Letošní sezonu už zabalil i Nišikori

16. 8. 2017, 18:07
Aktuality 11
Japonec Kei Nišikori je po Srbu Novaku Djokovičovi a Švýcaru Stanu Wawrinkovi třetím tenistou top 10 žebříčku, jenž kvůli zranění předčasně ukončil sezonu. Devátý hráč světa si už letos nezahraje vinou poraněného zápěstí.
Profily hráčů
Kei Nišikori

Sedmadvacetiletý Japonec si pravou ruku zranil před dvěma dny při tréninku v Cincinnati, kde se připravoval na turnaj série Masters. Finalista US Open z roku 2014 se z turnaje okamžitě odhlásil a po vyšetřeních u specialistů musel ukončit sezonu.

"Kei má trhlinu v jednom z vazů v pravém zápěstí. V této fázi jsme se rozhodli neřešit to operativně a má ruku v sádře. Až otok v příštích týdnech splaskne, rozhodneme o dalších krocích. Kei se odhlásí ze všech turnajů v roce 2017 a bude tvrdě pracovat na tom, aby byl připraven na příští sezonu," uvedl dnes Nišikoriho manažer.

Po zranění nejúspěšnějšího japonského tenisty historie tak z loňského kvarteta semifinalistů US Open zůstal aktivní pouze Francouz Gaël Monfils. Djokovič ukončil sezonu kvůli bolavému lokti koncem července, obhájce titulu v New Yorku Wawrinka se zraněným kolenem začátkem srpna.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

11
Přidat komentář
gigin
http://www.essentiallysports.com/judy-murray-fears-andys-career-may-not-last-long/
Reagovat
Marduch
myslim, že pravděpodobný Andyho dřívější konec kariéry může být odvrácenou stranou mince úspěšné spolupráce s Lendlem. Ten UK veřejností vymodlený Wimbleden i No.1 nakonec přece jen vydřeli, ale řekl bych, že se Andy vydal ze všech sil fyzicky i psychicky a letošek je toho nejspíš důsledkem.
Reagovat
Nola
snad to Andy nezabali, je to velmi divne, ale bude mi chybat, skor ako jeho osoba mi vadili skor jeho vyjadrenia prostrednictvom medii...

suhlasim s tvojim nazorom, Andy zatial doplaca na narocnost minulorocnej sezony, zatial zrejme neuvazuje o pauze, ale kto vie....
Reagovat
Marduch
On uz prave nedavno nejake vyjadreni dal, jakoze si nedokaze predstavit, ze by hral tak dlouho, jako, tusim, treba Federer:)
Reagovat
Krisboy
Žebříček na konci roku: 1.Federer, 2.Nadal, 3.Zverev.
Reagovat
Kytka
Jestli takhle postupně odpadne celá první desítka, tak Tomáš nakonec v té desítce bude.
Reagovat
Krisboy
Jj, post jedničky je blíže, než kdykoliv předtím :)
Reagovat
smazaný uživatel
Skoukl jsem Pellu s Minou...
Tak Kvido vpohode v suchym, ...zaujal me hlavne ten povrch. Nejaka seda antuka...celkem rychly...
je to mozna jen muj pocit, ale snad rychlejsi nez ty povrchy na IW nebo Miami...a rekl bych i v NY na USO...
Kluci hrali celkem atraktivne...skoda ze kamera je staticka, tezko se to nejak soudi, ale prislo mi, ze na te sede antuce (asi nejaky prach na betonu) ma mic celkem nizky odskok...takze me to prislo jak takovy mix mezi travou a betonama...jestli jde o odskok mice...cimz vznikaji atraktivni nebo zajimave vymeny...
Me se hodne zamlouva...:)

Pro divaka ovsem horsi jestli jde o sledovanost mice...jsem to sice streamoval...ale i tak by to bylo asi mene prijemnejsi na sledovani ve vyssi kvalite...asi...kazdopadne povrch se me celkem libi...musim rict pro me zajimavejsi nez klasicka antuka nebo beton...

Takovy povrch bych si dokazal i predstavit pro 4 GS!
Aby dva nebyli na pomalem hardu,
no ale pochybuji, ze se to asi nekdy stane...firmy jak Deco a Plexi v tom maji sileny prachy, kterem tam toci, a jen tak nepusti nekoho jineho ke korytu...
Reagovat
PetaM
Překvapivé, že to nebylo už po AO ... :D
Reagovat
jackiec
skleněný rosický zwei, ten bude zraněný permanentně jako další skleněnka del potro
Reagovat
Nola
mam tusenie, ze sa este niekto prida, nerada som poslom zlych sprav, ale k Nolemu sa pridal Stan, kto sa prida k Nishimu?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist