Laver Cup: Federer s Djokovičem ve čtyřhře neuspěli, Evropa přesto vede 3-1

22. 9. 2018, 12:46
Aktuality 113
LAVER CUP - Tým Evropy, který obhajuje triumf z 1. ročníku, na Laver Cupu v Chicagu vede po prvním dnu nad Týmem světa 3-1. Neuspěli pouze v prvním společném zápase Roger Federer a Novak Djokovič, kteří podlehli Kevinu Andersonovi s Jackem Sockem.
Roger Federer a Novak Djokovič

Tým evropských tenistů úspěšně zahájil cestu za obhajobou Laver Cupu, když po prvním dnu vede 3-1 na zápasy. Jedinou porážku si v páteční závěrečné čtyřhře připsal hvězdný tenisový pár Roger Federer a Novak Djokovič, který nestačil na americko-jihoafrickou dvojici Kevin Anderson a Jack Sock, který letos vyhrál s Mikem Bryanem Wimbledon a US Open.

O první bod se v Chicagu postaral Bulhar Grigor Dimitrov, jenž si ve dvou setech poradil s Američanem Francesem Tiafoem. Brit Kyle Edmund i Belgičan David Goffin potřebovali k výhrám nad Sockem, respektive Argentincem Diegem Schwartzmanem, zkrácený třetí set.

Za stavu 3-0 nastoupili poprvé na jedné straně kurtu Federer s Djokovičem, majitelé 34 grandslamových titulů ve dvouhře. První sadu sice v tie-breaku získali, potom už se ale čím dál víc projevovala vzájemná nesehranost. Tu nejlépe ilustroval úsměvný moment, kdy Djokovič ve snaze vrátit míč přes síť trefil Federera do zad. Rozhodující set vyhráli Sock s Andersonem 10-6.

• LAVER CUP 2018, CHICAGO •
USA, tv. povrch / hala
páteční výsledky (21. 09. 2018)
Tým světa - Tým Evropy 1-3
Tiafoe (USA) - Dimitrov (Bul.) 1-6 4-6
Sock (USA) - Edmund (Brit.) 4-6 7-5 6-10
Schwartzman - Goffin 4-6 6-4 9-11
Anderson//Sock - Djokovič/Federer 6-7(5) 6-3 10-6
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

113
Přidat komentář
SwissMaestro
Jinak dneska budu fandit Isnerovi hned dvakrát. Přál bych mu ten Laver Cup :-) Má parádní sezónu.
Reagovat
Krisboy
...dnes to bude takhle:

Isner < Federer
Anderson > Zverev
Kyrgios > Djokovic

Debl čertužel nevím :(
Reagovat
smazaný uživatel
to ti poradim, sock s isnerom vyhraju
Reagovat
Krisboy
Já jsem to nechtěl říkat nahlas, ale když už je to venku...
:)
Reagovat
Krisboy
Tak jsem koukal na HL a nejlepší se mi zdá Roger a Kevin. Škoda, že nebudou hrát proti sobě zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger v hale to je smrt. Bilance 216/51 to pouze potvrzuje.
Reagovat
mahycek
V drtivé většině zůčastněných to exhibice není. Stačí se
podívat na Isnera, nebo i Kyrgiose i když ten se chová,
jak neřízená střela i na GS. Příklad Roger, velmi svědomitě
se připravuje na každé své utkání a při těch utkáních, to
bere fakt zodpovědně. Je vidět, jak mu na tom záleží.
Ještě jednou připomenu, že kromě některých zkažených úderů
z přemíry snahy, to byla jinak pastva pro oči. Vše,
servis, prohozy a fantastické voleje u sítě. Takový cit
v ruce, kdyby měl na Masters v Londýně. A teď se
jdu dívat na Djoka s Andersonem, mám to na hard disku.
Reagovat
mahycek
Djoko nemůže být goat , ani king LC i kdyby vyhrál nad
Nickem, protože by měl jen 1 výhru ve dvouhře, tedy
v tom případě, pokud Roger, nebo Saša vyhrají. Ti by měli
po dvou výhrách. Když oba prohrají, tak už tomu Djoko
nepomůže a king bude někdo s týmu Svět.
Ale, zase mně berte z rezervou, je to hra a nejde o
život, nebo aspoň o finále Masters v Londýně. Tam už
to bude napjaté a prestižní. Jde o dost, ale zase né
o život. To už vážně musím mít správné tepláky, ale
já je mám!!!!!!!!
Reagovat
ipko
https://www.youtube.com/watch?v=U_DDOKFfVQI
výmena v čase od 7:30 je neuveriteľná.. fantastická obrana od Rogera..
Reagovat
smazaný uživatel
Super je, jak mu po výhře borci ukazuji symfonii :))
Reagovat
SwissMaestro
Nechci říci, že Djokovič poslední zápas s Andersonem odchodil, ale přijde mi, že je jediným hráčem, který to bere opravdu spíše jako exhibici.
Reagovat
Marduch
kterou to taky defakto je:)
Reagovat
Pe3k
Že je to exhibice říkají jen dementi a další jednodušší jedinci co vidí svět černobíle (Sithove, fandové Nadala, apod) je to nový formát, ať se to někomu líbí nebo ne.
Reagovat
smazaný uživatel
jj napr Zverev, ten je jeden z tych hlupejsich :D
Reagovat
Pe3k
Je to kk tek. Taky pri otázce kdo že je nejsilnější tenista řekl myself.
Reagovat
annah
Zdolal ho letos ve Wimbledonu, tak by to mohl Kevin zopakovat. Ale nebude mít příležitost. :-)
Reagovat
annah
Pardon. To sem nepatřilo.
Mezi exhibicemi je velký rozdíl. V té běžné hraje hráč sám za sebe. Když prohraje, tak jen sám sobě. Ale na LC hraje za tým. Prohraje to i těm ostatním, kteří mu fandí na lavičce. Proto všichni na LC hrají na krev a snaží se ze sebe dostat to nejlepší. Kyrgios loni po prohře s Rogerem brečel.
Reagovat
Lina
Kdo se dívá na LC, tak musí vidět, že to žádná exhibice není. Žádné srandičky, ale všichni to berou vážně. Loni boj na krev v rozhodujícím zápase o ziskk trofeje. Velká radost Evropy z jejího zíkání a naopak Nckovi slzy, když právě ten zápas prohrál a i to je docela ukazatel vážnosti. Letos jsem sice pátek neviděla, zato včera jsem viděla zdrceného Isnera na tiskovce po prohraném zápase, Rogera radit Novakovi, jak se dostat Kevinovi na kobylku, a Novak je bral vážně. Radost týmu Světa po výhře Keva, nebo Nickovu křivdu po neuznání přímého bodu. Není to sice turnaj běžného formátu a nejsou body dy do žebříčku, ale to není důvod pro ubírání na hodnotě turnaje. DC, TM je taky exhibice? I tu salátovou mísu všichni chtějí.
Reagovat
Nola
takze to nie je exhibicia, OK, nevidim tento turnaj v kalendari ATP a neorganizuje ho ani ITF, miesas dokopy hrusky s jablkami..... na riadnych turnajoch sa hra na 2 vitazne sety, ziadny super TB, ale nechcem ti brat iluzie, ak hraju hraci naplno, tak by si mali uvedomit, ze tento turnaj okrem penazi im ziadne body do rebrika neprinesie a mozu si privodit akurat nejake zranenie a zbytok sezony zabalit.... ak by tam nehral Fedex, tak by mozno nikoho tento turnaj nezaujimal
Reagovat
tommr
zajímavý je jak všichni hráči pořád brečí jak je termínová listina nabitá, ale na takovouhle komedii si čas a síly najdou ... :)
Reagovat
Nola
tak, tak, ak by sa tato sranda konala po sezone, tak to este prekusnem, ale hrat exhibiciu pred azijskou snurou na opacnej strane zemegule ? Novak je asi na praskoch, Dimitrov hra v poslednej dobe totalne s.acky, namiesto riadneho turnaja, ktory mu prinesie body do rebrika si ide zapinkat za prachy a mohla by som pokracovat
Reagovat
Kozoroh
Novak přijal pozvání na LC v dubnu, kdy ještě nemohl tušit, že by mohl letos soutěžit o YE1. A odříct účast pouhých několik dní předem, jak to udělal DelPo, je mu asi blbé.

Byl bych rád, aby se účastnit Pekingu, každý bod se bude hodit v honbě za YE1. Není jisté, že vyhraje všechny velké podzimní turnaje, může dojít k zakolísání v Šanghaji nebo v Bercy.
Reagovat
Nola
zalezi na tom? ak by bol aj 20. v rebricku, tak by som pohlad na tento turnaj nezmenila, je to len a len o prachoch a tie Novak rozhodne nepotrebuje, velmi by ma zaujimalo, ake startovne hraci dostali, snad to nejaky Fedex fan zisti...
Reagovat
gigin
Každý člen vítězného družstva obdrží odměnu 250 tisíc dolarů. Hráči poraženého týmu pak smluvně dohodnutý účastnický poplatek vycházející z žebříčkového postavení.
Reagovat
Nola
:D dobre ty, ale ono je to asi takto

https://sport.sme.sk/c/7636593/djokovic-federer-ci-nadal-stoja-minimalne-milion-eur.html
Reagovat
gigin
Je to možné no. Já jim to přeju,zaslouží si. Jinak já samozřejmě akceptuju, že tobě LC nevoní. Mi nevadí ;)
Reagovat
Road_to_Centre_Court
Zaprdeni Cesi a Slovaci, kteri by za kus zvance zaprodali vlastni matku, jdou nekoho kritizovat, ze si jde privydelat.
Reagovat
Fandina
A ty se divíš. Vžd\ť ty turnaje jsou na jedno brdo. Pořád stejné a obhajoby, když ji nedáš, jdeš v žebříčku dolů. Pořád dokola. Tohle tě nikdo nenutí hrát a zahraješ si proti těm top na žebříčku a ještě si zafandíš jindy protihráči. Ani se nedivím, že se tam tenisti hrnou.
Reagovat
Lina
LC se taky hraje na 2 vítězné. Máš pravdu, že v rozhodujícím 3. setu se hraje super t. a na klasických turnajích ne. Píšu, že to není turnaj běžného formátu a bez bodů, tak kde pletu hrušky s jabkama. To jako tím že uvádím DC a TM a ty se hrají o body do žebřčku nebo tomu kdo je pořádá a že jsou uvedeny v kalendáři? Uvádět zranění jako důvod, proč nehrát LC naplno, no nevím. Zranit se můžou všude i mimo turnaje. Pro Tebe je zranění moc důležité, to je chválihodné. Ale hráči, kteří se LC účastni, tak si ho evidentně oficiálně zařadili do kalendáře jako plnohodnotný turnaj a dávají tím najevo, že to není Exhibiční turnaj. Psalas, jak Tě to nezajímá, ale přitom to tak nevypadá. Možná docházíš o hezké zápasy svou tvrdohlavostí. Můj názor, Tvůj názor, Tvoje věc.
Reagovat
Nola
OK, presvedcila si ma, pozriem dnes nejaky zapas na streame
Reagovat
Lina
Tak to jsu ráda, i když přemlouvat Tě, jsem neněla v úmyslu. ;)
Reagovat
Nola
pozrela som kusok stvorhry, atmosfera vyborna, najviac sa mi pacil Jack Ponozka, ten sa asi najlepsie bavil
Reagovat
Lina
Jack je správný kluk. :)
Reagovat
Fandina
V deblu se na turnajích také hraje ve třetím setu STB, tedy kromě GS, DC atd..
Reagovat
Road_to_Centre_Court
Vy jste zpatecnici proste. Laver Cup je perfektni format pro generaci Z. Tenis potrebuje nove fanousky a toto je presne cesta a i podle ohlasu jde videt, ze to je krok vpred. Tenisovi fans by meli byt vdecni. Clovek vidi nevsedni zapasy. Sorry, ale toto je tak stokrat zajimavejsi jak cely zbytek sezony krome Turnaje mistru.
Reagovat
Road_to_Centre_Court
A to nemluvim, ze Laver Cup je renesanci ctyrhry. Kvalita deblu tady je o level vyssi jak na grandslamech.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si myslím totéž. On to bere jako jediný ze všech z legrace a neuvědomuje si, ze chce každý vyhrát :D Jako exhibice to určitě je, ale ta touha vyhrát jde strasne vidět. Sasa to včera Proste chtěl otočit za každou cenu o čemž svědci i to, jak po výhře běžel ke svému týmu.
Reagovat
Road_to_Centre_Court
To nevím. Nemyslím, že člověk s egem jednoho z GOATů by zkousl, že to jako jediný svému týmu kazí. Prostě debl neumí, ještě s hráčem kterého nemá rád a Anderson je v zóně. Roli hraje taky formát, hrát na tři vítězné, Nole to urve.
Reagovat
annah
Přesně tak. Myslím, že ani Borg tomu deblu GOATu moc nevěřil, proto je nasadil hned na pátek, kdy prohra znamená nejmenší ztrátu. A nenasadit je vůbec, to nešlo. Každý byl na ten debl zvědavý- podobně jako loni na Rogera s Rafou.
Reagovat
Mayo
Djokovic má malé plus ak to berie ako srandu, väčšie by mal keby tam nejde vôbec (:
Reagovat
Road_to_Centre_Court
Proč plus? Laver Cup je hudba budoucnosti a super formát pro Generaci Z. Tenis se musí nějak posouvat, aby si stále držel pozici jednoho z nejpopulárnějších individuálních sportů. A zdá se, že na Laver Cup lidi slyší. Každý fanoušek tenisu by tomuto projektu měl ve prospěch celého sportu fandit.
Reagovat
steve79
Evropa dnes nasadila to nejsilnejsi. Roger dnes dva zapasy.
Reagovat
Mayo
Ako inak fandím svetu.
Reagovat
Pe3k
To je hrozný babrak, na co sahne to prohraje, hrozně to Evropskému teamu kazí, prej goat, ha ha, stejně jako Nadal, goat parody...
Ještě že tam je Federer a hráči i diváci maj možnost vidět nejlepší a nejpěknější tenis co byl kdy hrán.
Reagovat
annah
Jen aby dnes Roger s Izzym neprohrál... Isneruv servis - to je teda věc s velkým V.
Reagovat
annah
Roger má štěstí, že mu los nepřidělil Andersona, ten vypadá hodně nebezpečně, když zdolal Djokera. Jejich zápas jsem neviděla, moc špatný noční čas...
Zápas Rogera s Kyrgiosem byl hodně jednoznačný, žádné drama jako loni. Zajímavější a dramatičtější byl zápas Zvereva s Iznerem. Dva sympaťáci na kurtu. Nevěřila jsem, že to Zverev dá.
Reagovat
Herbert_Hoover
> dva sympaťáci
> dva

:))
Reagovat
Mayo
A čo keď zdolal Djokoviča? Federera by nezdolal.
Reagovat
annah
Zdolal ho letos ve Wimbledonu, tak by to mohl Kevin zopakovat. Ale nebude mít příležitost. :-)
Reagovat
mahycek
Když to budu 8-7 pro svět po dnešní čtyřhře a Roger dá Isnera,
tak 10-8 pro Evropu. Úsměv.
Reagovat
Herbert_Hoover
neboli 8:10 z pohledu Světa )
Reagovat
mahycek
Zpět už jsem si to našel. V sobotu je viězství za 2 body
a dnes za tři body.
Reagovat
Herbert_Hoover
Izzy se Sockem porazí Šášu a Rogera = 8:7 pro Svět
Roger porazí Izzyho = 8:10 pro Svět
Kevča sejme Šášu = 11:10
Djoker zajistí Evropě vítězství a zase bude GOAT
Reagovat
mahycek
Jak se to počítá ? Snad 5-3, proč uvádějí 7-5 pro Evropu?
Vyhráli - Edmunt, Dimitrov, Goffin, Zverev, Roger (5) a Djoko
prohrál a dvě čtyřhry Evropa prohrála = 3 Nebo něco je za 2
body ? Jsou tady podrobná pravidla? Ani web tady vlevo není.
Díky moc.
Reagovat
Krisboy
Vítězství v pátek je za jeden bod, v sobotu za dva, v neděli za tři.
Reagovat
gigin
A v pondělí už nic. To už je normální pracovní den.
Reagovat
Herbert_Hoover
V pondělí je vstanutí z postele za 15 bodů. :))
Reagovat
gigin
Jj a to je vlastně to hlavní vítězství :)) jinak nechápu mahycka, že neosloví strejdu gúgla, deset sekund a máš to.
Reagovat
gigin
Aaa tak už zabral.
Reagovat
gigin
Ještě pro upřesnění: Pokud je poměr nerozhodný 12:12, rozhoduje o vítězi utkání čtyřhry v podobě standardního setu s eventuální zkrácenou hrou do sedmi bodů.
Reagovat
Herbert_Hoover
To už naštěstí není ve hře :)
Reagovat
gigin
Jj, nahoře píše něco annah o losu, to se nelosuje ne? Nasazují dle situace, nebo? Kurňa už su jak mahycek.
Reagovat
gigin
Každý hráč hraje minimálně jednu a maximálně dvě dvouhry. Nejméně čtyři z šesti členů družstva musí nastoupit do čtyřher, v nichž je povolena jedna výměna složení, s výjimkou libovolného výběru do případného rozhodujícího debla.

Kapitání určují nasazení hráčů pro jednotlivé zápasy, a to vždy před úvodním zápasem každého hracího dne.
Reagovat
annah
Tím losem jsem myslela to, že nikdo neví, proti komu kdy nastoupí. Kapitáni nasadí hráče na jednotlivé zápasy a pak si vymění karty s jejich jmény, čili náhoda určí, proti komu bude kdo hrát.
Kdyby Borg nasadil Rogera až do druhého dnešního singlu, tak by hrál s Andersonem.
Teda já ten systém takhle chápu.
Reagovat
gigin
Aha, tak to máš pravdu, to mne nenapadlo. Ale fakt nevím, jak to funguje. Prostě ti trenéři to nasadí na jednotlivé zápasy dne, ani by věděli jak nasazuje protistrana. Nebo?
Reagovat
gigin
*aniž
Reagovat
Herbert_Hoover
Přesně :)
Reagovat
annah
Přesně tak to je. Specialita LC.
Reagovat
steve79
Roger Isner od cca 20:40.
Reagovat
steve79
Roger skvely vykon. Snad mu ta cervena raketa prinesla stesti.
Reagovat
mahycek
Roger, kromě několik pokažených úderů s přemírou snahy hrát
rychle a zbrkle a něco málo zkazil hrál naprosto skvěle.
Parádní servis, prohozy a hlavně úžasné voleje na síti !!!
To se vůbec nedá srovnat s tím zápasem s Millmanem. No
pastva pro oči. Djoka jsem neviděl, teď dopo si ho pustím.
Reagovat
peRFect
Kokos,Roger proti Nickovi skvěle.Lajny,crosy,servis...hala je hala :)
Reagovat
EllNino
Konečně se to trochu vyrovnalo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi zapomněl, ze to je exhibice :D
Reagovat
PetaM
Tým Světa (až na Andersona) je neskutečně nesympatický :D Jsem rád, že vyhrává Evropa. I když ta diskriminace vůči Evropě je dost nefér. Být Serena Evropanka a hrát za muže, už by to jelo! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já si myslím, ze je to tak i myšleno. Skupina eleganu proti zvířatům bez respektu. Vypadá to moc dobře :)
Reagovat
PetaM
V tom případě v pořádku :D Vychází to.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě se ta věc moc líbí. Borci jedou fakt na krev, chtějí vyhrát za kazdou cenu a tom, ze o nic nejde se to mění v epický turnaj, kde každý předvádí to nejlepší. Jsou tam emoce, nervy. Perfektní vikend.
Reagovat
PetaM
S tím souhlasím, není to žádná exhibice, hraje se velký tenis. Což je moc dobře, na srandičky je čas jindy :D
Reagovat
peRFect
Tým světa je sympatický...až na Andersona!
Reagovat
Fandina
Roger hraje dobře, jsou tam chybky, ale jinak radost se na jeho hru dívat. První set je v kapse, druháý má brejk, zatím Nicka přehrává. Tak ještě tři game Rogiiiii go!!!
Reagovat
Fandina
Rogííííííííííííí super. Nádhera jooooooooooooooooo!!!!!!
Reagovat
Fandina
To jsem ani nevěděla, že Chardy Jeremy je příjemný sympaťák. Líbí se mi, jak super fandí v týmu Evropy, je pořád pěkně nalaďěný a in. :-)
Reagovat
Patik
On keby si nehal dlhé vlasy tak vyzerá jak Kristus :)
Reagovat
Mayo
Ježiš ?
Reagovat
smazaný uživatel
Sasa mě neskutecne překvapil. Čekal jsem, ze se z toho složí, jako vždy, ale dokázal to otočit a předváděl světový tenis. Kloboucek
Reagovat
Krisboy
Saša dobrej, ale Johnny mu to vítězství tak tako tak daroval. Mohl a měl to ukončit už ve druhým setu.
Reagovat
EllNino
Ach Johny :( To je škody, už druhej zápas pro tým světa z mečbolu, mohli teď klidně být ve vedení 4:2 ...
Reagovat
smazaný uživatel
To je přesně ten rozdíl mezi těmi velkými hrací a těmi ostatními. Tohle není exhibice ani náhodou. Jedou na krev, chtějí vyhrát a Isner to proste podelal. Ta jednoduchá smeč v TB v něm zůstala v celém super TB. Bohužel
Reagovat
Fandina
Je to tááááááááááááám! Šáša kromě prvního setu super!!!!!!!! Gratulka!!!!!
Reagovat
Patik
V poslednej dobe som buď náročný alebo uhundraný a možno oboje..no keď vidím toho tímového ducha tie oslavy a oslavné výbuchy na kurte a na lavičke..a potom sa človek pozrie na Bjorna ktorý tam stojí ako na súdnom pojednávaní s absolútnym kľudom..pán Borg trošku prejavte tie emócie :)
Reagovat
Fandina
Ty tam vyvádějí, to se mi moc líbí, že když hraje jeden, tak vyvádí, raduje se sám, ale když je to takhle za tým, tak se jich raduje deset :-)).

Pěkný mač John Šáša. Jsem zvědavá na STB!!!
Reagovat
mahycek
Čekám vysokou kvalitu od Nicka a Rogera.
Reagovat
Pe3k
Zverev :D
Reagovat
blixa
A k smíchu je tu co ?
Reagovat
Ma3ek
Minulý rok bol pre mna Lavver Cup Top turnaj halovej sezony dnes si pozrem či sa to da aspon porovnat štvorhra neviem či sklamanie ale Nadal Federer su ako dvojica iný level ako Federer Djokovic..
Ale zatial chvalospevy moc nepočujem
Inak Martin Klizan dokazuje že je skutočne čo sa týka tenisu fantastický hráč..
Snad mu Dominik Hrbaty bude nadalej pomahat hlavne s mentalnou pripravou dnes bol top tenis sO Stanom zajtra čakam podobné s Dominikom ktorý bude chciet oplatit antukovú prehru s Kitzbuhlu a Kližan bude chciet potvrdit finalovú neporazitelnost pre mna uplne otvorený zápas obidvaja hrajú skvele Klizan je čo sa týka tenisu jeden Top hráč a ak bude mat den a hlavu može kludne opäť vyhrat moc mu prajem aby nemusel hrat na Grandslamoch hlavne trojkolové kvalifikácie čo mrzelo hlave v Pariži kde ma najvačšie šance prerazit lebo na antuke je to hráč TOP 10 na svete....
Reagovat
Kozoroh
https://www.bbc.co.uk/sport/tennis/45611857

Odehraje Shenzhen a Peking, ale nezúčastní se Šanghaje ani Paříže-Bercy.
Reagovat
smazaný uživatel
Dalsi dokaz, ze po US Open sa hra uz o prd.

Kazdorocne vynecháva toto obdobie obrovske percento hracov.
Reagovat
Patik
Niekto berie zvyšok sezóny ako prípravu na World Tour Finals :)
Reagovat
spaniel
No davej to obrovske procento...1%? :D
Vynechava ho jen vecne druhy, protoze je tam bezzuby.
Reagovat
smazaný uživatel
Murray, Djokovic, Nadal, Berdych, Wawrinka, Nishikori, Raonic a další.

A to len posledné dve sezóny :)
Reagovat
spaniel
Vyborne. Vyjmenoval si v podstate jen zranene hrace, kteri by nehrali v zadne casti roku ze...
Reagovat
Krisboy
On už ji začal?
Reagovat
Patik
Zápas Federer - Kyrgios...strašne nečakané :D pred pár dňami som tu písal že sa stretnú a tak sa aj stane..a niekto by povedal že toto stretnutie je náhoda pre mňa nie..veď predsa kto by chcel vidieť nejakú nudnú jednostrannú záležitosť ako Federer Schwartzman..dajme mu tam Kyrgiosa..veď mladý kontroverzný next gen tenista verzus old school legenda všetkých čias..ich dramatické zápasy a vyvrcholenia v tiebreakoch to je to čo pritiahne najviac divákov to je presne to čo chcú ľudia vidieť..atmosféra na štadióne sa bude dať až krájať..peniažky potečú..
Reagovat
Pe3k
Poslední jejich zápas byl slabý, nevím jak na tom je zrovna teď Gyros, ale Diego hrál dost dobře a nemyslím si že by byl pro Fedexe lehký soupeř. Snad se N(D)ick vyhecuje jako loni, to byl jeden ze zápasu sezóny.
Reagovat
Patik
No US Open výnimka..ale ostatné zápasy Miami, Laver Cup minulý rok ..Štutgart vždy to boli tesné tiebreaky atmosféra výkriky z tribún warningy burácajúce publikum napätie..to je presne to čo chcú dostať na Laver Cup..a keďže Kyrgios je z celého tímu sveta,,najštavňatejší,,a Federer je legenda tak ich spoja proti sebe a budú z toho ťažiť..peniaze a popularitu pre turnaj.
Reagovat
Frantz
Dřeváci :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Když jednomu z těch dvou vrátis jeden servis z 20ti do kurtu, tak ti budeme říkat všichni pane. Ježíš promiň ty si tenis nikdy nehrál :(
Reagovat
Patik
Frantz je smutný necháme ho..zatiaľ čo legendy hrajú tenis jeho tenista sedí doma zranený. :)
Reagovat
Mayo
Zranená legenda sa nato chvalabohu vysr4la (:
Reagovat
Patik
Nemala na výber no :/ :)
Reagovat
brixner
Já jednou vrátil servis sousedovi, co měl pouhé podezření, že mám...číslo jeho ženušky! Ještě teď mě vobčas pobolívaj šlachy...Ale bod z returnu to byl, takže klid ;-) A nedam si říct-furt riskuju se starou Nokií...
Reagovat
Fandina
Sice je to asi známo, ale tady se dá na to kouknout zpětně.

https://www.ceskatelevize.cz/porady/12430983890-laver-cup-2018-chicago/dily/

Včera se mi LC moc líbil, tedy, kromě debla, tam jsou v STB doufala, že vyhrajou Roger s Nolem, ale myslím si, že na tom STB měl největší zásluhu Kevin, jednak dobře podával a jednak s přehledem zabodoval ve výměnách. Ale jinak super mače, tak jak šly v čase, stávaly se vyrovnanějšími. První dva jsem viděla celé a v těch nočních vždycky koncovky zápasů. Ale jinak super podívaná. Škoda deblíka, ale co už. :-))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist