila vývoj z 3-5 na 7-5, v druhé sadě zaváhala pouze v úvodním gamu. Pak už byla především při svém servisu suverénní a soupeřce oplatila porážku z loňského Turnaje mistryň. V osmém vzájemném střetnutí si připsala už šestou výhru.

"Dneska to nebylo jen o podání. Opravdu dobře returnovala," řekla po utkání Kvitová, jež v předchozích dvou startech v Torontu a v Cincinnati prohrála hned na úvod s Azarenkovou a Garcíaovou. "Tohle vítězství jsem vážně potřebovala a zvládla jsem to ve dvou setech, což je také dobré," pochvalovala si.

"S Agou je to vždycky složité, protože je to velmi trpělivá a chytrá hráčka. Takže jsem musela o hře hodně přemýšlet a ne se snažit dát z první rány vítězný úder. Musela jsem být také trpělivá," uvedla Kvitová, jež v New Havenu v posledních třech letech hrála vždy finále. Vedle loňského triumfu získala titul i v roce 2012.



Její semifinálovou soupeřkou bude o čtyři měsíce mladší Caroline Wozniacká, s níž prohrává ve vzájemné bilanci (bez Hopman Cupu) 4-5. Dánka turnaji v areálu Yaelovy univerzivy vládla na začátku své kariéry, v sezonách 2008 až 2011 ho vyhrála čtyřikrát po sobě.

Wozniacká, jež ve 2. kole odvrátila tři mečboly Italce Vinciové, se ve čtvrtfinále dlouho nezdržela. V závěrečném utkání dnes smetla 6-3 6-0 Francouzku Caroline Garcíaovou.

"Včera jsem byla z turnaje téměř venku, čelila jsem třem mečbolům. Ale dobře jsem se vyspala a byla jsem ráda, že si dnes mohu znovu zahrát. Dostala jsem novou šanci a chtěla jsem ji využít. Šlo to dobře," řekla Wozniacká.

Šafářová udolala neoblíbenou Cibulkovou
Lucie Šafářová se do semifinále dostala potřetí v sezoně a poprvé od Roland Garros, na kterém si začátkem června zahrála své první grandslamové finále. Bojovat o něj ale musela téměř tři hodiny, Slovenku Dominiku Cibulkovou udolala až po setech 6-7 6-4 7-5 a připsala si teprve druhou výhru v šestém vzájemném utkání.

V prvním setu Šafářová vedla 4-0, ale o náskok dvou brejků přišla. I když za stavu 5-6 odvrátila setbol, v tie-breaku neudržela vedení 2-0 a dějství s bojovnější soupeřkou ztratila. V druhé sadě si česká tenistka vypracovala vedení 4-1, ale přestože si ho znovu nedokázala pohlídat, vynutila si třetí set. V něm pátém gamu počtvrté v zápase prohrála servis, ale hned si ho vzala zpět a nakonec vyrovnanou bitvu strhla na svou stranu. 

"Jen jsem bojovala o každý bod, protože jsem věděla, že ona je velká bojovnice a moje skóre ve vzájemné bilanci nebylo příliš pozitivní. Jsem šťastná, že jsem to na konec zlomila," komentovala Šafářová, které pomáhají úspěchy ve čtyřhře. "Můžete v ní zapracovat na různých částech své hry, především na volejích. Cítím se teď na síti mnohem jistější."



V semifinále, v němž letos ještě neprohrála, se osmadvacetiletá Češka utká s Lesjou Curenkovou. O dva roky mladší Ukrajinku, s níž se za pár dní utká také v prvním kole US Open, jediný vzájemný souboj před dvěma lety rovněž na newyorském grandslamu vyhrála ve třech setech. 

46. hráčka světa Curenková, která se do turnaje dostala až díky odstoupení Rumunky Simony Halepové, v létě vyhrála 14 ze 16 zápasů a v New Havenu smetla už dvě Češky. Po Barboře Strýcové vyřadila také světovou osmičku Karolínu Plíškovou. Pátá nasazená Češka nedokázala proměnit ani jeden ze tří brejkbolů a prohrála hladce 2-6 2-6.

"Hraju teď opravdu velmi uvolněně, protože jsem byla velmi zklamaná ze své prohry v kvalifikaci. Ale pak jsem dostala druhou šanci a vycítila jsem, že mohu předvést dobrý tenis a vyzkoušet si nějaké věci před US Open. Je to pro mě opravdu dobré," řekla Curenková.

Třiadvacetiletá Plíšková se už přesune na US Open, na kterém začne proti jedné z kvalifikantek.

• WTA PREMIER NEW HAVEN •
USA / Connecticut, tv. povrch, 754.163 dolarů
čtvrteční výsledky (27. 08. 2015)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Kvitová (2-ČR) - A. Radwaňská (7-Pol.) 7-5 6-4
Šafářová (4-ČR) - Cibulková (SR) 6-7(4) 6-4 7-5
Curenková (Ukr.) - Kar. Plíšková (5-ČR) 6-2 6-2
Wozniacká (3-Dán.) - Garciaová (Fr.) 6-3 6-0
Semifinálové dvojice: Curenková - Šafářová, Wozniacká - Kvitová.
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1092
Přidat komentář
Fandina
je na place. Peti pojďddddddddddddddd!!!
Reagovat
Fandina
Na druhou stranu, dneska mi jeden zdejší uživatel otevřel oči v jedném směru. Pořád jsem nerozuměla, proč, když se tady někým já dohaduji, byť o nesmyslech, tak to druhému vadí. Ten důvod je úplně jednoduchý, druzí se cítí nevtaženi do diskuse, nerozumí o čem je řeč a to jim v jistém smyslu vadí. Takže kolovrátkování, které se jich třeba vůbec obsahově netýká jim vadí. A potom, že se člověk na TP nepoučí.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně třeba vadí to, že vidím u článku 50 nových příspěvků, těším se na zajímavou diskuzi a když to rozkliknu zjistím, že z toho 48 příspěvků je dohadování o ho*ně někde dole v půlmetrovém vláknu... :(
Reagovat
Fandina
Nekomu vadi vsechno
Znam lidi kterym vsadi vsechno
Reagovat
Lunej..
Uz 24 minut jede soutez, ucastnici: janekda, vlcek, PefraFans, A.A.R., denylets, Denny7, Pedronegro a sprchon. Takze jste vsichni sledovani.:)

RF - ty jsi byl se slackerem dalsi kolovrat, proto jsem te nepribrala.
Reagovat
Fandina
Smyslem vaší soutěže je útok na druhou osobu. To vám připadá normální?
Reagovat
Jabadu
A co děti? ... Mají si kde hrát? ... :-)
Reagovat
Fandina
Tak to nevím, budeš se jich muset zeptat. Moje ano ... úsměv
Reagovat
Fandina
Abychom si rozuměli, děti na TP si hrát mohou, ale nemusí na cizí účet.
Reagovat
Roger_Federer
Ty si vazne dement.
Reagovat
Fandina
Od tebe to sedí.
Reagovat
COMEON
čo to je? :D :D
Reagovat
Fandina
Soutěží o mou přízeň. Kdo vydrží se se mnou nebavit a pak dostanou dárek. Já mám alespoň klid. Můžu si psát co chci a o čem chci a oni se o mně nesmí bavit.
Reagovat
Roger_Federer
Nemuzu se zbavit pocitu, ze nekteri starobni jedinci, verni strane a vlade, tady plni FO (Fucikuv oznak)...
Reagovat
Roger_Federer
Důležitý prostor mocenského tlaku představovala i kulturní politika a jí odpovídající instituce, především škola, tisk a knižní trh. Jednu z modelových aktivit, jež se měly stát nástrojem ideologické indoktrinace, reprezentuje tzv. Fučíkův odznak neboli fučíkovská akce, čtenářská kampaň zaměřená na výchovu nové, socialistické mládeže.

Akce byla zahájena dle rozhodnutí a směrnic ÚV ČSM (Ústředního výboru Československého svazu mládeže) hned v roce 1949, tedy krátce po vzniku svazu, v němž se pod mocenským tlakem KSČ sloučily všechny dosavadní organizace mládeže. Dle ideologických směrnic ČSM měly být zakládány Fučíkovy kluby a čtenářské kroužky, v nichž se měla mládež četbou vybrané literatury ideově zocelit, získat ten správný světonázor a upevnit svůj kladný vztah k socialismu. Aby zájemce získal Fučíkův odznak, musel se stát členem čtenářského kroužku při místní organizaci ČSM, přečíst jedenáct vybraných knih a zhlédnout pět filmů. Pokud úspěšně složil závěrečnou zkoušku, získal Průkaz nositele Fučíkova odznaku, samozřejmě samotný odznak a navíc se směl honosit čestným titulem ?fučíkovec?. Fučíkovská akce souzněla s obdobně zacílenými kulturními kampaněmi, jako byla kupříkladu tzv. jiráskovská akce, zaměřená na masové rozšíření a ideologicky uvědomělou interpretaci Jiráskova díla, či kampaň ?Pracující do literatury?, která vyhledávala dělnické spisovatele, aby byl ?ozdravěn? třídní charakter české kultury. Noví autoři měli z řad spisovatelstva vytlačit poslední zbytky zpátečnictví a buržoazních návyků.
Reagovat
Fandina
Až takové máš pocity? To ale není nic dobrého nemyslíš?
Reagovat
FulnekUltras
antikomparanoia mu v tom spolehlivě brání... ;)
Reagovat
Roger_Federer
Ale Julku..:)
Reagovat
Jabadu
"Do zítřka, Smiřický!!" :-)
Reagovat
Fandina
Tady o mně už několik let píše, že stalkuji, urážím lidi, vyháním je odsud a další věci. Dovoluji se upozornit, že jsem nikdy odsud žádného člověka nevyháněla, nestalkovala, neurážela lidi. Žádám od gigina omluvu.
Reagovat
FulnekUltras
Fandi, dole jsem to už nestihl, tak aspoň tady vyjadřuju podporu.
Ovšem nějaká ta omluva už dole padla - na chlapa ;) docela dobrý, ne? ;)
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že každá omluva je dobrá. Upřímně, je mi záhadou, proč ten člověk, gigin, tak permanentně po mně jede. Je to zvláštní. I kdybych apriori tady nevím koho urazila, proč mu to tak vadí, o co mu jde? Nevíš?
Reagovat
FulnekUltras
Do hlavy nikomu nevidím a ani bych tady nechtěl za někoho a o někom už celkem zbytečně vyjadřovat nějaké odhady či soudy. Jdu radši spáchat večerní hygienu, abych byl hodinu po půlnoci plně ready i na nohách... ;)
Reagovat
Fandina
Já půjdu také a natahnu si budíka. A doufám, že to Petra dá. Včera byla super.
Reagovat
FulnekUltras
Věřme, že se udrží v zóně...
Reagovat
Jabadu
A já ti to řeknu úplně přesně. Teď nemám na mysli nikoho konkrétního, ale psychiatři odhadují, že z 80% diskutérů jsou lidé s poruchou osobnosti (dříve psychopati)+ totální ....
Normální, pracující běloch (pod kapitalistickým jhem s rodinou) nemůže mít čas vykecávat někde na diskusích.
Tedy jsou i tací, ale těch je prý jen 20%. A to ještě píšou proto, že tento týden se doma nešuká.
:-)
Reagovat
Fandina
Ale já se ptám, proč se vozí na mě. Proč o mně píše nesmysly, stylu, vyháníš odsud lidi nebo urážíš lidi. I kdybych to někdy udělala, proč to pořád vytahuje, co z toho má?
Reagovat
Jabadu
Psychopat nemá kontakt s normálním světem (nebo nechce mít) a proto žije virtuální život. V něm řeší všechny radosti, starosti, konflikty ... Může jít o velmi inteligentní lidi, ale vybrali si život na netu.
A z těch 20% normálních tvoří tak z 90% důchodci. Páč na to mají čas.
:-)
Reagovat
Fandina
Ale proč se upnul na mě. Tady je x dalších lidí, kteří tu píší, ale na ty se neupnul. Proč mě vyčítá, že dělám to co nedělám a ani by mě to nenapadlo. A pořád to opakuje, i když mu sdělím, že nemám zájem odsud nikoho vyhánět, tak mi nevěří.
Reagovat
Jabadu
Hledáš logiku v přemostěném mozku. Jistě víš, že nervová vlákna v mozku se mohou ucpat. Mozek to řeší tak, že ucpaná vlákna přemostí a zatíží jiná vlákna, která řídí jiné činnosti.
No a ty toho mají zkrátka moc.
Tohle je sice popis schizofrenie, ale psychopati jsou na tom podobně. Reagují nelogicky.
Vesměs si ale jen vybíjejí mindráky, které nasbírali během života.
To je tak v kostce vše. :-)
Reagovat
Fandina
Děkuji za vysvětlení. To má logiku ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
Jiste, pres to sedi na sklepni zenu.
Reagovat
Fandina
tvojí, ani bych se nedivila
Reagovat
Roger_Federer
Nechapu, proc na me furt reagujete madam dement?
Reagovat
Fandina
Protože mám soucit s některými lidmi, ty k nim patříš, už jen tím, že tvé oblíbené slovo je dement a demence. Vždycky se u mně ozve mateřský, ochranitelský pud.
Reagovat
FulnekUltras
;)))
Reagovat
Roger_Federer
Matersky?, tvoje decka to zdedili po tobe??no ma ucta.
Reagovat
Fandina
Moje deti nejsou jako ty aby psaly duchodkynim na webu urazeli ji jak to delas ty.
Reagovat
Roger_Federer
Uz si jednou zamet pred vlastnim prahem..
Reagovat
Fandina
Nech si své rady pro někoho jiného. Nestojím o ně. Nejsem ty. Neurážej druhé a nelži.
Reagovat
Roger_Federer
Jediny, kdo tady stabilne,moralizuje, lze , utoci a urazi druhe, jsi dlouhodobe ty Fandino.
Reagovat
Fandina
Opak pravdou. Ty mě urážíš už několik let. Píšeš o mně, že lžu, jsem dement a podobné urážky.
Reagovat
Roger_Federer
Ja to pisu, proto jsem o tom presvedceny.
Reagovat
Fandina
Píšeš nemysly. Realita je jiná. A to je tvůj problém.
Reagovat
Roger_Federer
Ja vim jaka je realita.:)
Reagovat
Fandina
Tvůj problém je, že tu o mně píšeš jako o dementovi, že lžu, urážím druhé a podobně věci. Uvědom si, že to jsou urážky druhé osoby. Nejsem žádný dementa. Jsem vzdělaná žena, důchodkyně, zajímající se o tenis. To, co tu o mně píšeš jsou nesmysly a urážky.
Reagovat
Fandina
Jinak já tu píši proto, že sleduji tenis a jak jsem psala jsem v důchodu a je to můj koníček. Nejsem žádný psychopat, jsem zdravá důchodkyně a mým zájmem není si někoho na sebe poštvat. To bych byla blázen. Smysl útoků gigina mi zůstává utajen.
Reagovat
FulnekUltras
;)))))))))))))))))))))))))

Mě to snad roztrhá... ;)))
Reagovat
Fandina
A díky za podporu. To potěší.
Reagovat
gigin
Já se ti můžu omluvit za to, že jsem byl na tebe v minulosti vulgární. To mne mrzí. Moc se ti omlouvám. Ale to, že jsi vyhazovala magerku, Sonju a Heather, za tím si stojím. Lidi taky urážíš, svými výroky, že danému tématu nerozumí, že jsou hloupí apod. Za tím si stojím.

Jinak tobě a Fulnekovi přeju hezký noční mač.
Reagovat
Fandina
Nikoho jsem odsud nevyhazovala a neurážela. Nikomu jsem neříkala, že je hloupý. A i kdybych to dělala, tak to neznamená, že to druhému neříkám v dobré vůli. Tvoje tvrzení o tom, že odsud vyháním lidi a urážím je velice neslušné uvědom si to. Považuji tvoje výpady na mě za urážku mé osoby. Uvědom si to.
Reagovat
gigin
Od: Fandina
Jsi hloupý, ničemu nerozumíš a nauč se už konečně nepsat s pravopisnými chybami, předpokládám, že my myslíš nejen holky.

Od: Fandina
Ten nepochopí nikdy nic, trapák

Od: Fandina
Ne, video jsem viděla a ty evidentně ničemu nerozumíš. Zbytečná debata s tebou.

Od: Fandina
Jsi hlupák, když ti leze na nervi to co píše druhý. Užij si to!!!

Od: Fandina
Na nic jsem se tě neptala. Ozvi se, až ti bude šedesát, do té doby se nemá cenu s tebou o ničem bavit!!!

Od: Fandina
Jsi hloupý, proto nemá cenu se s tebou bavit. O ničem.

Od: Fandina
jsi hloupý, vůbec nic nechápeš, ani tohle

Dobrou noc.
Reagovat
Fandina
A začátek té diskuse je kde?
Reagovat
Fandina
Pokud mi někdo, jako ty píše, že jsem hloupá, nediv se, že ti odpovím stejnou mincí. Nebo si snad myslíš, že ty druhého můžeš urážet a ten si to nechá líbit?
Reagovat
Fandina
Osočovat druhého je jednoduché. Ale ptám se tě, proč to děláš. Proč máš zájem na tom psát druhým, že dělají něco, co neddělají a ani by je to v životě nenapadlo. Co z toho máš?
Reagovat
Roger_Federer
Misto Barumky diskutujes s psychopatem?
Reagovat
Fandina
Nevšimla jsem si, že by se s tebou bavil.
Reagovat
FulnekUltras
ale vzhledem k velké Petině motivaci po odvetě za loňský TM a momentálně optimálnímu počasí v NH - zvláště oproti posledním dvěma porážkám v Cinci a Singapuru - věřím, že přímý duel o aktuálně 4. místo na světě dnes naše lvice získá pro sebe a české finále nalije před USO zase trochu optimismu do žil našich fanoušků.

Poooooooooooooooooooooojď do ní, Peti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a vzpomeň si třeba i na svůj famózní výkon v dosud jednoznačně nejkrásnějším vzájemném utkání proti Caro z Perthu 2012. To byla pastva pro oči - a snad bude aspoň zčásti i dnes...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak aspoň si Lucka může po dlouhé době připsat vítězný tiebreak:)
Snad se Lucka pro tenhle turnaj už dostatečně "vyblbla" a zítra přijde jasná výhra (i když asi spíš ne...)
Reagovat
tommr
stal se zázrak a Lucka zvládla TB! Přesto jsem na ní dneska docela naštvanej, protože ten druhej set přímo ukázkově pokazila. Až do stavu 4:1 to vypadalo na jasnou záležitost, ale pak Lucka začla blbnout a pustila Tsurenkovou zbytečně do zápasu. O nedopodávání zápasu za stavu 5:4 i když měla mečbol ani nemluvím. Tohle by se tak zkušený hráčce prostě nemělo stávat ... :(
Reagovat
horska.kraslice
Zdálo se mně, že odchází fyzicky. Přestala tvořit hru a jen s úsilím vracela.
Reagovat
tommr
já myslím, že to byly hlavně nervy - Lucka znejistěla a bála se hrát nadoraz. I když určitá fyzická únava tam taky mohla bejt, protože Lucka se včera proti Cibuli strašně nadřela zatímco Tsurenko si proti Karolíně jen lehce zatrénovala ...
Reagovat
SubOptikT
... naprosto souhlasím
Reagovat
Fandina
Šafi dobré. Teď ještě Petruška!!!
Reagovat
blixa
Haluz, ale dobrá haluz. Uffff :D
Reagovat
VlS
je to tam. Jen mi řekni,proč jsi takový trdlo, že když jasně vedeš a začneš hrát údržbu, včera i dneska. A Rob by se měl věnovat tobě a ne expříteli Azarenky.
Reagovat
d@ve
Tak Lucce se to nakonec podařilo dotlačit. :)
BTW: Všiml jsem si těch prázdnejch tribun. To byly tak drahý lístky nebo co? :/
Reagovat
tommr
včera byly při zápase Lucky s Cibulí tribuny skoro úplně prázdný ... :(
Reagovat
d@ve
Povedenej to podnik. Asi všichni šetří (i volno) na USO..
Reagovat
janek_da
To by byla nudaaaaaaaaa
Reagovat
tommr
no jak pro koho. Diváky v NH to asi moc nebralo soudě podle těch prázdnejch tribun ...
Reagovat
janek_da
Ne nadarmo je Lucka asákem v mém Cvokhausenu.
Reagovat
kohlik
takovej porod
Reagovat
SubOptikT
Hurá! Sláva!
Reagovat
horska.kraslice
Kolik úsilí bylo zapotřebí na to, aby vypadla LL!
Reagovat
Jabadu
Pěkný body. Mohly by se hodit.
Reagovat
Domca94
Sice to byly nervy, ale pěkný zápas. :)
Reagovat
A.R.R.
urvala TB, hurá, hurá hurá!!! Tak Petro neopovažuj se dneska prohrát, když už si mi vyřadila žabku pinkalku :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, ale Caro je skoro ve všech ohledech lepší, než Aga ... A budou problémy ...
Reagovat
A.R.R.
no jak kdy, jo ona umí zahrát agresivněji než Aga, nenechá se tak lehce otrávit průběhem, ale když začne hrát ty její kopce, tak mě berou všichni čerti
Reagovat
smazaný uživatel
No :D :D Kopcovaná je na proplesk :D Ach jo, to bude match ... Těším se, ale bojím se zároveň ...
Reagovat
A.R.R.
myslím, že to Petra dá, včera hrála většinu zápasu dobře, sice ten servis nebyl úplně o.k., pokud nebude mít letecký den, tak Caro to neuběhá.
Reagovat
sprchon
Super, tak jsem přišel akorát na posledních pár gamů. :) Gratulace! A teď jdu zase pryč. :D
Reagovat
A.R.R.
Běhat do parku :-D
Reagovat
sprchon
Tam jsem si dal dvě piva... Teď jdu ještě do města na jedno pětipívo. :D ;)
Reagovat
sprchon
A ideální by bylo vrátit se na Petru. :)
Reagovat
A.R.R.
tak to bude veselé fandění, já zase vytuhnu, takže jako obvykle budu tlačit ve spánku :-D
Reagovat
sprchon
Hele neopič se. :P
Reagovat
smazaný uživatel
Taky asi budu fandit ve spánku... :)
Reagovat
sprchon
I ty, Brute? :)

To jsem vás zase něco naučil... Taková ostuda. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dala jsem dva zápasy za sebou, je čas nabrat síly na finále. ;D
Reagovat
tommr
no jen abys pak měla ve finále komu fandit ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nefandí ona Petře i Caro? :D Každopádně asi bude fandit proti Lucce :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Caro zrovna nemusím, ale ve finále budu přát vítězce druhýho SF. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Slabota :D :D Já taky dal 2 zápasy za sebou :D Dneska jsem šel spát asi o půl 2 (to se Petra uráčila doreturnovat :D ) a vstával v 5. No dneska Petra začíná v 1, bude končit asi tak ve 3, možná o půl 4 a já budu opět vstávat brzo, v 6. Takže se "super vyspím" :D A pak ještě finále - tož ku**a doufám, že tam bude - to mě úplně rozdrtí :D Ještě, že mám školu až za dva týdny :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem sice spala asi do půl desátý, ale pořád jsem unavená z ponocování při zápasu s Madison. :D Třeba neusnu a vydržim, kdo ví... :D Navíc od úterý vstávání v nekřesťanskou hodinu. Teď mám poslední šance, kdy se můžu pořádně vyspat. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Chápu chápu. :) Jít 1. září do školy, taky bych asi uvažoval jinak .. Takhle je mi to ještě stále jedno :D :D
Reagovat
misa
Finále začíná v 9 našeho času, takže noční zápas už nehrozí.
http://www.ctopen.org/ScheduleAndDraws/TVSchedule/?intloc=headernavsub
Reagovat
A.R.R.
no dobře si nás to naučil, máš pedagogický talent :-D
Reagovat
blixa
A já to za vás zase oddřu při plném vědomí, pacholci !!! :D Ještě že mám podporu díky darům mistra Tullamora ... ;-)
Reagovat
A.R.R.
to víš mladí dneska nic nevydrží :-D
Reagovat
blixa
No peklo je to, žádnej trénink to nemá, to za našich mladejch let .... :D ;-)
Reagovat
Miselin
Je to tam! :-)
Reagovat
Dobry-den
:-)Konečně
Reagovat
Bloody13
Je to tam! Lucka je ve finále! ... úsměv
Reagovat
d@ve
Tak to Lucko dopodej, pls.
Reagovat
d@ve
2MB!
Reagovat
d@ve
Yea!
Reagovat
horska.kraslice
A za všecko může Halepka!
Reagovat
tommr
Lucka nedopodávala i když měla jeden mečbol a je najednou v pozici kdy ještě bude ráda za TB ... :(
Reagovat
d@ve
Ten naštěstí přišel..
Reagovat
tommr
a kupodivu ho i zvládla ... :)
Reagovat
Fandina
5:6 ježiš. Tak prosím Šafi TB. Pojď!!!
Reagovat
d@ve
Nemám slov.. :/
Reagovat
smazaný uživatel
Ta zenska psyche:)
Reagovat
SubOptikT
Místo toho, aby ji seřezala a ukázala sílu před US Open, tak se tam s tím dupe do bezvědomí a Tsurenko zvedá sebevědomí ... neuvěřitelné.
Reagovat
horska.kraslice
Lucie vypadá vyšťaveně.
Reagovat
Dobry-den
Lucko :-O
Reagovat
smazaný uživatel
Elitní deblistka u sítě. Vždycky mi zatrne :D :D
Reagovat
Bloody13
Ty woe, Lucieeee...! :)
Reagovat
Fandina
Modroočka MB. Pojď!
Reagovat
tommr
přišel ale další brejk pro Lucku a ta ted bude mít možnost dopodávat zápas. Zvládne to?
Reagovat
Jabadu
5:4, ale hlavně nechválit, vy wolové! :-)
Reagovat
Fandina
Ona to neslyší ... úsměv
Reagovat
Fandina
5:4 super. A Šafi podává.
Reagovat
Jabadu
Hráli jsme kopcovanou, vždyť to znáš.
Kamaráde, já jsem vyhrával ...
Reagovat
Fandina
:-)
Reagovat
Fandina
Ježiš, 4:4, ale já myslím, že to byl úlet. Šafi pojď!
Reagovat
tommr
Lucka bohužel začíná zmatkovat a Tsurenko se chytla ... :(
Reagovat
d@ve
Ajajaj, pověstný dvoubrejkový vedení (je v tahu).
Reagovat
d@ve
Lucko ještě jednou brejknout a dopodat! ;)
Reagovat
d@ve
No prosím. 1.krok mise splněn... :)
Reagovat
Jabadu
Lucka se nesmí chválit. Hned je zle. :-)
Reagovat
tommr
Lucka si ted zbytečně zkomplikovala život, ale pořád ještě vede o brejk. Snad jí Steckley něco rozumnýho poradí, aby to už dotáhla ...
Reagovat
gigin
že tu máte GS v bobříku mlčení. Janekda nasazený jako číslo 1, danylets dostal divošku. Tož hodně štěstí borci a borkyně.
Reagovat
Fandina
Je to tak, jsem šťastná, že konečně se o mně nebudou bavit. Nádhera.
Reagovat
smazaný uživatel
Ďakujem veľmi pekne:)
Reagovat
Fandina
Nemám ráda lidi, jejichž smyslem života je bavit se o druhých a vysmívat se jim.
Reagovat
mirek70
Nezlobte se na mě paní Fandino, já sem normálně nepřispívám, ale vzhledem k tomu, že jsem se poctivě prokousal touto diskuzí, tak se vyjádřím. Spoustu vašich názorů uznávám, nicméně, že výrazně provokujete je nestrannému člověku také jasné. Škoda, myslel jsem, že tenhle portál bude o tenisu a ne sázkařských zkrachovalcích nebo o různých exhibicích, napadání apod.
Reagovat
Fandina
Vůbec se nezlobím. Ale pochopte, že když vám někdo napíše, že jste arogantní hlupák nebo že lžete, aniž by k tomu byl sebemenší důvod. Tak to taky nenecháte. Tak se s lidmi nejedná.
Reagovat
mirek70
To jsem schopen pochopit, u mě třeba prohrál slacker prohlášením, že narození dětí, vnoučat apod., je banální záležitost. Proto si myslím, že při svých zkušenostech je potřeba být trochu splachovací a vykašlat se na soupeření s internetovýmí hrdiny a zaměřit se na fandění našim, které vám tak jde, bez napadání, ať se znemožní ti druzí.
Reagovat
Fandina
To samozřejmě. Nikdo není dokonalý. Ale základ diskuse by měl být ten, že se respektujeme, ne se urážíme, jak se to děje tady.
Reagovat
mirek70
Jenže tady na rozdíl od osobních setkání, kde je šance si to reálně vysvětlit, akci následuje reakce a vznikají z toho sáhodlouhá osočování jeden druhého, která nikam nevedou a o to víc popuzují ostatní, tyhle nikam nevedoucí diskuze.
Reagovat
Fandina
Tomu věřím a rozumím. Ale pochop, že já to nejsem, kdo tyhle diskuse začíná. Pokud mě někdo začne urážet, líbit si to nenechám. To pochop.
Reagovat
mirek70
Opravdu to chápu, ale na internetu prostě obrana není, každý si jede to svoje, nic ho nepřesvědčí, někdy se i vyhrožuje. To je prostě daň těhle diskuzí a čím větší diskuze, tím větší zmar. Já si také nenechám nic líbit, ale potřebuju se dívat při tom soupeři do očí, tohle je mrhání časem, každý si může dovolit co se mu zlíbí. V osobním styku by si dal pozor, nebo by se rovnou styděl.
Reagovat
slacker
No vy jste to prohral hned druhym svym prispevkem ktery jste napsal na TP. Tim ze jste se priznal ze u vas vyhrala Fandina
Reagovat
gigin
Fandino, když má někdo jiný názor než ty, tak sama urážíš, řekneš tomu dotyčnému že tomu nerozumí a že je mimo a tak. Když ti tvůj názor vyvrátí a doloží fakty iks diskutjících, ty se ani neomluvíš, že ses mýlila. Jedeš si jen to svoje, furt dokola. Já ti neupírám, že máš životní zkušenosti a ledacos si zažila, ale podle mne si opravdu arogantní a to dost. Jak není po tvém, tak je zle. Další věc je, že je vlákno, kde se řeší nějaký problém, ty tam vpluješ se svou gloskou, která je totálně out (viz dnes s janekdou), jsi na to upozorněna a zase se čertíš, že ostatní jsou hloupí a jen ty všemu nejlíp rozumíš. Navíc opravdu máš trable s chápáním psaného textu. A o tom, žes vedle v diskuzi carolyn hrubě urážela a že si odsud vyhazoval Sonju a magerku, tak o tom ani potom, že jo.... děláš ze sebe svatouška, ale není tomu tak prostě...
Reagovat
gigin
vyhazovala
Reagovat
Fandina
Nikdy jsem nikoho neurážela. Napsala jsem o carolyn jedno neslušné slovo vedle v diskusi. Ty tady o mně permanentně píšeš, že jsem hloupá. Vysmíváš se mi. Píšeš, že jsem fanatik a nechápu psaný text. Nic z toho není pravda. Urážíš mě tady permanentně. Nikdy jsem tu nikoho neurazila. Nikoho tu neznám, nikdo mě tu nezajímá. Kdyby ses do mně nanavážel, nepsal, že odsud někoho vyháním, nikdy jsem to neudělala, ani si tě nevšimu.
Reagovat
Fandina
Jsem žena v důchodu, která fandí tenisu. Mám vysokoškolské vzdělání a rodinu, podnikala jsem, byla jsem v politice a jediný důvod, proč tu píšu je, že fandím tenisu. Neurážej mě a nepiš o mně. Já to také nedělám. Dej mi pokoj.
Reagovat
gigin
Mám pravdu, tak se čertíš , co? Urážíš Fandino, urážíš tu kdekoho. Kromě dementní Kvítovky, poblázněného iqeho, a FulnekUltrase, který sprostě uráží Serenu a jiné hráčky a hráče. To jsou tobě rovní.
Reagovat
Fandina
Ty urážíš, iqeho Kvitovku fulneka mě. Mě předhazuješ, že tu někoho urážím. Nikdy jsem tu nikoho neurazila. Myslím si o vás své, o každém, ale nikdy bych si nedovolila něco takového psát nebo říkat. Jinak já nevidím rozdíl mezi tebou a kvitovkou. Uvědom si to, že každý jsme nějaký, každý máme svoje chyby a přednosti. Já jsem v životě tady nikoho neurazila ani nechtěla. Jednou carolyn vedle.
Reagovat
smazaný uživatel
Zadny rozdil mezi giginem a kvitovkou??? Tak to je for roku :-D Za toto palec dolu.
Reagovat
Fandina
Kvitovka fandí Petře, gigin má také své. Každý to dělá svým způsobem.
Reagovat
gigin
Urážíš prostě. Jenomže ty si tak sebestředná, do sebe a svých názorů zahleděná, že to prostě nevidíš. Ano s iqem mám věčné spory, a nejen já, páč nemá soudné názory, to tu snad vidíme všichni. A Fulnek? To je takový malý hajzlíček. A to se nebavím o politice, to je mi šumák. O Kvítovce se snad ani nemá cenu bavit. A ani se neví jestli je to holka, nebo Havlát, nebo který zjev. Člověk, který v jedné diskuzi vystupuje jako pán a tady jako paní, tak to snad už o něčem svědčí. Ale tak pohoda, že jo...
Reagovat
Fandina
Nejsem sebestředná neurážím druhé a nikdy jsem to nedělala. Pokud Kvitovka píše, to co píše, tak si to přečtu, případně když mě bude nebo jiným nadávat, tak jí na to upozorním, ale to je tak všechno, co by se mělo ve vztahu k druhému dělat. Co se týká iqe, to samé. Proč mu píšeš, že je fanatik. Co tím sleduješ. Už jenom tím, jak to napíšeš, tak urážíš. Uvědom si to.
Reagovat
gigin
Napsal jsem že není soudný a je poblázněný. O fanatikovi tu teď nepadlo ani slovo. Ale ano, už jsem se tu přiznal několikrát a Jirkovi jsem se za to moc omluvil, byl jsem na něj vulgární a hrubý. Byl jsem pod vlivem a on omluvu přijal. Fanatik ale je, to je jas jasů. Petru miluje, však to tu i přiznal a přesto protě nejede vlak.
Reagovat
Fandina
Urážíš mě permanentně, vysmíváš se mi a tvrdíš, že dělám něco co nedělám. Pochop, že nemám o komunikaci s takovým člověkem, který si o mně nemyslí nic dobrého zájem. Nejsem sebestředná, neurážím a tím to pro mě končí.
Reagovat
misa
Kvitovka tady denně použije cca 20 sprostých slov a plno urážek na nejrůznější tenistky a nikdy jsi jí nevytkla ani slovo...
Reagovat
Fandina
Podívej, je svéprávná. Pořád sprostě nepíše a samozřejmě, sprostá slova na veřejný web nepatří. A to jsem jí taky napsala.
Reagovat
FulnekUltras
ty by ses měl především srovnat sám se sebou a přestat si tu za každou cenu hrát na samozvaného vždy "korektního" šéfíka s několika rektálními pacholky za zadkem...patrně jsi na to zvyklý i z reálu... ;)))
Reagovat
gigin
Fulneku :DDD Co to meleš? Já si tu na nic nehraju. Klidně tě pošlu do piči. A sám. Nikoho k tomu nepotřebuju. Na nic si nehraju a v realu už vůbec ne. Tak se uklidni. Nevím proč tu pořád nastrkuješ nějakou iluzi, že jsme tu nějaká samozvaná banda. Kdo jako? Kde? Ty si fakt chorobný :)
Reagovat
FulnekUltras
Stačí tady chvíli nebo i pár měsíců číst - a každý si může udělat obrázek podle svých možností a schopností. Ty tvoje nejspíš končí tam, kam bys mě tak rád poslal... ;)))
Reagovat
gigin
Já jsem psal, že tě tam klidně pošlu a nikoho k tomu nepotřebuju. Že ty si vytvoříš nějakou iluzi, že tady tomu vládne nějaká samozvaná banda a ty jsi v opozici je tvá věc. A pravdu máš, že každý si úsudek může udělat sám. Podsouváš mi věci, které podle mého názoru nejsou pravda. Kopu sám za sebe. Ano, že někté nicky jsou mi bližší, to uznávám. Tobě snad ne? Že je to tu rozděleno do několika táborů to snad vidí každý. Jen ty si žiješ v nějakém bájném světě, že ty tu jdeš proti všem :))
Reagovat
gigin
A vůbec nemám problém se s uživateli, s kterýma jsme si padli do oka se potkat. Tito, Vlk, rod laver.. S dalšíma jsem v kontaktu mimo TP a doufám, že se taky potkáme. Fakt se Fulneku nemusím před ničím a ani za nikoho schovávat.
Reagovat
Fandina
Tady jde o to, že ty reješ do druhých. Na nic jsem se tě neptala a ty jsi mi sám napsal do vzkazníku a pak začal tady o mně psát nesmysly. Já jsem stará usedlá dáma. Nejsem tím, co si ty představuješ ve své hlavě. Pochop to. Mně nezajímá, co si o mně myslíš. Navíc, když jsou to kraviny.
Reagovat
gigin
Co to meleš? Jaký vzkazník? Si se pomátla dočista.
Reagovat
gigin
Jo takhle :DDD To už je ale hezkých pár let a napsala si ty první. Já jsem ti jen odpověděl, že by sis měla dát od TP na chvíli pokoj. Mimochodem jsi stalkovala do vzkazníku další uživatele, že jo? Tita například atd. atd ;))
Reagovat
Fandina
Já jsem nikoho nestalkovala. Uvědom si co píšeš. titovi jsem psala ohledně tenisu. Neurážej o stalkování.
Reagovat
gigin
Tito už ti pak přestal odpovídat a nazval to stalkingem, když jsme se o tom spolu pak bavili.
Reagovat
Fandina
Psala jsem si s ním o Rosolovi a Rafovi. Tak si stalkink nepředstavuji. Absolutní nesmysl.
Reagovat
Fandina
Stalking.
Reagovat
Fandina
Napsal si mi sám do vzkazníku, není podstatné co, ale že jsi začal. Jinak dále trvám na tom, že tvoje řeči a permanentní opakování že jsem někoho urazila a vyháněla odsud nejsou pravdivé. Nikdy jsem to nedělala a odmítám taková tvrzení o mně tady.
Reagovat
gigin
Zase lžeš. Schválně to dohledám, Fandino. Začala si ty, jako ostatně si psala do vzkazníku dalším uživatelům a otravovala je. Vyhazovala si magerku a Sonju. Dokonce i Heather Fedex. Ta se tu už dlouho neobjevila. Mi bude něco vykládat Fulnek o selektivnosti, tvl.
Reagovat
Fandina
Vymýšlíš si o mně nesmysly, urážíš mě. Zajímá mě, proč to děláš. Nikdy jsem odsud nikoho nevyhazovala. Nikoho. Napsal jsi mi první. Já vůbec o tebe neměla zájem.
Reagovat
gigin
Titovi si cpala, jak je Lukáš bezvadný, vím. Nenapsal jsem ti první. Vyhazovala si magerku, která až tu bude, tak ti to potvrdí. Sonja a Heather už bohužel ne, páč nadobro odešly. Tečka. Dobrou noc.
Reagovat
Fandina
Nikoho jsem nevyhazovala. Ty jsi mi napsal do vzkazníku první a nikdy jsem tu nikoho neurážela. To co píšeš jsou urážky mé osoby, které se nezakládají na pravdě. Proč to děláš mi zůstává záhadou. Nikdy jsem nikoho nevyháněla, nejsem blázen, který dělá věci, které jsou nesmyslné. Nikoho neurážím, nemám to zapotřebí. Tvoje útoky považuji za osočování.
Reagovat
FulnekUltras
Tábory jsou na všech diskuzích, to je normální - zrovna jako odlišné názory víc lidí na stejnou věc. Mně akorát hodně vadí povýšená arogance, selektivně používaná jen proti někomu a tam, kde se to dotyčnému zrovna hodí. Takže na tomhle místě a teď samozřejmě nejdu proti všem, ale jenom proti tobě. Důvod lze snadno dohledat výše...a nakonec i níže... ;)
Reagovat
gigin
Takže si myslíš, že jsem povýšeně arogantní? Myslíš, že ten první příspěvek, kde jsem měl výhrady vůči Fandině je povýšený a arogantní. Ok, v pořádku. Já si myslím, že jsem jí to napsal jasně, slušně a bez nějaké povýšenosti.
Reagovat
Fandina
Tady ale přece nejde o to, že jsi mi něco napsal slušně, ale vůbec o to, proč to píšeš. Proč mě urážíš. Chápeš vůbec, tvůj přístup. Proč vůbec o druhém píšeš, to co píšeš. To je tvoje arogance. To je tvůj přístup. Nemáš o mně a mi co psát. Navíc věci, které nedělám.
Reagovat
gigin
Já jsem ti nepsal!! Ty si podnapilá, nebo co?? Tys mi kdysi před třemi nebo snad čtyřmi léty napsala do vzkazů první. Panebože, končím fakt debatu, jsi nesoudná osoba. Pa.
Reagovat
Fandina
První jsi mi do vzkazníku napsal ty. Byla to první zpráva kterou jsem od někoho dostala. V životě by mě nenapadlo, abych ti psala. Až poté.
Reagovat
gigin
Máš pravdu. Bylo to 4.4.2012 a podal jsem ti vysvětlení ohledně Šarapovové. Tys mi odepsala druhý den, že v pohodě. Pak jsme měli ještě jednu konverzaci ale ta už nebyla tak přátelská. Dohledám později.
Reagovat
gigin
Jsi mi napsala do vzkazů první, ať nejsem smutný, že Djokovič prohrál s Federerem na Wimbledonu. Já jsem ti odpověděl, že děkuju za útěchu.

To snad ani není pravda, tvl :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Poslední 2 věty přesně vystihují celé tvé působení na TP.
Reagovat
Fandina
Hlavně, když to tak dobře víš.
Reagovat
A.R.R.
tady to o tenise opravdu moc není, ale někdy je tu legrace :-D
Reagovat
mirek70
No fakt je, když to porovnám s tou sázkařskou diskuzí, kde všichni prodávaj a mají chcípnout, tak tady je proti tomu legrace.
Reagovat
A.R.R.
Najdou se tu i lidi, kteří tenisu rozumí a nebo rozumní, člověk si holt musí vybrat. Je to jako všude na netových diskuzích, anonymita dává velký prostor pro různé exibicionisty, kteří by si v reálném životě nic nedovolili, ale na netu jsou frajeři :-)
Reagovat
FulnekUltras
;))) ty dvě varianty přispěvatelů z první věty se tu a tam i překrývají... ;)
Reagovat
A.R.R.
to jsou ale čestné výjimky, žabko pinkalko :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Já to vidím spíš na zkoušku trpělivosti... :D
Reagovat
Fandina
No vidíš, alespoň budeš mít zkušenost, jestli vydržíš nereagovat. Pojď!
Reagovat
A.R.R.
dík, ale mě to problém dělat nebude, já se do nekonečných debat nepouštím :-D
Reagovat
Fandina
Nekonečná debata není žádný prohřešek. Děláte, jako by se dovíco dělo.
Reagovat
Pedronegro
řekl bych, soudě podle toho tady výše, že má ta soutěž Lunej docela určitě smysl, možná by mohla mít dost repríz :)
Reagovat
A.R.R.
kritická stav 1:4, takže Lucko mokrý hadr na hlavu a žádné drámo, jasný :-D
Reagovat
d@ve
Lucka to bez drámy ani snad neumí. ;)
Reagovat
A.R.R.
No, já si říkal, že to jde nějak lehce, pak přišel ten stav 1:4, tak jsem si tak z legrace vzpomněl na včera a ejhle, stejný průběh :-)
Reagovat
Jabadu
Lucy je superžena!
(Bethanie Mattek-Sands, 2015)
:-)
Reagovat
Domca94
Dvě dvojchyby za sebou. Ta Tsurenko dneska hraje úplně něco jinýho než včera.
Reagovat
Fandina
4:1 super
Reagovat
tommr
a další brejk pro Lucku po dvou dvojchybách soupeřky. To už vypadá velice nadějně ... :)
Reagovat
d@ve
Lesya mi připadá tak nějak "trochu" odevzdaná..
Reagovat
tommr
no ted trochu ožila a hned je z toho zbytečná ztráta podání pro Lucku ... :(
Reagovat
Frick
Kdo naloží?
Reagovat
tommr
ted si Lucka trochu zkomplikovala život když poprvé v utkání ztratila servis, ale hned vzápětí to napravila a vybojovala si další brejk ... :)
Reagovat
Frick
Tak ve druhém setu zatím brejkovaná. Čas to ukončit!
Reagovat
tommr
ale jednostranně - Lucka může v brejkování pokračovat ... :)
Reagovat
d@ve
Může a už nemusí.. :)
Reagovat
d@ve
Ale vůbec se nezlobíme - 6:2, 4:1. ;)
Reagovat
tommr
jj druhej brejk není nikdy na škodu ... :)
Reagovat
Frick
My máme jen jedny nervy!
Reagovat
tommr
a další brejk hned na úvod druhýho setu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
V pondělí hrajou první poloviny pavouků. :(
Reagovat
tommr
Lucka první set suverénně dopodávala hned napoprvé. Zatím je jasně lepší ... :)
Reagovat
Domca94
A má set! Do toho Šafi!
Reagovat
Frick
to je válec!
Reagovat
Fandina
Zatím super!
Reagovat
tommr
ted ale Lucka předvedla tři nádherný returny v řadě a vybojovala si druhej brejk ... :)
Reagovat
Fandina
5:2 Šafi zatím v pohodě. Tak jen tak dál Šafi pojď!!!
Reagovat
Fandina
Ale řeknu vám, je to super pocit. Vědět, že si můžu psát, co chci a nikdo mi neodpoví. Mám volné pole. Nádhera. Jen já a pak nikdo. Supeeeeeeer!!!
Reagovat
Jabadu
"Stále si nestěžuj a kup si jízdní kolo", poradila jí chytrá horákyně. :-)
Reagovat
Fandina
Ale vůbec si nestěžuji, naopak, užívám si toho, že se mnou nikdo nechce bavit. Má to své kouzlo. Vést monolog a druzí si to čtou ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
To věřím :), přeju vám to, Fandino. Já být na vašem místě, už bych tu nic nenapsala, takových negativních lidí, jen aby se na vás mohli svést. No doufejme, že to Šafi vydrží ;), zatím je to docela pěkné představení.
Reagovat
Fandina
Někteří lidé potřebují ke svému životu útočit na druhé. Připadají si lepší.

Jinak Šafi je dneska super. Nádhera!!!
Reagovat
Fandina
Tak jsem to zakřikla, Šafi přišla o podání, ale snad si ho zase vezme zpět.
Reagovat
Fandina
Jinak stejně je to super, že je pátek a jsou dvě české holky ve hře. V semifinále.
Reagovat
tommr
Lucce se ani dneska moc nedaří na returnu ...
Reagovat
Domca94
Tak jestli si to odpodává a dvakrát za zápas vezme soupeřce podání, tak to půjde :)
Reagovat
smazaný uživatel
Už daří:)
Reagovat
Domca94
Tak jestli si to odpodává a dvakrát za zápas vezme soupeřce podání, tak to půjde :)
Reagovat
tommr
to je pravda. A ted Lucka opět zareturnovala skvěle ... :)
Reagovat
Domca94
Ona do toho přijde, tak jako vždy ;)
Reagovat
Frick
Že naše Lucka má něco s tamtou opicí. Dyť musí mít vši.
Reagovat
tommr
já hlavně doufám, že Lucku nebude moc rozptylovat ...
Reagovat
Fandina
:-))))))))
Reagovat
Fandina
Žádám omluvu, že jsi napsal, že jsem arogantní hlupák. Co si to vůbec dovoluješ?
Reagovat
tommr
Lucka začala dobře a už má brejk k dobru ... :)
Reagovat
Frick
Ještě 11 gemů a finále je dom!
Reagovat
tommr
Lucka je sice favoritka, ale bude muset dneska ze sebe vymáčknout všechno, aby udolala houževnatou soupeřku, která je momentálně v životní formě ...
Zápas vysílá přímým přenosem DigiSport2 ...
Reagovat
d@ve
Třeba Lucka překvapí a nasadí Serenin mód. Tj. čím dál v turnaji tím lepší.. ;)
Reagovat
Fandina
A SuperTennis.
Reagovat
Frick
slušný brajgl tady je.
Reagovat
Roger_Federer
Proc, mam zakazanou ucast?
Reagovat
Jabadu
"... mám tě ráda ... mám tě ráda ... mám tě ráda jako sůl!"
"Jako co?!!"
"Jako sůl."
"Jako obyčejnou, prachsprostou sůl?!! ..." :-)
Reagovat
VlS
Jo bábo, já tu hledám dcerku
ty tu čekáš na veverku?
ne hledám dcerku svojí!
že se někde včely rojí ?

Ano, v tomto duchu opravdu často probíhá diskuse, a Werich, to byl pánes.
Reagovat
Fandina
Pořád lepší tahle pohádková varianta, než mít rád jak sůl v očích ... úsměv
Reagovat
Fandina
Ale na druhou stranu. Jsem vlastně poctěna tím, že se mě tu věnuje taková péče. Sice mě pochopitelně vadí urážky typu lžeš, uchylnosti a podobně, ale komu se to poštěstí, aby se takhle pořád o něm psalo.
Reagovat
smazaný uživatel
Negativní reklama - to je ta nejlepší reklama ... Lidi si nepamatují, kolik dobrých skutků člověk vykoná, pamatují si především ty boty, úlety, kiksy a všechny chyby :)
Reagovat
Lunej..
průběžní přihlášení: janekda, vlček, PetraFans, A.R.R., danylets. :)
Reagovat
Fandina
Já se také hlásím. Mohu?
Reagovat
Fandina
Děkuji těm dvěma, kteří mě tu podpořili. Člověk je rád, když na něco není sám a ví, že alespoň s někým si tu porozumí.
Reagovat
MonikaS
Já tě tak mám ráda a děkuji za včerejší link.
Reagovat
Fandina
Také díky a není zač.
Reagovat
George_Renel
včerejška a jen musím zopakovat. Od poloviny prvního setu to bylo fakt bezva Petry představení. Užil jsem si to. :-)
Reagovat
Fandina
Souhlasím. Na začátku se Petra hledala, ale pak měla navrch a opravdu krásné údery.
Reagovat
Fandina
Bylo nebylo, slunce svítilo. Byl jeden tenisový portál a na něm psali různí lidé. Různého pohlaví, vzdělání, věku. A někteří ti lidé byli nesnášenliví. Nelíbilo se jim, že druzí o sobě píší, co všechno zažili. A často druhým nadávali.
Reagovat
janek_da
Pozor na zákeřné komenty, dávejte pozor komu odpovídáte.
Reagovat
Fandina
A nezapomeňte, že nesmíte o té dotyčné nic psát, ani myšlenkou se dotknout jejího já. To také platí.
Reagovat
Fandina
kdo mě mají rádi, aby mi odpověděli. Dárek nemám, ale zato dobré srdce a bystrý rozum. Děkuji všem, kdo mě podpoříte.
Reagovat
Fandina
počkám hodinu, pokud se nikdo nepřihlásí. Vypíši další termín.
Reagovat
smazaný uživatel
mám tě ráda Fandino :)
Reagovat
Fandina
já tebe též :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě jsi v pohodě. Žádnou hádku, ve které jsi byla zapojena jsem nikdy do konce nedočetl :D Já s tebou problém nemám. Občas si vyměníme názory, ale jinak nic. Nerozčílí mě, když na mě zareaguješ, buď odpovím, nebo ne. Nehádám se s tebou, rád si přečtu povzbuzující komenty, nevidím za nimi nic, co ostatní, žádný útok :D Pohoda :D Zachovávám chladnou hlavu :D
Reagovat
Fandina
Díky za podporu. Já ráda čtu tvoje příspěvky, cítím v nich ironii, která se mi líbí a je tak trochu šálkem mého čaje.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě jsi fajn :-)
Reagovat
Fandina
Dík :-)
Reagovat
A.R.R.
Kuwa tady je zase bordel :-D
Reagovat
slacker
Ne tady teprve bude bordel. Fandina se bude cely vikend snazit provokovat
Reagovat
Fandina
Přesně tak. Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá.
Reagovat
A.R.R.
Koukám že se párty rozjíždí a možná bude i nahoře bez když se přidá K2 :-D
Reagovat
Fandina
Party se rozjíždí a statisté přihlíží s úžasem v očích. Bohužel, sami se účastnit nemohou, nedostali by dárek ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Pořád útočit na Fandinu, nic špatného tu nepíše ani nikomu nenadává. Nevidím jediný důvod na ní úročit. Hlavně ubožák slacker
Reagovat
slacker
Jdi si zamichat omackou a neser se do me Havlate
Reagovat
slacker
Jdi si zamichat omackou a neser se do me Havlate
Reagovat
Fandina
Baví je to, proto to pořád dělají. Vypisují soutěže, píší, že kvůli mě odchází lidé. Asi se jedná o nesvéprávné lidi. Je to směšné.
Reagovat
smazaný uživatel
Neraguji, neřeším, nemám problém. Občas jsme si vyměnili názory, ale nikdy z toho nebyly nekonečné příspěvky. Já s ní problém nemám, no ale to asi proto, že se umím ovládat. No, a navíc jsem neuvěřitelný pohodář a když venku svítí sluníčko, ani asteroid mi nezkazí náladu :D :D
Reagovat
Fandina
Tak tak. Rozumný člověk si poradí se vším. A nevadí mu ani nekonečné příspěvky druhých, protože ví, že i na TP je dost místa na to, aby si člověk o tenisu popovídal doaleluja jinde, než apriori v článku, kde se druzí donekonečna baví o nesmyslech.
Reagovat
Lunej..
napište mi sem, kdo se soutěže zúčastní. Začíná od 00:01 sobotního času. :)
Reagovat
janek_da
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
ja!!:)
Reagovat
janek_da
V případě rovnosti má přednost ten s dřívější přihláškou.

Neboj ja ti ten darek půjčím. Potřeboval bych novou raketu ... nebo aspoň míče(Slazenger), samozřejmě zaplombované, abych je mohl reklamovat, kdyby něco.

Nebo to bude ... ne, Lunejko, fakt? Tak to seš formát, ale to vlkovi teda nepučím.
Reagovat
smazaný uživatel
ale jeste nikdo nevi janekda, co to bude...;)
Jinak by to nebylo prekvapeni, jinak by to nebyl darek;)
Reagovat
A.R.R.
Já se také hlásím, já dárky rád ;-)
Reagovat
Lunej..
ok, zatím 4 účastníci :)
Reagovat
smazaný uživatel
jo, a kdy je toho deadline?!:)
A kdy se budou vyhlasovat vysledky?:!
Reagovat
Lunej..
Soutěž končí v neděli 0:00 a výsledky napíšu v pondělí, ale samozřejmě jen přihlášeným :)
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Reagovat
janek_da
tak, tak. Počítám smrtelná čára se bude stále posunovat :D
Reagovat
smazaný uživatel
;)))
Reagovat
Lunej..
Takže zájemci se můžou sem přihlásit do dneška 0:00, pak stopka a jede se naostro :)
Reagovat
janek_da
Naostro, to bude souboj!
Reagovat
Lunej..
pokud bude více vítězů, rozhodnu sama, kterého určím. Souhlas? :)
Reagovat
janek_da
jelikož vím, že to budu já, tak souhlas :)
Reagovat
A.R.R.
Jo tak vo půlnoci se mám svlíknout jo? :-D
Reagovat
Lunej..
to si dělej jak chceš, jestli nebudeš reagovat bez nebo s :D
Reagovat
A.R.R.
tak já když slyším naostro, tak se svlíkám :-D
Reagovat
smazaný uživatel
A můžou se přihlásit i noví členové, kteří tu ještě nenapsali ani čárku? (teda až do teď:)
PS: Sice jsem tu nově zaregistrovaný, ale tuto stránku navštěvuju už dobrých pár let, takže tak zhruba vím, jak to tu chodívá:)
Reagovat
A.R.R.
Pravidla nejsou, tak co by ses nemohl přihlásit ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v tom případě...
Reagovat
smazaný uživatel
Já:)
Reagovat
smazaný uživatel
Já se přihlásím a zároveň do přihlášky uvedu, že celý víkend nezareaguji na nikoho, nejenom na Fandinu :D :D Dostanu nějaký spešl dárek navíc? :D :D
Reagovat
Lunej..
Nebuď hamižnej :D
Reagovat
smazaný uživatel
:´(
Reagovat
slacker
TAk to ja potom pujdu taky
Reagovat
Pedronegro
já jsem taky pro každou blbinu :)
Reagovat
Fandina
to jsme dva :-)))))))
Reagovat
sprchon
Můžeš se mnou počítat. :)
Reagovat
Lunej..
Kdo vydrží nereagovat na Fandinu a nedohadovat se s ní tento víkend, dostane dárek :D
Reagovat
Fandina
A kdo vydrží nereagovat na Lunej, dostane dva.
Reagovat
smazaný uživatel
ja, ja, ja, JA CHCI DAREK !!! ;)
Reagovat
Fandina
Vem si od Lunej dva dárky.
Reagovat
Lunej..
ok, pravidla znáš :D
Reagovat
smazaný uživatel
pro mne to bude brnkacka;D)
za chvilu valim do krasny divociny...
...bez netu;D)))
a vracim se pozde v nedelu;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Nefér, podávám protest. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jak nefer?;D) jak protest ;D)?
Taky si muzes nekam vyjet a je to;D)
Nikde neni v pravidlech Lunejky, jak toho docilit;)
A hlavne ja su zvedavy na ten darek;)
Reagovat
janek_da
v klidu, šlohnem vlkovi cookie a nějaký ten koment za něj napíšem
Reagovat
Lunej..
Žádné podvádění, pravidla žádná nejsou, prostě jen nereagovat, nic lehčího snad nelze :D A dárek slibuju :) Účast má zakázanou slacker, RF, misa, u janekdy přimhouřím oko :)
Reagovat
janek_da
Již předem děkuji za dárek. Soutěž je prakticky ukončena.
Reagovat
janek_da
a za to oko taky děkuju
Reagovat
slacker
proc mam zakazanou ucast?
Reagovat
Lunej..
protože patříš mezi největší kolovrátky i když si trošku přibrzdil.
Reagovat
slacker
No prave proto by mela byt soutez otevrena (Open) i pro kolovratky.
Reagovat
Lunej..
Je to moje soutěž a moje pravidla :P
Reagovat
Fandina
Takže je to vlastně vypsaná soutěž, aby všichni ostatní četli kolovrátky Fandiny, slackera, misi a RF. A vy si o tom budete povídat, jak jsou hrozní. Super!!!
Reagovat
slacker
Ok, zacina mi byt smysl souteze hned jasnejsi, Vyprovokat Fandinu aby se zamerila na akreditovane soutezici. :-D
Reagovat
Fandina
Jestli to byl něčí záměr, to nevím, ale k takové vyústění to určitě nabízí. Už jsem se toho ujala a začíná mě to bavit.
Reagovat
smazaný uživatel
;D) pryy slohnem mu cookie...
Reagovat
Pedronegro
dost dobrý:)
Reagovat
dadaft
nemyslím, že je to úplně fér, přicmrndávači jako slacker nebo misa by taky zasloužili bojkot.
Reagovat
Lunej..
misu, slackera, RF tam samozřejmě nepočítám. :)
Reagovat
Fandina
Nepochopila jsem smysl tvého příspěvku. Ale jisté je, že jsou tu různí lidé, kteří mají představu, že si mohou všechno dovolit. Psát o druhých, že lžou jako slacker, jsou úchylní, jako misa. Psát o druhých, že jsem Bílá paní, jako vlk a další. Upřímně, je to šikana druhého.
Reagovat
dadaft
tak na ně nereaguj a nech je se zesměšnovat, každý to uvidí.

hlavně už skončete s těmi neustále se graficky zužujícími se diskusemi, protože to je prostě hromada píčovin...
Reagovat
smazaný uživatel
a jsi bez dárku! Kazíš Lunejčin geniální nápad.
Reagovat
slacker
Zalezi kdo je sikanovan, nekteri o sikanavani prosi na nakolenou
Reagovat
Fandina
normální člověk nešikanuje druhé
Reagovat
slacker
normani clovek neprosi na kolenou o sikanu
Reagovat
Fandina
A právě proto, že to není normální, aby někdo prosil o šikanování, tak nemá nikdo na takové nenormální jednání šikanou reagovat.
Reagovat
dadaft
normální lidi se nechovají jako vy dva onanisti.
děte už do prdele.
Reagovat
Fandina
Neuraž se, ale tvoje reakce je také nenormální. Promiň.
Reagovat
slacker
Zalezi kdo je sikanovan, nekteri o sikanavani prosi na nakolenou
Reagovat
slacker
Nemysli si ze kdyz jsi dada ze jsi neco vic
Reagovat
misa
Neurážej, jenom se mi těžko zkousává, když se tady roztahuje arogantní hlupák Fandina, kvůli kterému odešlo z TP x lidí.
Reagovat
gigin
Přesně tak!
Reagovat
Fandina
Já nejsem žádný arogantní hlupák. A vydírání typu, někdo kvůli tobě odešel si nech na někoho jiného. Neexistuje důvod, proč by někdo měl kvůli druhému odněkod odcházet. Je to jenom každého věc, kde chce být a psát.
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmmm to bude těžký, přetěžký... :DDD
Reagovat
Kozoroh
Já na ni nereaguju vůbec, ale dárek stejně nedostanu :-(
Reagovat
Fandina
Ale píšeš o ní.
Reagovat
sprchon
Dárek? Tak to musím vydržet. :)
Reagovat
Roger_Federer
Jdu do toho..
Reagovat
d@ve
"Úplatky nebrat!" ;)
Reagovat
Kozoroh
http://www.tennis.com/pro-game/2015/08/expert-picks-2015-us-open/56041/#.VeBk4Xnovcs

Ze tří oslovených expertů (Steve Tignor, Nina Pantic, En McGrogan) všichni tipují za vítězku ženské dvouhry S. Williamsovou. V tipech na jméno mužského šampiona se různí - Tignor ho vidí v Djokovičovi, Pantic očekává, že vyhraje Murray a McGrogan věří Federerovi. Krom šampionů tipují i černé koně turnaje a hráče s nejtěžším losem.

Zajímavé jsou i názory čtenářů pod článkem.
Reagovat
dadaft
názory Matse:
http://tv.eurosport.cz/tenis/rozhovor-mats-wilander-pred-us-open_sto4880775/story.shtml
Reagovat
janek_da
Predikce si můžou spáchnout do hajzlu, když nemají vlaječky.
Reagovat
smazaný uživatel
Brianna Rollins o setinu čtvrtá... :(
Reagovat
Frick
A co je mi do tý hippie?
Reagovat
smazaný uživatel
To měla být reakce... No nic, mně se líbí. :) Tu komedii na hlavě bych neřešil, protože ona ráda mění účesy. :D
https://pbs.twimg.com/media/CKKC7DQUkAQn9kQ.jpg
https://pbs.twimg.com/media/B_3O4tkWIAEFYiC.jpg
https://pbs.twimg.com/media/CNf-3FrUwAAV7aG.jpg

Nejvíc jí to slušelo v Moskvě, tam byla taková roztomilá... :)
Reagovat
Frick
S Williamskama :o)
Reagovat
Frick
A tradičně W. nejlepší.

Ovšem evropské povstání pokračuje a další medaile do Německa a Běloruska.
Reagovat
Frick
Starý kontinent se na sprinterský dráze tvrdě bouří! Sice jen překážky a ne hladká 100m, ale i tak!
Reagovat
smazaný uživatel
Super velká gratulace
Reagovat
Frick
Dafne rozhodně nejhezčí. Ty černošky, to je "mimo pořadí" a ta Bulharka je nehezká, pardon.
Reagovat
Frick
A nejen to. :o) Úžasný finiš!
Reagovat
smazaný uživatel
Petru netipuji, snad se nevyháže. Včera hrála dobře, předvedla skvělý return, jen ten 2.servis takový nic moc
Reagovat
smazaný uživatel
Lesja 6:4 3:6 7:6 Lucka
Reagovat
misa
Nějak ti tipy nevycházejí...
Reagovat
janek_da
všem, kteří chodí na tyto stránky kvůli tenisu. Zase na pár dnů/týdnů přestanu na hentu osobu reagovat.
Reagovat
Lunej..
To jsi asi jediný, který se za to omlouvá :) Nicméně tady se řeší i jiné blbosti, takže si myslím, že rozumní si už dokážou vybrat, co čtou a co ne. :)
Reagovat
smazaný uživatel
jojo řeší se tu třeba jestli by ženy měly chodit nahoře bez, já jsem pro :) proč né, ale musely by všechny, sama bych do toho nešla
Reagovat
slacker
Melo by se resit jestli dole bez nebo s
Reagovat
smazaný uživatel
To tu řešíš akorát ty.
Reagovat
janek_da
Na tyhle komentáře nejsem zrovna hrdý :(
Reagovat
Lunej..
Já taky někdy ujedu, ale v tomto případě je to stále dokola, jen se divím, že ses přidal, ale asi jsi to potřeboval :D Neřeš to, někteří nickové tě dalece předčí :)
Reagovat
janek_da
:D
Reagovat
janek_da
tedy :-)
Reagovat
Fandina
Já myslím, že nejlepší bude, pokud na to osobu nebudeš reagovat vůbec. Pak se nemusíš nikomu omlouvat a všichni budou mít pokoj.
Reagovat
slacker
Ja myslim ze bys nemela myslet, alespon ne verejene. To obtezuje ostatni vic
Reagovat
janek_da
Neraď, sama to nemáš ráda.
Reagovat
Fandina
Já mám na radění věk.
Reagovat
slacker
LZes, nemas.
Reagovat
Fandina
zbytečné ti odpovídat
Reagovat
slacker
tak neodpovidej zbytecne
Reagovat
Fandina
je mi to jedno, ale už poněkolikáté jsem se přesvědčila o tvé lži. Rád lžeš, často to používáš. U tommra, u mně. Považuji tě za největšího lháře na TP.
Reagovat
slacker
To nezni moc presvedcive, zato opet zbytecne
Reagovat
Fandina
Něco na tom bude. Já většinou útočím na druhého, když mě sám nějak naštve, dotkne se mého ega. Jinak mě člověk vlastně nezajímá, nemám důvod. Myslím, že jsem si tohle učení ověřila v praxi. Zkušenost.
Reagovat
Fandina
Ježiš, to patřilo níže, k psychologii, že člověk útočí na druhé, když se sám cítí ohrožen.
Reagovat
slacker
Ohrozuje te neco, citis se necim ohrozena?
Reagovat
slacker
Ohrozuje te neco, citis se necim ohrozena?
Reagovat
Fandina
Ne. Ale ty útočíš na druhé.
Reagovat
misa
Spíš jsi ukázkou toho, že i ve vyšším věku nemusí být člověk rozumný :)
Reagovat
Fandina
nemáš ani ponětí, co je to rozum
Reagovat
slacker
To je to co ti ubyva
Reagovat
Fandina
S věkem a zkušenostmi člověk moudří.
Reagovat
slacker
Clovek mozna, ty ne
Reagovat
Fandina
Moc dorážíš a vyčleňuješ mě. Není to normální. Na VŠ jsme měli psychologii a tam mě zaujalo, že většinou lidé na druhé doráží a útočí, když se cítí nějak od nich ohroženi. Připadáš mi, že je to tvůj případ. Ale mohu se mýlit.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jak kdo, že... :D
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, jak kdo ... úsměv
Ale myslím si, že asi každý nějak dospíváme celý život. Přicházejí starosti, radosti. Člověk se zoceluje proti tomu.
Reagovat
VlS
trefný koment, palec nahoru :-)
Reagovat
Fandina
Trefné? Známé rýpnut.
Reagovat
gigin
No v tomto případě jí věk spíš amnestuje....
Reagovat
Fandina
60 ještě ne, to je moc brzy
Reagovat
smazaný uživatel
"Radit" někomu, kdo o to nestojí, že tě to baví...
Reagovat
Fandina
Mně to nebaví, druhému radit. Napíši, co si myslím. To je vše. Ale když už tadit, tak na to nám věk a zkušenosti. Na rozdíl od jiných. Ty jsou zase mladí, má to jiné výhody.
Reagovat
Fandina
radit ... úsměv
Reagovat
slacker
zkusenosti nemas, chyby ti prinejmensim pobejt nejaky cas v Rusku
Reagovat
Fandina
zkušenosti mám a v Rusku jsem byla prstem na mapě.
Reagovat
Fandina
vím, jaké je to se vdát, mít děti, mít vnoučata, absolvovat školy, zaměstnání, vstup do důchodu. To jsou všechno zkušenosti.
Reagovat
slacker
To vsechno jsou banality
Reagovat
Fandina
Jsou to prožitky, zážitky, který druhý nikdy nezažil nebo ho to čeká.
Reagovat
smazaný uživatel
Jen te chvilku necham....a uz zahucis da kaluze;D)

"No nemel by ses tristit na detailech, ale zamerit se k hlavnimu cili.
Jako chapu, ze lecos je...jak to rict dobre...NEOBVYKLE...
No ale proto jsi tak dulezity element na TP, ze...abys to zvladl...
jen nepropadej nejakym tem naladam...
chapu, ze se to netyka jen tebe, ale tim spis musis zachovavat ten... politicky odstup.

Musime to videt preci v tech souvislostech. no ne...
chapu, ze nevis jak tady dal...
ale myslim, ze to je jasne...

ZASADOVE, ANO ZASADOVE, ALE JANEKDA!!! TAKTICKY!!!

Janekda, ty dnes prece uz dobre vis, ze tady v tom TP nejde o to, co je a co neni...
dulezite je preci jak to spravne videt, jak to spravne shodnotit, a jak na to spravne reagovat"
;DDDDD)))))

Bila Pani je proste kultovni;)
Reagovat
janek_da
To nebyla kaluž, ale kalná řeka, no stoka. Jsem myslel, že tam je most. A ono ne, tak nějak jsem to přeplaval, no ...
Reagovat
smazaný uživatel
Sim te...;)
To mas uplne jedno...cokoliv napises, reknes, stejne bude pouzito proti tobe;D)
Si delam srandu...abych te vytahl z nevsedni - u tebe - melancholie...
;D)
Reagovat
Grape
Dneska vidím oba zápasy tak 50:50. Lucka je kvalitnější hráčka než Lesya, ale na své poměry má tak průměrnou formu, zato Lesya možná životní. Zápas Petry s Caro bude jako obvykle hlavně o Petře... No český finále by bylo fajn. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No nevím. Lucce moc šanci nedávám
Reagovat
Grape
Je pravda, že jsem opomněl ještě jednu důležitou věc - únavu. Lucka včera hrála 3 hodiny a to ji mohlo stát hodně sil. Lesya je tu naopak zatím suverénní (když pominu ten její zápas v kvalifikaci, ale o něm si můžeme myslet ledacos).
Reagovat
janek_da
Na únavu, kór u Lucky, moc nevěřím. Ale jinak souhlas. Uvidíme, jak bude Lucce šlapat podání.
Reagovat
misa
V Cinci únavu zmínila.
Reagovat
janek_da
Hm, to je jiná.

Já na únavu moc nedám od té doby, co Scheppers hrála 4 extra dlouhé třístové zápasy a pak ve finále hladce smázla odpočinutou Rybárikovou.

Je možné, že měla ještě těžší kondiční trenink. Protože moc toho nenahrála. No, ale to jenom spekuluju.
Reagovat
smazaný uživatel
každá hráčka se může unavit i Caro, Lucka bude dost vyšťavená
Reagovat
smazaný uživatel
sice to sem nepatří a je to prá měsíců starší ale je to kouzelné http://www.novinky.cz/veda-skoly/369813-umirajici-hvezda-vykouzlila-na-obloze-fascinujici-podivanou.html
Hubbleův teleskop je neuvěřitelná věcička, krásné záběry. Hubble zmněnil pohled člověka na vesmír, odhalil tisíce galaxií a odhalil stáří vesmíru. Udělal před 570 000 snímků a vyfotil nejstarší část vesmíru. Tady jsou jeho nejlepší snímky:
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1c/NGC_6302_Hubble_2009.full.jpg
http://i.ytimg.com/vi/loXDVGi_lK0/maxresdefault.jpg
http://www.nasa.gov/images/content/289903main_fomalhaut_concept_540x356.jpg
http://i.space.com/images/i/000/029/306/original/hubble-captures-ring.jpg?1369320491
http://i.space.com/images/i/000/014/562/i02/m16-hst-pillars-creation.jpg?1326818842
http://i.huffpost.com/gen/1832760/thumbs/o-HUBBLE-UV-900.jpg?3
http://www.geek.com/wp-content/uploads/2014/01/tarantula-nebula-new-hubble-image-590x330.jpg
http://data.hdwallpapers.im/space_nebula_hubble_telescope.jpg
http://voices.nationalgeographic.com/files/2010/04/Hubble-Telescope-twentieth-anniversary-picture.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
já vím na TP to absolutně nepatří, ale musíte uznat že Hublleův teleskop je chlouba lidstva a škoda že jeho mise končí, naštěsí v toce 2018 bude vypuštěn Vesmírný teleskop Jamese Webba který bude 4x dál od země než měsíc a už se těším na ty dechberoucí snímky
Reagovat
Jan
Akorát bude pozorovat jen v infračerveném spektru, takže tam nic neuvidíš ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
to je mi jedno Mezi hlavní cíle mise patří poznání vývoje prvních galaxií a hvězd po Velkém třesku (ty nejvzdálenější objekty), lepší porozumění formování hvězdných soustav a pátrání po životě mimo Sluneční soustavu.
Reagovat
Frick
osmá. Nějak fakt tu její disciplínu nemám rád. Hyzdí jí. Podobně jako disk, kladivo a samozřejmě koule (tam zase z druhé stran, oštěpařky jsou zase často pěkné jako třeba Nikol Og.) Kdyby šla s kilama nahoru, byla by mnohem hezčí. Se tak přeorientovat na sedmiboj :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Super Petro jsem moc ráda že jsi vyhrála, ale kvůli Lucce Š. jsem si dneska nemohla dobít Plzeňskou kartu, protože jsem se dívala na celý zápas Petry a musela jsem tam jít co nejdříve, protože potom tam jsou strašné fronty, ale to bych musela vstávat v sedm. Kdyby Lucka nebyla labilní, tak Petra mohla končit ve 12:00, teď si jí budu muset dobít v Pondělí
Reagovat
Grape
Ty seš vážně nemocná, tvoje nenávist k Lucce za to, že si dovolila Petře konkurovat, je do očí bijící. A vstávání v 7 je fakt něco hroznýho. :D
Reagovat
gigin
Ivanka Španovičové už hépe. 701 cm!! Banged jak cyp!! :DDDD
Reagovat
gigin
Španovičová
Reagovat
smazaný uživatel
Když já radši Darjušku. :) Škoda, že jí to dneska moc neskákalo...
Reagovat
gigin
No my třetí. Dobré něco :))
Reagovat
smazaný uživatel
Já si ještě chvilku počkám na Briannu Rollins (100 metrů překážek)... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych banged obě. Darye ale ty velké závody nějak moc nejdou mimo evropskou halu.
Reagovat
gigin
:DDDD

To jsou věci, co?
Reagovat
janek_da
se mnou už skončila, heč :)))
Reagovat
Fandina
a to je důvod k radosti?
Reagovat
janek_da
Tak určitě.
Reagovat
Fandina
Tak si to užij.
Reagovat
janek_da
Jejda, ty jsi ale se mnou skončila. Neporušuj své slovo.
Reagovat
Fandina
Skončila jsem s tebou ve smyslu, že se nemá cenu s tebou bavit, něco ti vysvětlovat, brát tě vážně.
Reagovat
janek_da
tak to je
Z K L A M Á N Í

vnoučata asi taky mají radost z vypečené babičky, co něco slíbí a pak jim vysvětlí v jakém smyslu to myslela
Reagovat
Fandina
Podívej, já s tebou nediskutuji, není o čem. Odpovídám, protože se ptáš. A nic jsem ti neslíbila. Nic jsi na mě nechtěl. Sama jsem napsala, že končím diskusi. Ty na tom nemáš žádný podíl. To je moje věc.
Reagovat
janek_da
Zkopíruj mi prosím mou otázku v tomto vlákně. Vypadá to, že ani nevíš co je to tázací věta.

Co se o tobě dneska ještě nedovím.
Reagovat
Fandina
Podívej, jsi inteligentní, tenisu rozumíš, ale to je tak všechno, co mě na tobě zaujalo. Tvoje řečičky a názory co si mysím a co mám dělat si nech pro někoho jiného. Mě to nebere. A nemá náladu se tady s tebou o tom dohadovat.
Reagovat
FulnekUltras
;))) první věta naprosto skvělá... ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Preview odehraných zápasů na New Haven z pohledu českých hráček>

Z pohledu Karolíny, až nečekaně odevzdaný zápas. Lze jen doufat, že snad už byla myšlenkami na US Open, kde pokud chce v druhém týdnu pokračovat, ji čekají fyzický náročné zápasy. Zároveň je třeba říct, že takovými zápasy si moc fanoušků získávat nebude. Na turnaji jeden zápas těžce vybojovala, a jeden lehce odevzdala.Zápasy hráček TOP10 jsou hodně sledované, a s tím se musí hold poprat sama. Omluvou může být, že v této pozici je poprvé, a respekt si teprve buduje.
Myslím, že citát z románu F.L. Věka to vystihuje výstižně>

"Bránil se dost a svůj jazyk, že časem budou také míti operu, jako už mají drama. Ale jedno pověděl, a to se mně líbilo, milí přátelé, a to: každý národ má své umění pro sebe. Je-li nám naše mateřština dosti zvučnou a našemu sluchu líbeznou, na tom je dosti. To je pravda, rozmilí. A naučení z toho: i Němci musili pěkně od počátků, a od skrovných, a neměli všecko najednou a nevyrovnali se také všem. A tak je to i s námi. My jsme se opozdili, ale ne svou vinou. Nyní se hrabeme, a dá pánbůh, že se vyhrabeme, a jako pan Meissner se těší, že budou míti svou operu, tak my budeme také mít, čeho potřebujeme, a třeba i operu, s pomocí boží. Ale pracovat, rozmilí, pracovat a nedat nic na útržky a úsměšky!"
Reagovat
smazaný uživatel
Včera to bylo jako na houpačce, kde to mohlo klidně dopadnout vítězně i pro soupeřku. Naštěstí pro Lucy, soupeřka v koncovkách setů polevila na servisu a Lucy toho využila. Optimální výkon to nebyl, ale proti Dominice se to dalo čekat. Sice to zprvu vypadalo, že se soupeřka bude šetřit již na US open, ale poté začala v některých pasážích předvádět hodně kvalitní tenis ( asi taktika :) ). Bohudík, to Lucy nezlomilo a bojovnost se nakonec vyplatila. V pauze řekl trenér Dominiky, že Lucy hraje pořád stejně, nevím co je na tom pravdy, ale některé pasáže hry by mohla změnit, alby nebyla tak čitelná pro soupeřku.
Dnešní generálka před US open, musí být výzvou, a finále v NH zaslouženou odměnou :).

První kolo na US open Dominika-Ana, tak na to se těším :). Šance vidím 50/50.
Reagovat
tommr
s Karolínou souhlas - včera to byl hodně odevzdanej výkon a Karolína tím riskuje svojí reputaci. Po dobrým začátku americký série ve Stanfordu jdou její výkony postupně dolů což před USO není moc povzbuzující ... :(
Lucka včera taky neoslnila, ale aspoň bojovala až do konce a to se počítá. Výhra nad Cibulí proti který se jí tradičně moc nedaří je velice cenná ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Takže poslední do party.
Konečně se po delší době podařilo vyhrát dva zápasy za sebou. Obě hráčky mají svou kvalitu, takže změna k lepšímu. Začátky setů jsou sice slabší, je to takové hledání optimálního tempa na soupeřku. Nicméně pokud to přijde, byl to hodně koukatelný tenis. Že má Petra největší talent z našich tenistek, je asi zřejmé, ale zas to dokáže kompenzovat slabšími chvilkami v zápase. Na turnaji, ze zbylých hráček, předvádí zatím nejlepší tenis. S Caroline to už bude taková klasická bitva, ta se taky vrací po období rozjímaní do optimálního tempa.

V duelu Caroline-Caroline, jsem čekal větší bitvu. Ze začátku tomu tak i nasvědčovalo, ale poté co se Caroline-mladší nechala re-breaknout, šla její úrovň hry rapidně dolů.

Nicméně do budoucna patří (z mého pohledu)do pětice hráček, které budou hodně vysoko - Bencic-Muguruza-Keys-Garcia-Svitolina.
Reagovat
tommr
několik našich hráček z třetí vlny zaznamenalo dneska cenný výhry na menších turnajích v Evropě:
Martina Borecká postoupila do semifinále v Braunschweigu (ITF15) ...
Marie Bouzková a Karolína Muchová postoupily do semifinále v Poertschachu (ITF10) ...
Reagovat
tommr
kdyby měl někdo zájem ještě jednou shlédnout včerejší dramatickej zápas Lucky s Cibulí tak má právě ted možnost vidět opakování na DigiSport2 ... :)
Reagovat
Fandina
Na SuperTennise to jde také.
Reagovat
Fandina
A na SuperTennise teď opakují Petra Aga.
Reagovat
dadaft
co jsou na digisportu za komentátoři?
Reagovat
Lunej..
velká gratulka, ikdyž jsem opět byla fanynka na baterky :) Viděla jsem kus prvního setu, kde se Petra opět vyhazovala, ale měla i své parádní údery a Aga neměla moc šancí. Jsem ráda, že už delší dobu odepisovaná Petra vyhrála a budu se těšit, že se jí bude dařit i dál.
Reagovat
Fandina
Souhlas. Petra předvádělá od začátku pěkné rány a také byly chybičky. Agu si trochu povodila. Podle mě to byl zápas v režii Petry. Aga dobíhala, ale přece jenom Petra byla jinde.
Reagovat
martinek37
No já teď nemám vůbec čas něco sledovat, natož v noci. Tak jsem teď zkouknul alespoň ty zkratky tady a ten rozdíl obou zápasů je pak ještě víc vidět. Ale co jsem chtěl vlastně napsat, je to, že se na Petru na tom kurtu strašně moc pěkně kouká. Kdo ze špičky hraje líbivější tenis pro oko? Prostě nádhera. Věřim, že jde nahoru, i když z NH se zase až tak moc soudit nedá, tam se jí daří pravidelně. Myslím ale, že minimálně QF je na US Open reálný.
Reagovat
Lunej..
Když jsem viděla Petru naživo, bylo to něco. Je na ní vidět, že má opravdu hodně věcí dáno do vínku, švihový FH i ty její bomby, když jí to vychází. Proto dokáže fanoušky nadchnout, protože se to jen tak nevidí. Líbí se mi, že zapojuje i slice, kraťasy a chodí k síti, to mně u Lucky hodně chybí.
Reagovat
tommr
neřek bych, že má Petra pestřejší hru než Lucka. Obě hrají podobným stylem - nátlakovou hru od BL - a na sít chodí víceméně jen z donucení ... :)
Reagovat
Lunej..
Pro mě ji Petra pestřejší má, je to jen můj názor. Lucka je ranařka s výborným pohybem, ale dát slice nebo dropshot je u ní svátek. Jak jsem psala včera, má výborné podání na téčko.
Reagovat
misa
Lucka často lépe variuje servis než Petra. Ovšem, jak správně poznamenáváš, bekend se spodní rotací je pro ni velký problém. Buď se její pokus vůbec nevleze do kurtu nebo vrátí takový nijaký oblouček, který soupeřka zabije. Ale proti Begu jeden krásný předvedla :)
Reagovat
Lunej..
Já právě tím, že Lucka hraje debl, bych čekala větší aktivitu Lucky u sítě i variabilitu úderů, ale holt má prostě svůj styl. Proto se ráda podívám na Sáru nebo Bobinu, kde ty zkušenosti z debla jsou vidět. A Petra jako deblistka na HC s Radkem vůbec nezklamala :)
Reagovat
tommr
myslím si, že právě ta očekávání hodně zkreslujou celkovej dojem. U Lucky s jejím výborným pohybem a deblovejma úspěchama se čeká, že bude hrát hodně na síti a když tam nechodí tak se na to poukazuje. U Petry je to přesně naopak - když se občas vydá k síti - obvykle protože jí k tomu soupeřka donutí - a uspěje tak je každej překvapenej a poukazuje se na to jak má pestrou hru ... :)
Reagovat
Lunej..
Ale to je u mě pestrá hra, navíc Petra takhle předtím moc nehrála, taky spíš pálila od BL co nejrychleji to ukončit a neběhat. Proto se mi to u ní líbí, že to trochu změnila. Že dokáže hrát šíleně blbě je něco jiného. Lucka naopak pod novým trenérem myslím dost přitvrdila údery. Prostě Petra je u mě hrou Nr. 1, každý to máme jinak :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to opravdu není pravda ... To o tom, že jí soupeřka musí k síti donutit. Jak si lze všimnou, Petra velice často po BH po lajně, který je opravdu dobrý, často běží k síti, to, že tam už nemusí zasahovat, je věc jiná - protože soupeřka to prostě nevrátí. Všímám si toho už delší dobu, Petra se častokrát rozběhne k síti, už je na servis lajně a výměna končí, protože hráčka nestihla doběhnout míček, nebo ho prostě netrefila do kurtu. S Agou to bylo hodně nápadné, především, když se tlačí do BH soupeřek. Zkusil bych si toho dnes všímat, kolikrát se Petra rozběhne k síti, ale nemusí u ní zasahovat ... Na druhou stranu Caro je lepší obranářka, než Aga, tak uvidíme, jak to půjde. Každopádně podívat se na záznam s Agou a je to tam vidět :)
Reagovat
misa
Petra má mnohem lepší a nápaditější hru než Lucie. Ale musí jí sedět podmínky... Mnoho hráček má vynikající forhend, u Petry se k tomu přidává i bekend, kterým je schopná zahrát nevšední úhly a taky dokonale ovládá slajz. Na síti pak pravidelně zahrává krásné voleje.
Reagovat
tommr
nebo taky šílený minely ... :)
Reagovat
martinek37
Už to sem někdo dával? :)

https://www.facebook.com/safarovalucie/photos/pcb.995430630521754/995429337188550/?type=1&theater
Reagovat
smazaný uživatel
nevim, ale vsiml jsem si tam tohoto duleziteho postu;)

lucie glückwunsch !!! ich habe das spiel im internet gesehen. gute vorbereitung für die US-Open. siehst wieder toll aus !!
Reagovat
smazaný uživatel
jedna paní povídala, že to Lucy peče s tím rapperem, když včera při zápase seděl u jejího týmu. Druhá na to, že prý chudák ta holka běloruská, že jim to spolu tak slušelo. A ta první zas, že ta druhá má recht, a že on ji určitě nechal kvůli té nové, že přece jenom ta Lucie je o dost hezčí než ta Azarénka. A třetí k tomu, že to jsou dneska lidi, že to když ona bejvávala ještě kočka, tak za todle se kamenovalo. Ale dneska jsou tak povolený mravy, až hrůza.
Reagovat
tommr
doufám, že se ta příšera nezajímá o Lucku - to bych jí rozhodně nepřál ... :(
Reagovat
slacker
Zas takova prisera jako ty to neni
Reagovat
Fandina
ty víš, jak tommr vypadá?
Reagovat
slacker
Ty ne?
Reagovat
Fandina
Já ne.
Reagovat
slacker
tak mi musis verit ze je to vetsi prisera
Reagovat
Fandina
Já se ptala, jestli víš jak vypadá. Jestli si ho viděl.
Reagovat
slacker
Vim jak vypada, videl.
Reagovat
Fandina
A chodí také tak příšerně učesaný?
Reagovat
slacker
nechodi
Reagovat
Fandina
Pak chápu, proč píše o příšeře.
Reagovat
tommr
proč lžeš ty úchylná zrůdo? Nikdy jsi mě nemoh vidět ... :)
Reagovat
slacker
Vidavam te denne prisero
Reagovat
tommr
ty už si se dočista zbláznil ... :(
Reagovat
slacker
Neni to pro me prijemne
Reagovat
smazaný uživatel
Lucy >== Viktorovna
Tak snad...ale nesmi se v zapase taktizovat, otukavat atd. Holky uz vedi, ze budou mit za par dni opacko, to budou mit urcite v hlave;)...dost neprijemny zapas...a tezko take predvidatelny. Dost tezka situace!
Ale povinnost vola...
povinnost volaaaaa;) A diky tomu se priklanim k Lucy...
...vlastne jako vzdy, takze je asi jedno, co k tomu napisu;D)

Petra >== Carol
Tak proti Aze se to tipuje dobre, ale tady tezka volba. H2H maji 5:5...tedy srovnano...na DecoTurfu srovnano 1:1, ale v ciste v USA ma Carol malinko navrch...ale zase tady v NH se Petre dari obecne.
No a proto, ze bych si pral finale Petra x Lucy, ve kterem by konecne ta Lucka mohla Petru sejmout, tak se priklanim v tipu k Petre;))) takze jsem to asi taky nemusel tipovat;)

No a stejne to neuvidim, ani SF, ani F... valim dnes do divociny...;)

Necham Lucku na pospas osudu bez tlaceni....
...a toz uvidime, co v te nasi bohyni ted drime...;)
Reagovat
tommr
Petra má s Wozniackou H2H 4:5 a poslední dva zápasy s ní prohrála - tu poměrně jasnou porážku v Singapuru asi mají ještě všichni v paměti ...
Výhodou pro Petru nebude ani prostředí v NH. Petře se tam sice daří, ale Wozniacký se tam daří ještě víc: Petra má sice z NH dva tituly, ale Wozniacká dokonce 4. Wozniacká si navíc pochvaluje podporu tamních diváků, kteří jsou údajně vždycky na její straně ...
Reagovat
janek_da
Vzhledem k jejich stylu, bych řekl, že je důležitější, kde se daří Petře :)
Reagovat
tommr
na tom něco může bejt. Stejně ale mírně favorizuju Wozniackou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Caro po bitvě proti Vinci zase sehrála pohodový zápas. Je ale fakt, že Garcia není moc ve formě... Zatím jsem viděl jenom tohle, což byla asi nejlepší výměna zápasu. :)
https://instagram.com/p/66d-akkH9k/

Zápas Caro - Petra bych chtěl vidět, takže se pokusím vydržet vzhůru... :)
Reagovat
janek_da
Jak jsou tady někdy nářky na rozhodčího, tak včera se stalo, co mě dlouhodobě štve.

Míč dopadne těsně za síť ke kraji, hráč upere winner, ale během nápřahu lajnový z dálky zahlásí aut. Druhý hráč si vezme HE a výměna se hraje znovu.

Včera to naštěstí zápas neovlivnilo. Ale viděl jsem debla, kde sestry Rodionove jako returnující byly pozadu, ale snažily se o obrat a byly v té chvíli lepší. A 3x během dvou gemů za zajímavého stavu je takhle obrali rozhodčí o bod. Byly hodně naštvané, protože u deblu je daleko míň šancí prorazit podání.
Reagovat
slacker
Od toho je hlavni rozhodci aby v takovem pripade priznal bod poskozene strane.
Ale se me to taky fest takove nespravedlive a necitlive rozhodovani.
Reagovat
VlS
A která je poškozená? To, že jsi mohl dát winner, ale kvůli přerušení jsi ho nedal , to není poškození a opakování je jedinej možnej výsledek. Jiná situace je, když výměnu přeruší hráčka, nebo když jde o winer, nesprávně ohlášenej jako aut, kterej už neměl protivník šanci stihnout.
Reagovat
slacker
Ktera je poskozena je snad tobe i me jasne, tak proc to neni jasne empajrove rozhodci? Co kdyby se nasel nejaky skodic co bude ve spatne se vyvijejich se vymenach (pro jeho oblibenkyny) pravidelne hlasit umyslne spatne outy aby zastavil vymenu?
Reagovat
VlS
Tak je třeba zasáhnout proti němu, ne proti hráči. Umpire ho může ( a měl by) vyměnit. Ale ono to není tak jednoduché, dělat lajnového, běž si to zkusit. Nevěřím, že je v tom úmysl.
Reagovat
slacker
OK, me a janekdu tyhle situaci rozciluji. Jake navrhujes spravedlive reseni? Protoze opakovani vymeny je poskozeni hrace.
Reagovat
gigin
Jedině banged, nic jiného.
Reagovat
slacker
Kdo koho a jak casto?
Reagovat
Fandina
Pokud byl ale ohlášen out po odehrání winneru, tak by se měl winner počítat. Podle mě by to tak mělo být.
Reagovat
janek_da
To by bylo fajn, kdyby lajnoví zahlásili tyto míče o chvilku později, kdy by se vidělo, jestli je to winner nebo ne.

Jenomže oni to zahlásí ve chvíli nápřahu a i když hráč na síti dá winner, tak jako bod platí aut, ne ten winner. A soupeř si může vzít HE na ten aut.
Reagovat
ludolf
Souhlas.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že to takhle funguje, ale spravedlivé to není.
Reagovat
Fandina
Jen jsem uvedla, že je možnost, jak se zachovat spravedlivě, v případě, že hráč odehrál a pak přišlo ohlášení. Samozřejmě, že je to zase otázka pravidel, jejich výkladu atd..
Reagovat
janek_da
Ne, tys spekulovala, že to bylo v tomto zápase "Pokud byl ale ohlášen out po odehrání winneru".

Já ti píšu, že nebyl ohlášen až po odehrání winneru.
Reagovat
Fandina
Psala jsem to obecně. Ne o žádném zápase. Jako možnost, jak řešit jinak tyhle situace.
Reagovat
janek_da
Asi necítíš rozdíl v

"Pokud byl ale ohlášen out po odehrání winneru" - konkrétní, včerejší, zápas

"Pokud BY byl ale ohlášen out po odehrání winneru" - pro jakýkoliv zápas
Reagovat
Fandina
Kde čteš, včerejší zápas? Nauč se číst.
Reagovat
janek_da
nauč se vyjadřovat správně myšlenky
Reagovat
Fandina
Nepoučuj druhé. Napsala jsem jasně, že to bylo myšleno obecně. Pokud tomu nerozumíš. Tak sorry. Tím končím s diskusi. Je to zbytečné.
Reagovat
janek_da
tak konči
Reagovat
Fandina
s tebou jsem skončila
Reagovat
janek_da
Super, já s tebou už dávno.

PS: psalas, že diskuzi končíš
Reagovat
Fandina
Neraď mi, kdy mám a nemám diskutovat. Napsala jsem ti jasně, že mi šlo o obecnou věc. Pokud chceš rozebírat, jestli má být by tam nebo tam, tak si k tomu najdi někoho jiného. Já o takovou diskusi o ničem nestojím. Máš tady mraky jiných. Pro mě tohle nemá smyslu. Buď druhému věřím nebo ne. Tobě nevěřím nic. Měj se.
Reagovat
janek_da
Mě zajímá jestli dodržíš slovo a už nebudeš nic psát. Nejen do tohoto vlákna, ale na moje příspěvky obecně, když jsi se mnou skončila.
Reagovat
Fandina
Nemám náladu se s tebou dohadovat o nesmyslech. S tebou je zbytečné se bavit. Najdi si jiné. Nazdar.
Reagovat
janek_da
Nazdar. Tak, že bys opravdu diskuzi skončila? To se mi nechce věřit. Dobrá rada, dej si mě do "ignoru".
Reagovat
Fandina
Ignor nepoužívám. Přečtu si co chci a buď reaguji nebo ne. Tak špatně na tom nejsem, abych se neuměla ovládat.
Reagovat
janek_da
Tak dodržíš své slovo a skončíš nebo ne?
Reagovat
Fandina
Vyhrožuješ?
Reagovat
janek_da
Jsme zvědav jestli se dokážeš ovládat a skončíš tuto diskuzi i se mnou celkově nebo jenom SLIBUJEŠ, ale nesplníš.
Reagovat
Fandina
Ano skončila, protože ti neříkám žádné myšlenky, reaguji jen ze slušnosti, nic mě to nestojí.
Reagovat
janek_da
No jo, nedokážeš skončit.

Na rozdíl od tebe já tuto diskuzi končím. A to s tím, že nerozumíš češtině, což nevadí, ale především neumíš dodržet své slovo.
Reagovat
Fandina
Skonči si s čím chceš. Tvoje věc.
Reagovat
Fandina
A nepoučuj druhé, čemu rozumí. Slovo držím, když mi ten dotyčný stojí zato.
Reagovat
smazaný uživatel
A ty ostatní poučovat můžeš?
Reagovat
Fandina
Já nepoučuji.
Reagovat
Fandina
Podívej, když někomu napíši, že si myslím, že je to tak nebo tak, tak to neznamená, že někoho poučuji. Ale když mi někdo začne tvrdit, že jsem něco myslela jinak, tak to už je napováženou. V tom je rozdíl.
Reagovat
smazaný uživatel
Ha, poučuješ ...
Reagovat
Fandina
Nemyslím, že někoho poučuji. Píši, co si myslím. Nikoho poučovat nemám zájem. To je to poslední, co bych chtěla.
Reagovat
misa
Řekla jsi o své vyšinutosti v rodině? Já jen, jestli není nebezpečné svěřovat takovým lidem děti...
Reagovat
Fandina
Moje rodina nepotřebuje poučovat o nějakých noneme na internetu.
Reagovat
misa
Měla bys jim dát tvoji komunikaci na TP k nahlédnutí.
Reagovat
Fandina
Neuraž se, ale tvoje příspěvky jsou úplně mimo realitu. Promiň. Ale život vypadá jinak.
Reagovat
misa
Poslyš, teď mě napadlo: Takhle se bavíš s lidma i ve skutečnosti nebo si to necháváš do diskuzí na TP?
Reagovat
Fandina
Pokud se ptáš tímhle stylem, tak je zbytečné odpovídat. Evidentně jsi úplně mimo. Vůbec nechápeš, o čem píši.
Reagovat
misa
Nikdo nechápe o čem píše fandina :)
Reagovat
smazaný uživatel
:)))
Reagovat
slacker
Iqe a Tommr asi ale chapou
Reagovat
Fandina
A já zase nechápu, co ti připadá na mém psaní úchylného. V životě mi nikdo neřekl, že jsem úchylná, nenormální. Jen tady na TP. Pro mě z toho vyplývá, že problém je tady. V tobě. Já jsem normální.
Reagovat
slacker
Ja ale nerikam ze jsi uchylna
Reagovat
Fandina
O uchylnostech psal misa.
Reagovat
slacker
ani on nepsal ze jsi uchylna
Reagovat
Fandina
psál o úchylnostech, to je podobné
Reagovat
slacker
nepsal ani o uchylnostech, nachytana lharko
Reagovat
Fandina
vyšinutosti, obdobný význam, kdo chce, pochopí
Reagovat
slacker
Pochopi ze prekrucujes a nekolikrat v rade
Reagovat
Fandina
A ještě něco, nevnucuj svoje myšlenky druhým.
Reagovat
Fandina
Pane bože, nějaký xyz mi nebude vykládat, abych se naučila vyjadřovat. Kam jsme to dospěli.
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš, a jedna qrs to tady běžně dělá všem.
Reagovat
Fandina
A je to hodně protivné. Souhlas.
Reagovat
Fandina
Nepsala jsem o žádném včerejším zápase. Navíc se tady diskutovalo i o jiném zápase ve čtyřhře. Napsala jsem to obecně.
Reagovat
dadaft
viděl jsem jenom první set, ale byl to slušný tenis a hezké pokoukání.
Reagovat
slacker
Ja to nevidel od zacatku (az od 3stavu :3), ale nechapu kde mohla Petra udelat podle stat 27UE v prvnim setu?
Reagovat
dadaft
nevím, člověk je na to u ní už asi zvyklý, ani mi to nepřišlo,,,,,,,,,,,,
na druhou stranu, pokud ji aga rozhýbala, tak byla u míčků pozdě a pak to samozřejmě lítá metr do autu ---- jsem docela zvědav, jak to Caro proti Petře pojme.
Reagovat
smazaný uživatel
Druhý set byl podle mě o dost lepší :) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Na druhou stranu musím říct, že se na Petru teď skvěle sází :D Kurzy přes 2.0, no neber to :D
Reagovat
Frick
Muchová i Bouzková jsou v ČF.
Reagovat
tommr
obě jsou dokonce už v semifinále ... :)
Reagovat
FulnekUltras
přímý souboj o 4. místo ve světovém žebříčku i o účast na TM - pro Petru velká šance odvést Caro porážku z loňského Singapuru a zvednout své aktuální akcie zase na absolutně špičkovou úroveň. A New Haven tomu může významně pomoci...

Máš na to Peti !!! Poooooooooooooojď do ní !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud by to Petra zvládla, vrátila by se v race do top 8 ;-) Pokud ne, o konkurentku víc..

Troufám si říct, že která zítra vyhraje, vyhraje celý NH..
Reagovat
FulnekUltras
S Caro by Šafi v případném finále asi měla větší šanci...což ale rozhodně nemůžeme potřebovat... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi jo, ale Caro v něm nebude ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Však právě... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nooo, jde tady hlavně asi o TM, než o 4. místo. Protože Caro se teď odečte 1 200 bodů za loňské finále, takže 4 bude jasná :D
Reagovat
smazaný uživatel
V žebříčku na TM se nic neodečítá. Jsou dva žebříčky. V tom na turnaj mistryň je nyní 9. http://live-tennis.eu/wta-race
Reagovat
VlS
Ale přečti si to znovu, vždyť on to ví a nenapsal nic ve smyslu tvojí kritiky. Píše, že jde o TM a ne o 4. místo v rankingu, kde Caro odepíše .......
Reagovat
VlS
Je to 1300 bodů :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ono je to tolik bodů?! :O Jsem myslel, že to má být stejné, jako u chlapů ...
Reagovat
slacker
No to by bylo nejlepsi aby to bylo stejne.
Jeste se tu najdou indvidua kteri tu budou plakat jak je nespravedlive ze porazena ctvrtfinalistka nema alepson 700 bodu (a diky tomu v desitce neni nejake jeho oblibena seda mys bez vypadku v prvnim kole) a pritom nevidi ze u chlapu jsou rozestupy bodu za jednotliva kola jeste vetsi.
Reagovat
VlS
Není , a do roku 2013 to bylo dokonce 1400 bodů. Ženy nemají logickou řadu násobků, jako chlapi a mají to jinak. Do 2013 bylo třeba za 1. kolo 100 bodů, za druhý 160 a tak. Mají v tom holky binec :-)
Reagovat
slacker
a proto Petra Kvitova prisla o moznost se stat jednickou. prepocitat to podle ATP by ji urcite byla
Reagovat
VlS
Ano, i podle současného WTA systému by bývala byla, jenže byl jiný systěm, a tak nebyla.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, to vím, že bylo 1400, ale myslel jsem, že to kleslo na 1200, no, tak neva :D A díky za info, teď už si to budu pamatovat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak wozejk. 6:3 6:0 vypadá jako drtivá převaha a i byla, ale ani tak ne bůh ví jak excelentní hrou Wozniacké, ale především tragickou hrou Garciové, které dneska nešlo vůbec nic. Kromě toho by mě zajímalo, kdo jí poradil tu "geniální" taktiku Wozniackou upinkat, to fakt fungovat nemohlo.

Petra to mít lehké nebude, ale to ani Wozie ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Btw. Lucka hraje dnes od 19:00 a Petra zítra od 1:00 našeho času.
Reagovat
FulnekUltras
pokud možno ještě zlepšit servis, na returnu to je už dost dobrý - a trpělivost, trpělivost a zase trpělivost...i po vlastních UE, které nejspíš zase (doufejme, že jen v rozumné míře) přijdou...
Reagovat
smazaný uživatel
No trpělivost - s Wozejkem nemůže hrát tak, že to bude sázet doprostřed kurtu a čekat, co bude. To dneska zkoušela Garcia a se zlou se potázala. Hlavně nepanikařit a hrát koncentrovaně.
Reagovat
FulnekUltras
Trpělivost myslím spíš jako výdrž i za dočasně nepříznivého stavu...pinkat Petra nebude... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to potom jo ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No, zítra to zatím vypadá na Wozejka. Nebude to lehké, ale zatím kromě totální defenzivy nepředvádí vůbec nic.
Reagovat
Frick
by asi v nejlepším možném finále fandily Petře. Petra těch 165 bodů navíc (rozdíl vítězka x finalistka) potřebovala o něco více než Šafi.

No ale kdyby vyhrála v českém finále Šafi, tak by v tu dobu na 9. Angie měla už 626 bodů náskok a to zkrátka není málo. S tim, že všechny další 4 soupeřky mezi nima by musely na Lucku uhrát nejméně 471 bodů každá.
Reagovat
Frick
S tim, že se budou porážet mezi sebou, s tim, že je může "fiknout" někdo z TOP THREE, s tim, že je může "fiknout" kdokoliv z 10. - 30. místa.
Reagovat
smazaný uživatel
Víc lidí by určitě fandilo Petře, protože má prostě víc fanoušků. O tom, kdo body víc potřebuje, se dá jen spekulovat. U Petry je vyšší pravděpodobnost nějakého "úletu" v podobě titulu z PM nebo P5, v podstatě se dá říct, že pokud v Asii uhraje svůj tamní průměr, tak i v případě výbuchu na USO si TM zajistí. U Lucky to bude větší boj, takže by jí titul z NH bodnul. Ale třeba se zadaří na USO.

Lucka:
1. kolo Tsurenko - zítra uvidíme generálku, ale ta asi zase tolik nenapoví (možná trochu). Každopádně bude velká favoritka (i v případě zítřejší prohry) a měla by bez problémů vyhrát.
2. kolo Lepchenko/Flipkens - OK
3. kolo nejpravděpodobněji asi Begu - čerstvá pozitivní zkušenost
4. kolo Azarenka/Kerber - hodně ostrý test, Lucka asi nebude kurzová favoritka, ale má na obě
ČF Halep - vrací se do formy, bude to těžký, ale Lucka s ní loni sehrála dva docela těsné zápasy
SF Kvitová? (ale může být i Mugu nebo Caro) - los má Petra hodně přijatelný, ale... u ní až tolik o los nejde (tipnul bych ale, že se tam dostane, protože se jí letos věří ještě míň než jindy)
F Koukalová - tak snad to půjde, pokud Lucka ten blok z českých hráček zlomí už v SF proti Petře, H2H s Klárou má ale 5-6

Petra:
1. - 3. kolo musí dát, i když Julča nebo AKS ve 3. můžou kousat
OF Muguruza - ???
ČF Wozniacki - taky nepředvídatelné
SF Lucka (no realisticky spíš Vika nebo Angie)
F Klára - Petra by asi byla trochu favorizovaná, už kvůli H2H 3-2 (kolik hráček může říct, že má s Klárou pozitivní H2H?)

Karolína:
1. kolo - Qualifier - ???
2. kolo - asi Brengle - hratelné, ale v USA je silná
3. kolo - asi Pavlyuchenkova - nic lehkého, letos jí sice porazila v Dubaji, ale tam měla neporovnatelně lepší formu
OF - Bencic/Venus? - v současné formě asi bez šance
ČF - Koukalová - H2H 1-0 pro Karolínu, ale v téhle formě asi nemá šanci
SF - Bouchard - platí asi totéž, co s Klárou (dá se čekat, že očekávanému SF Koukalová - Bouchard nikdo nezabrání)
F - Kvitová/Šafářová - s Luckou by asi měla šanci, s Petrou ne

Bude to zajímavý...
Reagovat
Frick
Cwl. 100x Nemám se posmívat starým lidem.
Reagovat
FulnekUltras
konglessway pro Petru je naprosto fascinující... ;)
Reagovat
Frick
Jinak Vika trochu připomíná Šafinu loni. Neustále se jí staví do cesty přtěžké soupeřky.
Reagovat
smazaný uživatel
Vika je bývalá světová jednička a dvojnásobná GS vítězka, u ní by ta hranice "těžká soupeřka" měla být trochu jinde než už Lucky.
Reagovat
Frick
V race je ale na podobnym místě jako byla před 365 dny Lucka...
Reagovat
smazaný uživatel
To jistě, to ale nemění nic na tom, že ne všechny hráčky těžké pro Lucku by měly být těžké i pro Viku, pokud má být i nadále považována za světovou extratřídu, jakou je Serena, Máša, Simona nebo Petra.
Reagovat
Frick
návrat do Extratřídy musí potvrdit nějakým velkým výsledkem.
Reagovat
smazaný uživatel
To každopádně.
Reagovat
tommr
Petra má s Klárou vyrovnanou bilanci 2:2 i když obě porážky jsou samozřejmě staršího data ...
Reagovat
Frick
Nejsme na těch Premierech sice tak úspěšní jako naši západní sousedé (a tu a tam i utiskovatelé), nicméně - za dosavadních 10 letošních Premierů se jen v Brisbane, Stuttgartu a Eastbourne stalo, aby bylo SF bez české účasti. 4x se do SF probojovala Kája, 2x Petra, 2x Lucka, 1x Bára a 1x (což bylo velmi příjemné překvapení) Lucka Hr.

Aby se do SF Premier turnaje dostalo z jedné země pět různých hráček, tak se stalo už jen Američankám (Venus, Brengle, Keys, Stephens, Lepčenko - samozřejmě, kdyby někde hrála Serena, tak je důvodné si myslet, že by u pětice nezůstalo)
Reagovat
vibbi
Tím, že Petra porazila Radwanskou, vyhrála Karolína US OPEN SERIES.

https://www.facebook.com/138920589781599/photos/a.139056446434680.1073741828.138920589781599/145595915780733/?type=1&theater
Reagovat
misa
Zajímavá tenistka: čím hůř hraje, tím víc má úspěchů.
Reagovat
smazaný uživatel
Fór je v tom, že toho hodně objela - pokud získá body alespoň na třech turnajích, tak se celkový počet bodů zdvojnásobuje..
Reagovat
misa
A proto se započítává do žebříčku jen 16 turnajů...
Reagovat
smazaný uživatel
Mluvím o US Open Series, do toho se 16 turnajů fakt nezapočítává. Tolik se jich za těch pár týdnů ani stihnout nedá :-)

https://cs.wikipedia.org/wiki/US_Open_Series#.C5.BDeny
Reagovat
Fandina
Tak to je super.
Reagovat
lars
kdyby Lucka dopodavala zapas s Gavrilovou v Torontu , tak to mohla vyhrat ona
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to má potom to ocenění hodně velkou váhu, když se uděluje za dva totální kolapsy a jeden debakl v zápasech s (při vší úctě) průměrnými hráčkami.
Reagovat
smazaný uživatel
To je tak, když se staví kvantita nad kvalitou..
Reagovat
lars
Toronto se ji nepocita.
JJ neni snadna hracka
Dneska asi ani nevedela , ze hraje o nejake velke penize
Reagovat
smazaný uživatel
Počítá se jí Stanford, Cinci a NH.
Reagovat
Fandina
Ve Standfordu ale byla ve finále. Takže to zase není úplně o ničem.
Reagovat
smazaný uživatel
To nikdo neříká.
Reagovat
Fandina
To je dobře.
Reagovat
Fandina
Kája dneska hrála hrozně. Nevím, co jí bylo, takhle topornou jsem jí snad ještě neviděla. A předpokládám, že nevěděla, že hraje o tenhle titul, tyhle peníze. Podle mě by se musela víc snažit. Jindy bojuje, nehraje takhle špatně, jako dneska.
Reagovat
smazaný uživatel
OK, tak jeden kolaps s průměrnou hráčkou odečteme :) A Jankovič je 21. (rovná se průměr).
Reagovat
Fandina
A ve finále Standfordu prohrála s výbornou Kerber. Takže další odečet. A nezapomeňme, že to bylo finále.
Reagovat
lars
JJ na podzim moc nehrala kvuly bolesti v zadech a asi uvazovalo o konci kariery takze ztrata bodu v zebricku. v zime se pomalu dostavala do formy
USA betony ji vyhovuji, kdyz asi v Cincinnety vyhrala 2009
Reagovat
smazaný uživatel
To jistě, ale ono jde o to, jakým způsobem to probíhalo. Vést 5:2 a nedopodávat - dvakrát - to se prostě nesmí stát ani proti Sereně..
Reagovat
lars
ale v Cinci JJ nebyla prumer. hrackou
Reagovat
smazaný uživatel
Možná ne. Ale to nemění nic na tom, že to bylo víc selhání Káji a její hlavy než cokoliv jiného. Jelena toho využila, čímž potvrdila své kvality, ale především vůbec neměla dostat šanci, kterou by mohla využít.
Reagovat
Fandina
Já bych spíš řekla, že JJ hrála tak dobře, že to otočila.
Reagovat
tommr
Jankovicová sice hrála dobře, ale ne zase tak dobře, aby to ještě otočila kdyby se Karolína úplně nesesypala ... :(
Reagovat
Fandina
Souhlasím. JJ nikdy nebyla průměrnou hráčkou.
Reagovat
smazaný uživatel
Peťa se dostává do pohody, usměvavá, povzbuzující výkřiky....Ano občas míče " metr " v autu, ale to je celkem norma, i krásné winnery a hlavně přehledné závěry setů, zcela v Petřině režii. Agniezska dnes celkem bezuubá, druhá na kurtu. Když už si podání Petra svými chybami ztratila, tak celkem dorovnala ztrátu na returnu. Dobře se na zápas koukalo, daleko lépe než na Lucku s Cibulí. Jinak Lucka nakonec s ohromným štěstím si na cibulce pochutnala a " šiši pome " vyprovodila domů. Ale druhý set dostala na podnose. Dvě dvojchyby! Nejvíce se mi líbí, když se mele o využívání brejkbolů. Tak nejlíp se využijou soupeřovejma dvojchybama, že? To je fakt velká makačka....
Reagovat
FulnekUltras
šit odjezd směr ňújork, petra a šafi v pevném dvojbloku do semi... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No, já jí říkám šiši a pome jsem přidala dnes, když to tak vehementně provolávala....
Reagovat
FulnekUltras
jj, to je její libůstka... ;)
Reagovat
Fandina
Tak tak, to volá pořád a naučila to i Monfilse, když s ním chodila.
Reagovat
FulnekUltras
určité věci se migranti učí velmi rychle... ;)
Reagovat
Frick
Vypadalo to, že se dost možná rýsuje turnaj, který Lucka bere spíš tak jako přípravu před GS (a Domča naopak vetří šanci na konečně dobrý výsledek po návratu), nicméně ten ohromný boj nakonec ukázal něco jiného.

A jsem za to rád. Ta šance (aspoń) na finále je velká.

Leslie sec jenom není tak dobrá hráčka. Navíc by si zasloužila "trest" za tu svou vyčůranost.

V každym případě. Je to ne zas tak těžká cesta ke 120 bodů navíc, které se v race budou velice hodit.
Reagovat
misa
http://www.tennisforum.com/showthread.php?t=955161&page=11

Komu se podaří získat trofej po řadě velmi špatných výkonů? Organizátoři by měli přehodnotit bodování.
Reagovat
EllNino
lol :D
Reagovat
misa
Teď je z ní největší favoritka US Open :)
Reagovat
FulnekUltras
Druhý set v úvodní fázi jako přes kopírák s prvním - v sedmém gemu však tentokrát Petra servis zkušeně podržela, následně v devátém udržela, a v desátém tak dostala soupeřku na podání pod tlak už existenční, což Aga neustála. Celkově skvěle "zrealizovaný" zápas proti dlouhodobě oblíbené soupeřce a další upevnění potřebné sebevíry. Zítra šance na další odvetu - ať už Caro za poslední TM nebo Garcii za Cinci. V New Haven si česká lvice prostě lebedí... ;)

Pojď si Peti za tou obhajobou, máš na to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Sláva hurá, je to tam. :-) Petra v pravou chvíli zapla a ubojovala to a nakonec z toho byl i celkem pěkný tenis, na to, že v jeden čas obě vypadaly, že by se na to nejradši vys.. a radši zašly někam na kafe. :-) Trochu škoda, že neproměnila hned ten první MB, když si to tak hezky připravila, ale vem to čert, hlavně že proměnila hned ten další. :-)
Reagovat
FulnekUltras
Lvice byla chvílemi trochu ospalá na nohách, ale starý samec Kotyza ji dokázal včas probudit k efektivnímu lovu, až žabka pinkalka místy nestačila ani ve "svých" dlouhých výměnách. Některé údery od Petry už opravdu krásné, bez křeče a často jen správně umístěné než zbytečné pumelice. Pár tradičních minel, rvoucích srdce fanoušků, tam samozřejmě bylo, ale už se na to dá kurwa dívat... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak! ;-)
Reagovat
VlS
docela dobrej výkon. Ještě trochu zredukovat UE ( tak na 50%) a bude to super. Jinak poměr winners ve srovnáni s Agou, to je nebe a dudy.
Reagovat
smazaný uživatel
No, Aga moc winnerů nemá, neb vesměs netvoří hru, čeká na chybu soupeřky a šikovně vrací , to jo. Ale údery vesměs postrádají potřebnou razanci. Takže proti dobře naladěné Petře - bez šance....
Reagovat
tommr
Petra to zakončila zkušeně při servisu soupeřky i když ten první mečbol trestuhodně zahodila ... :)
Dnešním výkonem mě Petra docela příjemně překvapila. Přiznám se, že jsem s její výhrou moc nepočítal. Petra mi tak vynahradila zklamání z výkonu Karolíny u který jsem naopak s postupem pevně počítal ... :)
Reagovat
EllNino
Lesija je v laufu, já to vnímal jako otevřený zápas, ale Lesija má teď lepší formu než Kája, pevně jsem s tím tedy rozhodně nepočítal :D
Reagovat
slacker
Priznam ze jsem take nepocital kolik komentu dneska Tommr musel vypotit.
Reagovat
smazaný uživatel
přiznám se, že jsem dnes neočekávala, že se tu objeví slacker v nejlepší formě....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nevím, buď genius loci, nebo se fakt vrací forma, ideální to ještě není, ale zápas od zápasu je lepší. Takže teď Caro - buď Garsyjaová nebo Vozňackyjová. Ale upřímně teda říkám, že české finále nechci, protože chci pro Lucku titul :D
Reagovat
freeteepek
Forma se možná vrací, ale před námi USO, takže abychom to nezakřikli. V dnečním zápase Petře pomohlo, že hrála s Agou na kterou si věří a také pochopitelně ten genius loci. Je to celé také spojeno s povrchem, na kterém se v NH hraje. Prostě to dnes všechno do sebe zapadlo:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Na US Open se může stát cokoliv. Může vyřachnout, protože přeci jenom po zdravotní a fyzické stránce v optimální pohodě není, ale taky tam může udělat svůj nejlepší výsledek, protože vzhledem k výše zmíněnému od sebe (a nikdo od ní) nebude čekat bůhvíjaké zázraky, takže na sebe nebude mít naloženo tolik tlaku. A bude mít mezi zápasy den volna, což by ji mělo poskytnout dostatek času na regeneraci..
Reagovat
FulnekUltras
O případných zdravotních neduzích bych teď už nemluvil - a bral to radši tak nějak zápas od zápasu - ostatně jako vždycky... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já se to tak snažím brát, ale to, že nemůže trénovat úplně naplno, to nelze úplně vynechat ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Nejlepší trénink teď snad už budou zápasy... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
To doufám ;-)
Reagovat
tommr
v New Havenu se našim opravdu daří - poslední 4 roky byla vždycky nějaká naše hráčka ve finále ... :)
Reagovat
EllNino
měl jsi napsat "jedna naše Petra" :D
Reagovat
George_Renel
ale po Karolině a ba i po Lucce byla Petra balzámem na oči.
Reagovat
Frick
Se to sřídá. V OF byla zase Karolína i Lucka zcela suveréní a Petra se (min. v 1. setu trápila)
Reagovat
EllNino
přesně :) tenisově je Petra prostě na koukání nejlepší z těch tří, má fakt dar od Boha, naprosto skvělej švih v ruce a prostě tak nějak zahraje cokoli :) když se daří :) elegance
Reagovat
Frick
No ale kdyby hrála dneska Aga s Domčou - nevyhrála by ta menší?
Reagovat
Frick
...ne jako, zase jak se ta Lucka nádherně drží ve výměnách atp.

Jen bohužel je u ní porblém, když zahapruje servis. Dnes haproval.
Reagovat
EllNino
to je blbá otázka, protože by to byla uplně jiná situace, jinej styl, kterej zase Domině zase tolik nevyhovuje, to se opravdu nedá posoudit
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak , souhlasím. Na Petru se ( pokud jí to jde ) strašně pěkně kouká, lehkost a elegance, prostě nádhera. Lucka s Cibulí dnes dřely, lítaly, mlátily do míče téměř tři hodiny a přesto byl Petřin zápas skutečně balzám pro oči....
Reagovat
Fandina
Jo jo, Petra je jednička. Souhlasím s tím švihem. A také nabíhané voleje se mi líbí.
Reagovat
darek.vrana
Asi takhle: když to Petře jde, což je asi tak každý 4. zápas, tak se na to kouká pěkně. V ostatních případech se na to naopak koukat nedá. Winner, UE, UE, winner, UE, UE, UE, třímetrové auty, dost často si říkám, že se na ní fakt nedá koukat a že na to nemám nervy. U Lucky se aspoň rozehrávají výměny. Takže jak kdy. Včera hrála Petra pěkně, ale bohužel to tak není zas tak často.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě je to věc názoru, ale já bych řekla, že Šafi hraje tak nějak pořád podobně. Dobré výměny, dobrý pohyb a potom pěkně zaútočí. Má nádherné levácké podání a míče víc rotuje. Petra má super švih a dává prudké rány a hraje i trochu pestřeji. Podle mě je tehnicky a tenisově Petra výše než Šafi.
Reagovat
Frick
No ale nicméně mezi Kájou a Luckou byl velkej rozdíl, to uznej.
Reagovat
George_Renel
Určitě. A větší ve vůli než v samotné hře.
Reagovat
tommr
jj výkony našich měly dneska vzestupnou tendenci. Karolína předvedla ostudnej výkon, Lucka to spíš vydřela a Petra předvedla nečekaně solidní výkon ... :)
Reagovat
VlS
Ale vydřený se hodnotí o to víc. A Domiňika hrála fakt moc dobře.
Reagovat
FulnekUltras
Šafi Káju pomstí - a jestli ne zítra, tak na USO určitě...
Reagovat
freeteepek
Počátek byl nejistý, ale nakonec to Petra zlomila. Hlavně teda ty kolena:-)
Reagovat
FulnekUltras
Zdá se, že prvních 14 dní tréninku v Kanadě a USA, proložených dvěma "lehce" ;) pojatými soutěžními zápasy, začíná už nést své ovoce... ;)
Reagovat
misa
a pokud se Lucie dostane do finále, tak na ni asi bude čekat neporazitelná soupeřka, stejně jako v Paříži.
Reagovat
tommr
já si myslím, že pokud dojde na český finále tak to tentokrát bude naprosto otevřený. Nevidím žádnej důvod proč by se ted měla Lucka Petry bát ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jooo! Šikovná holka! :D Gratulace a v SF snad Caro W. :)
Reagovat
slacker
Hurrra, ale je videt ze hra Agy pPtre maximlane vyhovuje. Slovo neskodna pinkalka je nejvystiznejsi. Kdyz udrzi UE pod rozumnou hranici, pretlaci ji durazem raz dva.
Reagovat
EllNino
super Petro, mám z tebe radost :)
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosto skvělé. Parádní hra, pár chyb, ale skvělé winnery. Petra moc chtěla a když ona chce, tak to prostě jinak ani dopadnout nemůže. Moc hezky se na tu hru koukalo, super, super ... :)
Reagovat
lars
1.servis nebyl dobry
Reagovat
FulnekUltras
return slušný
Reagovat
Fandina
gratulka. Petra si podle mě zápas kontrolovala. Byly tam chyby, ale vždycky, když jí teklo do bot, tak zabrala. Gratulace veliká. Super Peti. Pojď!!!
Reagovat
darek.vrana
Moc pěkný výkon.
Reagovat
FulnekUltras
už takový hodně dívatelný... ;)
Reagovat
Frick
:-P
Reagovat
Fandina
ještě tři fiftýny, Peti pojď!!!
Reagovat
Fandina
ještě dva fiftýny
Reagovat
Fandina
ještě jeden !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Doreturnujem a dem spát. :D
Reagovat
Michaelus
jojo prosím Peťko
Reagovat
misa
Sprostá Petra!
Reagovat
Fandina
Co řekla?
Reagovat
EllNino
prdelee ...:D
Reagovat
Fandina
aha
Reagovat
smazaný uživatel
:DD
Reagovat
Frick
https://youtu.be/89VJG5qd8fE?t=10s
Reagovat
FulnekUltras
Od doby, co černí baroni přestali plnit plán v kamenolomu na pracovišti firmy Armastav, se nám ten poručík Hamáček pěkně zbláznil... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Prdel oficiálně není sprosté slovo ... ;) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě že to neslyšel Blekota. By její vysílání zakázal :-D
Reagovat
Frick
Zrovna jsem ho před 14 dny viděl. Asi 50m od místa, kde zazněly v červenci 2010 ty památná slova.
Reagovat
Michaelus
:OO Vesmír ztratil přirozenou rovnováhu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ted se mi líbí jak obě tenistky hrajou,už se na to dá docela koukat.
Reagovat
EllNino
No Voryna dala i 2. kolo :) luxus, tak to je fajn :D) No pokud si poradí s Kiki Bertens nebo Han, tak pujde do Main Draw :D
Reagovat
Frick
On tam hraje mezi ženskejma Lucčin bejvalej :-O?
Reagovat
EllNino
nene Chromozom Han tam hraje :D
Reagovat
Frick
Trochu mne zklamalo, že nebylo u sítě "tuly, tuly", člověk by to skoro čekal o něco více u takovýho zápasu, kde se jede nadoraz. Asi úplně neni mezi Luckou a Domi čs. kamarádčoft.
Reagovat
misa
Ale tady si vyměnily pozdravy na instagramu:

https://instagram.com/p/2guRrMu7hM/
Reagovat
EllNino
loni ve Wimbledonu se líbly :)
Reagovat
smazaný uživatel
Chtěla bych místo komentáře slyšet, o čem si tam povídají Koryta s Vydrou... :D
Reagovat
smazaný uživatel
*Kozyza
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
smazaný uživatel
Sakra, nesnáší automatický opravování. :X

*Kotyza tak... :D
Reagovat
misa
Kotyza se nechce pustit koryta.
Reagovat
misa
získala třetí titul v NH a Yale by to mohl ocenit čestným doktorátem :)
Reagovat
Michaelus
Byl nějaký vysokoškolák mezi profi? Něco se říkalo o Blakeovi..
Reagovat
smazaný uživatel
Južnyj je PhD
Reagovat
smazaný uživatel
A rozmlatil si hlavu raketou, no to je dobrá kombinace.
Reagovat
Michaelus
To jsem chtěl zrovna napsat :D
Reagovat
smazaný uživatel
Titul nemusí nutně vylučovat duševní poruchu.
Reagovat
FulnekUltras
Fyzicky dostatečně disponovaní tmaví studenti z Yale zřejmě v NH zastávají dokonce funkci ochranky na kurtu...
Reagovat
Fandina
Myslím, že Nalinka byla. Vera Zvonareva. Tipsarevic.
Reagovat
darek.vrana
Není Hernych?
Reagovat
smazaný uživatel
Bartoli
Reagovat
Carter
Blake tusim chodil na Harvard. A ak si dobre pamatam, tak Isner najprv studoval a potom zacal poriadne hrat :D
Reagovat
Michaelus
Aga dnes má kvalitní return, jinak nic moc. Petra bojuje s 2.srv a občas ji uletí return, jinak na síti je dnes skvělá.
Reagovat
tommr
začátek druhýho setu je jak přes kopírák - Petra si bere brejk okamžitě zpátky ... :)
Reagovat
Frick
Je oplácaná. Za tim se stojim. To neni o tom, že by byla malá. Klára má jen o 5 cm více a je krásně štíhlá. Má silný nohy, silný ramena (ale ne tak, jako Lucka, který vybíhaj svaly), kulatý obliček, "nemá" krk. Řekl bych, že jen a pouze ten tvrdý dril brání tomu mít vyloženě nadváhu. Ale jako já si myslim, že je to skutečně dobře, že je "prodávána" jako "sexy-baba". Třeba si pak někdo může říct "Podívej se Dominiku, maličká, prd.el jak štýrský valch a jaká je to "baba"....

Tenis je univerzální sport v tomto. Cm, kg, BMI, % tuku a vlastně i věk (v kvaldě na GS turnaj proti sobě nastoupila 45 letá a 16 letá hráčka!).... obrovský rozteče v tomto.
Reagovat
Fandina
Dominika není vůbec oplácaná. Pokud jsi jí viděl ve skutečnosti, tak tohle nikdy nemůžeš říci. Je malá a má silné nohy, a úzká ramena.
Reagovat
Frick
Je oplácaná. Pokud by vyběhla z drilu a třeba byla těhotná, ztlousne jako Marion.

Nakonec jestli to, že narostla o něco v pase, není důsledek toho, že vinou tý achilovky byla pár měsíců "mimo proces"
Reagovat
Fandina
Je zbytečné ti cokoli říkat. Už jí uvidíš ve skutečnosti, tak se ozvi. Do té doby to nemá cenu.
Reagovat
smazaný uživatel
Dominiku bych chtěl prcat
Reagovat
Frick
Informace, která obohatila celý tento server.
Reagovat
FulnekUltras
;)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Co by za to některé daly, aby měly postavu aspoň jako Dominika...
Reagovat
smazaný uživatel
Hot shot, skoro :D
Reagovat
Fandina
1:1 takže tak. Zatím kvituji:-) že se Petra po prohraných gamech zvedne. Peti pojď!!!
Reagovat
tommr
i začátek druhýho setu Petře bohužel utek ... :(
Reagovat
FulnekUltras
Zpočátku očekávaná taktická bitva o to, která hráčka dříve využije slabší chvíle té druhé. Po tildengamebreaku Agy na 4:3 v její prospěch to vypadalo výrazně líp pro Polku, jenže Petra se v koncovce fantasticky zvedla, od stavu 3:5 získala čtyři hry v řadě, Radwanska splihla podobně jako včera ve druhém Mad - a teď to má lvice rozehráno parádně...

Pooooooooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ježíši.... :/
Reagovat
FulnekUltras
kliiid... ;)
Reagovat
Michaelus
No tohle si aga uhrála sama
Reagovat
Frick
Už si začínám myslet, že pokud dojde k vyouženému finále, tak se "dějiny" nepřepíšou...
Reagovat
vrabejka
Zapas nekoukam. Prestoze Petra ztratila 2 servisy vypada to ze je na tom herne hodne dobre. Temer pokazde kdyz podava Aga Petra ma sance ba brejkboly. Jak ti vidite vy?
Reagovat
FulnekUltras
return dneska z odborného hlediska teda myslím naprosto v pořádku...představte si, že by nám tu vrzali soudruzi sice dělnického původu, ale drželi to v prackách poprvé v životě... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Krasa Petro, skvěle
Reagovat
smazaný uživatel
Pěknej obrat, hlavně vydržet a napouštět se do tříseťáku. :)
Reagovat
VlS
1. set je doma, uber trochu chyb a bude i druhej. Aga už jenotrávená.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem zas jednou zapla Petru, že se podívám, a dobrý, chválím :) tohle už je jiný kafe, tak snad to nezvoře
Reagovat
smazaný uživatel
Radwanská ted působí jako že ten zápas v žádným případě nemá zájem vyhrát.jsem rád,že Petra vede,ale není to od ní kdovíjaká hra
Reagovat
George_Renel
Koncovka 1. setu byla exceletní.
Dá se říci, že Vlkova predikace tady byla splněna do posledního písmene.
Reagovat
tommr
Petra to nečekaně otočila z 3:5 na 7:5. Snad jí to dodá energii do druhýho setu. Aga dneska docela chybuje ... :)
Reagovat
janek_da
nečekaně :)))

Pamatuješ na ten komiks? Když to u Petry nečekáš, tak to otočí.
Reagovat
Frick
1) Aga už se chystá spinkat
2) Aga je líná veš a od doby, co vstala, se nestihla převléci
Reagovat
Michaelus
No to jsem nečekal teda
Reagovat
Jabadu
Ale holky říkaly:
No to snad není možnýýý! :-)
Reagovat
sprchon
Hraje moc hezky. :) Má tam pár slabších chvilek, ale na první set to zatím stačí. :)

Ale jdu spát, na druhej už nemám, budu opět fandit ze spaní. Petro pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Nádherná otočka z 3:5 na 7:5, krásná hra v závěru, tak to má být, tak ještě jeden bych prosil :) :) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tam! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mise je jasná, mít v prvním setu 7 her a je jedno jak :D Nejlépe už teď, ale každopádně 7 je nutnost ... Pojď :)
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
smazaný uživatel
8?
Reagovat
Fandina
6:5 super.
Reagovat
tommr
hezkej obrat z 3:5. Ted by Petra měla zkusit ukončit set při servisu soupeřky ... :)
Reagovat
Fandina
A je to tak. Já myslím, že po začátečních problémech se teď Petra chytla.
Reagovat
Fandina
5:5 dobře tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Řve out a nebylo to ani milimetrem venku, nějakej ostříž.
Reagovat
FulnekUltras
;))) Tady normálně roznáší pití... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ti lajnoví si dneska dělají, co chtějí :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hustě Petra ... Smeč od BL ...
Reagovat
vibbi
zase to rozhodčí ale...
Reagovat
vibbi
ted jako vážně rozhodčí ale útoči na petru,.
Reagovat
sprchon
Je ve svých barvách. :D

http://www.beer-coasters.eu/coasters/ci-petra-13.jpg
Reagovat
COMEON
:'D
Reagovat
EllNino
teď byli rozhodčí kk.ti :D teď se mužeš zlobit Jirko :D
Reagovat
Michaelus
Už vidím, jak by to zásadně ovlivnilo výměnu :D
Reagovat
sprchon
Aga tu smeč neměla, tam se opravdu jednalo o poškození Petry.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby držel hubu, Petra by to normálně zabila. Takhle se to muselo opakovat, což je vabank a klidně jasný míč pro Petru mohla vyhrát Aga, jen kvůli opakování ...
Reagovat
EllNino
on ale myslel ten výkřik "out" :D
Reagovat
janek_da
jj, ted to bylo blbý. Míč dopadne u sítě a rozhodčí z dálky volá aut.
Reagovat
sprchon
Jo. :)
Reagovat
tommr
nedáš - dostaneš. Petra nejdřív neproměnila 3 BP při servisu soupeřky a pak ztratila svůj servis i když už v něm vedla 40:15 ... :(
Reagovat
Michaelus
Mělo to být 5:2, místo toho 3:4
Reagovat
smazaný uživatel
To by rozhodčí nesměli být kreténi.
Reagovat
EllNino
jak jinak :D :D
Reagovat
sprchon
Už to není vtipný. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda bývá málokdy vtipná. To, jak Petře ukradli game zahlášením autu přestože míček byl tak dvacet čísel ve vymezené ploše, to je smutný.
Reagovat
EllNino
no to ne ....
Reagovat
smazaný uživatel
No to jo.
Reagovat
Jabadu
A po sedmi gamech je hotovo. Je úplně mimo. Vůbec nemá kontrolu nad údery. Škoda, no.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemel hovadiny. Dík.
Reagovat
Frick
od zrození "nové Lucky" (* 10.9.2013 Quebec City, Quebec, Kanada) je to teprva šesté semifinále na WTA (Quebec, Wimbledon, Moskva, Dohá, RG, New Haven).... Petra od té doby hrála SF (a více) 12x (Tokio, Peking, TM, Sydney, Madrid, Wimbledon, New Haven, Wuhan, Peking, Šenzen, Sydney, Madrid) a Kája taky 12x (Pattaya, Kuala Lumpur, Norimberk, Hongkong, Soul, Linz, Sydney, Antverpy, Dubai, Praha, Birmingham, Stanford)
Reagovat
smazaný uživatel
Nechybí u Petry ještě Katowice?
Reagovat
COMEON
Katowice boli v aprili 2013 :)
Reagovat
COMEON
zaujímavý fakt frick , chválim ťa :)
Reagovat
vibbi
radwanska je odevzdana...ta jenom doufa v to, že se Petra vyhazi sama...
Reagovat
Fandina
Vyčkává na svoji příležitost. Doufám, že se Petra nevyhází.
Reagovat
tommr
bohužel to ale vypadá, že Petra jí ráda vyhoví ... :(
Reagovat
sprchon
Prej ráda. :D Ty rád prohráváš?
Reagovat
smazaný uživatel
Aga se tváří jakoby jí to nebavilo...
Reagovat
misa
Přišel jsem teprvé domů a podle skore jsem rád, že jsem neviděl šílený zápas Lucky. Ale radost mám velkou :-))

Petra snad takový nervák snad hrát nebude...
Reagovat
tommr
ted Petra prováhala velkou šanci na brejk ... :(
Reagovat
EllNino
se nedivím, že si dneska ještě nedostal infarkt :D
Reagovat
Fandina
bohužel, mohlo to být veselejší
Reagovat
Fandina
Kotyza na kurtě a mám z toho zamotanou hlavu, co jí všechno popisoval, že má dělat. Ale o mě naštěstí nejde. Peti pojď!!!
Reagovat
FulnekUltras
Nejdůležitější bylo nakonec asi to, co už kamery po Kotyzově odchodu ze záběru neviděly, ale Petru to perfektně rozesmálo... ;)
Reagovat
Fandina
To určitě. Smála se moc.
Reagovat
Frick
Fakt tu někdo při zápase pije chlast?
Reagovat
Fandina
Ne, pijí jídlo.
Reagovat
spaniel
Ja pri finale Wimbledonu dva panaky. Poprve, ale asi se z toho stane tradice.
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím o radu - jak se šetřit při mononukleoze ... chci vše doběhnout, zahrát ... vyhrát!!! Proto nastupuji! Prosím, pobavte mne.
Reagovat
Fandina
Předpokládám, že Petra prodělala mononukleozu zjara. Teď už jí nemá.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tož i neměla ani v Madridu ... zato modráky v Doha se soloalexem ... jojo, to byla mononukleoza:))) Bav mne, prosím!
P.S.: Opravdu to nešlo diagnostikovat? Při špičkové péči o občanku Monaka u nás registrovanou ve Fulneku pro účely výplaty instruktorky MV (42,5 hod/týd) ... no, pro pojištění zdrávka? Kde udělali soudruzi z Česka chybu?
Reagovat
Fandina
Mononukleoza je problém. Moje dcera jí měla a trvalo dost dlouho, než jí objevili. Navíc při zátěži profesionálních sportovců se únava, která je průvodním znakem jinak závažného onemocnění, může být přičítána úplně jiným důvodům.
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím tě, tomu enyn , nemá cenu nic vysvětlovat. Je zaslepen, jako mnoho jiných a o virových onemocněních nemá ani páru... Jen chce, abychom ho " bavili ". To jest vysvětlovali a logicky zdůvodňovali a on, pán nad věcí nakonec pobaveně zkonstatuje, že to je vše blbost a on to přece vidí jedině správně a pravdivě. To fakt, fandinko, nemá cenu....
Reagovat
Fandina
Nic mě to nestálo mu napsat. Samozřejmě, že z jeho projevu čiší v lepším případě neznalost v horším provokace.
Reagovat
smazaný uživatel
V tom, že tě neutopili hned po narození :-p
Reagovat
FulnekUltras
hlavně že si pamatuje nějaké ty modráky... ;)))
Reagovat
Fandina
3:2 zatím je to rozpačité, ale Petra vede. Některé winery byly super. Peti pojď!!!
Reagovat
Jabadu
Když Petra zametá, vypadá to tak jednoduše. S plácačkou na mouchy u televize ... vždyť na tom tenisu nemůže nic být. :-)
Reagovat
MonikaS
prosím o link
Reagovat
Fandina
http://live.realstreamunited.com/static/freepopups/311212871385710.html
Reagovat
smazaný uživatel
Pěknej začátek, fakt že jo...
Reagovat
Fandina
Ach jo. První game nevyšel.
Reagovat
Fandina
Ale druhý jo. A tři super winery. Tak teď prosím repete svého podání a s výhrou. Peti pojď!!!
Reagovat
Jabadu
Petruško ...
Vopovaž se!
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jedem Petro, první set!
Reagovat
Fandina
Petruška na place. Bojím bojím. Peti pojď!!!
Reagovat
FulnekUltras
jenže teď přepínáme na zabijácký instinkt savany a všechen kamarádšoft se odkládá až po zápase.

Peti poooooooooooooojď do ní a trhej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Frick
Pamatujete někdy, že by proti sobě nastoupily hráči/ky s vědomim, že v případě prohry bude s ní/m hrát hned další zápas?
Reagovat
EllNino
Klára Koukalová se Samanthou Stosur na lošnkým AO Fricku :)
Reagovat
Jabadu
Lucy Zafaróóóóva!
No, zlepšují se ti Američané. Pomalu, ale pokrok tam je. :-)
Reagovat
Frick
http://abload.de/img/race1wq4j.jpg

Rozdíl 12 bodů!!!!
Reagovat
VlS
Blbost, bejvávalo
Reagovat
VlS
Mezi 4 a 7 je něco kolem 330 bodů
Reagovat
FulnekUltras
když v závěru třetího setu opakovaně dostávala Cibulkovou pod tlak na servisu - a čtvrtý mečbol už Slovenka přece jen nevytrímala. Lucce gratulace k maximálně bojovnému, i když herně samozřejmě zdaleka ne vždy ideálnímu výkonu - a teď už přichází v NH řada na třetí slovanské derby po sobě a panovnici českou lvici... ;)
Reagovat
Bloody13
Ufff, tak to byly nervy. Ale Lucka Cibulačku dala, teď ještě Petra Agu a bude se mi dobře usínat.
Reagovat
tommr
tak Lucka to naštěstí přece jen dokázala ukončit při servisu soupeřky a na TB už nedošlo. Byly to ale šílený nervy ... :)
Jsem rád, že Lucka konečně zlomila tu nepříznivou sérii s Cibulí. Během zápasu bylo jasně vidět, že si proti ní moc nevěří a naopak Cibule překypovala sebevědomím. Příště si už Lucka na ní možná bude věřit víc ... :)
Reagovat
VlS
sice si mě stála půl pana Tullamora, ale rád dám i celou. Stálo těto hodně sil, a le Curenko by neměla bejt tak tvrdá, jako Domča. Moc pěknej tenis, jen kdybys jí to nehrála furt na střed.
Reagovat
tommr
Tsurenko nedává takový rány, ale zase hraje chytřejší tenis. Navíc je ted v laufu a to jí bude dávat křídla. Lucku nečeká nic lehkýho ...
Reagovat
VlS
No, dneska s Kájou nic moc nehrála, to Kája prohrála výkonem, kterej byl na blití
Reagovat
sprchon
No sláva. :)
A teď nabrat síly na Tsurenko. Dvakrát v krátké době.
Reagovat
tommr
jj semifinále v NH bude i testování sil před USO ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka v suchým, příště snad bude i trocha adrenalinu.
Reagovat
Fandina
:-)))))))))
Reagovat
sprchon
:D :D
Reagovat
d@ve
Povedlo se. :D
Reagovat
Davor1
Nikdy nepochopím, načo hrajú tie ženy drajv voleje, keď to nevedia a väčšinou to vyhodia, pritom ak by si to nechali spadnúť tesne za sieť, tak je milion možností, ako tú výmenu pohodlnejšie zakončiť. Ach Cibuľa, tá hlava nepustí...
Reagovat
FulnekUltras
jo - hrne se to hrrrrr na sako a najednou přiletí balon... ;)
Reagovat
lars
pochybuji, ze bys dokazal popsat vic jak 30 moznosti jak vymenu pohodlneji zakoncit :))
Reagovat
VlS
Běž si tam stoupnout, sílu okamžiku neznáš? Z křesla a opakovačky se dobře kibicuje.
Reagovat
Davor1
Silu okamžiku :DD
Myslíš, že som tenis nikdy nehral? Niektorí hráči (ženy už trochu menej) pri hre dokážu aj premýšľať, vyhodnotiť, ktorý úder kedy najlepšie zahrať, kedy zariskovať, kedy zahrať na istotu... U Cibuli je jasne vidieť, že viac ako hlavou hrá impulzom, už pri tom predchádzajúcom MP zahrala kraťas, čo absolútne nie je jej štýl a vyšlo jej to len s veľkým šťastím, pritom Lipták jej to radil hrať už skôr vo výmenách, nezahrala to ani raz, a potom na MP hrá presne tie údery, u ktorých nie je istá, to sú dosť značné taktické rezervy...
Reagovat
spaniel
Drive volej je jedna z nej zbrani a naopak v zenskem tenise je velmi malo pouzivana. Nevyslo to jen o chlup a stejne tak mohla zazdit konecny uder, kdyby si to nechala spadnout. Lucka to predvedla jen par her predtim. Znas to, cim vic casu mas, tim horsi kolikrat. Behem cekani by si mohla i uvedomit ze to je MP. Navic v minulem zapase Domca dala nekolik drive-voleju a neskazila ani jeden. To bych ji rozhodne nevycital.
Reagovat
Michaelus
No konečně ;-) gratulace
Reagovat
EllNino
jooooooooooo ! :D

Nádherný tenis a navíc se šťastným koncem :) super podívaná :D Luci supr
Reagovat
slacker
No paraaaaaaaada.
Reagovat
Fandina
Super Šafi. Pěkný mač. Zvítězila rozvaha. Gratulkaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Reagovat
flex
super, děkuji!
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně to skončilo...
Reagovat
sprchon
Fakt to byla další hodina. :D Plus teď ta pauza a rozehrávka.
Reagovat
Lunej..
jak to bude dlouho trvat? Koukat po tak dlouhé době na Petru utahaná mě štve teda :D
Reagovat
smazaný uživatel
Bych brala výhru Petry 6:3 6:2 za 50 minut nebo něco podobnýho. :D
Reagovat
Lunej..
Já myslela, že nespíš :D
Reagovat
sprchon
Ta pauza? Tak za 20 min by se snad mohlo hrát... A zápas snad bude dvousetový. :)
Reagovat
Lunej..
20 minut? Uf, budu se koukat raději snad na mobilu :)
Reagovat
Fandina
Už se rozehrávají.
Reagovat
Frick
Kdo si půjde dát panáka?
Reagovat
Jabadu
To nevím, ale jistý anakin si zřejmě půjde zakouřit.
Aááááááchachachachacháááááá ...
Reagovat
VlS
Pořádný Havano aspoň
Reagovat
Jabadu
Ehm ... on měl vsazeno proti Lucce. Takže jistě chápeš, co si může vykouřit. :-)
Reagovat
Davor1
Čo teraz zahrala na MP :DDD
Prvý dropshot v zápase, nie práve najlepší a aj tak to vyšlo po neskutočnom obhode... celkom záživný tenis, to teda určite...
Reagovat
EllNino
to neeee :(
Reagovat
Lunej..
Kolik těch MP Lucka neproměnila?
Reagovat
Davor1
3
Reagovat
Lunej..
Díky, Cibulce taky díky, že se vyhodila, Lucko sláva nazdar výletu. :)
Reagovat
tommr
za to jak dneska Lucku proháněla bych jí rozhodně neděkoval ... :)
Reagovat
Lunej..
Lucka si bohužel prohrála zbytečně 1. set, nemusela se pak honit ve 3. :)
Reagovat
tommr
Lucka má poslední naději na ukončení zápasu při servisu soupeřky. V TB nemá šanci ...
Reagovat
EllNino
jdi už někam
Reagovat
Michaelus
Tak poslední usednutí na lavičku a zachvíli už rozuzlení :D
Reagovat
EllNino
Jak tam byla teď Cibka vyčepená a čekala na zatáčku, tak jsem si tak podvědomně říkal, sakra dej to na střed :D a dobrá volba ...z 0:30 pěkně :)
Reagovat
EllNino
*podvědomě
Reagovat
Fandina
6:5 super Šafi a teď brejk. Pojď!!!
Reagovat
Davor1
Bože, čo má Cibuľa v tej hlavičke, takto vyplytvať všetky challenge na dvoch fifteenoch, pritom ju ešte čaká koncovka...
Reagovat
Fandina
Jo jo, kdyby tomu nebylo, tak Cibule je jinde. Hraje rychle, útočně, ale horká hlavička je někdy problém.
Reagovat
FulnekUltras
je to zkrátka o hlavě... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlava není v tenise důležitá, to ještě nevíš?
Reagovat
Fandina
Hlava je důležitá ve všem. V tenise jako v jiném sportu. Ale nejdůležitější je v šachu, bez ní si tam ani neškrtneš. Tenis je sport, nejdůležitější je tělesný výkon. Hlava až poté.
Reagovat
Fandina
Ale já myslím, že ty nepotřebuješ, aby ti někdo něco vysvětloval. Zbytečně se namáhám, stejně to nepochopíš.
Reagovat
VlS
Bez tý její horký hlavičky ( drzosti a vůle vyhrát) by byla v druhý stovce. Právě to její odhodlání ji dostalo až do desítky.
Reagovat
Fandina
To si nemyslím. Domča se výborně pohybuje a je rychlá. To je důvod, proč je tam, kde je.
Reagovat
horska.kraslice
Do re tur no vat !!!
Reagovat
tommr
ted by se měla Lucka pokusit o ukončení zápasu při servisu soupeřky. Blíží se totiž TB a v něm nemá šanci ...
Reagovat
slacker
Ty svyma komentama nemas sanci
Reagovat
d@ve
...
Reagovat
slacker
Uz 3 lidi po me zautocili na Tommra
Reagovat
tommr
to máš radost vid, že se ti podařilo někoho na mě poštvat. Jsi opravdu odporná zrůda ... :(
Reagovat
slacker
Zruda a dokonce polymorbidni jsi ty.
Reagovat
Davor1
Už si s tým vážne otravný.
Reagovat
Michaelus
Ona už neměla šanci ani ve 2.setu podle tebe...
Reagovat
Fandina
Pěkný mač. Holky bojují, předvádí své tenisové umy. Pořád víc věřím Šafi. Myslím, že Domi bude pospíchat a nezvládne závěr, horká hlava. Šafi pojď. 5:4 pro Šafi. Pojď!!!
Reagovat
Michaelus
Domi se teď zasekla :D
Reagovat
Serpens
A já končím :)
Ať už to dopadne jakkoli, Lucce se nedá upřít bojovnost, na rozdíl od její kozaté kolegyně.
Jen k tomu prvnímu setu - zdá se mi že těch nedopodávaných setů od našich holek na americké túře víc, než za celou sezonu, doufejme, že je to jen nepěkná americká epizoda a v Asii už bude všechno normální :)
Reagovat
Frick
To je na tom fakt tak dobře, že si zaslouží takovýto kompliment? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
hele, ta prsatice otočila první set z 0:4, tak jí neupírej bojovnost.
Reagovat
Serpens
Já myslel Plíškovou, ne Kvitovou :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak to pardón :)
Reagovat
slacker
Kvitova otocila prvni set z 0:4?
Reagovat
Serpens
Nevím, o čem přesně mluvil, ale já jsem narážel hlavně na dnešní výkon Karolíny,
Reagovat
Michaelus
On myslel Cibuĺu
Reagovat
Michaelus
jako anakin
Reagovat
tommr
ted Lucka překvapila a vykřesala jiskřičku naděje ... :)
Reagovat
Fandina
Jo jo, Cibule zachybovala a Šafi hezky zahrála.
Reagovat
Fandina
Cibule je jako rtuť. Ale já stejně pořád doufám, že jí Šafi přehraje.
Reagovat
Fandina
Super. Kdo si počká, ten se dočká. Pěkně Šafi, brejk je zpět. A pěkný FH po lajně.
Reagovat
Fandina
BH
Reagovat
d@ve
Tak tak, to se povedlo. Chce to si ji trochu povodit do stran a nevracej jen do středu..
Reagovat
tommr
a tohle je nejspíš konec. Lucka vypadá, že jí dochází štáva ... :(
Reagovat
d@ve
Naštěstí je ten brejk Cibulková nepotvrdila :)
Reagovat
tommr
jen aby jí ale Lucka nenabídla další ...
Reagovat
d@ve
Teď to bylo celkem v klidu.. Na štěstí. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
vy jste zakřikávačí, no hrůza :)
Reagovat
EllNino
Takže 4:6 jdu spát
Reagovat
Frick
Sakra, že by aspoň teď se neukázalo, kdo před zápasem strávil na kurtě 6 hodin a kdo necelé tři?
Reagovat
EllNino
neukáže :) navíc, když se vyhrává, regeneruje se daleko líp :D
Reagovat
tommr
zatím to vypadá přesně naopak - Lucka uvadá, zatímco Cibule srší energií ... :(
Reagovat
Fandina
Já myslím, že teď to Šafi už dotahne. Šafi pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Dominiko, do háje dubovýho. Chceme dopřát Lucce odpočinek před tím důležitějším turnajem, zatímco Tsurenko se bude dřít v semifinále proti tobě, což znamená skoro jistě tři sety. No a ty takhle.
Reagovat
EllNino
to je ale blbost :D
Reagovat
smazaný uživatel
ok, mám vsazeno na Cibuli :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky, ale jen kvůli tomu šílenému kurzu. Jinak jsem čekal její výhru ve dvou, ale ona holt umí překvapit :D
Reagovat
smazaný uživatel
Teda tím myslím, že jsem čekal výhru Lucky ve dvou...
Reagovat
Jabadu
Až si budeš balit tiket, smím ti připálit? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
můžeš jenom tiše nebo hlasitě závidět ;)
Reagovat
Jabadu
Jdu si nachystat zapalovač značky Zippo. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mně to vyhovuje. Lucka do 23:30, pak 3 hodiny psycho s Petrou a pak atletika, krásně to bude navazovat.
Reagovat
tommr
tak to byl opravdu nečekanej závěr druhýho setu. Už se zdálo, že to Cibule zase otočí, ale v poslední hře přišla nejdřív při svým servisu o náskok 40:0 a pak dokonce darovala Lucce set dvěma dvojchybama v řadě ... :)
Doufám, že se ted Lucka konečně probere a že ve třetím Cibuli dorazí ... :)
Reagovat
Jabadu
Pat a Mat. A je to!
Nicméně jiným způsobem set získat nešlo. :-)
Reagovat
Frick
Tak ano, taky jsem si říkal, že Domče možná trochu narostlo bříško.
Reagovat
Lunej..
Ty ho máš větší.
Reagovat
lars
2x df a set je Lucky
Reagovat
smazaný uživatel
To nemohla vyhrát i první set? Mohla už jít na kurt Petra, místo toho to bude trvat ještě další hodinu...
Reagovat
smazaný uživatel
Strašné ... Mohlo to být 6:0, 6:1 :D
Reagovat
sprchon
Jo, no. :D :D A nezapomínej ještě na přestávku mezi zápasy a na rozehrávku.
Reagovat
Lunej..
taky si říkám, protože mám opět krizi a hlavně se na Petru těším, kdo ví, kdy ji zase uvidím.
Reagovat
smazaný uživatel
Já má krizi celej den. :D Včera jsem usnula asi v půl šestý a spala jsem necelý 4 hodiny, hrůza. Ale na Petru si počkám... :)
Reagovat
Lunej..
Já taky čekám, ale je to nějak dlouhý, v noci jsem ji viděla chvíli na mobilu, ale chtělo se mi spát. tak holt musím počkat, až ty dvě tam doválčí :)
Reagovat
smazaný uživatel
já jsem včera (dneska) vydržel až do začátku, a těsně před ním jsem odpadl. Pak jsem trochu litoval, protože za stavu 0:1 bych jistě nakládal Petru :)
Reagovat
Lunej..
no jo, vy sázkaři. :)
Reagovat
sprchon
Tady by spousta úchylů nakládala Petru i za jiného stavu. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Za jiného stavu? Tak ještě záleží, v kterém by byla měsíci.
Reagovat
Fandina
:-)))))))
Reagovat
slacker
asi ve 305. mesici
Reagovat
smazaný uživatel
Nemohla, TB mimo RG zásadně nevyhrává.
Reagovat
smazaný uživatel
Potrebujeme s Lucinkou trenovat...no;)))
Tak nas nehon;)
Reagovat
lars
to chces videt od slunce uvarenou Petru ??
cim pozdeji tim lip pro Petru
Reagovat
Lunej..
Petra se dokáže uvařit sama ve vlastní šťávě, takže žádné výhody bych pro ni nehledala.
Reagovat
slacker
Cibulkova je take labilniiiiiiiiiiiiiiii
Reagovat
smazaný uživatel
Super, Lucka doreturnovala, to jí jde líp, než ukončit set na servisu :D Tak teď by bylo ideální dostat se i v 3. setu na stav 5-4, příp. 6-5 a včas to ukončit.
Reagovat
Grape
Pěkně Lucka :-)
Reagovat
Frick
to bol naozaj hezký dárček!
Reagovat
Fandina
Nádhera. Šafi to dokázala. Má set!!!
Reagovat
EllNino
Ale holky hrajou obě dobře, teď docela pěkný tenis :)
Reagovat
EllNino
Já myslím, že Cíba se proti Lucce nějak víc vždycky nahecuje, to přece není možný, aby předtim rupla třeba s Danielou :)
Reagovat
smazaný uživatel
viděl jsem kus zápasu s Mladenovic, a taky byla pěkně nahecovaná. Už chce konečně zase uspět :)
Reagovat
smazaný uživatel
Byl to Redfoo vedle Vzteklýho? :)
Reagovat
EllNino
jo:)
Reagovat
tommr
a náskok je zase fuč. Lucka měla přitom v každý dosavadní hře na returnu minimálně jeden BP, ale využít dokázala jen jeden jedinej ... :(
Reagovat
slacker
No tak to vidis jaksi ten set posral svyma komentama.
Reagovat
d@ve
Těch promarněných šancí na brejk je fakt škoda. :(
Reagovat
tommr
nakonec Lucka ten druhej set přece jen získala, ale její výkon má dneska k dokonalosti opravdu hodně daleko ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes jsem snad poprvé viděla Šafi hodit raketou
Reagovat
sprchon
To já ne, to mi nějak uniklo. :O To fakt, jo?
Reagovat
Lunej..
tak lehce s ní mrskla no :)
Reagovat
COMEON
ani ja :O ale tak každy môže stratiť nervy
Reagovat
smazaný uživatel
jj při poslední dlouhé hře kdy byla Domi na servisu a tuším, že Lucka měla šanci na brejk a nezreturnovala vůbec tak švihla raketou o zem a ta se jí hned vrátila do ruky. Třeba bude pak někde video
Reagovat
sprchon
No to rozhodně bude. :) To se jen tak nevidí...
Reagovat
Lunej..
Ono to ale vůbec nevypadalo jako nějaké vzteklé hození, spíš jen tak si hodila raketou o zem aby řeč nestála :D:D
Reagovat
Fandina
Osmý game trvá už hodně dlouho. Šafi pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
tjó, těhule dotahuje ... Lůco, hrej, rejža tě nefilmuje pro dějový zápletky, aspoň to prej slíbil
Reagovat
tommr
nedáš - dostaneš. Místo aby šla Lucka do trháku na 5:1 přišla sama o náskok brejku a Cibule začíná zase otáčet ... :(
Reagovat
slacker
mas radost co, demente?
Reagovat
d@ve
Nepruď tady. Buď tak laskavej, jo?!! Nikdo na to zvědavej není..
Reagovat
slacker
Hele, mluv jen za sebe
Reagovat
Fandina
Má pravdu. Jen prudíš.
Reagovat
d@ve
Tak se teda pochlub svýma fanouškama.. ;)
Reagovat
slacker
No nejdriv se ty pochlub svyma
Reagovat
d@ve
Já k tomu nemám žádný důvod. Nikoho tady nenapadám. Nepíšu tady na rozdíl od někoho útočný, až nechutný příspěvky.. Nemám důvod ani chuť se tu nijak předvádět.
Reagovat
slacker
No a jak s tim souvisi nejaci osobni fanousci?
Reagovat
d@ve
Abys už konečně pochopil, že o ty tvé útočné komentáře nikdo nestojí. Že tu svého fanouška jen tak nenajdeš.. Pokud nechápeš, škoda slov..
Reagovat
slacker
A ja ti rikam znova nemluv za vsechny ale jen za sebe a nevnucuj mi ze potrebuji nejakeho fanouska.
Reagovat
d@ve
...
Reagovat
Fandina
Má pravdu. Podle mě tu nenajdeš někoho, kdo by se tě zastal.
Reagovat
slacker
Boji se
Reagovat
d@ve
...
Reagovat
Fandina
Já myslím, že nebojí, ale nemají tě rádi. To je důvod, proč se tě nezastanou.
Reagovat
slacker
Jsi uz stara a mysleni uz ti nejde jako drive pred deseti lety.
Reagovat
Fandina
Kdyby před deseti ... úsměv
Reagovat
EllNino
Šílenost
Reagovat
slacker
Je labilniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Reagovat
Fandina
Vůbec není labilní. Dominika hraje dobře a umí ji přetlačit v dlouhé výměně. Sama všechno doběhne.
Reagovat
Lunej..
Po Lucce hraje Petra?
Reagovat
smazaný uživatel
jo
Reagovat
slacker
Ne, po Lucce prohraje i Petra
Reagovat
Lunej..
Už aby to holky dohrály, nebaví mě to popravdě.
Reagovat
Fandina
Ano.
Reagovat
Serpens
Možná je dobře, že ji znovu nebrejkla, už jsme tady na ty dvoubrejkové náskoky našich holek všichni alergičtí :D
Reagovat
d@ve
Škoda Lucko, těch neproměněných BB. :/ Snad ten 2.set i tak dotáhneš..
Reagovat
d@ve
Snad... :(
Reagovat
George_Renel
Proč říká Cibulková shit po každém podání??
Reagovat
Fandina
Při každém, nebo jenom to co zkazí?
Reagovat
sprchon
Já myslel, že má rýmu a že je to obdoba "hepčí". :D Vlastně jen bez toho "he".
Reagovat
smazaný uživatel
taky mi to tak zní, ale asi je to její běžný výkřik.
Reagovat
tommr
Lucka se dostala i na začátku druhýho setu do slibnýho vedení, ale přesto jí vůbec nevěřím. Hraje stále velice nervózně a dělá neuvěřitelný chyby. Je jen otázka času kdy to zase Cibule otočí ... :(
Reagovat
slacker
Byla jen otazka casu kdy Tommr opet zacne plodit komenty. Vubec mu neverim ze je schopny s tim prestat.
Reagovat
tommr
tebe se nebudu ptát na dovolení jestli sem můžu napsat komentář. Zalez a neotravuj ty odpornej demente ... :(
Reagovat
slacker
Ty odporny komentatore, ty bud rad ze jsem te jeste nenahlasil administratorum
Reagovat
tommr
a co chceš hlásit ty zrůdo? :(
Reagovat
d@ve
Víš jak to je: "Kdo jinému jámu..". Tak se klidně nahlas adminovi.. ;)
Reagovat
FulnekUltras
většinou lehce nad 2 (max. 2,24) - to už stojí za zvážení... ;)

Byť oproti včerejšku v NH poněkud zesílil vítr a vlhkost stoupla na cca 57%...

Ovšem lvice má dnes na žabku pinkalku vyloženě chuť... ;)
Reagovat
EllNino
Nech si to spadnout ne !? :) bože ...
Reagovat
slacker
To sem rikal vcera Petre pri tretim mecbolu.
Reagovat
tommr
neříkal si, že Lucka není nervózní? A z čeho pak pramení tyhle neuvěřitelný kiksy? :(
Reagovat
EllNino
tyhle kiksy dělá normálně :D
Reagovat
Fandina
Šafi dobře. 3:1. Tak vydržet.
Reagovat
slacker
kdo je Safi?
Reagovat
Fandina
Zcela známá přezdívka Lucky, vzniklá z jejího příjmení. Mezi tenisovými příznivci hlavně na Prostějovsku, ale i jinde se o ní jinak nemluví.
Reagovat
slacker
Kde je Prostejovsko?
Reagovat
Fandina
Okolí Prostějova.
Reagovat
slacker
O jakem polomeru?
Reagovat
Fandina
Kdekoli, kde se tak Šafi říká.
Reagovat
slacker
A je nejaka mapa kde se tak rika?
Reagovat
Fandina
Ne. Ale je to běžně používaný termín. Podle mě se jedná o okolí zhruba tak velké, aby nezasahovalo podobně velké město.
Reagovat
Fandina
Termín Prostějovsko.
Reagovat
slacker
A v kazde rodine tam Luckam rikaji Safi
Reagovat
Fandina
To nevím, ale Lucce Šafářové hodně.
Reagovat
smazaný uživatel
A toto má být naše jednička
Reagovat
EllNino
počkej si za 3 hoďky se bude poroučet i naše trojka :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kája už vypadla :-p
Reagovat
EllNino
čekal jsem tě, perfaktní návnada :D
Reagovat
slacker
Kaja neni nase trojka
Reagovat
smazaný uživatel
Se koukni do žebříčku voe :-p
Reagovat
slacker
Uz jsi navstivil IQLandii?
Reagovat
Serpens
Šafářová si štěstí v tiebreaku kvůli French Open vybrala už na pár desítek zápasů dopředu...
Reagovat
tommr
TB Lucka celkem podle očekávání zase nezvládla i když ho začala dobře ... :(
Ve druhým setu to vidím na rychlej konec - Cibule se chytla zatímco Lucka je s nervama v háji ... :(
Reagovat
EllNino
s nervama v háji jsi leda tak ty histerko :D ne promin :)
Reagovat
slacker
Sem zvedavvy jestli te ten cernokneznik sjede taky za cestinu
Reagovat
EllNino
to bylo schválně :D
Reagovat
tommr
copak ty nevidíš jak hraje Lucka pasívně až ustrašeně? :(
Reagovat
EllNino
ne :)
Reagovat
spaniel
Tak prece jen mne na komentatorce jedna vec vadi. Mluvi o holkach, ale vecne rika HE ;)
Cibule pekne zabojovala, je to tank. Lucka se zda bez stavy. Jestli bude platit jejich statistika, tak Domca vyhraje ve dvou.
Reagovat
vibbi
jinak je to cibulino řvaní ještě o chlup nesportovnější než hekání a kvílení. dobrá taktika
Reagovat
spaniel
??? Urcite to neni tak otravne jak to, co predvadi nektere dalsi. Navic je videt, ze do uderu dava vsechnu energii. Nektere pisti i pri dropshotu.
Reagovat
Bloody13
Lucina je očividně vyšťavená.
Reagovat
Frick
Z čeho? Strávila na kurtu v NH půlku času co Dominika.
Reagovat
Bloody13
Vim já?
Reagovat
smazaný uživatel
Z videohereckejch aktivit. By jí mělo dojít, že větší ambice má jako tenistka než videoherečka videorežiséra Roba.
Reagovat
vibbi
bože Lucino, ty jsi pitomá
Reagovat
smazaný uživatel
Lucko, s těmi TB se musí začít něco dělat. Takhle budeš muset Serenu v 3. setu ve finále breaknout, protože přes TB to půjde těžko.
Reagovat
EllNino
Dop*dele už Lucko -_-
Reagovat
smazaný uživatel
Mně to dnes ani moc nevadí, když prohraje, tak bude víc času před USO (i když zase tenhle turnaj mohla klidně i vyhrát), ale projet set ze 4-0 jí asi moc nepřidá.
Reagovat
smazaný uživatel
Andrea se může kopat do zadku, zahodit tak dobrý los. Ta neznámá Američanka, co jí vyřadila, teď projela 1. set s hráčkou z konce 2. stovky 1-6.
Reagovat
Fandina
TB ... Šafi pojď!!!!!!!!!
Reagovat
tommr
takhle promrhat luxusní vedení 4:0 - to se jen tak nevidí. V TB nemá Lucka proti rozjetý Cibuli žádnou šanci ... :(
Reagovat
vibbi
Lucie by potřebovala špetku té Dominičiné nafoukané sebevědomosti....myslím, že tohle může rozhodnout.
Reagovat
Serpens
Zas promrhaný dvoubrejkový náskok, už jich je nějak moc, mají to ty naše kočandy zapotřebí?
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka to dělá dramatický a tady by chcíp pes :D
Reagovat
smazaný uživatel
aha, špatnej článek :D
Reagovat
Frick
Za Hajduk hraje jakýsi Vlašič. A ano - má slavnou, leč nehezkou sestru
Reagovat
FulnekUltras
nejkrásnější atletku světa
Reagovat
Frick
To i ta Dafne je mnohokrát hezčí.

A nejhezčí je Princezna ze Mlejna Eliška :o)
Reagovat
Frick
Minimálně oči má nejhezčí. Protože je má jako Šafi.
Reagovat
FulnekUltras
Blanka má nejhezčí minimálně celý obličej... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se taky nelíbí. Z výškařek je pěkná Airiné Palšyté, ale ta skáče poslední dobou dost na h*vno (prý je to vulgární slovo).

Ty dnes fandíš komu? Slavia má prý s Hajdukem nějakou družbu.
Reagovat
Frick
Ale já myslim, že by se na ní nemělo moc nadávat. Fyzicky prostě je znevýhodněná. Malá, oplácaná (řekl bych, že po kariéře a případném těhotenství bude asi hodně "ohrožena" nadváhou - dámy potvrdí / vyvrátí), kvůli tomu jí všade odepisovali. Srovnejte si to s tou naší vysokou (ale ne zas tolik) krásnou vysportovanou atletkou na druhé straně kurtu :o).

A i přesto - dostala se do GS finále, kam postoupila zcela suveréně přes přetežké soupeřky (žádná haluz, že by sejí zázračně otevřel pavouk) a do TOP 10.

Jo a ještě jedna věc, která mo imponuje - řekl bych, že je celkem chytrá.
Reagovat
Lunej..
Ona je oplácaná? Televize přidává tak 5 kilo, takže tím, že je Cibulka malá a má kratší nohy není oplácaná. Tou byla u mě třeba Marion nebo Thousand, ale ne Domča. A ty taky určitě nejsi prototypem dokonalosti.
Reagovat
EllNino
Townsend si myslela ? :D
Reagovat
Lunej..
Jo, děkuju, opět psaní rychlejší než myšlenka a to se učím "pomalu mluv a rychle mysli" :D dělám přesně opak. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Townsend je v pohodě. Mě by zajímalo, jak by hrála, kdyby měla tak 60-70 kilo. Třeba by měla tak malou ránu, že by nebyla ani v top 1000.
Reagovat
Lunej..
Mně Townsend vůbec nevadí, i se mi líbilo jak hrála, jen tu dávám příklad místnímu odborníkovi na krásu Frickovi, co znamená být oplácaná. Když ta hráčka s tím umí hrát, ať je jaká je :)
Reagovat
Fandina
Cibule má super pohyb a rychle vrací a je útočná. To jsou její velké přednosti. Nevýhodou je ta výška, s tím souhlasím. Jinak co se týká chytrosti, určitě je inteligentní ale hlavně je to impulzivní typ. Živel.
Reagovat
Fandina
Ještě k tomu vzhledu. Podle mě není oplácaná. Má silnější stehna, je malá. A na fotce s Luckou z Wimblu vypadá vedle ní drobně.
http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Dominika+Cibulkova+Lucie+Safarova+bz-cx0jMzFcm.jpg
Reagovat
vibbi
Cibule je naopak pitomá až to bolí. Však vzpomeň, jak si dovolila hodit čísla svých dokladů na instagram.
Reagovat
Fandina
Curenkovou neznám, ale škoda, že Kája dneska neměla svůj den a takhle to dopadlo. Špatné podání, špatný pohyb. Tsurenkova byla lepší.
Reagovat
sprchon
Ha! A pak že víš a znáš všechno. :P :)

Já zase neznám Tsurenkovou, ale Tsurenko.
Reagovat
slacker
Ja neznam ani jednu. Za to znam Curenko alias Curenkovou
Reagovat
Fandina
To víš, výjimka potvrzuje pravidlo. Tahá mě za uši Curenková v nadpisu. Tak jsem si rýpla. Ale jinak je to fuk ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ona to je česky přechýleně Curenková. Tsurenko je anglický přepis. V originálu je to 7 otazníků, protože TP neumí azbuku.
Reagovat
Fandina
Nech to být. Nějakým způsobem mi tyhle různé přepisy příjemní vadí. Je to jedno.
Reagovat
Fandina
příjmení ... oprava
Reagovat
slacker
cely den tu pises jak ti neco vadi
Reagovat
Fandina
jsem upřímná
Reagovat
Frick
Nadržovali jí lajnoví.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak aspoň, že tak. Já už se bál, že Karolína hrála blbě.
Reagovat
FulnekUltras
navíc velmi dobrá kamarádka a občasná sparringpartnerka, takže se obě téměř dokonale znají a sotvaco je může ve vzájemném souboji překvapit. Výsledek bude záviset na tom, která z hráček se ukáže v momentálně větší pohodě a dokáže líp využít svých předností oproti slabinám soupeřky. Zdaleka nejen s ohledem na H2H, ale především na aktuální psychickou vlnu a místo konání věřím, že to Bumbrlíček i tentokrát opět zvládne - i když lehké to rozhodně nebude.

Peti poooooooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a hlavně si neber čerstvý mustr z Plíščete...
Reagovat
Serpens
Už se budu opakovat, ale myslím, že utkání rozhodl vyhozený smeč za stavu 1:0 A:40. Od té doby to šlo jedním směrem.
Plíšková se vyrovnala Kvitové v přístupu k nepříznivému vývoji utkání. Kvitová svým utrápeným obličejem, Plíšková výrazem "mám v p..." nás však všechny vytáčí ještě víc než Petra.
Obdivuju opravdu Vaňka, neboť na jeho místě bych měl sto chutí po utkání střelit jí hlubkým backhandovým nápřahem.
Definitivnívystřízlívění o nové dobyvatelce velkých titulů asi nastane po UsOpen, nevím co by se muselo stát, aby Plíšková splnila nasazení a došla do čtvrtfinále.
Reagovat
smazaný uživatel
mě nevytáčí ani jedna
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že to vystřízlivění přišlo už dávno. Karolína byla začátkem roku pasována na budoucí top hráčku, protože zvládala velké momenty. Jenže někdy v březnu jí odešel servis (a dodnes se nevrátil), na kterém měla vše založené - a s ním odešla i hlava. Jak z toho ven, na to musí přijít ona a Vaněk. Jestli to vůbec jde. Jsem zvědavý na srovnání zápasů Karolína - Curenko a Lucka - Curenko. Osobně vůbec obavy nemám, pokud se na to Lucka nevyflákne, tak to bude podobné skóre jako dnes, jen tou poraženou bude Ukrajinka.
Reagovat
FulnekUltras
jj, už potřebuje umravnit...
Reagovat
FulnekUltras
ááále co by se stalo...Kája se v NY probere a nebudem se stačit divit...;)...chtělo by to ovšem budíček taky u "Plíškoultras"... ;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist