Kyrgios se kvůli problémům s loktem na poslední chvíli odhlásil z French Open

28. 5. 2018, 09:56
Aktuality 8
Jeden z nejočekávanějších soubojů prvního kola letošního French Open mezi Nickem Kyrgiosem a Bernardem Tomicem se nekoná. Nasazený Kyrgios totiž kvůli problémům s loktem nakonec přijde i o antukový grandslam. Třiadvacetiletý talentovaný Australan se pořadatelům včera musel omluvit a z turnaje na poslední chvíli odstoupit.
Profily hráčů
Nick Kyrgios

Kyrgios kvůli zranění lokte za poslední čtyři měsíce odehrál jen dva turnaje. Zranění si přivodil během únorového daviscupového utkání proti Německu a poté se představil už jen na Masters v Miami (osmifinále) a v polovině dubna na antuce v Houstonu (2. kolo). Letos dohromady absolvoval jen 15 zápasů.

"Po konzultaci s mým týmem a lékaři jsme se shodli, že je pro mě teď ještě riskantní hrát na tři vítězné sety na antuce," napsal Kyrgios na sociální sítě.

"Dělal jsem všechno, abych se letošního French Open zúčastnil, ale neměl jsem dost času. Kdybych v Paříži nastoupil, tak by hrozilo obnovení zranění a to nemůžu a ani nechci před startem travnaté části sezony riskovat," dodal a novináře ujistil, že se co nejdříve vrátí k tréninku.

V sobotu třiadvacetiletý australský talent ještě na pařížské antuce trénoval, konkrétně se svým deblovým parťákem Jackem Sockem, a vypadalo to, že je na očekávaný souboj s Bernardem Tomicem dobře připravený. Jeho krajan a kvalifikant bude nakonec bojovat proti lucky loserovi.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

8
Přidat komentář
Kozoroh
Škoda, duel dvou zlých hochů ATP by byl spektakulární :-D
Reagovat
Mayo
Na Murrayho sa spustila vlna kritiky na USO. Som zvedavý či to bude podobne teraz.
Reagovat
Kozoroh
Nebude, Gyros je malá ryba oproti Siru Andymu.
Reagovat
smazaný uživatel
dolezitejsie je byt fresh na travu, ale uz mi hrozne chyba. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Trava nebo Kyrgios?
Reagovat
smazaný uživatel
Kyrgios
Reagovat
Krisboy
Asi nechtěl ztrapnit Tomice. Ale je to škoda, Rafa i Nole si asi pěkně oddychli. Už jim překáží jenom J1rka.
Reagovat
Krisboy
Tak. Cesta do finále je volná.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist