Kvitová znovu nadělila "kanára", poprvé ve třetím kole je Kristýna Plíšková

2. 7. 2015, 15:08
Aktuality 265
Dvě soupeřky, dvě výhry, tři ztracené gamy. Taková je po dnešku bilance Petry Kvitové na letošním Wimbledonu, kde ve druhém kole smetla Japonku Naraovou za necelou hodinu 6-2 6-0. Ve třetím kole grandslamu je poprvé Kristýna Plíšková, jež vyřadila dvojnásobnou grandslamovou vítězku Světlanu Kuzněcovovou. Dál naopak neprošla Denisa Allertová, která dnes nestačila na bývalou světovou jedničku Caroline Wozniackou.
Petra Kvitová (© AELTC)

Petra Kvitová zvládla suverénně už svůj první zápas ve Wimbledonu a příliš ji nepotrápila ani Kurumi Naraová z Japonska. Aktuálně 57. hráčka světa dnes kladla úřadující šampionce odpor jen do stavu 2-4 a od té chvíle Kvitová zbytek zápasu jasně ovládla. Česká tenistka získala osm her v řadě a hladce prošla do třetího kola.

"Nebylo to tak snadné, jak ukazuje výsledek. Bylo tam pár vyrovnaných gamů a jsem ráda, že jsem vyhrála. To je, co se počítá" řekla Kvitová. "Nejsem překvapená, jak jsem turnaj rozehrála, ale potěšená. Zvládám to lépe než před třemi lety, ale je pořád co zlepšovat. Třeba return nebo reflexy na dvorci," doplnila česká tenistka.


Obhájkyně titulu, která zatím strávila na kurtu jen zhruba hodinu a půl a ztratila jen tři gamy, si o postup do osmifinále zahraje s Jelenou Jankovičovou. Favorizovaná Srbka dnes otočila zápas s Jevgenií Rodinovou. Přestože za celý zápas ztratila jediný servis, měla namále. Rusku zdolala po setech 6-7 6-1 6-3, když v rozhodujícím dějství otočila nepříznivý vývoj z 1-3.

Kvitová má s třicetiletou Jankovičovou pozitivní bilanci 4-2. Letos bývalou světovou jedničku porazila v Římě a v Dauhá, kde soupeřka zápas ve druhém setu vzdala. "Jelena pořád kvality má, jinak by pořád nebyla kolem nás a nehrála dobrý tenis. Na trávě bude její bekhend psát," řekla Kvitová o aktuální světové třicítce.

Třetí českou postupující po Šafářové a Kvitové je Plíšková. Ne však světová jedenáctka Karolína, která vypadla už včera, ale její zatím méně úspěšnější dvojče Kristýna. Vítězka wimbledonské juniorky z roku 2010 dnes zaskočila zkušenou ruskou tenistku Světlanu Kuzněcovovou a po vítězství 3-6 6-3 6-4 slaví životní úspěch na granslamech.

Zatímco třiadvacetiletá Plíšková hraje na trávě ráda, pro dvojnásobnou grandslamovou vítězku Kuzněcovovou je to nejméně oblíbený povrch. A česká tenistka toho využila. I když v každém setu ztratila jeden svůj servis, nepříznivý vývoj utkání otočila a proti 25. hráčce světa si připsala svůj dosud nejcennější skalp.

Plíšková si tak na grandslamu v seniorské kategorii zahraje poprvé ve 3. kole a bez šance nebude ani v něm. Narazí totiž na nenasazenou Rumunku Moniku Niculescuovou, jež je ve třetím kole Wimbledonu poprvé a hra na trávě není její silná stránka. Sedmadvacetiletá Niculescuová dnes porazila Slovenku Janu Čepelovou, jež v prvním kole vyřadila světovou trojku Simonu Halepovou.

Zatímco Kvitové a Plíškové se dnes dařilo, Denisa Allertová se s Wimbledonem ve druhém kole rozloučila. Dvaadvacetiletá Češka nastupovala do utkání proti Caroline Wozniacké jako jasná outsiderka a od turnajové pětky málem schytala "výprask". Allertovou dlouho svazovala nervozita a na bývalou nejlepší hráčku světa nestačila. První hru získala až za stavu 0-5 a za pouhých padesát minut mohl být konec zápasu.

Od stavu 1-5 ve druhé sadě ale česká debutantka na londýnské trávě začala hrát uvolněně, byla lepší ve výměnách a soupeřku pořádně vystrašila. Ziskem pěti her otočila Allertová na 6-5 a vynutila si zkrácenou hru, ovšem v ní už znovu byla lepší Wozniacká. Dánka za stavu 6-5 ještě nevyužila první mečbol, poté si ale vypracovala další a po hodině a 25 minutách zápas ukončila.

"Cítila jsem se v pohodě a věřila jsem si. Zničehonic začala hrát líp," popsala dramatický závěr druhého setu Wozniacká. "Začala trefovat lajny, byly to takové ty maličkosti. Najednou to bylo 5-6, místo toho, abych už seděla v šatně. Nakonec jsem vyhrála, vydržela jsem bojovat. Takový tenis někdy je - musíte vyhrát poslední bod, až tehdy jste zvítězili," dodala.

Allertová, která si dnes připsala 30 vítězných úderů, ale také 27 nevynucených chyb, se s grandslamovým turnajem loučí ve 2. kole potřetí za sebou. Stejně daleko došla i na letošním Australian Open a Roland Garros.

Po třech dnech rekordního horka v Londýně se wimbledonské dění vrátilo do běžnějších kolejí a čtvrtý hrací den začal kvůli dešti o hodinu později.

Výsledky - Wimbledon - ženy:
Dvouhra - 2. kolo:
Kvitová (2-ČR) - Naraová (Jap.) 6:2, 6:0
Kr. Plíšková (ČR) - Kuzněcovová (26-Rus.) 3:6, 6:3, 6:4
Wozniacká (5-Dán.) - Allertová (ČR) 6:1, 7:6 (8:6)
Rybáriková (SR) - Makarovová (8-Rus.) 6:2, 7:5
Kerberová (10-Něm.) - Pavljučenkovová (Rus.) 7:5, 6:2
A. Radwaňská (13-Pol.) - Tomljanovičová (Austr.) 6:0, 6:2
Bacsinszká (15-Švýc.) - Solerová (Šp.) 6:2, 6:1
Dellacquaová (Austr.) - Svitolinová (17-Ukr.) 7:6 (7:3), 6:3
Lisická (18-Něm.) - McHaleová (USA) 2:6, 7:5, 6:1
Muguruzaová (20-Šp.) - Lučičová-Baroniová (Chorv.) 6:3, 4:6, 6:2
Keysová (21-USA) - Kuličkovová (Rus.) 6:4, 7:6 (7:3)
Govorcovová (Běl.) - Cornetová (25-Fr.) 7:6 (8:6), 2:6, 6:1
Jankovičová (28-Srb.) - Rodinová (Rus.) 6:7 (4:7), 6:1, 6:3
Giorgiová (31-It.) - Arruabarrenaová (Šp.) 6:0, 7:6 (7:5)

Mariaová (Něm.) -Ying-Ying Duan (Čína) 1:6, 6:2, 10:8

Niculescuová (Rum.) - Čepelová (SR) 6:3, 6:3
Čtyřhra - 1. kolo:
Hlaváčková/Hradecká (8-ČR) - Cornetová/Kruničová (Fr./Srb.) 6:1, 6:4
Duševinová/Martínezová (Rus./Šp.) - Koukalová/Pironkovová (ČR/Bulh.) 6:2, 6:4
Bencicová/Siniaková (Švýc./ČR) - Liang/Olaruová (Čína/Pol.) 7:5, 7:5
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

265
Přidat komentář
smazaný uživatel
Pokud to dobře počítám, tak Kerber s Agou mohou vyhrát ještě následující zápas, čímž se obě dostanou pár bodů za Káju. Pak už ale musí vypadnout. S Agou to snad vyřídí Petra, ale Kerber by musela prohrát buď teď s Mugu, nebo pak s Giorgi/Caro, čemuž moc nevěřím. A protože tomu nevěřím, tak si vsadím v Tipu Kerber ČF v kurzu 1,9, buď bude výhra, anebo tři naše holky v desítce :-)
Reagovat
tommr
jj je to tak. Karolína je v průběžným žebříčku pořád ještě na desátým místě a Kerberová a Aga Radwanská musí ještě minimálně dvakrát vyhrát, aby se před ní dostaly ... :)
Reagovat
Frick
http://www.tennis-arena.cz/safarova-si-potrpi-na-nejvetsi-loznici-8068cz/

Tak ať se jí daří aspoň jako loni.

Seroius: ČF bych bral taky.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky to tak beru - QF úspěch, dál by se vidělo. Na Mášu "umí" :) Ale to je daleko. Nejvíc se bojím té Sloane...
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně, krásný postup do třetího kola a otočení zápasu! Překvapila dost.
Reagovat
Cico93
Tá Kvitofka je všade.
Fake účty.
Jirka Havlat
Jirka Čech
David Horváth
Martina Pliskova
Zapnem si nejakú tenisovú diskusiu a všade onanuje Kvitifka456. Dosť, že ju máme tu, ona je uz všade.
Reagovat
Rip.win
Hermafroditka jo?
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně psychopat/ka. Pohlaví zatím neurčité.
Reagovat
smazaný uživatel
haha
Reagovat
sprchon
Martina Plíšková? Nejmenuje se tak máma Plíščat?
Reagovat
smazaný uživatel
Plíšková a Horváth fakt nejsem, myslíš si že mám všechny účty v republice!!!!!!!
Reagovat
blixa
Jindro, nelži !!! Jak ses tu zapřísahal, že nejsi Havlát !!! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No dobře, ale tohle... prostě mám účet Havláta, ale nevím kdo má účet Plíškové, Čecha, Horváta a dalších
Reagovat
FulnekUltras
A není to úplně jedno ???
Kdo chce fízlovat, ať si to užije. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
já jsem jen na FB, Ídnes a Tenisportálu na slovenské diskuze nelezu!!!!!!!
Reagovat
Cico93
A zoznam?
Ľudia pod tými účtami pišu presne to isté čo ty tu!
Reagovat
Frick
Už vám gratulovala sestra Karolína?

Ještě ne, asi je v letadle.
Reagovat
r176
Reagovat
EllNino
Lucka zejtra 2. zápas na "dvojce", tedy na stejném kurtu jako s Riske, po zápase Kyrgios Raonic, takže čas fakt nejde odhadnout, tam to muže bejt tiebreaková přestřelka na 5 setů nebo na 3 sety ...fakt zase před takovým zápasem hrát :)
Reagovat
tommr
tak hraje po nich nebo před nima? :)
Reagovat
EllNino
jo po nich hraje :D pardon
Reagovat
smazaný uživatel
já fakt nechápu proč nejdříve hrají muži, taková nuda
Reagovat
Fandina
velká gratulka, ale co se píše v článku, výsledek i statistiky, tak je to super. A samozřejmě mám velikánskou radost a moooooooooooooooooc držím palce dál. Petruško poooooooooojjjjjjď!!!!!!!!
Reagovat
Fandina
velká gratulka, neviděla jsem to, ale co se píše ... vypadlo mi neviděla jsem to, oprava
Reagovat
Rip.win
z toho si nic nedělej, že ty jsi něco neviděla.
Reagovat
Fandina
Mrzí mě to moc, ale bylo hrozné vedro, tak jsem den strávila s vnoučaty u vody.
Reagovat
Frick
na nudě?
Reagovat
Fandina
ne
Reagovat
Rip.win
To mě teda příliš nemrzí
Reagovat
smazaný uživatel
Docela mě překvapilo, že to Týně ještě nestačí na stovku. Loni Terezu R16 posunulo ze 170.místa do stovky, teď Kristýna musí uhrát totéž, aby tam poskočila ze 130.místa (a to pouze někam na 90.místo)...
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže Terka měla ještě body za kvaldu a byla v OF, Týna je zatím ve 3. kole. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Však já vím. Uhraje R16 jako Terka a půjde ze 134. na 90., Terka šla ze 170. na 99. A za kvaldu je 40 bodů, to už není taková darda. Nejspíš před rokem byly v žebříčku menší rozdíly...
Reagovat
tommr
za postup do třetího kola je jen 130 bodů - to na nějaký velký skoky v žebříčku prostě nestačí ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jasný, žebříček je spravedlivý...jen jsem prostě tak intuitivně myslel, že jí to bude stačit :-)
Reagovat
tommr
na to spadla příliš hluboko. Škoda, že jí nevyšlo FO a přípravný turnaje před Wimbledonem - mohla být v žebříčku podstatně výš ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale vzhledem k tomu, že do konce roku skoro nic neobhajuje, tak se do stovky snad ani nemůže nedostat...v nejhorším si odskočí na ITF někam do Bangladéše :-)
Reagovat
smazaný uživatel
S Niculescu má Kristýna zatím vyrovnanou H2H - protože spolu ještě nehrály :) Fakt nevím, co čekat. Kurz bych viděl tak 1,4-1,5 na Monicu.
Reagovat
tommr
bude to mít Kristýna hodně těžký, ale pořád je to lepší hrát s Niculescu než hrát s Halepovou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To jo. Ale v obou případech je základ stejný - držet servis, zůstat trpělivá a nenechat se otrávit :)
Reagovat
tommr
Niculescu toho ale nevrátí tolik jako Halepka a ani její útok není tak nebezpečnej. Pokud Kristýna udrží nervy na uzdě tak by mohla Niculescu přehrát - proti Halepový by jí nejspíš nestačil ani její nejlepší výkon ... :)
Reagovat
Frick
Člověk chtěl nějaký to příjmený překvapení - zvlášť po vypadnutí Báry nebo Káji - a ono přišlo. Na úplně poslední pokus.
Reagovat
EllNino
přesně tak :) a tohle mě těší hrozně moc :)
Reagovat
Frick
No a kdyby Týna dala u Rumunuku, tak případný OF by asi mohlo bejt velmi zajímavý, co?
Reagovat
EllNino
Plíšková Lisicki by bylo fajn :) ale to nemá Týna moc šanci
Reagovat
blixa
Liziky je občas psycho. Šance by byla.
Reagovat
Fandina
Sabine si na trávě hodně věří, obávám se, že psycho si už vybrala předloni tady ve finále a že teď už moc na trávě nepsychouší.
Reagovat
smazaný uživatel
Trumfnou Isnera s Mahutem?
Reagovat
smazaný uživatel
Nikdo je netrumfne ani za tisíc let. I ty nejdelší sety na GS končívaly tak 18-16, 20-18....70-68 je něco naprosto šíleného...
Reagovat
Frick
Ale je to rychlovka. 23 gemů za 65 minut...
Reagovat
blixa
Ale zatím si vedou zdatně kucí :D
Reagovat
EllNino
konec :D
Reagovat
blixa
Bída no. Ivo mi holt nechtěl podělat Fantasy :D
Reagovat
smazaný uživatel
No, tak jste zklamali ... Teda hlavně Dolgo no :D
Reagovat
Frick
Co je vlastně za rasu? 3/4 běloch?
Reagovat
smazaný uživatel
s Nadalem to má 2/0, to je úžasná bilance.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže s Nadalem to má 2-0 a celkově s bělochy 3-4? Hm, to je pro Rafu větší ostuda, než jsem myslel.
Reagovat
Frick
Ne fakt. Matka prý Němka, a prarodiče z otcovy strany jsou Britové. Což by svádělo k tomu, že jsou to spíše běloši.

Na druhou stranu - na 3/4 mi přijde až moc tmavý.

Ale třeba Lejla Abasová je taky dost tmavá a ani její otec nebyl čistý černoch (prý 1/2 černoch a 1/2 Arab, tedy snědý běloch)
Reagovat
Frick
http://hoopeduponline.com/wp-content/uploads/2009/12/gq_noah.jpg

No ale je fakt, že takovej Noah jr. je vlastně taky kvadron a ta africká čtvrtka je na něm hodně patrna... :o)
Reagovat
Chrenda
Velká gratulace. Jde místo Kláry do stovky, myslím že Niculescu by mohla dát. Já to říkal, že se probere. Za rok obě ségry v první desítce. Pěkná představa.
Reagovat
smazaný uživatel
ještě není ve stovce .. je tak kolem 110.místa
Reagovat
Chrenda
To vím, počítám, že prostoupí do osmifinále.
Reagovat
Chrenda
To vím, počítám, že prostoupí do osmifinále.
Reagovat
VlS
jupí, to je bomba, Světlana je cennej skalp a třetíkolo na Wimblasu po tý letošní bídě je sen. Tak ještě kolo do stovky.
Reagovat
smazaný uživatel
jaký bídě??
Reagovat
smazaný uživatel
jaký bídě??
Reagovat
sprchon
Je řeč o Týně, ne o Káje. ;) :D
Reagovat
Chrenda
Letos se naopak probírá z loňské bídy.
Reagovat
smazaný uživatel
přesně tak letos hraje Týna (až na poslední měsíc) hodně slušně
Reagovat
Frick
Kdyby hrála slušně tak neni v race na pomezí stovky, ale je v padesátce..
Reagovat
smazaný uživatel
Ve srovnání s loňským rokem určitě, ale jinak to zas taková sláva není - 77. v race, 7 prohraných zápasů z pozice kurzové favoritky a její 2 nejcennější letošní skalpy jsou až teď z Wimbledonu. Většinu bodů uhrála na slabě obsazených turnajích v Asii. Takže růžové brýle bych prozatím odložil.
Reagovat
VlS
A kde prosím? Ve školce a starobinci ITF? Kdyby hrála slušně, tak by nebyla kolem 150 před Wimblem.
Reagovat
sprchon
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/11262010_962066390481705_7864942948014533482_n.jpg?oh=00a623eea51cfc750e31960987c3e486&oe=5610FB77
Reagovat
blixa
Co je ??? :D Máš vítězný záchvat ??? :D :D
Reagovat
sprchon
Áno. :D
Reagovat
Frick
No proti dnešní soupeřce byla v tom ohledu jak chudá příbuzná.

Nicméně - kdoví jaký to jsou lajdáky :-D
Reagovat
blixa
Tak to hodně přeháníš ! Zase tak obdařená Svetlana není ;-)
Reagovat
Frick
Hele - zrovna při jednom prostřiju mi přišlo, že má Světlana výrazně větší poprsí než Týna, která není úplný prkno, jak známo.

Ale když to řikáš.

Hlavní je to, že Týna je pohledná štíhlá vysoká pohledná dáma a hezkými tvary.

A dneska navíc (konečně) ukázala, že je to i dobrá tenistka.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady zrovna moc ne. Lepší byl zpomalený záběr zblízka zepředu při servisu ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Další bude Monča Nicu a to už bude složité. Proti ní má dost hráček tendence se vyhazovat. A navíc je i dost nepříjemná a umí zatlačit z obou stran i od sítě. Jediná slabina je podání. Uvidíme :)
Reagovat
Frick
Já myslim, že do třetího kola GS není hráčka z konce TOP 50 vůbec špatný los...
Reagovat
smazaný uživatel
Monica patří výš. Letos neměla moc štěstí na losy. Ale její herní styl mluví sam za sebe. Los to není špatný, ale soupeřka zkrátka velmi nepříjemná. Pro Kristu rozhodně mnoho zkušeností.
Reagovat
sosna
Týna, velmi příjemný překvapení!
Týnko, máš na to, dej ještě jedno kolo!
Reagovat
mikimaus321
no čumím Karolíno
Reagovat
rib
asi nejvíc jak se tak rychle přeučila z pravačky na levačku, že :-)))???
Reagovat
blixa
Mlč !!! Musíme doufat, že na ten záskok nikdo nepřijde ;-)
Reagovat
COMEON
:D
Reagovat
Jan
Je to jak ve filmu Černý tulipán. Zraněný na tváři, ale brácha zaskočil, takže pokračoval :)
Reagovat
sprchon
Ty jo, velká paráda, velká gratulace! :)
Rozhodně největší překvapení dne...

První set byl strašnej od obou hráček, ve druhém si Světlana hrála svůj strašnej standart a Týna se výrazně zlepšila. Ve třetím se trošku zvedla i Světla a dalo se na to koukat. :D
Ale překvapilo mě hlavně, že to Týna dopodávala. :)

No a v dalším kole nepříjemná Niculescu, to bude horší...
Reagovat
tommr
papírově je sice Niculescu snadnější soupeřka než Kuzna, ale taky si myslím, že s její zvláštní hrou může mít Kristýna velký potíže ...
Reagovat
smazaný uživatel
Neuvěřitelné. Žádná známka nervozity. Excelentně dopodávané. Hezký výkon a plno krásných úderů. Překvapila mě i dobrá obrana.
Je ale nutno podotknout, že Světlana dost pomáhala.
Reagovat
Frick
Byla by to celkem p*del, kdyby Týna udělala do OF na GS dřív jak Kája :o)
Reagovat
smazaný uživatel
už teď je docela zajímavé, že došla na turnaji než její slavná sestra
Reagovat
Fandina
A proč. Týna má juniorský GS ve Wimbledonu, a také byla dřív ve stovce dospělých než Kája. Je to super, že dneska vyhrála. Nádhera!!!
Reagovat
EllNino
a není to vubec nereálný :D
Reagovat
smazaný uživatel
Snad se jí to povede - potřebují to obě. Kristýnu by to dostalo do stovky a Káje dodalo další motivaci :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ana Konjuh končí i ve ćtyřhře... :(
Reagovat
sprchon
Bohužel, ale dalo se to čekat...
Reagovat
smazaný uživatel
Super Týno, teď zastínila svoje dvojče a je to podbné tažení jako Terky loni
Reagovat
smazaný uživatel
No jen , aby ji to tak nezlomilo jako Terku myslím hraní na dalších turnajích.
Reagovat
smazaný uživatel
snad ne
Reagovat
Frick
No bylo by to symbolický, vzhledem k tomu R128...
Reagovat
smazaný uživatel
No, tak podobné to pro mě vůbec není :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ani trochu, Terka prošla ještě kvaldou :)
Reagovat
Frick
že do 3. kola postoupí z našich Kvitová, Šafářová a Plíšková.
Reagovat
Fandina
Přesně tak :-)
Reagovat
tommr
a vsadím se, že spousta fanoušků hlavně těch zahraničních vůbec nepostřehla nějakou změnu ... :)
Reagovat
sprchon
Jsou fanoušci a sváteční diváci... Fanoušci určitě poznají rozdíl. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já teda věřím tomu, že se v zahraničí najdou i novináři, kteří si budou chvíli lámat hlavu, jak je možné, že 11. hráčka světa je "unseeded" :D
Reagovat
Fandina
Já myslím, že ne. Když předloni Plíščata vyhrály debla v Linci, tak se všude psalo, že je to první pár dvojčat, kterému se to na WTA podařilo. Myslím, že se to moc dobře ví, mezi novináři, fanoušky a možná i jen tak náhodnými diváky, že existují tenisová dvojčata Plíškovic.
Reagovat
sprchon
Taky si myslím. ;)
Reagovat
tommr
to je sice pravda, ale ani těm co to vědí nemusí hned docvaknout, že dneska vyhrálo to horší dvojče. Málokdo asi čekal postup zrovna od Kristýny ...
Reagovat
Fandina
Na druhou stranu ale Týna je juniorskou GS vítězkou ve Wimbledonu a že se jí třeba v Asii daří na ITF v Asii víme také. Takže je dobře, že se jí tu podařilo postoupit dál než Kája. Ono je to také o tom, kdo koho dostane za soupeřku, jak se komu podaří na ní zahrát a vyhrávat. Pak se posunuje na žebříčku a druhá stojí. Jinak obě hrají dost podobně a tak je dobře, že se tohle Týně povedlo a bylo by super, kdyby se to opakovalo. Postupovala i dál. Když začínaly na okruhu, tak byla Týna trochu lepší, než Kája. Takže super od Týny. A samozřejmě je pravda, že se čekalo víc od Káji.
Reagovat
Fandina
že se jí třeba daří v Asii na ITF na trávě ... vypadlo mi poslední slovo.
Reagovat
smazaný uživatel
jaká, to už je vlastně jedno :D
Reagovat
Kozoroh
Čekalo se víc...
Reagovat
blixa
"SE" má kromě ručiček a nožiček i nějakou hlavičku, že něco čekalo ? :-o
Reagovat
smazaný uživatel
A v ruce raketu, která střílí jeden winner za druhým. :D
Reagovat
Frick
Tak jako "základ" se čekalo třetí kolo Kvitový, Šafářový a Plíškový, no...
Reagovat
smazaný uživatel
A jako "nadstavba" se (ještě před losem) čekalo QF ve složení Kvitová, Šafářová, Plíšková, Strýcová, Hradecká, Siniaková, Allertová, Smitková.
Reagovat
smazaný uživatel
Není každý den (rok) posvícení. A Londýn není Praha ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Týnouš!!!! Ale chyběl tam pořádenj úsměv, od ucha k uchu jako Racochejl, no nic, tak příště vyhrát znova a polepšit se!
Reagovat
sprchon
Souhlas. :D
Reagovat
Fandina
Gratulace Týně. Super levácké podání, občas hezky zarotuje míčkem a poslední game si to super odpodávala. A dobrý výkon a skalp Svetlany. Gratulace veliká!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Proti Niculescu držím palce. Pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Týýýnaaaa!!! Joooooo! :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Dopodávat! Pojď! :)
Reagovat
smazaný uživatel
to jsou nervy...;)))
Reagovat
sprchon
Týno, teď se ukáže, co jsi zač. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No a teď pojď Týnouši na returnu, neriskujme pak podávání do zápasu.
Reagovat
smazaný uživatel
Skvělé. Kristo jedemééé
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem psal, že 2. break se bude hodit. Tak teď ještě aby stačil :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad ten ztracený servis Týnou moc neotřásl.
Reagovat
smazaný uživatel
snad ne, jinak oba s Týnou skončíme v slzách.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky vás překvapila Kristýna jako mě?:)
Reagovat
smazaný uživatel
vydrž kamaráde
Reagovat
smazaný uživatel
já myslel v některých úderech:)
Reagovat
pockerface
A není tam místo ní Karolína? Třeba se holky vyměnily a nikdo to nepoznal :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nikdo neví:D
Reagovat
Chrenda
Vždyť Týna vyhrála Wimbledon v juniorské soutěži ne? Tak si asi vzpomněla jaké to bylo.
Reagovat
sprchon
Jo, to rozhodně... Ale začátek byl hroznej od obou. :D Světla vlastně hrozná celou dobu, možná právě teď se zvedá.
Reagovat
smazaný uživatel
podle mě se zvedla:(
Reagovat
smazaný uživatel
chtělo by to,aby jí Týna podkopla nohy:)
Reagovat
Fandina
Vypadá to dobře, vypadá to dobře. 4:1. Týna super pojď!!!
Reagovat
sprchon
Double break. :)
Reagovat
EllNino
Už tam zas straší Černošková :D
Reagovat
sosna
Nejsem na TV. Má někdo stream na Kristýnu? Můj nejede:-(
Reagovat
EllNino
http://live.realstreamunited.com/streaming/free-live-video-streaming-kuznetsova-kr-pliskova-court-1-tennis-wimbledon-2015-91226.html
Reagovat
sosna
díky, dobrý!
Reagovat
sprchon
http://www.sportingvideo.com/20150628/vv5590232878d003.97901235-1097972.html
Reagovat
Fandina
http://live.realstreamunited.com/static/freepopups/3004181957387900.html
Reagovat
smazaný uživatel
Servis má Kristýna dobrý, u její hlavy si tak jistý nejsem, takže by to pro jistotu chtělo ještě jeden break.
Reagovat
sprchon
Neboj, Světla si s ní teď vůbec neví rady. Týna je v laufu a vrátí úplně všechno. :) Jsem zvědav, jak dlouho to vydrží...
Reagovat
smazaný uživatel
Ten return na BB byl skvělý
Reagovat
smazaný uživatel
Ten return na BB byl skvělý
Reagovat
George_Renel
Jestli se holky nevyměnily :-)))
Reagovat
Fandina
Já také pořád vidím Káju :-)
Reagovat
blixa
Ve skutečnosti uměj hrát oběma rukama a tetování jsou jen nálepky :D
Reagovat
Fandina
:-)))))))))))
Reagovat
sprchon
To se hodí, no... :D
Reagovat
sprchon
Super, Týno!! :) Pojď!
Reagovat
sprchon
A break na úvod třetího.
Reagovat
smazaný uživatel
Snad to dotáhne. Ze stovky vypadla především tím, že prohrávala zápasy, kde vedla 1-0 na sety. Bylo by stylové se tam vrátit tím, že naopak zvládne zápasy obracet :) I když ani dnešní výhra by jí ještě netačila (byla by cca 110.).
Reagovat
smazaný uživatel
jupíííí.
Týna má set:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nádhera, nemám slov. :) Tak nepovolit
Reagovat
smazaný uživatel
Že by Týna uhrála set? Kájo, koukej se, jak se to hraje na trávě :)
Reagovat
smazaný uživatel
A teď to přijde. Dopodávaat set
Reagovat
smazaný uživatel
mě překvapuje. Krásně brání, hraje pestře a ty levácké čopy jsou úžasné. :) Ale moc by neměla Světlu nechat hrát dlouhou výměnu, ale Světla dnes docela kazí. Snad brejk Kirasta udrži :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď Týno
Reagovat
sprchon
Hmmm, teď paráda. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Fandíš Slovákům jen v tenise, nebo i ve fotbale? Protože tam se to taky dnes vyvíjí zajímavě :-)
Reagovat
smazaný uživatel
já nefadím slovákům nikde a nikdy
Reagovat
sprchon
A co třeba zápas Schmiedlová vs Halep? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo by super, kdyby na něj došlo za rok ve finále RG :)
Reagovat
smazaný uživatel
A já jsem tě chtěl potěšit, že Slovan Bratislava vede v poločase 5:0...
Reagovat
COMEON
pekne pekne :) POJD!
Reagovat
sprchon
Teď ale hraje slušně... Asi to z ní opadlo a bojuje. :) Opět break.
Reagovat
Fandina
s Cornet Krunic 6:1 6:4 gratulka. Viděla jsem jen konec a Andrejka pěkně na síti a Lucka pěkně od základní čáry. Super a gratulace veliká. Jen tak dál háčkované holky. Pojď!!!
Reagovat
sprchon
Super, gratulace! :)
Reagovat
Jan
Háčkované holky je pěkné pojmenování :)
Reagovat
smazaný uživatel
kuzněcka má nechutný štěstí
Reagovat
Jan
Jestli to tu ještě nikdo nedal:

http://www.super.cz/362634-tohle-luxusni-telicko-je-volne-jedne-z-nejkrasnejsich-ceskych-sportovkyn-se-rozpadlo-manzelstvi.html
Reagovat
smazaný uživatel
Té Kuznetsové se na jednu stranu nedaří , ale na druhou stranu má štěstí při těch uderech z nižší rotací
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhovor s Petrou:

http://isport.blesk.cz/clanek/tenis-wimbledon/240730/takhle-jsem-jeste-zadny-grandslam-nezacala-nadchla-vyhra-kvitovou.html

Loni to bylo o tom, kdo sebere Petře servis. Letos zatím soupeřky "soutěží" v tom, která jí sebere víc bodů při podání Petry. Zatím vede Nara se 6 ... :D
Reagovat
sprchon
Zatím hezké statistiky. :D :)
Reagovat
Fandina
To samozřejmě zní moc pěkně a nadějně a vůbec. Jen tak dál Petruško. Pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
sakra Týno :(
Reagovat
smazaný uživatel
aj to je škoda
Reagovat
lars
podavala proti slunci a nema ksilt
Reagovat
smazaný uživatel
Krista hezky :) Překvapuje mě
Reagovat
EllNino
Skvěle Týna ! :) nemužu si pomoct, ale ten forehand by měla při větší píli daleko lepší než Kája :) ...celkově ty údery se mi prostě líbí víc
Reagovat
smazaný uživatel
levačka je levačka :)
Reagovat
COMEON
presne tak :) :D to som chcel napisať :)
Reagovat
sprchon
Jo, když už se jednou povedou, tak se na to hezky dívá. :D
Reagovat
EllNino
přesně ta levá ruka prostě :)
Reagovat
sprchon
Pravda... Nenapadá mě žádná současná levačka, která by se mi nelíbila. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lefties are the best! :D
Reagovat
COMEON
mne sa pačia všetky až na Kerber
Reagovat
sprchon
Angie je jedna z mých nejoblíbenějších celkově. ;)
Reagovat
mahycek
Ať už to Rosol ukončí, nebo Plíšková, protože přestali vysílat Nadal- Brawn. Už mě to s.re do..dele !!
Reagovat
smazaný uživatel
Češi mají přednost
Reagovat
COMEON
žiadne komentáre , všetci pozerajú na Nove na Kristynu :D :D
Reagovat
EllNino
přesně tak :D už jsem jí tak dlouho neviděl :D
Reagovat
COMEON
ja tiež nie :D Kristynu som videl hrať možno len 3-4x ale držím jej palce aby zlepšila svoju hru a dostala sa vyššie :)
Reagovat
smazaný uživatel
ten return Týno ten return :/
Reagovat
Patri.k
Snaží se hodně riskovat, ale vůbec ji to nejde no
Reagovat
sprchon
Nemá náhradní raketu nebo co? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace :)
Reagovat
Patri.k
Kristýna hraje tragicky
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda Týno
Reagovat
Frick
Jdi se bodnout s Rafou!
Reagovat
COMEON
po skončeni gemu uvidiš Kristynu :D počkaj si :D
Reagovat
EllNino
ale není o co stát, to radši ten Rafa :)
Reagovat
Patri.k
Rafa je 10 hráč světa, žádná hvězda, na to aby ho museli za každou cenu cpát do televize :D
Reagovat
smazaný uživatel
TV ho.vna jsou zloději, nejhorší TV na světě
Reagovat
smazaný uživatel
No oni ho dnes ukazují , protože dnes také vyletí . Tedy aspon doufám :)
Reagovat
smazaný uživatel
no ale teď skvěle Týna
Reagovat
smazaný uživatel
JJ , ale ten její return je příšerný .
Reagovat
smazaný uživatel
bohužel, teď to chtělo využít BB
Reagovat
George_Renel
Stream na Kristýnu?
Reagovat
EllNino
http://live.realstreamunited.com/streaming/free-live-video-streaming-kuznetsova-kr-pliskova-court-1-tennis-wimbledon-2015-91226.html
Reagovat
George_Renel
Díky :-)
Reagovat
sprchon
http://www.sportingvideo.com/20150628/vv5590232878d003.97901235-1097972.html

Možná bude lepší. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Týna nemá mezihru, vyhodí úplně vše
Reagovat
EllNino
proto je tam, kde je :)
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně kvůli servisu je tam kde je
Reagovat
smazaný uživatel
Hraje vážně jako hráčka mimo TOP 100 , myslel jsem si , že nevzládá jen klíčové momenty , ale ona ta její hra je hrozná ve více směrech
Reagovat
EllNino
spíš je zatim hodně nervozní bych řekl, Denisa se pak taky rozehrála :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď Monico
Reagovat
smazaný uživatel
nechcu si stezovat ale zlaty eurosport s tim vysilanim
Reagovat
dadaft
Niculescu - Čepelová
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, tohle vypadá na skvělý zápas, který by si rozhodně zasloužil větší kurt, víc kamer a dynamického režiséra s citem pro věc. ))
Reagovat
EllNino
bohužel ...:( :)
Reagovat
dadaft
no, v závěru setu tam Jana nadělala dost chyb, abych to nepřechválil,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ale dívat se na plastikového, univerzálně omývatelného Berdycha, tak to je Niculescu hotová královna kreativity a oáza na poušti.

((( davaj Jana )))
Reagovat
dadaft
ovšem ten kdo obsluhuje v tomto zápase ukazatel skóre je na šrot --- trefí se tak jednou ze tří pokusů. ))
Reagovat
Jabadu
Ale holky říkaly, že punk je jinde.
Reagovat
blixa
ale holky říkaly, "to snad není možnýýý" ...
Reagovat
slacker
Kluci rikali ze uz jednu holku mam
Reagovat
dadaft
tak dneska teda nic moc.
ráno pět zápasů najednou a pak jsem viděl závěr Petry a pár gemů z dalších zápasů,,,,,,,,,,,,,, a je skoro po všem pokud jde o ženský tenis. ((

Petra zdá se opět bez problémů, ale první soupeřka, která se s ní může měřit, přijde ovšem až ve 3K, tak uvidíme.

Elina dopadla jak hrála. ((
může těšit, že to nevzdala, ale buď musí přidat winnery, nebo ubrat chyby.

***********
3K už přinese skutečně těžkotonážní mače, jak je teď u žen zvykem. )))))))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Niculescu hraje parádně, ty čopy jsou na trávě velmi účinné a dnes to ukazuje
Reagovat
smazaný uživatel
a výborná na síťi :)
Reagovat
dadaft
vypadá to na parádní tenis plný pohybu.
Reagovat
FulnekUltras
a to je moc dobře, když genius loci blahodárně působí. Pokud Bumbrlíčkovi v takřka domácím prostředí AEC funguje servis i return a nepřehání to s nevynucenými chybami, je radost se na to dívat, a i letos se opět mohou dít velké věci...

Pojď si za tím Peti a rubej dál !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Jabadu
Zrozena pro Wimbledon. :-)
Reagovat
FulnekUltras
V sobotu používám pouze mýdlo s jelenem... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
skvělý příspěvek! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Všichni maraton čekali,
leckdo věštil i senzaci.
Zatím však Nico zoufalý
s bídou kanáry odvrací.

:-)
Reagovat
Frick
https://pbs.twimg.com/media/CI62PmnWUAAJcX-.jpg

V čem se vlastní chodí do tý ledový vany? Plavky? Nic? Nějaký speciální oděv?
Reagovat
EllNino
plavky nebo nic :)
Reagovat
Frick
Hm. Sytdlivka.
Reagovat
Jiri
ma letos dobre vysledky, ale pro me zatim neni hracka, ktera by si drzela trvalejsi top formu a ani ten lonsky prekvapivy vysledek mi nepresvedcil, ze by neco takoveho mohla zopakovat.
Reagovat
FulnekUltras
V sobotu 11.7.2015 pod balkónem na vnější straně wimbledonského centrkurtu ;)
Reagovat
blixa
Vzhledem k tomu, že do té místnosti lezou nějací joudové s foťáky (těch fotek už bylo víc), tak to budou asi plavky.
Reagovat
smazaný uživatel
Holky se vyfotí navzájem. ;)
Reagovat
Jiri
sve souperky vysledkove dost "ztrapnuje", coz jsem rozhodne necekal, vzhledem k probihajici sezone. Celkove je zatim turnaj bez vyrazneho prekvapeni, tak uvidime, co nabidnou dalsi kola.
Reagovat
Frick
Výpadek 3. hráčky race a loňské semifinalistky v 1. kole není překvapení?
Reagovat
Jabadu
Tonda Blaník: "Jak hrála Petra, Žížalo?"
Žížala: "Opět ve dvou a s kanárem. To je teď takovej trend."
Tonda Blaník: "Mi neříkej, že nejseš teplej ...". :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, Tonda, to je machr :-))
Reagovat
EllNino
Maria - Duan ....velká obrana proti velkýmu utoku, zatim nerozhodně 7:7 :))
Reagovat
EllNino
hmmm ...tak Tatiana uslajzovala čínskou věž :D
Reagovat
smazaný uživatel
výborně, takový tréninček, více chyb, ale postup. Tak s chutí do třetího, tam to zas vypadá na Jankovič. Což bude tvrdší chlebíček.
Reagovat
FulnekUltras
Ono to pude... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
a né, že né (pro fanoušky J. Bosáka)
Reagovat
smazaný uživatel
Který blb psal komentář k zápasu Allertové? Zvláště o tom tie - breaku! Od stavu 1:5 ve 2. setu byla All. lepší a kdyby neudělala ty dva kiksy v t-b, měla velkou šanci 3. set vyhrát!
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže ona ty dva kiksy udělala a o tom to je. Takhle můžeš rozebrat v podstatě každý její zápas a kdyby neudělala tehdy a tehdy chybu, tak by mohla být i světová jednička. A jak vůbec víš jak by dopadl třetí set?
Reagovat
smazaný uživatel
Psal jsem, že měla velkou šanci ho vyhrát, ne že by ho určitě vyhrála. Měla po tom otočení navrch. Woz. byla docela rozhozená z tohoto obratu.
Reagovat
Frick
si tuhle ošklivou fotku Denča nezasloužila...
Reagovat
Enterprise
Třeba chce autor článku Denisu motivovat, aby raději vyhrávala :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist