Kvitové se povedla odveta proti Kumkhumové, Kristýna Plíšková vyřadila Stosurovou

18. 1. 2016, 02:35
Aktuality 458
Očekávanou výhru české favoritky a překvapivý postup její krajanky přinesl první den Australian Open. Petra Kvitová vstoupila do grandslamového turnaje jednoznačnou výhrou nad Thajkou Kumkhumovou, které tak oplatila porážku z roku 2014. Program dne uzavřel souboj Samanthy Stosurové s Kristýnou Plíškovou, která před zaplněným hledištěm na centrkurtu vyřadila domácí tenistku.
Petra Kvitová

Petra Kvitová v úvodu sezony laborovala se střevní virózou a před Australian Open nedohrála jediný zápas. Do úvodního grandslamu navíc vstupovala duelem proti soupeřce, na kterou neměla dobré vzpomínky. V Melbourne ale zkoušku v obrovském vedru zvládla na jedničku. 

Pětadvacetiletá Češka v zahajovacím utkání v Rod Laver Areně nedala šanci kvalifikantce Luksice Kumkhumové, se kterou předloni v Melbourne první kolo naopak nezvládla. Tentokrát ale měla duel pod kontrolou. I když se Kvitová dopustila 18 nevynucených chyb, zahrála také stejné množství vítězných úderů. O čtyři roky mladší Thajka držela krok pouze do stavu 3-3; od té chvíle česká tenistka získala devět z deseti gamů a po 80 minutách zvítězila snadno 6-3 6-1.

"Jsem moc spokojená se svou dnešní hrou, s tím jak jsem zvládla nervy a vše ostatní. Mojí přípravu zkomplikoval žaludeční vir a zhubla jsem. Musela jsem osm nebo devět dní dost často chodit na záchod. Teď se cítím mnohem lépe," řekla po utkání Kvitová, která v Melbourne obhajuje třetí kolo.

Zatímco turnajová šestka dnešní program na centrkurtu zahajovala, Kristýna Plíšková šla na dvorec v aréně Roda Lavera jako poslední. Na rozdíl od své krajanky byla česká kvalifikantka v utkání se Samanthou Stosurovou outsiderkou; papírové předpoklady se ale nepotvrdily a 114. hráčka světa postoupila dokonce ve dvou setech.

Kristýna Plíšková (© Ben Solomon)Plíšková šla proti Australance jako první do vedení, a i když Stosurová srovnala, česká hráčka jí sebrala podání znovu a náskok už v úvodní sadě bez větších problémů ubránila. Podobně se vyvíjel i druhý set, ve kterém 27. tenistka pořadí WTA rychle zareagovala na brejk, aby poté znovu ztratila servis a za stavu 3-5 byla na pokraji vyřazení. Stosurová ještě dokázala zápas zdramatizovat: otočila na 6-5 a po nevynucených chybách Plíškové měla dokonce dva setboly. Česká tenistka však oba odvrátila, esem poslala sadu do tie-breaku a v něm byla za stavu 6-4 krůček od postupu do druhého kola.

Kristýna Plíšková, která podle svých slov měla od druhého gamu potíže s nohou a utkání dohrávala se zavázaným pravým stehnem, první dva mečboly promarnila. Za stavu 6-6 ale její soupeřka při pokusu o kraťas poslala míč do sítě a Plíšková vzápětí svým 10. esem zápas ukončila.

"Od druhého gamu mě trápilo zranění. Jsem ráda, že jsem vydržela do konce a vyhrála ve dvou setech, ve třetím by to asi bylo horší a horší," řekla Plíšková pro iDnes a Radiožurnál v Melbourne a dodala: "Dost to bolí. V úterý si asi dám volno, abych ve středu byla co nejvíc připravená. Ráda bych tu udělala ještě pár kol."

"Jsem nadšená a nevím, co říct. Je to největší zápas mé kariéry," řekla na kurtu svěřenkyně trenéra Iva Mináře, která si v Melbourne zahraje druhé kolo podruhé v kariéře - před třemi lety to dokázala při první účasti v hlavní soutěži. Vyrovnat své grandslamové maximum z loňského Wimbledonu a postoupit do třetího kola se pokusí ve středu, kdy bude hrát s finalistkou ze Sydney Monikou Puigovou.

Plíškové se nyní hraje lépe i proto, že na radu manažera i trenéra má novou raketu. "Z té staré to tolik neletělo. Hodně jsem se s ní nadřela. Ta nová je rychlejší, sedí mi, nedám na ni dopustit," pochvaluje si a doufá, že se brzy usadí v elitní stovce. "Mám potenciál být o hodně výš. Záleží na hlavě. Podobné zápasy mě můžou nakopnout."

Petra Kvitová si o třetí kolo zahraje s Darjou Gavrilovovou, s níž jediný vzájemný duel loni v září ve Wuhanu vyhrála po třísetovém boji. Proti jednadvacetiletá rodačce z Moskvy, která teprve před necelým čtvrt rokem získala australské občanství, se může pomstít za vyřazení krajanky Lucie Hradecké. Ta dnes v duelu s Gavrilovovou doplatila na neproměňování brejkbolů. V zápase si jich vypracovala celkem deset v pěti různých gamech, ale využít nedokázala ani jeden z nich. Hradecká, jež loni vyřadila Anu Ivanovičovou a zahrála si poprvé třetí kolo na grandslamovém turnaji,  prohrála 6-7 4-6 a v Melbourne poprvé od roku 2011 nezvládla svůj úvodní zápas.

Už na čtvrtém grandslamu po sobě skončila v úvodním kole Klára Koukalová. Dnes nestačila na americkou kvalifikantku Nicole Gibbsovou, které podlehla 2-6 6-2 1-6.

Dalších pět Češek - Karolína Plíšková, Barbora Strýcová, Denisa Allertová, Kateřina Siniaková a Petra Cetkovská - vstoupí do úvodního grandslamu sezony až v úterý.

Výsledky - Australian Open - ženy (tvrdý povrch):
Dvouhra - 1. kolo:
Kvitová (6-ČR) - Kumkhumová (Thaj.) 6:3, 6:1
Kristýna Plíšková (ČR) - Stosurová (25-Austr.) 6:4, 7:6 (8:6)
Gavrilovová (Austr.) - Hradecká (ČR) 7:6 (7:3), 6:4
Gibbsová (USA) - Koukalová (ČR) 6:2, 2:6, 6:1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

458
Přidat komentář
smazaný uživatel
E1

01:00
A. Kontaveitová (EST) vs G. Muguruzaová (ESP) [3]
A. Zverev (RUS) vs A. Murray (GBR) [2]
R. Nadal (ESP) [5] vs F. Verdasco (ESP)
D. Ferrer (ESP) [8] vs P. Gojowczyk (GER)
GAME SET AND MATS EXTRA
J. Duckworth (AUS) vs L. Hewitt (AUS)
D. Tursunov (RUS) vs S. Wawrinka (CHE) [4]
GAME SET AND MATS

E2

01:00
G. Müller (LUX) vs F. Fognini (ITA) [20]
V. Williamsová (USA) [8] vs J. Kontaová (GBR)
úvod R. Nadal (ESP) [5] vs F. Verdasco (ESP)
J. Janowicz (POL) vs J. Isner (USA) [10]
B. Tomic (AUS) [16] vs D. Istomin (UZB)
V. Azarenková (BLR) [14] vs A. Uytvancková (BEL)
Reagovat
tommr
takže se zase nikdo z našich neobjeví v televizi ... :(
Reagovat
freeteepek
Zaplať si eurosportplayer. Já jsem tam dnes viděl Kristýnu.
Reagovat
tommr
proč si ale ještě předplácet Eurosportplayer když už mám předplacenej Eurosport? To se na naše radši podívám na streamu ...
Reagovat
freeteepek
Jak myslíš. Ten eurosportplayer není drahý. Na měsíc.
Reagovat
mahycek
To je dobře Madmaxi, že to píšeš, koho na kterém Eurosportu budou dávat. Protože oproti rokům minulých v 01.00 hod, jak začínají přenosy na obou kanálech Eurosport 1 a Eur. 2, mají grafiku, která není stejná, jako pořadí zápasu z časového harmonogramu na webu A.Open. Zkrátka pořadí zápasů mají zpřeházené. Ani komentátoři nevědí dopředu na kterém kanále koho budou dávat. Díky a pokud to budeš vědět, tak to sem napiš. Nebo, kde to hledáš? Dík, Mahyček.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to normálně na stránkách ES:

http://tv.eurosport.cz/
Reagovat
mahycek
Madmaxi díky za informaci, na jakém Eurosportu mají vysílat zápasy, protože oproti minulým rokům, v 01.00 ,jak začínají přenosy, dávají grafiku zápasů, které neodpovídají oficiálnímu časovému harmonogramu z ofic. webu A. Open. Zkrátka to mají přeházené. Ani komentátoři neřeknou, koho na kterém Eurosportu budou dávat. Ptám se, kde tu informaci bereš? Nebo jí tam dávej vždy, před dalším hracím dnem. Dík. Zeptám se také komentátorů, jestli můžou ovlivnit tu grafiku.
Reagovat
Pavlis
Pokud sledujete zápasy živě na http://videostream.dn.ua/ , tak když si necháte po skončení zápasu otevřenu záložku v prohlížeči a máte tam stále nakliknutý ten konkrétní zápas, (někde jsou tam uvedena jména hráček), můžete si celý zápas zopakovat kliknutím na ikonu té šipky (vrátit na začátek). Zkusím si u druhého hracího dne otevřít více zápasů. Mně tam takto zůstal ten zápas se Sloane Stephens. Tohohle jsem si ale všiml už loni.
Reagovat
freeteepek
Jak to funguje? Jsou tam nějaký ukr. kecy. jinak nic.
Reagovat
sprchon
Musíš použít přímo tenhle odkaz. ;)

http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx1ZnpofGF6aG9hdnBn&c=en&i=eWlxYXJjcGd0Yg%E2%84%96f%E2%84%96f&hc_l
Reagovat
freeteepek
Zrovna tam nic neběží. Match finished.
Reagovat
EllNino
jsou tam všechny zápasy postraně :)
Reagovat
Frick
Vyhrála dnes ve dvou TB. Pokud asi ale myslíte, že to byl zápas, kde byly hráčky suverénní na servisu (nebo téměř), tak to je mejlka. Na obou stranách kurtu 5 brejků...

Ve třetím kole kvaldy se utká s o rok starší domácí hráčkou, co byla sotva v TOP 1000....

Pokud vyhraje, tak by se mohla utkat s Nicole.
Reagovat
miledus
Teď na ES 2 opakujou Berdycha, ale komentář je k SERENĚ - vtipné
Reagovat
Frick
Měla by aspoň začít s tim, že si vzkazy na FB bude psát sama nebo ty, co píše manažerka, budou jasně označený
Reagovat
smazaný uživatel
Co říkáte na outfit Viky? :) https://www.instagram.com/p/BAiLKPJOYa2/

- za mě super :)
Reagovat
blixa
Takhle "bez obsahu" to ujde ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Je nějaký záznam jejího zápasu proti Sam?

Předem díky :)
Reagovat
smazaný uživatel
hledal jsem na youtube a nic
Reagovat
smazaný uživatel
asi byli všichni stejně jako naše média šokováni tou senzační výhrou :D
Reagovat
smazaný uživatel
hledal jsem i mimo youtube a nic
Reagovat
vrabejka
Na stránkách AO je aspoň highlights zápasů :)
Reagovat
freeteepek
Na eurosportplayeru se to dalo sledovat. Ale záznam tam nedali. Jsou to paka.
Reagovat
Fandina
Rok a půl starý rozhovor s Petrou Kvitovou. Obsahuje hodně informací a je i milý.
http://prehravac.rozhlas.cz/audio/3171603/embedded/dark
Reagovat
misa
Fandinko, úžasné! Můžu sem dát nějaký pět let starý rozhovor s Petrou?
Reagovat
Fandina
Tenhle rozhovor je hodně dobrý. Proto sem ho sem dala. Chápeš?
Reagovat
misa
Tady třeba chat s Petrou z 12. 7. 2010. Určitě zajímavé povídání, třeba otázka, jestli nosí kalhotky nebo tanga, je jak od Fricka :) A pak že prý má nudné rozhovory... záleží taky na otázkách.

http://sport.idnes.cz/ptejte-se-wimbledonske-semifinalistky-petry-kvitove-pd5-/odpovedi.aspx?t=kvitova3
Reagovat
Fandina
Rozhovor jsem sem dávala především proto, že je to audio. To je samozřejmě vždycky lepší, než jakékoli přepisy. A jinak není problém sem dát jakýkoli rozhovor, stačí si ho vyhledat na webu. Tenhle s Petrou sem sem dávala proto, že je plný informací.
Reagovat
misa
Nejlepší rozhovory jsou ty video, tam je obraz i zvuk.
Reagovat
Fandina
To samozřejmě.
Reagovat
Frick
Na to by si inteligentní člověk, jsa si vědom tehdejších Petřiných proporcích, snad ani nemohl ptát. Takže ne.
Reagovat
Frick
Koukám, že z Hradu vysíláno. Trochu jsem čekal, že se nadhodí i to tehdejší třaskavé téma.

Upřímně - až nyní si uvědomuju, jak tehdy Miloš neuvěřitelně selhal. Lidsky, politicky.

Zrovna včera v BleskTV velebil EET, jak to zamezí daňový únikum atp.

Já to beru, je to jeho názor. Je to levicový politik u kterého se dá čekat ne zrovna velké množství liberálnosti v daňových věcech.

Pak ale bohužel do Petry měl tehdy zajet. Omluvou snad jen to, že nevěděl přesně souvislosti.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli tady někdo pravidelně selhává, minimálně lidsky, jestli i politicky, to nevím, tak ty. Miloš tehdy ani jindy neměl jediný důvod do Petry zajíždět.
Reagovat
Frick
Kdyby byl představitelem nějakého vysoce liberálního proudu (á-la Mach nebo odtud Blixa), tak ne.

Pokud ale je příznivcem přísné daňové politky, tak pro něj musí být daňový ráj (téměř) sprosté slovo. Pokud se takto nevyslovil z důvodu obavy o svou popularitu, tak je to zbabělost.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prdlačky. Proč se vyjadřuješ k něčemu, čemu nerozumíš?
Reagovat
Frick
Ok, tak mi to vysvětli, v čem tomu nerozumim.

Moje základní permisa:

"Člověk, jenž je zastáncem přísného vybírání daní, musí být i proti fiktivnímu rezidentství v daňovém ráji."

Oprav mne!
Reagovat
blixa
To se hluboce mýlíš, v případě Zemana se to vůbec nevylučuje. Tam tyto třaskavé směsi tvoří dokonalou konzistenci :D
Reagovat
smazaný uživatel
Člověk, jenž je pro přísné vybírání daní, je pro to, aby byly správné daně vyměřovány a vybírány od daňových rezidentů na území ČR.
Reagovat
Frick
A také řešit, zda se nějaký občan ČR nevyvazuje z daňové povinnosti neprávem. Ať už z pohledu zákona nebo "jen" dobrých mravů.
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, kdy ty už konečně pochopíš, že v případě Petry a spol. (tak mě napadá, když říkáš, že se měl o Petru otřít, neměl se takhle náhodou otřít i o Lucku?) nejde o nic, co by bylo v jakémkoliv rozporu s právem nebo morálkou?
Reagovat
VlS
O koho by se měl otřít přímo z úřední povinnosti je jeho pan kancléř. Jinak ať si zametá před svým prahem a udělá líp. Ty Fricku, a co si myslíš o loňský úrodě brambor:
a) u nás
b) v Rusku
c) v USA
d) na Špicberkách?
To totiž ještě nevím, co si myslíš o daních ví už úplně všichni aspoň 15x
Reagovat
Frick
Ok, tak si to nečti.
Reagovat
EllNino
ok, tak nebuď pičus Petře Šulaji ...:)
Reagovat
FulnekUltras
a to si pořád většinově stojím za tím, že "dědictví komunismu" je jen prázdná floskule... ;o
Reagovat
blixa
Dědictví komunizmu je tvoje myšlení ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Jak ho pro sebe označíš, je čistě na tobě. Mě by zase třeba nikdy nenapadlo tady někoho jmenovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Sice to není na mě, ale myslím, že na Špicberkách ta úroda bude dost na h*vno. Na ty ostatní bych se musel mrknout podrobněji.
Reagovat
Frick
Petra byla na Hradě, Lucka ne.

Iqe, to je tvůj názor, můj názor je jiný.

Pokud má někdo rezidenci v Monaku, tak tam má žít. Jako to dělá Novak či Caroline.

A pokud jde o Lucku, tak bohužel v jejím těžkém životním období se ukazuje, kde je "doma". A s tím prostě problém mám.
Reagovat
smazaný uživatel
Snad nevěříš tomu, že tam fakt žijou :-))
Reagovat
Frick
Takže si myslíš, že Djoker žije v Srbku a Caroline v Dánsku?
Reagovat
blixa
Tenista během kariéry "žije" na okruhu. O tom kde skutečně žije se dá mluvit až po skončení kariéry.
Reagovat
Frick
Jsem si vědom, že to je nelehké určit, ale většinou to nemožné není.

A naše hráčky celkem na sebe práskají, že domů se do Monaka zkrátka nevrací.

U koho jsem na vážkách, je Berdych. U něj bych si to Monako představit dokázal.

Štěpec asi Florida. Kdyby jí měl napsanou jako Maruška Bouzková, tak nou problem.
Reagovat
blixa
To jsou všechno jen zastávky, ne "život".
Reagovat
Frick
Ok. V tom případě ať je to podle občanství.
Reagovat
smazaný uživatel
Důvod?
Reagovat
blixa
Nejde. Nebudu ti vysvětlovat proč, protože už se to tu 1000x probralo. Jen ty si potřebuješ stále dupat nožičkou a mlít si svůj kafemlejnek.
Reagovat
Frick
Mne se to jeví logicky. Pokud žije tenista natolik cikánskym životem, že jeho trvalé sídlo nelze nijak bezpečně určit (a tím nemyslim, že má v Monaku jakousi jmenovku na zvonku), tak by mělo rozhodovat občanství.

resp - pokud chceš danit jinde, tak předlož jasné důkazy dostatečného "přilknutí" k zemi, kde má být tvá daňová rezidentura. V opačném případě daníš v ČR.
Reagovat
George_Renel
Už máš zase ta nutkání všem sdělovat co bys TY. Jdi do háje. Hraje se Grand Slam, věnuj se tenisu.
Reagovat
Fandina
Je úplně jedno, kde má člověk místo pro zdanění a kde ve skutečnosti žije. Musí splnit zákonné podmínky. Ale domov může mít tam, kde se dobře cítí ne tam, kde to má napsáno v papírech.
Reagovat
Fandina
Mým domovem je a asi vždycky bude to, kde jsem prožila své dětství, kde jsem žila s rodiči, dům, zahrada, příroda. Tam se ráda vracím celý život, to je můj domov, tam je mi nejlépe i když tam už čtyřicet let nemám trvalé bydliště.
Reagovat
blixa
Je fascinující, že křivej zmetek jako ty má drzost mluvit o "dobrých mravech" !
Reagovat
blixa
No, jak tak volně sleduju politickou kariéru tohodle dinosaura, tak nemám pocit že má vůbec nějaký politický názor. (až na drobnosti pochopitelně). Vždycky surfoval na vlně politické popularity a snažil se kopírovat její vrcholky. Samozřejmě že vždy se to nedaří, ale ta snaha je velmi upřímná ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Mladí "nástupci" z postČSSMD ho ovšem ještě daleko předčili, zvláště pak v přizdisráčství...
Reagovat
misa
Můžu být kritický k českým lékařům? :)

Petra... loni v březnu si vzala volno, cítila se úplně vyčerpaná, pak se vrátila a na tréninku v červenci zkolabovala. Až poté se zjistilo, že prodělala mononukleózu.
Lucka ... v září v nemocnici s bakteriální infekcí, poté ve velkém zápřahu s problémy na Fed Cupu, nyní její trenér řekl "Teď už ale konečně víme, že prodělala revmatickou horečku". To se zjistilo teprve nedávno??? Na internetu jde dohledat, že tahle nemoc vzniká jako následek neléčené nebo špatně léčené angíny.

Nepřijde mi to, jako nějaké vzácné nemoci z vysoce specializovaných lékařských učebnic. Nevím, jak to mají zahraniční tenisoví rezidenti s placením zdravotní péče, jestli si musí vše hradit sami nebo jim to platí Prostějov. Ale mám pocit, že u obou se mnohé zanedbalo.
Reagovat
smazaný uživatel
Vítej v českém zdravotnictví
Reagovat
smazaný uživatel
České zdravotnictví je jedno z nejlépe hodnocených na světě.
Reagovat
Fandina
Faktem je, že ke Kolářovi jezdil, létal i Nole. V něčem je zdravotnictví dobré, ale tohle je opravdu pech s holkama. Jednou tu někdo psal, že vrcholový sportovec je mucholapka na zdravotní problémy a vlastně ani není divu, když hlavně a především se jedná o práci s tělem, tělesný výkon a tělo je zatěžováno. Není potom divu, že jsou na všechno náchylnější. A tyhle zdravotní potíže je potom také brzdí. Když píšeš knihu, tak ti tak nevadí, že máš zlomenou nohu, ale sportovat s tím nemůžeš.
Reagovat
vendulkabendulka
Jenomže takových Kolářů je v republice pět.
A pak jsou tady zástupy bezejmenných instalatérů s titulem MuDr ;)
Reagovat
PetaM
Jsou i běžnější nemoci, které lékaři nejsou schnopni poznat ...
Reagovat
aligo
Třeba rýmu...
Reagovat
Fandina
Já jsem to tu už psala, moje dcera měla mononukleozu a hodně dlouho trvalo, než se na to přišlo. Takže bohužel, některé nemoci hned nepoznáš.
Reagovat
smazaný uživatel
Ono se zpětně snadno říká, že se na to mělo přijít dřív

Jenže - u Petry je to spíš tak, že to podcenila sama, resp. její tým, nebo přesněji, že to špatně vyhodnotili, ačkoliv i to je pochopitelné. Na konci sezony únavu připisovali konci sezony, kdy to není zas až tak neobvyklé a pak na jaře drilu Stobera, navíc se k tomu na jaře přidalo i určitě psychické vyčerpání. Doktoři na to pak přišli rychle. Léčba nějakého nachlazení úplně nezabrala, spojili si to s tou únavou a když věděli, co mají hledat, tak to taky našli.

U Lucky. Tady, když to zobecním, tak to vidím tak, že při určování diagnózy se šlo od nejpravděpodobnějších variant k těm méně pravděpodobným. A vzhledem k tomu, že je u nás revmatická horečka poměrně vzácná, došlo na ni až mezi posledními.

Takže si myslím, že to s tím zanedbáním není tak zlé.
Reagovat
VlS
Nejsem doktor, podle webu je reumatická horečka spíš dětská nemoc.
Reagovat
smazaný uživatel
No tím spíš je pochopitelné, že u dospělého člověka na ní doktoři hned nepřišli.
Reagovat
VlS
No, ono to asi někdy není tak jednoduché, jak to vypadá. Nevím, jak to holky mají, taky bych čekal lepší výsledky zdravotní péče. Jenže ono to není tak jednoduché a jednoznačné. Ona je taky angína a angína.
Koláře bych do toho netahal, Kolář je ve svém oboru světová kapacita.
Reagovat
misa
O profesoru Kolářovi jsem taky nenapsal jediné slovo. Jeho odborností určitě nejsou infekční nemoci.
Reagovat
smazaný uživatel
Profesor Kolář především není lékař.
Reagovat
misa
Aby měli fanoušci Lucie Šafářové lepší představu o její současné situaci:

http://jpeg.cz/images/2016/01/18/k7ruR.jpg

Rob je velmi optimistický, ale to se u Severoameričana nejde asi divit :-) Lucka už může trochu cvičit, což je skvělé! Bohužel potvrdil diagnózu revmatické horečky a zápěstí taky ještě není v pořádku :-(

Všechny tři naše nejlepší tenistky mají opravdu dobré trenéry, kteří o ně mají velkou starost a cítím to tak, že je mají rádi. Což je v ženském tenisu velké plus.
Reagovat
EllNino
moc pěkný rozhovor :) Rob je fakt třída, myslím, že jiný trenér by toho pro Lucku tolik neudělal :)
Reagovat
misa
Škoda, že spolu nezačali spolupracovat dříve.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, to nevím. On se Rob k tomu kdesi vyjadřoval v tom smyslu, že kdyby spolu začali spolupracovat dřív, že by tak dobře fungovat nemuselo.
Reagovat
tommr
dobrej trenér potřebuje taky nějaký zkušenosti a ty přicházejí až s věkem. Steckley navíc pokud se nepletu sám hrál a k trenéřině se dostal až po skončení vlastní kariéry ...
Reagovat
misa
Jo a trénoval už předtím pár jiných, třeba dnešní světovou deblovou jedničku.
Reagovat
smazaný uživatel
Diky moc za poskytnuti rozhovoru!! ;)
Reagovat
tommr
díky za oskenování toho rozhovoru - konečně se člověk dozvídá i pár informací takříkajíc z první ruky ... :)
Optimismus Steckleyho moc nesdílím. Přece jen je Lucce už 29 let a tahle zdravotní kalamita jí strašně ublížila. Pokud se aspoň na nějakej čas dostane zpátky na úroven z lonskýho roku bude to malej zázrak ...
Reagovat
EllNino
ale i zázraky se dějí :) a Lucka po tomhle už tenis bude brát o to víc s nadhledem :)
Reagovat
Holahej
To by bylo fajn, při jednom dávném rozhovoru s Tomášem, řekl, že Lucka je hodně ctižádostivá, víc než on, že jí to svazuje, jak strašně chce...ten úspěch, který je relativně blízko, asi jak píše dnes Veselka na idnes nebo plavkyně Baumrtová..
Reagovat
smazaný uživatel
Simtě, taková Flavia na úrovni Lucky nebyla celou kariéru a najednou bác ho - v 33 letech vyhrála US Open. Navíc pokud si vzpomínám, taky svého času z okruhu načas vypadla kvůli zdravotním problémům. ;-)
Reagovat
EllNino
zápěstí a vypadalo to hoodně bledě ...2012
Reagovat
misa
Mnoho vynikajících tenistek mělo zdravotní problémy, které se táhly řadu měsíců. Pokud se Lucka plně uzdraví, má pořád ještě šanci na velký úspěch.
Reagovat
Holahej
Já jí to přeji, doufámm ale ona je vydřený typ, ne hráčka, která hraje s lehkostí kraťas, čop, volej, lob...., ránu, technický úder..., obranu, útok...a tam je to jiné...
Reagovat
misa
To jo, ale má jeden z nejlepších servisů na světě, nevyniká rychlostí, ale zato soupeřka skoro nikdy neví, na co se má připravit. Forhend je taky mimořádný, bekendová strana je horší, zejména čop je :-(( Nejvíc Lucii chybí přehled na kurtu, třeba když má volnou půlku kurtu, neomylně zahraje soupeřce na raketu. Bude záležet na tom, jestli se jí podaří bezpečně překonat všechny zdravotní problémy a vrátit se do kondice loňské první půlky roku. Pak by její výsledky mohly být opět zajímavé. Při říjnovém návratu se taky s každým dalším zápasem zlepšovala.
Reagovat
Holahej
Já ji úspěch přeji, bez ní nemá AO pro mě ten správnej emociální náboj, ?hraju s ní?, ale potřebuje zlepšit techniku úderů, kreativitu, třeba aspoň na úroveň Petry, to by se jí hrálo, omezilo by jí to UE, zvýšilo jistotu, v rozhovoru řekla, že se na sebe nerada dívá...., ale Maria. Nole říkají, že se dívají na své staré zápasy a snaží se z nich poučit, tv zpomaluje, je tam všechno vidět, zpomaleně, opakovaně, Maria, její slova....konečně jsem se naučila kraťas /2015/...., tak musí chtít sama...
Reagovat
misa
"Chystali jsme se na pár velice důležitých zlepšováků pro rok 2016." Těžko říct, co tím Rob myslel. Třeba chtěla hrát servis-volej :) Nerada se na sebe dívá, nevím proč, chyby dělá každý a jak píšeš, mohla by se poučit.
Reagovat
sprchon
Díky za rozhovor. Taková pauza může být i k něčemu dobrá. :) Jak Lucka, tak Rob mají spoustu času na přemýšlení, budou se na to všechno třeba dívat trochu jinak.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě celkem spokojenost. Petra zvládla psychický tlak . Ano, Kamkam hrála to, na co má v druhé polovině druhé stovky. Já například vůbec nechápu, co hraje. Ve druhém setu za stavu 3 : 0 jakoby zazlobila a i když vzala Petře servis, tak tím Petru neohromila a neochromila. Petra jela dál to svý.
Reagovat
smazaný uživatel
Radši když Petru nechválí a prostě stačí, když postupuje. Hráďa - o mě fakt mrzí. A Týna - no, přeju jí to, paráda. Ale více si přeju, aby na to navázala.
Reagovat
vrabejka
Ze ja sem tu praxi nezatáhl, ja věděl že Kika vyhraje :D Neni nekde tento zápas ke stažení?
Reagovat
blixa
Pěknej článek o Gábině.

http://sport.idnes.cz/gabriela-soukalova-v-ruhpoldingu-dq7-/biatlon.aspx?c=A160117_211845_biatlon_ten

A přiznejte se svalovci, kdo z vás dá 18 shybů jako Laura ? ;-)
Reagovat
bIbec
dřív sem dával víc, jak 18 shybů. Ale to sem chodil pravidelně posilovat. Dneska už na to peču, ale patnáctku bych možná zvládl. Musím to vyzkoušet =)
Reagovat
sprchon
Krása. :) :D S Gabčou nikdy není nuda.
Reagovat
smazaný uživatel
Samanta a Sloane :(
Reagovat
VlS
Díval jse se na Kristýnu se Sam a napadlo mě, jak by asi bylo hráčce, která by ubojovala zápas s Kristýnou a v dalším kole by přišla Kajča. Děs z nesmrtelný soupeřky, kór, kdyby hrály v dlouhejch rukávech :-)
Reagovat
lars
prava a leva ruka je dost velky rozdil :)
Reagovat
VlS
v dnešní MF dnes půlstránkovej rozhovor s Robem - Lucka ještě není 100% a Rob jí brzdí s návratem. V únoru plánují 14 dní trénink v Dubaji.
A hned naprotistraně článek o Gábině.
Reagovat
smazaný uživatel
Že by u Lucky konečně změna k lepšímu?
Reagovat
dadaft
Petra teď v Game, set and Mats:
"Dobře jsem podávala, ale ona také dobře podávala..."
no, doufám, že tě Kotyza vyvede z iluzí -- Kumkhum podávala špatně a navíc měla něco s žebry, takže byla limitovaná.

a ani tvůj servis nebyl nic moc, hlavně pokud jde o rychlost (já vím, není to úplně všechno), třeba Giorgi dnes měla průměrnou rychlost druhého servisu jako ty prvního.
Reagovat
lars
Peta mluvila cesky nebo jsi napsal preklad (svuj) ?
Reagovat
VlS
Po pravdě, Petřiny rozhovory mě už dlouho nebaví. Vím, biathlon je něco jinýho, ale Gábina je úplně jiná třída.
Reagovat
smazaný uživatel
Není. Kdyby furt někde nezapomínala hůlky nebo nepřibíhala poslední na start, tak nemá co říct.
Reagovat
VlS
Nežárli zase, Petra má jeden rozhovor jak druhej a za posledních 116 let žádná změna.
Reagovat
smazaný uživatel
Však se jí taky posledních 116 let ptají furt na to samé, tak co bys čekal. Zvlášť tyhle pozápasové rozhovory jsou všechny jako přes kopírák, bez ohledu na to, kdo se ptá a kdo zrovna odpovídá.
Gábina je ovšem to samý, nebýt toho, že pořád někde něco zapomíná. :-)
Reagovat
VlS
Kdyby Petra chtěla, tak taky může přijít na kurt bez tenisek :-). Ale o tom to není, prostě to Petře není daný a z tý šablony nevyleze. V rozhovorech platí " zeptej se mě na co chceš, já ti odpovím, co chci já. S Barčou to vypadá úplně jinak.
Reagovat
smazaný uživatel
Aby si zapomněla tenisky jenom proto, aby pak měla o čem vyprávět novinářům, to nevím, jestli je úplně dobrý nápad. :-)
Je to o tom, že Petře vyčítáš, že při rozhovorech odpovídá jako 99 % všech tenistů a tenistek. Těch pár v pozitivním slova smyslu zábavnějších typů, jako třeba Barča, to nevytrhne.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě ty rozhovory celkově přijdou celkem na nic až na vyjímky. Pro mě je důležitý výsledek zápasu. Že by rozhovory Gábiny( a to jí mám ráda a fandím jí ) byly nějaký přínosný a oduševnělý ? No, proti gustu.....
Reagovat
smazaný uživatel
Ahá, teď pro změnu Barča, která je hyper...
Reagovat
blixa
Tak ono hovořit o sportu nějak oduševněle prostě moc nejde :D Ale četl jsem s Gábinou i jiné rozhovory, jeden třeba o současném výtvarném umění a tak holka má nejen výtečnej vkus ale i obrovskej přehled. Žádnej jednotáskovej sportovec.
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem nečetla. Já například o současným výtvarným umění vím houby a vůbec mě to nebolí. Protože dnes není možné mít povědomí o všech odvětví umění, vědy, sportu atd. Ty doby už jsou dááávno pryč. Aby člověk byl kvalitní, zajímavý a inteligentní není potřeba o všem vědět. A ne každý se s novináři chce dělit o své znalosti a myšlenky. Beru to tak, že Petra je v tomto uzavřená vůči novinářům. A vůbec slova slova - jsou fakt jen slova. Více se dozvíš zneverbální komunikace.
Reagovat
VlS
Gábina nejen že má přehled, ale má i smysl pro humor a chuť se životem bavit. Je živel, stejně jako Barča, obě si umí dělat srandu z kohokoliv, včetně sebe.
Reagovat
George_Renel
Je zcela jiný živel než Barbora, protože je na rozdíl od ní slušně vychovaná.
Reagovat
blixa
No počkej, chceš snad říct že Bára není slušné děvče ??!!! Polk ...
Reagovat
George_Renel
No, řekněme asi tolik.
Kdyby si Gábina po nepodařené pokožce ulevovala takovým klením jako Bára, tak bych o ní prohlásil s klidným svědomím to samé.
Reagovat
blixa
Nemá tam mikrofon, co my víme :D :D Navíc by to neudejchala, takže může klít tak leda v duchu ;-)
Reagovat
George_Renel
Když je slyšet i dýchání, tak tam ten mikrofon asi bude. ;-)
Reagovat
George_Renel
Jo a to v duchu a nahlas je právě o tom vychování.
Reagovat
Holahej
Hodně neobjektivní přitom nekorektní poznámka, zvlášť, když Gábi je dnes oblíbenou tváří biatlonu ve světovém měřítku..., Petra je milá, příjemná, sympatická, fandím jí, ale rozhovory si ?neužívá?, odpovídá krátce, formálně, věty nerozvíjí, není tam spontánní upřímnost, vtipnost... i sama ze sebe, bere to jen jako pracovní povinnost, rutinu, ty samé fráze, sama nemá snahu rozvinout hovor, Gábi rozhovory jsou takové.. ?nejde ji nemilovat?..., viz i tiskovky, prostě...emoční, milé, vtipné, pokorné, upřímné, rozpovídané..., spontánně ji požádají na vyhlášení a ona bezprostředně zazpívá, přitom i profesionálky třeba u Šípa na ?všechnopárty? ČT se zdráhaly, že nejsou rozezpívané a nic z nich nedostal..a pak přijdou ?haters? jako vy...smutné, přitom obě jsou naprosto super a vyzařují ?pozitivno? a pro fans, že se nemusí za čechy stydět, jako např. při jiných záležitostech...
Reagovat
smazaný uživatel
A tohle je jako objektivní?
Reagovat
Holahej
....při zhlédnutí vaší fotky na internetu si myslím, že zrovna vy máte co zesměšňovat, urážet..., Carla Suaréz a podobné typy, by mohly vyprávět, asi by se vám to nelíbilo, ale sám si rád bodnete...
Reagovat
smazaný uživatel
Co to blábolíš? Já tady nikoho neurážím a už vůbec ne kvůli vzhledu.
Reagovat
misa
"ve světovém měřítku" ... tím jsi myslel těch asi 6 zemí, ve kterých biatlon prožívají?
Reagovat
EllNino
přesně :D ...taky se mi protáhl obličej po přečtení :D
Reagovat
VlS
No tak jen takový prcci, jako je Německo, Franci, Itálie, Rusko, Polsko, Čína, Japonsko - fakt, pár lidí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Reálně tak Němci, Norové a možná Fini. Třeba Frantíky biatlon vůbec nezajímá.
Reagovat
Holahej
....samozřejmě se myslí přesahující český píseček, popularita tedy nejen v ČR, štafety 24 zemí, závod 21 tis. fans, tv přenosy do celého světa, skokani dali dohromady včera 8 týmů, obecně zimní sporty nemají takové rozšíření, to je jasné, netřeba slovíčkařit..., tenis je globální, ale třeba na některých turnajích nebyli vidět žádní diváci, MS v ragby, ohromné, vyprodané návštěvy, tv, ale zase se hraje jednou za čtyři roky, vše je potřeba vidět v kontextu....
Reagovat
blixa
V rámci zimních sportů je na tom biatlon s popularitou velmi dobře. To bys tohle nemohl napsat o žádném "zimním" sportovci, což je nesmysl.
Reagovat
misa
Petra milá, upřímná, usměvavá (audio soubor):

http://www.rozhlas.cz/zpravy/tenis/_zprava/1574930

Asi potřebuje věřit tomu, s kým rozhovor dělá.
Reagovat
Holahej
...ještě musím dodat, že i Lucie Š. je ?superpozitivno? a rozhovory s ní moc hezké, někdy se mi zdají i až moc upřímné, odhalující, právě kvůli takovým ?haters?..., který to pak účelově vytáhnou, aby si bodli..., revmatická horečka je těžké onemocnění, má fáze, po odeznění úporné horečky následuje relativní úleva, ale pak může napadat různé orgány /klouby aj./, je mi trochu divné, že při té lékařské péči hrála FC...a léčila zda se umoudří zápěstí..., kde se vyjadřovala, že z ničeho nic jí nateklo zápěstí....
Reagovat
LukasH
Jenze Gabina ma mcas na to, aby mela i jiny zajmy. A ona je opravdu hodne vsestranna. Ale Petra a jini tenisti, kde by na neco podobnyho vzali cas. O Petre uz bylo vse receno, za ta leta vime, ze je v podstate uplne jedno, co rekne, vzhledem k predvadene hre takze si vlastne nedovedu predstavit, o cem by jeste mohla mluvit. Navic si za karieru musela projit neprijemnostma, tlakem z enormnich ocekavani, kritikou, pomluvama...takze rozhovory podle sablony, kde nedava nikomu k nicemu zaminky a sama se nestresuje, jsou nejlepsi reseni.:-)
Reagovat
VlS
Nevím, z čeho soudíš, kdo má a kdo nemá na něco čas. Zajímat se o umění není až tak zásadně otázka času ( příležitosti k návštěvám galerií mají tenistky určitě větší - New York, Paříž, Řím, Tokyo, Peking , to v Ruhpoldingu, Anterselvě, Pokljuce, Chanti Masyjsku fakt nenajdeš), je to otázka osobního zájmu a širšího rozhledu. Trénink a výkon jakéhokoliv sportu na světové vrcholové úrovni je full time job. Jasně, tenisová sezóna trvá 10 měsíců, biatlonová nabo jiná lyžařská jen 5, ale mimo těch 5 ti měsíců závodů je to stejně denodenní trénink.
Gábina je trochu výjimka i mezi biatlonistkami, nevšiml jsem si, že by ostatní holky byly nějakými multitalenty. Šárka Záhrobská má taky zajímavější a osobnější rozhovory, než Petra, atletky mě taky v rozhovorech baví víc. I ostatní tenistky včetně Andrey Hlaváčkové. Prostě na tohle Petra talent nemá, to je konstatování, ne kritika.
Reagovat
smazaný uživatel
Z čeho soudí Lukáš, to nevím, ale já soudím z prosté logiky. Biatlonová sezóna trvá ani ne 4 měsíce (prosinec - březen), zbytek roku mají "volný program." Jasně, musí dřít denně, spousta soustředění, nějaké letní sranda závody a tak, ale ta možnost přizpůsobení je zkrátka poměrně velké. Oproti tomu tenis 10 měsíců sezona, tejden volna a příprava na novou sezonu, čili minimum času na cokoliv ostatního.
Tvzení, že tenistky mají víc příležitostní na návštěvu galerií atp. je taky nesmyslné. Pokud jsou na turnaji, pendlují mezi kurty a hotelem a prostor na jakoukoliv netenisvou aktivitu je minimální.
Petra odpovídá úplně stejným stylem jako 99 % tenistů a sportovců vůbec, tvrzení, že je v tom horší je ničím nepodložené a svědčí spíš o tvojí určité averzi vůči ni. Navíc - jak se ukázalo v této debatě - i ona umí vést zajímavý rozhovor, záleží na tom, kdo se jí ptá.
Reagovat
LukasH
Obecne jsou rozhvory s top tenisty nuda. Serena, Roger, Novak, Maria...v podstate vsichni rikaji to samy. Rekl bych, ze je to taky proto, ze tech rozhovoru je spousta. Pred turnajem, na GS po kazdym zapase, po turnaji, tis. konference....a porad to samy dokola, doblba. Treba u Sipa byla Petra docela fajn. Nenechala se stirat a dobre mu oplacela narazky. Takova ticha voda, moc se neprojevuje, ale v soukromi podle me neni sucha.:-)
Reagovat
Fandina
TAk samozřejmě, je něco jiného dávat rozhovor profesní o své práci, kterou tenis představuje, vyjadřovat se k tomu, kdy jak co zahrát a proč, jak to tenisti pořád dělají před zápasem, po zápase, před turnajem a pořád dokola a něco jiné je vystoupení v zábavném šou Šípa. V tomhle bych řekla, že je Petra profík. U Šípa se bavila, jinde mluví o tenise.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím si totéž. :-)
Reagovat
misa
Reagovat
Holahej
Andy Murray, třeba před pár dny na ATP, moc hezký článek o svých psech..., citech, historkách..., tak třeba tak,.... jinak si myslím, že Petra je mnohem víc svobodnější časově, než sportovec pod týmem 10-12 atletů, servisem, trenérem, hlavním trenérem, ost., kteří jsou jmenováni svazem, má nalinkovaný program, soustředění, jednu střelnici, kde se týmy střídají, je zaměstnanec, Petra zaměstnává, vybírá si a rozhoduje sama..., Šárka Strach., dřív, Katka Neum., ty trénují samy se svým vybraným doprovodem, to je taky něco jiného..
Reagovat
Holahej
Andy třeba teď v Perthu-na HC-návštěva divadla na předtavení, nedávno na turnaji prohlídka Bílého domu, Nole-na čínské zdi..., Lucka létala balónem, koupala se s delfíny..., myslím, že jsou mnohem svobodnější..ve všem!
Reagovat
smazaný uživatel
Řešíme především pozápasové rozhovory, v nich na domácí zvířectvo obvykle nedojde. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem asi poslední, kdo by k tomu měl co říct vzhledem k tomu, že biatlon nesleduji, ale dodávám, že když už náhodou třeba v BBV narazím na nějaký rozhovor s Gábinou, tak mi přijde jako prosté děvče, která je vtipná především svou stupiditou. Jinak je to ale sympatická holka, ale její rozhovory jsou tak atraktivní jen tím, že působí jako trdlo, naše tenistky naopak snad s výjimkou Hlaváčkové vypadají jako inteligentní dámy.
Reagovat
smazaný uživatel
A inteligent ví, že občas je lepší neříct nic, než něco jo a pak mí z toho problémy, zvlášť v tak globálním sportu, jako je tenis. Já se té hyperkorektnosti tenisů vůbec nedivím.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ono v rozhovoru pro média platí totéž co u soudu - máte právo nevypovídat, cokoliv řeknete, může být použito proti vám.
Reagovat
blixa
Tak Gábina je rozhodně všechno jiné než "prosté děvče". Zato tenistky mi spíš připomínají roboty chrlící stále stejné naučené odpovědi. A to bouhužel i mé oblíbené tenistky. Na druhé straně, fakt se jim lze těžko divit. Garbine nedávno dala jeden "nekorektní" rozhovor a to bylo tady řevu. A to nechci radši vědět, jakou odezvu to mělo třeba ve Španělsku, ti jí to dali určitě tuplem sežrat.
Reagovat
blixa
Gábina u Honzy Dědka. Netvrdím, že její humor musí každému sedět, ale ... :D :D

https://www.youtube.com/watch?v=c6wUv4lLc-w
Reagovat
smazaný uživatel
Neznal jsem. Pobavilo. "Když je biatlonista celistvej, tak o tý flintě ani neví." :-)
Co tenistky a raketa? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Prdlajs nekorektní, prostě odpovídala jako arogantní husička, schytala to celkem po právu.
Reagovat
blixa
Nazvat tě po stopadesáté deb.ilem asi nebude mít žádnej efekt, ale až tě někdy potkám ty postavičko (a že tě potkám), tak mi věř že na to dlouho nezapomeneš ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty silácký kecy si nech od cesty, na mě tím dojem neuděláš.

Radši zkus odpovídat k tématu.
Reagovat
blixa
Tak "dojem" je to poslední, co bych na tebe chtěl dělat.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak proč se o to snažíš?
Reagovat
blixa
Věř mi že nesnažím, a to ani v tom nejmenším. Jen upozorňuju, abys pak nebrečel že jsem tě nevaroval.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak ty k té nadávce, kterou ho častuješ, máš minimálně stejně blízko jak on, když mu fyzicky vyhrožuješ kvůli takové blbosti, jako jsou jeho názory na anonymním webu.
Reagovat
blixa
Zajímavý je, že v tom vidíš fyzické vyhrožování, já jsem nic takového nezmínil. Jinak všechny naše činy mají svoje následky. Je velmi naivní se domnívat, že některé ano a některé ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi proto, že to jako pozvánka na přátelský pokec u piva moc nevyznělo. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Můžete někdo hodit link na ten rozhovor? Nějak mě minul.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady máš výcuc v češtině.

http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/738378-vztahy-mezi-tenistkami-nenavidime-se-kdo-rika-opak-lze-priznala-muguruzaova.html#section-artcl
Reagovat
smazaný uživatel
Co ti konkrétně přijde tak arogantního? :) Já bych věřil, že tomu tak je. Vztahy mezi našima holkama jsou fakt velká výjimka. Ostatně i Šafi v některých talk show několikrát naznačila, že se holky na WTA nemají rádi, akorát, že Lucy je hodná holka, a tak to neřekla tak na plnou hubu.
Reagovat
smazaný uživatel
To generalizování. Každýmu je asi jasné, že se tam žádná velká kamarádství obvykle nekonají, ale tvrdit, že se všechny vzájemně nenávidí a kdo říká něco jiného, tak lže, to je hodně arogantní přistup. Možná všechny nenávidí ji, ale pak je problém v ní. Možná všechny nenávidí ona, ale pak je zase problém v ní.

Skutečnost bude taková, že jsou tam holky, které jsou spolu v pohodě, že jsou tam holky, které se vzájemně moc nemusí, že jsou tam holky, které jsou oblíbené, a které jsou oblíbené méně. Prostě jako v každé jiné skupině lidí.
Reagovat
smazaný uživatel
Ona ale nepíše, že všechny se nesnáší, to sis domyslel sám, protože ti to zapadá do škatulky arogantní Muguruza. Ona tam píše a teď cituji: ?V tenise je obzvlášť mezi ženami velmi těžké se přátelit." Píše, že je to VELMI TĚŽKÉ, ale ne NEMOŽNÉ. V případě, že by řekla nemožné, byla by tvá interpretace pravdivá, takto ne. A okruh WTA rozhodně není klasickým prototypem sociální skupiny. Naopak, je to hodně specifická sociální skupina, na kterou nemůžeš uplatňovat svá kritéria znalosti, které znáš z obyčejného hlediska. Je logické, že například v kruhu mediček na vysoké škole vznikne daleko více přátelství, než v kruhu hráček, které proti sobě den co den svádějí bitvy o miliony korun a o oblibu fanoušků a sponzorů...
Reagovat
smazaný uživatel
Hned první věta třetího odstavce: "Ve skutečnosti se nenávidíme. A kdo říká opak, tak lže...". Já si nic nedomýšlím, fakt to řekla.

Samozřejmě, že to má svá specifika, ale ta pravidla, co jsem napsal, tam platí, byť třeba v trochu omezenější míře.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, tak tohle mi trochu uniklo... Ale stejně. Nepíše tam nikde, že všechny se nenávidíme. Kdyby tam napsala všechny, tak to beru, ale takto to můžeme chápat jako, že většina se nenávidí a nevylučuje to možnost výjimek. Neříkej mi, že by prohlašovala, že se všechny bez rozdílu nenávidí. Všude a vždy existují nějaké výjimky a Muguruzu to určitě ví a nemyslela to na všechny. Chtělo by to vidět primární zdroj.
Reagovat
VlS
Vybíráš jinou pasáž náhodou, nebo schválně? Interpretuj tu o nenávisti:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Omylem, to je tak, když děláš během čtení milion jiných věcí. :D
Reagovat
blixa
Tady se kritika točila především okolo slovíčka "nenávidět". Přitom je to jen jeden z možných překladů do češtiny, stejně tak to lze přeložit jako "nesnášet" nebo "nemít rád".
Reagovat
smazaný uživatel
Což jsou ovšem v tomto kontextu zcela evidentně synonyma.
Reagovat
blixa
Jistě, ovšem jen pro de.bila tvého ražení.
Reagovat
smazaný uživatel
Chováš se sice jako arogantní hulvát, ale já to s tebou zkusím slušně.

Dám ti příklad z angličtiny: Větu "I hate... (atd.)" přeložíš "Nesnáším/nenávidím...", ale při troše dobré vůle taky jako "Nemám rád...", ale je zcela zjevné, že to má hodně negativní a hodně hrubý podtext a vyjadřuje hodně silnou emoci. A proč? Protože pokud anglicky hovořící člověk, chce říct, že něco nemá rád ve smyslu, že to moc nemusí (ale v zásadě to jenom ignoruje), tak neřekne "I hate...", ale "I dislike...", ev. "I don´t like...".

Ty se tady křečovitě snažíš španělskou verzi "hate", tj. slovesa se silně negativní konotací vyjadřující silnou nenávist, přeložit jako "nemít rád."
Reagovat
blixa
Panáček je expert na "fšecho", tedy i na španělštinu :D Co sem taháš angličtinu nechápu, ale to je pro tebe typické. Já expert nejsem, takže jsem to konzultoval se známým překladatelem. Z jeho půlhodinové přednášky jsem pochopil, že Španěl má v tomto případě na výběr především ze dvou výrazů, "odio" (odiar) nebo "gusto" a jejich odvozenin. Gusto je termín relativně jemný (třeba když mi nechutná jídlo), Odio je termín silnější až silný dle kontextu v rozpětí nemít rád až nenávidět. On sám by vhodný překlad v tomto případě viděl jako "nesnášet".
Reagovat
smazaný uživatel
Angličtinu jsem uvedl jako příklad. A ten tvůj kamarád vpodstatě potvrdil, že jsem to vysvětlil naprosto přesně.
Reagovat
smazaný uživatel
Nádherný příklad arogance :-D
Reagovat
bIbec
Já teda Giorgi moc nesleduju, ale myslím, že ona ani něčím, jako je druhým podáním nedisponuje =). Prostě hraje ten servis furt stejně. Proto dělá tolik dvojchyb.
Nebo možná prostě to druhé podání hraje HODNĚ často stejně jako to první.
Reagovat
smazaný uživatel
S tím, že Kumkhumová servírovala špatně se dá souhlasit, tam spíš Petra zejména v první sadě netrefovala return.
S tím, že Petra servírovala špatně, se rozhodně souhlasit nedá, vyjma toho jediného ztraceného podání soupeřku na svém servisu k ničemu nepustila. A argumentovat rychlostí je úplný úlet, protože my, co Petru sledujeme, víme, že ona na servisu nikdy žádné extra bomby nedávala, její maxima jsou tuším někde okolo 180 km/h, takže těch 167 km/h včera je sice méně, ale nijak tragicky.
Reagovat
dadaft
spíš mi šlo o průměr prvního servisu, kde je přes svou výšku na úrovni průměrných hráček,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ale když to nevadí, tak to nevadí no.
Reagovat
smazaný uživatel
Včera to nevadilo. Co bude příště, to ukáže čas.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluji Tyne :-) takove uspechy se ceni. Jen tak dal a hlavne i na dalsich a mensich turnajich :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Wozniacka, Errani, Stephens, Stosur out??

Celkom sito na prvý deň..
Reagovat
Frick
A taky Petkovič a Nasťa....
Reagovat
EllNino
Nasťa mě mrzí, těšil jsem se na zápas s Mášou ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, dokonca...
Reagovat
tommr
potěšily mě jasný výhry Petry a Tomáše a hlavně nečekaná výhra Kristýny. Kristýna se díky tomu vrátí do první stovky a doufám, že nezůstane jen u toho ... :)
Porážky Lucky Hradecký a Kláry Koukalový se bohužel daly čekat a žádným překvapením není ani další selhání Jirky Veselýho ... :(
Z ostatních výsledků mě dneska zaujaly zejména prohry Erraniový a Wozniacký pro který to znamená rozloučení se s první dvacítkou ...
Z pohledu našich hvězd jsou zajímavý i nečekaný vypadnutí Cibulkový a Haaseho. Mladenovicová a Basic jsou pro Petru a Tomáše určitě přijatelnější soupeři ... :)
Reagovat
Frick
Pro mne je tedy Jirkoň šokem.

Ok, nepovedl se TB první sady, to se dá překousnout. Ale ten děs v tom 4. a 5. setu, 2. a 3. měl zcela pod kontrolou.

Navíc to bylo dobře otevřený. I vč. případnýho třetího kola se Simonem...
Reagovat
lars
Jirka prekvapil, vzdyt na Uso porazil Esovice
Simona by neporazil
Reagovat
VlS
Já bych tu Kikinu Mladenovič moc nepodceňoval.
Reagovat
smazaný uživatel
To určitě ne. Ale zatímco s Cibulí Petra dva poslední zápasy prohrála, Kikinu naopak zatím hladce porazila.
Reagovat
misa
Má kromě toho tetování na levé ruce ještě nějaké jiné? :)
Reagovat
Frick
Asi ne. A když tak úplně čerstvý.

...nebo na tak privátnim místě, že ho i plavky zakrejvaj :-D
Reagovat
janek_da
Dneska teda Tří tečky nic moc.

viz anketa:Kdo vyhraje Australian Open 2016?
Reagovat
Lunej..
zaptej se hazeče dek :)
Reagovat
Frick
http://live-tennis.eu/wta-live-ranking
Reagovat
milik254
Tys to nestihl vyfotit, když Lucka byla česká No.1?:(
Reagovat
Frick
Já bych to stihl, ale ty cocoti neodečetli body z AO 2015 dřív než Petra stihla postoupit do R64 :-/
Reagovat
kada.tom
tudíž Lucka českou jedničkou nebyla :-)
Reagovat
Frick
Jedině na Tommrovym žebříku.
Reagovat
milik254
To je smůla, co:(
Reagovat
misa
Nepřál jsem Lucii, aby se v současné situaci dostala na místo české jedničky. Loni v září se stala pátou hráčkou světa a dozvěděla se to na lůžku ve FN Brno. Teď by měla být nejlepší Češkou, když naposledy hrála už skoro před třemi měsíci? Vůbec by si to neužila.
Reagovat
Frick
Je to tak. Problém je ten ten, že šance na pozice český no. 1 asi ale už nikdy nebude.

Možná po Madridu a Římu, ale to by se muselo stát já nevim co...
Reagovat
misa
Sám víš, že Lucka řeší úplně jiné věci než to, jestli se ještě někdy stane českou jedničkou.
Reagovat
George_Renel
Dnes to ty nasazené od šestnáctky dolů neměly lehké, skoro polovina je jich venku.
Reagovat
Frick
I letos se tedy můžem radovat na AO z výhry české kvalifikantky nad nasazenou hráčkou! Vypadalo to všelijak, když Kája zazdila podávání do západů dvěma DF, pak ty nepovedený dva MB no ale nakonec to zvládla.

Tož vítej zpátky v TOP 100, holka. Ale hlavně pokračuj - ne, že to zase na tři měsíce zazdíš jak po Wimblasu!
Reagovat
Fandina
Dneska hrála Kája levou rukou, je to šikulinka :-)
Reagovat
blixa
Ségra je matloň, tak se musela naučit i levou ;-)
Reagovat
Fandina
:-))) šikulinka prostě ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Dobré, ale já bych fakt spíš řekla, že fakt uhodilo a frick se sek a plete si Týnu s Kájou.....Ledoborec nebo borec ?
Reagovat
Fandina
Upsal se a vzhledem k tomu, že každá hraje jinou rukou, tak se nabízí vždycky nějaká čertovina ... úsměv
Reagovat
horska.kraslice
Sam je moje velká oblíbenkyně, ale dnes jsem to přála Týně. Snad už konečně překročila svůj stín. Druhé kolo proti Monice sice nevidím příznivě, ale i takhle je to hodně dobrý. Gratulace.
Reagovat
EllNino
SUper Týno ! :) A ak že to nepujde :) Eso na mečbol, to jsem fakt nečekal
Reagovat
sprchon
Já jo. :D Buď a nebo. :)
Reagovat
mikimaus321
Kristíno paráda to je zase výkon na EUROSPORTU plno Češek dnes hrálo a žádný přímý přenos HOVADA
Reagovat
smazaný uživatel
Sice jsem to musela lustit, ale mas pravdu.
Reagovat
Serpens
Pravda, dát místo Stosurky Kližana, který vede v setu 4:0, je fakt divný počin
Reagovat
smazaný uživatel
fakt je bombardujte na e-mailu : studio2@eurosport.cz ,pomůže to,i když asi později
Reagovat
dadaft
je to zbytečné, české studio nemá na výběr zápasů žádný vliv.
Reagovat
Lina
Když si zaplatíš 5 eur na měsíc na europlayeru, máš velký výběr zápasů v dobré kvalitě, akorát komentář není v češtině.
Reagovat
Lunej..
A jak to pomůže, když jsou závislí na cizí režii?
Reagovat
smazaný uživatel
budou zas bombardovat do Paříže ,určitě není problém v různých zemích různé přenosy ,jen aby to francouzi pochopili
Reagovat
Lunej..
Tomu moc nevěřím, že je tam budou bombardovat, takhle je to každý rok. Já si zvykla, když to není v telce, hodím si stream do telky, sice není tak kvalitní, ale jde to. Nač se zbytečně rozčilovat, mně stačí moje hráčky :)
Reagovat
A.R.R.
Tam máš přenosy ze všech kurtů na playeru, prostě si jen navolíš jaký kurt chceš sledovat a je tam i archiv. A kvalita přenosu je hodně slušná.
Reagovat
kada.tom
Tak dneska až na Sáru, Nasťu a Caro jsem docela spokojený, ještě škoda Lucky Hradecký, ale tam se dala porážka asi čekat. Jinak teda jsem moc rád za postup Kristýny, Petry, Sereny, Agy a velmi mě samozřejmě těší slovenskej exodus v 1. kole, to je jasný :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja ti nevim, ale dyz vona je ta Polka tak protivna..
Reagovat
smazaný uživatel
Rybáriková to proti Wicki zvládla (moje tutovka na tiketu,ale měl jsem na mále)
Reagovat
kada.tom
jo, ona jediná dneska vyhrála ze Slovenek a Slováků ...
Reagovat
VlS
parádní výsledek. Po pravdě jsem nevěřil, že Sam porazí, ale jak jsem zde říkal, holt (Sa)Manta - vypadá hrozivě, ale v podstatě jde o mírného býložravce a ne o žraloka. Gratulace Kristýně, to by měl být návrat do stovky. Tak ještě pár kol přidej holka.
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně, Týno. Tak Monča bude oříšek, má formu, ale není to nehratelné. A Kristýna může být celkem v klidu, na AO má splněno. Dobré nakročení k první stovce.
Reagovat
janek_da
To může být celkem pěkná fotka u sítě - Monča s Týnou.
Reagovat
vendulkabendulka
Kris pekne poskocila a je zpet v Top100. Uz bylo nacase.
Reagovat
Serpens
Největší zápas v kariéře? A co Kuznětsova a Wimbledon?
Reagovat
smazaný uživatel
tam si to Kuzna prohrála sama ,teď Týně taky Sam v závěru pomohla .Pořád hlavně v odvaze má Týna na Káju manko ,herně už je blízko
Reagovat
Fandina
Souhlas, herně jsou si podobné a Týna by si měla víc věřit, podle mě to hlavní rozdíl mezi nimi.
Reagovat
babolat.cz
ale Týna má větší prsa
Reagovat
smazaný uživatel
řekni jí to na profil, sebedůvěru potřebuje
Reagovat
George_Renel
Nuže, to nejlepší dnes přišlo nakonec. Super výsledek a určitě moment, který může nakopnout.
Sice bylo vidět, jak moc jí schází zkušenosti se zápasy s těmi nejlepšími. Jinak bylo vymalováno daleko dříve.
Reagovat
bIbec
kdybych zavřel oči, tak by si asi myslel, že mluví Karolína. Ten hlas je takřka totožný.

Jinak teda gratulka :-)
Reagovat
darek.vrana
No já bych ani nemusel zavírat oči:).
Reagovat
Fandina
Přesně tak, těžko je od sebe rozeznávat, vzhledem úplně, herně se mi zdálo, že Kája do toho trochu víc tlačí než Týna, dává prudší rány, ale jinak i na kurtu by je člověk kromě toho, že každá hraje jinou rukou a má jiné tetování těžko rozeznával.
Reagovat
smazaný uživatel
dřív se mi líbila Kája (suverénnější vizáží),teď Týna
Reagovat
bIbec
Kristýna je taková jemnější v obličeji. Ale herně je Karolína úplně někde jindy, co sem dneska viděl. Puig by jí měla celkem snadno porazit si myslím.
Reagovat
bIbec
někde *jinde
Reagovat
smazaný uživatel
jo je jemnější dívčina ,ale na postavě jí to příroda začíná vynahrazovat
Reagovat
Jiri
Dovolim si tvrdit, ze zakovy postup ji v kariere hodne posune, bez ohledu na to, jak turnaj dokonci. Vubec nejde o to, jakou mel zapas uroven, ale ze se neslozila, to kloboucek. Herne se obe holky celkem trapily, ale pocital jsem, ze Sam diky zkusenostem otoci, ale Kristy proti predpokladum i publiku. Dekuji ji za to!
Reagovat
turista
Kristýna Plíšková konečně začíná prodávat to co umí. Gratulka!
Reagovat
blixa
No prosím, a pak že nerostou ! Viď, babi ;-)
Reagovat
Lunej..
proč já mám nejoblíbenější hráčky Petru a Sam, dvě rodné sestry, které mi neustále způsobují srdeční zástavu? Potřebuju sama asi psychiatra. Taková škoda, zazdít to do sítě po velké bojovnosti v TB.. Ach jo, Sam. A Týna vyhučí ve 2. kole, aby potvrdila pravidlo..
Reagovat
janek_da
Hele, a Ivan z vedení 5:2 s dvěma brejky odpadl a prohrál 5:7
Reagovat
Lunej..
No, ty taky umíš potěšit, to je zase den, cos dělal, žes mu nefandil, já všechno nestíhám sama. Na chlapi není žádný spoleh :)
Reagovat
Lunej..
chlapy
Reagovat
lars
Sam je Petra na druhou :))
Reagovat
misa
buď ráda, že můžou hrát...

Co se týče Sam, tak v březnu oslaví 32. narozeniny, hraje to, na co má. Nějaké malé turnaje jako loni ještě může získat, ale na těch velkých už to nepůjde. Bekhend měla vždy udržovací (ovšem s vynikajícím slajzem), teď ale kupí strašně moc chyb na forhendu, zdá se mi, že už tolik nestíhá, dnes i na síti nic moc. Snad nejhorší hráčka širší světové špičky na tiebreacích, ty ztrácela jak na běžícím pásu i s Lucinkou, to už je co říct :)
Reagovat
Lunej..
Já vím, píšeš pravdu, ale s Týnou to byl opravdu zbytečně prohraný zápas, myslím si hlavně, že Sam má blbou psychiku a dost se nechá rozhodit. Nicméně jsem ráda, že hraje, na okruhu by mi chyběla, i když k tomu jednou dojít musí. Jen ten dnešek mě nějak dost mrzí..
Reagovat
misa
Zpětně moc nechápu, jak mohla s tou křehkou psychikou vyhrát US Open, ještě nad Serenou ve finále :)
Reagovat
Lunej..
Tak jí v té době tak křehkou neměla. Aspoň, že má GS, i když je to už pomalu doba prvohor. :)
Reagovat
vendulkabendulka
Skvele. Snad ji ta noha nebude limitovat a jeste neco ukaze.
Ma skvelou ruku, akorat furt se ji moc nechce behat. Na druhe strane, aspon se moc nezpoti :)
Reagovat
tmora
No Týna to vyhrála, ani neví jak. Sam z toho zápasu musí být uplně frustrovaná..
Reagovat
historik
teď co s ní tahle výhra udělá, Puig je teďka docela ve formě a taky co noha.
Reagovat
vendulkabendulka
Docela? Puig jede jak masina. Velmi tezka souperka.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo,servis je velká zbraň
Reagovat
r176
velká gratulace Týně!!
Reagovat
kada.tom
Juchůů, Kristýna to zvládla :-)
Super, krásný eso na závěr :-)

Samantha to v Austrálii prostě neumí, dneska to zase potvrdila.
Reagovat
smazaný uživatel
neumí to na levačky ,ale jsou to jiná Esa ,to je fakt .
Škoda ,že neodpověděla,že ségra je lepší mentálně
Reagovat
HayashiM
Jooooooooooooooooo!
Reagovat
HayashiM
Ten Týny pohled před mečbolem byl jinej... Věděl jsem, že ho tam dá :)
Reagovat
Fandina
Joooooooooooooooooooooooo je to tááááááááááááááám!!!
Reagovat
Fandina
Třetí MB na podání, Týno pojď!
Reagovat
Fandina
Pěkné levácké, gratulka!!!
Reagovat
aligo
MP!!
Reagovat
Fandina
Dva MB v pytli, to chtělo se nebát Týno.
Reagovat
smazaný uživatel
ach to sebevědomí
Reagovat
kada.tom
2 matchbally !!
Reagovat
aligo
a co z toho...
Reagovat
EllNino
houby
Reagovat
kada.tom
Jsem ze zkoušky zpět (za 2) :-D
A nestačím se divit ... snad to Kristýna v TB dotáhne :-)
Reagovat
Serpens
Já mám pozítří a pak už jen australian open :))
Reagovat
Lunej..
No já taky ne, Sam to teď totálně zazdila, bože.
Reagovat
Lunej..
Týno fuj, co to bylo za podání? :D
Reagovat
aligo
!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tyna se po...rala a Samice zabrala.
Reagovat
HayashiM
Avšak Týnině servisu ještě není konec! :)
Reagovat
EllNino
tiebreak :)
Reagovat
historik
teď to bude těžký doufám, že zas neuvidíme pro týnu typický scénář
Reagovat
historik
dopr a to to bylo už jen dva míčky
Reagovat
smazaný uživatel
vzchop se
Reagovat
Fandina
To je na tom to nejhorší, že byla dva míčky od vítězství a pak tohle. Snad ještě zabere.
Reagovat
smazaný uživatel
už to na ní doléhá
Reagovat
Lunej..
Samička teď dostala dárek přímo ve vánočním balení, takže pokud toho nevyužije, tak už nevím co bych chtěla.
Reagovat
blixa
Hodinky s vodotryskem a modré z nebe ? ;-)
Reagovat
Lunej..
Tys tady chyběl, běž si oplávat svoji prdelku, tady se fandí tenisu víš? :P :)
Reagovat
blixa
Dneska seš nějaká nerudná babi ;-) :D
Reagovat
Lunej..
na tebe vždycky, dědo :P :) Ale Sam zabojovala a má to grády. :)
Reagovat
Jiri
Je to tezke s tim publikem. Snad uplne neodpadne...
Reagovat
Lunej..
Wow, pěkne, tak uvidíme, jak se k tomu Týna postaví.
Reagovat
Fandina
Sam teď z 0:30 na 4:5. Zabrala. Tak teď se uvidí, Týno dopodávej.
Reagovat
HayashiM
Ajeje, rozklepala se...
Reagovat
Fandina
úplně
Reagovat
sprchon
Vyhraje ta, která se rozklepe méně. :D
Reagovat
Fandina
5:3, ale byl to boj, nakonec to Týna zvládla. Škoda, že nedala ten kopeček při prvný 40ce.
Reagovat
sprchon
Teď ale hezký představení. :) Začíná to gradovat!
Reagovat
EllNino
fuj to byl hnusnej kiks od Samanthy
Reagovat
HayashiM
Proč jí to Týna pořád cpe do bekhendu, když má forhendovou stranu úplně volnou?
Reagovat
sprchon
Ale ty Týniny FH crossy dobrý. ;)
Reagovat
HayashiM
A esa jak od ségry :D
Reagovat
smazaný uživatel
Velké hráčky ale v těchto rozh. chvílích nehrají tak opatrně
Reagovat
smazaný uživatel
tenhle kiks může být drahý
Reagovat
smazaný uživatel
Ke tvemu stesti zitra dostavam novy objem dat :-P budu moc komentovat vykon Rumuni. A kdyz nevypadne zitra, tak Alize to jisti.
Mimochodem... byl jsem minuly rok po fo ve snu a nekdokl, ze Simona nevyhraje do konce sezony titul. A jak se to vyplnilo :-D uz aby se mi zase neco zdalo :-D
Reagovat
milik254
cs Ondro
Reagovat
Lunej..
Pod pojmem "štěstí" si představuje opravdu úplně něco jiného :D Ale štěstí bude, když budeš psát tak, abych ti rozumněla :D Alizé to ještě neví, ale pojede domů, protože Simona vyhraje. Jinak můžeš klidně spát a snít dál, nejlépe až do prosince :D
Reagovat
Lunej..
promiň, zkomolila jsem nick :)
Reagovat
sprchon
A já zas zkomolil Nick. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ja mamLunejko temer vzdy pravdu ;-)
Millik. Ahoooj :-)
Reagovat
Lunej..
No to určitě. :)
Reagovat
r176
teď jen udržet servis Týno!!
Reagovat
milik254
Zas se vyměnily? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Takhle opatrně by Kája nehrála
Reagovat
Serpens
Kristýna mi přijde technicky vyzrálejší než Karolína, tak jak je možné, že je tam, kde je?
Reagovat
aligo
nemá takový rány ani servis... o pohybu ani nemluvě...
Reagovat
dadaft
s tím pohybem nevím, u Kr. mně nepříjde špatný.
Reagovat
Fandina
Souhlas, dneska mi připadá solidní.
Reagovat
Fandina
Třeba nám teď ukáže a pojede vzhůru k dalším metám. Také se mi víc líbí její rány, to podání do levácké zatáčky nebo švih. Uvidíme, jestli dneska vyhraje. Sam je ve druhém setu lepší než v prvním. Týno pojď!
Reagovat
aligo
by potřebovala Vaňka aby začala běhat pořádně a aby vypilovala servis...
Reagovat
Jiri
Zase tak samo to nepujde. Sam ted zahrala slusne a je zpet. Budou to nervy. Doufam, ze to Kristy zvladne.
Reagovat
sprchon
Ale teď teda jako socha. Ta noha fakt asi nebude dobrá. :(
Reagovat
EllNino
Týna je jako socha větěinu zápasů, spíš se jí nechce :D
Reagovat
sprchon
Až do toho posledního svého podávacího gamu mi jako socha nepřišla. :D Až tam, zničehonic...
Reagovat
smazaný uživatel
Sam... zase ses doma pos..la.
Kazdopadne Tyno come on
Reagovat
Lunej..
Hele, nemáš se učit? A nedochází ti datový limit? :P :)
Reagovat
Lunej..
No, já se na to nemůžu koukat, Sam, prober se, hraješ doma !!!
Reagovat
EllNino
no právě :) ...
Reagovat
aligo
právě proto se neprobere :D díky bohu :D
Reagovat
Lunej..
Vy jste fakt nepřející Tomášové :)
Reagovat
EllNino
tak promin, že fandím Češce :D
Reagovat
Lunej..
Jéžiš, tohle snad už máme dávno za sebou ne? :)
Reagovat
EllNino
jj :) já rozhodně nefandím zarytě jen Češkám, to víš :)
Reagovat
Lunej..
Vím, že patříš k těm "normálním" :) Je mi líto, že Sam se pomalu blíží do tenisového důchodu a moc bych jí přála doma úspěch.
Reagovat
HayashiM
Vůbec nejsme, nám na to totiž kouká relativně dobře :)
Reagovat
Lunej..
Sam ala Bobina :D Hezky jí slice šly.
Reagovat
Lunej..
No, to byl teda porod si udržet podání.
Reagovat
Lunej..
Sam bohužel nešlape ani podání, ani FH, ani moc psychika, to je pak těžký. Proti levačkám jí to moc nejde...
Reagovat
Serpens
Zasranej eurosport, dali tam Kližana
Reagovat
smazaný uživatel
nejsou tam s tím programem trochu na hlavu?
Reagovat
Lunej..
Tak za to může francouzská režie, takže to těžko někdo ovlivní.
Reagovat
smazaný uživatel
napiste na e-mail studio1@eurosport.cz nějaké názory o programu ,dík .Snad to pomůže
Reagovat
smazaný uživatel
Nepomůže, program dělá francouzská režie.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak. Dojde na zapas Aga vs Bouchard. Mohl by to byt hezky zapas. Snad to Aga zvladne :-)
Reagovat
Fandina
Týna má set. Tak doufám, že i přes to ošetřování to vyhraje a doufám, že to nic není. V prvním setu W/UE Týna 10/11 Sam 4/12.
Reagovat
bIbec
co to Samička vyvádí? Měl by jí někdo říct, že nehraje proti Karolíně, ale proti tomu druhýmu kopytu.
Reagovat
Lunej..
Proč kopytu? :)
Reagovat
historik
týna paráda, takhle má vypadat pomoc od leváckého servisu! Teď hlvně aby noha držela.
Reagovat
Lunej..
tak, malá rozcvička a začneme konečně hrát, co umíme ano? :)
Reagovat
sprchon
Hele, už ti postoupila Petra. :P Zázraky nechtěj. :D
Reagovat
Lunej..
Hele, nech mě snít jo? Navíc Týna bohužel moc šancí nemá, na rozdíl od Káji. Takže Sam to prostě musí urvat. :)
Reagovat
sprchon
Ale má šanci. ;)
Reagovat
Lunej..
Jako, že Týna postoupí dále třeba až do semifinále jo? :) ok, třeba se pletu. Ale Sam hraje jak svázáná, bože.
Reagovat
sprchon
Sam bych přál taky úspěch, obzvlášť doma. Ale jak je vidět, moc to nejde. Naopak Týna mi připadá, že se "rozvazuje". :) O SF nemluvím, pro ni by byl úspěch už to 2. kolo. A klidně může přidat další, docela se mi líbí... A rozhodně dobrá zkušenost pro ni, na centru...
Reagovat
Lunej..
Týna se může rozvazovat všude možně, já jí to přeju, ale na na AO a ne se Samičkou :) Je to přece tak jednoduché.
Reagovat
aligo
Kája zase ošetření... :/
Reagovat
aligo
Týna :D pardon :D
Reagovat
smazaný uživatel
možná to tahá ,ale při hře to snad nevnímá
Reagovat
sprchon
Kája? :D
Ale přiznám se, že mám taky ještě furt podobnej problém. Říkám tu "Kájo pojď" a pak si to uvědomím. :D
Reagovat
sprchon
Další MTO... Ta noha asi tahá. :(
Reagovat
sprchon
Tak sice ne MTO, ale každopádně se mi to nelíbí.
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně,aby jí tam ted padal servis
Reagovat
smazaný uživatel
Tak celkove nejak nestiham. Ovsem KiKi s Dominou jsem s mensimi mikrospanky zvladl;)

Zapas to byl tak nejak pro narocneho divaka.
KiKi na zacatku vypadala, ze tu Dominu ma asi fakt uz v hlave. Ale nakonec se spis ukazalo, ze jde o jakousi taktiku, cimz mne dost sokla - opravdu jsem neocekaval, ze to spis uhraje na BL...z ktere hraje vzdycky celkem hrozne...az na par momentu...:0)

jeeenzeee, Kikina se na BL zlepsila a zapas takticky opravdu zvladla na 1*.

Nakonec jsem si rikal, je jedno jak, hlavne ze kriticke prvni kolo zvladla. Tak snad to v dalsim nezmrvi, kdyz uz prosla prez finalistku AO...cichajici micky slovenskou behavou explozi.

Ale vazne, udelala mne velou radost;) Ten zapas byl proste celkem skvele zvladnuty. Odhlednuli od tech chyb na obou stranach...;)
Reagovat
historik
No Petkovič venku! Ale Týna si tam vypadalo brala nějakej prášek...to není dobrý.
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, co proti těm jejím šatům máte. Takhle třeba vůbec nevypadají špatně... :)
https://pbs.twimg.com/media/CY_qNM4WsAAwe9o.jpg
Reagovat
Fandina
Tohle se musí líbit, hlavně klukům. Mně se její šatičky líbí, jsou zvláštní, sice to vypadá, že je to prodloužený top, ale hezké a vzadu průsvitně, na mladou holčinu je to zajímavé.
Reagovat
historik
kristýna! začátek dobrý
Reagovat
smazaný uživatel
vypadá ,že zapracovala na hlavě i pohybu
Reagovat
historik
no ale pořád je tam docela prostor ke zlepšení
Reagovat
dadaft
mně příjde dost dobrá.
teď bohužel MTO.

Samantha vypadá skvěle, ale nehraje skvěle.
obzvlášť ten vyhozený volej mě zabolel -- taková síťařka a totok?!?!
Reagovat
Lunej..
Už jsem tu a jdu podporovat, takže už uvidíš jen koncert :)
Reagovat
sprchon
Ty jo. SLOANE venku, Nasťa venku, CARO venku! :O Veselka venku, Kiki postup, to jsou mi věci...

Roger super, to byla čistá práce. :) Takže za chvíli na plac Týna se Sam. :)
Hráďa nevyužila nic, měla asi deset BB, velká škoda. Přitom Daria hlavně v prvním setu tak pomáhala...
Klára po dobrém 2. setu taky KO.
Serča to zvládla, co jsem pár gamů viděl, tak se mi líbila.
Aga super, Belinda super, Genie super, Ana Konjuh to taky nakonec zvládla. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kiki mě příjemně překvapila, ale Caro to zase vykompenzovala... :(
Reagovat
sprchon
Obojí pro mě velké překvapení, jak říkáš. Kiki příjemné, Caro nepříjemné. Přitom Caro jsem letos viděl, myslím že proti McHale a líbila se mi, hrála útočně. Říkal jsem si, to by mohlo bejt podobný jako na USO 2014. A ono ne... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Taky, taky... :(
Reagovat
EllNino
Bude Týna se Sam na ES 1 ?
Reagovat
George_Renel
Podle komentátora asi ne, říkal že půjde Tsonga....
To víš, Francouzi.
Ale nechme se překvapit.
Reagovat
dadaft
tam bude asi tsonga.
ale n E2 po Kyrgiosovi by možná být mohla.
Reagovat
George_Renel
Tak už nastupují, http://live.batmanstream.com/streaming/free-live-video-streaming-kr-pliskova-stosur-rod-laver-arena-tennis-australian-open-2016-227713.html
Reagovat
smazaný uživatel
Měl jsem to zapnuté celý zápas, ale moc jsem z toho neviděl... Každopádně Masha hodně tlačila a byla jasně lepší, jenom v závěru si to trochu zkomplikovala, když nedopodávala za stavu 5:2. Ale hned to napravila na returnu... :)
Reagovat
Fandina
Genie Krunic 6:3 6:3. Gratulka Genii, váhala jsem, jestli dát ve fantasy ji nebo Sloane, pak jsem ji nedala a byla to chyba. Ale jinak mám radost, že vyhrála. A ty její trikošatky jsou průhledné vzadu.
Reagovat
dadaft
pěkný zápas, hodně pohybu.
Reagovat
Fandina
Genie hraje výborně, jakoby ani ve finále s Cornet neprohrála.
Reagovat
dadaft
jo, nebylo to špatné.

zajímavé, že když jsem se podíval do statistik na krokoměr, tak Genie s Aleksandrou naběhaly za zápas v podstatě stejně jako Marie.
přesto to celé působilo o dost akčněji.
Reagovat
Haitik
Jak hraje Maria? :-) Skore zápasu vypadá hodně jednoznačně, to Maria hraje tak dobře? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já u toho mám nějakou práci, tak to spíš poslouchám. :D Ale jo, hraje dobře. Rozhodně je na AO stoprocentně připravená... :)
Reagovat
Fandina
Mária má hezké šatičky. Génie je také zajímavě oblečená. Volné šatky ve stylu topu co má Petra a další Nikeačky.
Reagovat
dadaft
takže v TV ani Géňa ani Marie?
jděte se vycpat,,,,,,,,,,,
Reagovat
Fandina
Sharapova Hibino je na Eurosport 2
Reagovat
dadaft
jo, sorry, škoda že není Géňa, tam jsou víc vyrovnané síly.
Reagovat
smazaný uživatel
Pridavam gratulaci Monci Nicu :-)
Dnes favoritky krom Wozni a Sloane plni sve role.
Reagovat
dadaft
gratulka Saši Sasnovič.
doufám, že se proti Marii ve 2K nepokakinká.
Reagovat
smazaný uživatel
Získala 1. set proti Linette poměrem 6:3.

Snad mi kromě Caro dneska všechny postoupí...
Reagovat
smazaný uživatel
No tak Monča nemá až tak těžkou soupeřku v druhém kole to bude mít proti Kristýně velmi obtížné :D
Reagovat
smazaný uživatel
Něco mi uniklo, že už Kristýna postoupila? :D

BTW: Monča nakonec 6:3, 6:0. Už jsem ale mezitím zapnul Mashu... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Snad si nemyslis , ze Kristyna proleze kvalifikaci a pote vypadne v prvnim kole :-) :-)
Reagovat
Fandina
Gríša to oblečení, je to nápadité, ale ta barva na kluka. Modrá nebo zelená by byla úžasná.
Reagovat
Fandina
A zdá se mi, že je to moc vystřižené, triko bez rukávů je dobré, ale ten výstřih je moc velký i ten výstřih u rukávů.
Reagovat
dadaft
není to tričko bez rukávů, je to nátělník.
Reagovat
Fandina
teď na to koukám, že je to spíš tílko
Reagovat
Fandina
A to samé oblečení má Kyrgios, s tím rozdílem, že má pod červeným ještě černé.
Reagovat
dadaft
a mimochodem Eurosport má zase přehozené pravý a levý kanál,,,,,,,,,,,,,,,,,, tohle je každý rok to samé, tohle už není jen neschopnost, tohle je sabotáž!!!!!!

když srovnám naprosto špičkový zvuk z Wimbledonu (Novasport), zasloužili by si eurosporťáci pár facek.
Reagovat
dadaft
ve dvou,
nicméně bylo to nic proti ničemu, Kumkhum byla velice slaboulinká soupeřka, takže těžko říct, jak na tom Petra je.
((( většinou tuhle iqeovštinu odmítám, ale tentokrát musím uznat, že Kumkhum byla úplně mimo )))

opticky Petra vypadala dobře.
Reagovat
Haitik
Tak obrovská gratulace Yulii!!! :D joo! :-)
Teď mě štve, že jsem nezůstal doma, ve 2. setu mě ten zapas fakt bavil..
Reagovat
smazaný uživatel
O to víc mě to štve, že Caro prohrála s Putintsevou, která mi není sympatická. Spíš než tenisem je známá svým problémovým chováním... Ale někdy se umí zbláznit a zahrát dobře, což dneska předvedla. Přesto nebudu Caro omlouvat, takové hráčky prostě musí porážet a vedení 6:1, 4:2 dotáhnout.
Reagovat
Haitik
Jj, dotáhnout to měla..
Ale hrála dobře, co jsem viděl tak se nebála i zautočit.. :D ale pořád spíše sklony k pinkání.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, Caro si občas vynutila tlak po servisu, ale jinak ji prostě nebyla schopná přetlačit. Putintseva toho taky hodně vrátila a hlavně málo kazila, což byl asi ten největší rozdíl...
Reagovat
dadaft
vzpomínám si, jak obrovskou třísetovou bitvu proti Julii musela loni v prvním kole RG sehrát Elina Svitolina.

Julča je bojovnice.
Reagovat
smazaný uživatel
To asi jo, ale taky si myslím, že Caro na GS až moc často nezvládá koncovky vyrovnaných zápasů. Viz loňské US Open proti Petře Cetkovské...
Reagovat
peggy
To je skoda,ze to takto dopalo.
Reagovat
smazaný uživatel
První zápas, co jsem trochu sledoval a hned první průšvih na konto mojí favoritky. :( Musím ale uznat, že Caro si dneska nezasloužila postoupit. Když to nedotáhne se setem a brejkem v zádech... Navíc nedokázala soupeřku přetlačit a dělala chyby, které Putintseva nedělala. Když ještě párkrát Putintseva v důležitých momentech trefila lajnu, tak se není čemu divit, že to tak dopadlo...

Štve mě to hodně a jak už jsem říkal, je to průšvih. Když se podívám na grandslamové výsledky Caro od RG 2012, tak je to kromě finále USO 2014 strašná bída (ani jedno čtvrtfinále). Taky její výsledky na AO mají sestupnou tendenci... Sice z loňska obhajovala jenom 2. kolo, ale tohle je strašná rána na psychiku hned takhle na začátku sezony. :( Taky je paradoxem, že její hra v Aucklandu byla celkem dobrá včetně zápasu proti Sloane, který sice prohrála, ale byl to dobrý tenis. Teď jsou obě venku v 1. kole...
Reagovat
tommr
výsledky Wozniacký mají na AO od roku 2011 neúprosně sestupnou tendenci: SF, QF, 4R, 3R, 2R, 1R. Co příjde příští rok? Kvalifikace?
Reagovat
smazaný uživatel
Caro v tomto zapase ochutnala vlastni medicinu... Posledni vymena zapasu, to nebyl tenis, ale sachy:D
Reagovat
EllNino
přesně tak :)
Reagovat
EllNino
Caroline, nemáš pantrat challenge :D ...Gratulace Yulii
Reagovat
smazaný uživatel
Obávám se, že chyba za tohoto stavu stála Caro celý zápas... :(
Reagovat
smazaný uživatel
A je to tak. :(
Reagovat
historik
ať si každý říká co chce - hrůza, humus. Koho chtěl ještě do toho prvního kola dostat? Další kolo bylo taky víc než přijatelný. Jestli tohle má být budoucnost českého mužského tenisu, tak jsme asi v pytli.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja to porad rikam, ze bud me radi za Berdycha... Budem mnohem hure az prestane hrat
Reagovat
SubOptikT
V jeho případě už je to tak na psychiatra.
Reagovat
yenda1
Noah pojď!! Sejmi toho hňupa.
Reagovat
historik
co to tam Veselý provádí? To je příšerný, ta pinkačka
Reagovat
smazaný uživatel
Na jakym kurtu hraje?
Reagovat
EllNino
10
Reagovat
EllNino
tahle smeč byla poslední kapka, ten je totálně v hajzlu zase
Reagovat
FulnekUltras
Po třetím setu už to vypadalo dobře, ale Argentinec je držák...
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám moc čas to sledovat, ale tohle vypadá na průšvih... :(
Reagovat
kada.tom
jsme na tom stejně ... taky nemám moc čas to sledovat a taky to vidím na solidní průšvih :-(
Reagovat
FulnekUltras
Ještě není konec, ale Puťka zlobí, no...
Reagovat
Haitik
Koukal jsem jedním okem na 2. set Yulia se ohromně zvedla!!! Hrala hodně dobře, chytře.. Ale Caro taky nehrála zle, vylepšila FH.. Odchazel jsem.před TB a čekal jsem, že to dotáhne už.. :D a ono naopak, tak že by první pořádné překvapení? Nebudu se zlobit :D
Reagovat
bIbec
Yulia ten level proti dobře hrající Wozniacki neudrží. Na to je to moc velký emocionální pako.
Reagovat
bIbec
respektive proti dobře bránící Wozniacki
Reagovat
bIbec
tak to nakonec zvládla! :-) Hezkej mač.
Reagovat
EllNino
AKS out, Dominika out, Daniela out s kanárem a nebejt toho, že Magda odvrátila mečboly, tak už by tam neměli žádnou ...
Reagovat
FulnekUltras
Československo dopadne líp... ;)
Reagovat
EllNino
no bojím se že u nás to bude stejná bída
Reagovat
FulnekUltras
Tak druhé kolo už máme, ne? ;)
Reagovat
Hector21
proti Světlance to bylo zhola bez šance...

upřímně, to nebyl tenis, to byla chladnokrevná vražda

Světlík v beast modu, jen tak dál :)
Reagovat
bIbec
Pěkně Putinek. Aspoň jeden setík. Ale stejnak to projede.
Reagovat
bIbec
Nasťa out. Říkal sem si, že ty kurzy sou přemrštěné jak sviňa. Kdo si vsadil na Davis, neprohloupil.
Reagovat
EllNino
kdyby nezačala kravnout, byla by to jasnačka ...:(
Reagovat
bIbec
nj, ale to je Nasťa. U tý je pravděpodobnost, že začne kravnout, dost vysoká :-)
Reagovat
EllNino
Nasťa neeeee :(
Reagovat
Frick
https://www.youtube.com/watch?v=WHYkQyWeo4o

Co na to řikáš? Síla, co?
Reagovat
smazaný uživatel
Nic. Jenom jsem o tom četl, že během jízdy Šárky mluvil o Petře. :D Živě jsem to na Eurosportu nesledoval...
Reagovat
Frick
Fakt divný :o) Možná, kdyby to měla nějaká hezčí tenistka, tak možná mluvim jinak ale...
Reagovat
FulnekUltras
Staré dirndl přešili...co v něm chodila Oracene do měšťanky... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra nejistý test zvládla.
Doporučuji kromě Sereny s Giorgi zápas Stephens - Wang ,také kvalita
Reagovat
smazaný uživatel
Sloane ztrácí na hře i na kráse
Reagovat
Fandina
Sloane dnes působí unaveným dojmem. Wang hraje rozhodně lépe, ale třeba Sloane ještě otočí.
Reagovat
FulnekUltras
Tak Wang to nakonec dotáhla a možná sní o nástupnictví po LiNa...
Reagovat
FulnekUltras
Kvalitní servis i return - základní kameny úspěchu s každou soupeřkou. Dnes na Luksiku to bohatě stačilo a co je nejdůležitější - Petra v hlavě předem asi přece jen poněkud nepříjemný zápas zvládla dobře hlavně psychicky. Slušný příslib před druhým kolem s afektovanou "domácí" rádobyhvězdičkou.

V klidu poooooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist