Linec: Allertovou a Strýcovou čeká vzájemný duel. Šafářová po návratu prohrála

13. 10. 2015, 16:44
Aktuality 370
WTA LINEC - Prvním kolem halového turnaje v Linci prošly pouze dvě z šesti českých tenistek. Denisa Allertová vyhrála souboj s Klárou Koukalovou a o postup do čtvrtfinále si zahraje s další Češkou Barborou Strýcovou, jež zdolala rovněž ve třech setech domácí Barbaru Haasovou. Kromě Koukalové neuspěly také Lucie Hradecká, Kateřina Siniaková a Lucie Šafářová, jež se vrací po zranění a nemoci.
Denisa Allertová

Denisa Allertová si před třemi týdny v čínském Kantonu zahrála své první finále na okruhu WTA, pak si ale raději naordinovala odpočinek. Kvůli zranění břišního svalu se odhlásila z Taškentu a připraila se na závěr sezony.

A zdá se, že udělala dobře. Dvaadvacetiletá Češka dnes v rakouském Linci odstartovala výhrou nad o jedenáct let starší Klárou Koukalovou. Krajanku, jež se do hlavní soutěže dostala z kvalifikace, porazila 6-2 4-6 6-1.

Ve druhém kole Allertová narazí na další Češku Barboru Strýcovou. Ta čelila domácí devatenáctileté naději Barbaře Haasové a vlétla na ni jako uragán. V prvním setu prohrála pouze deset míčků a soupeřku potupila kanárem. Jenže ve druhém setu za stavu 5-3 poprvé přišla o podání a v tie-breaku dějství ztratila. Postup si však pohlídala. V rozhodující sadě si vypracovala vedení 4-0 a i když o jeden brejk přišla, zvítězila 6-0 6-7 6-4.

Lucie Šafářová v Linci nezvládla návrat po zdravotní pauze. Nejvýše nasazená hráčka, jež od pořadatelů dostala divokou kartu, prohrála v 1. kole s Rumunkou Andreeou Mituovou 3-6 4-6.


Šafářová, která po US Open léčila zranění břišního svalu, postihla ji bakteriální infekce a připravila ji o celou asijskou část podzimní sezony, chtěla v Linci zabojovat o body do žebříčku pro postup na Turnaj mistryň. Na agresivně hrající Rumunku, hráčku z konce první stovky pořadí WTA, ale světová sedmička od počátku nestačila. 

"Nemyslím si, že to byl z mé strany špatný zápas, ale projevila se pauza a nerozehranost," řekla ČTK Šafářová. "Šestitýdenní herní pauza je šestitýdenní pauza. I když jsem poslední týden měla výborné tréninky, tak jsem se necítila na sto procent, čehož dokážou soupeřky na této úrovni využít."

V úvodní sadě pustila Šafářová soupeřku rychle do vedení 3-0, a přestože jí také jednou vzala podání, vyrovnat už nedokázala. Vyrovnanější druhou sadu rozhodl jediný úspěšný brejk Mituové, která pak v prvním vzájemném zápase proměnila třetí mečbol. 

Šafářová je v pořadí pro Turnaj mistryň, kam se kvalifikuje osmička nejlepších hráček sezony, aktuálně sedmá a v tomto týdnu si pohorší o místo jen v případě, že Američanka Venus Williamsová vyhraje turnaj v Hongkongu. "Teď se soustředím na své výkony, na svoji hru a nedívám se, jak to vychází. Ať počítají jiní," řekla Šafářová, která by příští týden měla startovat v Moskvě.

Lucie Hradecká se dnes představila na svém prvním evropském turnaji od červencového podniku v Bad Gasteinu. České tenistce se v minulých měsících nedařilo v Severní Americe ani v Asii, a přes první kolo nepřešla ani v Linci. Ze hry o titul ji vyřadila Alison van Uytvancková, která se dnes rychle dostala do vedení 2-0. V maratónské osmé hře Belgičanka odvrátila osm brejkbolů a díky dalšímu brejku úvodní set vyhrála 6-2.


Hradecká se nevzdala a v další sadě soupeřce dvakrát odskočila, Van Uytvancková ale ztrátu pokaždé dohnala a ještě před tie-breakem rozhodla o svém vítězství. Hradecká za stavu 6-5 neproměnila gembol, belgická tenistka si po hodině a půl vypracovala první mečbol a svou šanci využila.

Kateřina Siniaková svedla se sedmou nasazenou Ruskou Anastasií Pavljučenkovovou vyrovnaný souboj jen v prvním setu. Dvakrát dotáhla manko brejku, odvrátila tři setboly a vedla 6-5, ale nakonec ho ztratila v tie-breaku. Ve druhé sadě už se k ničemu nedostala a rozloučila se s kanárem.

Výsledky - Linec (tvrdý povrch, dotace 226.728 eur):
Dvouhra - 1. kolo:
Allertová - Koukalová (obě ČR) 6:2, 4:6, 6:1.
Strýcová (8-ČR) - Haasová (Rak.) 6:0, 6:7 (5:7), 6:4
Mituová (Rum.) - Šafářová (1-ČR) 6:3, 6:4
Van Uytvancková (Belg.) - Hradecká (ČR) 6:2, 7:5
Pavljučenkovová (7-Rus.) - Siniaková (ČR) 7:6 (7:4), 6:0
Larssonová (Švéd.) - Petkovicová (4-Něm.) 3:6, 6:3, 6:4
Giorgiová (It.) - Gorgesová (It.) 6:3, 6:4
Brengleová (USA) - Doiová (Jap.) 6:0, 6:3
Kontaová (Brit.) - Becková (Něm.) 6:1, 6:3
Barthelová (Něm.) - Bertensová (Niz.) 7:5, 3:6, 6:2
Vögeleová (Švýc.) - Paszeková (Rak.) 6:4, 7:5
pva, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

370
Přidat komentář
Fandina
Caro napodobuje Háčka? S Lucic z 4:1 na 5:4. Tak doufám, že to dopodává. Caro go!
Reagovat
tommr
sice postupujou, ale i dneska jasně demonstrovaly proč se jim letos tak nedaří. Až do stavu 6:0 3:0 hrály velice solidně, ale pak začaly neuvěřitelně vyvádět a celkem třikrát(!) nebyly schopný dopodávat zápas a musely ho nakonec zachanovat až v TB ve kterým proměnily až třetí mečbol ...
Reagovat
Fandina
Připadá mi, jakoby měly nějaký blok. Když mají ukončit set, zápas, tak to nejde. Takhle si prohrály hodně zápasů. Je to škoda.
Reagovat
tommr
jj dneska to nakonec zvládly, ale proti silnějším soupeřkám je to pak stojí zápasy - viz třeba ty zbytečný porážky ve Wuhanu nebo v Pekingu ... :(
Reagovat
Fandina
nakonec ve dvou setech. Ale ten druhý set to bylo dramo, ještě, že zvládly TB.
Reagovat
slacker
psycho ne dramo
Reagovat
Fandina
Háčka na place proti Olaru I.R. / Tatishvili A.
Pojďte holky!!!
Reagovat
Fandina
První set kanár. Joooooooooo. Tak prosím ještě jeden holky.
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím holky slušně jedou! :)
Reagovat
Fandina
4:1 ve druhém. Tak ještě dva game. Pojďte!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Teď to tam začalo soupeřkám docela padat a Háčka dělaj zbytečný chyby... snad se to teď Lucce povede dopodávat.
Reagovat
EllNino
a nic :)
Reagovat
smazaný uživatel
No jestli tohle projedou... :D
Reagovat
Fandina
6:5 tak snad teď
Reagovat
Fandina
30:15
Reagovat
Fandina
40:30
Reagovat
EllNino
2 čuňata ...
Reagovat
slacker
Olaru I.R. cune 1 / Tatishvili A cune 2?
Reagovat
EllNino
ne, obě čuňata dala Ana Tatishvili
Reagovat
Fandina
bohužel 5:5
Reagovat
kada.tom
Vinci dostává pěkně na frak od Krunic :-D
Prohru by potřebovala jako sůl, aby jí spadl hřebínek ...
Reagovat
EllNino
je zajímavý, že ji Krunic vubec nesedí :D
Reagovat
tommr
není sama - Petra by mohla vyprávět ... :(
Reagovat
EllNino
tak Petra s ní prohrála jednou, Vinci už potřetí :)
Reagovat
tommr
ale byla to hodně bolestivá prohra ... :(
Reagovat
EllNino
to už dost dlouho, myslím, že nemá smysl se pitvat v každým bolestivým zápase :D
Reagovat
tommr
tak zrovna tenhle zápas patří mezi ty, který si budu pamatovat asi hodně dlouho ... :(
Krunicový jsem to ale už dávno odpustil a z její dnešní výhry jsem měl velikou radost ... :)
Reagovat
EllNino
já mám teda daleko horší vzpomínky, třeba Kumkhum :D
Reagovat
tommr
jj ten patří taky mezi moje "nezapomenutelný" zápasy. Z letoška si zase budu hodně dlouho pamatovat všechny porážky od CSN, prohru s Jankovicovou ve Wimbledonu a prohru s Pennettaovou na USO ... :(
Reagovat
FulnekUltras
Odhlédnu-li od podmínek na kurtu a dalších vnějších okolností zápasu, tak z čistě tenisového hlediska byla pro mě největší letošní Petinou ostudou porážka od Timey na RG...
Reagovat
slacker
Naprosta vetsina jejich porazek na GS je "nezapomenutelny" zazitek
Reagovat
smazaný uživatel
Já hlasuji spíš pro Khumkum ma loňském AO ;-)
Reagovat
FulnekUltras
celkově asi jo, myslel jsem však jen letos... ;)
Reagovat
tommr
jj na tu porážku od Bacsinszký jsem úplně zapomněl - tam se Petra taky pěkně zhroutila ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
A taky jsi koukám zapomněl i na to, jak to probíhalo - o nějakém zhroucení nemůže být řeč. Hrála konstantně blbě celej zápas, zato Timea se od druhé sady zlepšila. Petra zápasila s povrchem na RG celý turnaj, i z tohohle úhlu pohledu se o nějaké ostudě moc mluvit nedá (to platí i na Fulneka).
Reagovat
FulnekUltras
Povrch patří k podmínkám na kurtu...čistě tenisově to pro mě tedy ostuda byla... ;)
Reagovat
FulnekUltras
ty potupné do oranice zavrtávané listoplacáky těsně za síť i z returnu Švýcarky si budu pamatovat ještě dlouho... ;)
Reagovat
Fandina
Timea ale hrála začátku roku hrála dobře a jsem v Římě jsem seděla u kurtu, když porazila Káju. Takže pro mě zase tak moc velké překvapení nebyla. Doufala jsem ale, že jí Petra dá.
Reagovat
FulnekUltras
Ve třetím setu mi už Petry bylo opravdu líto...i když o nějakém velkém překvapení samozřejmě není řeč...
Reagovat
LukasH
Vsechny Petriny prohry mrzi, ale porazky od Timey a Penetty bych nebral jako ty, co by mely vstoupit do historie. Na RG bojovala Petra s povrchem a jeji vykon haproval. Timea v prvnim setu hrala vylozene blbe. Na USO - velka skoda, protoze tam Petra byla hlavou, ovsem zradilo ji telo. A vzhledem k okolnostem se to dalo cekat. Naprostej ulet letoska pro me byla prohra s Jankovic. Dodnes nechapu. Kdyby to nebyla Jankovic, tak by se ta prohra dala prirovnat k ty s Kumkhum.
Reagovat
FulnekUltras
a kdyby nešlo o Wimbledon... ;)
Reagovat
Frick
A ještě jedna zpráva z "pralesa". V prvním kole se utkaly sestry Pantůčkovy a skončilo to 6:3 6:3 a představte si (teď přijde to překvapení), skončilo to tak pro mladší Gábinu. To koukám.
Reagovat
bIbec
u těch sesterských zápasů nemáš jistotu, že to nebylo fixlé. To prostě člověk nikdy nezjistí.
Reagovat
bIbec
jako představ si, že hraješ proti bráchovi.. to je prostě úplně něco jiného. Ty hráčky (sestry) bydlí na jednom pokoji, sou to ty nejlepší kámošky (víc jak kámošky). Prostě to nejde brát vážně.
Reagovat
Fandina
Nevím, jestli máš sourozence, ale přece když jdeš hrát, tak chceš vyhrát a neznamená to, že toho druhého nemáš rád. Máš a hodně. Ale když se soutěží, tak se vším všudy.
Reagovat
bIbec
mám. A pokud by potřeboval body, tak bych mu pomohl.
Reagovat
Fandina
Tomu rozumím, ovšem nevím, jestli je to tento případ. Jestli jedna body potřebuje a druhá ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Napr dvojcata Pliskovi tohle delali tedy aspon jsem o tom nekde cetl .
Reagovat
bIbec
ano, já to taky nevím :-)

Jenom si myslím, že je to třeba brát s rezervou. Na tohle téma sem i kdysi četl nějaký článek o sestrách Plíškových. Údajně si holky "podvědomě" pomáhaly. Bylo to tam napsané tímhle způsobem, né že ty zápasy byly přímo fixlé. Je to jiné, hrát proti sestře.
Reagovat
Fandina
Podvědomě si můžeš pomáhat i s kamarádkou. Já bych tahle tvrzení, že si někdo pomáhá nechala v úvahách spekulací.
Reagovat
bIbec
sorry, ale kamarádka není sestra.
Ta míra pochybností vždycky bude větší v tomhle případě.
Reagovat
Fandina
Pochybnosti budou v případě sourozenců nebo dvojčat nasnadě, tam se to nabízí. V případě kamarádky nevíš, kdo má pro koho slabost. U sourozenců to víš. Ale pořád jde o spekulace.
Reagovat
bIbec
Ale tak jistě, že jde o spekulace! Ale konkrétně PRO MĚ nemá tenhle výsledek žádnou výpovědní hodnontu.
Reagovat
tommr
trochu si to pomotal. Vyhrála sice mladší sestra, ale jmenuje se Magdalena. Gábina, která prohrála je o 4 roky starší, v žebříčku je o víc než 500 míst výš a byla na turnaji nasazená jako dvojka ... :)
Reagovat
Frick
Si to člověk splete ajn cvaj...
Reagovat
tommr
jj stane se - já si zase občas spletu Plíškovky ... :)
Reagovat
Frick
Hraje v Rock Hill 25k, v prvním kole ji čeká dnes Rogowská.

Na 25.000 silně obsazené - pět hráčel TOP 170.

na turnaji se představila i Taylor T., která spadla až na 272. místo. V prvním kole jí porazila Cepede.

http://www.tenisportal.cz/hrac/townsend/

Co myslíte, nemůže dojíždět na tu svou obéznost?
Reagovat
Frick
Takže - Lucka od roku 2013 byla pokaždé jednou turnajovou no. 1 na INT turnaji.

Budapešť 2013
(Praha 2014)
Washington 2014
Linz 2015

To je asi skutečně unikum.

BTW, ta Ruska, co Lucce uštědřila asi nejpotupnější porážku kariéry, na tom je dost mizerně. Možná konec kariéry?

http://www.tenisportal.cz/hrac/solovieva/?annual=2014
Reagovat
Frick
http://live-tennis.eu/wta-race

Co myslíte, nemohla by se nakonec dostat na ET i Šmidlina?

Kolik hráček by tam asi nejelo? Flavia, Venus, Vika už je jistá...
Reagovat
tommr
AKS si to prohrála odstoupením z Lince ...
Reagovat
Frick
Nebyl to sice vítězný start a nejlepší výkon, ale jsem moc ráda, že jsem zpět v zápasech a budu makat na tom ať se postupně vrátím do 100% formy! Další zastávka Moskva! Přeji vám všem pěkný den!
---------------------------------------------------

Asi skutečně neměla Lucka bůhví jaký ambice, když jela do toho Linze. Snad ta Moskva bude lepší. A taky to bude chít snadný los. Nějaká ruská WC, která se do R16 dostane díky skreči soupeřky v prvnim kole, no...
Reagovat
tommr
v Moskvě žádný lehký soupeřky nebudou. S tak lehkým losem jako měla v Linci tam Lucka počítat nemůže ...
Reagovat
Frick
Tak ale zase nemusí mít papírově těžší soupeřka svůj den.... Bude to pro ni třeba poslední turnaj sezóny, tak už se třeba bude vidět někde na dovče, kdo ví.
Reagovat
tommr
hlavně se musí zlepšit Lucka. S tou hrou co předvedla proti Mitu by neporazila nikoho ...
Reagovat
Frick
Třeba tu Haasovou možná jo...

Taky nevíme, zda Lucka hrála na 100%. Známe ty její krachy, i když byla zdravá.

#Alexandrova
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by to měl být pro ni poslední turnaj sezóny? Buď bude na TM, nebo na ET.
Reagovat
Frick
Pro její potencionální soupeřku v R16 v Moskvě to může být poslední zápas sezóny.
Reagovat
smazaný uživatel
A jo takhle :D No, to je fakt no :D
Reagovat
Fandina
Výhra nad Linnete ve dvou setech 6:2 6:1. Super gratulka!!!
Reagovat
freeteepek
Gratulka:-)
Reagovat
Fandina
Joooooooooooooo to byl boj, to byly nervy!!!!!!!!!!!!
Reagovat
freeteepek
Mě fascinuje to překotné štěbetání ptáků v Tianjinu:-) Karolína stále problémy trefit první podání a ve výměnách se nechává zatlačit. Aspoň že už chodí na síť.
Reagovat
Frick
čimčarára čimčarára čim čim čim
Reagovat
blixa
Vidíš to moc černě, od stavu 2:2 prohrála jediný game ;-)
Reagovat
freeteepek
Zlepšila se, ale začátek trochu frustrující. I když jsme nic neviděli:-)
Reagovat
Fandina
Kája Linntte 6:2 3:1 tak jen tak dál Kájo, pojď!!!
Reagovat
freeteepek
Nevíte, co se teď děje v Tianjinu, že ještě Karolína nezačala hrát?
Reagovat
Fandina
Tady píší, že prší.
http://www.tennisform.com/
Reagovat
freeteepek
už ne!
Reagovat
freeteepek
Linette vede 40:0 a stream stále neběží. Je to možný?
Reagovat
freeteepek
A je tu první dvojchyba Karolíny
Reagovat
freeteepek
druhá DF
Reagovat
freeteepek
konečně eso
Reagovat
freeteepek
2 esa a 2 dvojchyby. Co k tomu říct?
Reagovat
freeteepek
Karolína získala první bod při 1.podání soupeřky
Reagovat
freeteepek
Nastal nečekaný obrat. Karolína Brejkla soupeřku. Vede 3:2. Stále nic nemůžeme vidět:-(
Reagovat
Fandina
Tady to jde, ale seká se mi to.
http://www.fixalen.tv/20151012/vv-1166404-tennis-561aed215aa273.09385945.html
Reagovat
freeteepek
Díky. Aspoň, že tak.
Reagovat
Fandina
Kája teď 5:2, doufám, že set dopodává.

Teď nevím, na co se dřív dívat, Berďa hraje třetí set se Sockem a je to hodně vyrovnané. Doufám, že vyhraje.
Reagovat
Frick
Co by teď ten tejden měla dělat? Trénovat jak divá nebo spíš nějakou intenzivní lázeňskou kůru a nějak do těla "dostat" tu energii?
Reagovat
EllNino
pane bože :) ty fakt nemáš v hlavě nic, jen tu Lucku co :)
Reagovat
slacker
cernoska tam ma
Reagovat
Fandina
toho taky
Reagovat
Lunej..
souhlasim s prvni casti tve vety :)
Reagovat
slacker
pane boze?
Reagovat
EllNino
:D :D
Reagovat
Lunej..
to taky.
Reagovat
Frick
Tak ale snad je tohle česká tenisová otázka no. 1, co se týče posledních dní.

No a teď, co by měla dělat - má týden na to, aby se připravila na jeden z nejdůležitějších zápasů roku. Těch 100 bodů, co je v banku, klidně může v race rozhodnout.

A jak se má na to nejlépe připravit? Spíš ostrým tréninkem, aby dohnala deficit, či spíše tělo nechat v klidu nabírat síly někde v bahně.
Reagovat
Frick
spíš mne překvapilo, že jí Klára vezme set. Denisu favorizuju i v zápase s Bárou. No, minimálně jí budu fandit.

Los je samozřejmě odportnost. Nejhorší je na tom to, že zrovna svedl ty hráčky, co mají jakž takž formu. Naopak ty holky, co tu formu nemaj, byly předhozeny cizinkám...
Reagovat
Frick
...aspoň, kdyby Wozejk vyhučel...
Reagovat
tommr
los nám opravdu nepřál. Horní polovina pavouka je ted mnohem slabší než ta "naše" dolní. Nedivil bych se kdyby soupeřka Kláry z kvalifikace Konta došla jako LL až do finále ...
Reagovat
freeteepek
To nejsou nějaké dětské rozměry, ale dnešní úspěšnost prvního podání našich holek v pořadí Barbora, Denisa, Karolína. Z toho je vidět, že Karolína musí pořádně přidat, jestli chce ten turnaj vyhrát. S tak malou úspěšností daleko nedojde. Denisa mě překvapila. Její podání je rychlé a přitom nečekaně přesné. Báru jsem na první místo netipoval, ale bylo to o prsa:-)
Reagovat
tommr
Karolína má bohužel s podáním v poslední době velký problémy a projevuje se to i na jejích výsledcích ...
Dneska byla na podání hodně špatná i Lucka Šafářová, ale u tý je to daný hlavně tou dlouhou herní pauzou ...
Reagovat
Lunej..
Andělíčku, můj strážníčku,
uzamkni přede mnou ledničku.
Opatruj mne ve dne v noci,
hlavně v noci mi buď ku pomoci!!
To dostávám záchvat hladu,
já nechci dvojitou bradu..

Andělíčku, můj strážníčku, potřebuju spásu
při myšlence na klobásu.
A zamkni špajzku na petlici.
Čokoláda, chipsy, keksy,
Já už přestávám být sexy !!!
Reagovat
sprchon
Taky poslední dobou, když jdu spát, tak mám najednou hlad. :D Dobrou. ;)
Reagovat
blixa
No jo, to jsou oni. Bojí se pořádně nažrat, tělo je pak oslabené a nemůže se obezitě bránit. A pak se diví ;-) :D
Reagovat
FulnekUltras
Když není čeho se chytit, o sexu se nedá mluvit... ;)
Reagovat
Lunej..
Oni mysleno oni chlapi ze? a ti o sexu vetsinou jen mluvi i kdyby se chytili kdo vi ceho :))
Reagovat
FulnekUltras
Ve vyždímané prázdnotě ani to "i" nepřitvrdí... ;)
Reagovat
vibbi
Mimochodem, Petra podle chytrých hlav nemůže být hůře jak sedmá a dneškem se tedy kvalifikovala. A dopomohla jí k tomu sama Lucie.

(http://www.ubitennis.com/blog/2015/10/13/race-to-singapore-parte-sesta-pennetta-nei-guai-kvitova-a-singapore-grazie-a-safarova/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter)
Reagovat
smazaný uživatel
Chytré hlavy bohužel nepočítají s možností, že WTA někomu udělí WC do Singapuru.
Reagovat
vibbi
Iqe, je s tím už počítáno. Stačí si to přečíst. Vlastně stačí přečíst můj příspěvek, že podle jejich matematiky nemůže být hůře jak sedmá.
Reagovat
smazaný uživatel
Není. Oni kalkulují s WC do Moskvy, ne do Singapuru. WC do Singapuru v celém článku není zmíněná.
Reagovat
slacker
A proc by mela byt zminena, kdyz se to teroreticky tyka az osme a ne sedme hracky?
Reagovat
smazaný uživatel
Protože Petra teoreticky může skončit osmá?
Reagovat
tommr
což ale taky znamená postup nebo ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne pokud bude udělena WC.
Reagovat
tommr
Petru už po dnešku můžou v Race předstihnout jen Kerberová, Aga Radwanská a Lucka Šafářová. Bude tedy nejhůř sedmá. Pokud WTA udělí někomu WC klesne Petra v takovým případě na osmý místo ale pořád bude mít jistou účast ...
Reagovat
smazaný uživatel
Zapomněls na Venus.
Reagovat
FulnekUltras
Ku..a už...;)...Petra letos v Singapuru nejen bude, ale připraví nám radost mnohem větší... ;)
Reagovat
tommr
Venus už nemůže Petru předstihnout ani kdyby v HongKongu získala titul ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale může. Když dostane WC do Moskvy. Nebo už se soudruzi vyjádřili, komu je dali?
Reagovat
lars
WC Vee asi nedostane do Moskvy, kvuli Tarpisev. :)
Reagovat
Fandina
Doufám, že jí nedostane, ale ten o tom třeba nemusí rozhodovat. Některé WC možná přiděluje i WTA sama.
Reagovat
Fandina
Tak jsem to možná popletla. Třeba o WC na turnaje rozhoduje jenom pořadatel. Třeba tohle říkala o WC Černošková před letošním turnajem ve Stromovce.

Rozdělování divokých karet na turnaje WTA je poměrně složité. Jedinou jistotu má do hlavní soutěže zatím díky titulárnímu partnerovi turnaje Slovenka Kristina Schmiedlová (585. v žebříčku WTA). O majitelkách zbylých tří karet se rozhodne do pátečního odpoledne. Jednu by mohla dostat dostat světová osmnáctka Jelena Jankovičová, která má jako hráčka světové dvacítky při žádosti o divokou kartu přednost před ostatními.
http://www.tenisportal.cz/zpravy/o-turnaj-ve-stromovce-se-zajima-jankovicova-tahnout-maji-cesky-16275/
Reagovat
Frick
Slušný tenisový den dnes. Od časného rána do pozdního večera se dalo sledovat celkem sedm zápasů osmi českých hráček. To člověk skoro nepamatuje. :o)
Reagovat
tommr
ale ty výsledky bohužel nestály za nic ... :(
Reagovat
EllNino
tak postup Káji, Báry, Denisy se čekal, jediná, která vyloženě zklamala byla Lucka, ale tak to se taky dalo čekat po té pauze ...jinak Hráďa, Nicole tam to bylo 50:50
Reagovat
tommr
porážka Lucky není to nejhorší - mnohem horší je to, že Lucka je na tom po tý dlouhý pauze mnohem hůř než se čekalo a to jak po herní tak po fyzický stránce. A dnešní hladká porážka jí moc nevylepší ani psychiku ... :(
Porážky Nicole a Katky jsou taky nepříjemný - i když ty se daly spíš čekat ... :(
A moc neoslnila ani Karolína i když nakonec horkotěžko vyhrála. S takovou hrou toho v závěru sezóny moc neuhraje at už bude hrát na TM nebo ET ... :(
Reagovat
EllNino
Já jsem teda čekal takovýhle výkon, Lucka na tom rozhodně není tak špatně, jak popisuješ, promin, nesouhlasím :)
Reagovat
gigin
Jj, v klidu, co byste hned chtěli..
Reagovat
tommr
určitě jsem nečekal, že Lucka Linec vyhraje, ale věřil jsem, že aspoň 1-2 kola uhraje. Ta nemoc jí ale oslabila opravdu hodně ... :(
Reagovat
gigin
Jo to jo, ale v klidu, 2016 to rozjede na plný pecky...
Reagovat
FulnekUltras
už v Moskvě by to mělo být zas o kus lepší...
Reagovat
slacker
ja cekal ze prijede konkurencne pripravena, to se mohla jit "takhle" rozehrat uz do Wuhanu a Pekingu
Reagovat
EllNino
no nemohla, když nemohla trenovat, ve Wuhanu byla pomalu ještě v nemocnici ...
Reagovat
slacker
Tyhle komenty co se tu objevuji mi taky nevylepsuji psychiku
Reagovat
tommr
tak je nečti demente ... :(
Reagovat
Fandina
přesně tak, ať to nečte
Reagovat
d@ve
Nejlepší je Tommre ignorovat a nereagovat. ;)
Reagovat
slacker
tak je nepis ty
Reagovat
d@ve
Nejlepší je Slackere ignorovat a nereagovat. ;)
Reagovat
slacker
tak ignoruj a nereaguj
Reagovat
d@ve
...
Reagovat
vibbi
Takže přátelé, já jsem na to přišla.
Do Singapuru se kvalifikuje 7 hráček a ta osmá dostane divočáka.
A nebude to Pennetta.
Bude to...
Kerolajn Vozňaki.
_________________
WTA totiž okolo ní a Singapuru spustila opravdu nevídaný cirkus.
http://www.wtatennis.com/news/article/5065758/title/wozniacki-on-special-singapore
Reagovat
slacker
Svine
Reagovat
FulnekUltras
Do Vily prostě dodatečně vrazí blondýnu... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nestraš :-)
Reagovat
Fandina
tomu nevěřím
Reagovat
smazaný uživatel
Přijde mi to jako blbost, ale z marketingového hlediska to dává větší smysl než Penetta.
Reagovat
smazaný uživatel
Ani moc ne. Udělení WC Flavii se dá ze sportovního hlediska obhájit vítězstvím na GS, udělení WC Caro je ze sportovního hlediska neobhajitelné. Jinak řečeno by tím WTA dala najevo, že se účast na TM dá koupit, což není zrovna nejlepší reklama.
Reagovat
FulnekUltras
resp. i to, že TM je v případě potřeby více společenská než sportovní událost...
Reagovat
smazaný uživatel
To taky.
Reagovat
EllNino
Zdálo se mi to, nebo tam spolu po podání ruky holky kecaly ? :D
Reagovat
slacker
To je divny. zdvojene prispevky se dosud radily za sebou pod sebe
Reagovat
EllNino
já jsem to blbě zařadil :D
Reagovat
slacker
Tak co? dopodava?
Reagovat
Fandina
Klárko, alespoň nebude kanár.
Reagovat
EllNino
fakt, bude jí 35, už se nemusí stresovat, hrát pro radost, a ona se furt mračí a řve :) ...
Reagovat
EllNino
*34 promin, přidal jsem :)
Reagovat
Fandina
to je mentalitou, ona je prostě taková, chce vyhrát, hrát dobře a ono to není podle jejích představ, tak takhle vyvádí
Reagovat
EllNino
Zdálo se mi to, nebo tam spolu po podání ruky holky kecaly ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Holt je nervák, navíc teď je v situaci, kdy nutně potřebuje body, aby mohla hrát AO. Nevím, jaký má program, měla by zkusit něco uhrát na ITF, ta ztráta na top 100 není zas tak velká.
Reagovat
EllNino
ještě bude ten WTA Challenger v Limoges, pak turnaj v Nantes, tam obhajuje titul Katka Siniaková pro změnu :) ,...nevím, jestli pojede kvaldu Moskvy, jestli se vubec dostane
Reagovat
EllNino
Klári Klári ...fakt, někdy si říkám, jestli spíš ty nejsi mladá hráčka, Denisa je oproti tobě vzor klidné vyrovnané povahy :)
Reagovat
EllNino
Nechápu, Klára vyhraje set, ale tváří se, jako by ji ubližovali ...a brečí
Reagovat
Fandina
asi chtěla dát kanára
Reagovat
smazaný uživatel
Už to asi zabalila. Takže teď Denisa vs. Bára? To by mohla být taky slušná horská dráha, 3 psycho sety :)
Reagovat
EllNino
nejlepší jsou ty její placky z místa :D
Reagovat
EllNino
Pohled pro bohy :D :D ....Brukner do Kláry hustí a ta vypadá, že zachvíli zdechne ...:D
Reagovat
EllNino
4 servisy vřadě ? :D Klári ty jseš nemocná
Reagovat
sprchon
:D
Reagovat
Fandina
už je zase zpět přišla o podání a tváří se jako boží umučení, Klárko proč
Reagovat
Frick
Spolek komediantů :-D
Reagovat
EllNino
hele gol tak bacha :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě to skončí 4:3 :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ani to by jim nepomohlo, když Turci neprohrávají. :D Jinak nedostat se na rozšířené Euro je velká blamáž a navíc pro takovou velmoc jako Nizozemsko. Tuším, že v jejich repre budou padat hlavy...
Reagovat
EllNino
hele 3:2 :DD
Reagovat
tommr
Klára se nechce vzdát a bojuje ze všech sil. Škoda, že s takovým zaujetím nehraje pořád ... :)
Reagovat
EllNino
viď, jako by chtěla dokázat, že ještě nepatří do starýho železa a 3x v řadě!! si udržela servis :D
Reagovat
EllNino
Výmeny dlouhý, ty úhly hrajou taky parádně :) docela koukatelný je to
Reagovat
EllNino
Ale nutno říct, že Klára je stále neuvěřitelně hbitá lasička, když chce :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ten servis, to je šílenost. Jestli si ho v zápase jednou vyhraje, tak to bude zázrak. Kdyby vůbec neservírovala a hrála celý zápas jen na příjmu, tak je možná v žebříčku výš.
Reagovat
slacker
Podsekavacka teste za sit musi mbyt ucinejsi servis
Reagovat
EllNino
Michael Chang style :D
Reagovat
EllNino
určitě :D ...přitom údery plochý, nízko nad sítí, to je pro hráčky typu Denisy těžký se k tomu sklonit ...je zajímavý, že Bára má podobně cm, ale servis takovej problém není ...
Reagovat
smazaný uživatel
A dokázala to. Zázrak se stal, doufám, že to církev uzná a Kláru svatořečí.
Reagovat
tommr
napravila to ale při podání soupeřky. Zatím je Denisa jasně lepší než Klára ... :)
Reagovat
EllNino
Denisa jede :) Klára se vzteká
Reagovat
tommr
Denisa nedokáže dopodávat ani proti krajance ... :)
Reagovat
EllNino
naštěstí doreturnovala :D
Reagovat
EllNino
Báro to byl teda POROD :D :D
Reagovat
tommr
po prvním setu to ale na žádný drama nevypadalo ... :)
Reagovat
EllNino
protože Haas hrála uplný prd ...pak se rozehrála, Bára ji podcenila, a bylo to málem podobný jako proti Lepchenko v Cincinnati, nebo proti Sabine na USO :)
Reagovat
slacker
A jak je to mozne? nechat rozehrat podcenit? je snad blba?
Reagovat
EllNino
je to uplně normální, myslíš si, že se to nějak upinká a ejhle, soupeřka se rozehraje a ty ani nevíš jak :D
Reagovat
tommr
mě bylo Haasový po tom prvním setu docela líto a zřejmě se nad ní slitovala i Bára a polevila což se jí málem nevyplatilo ... :)
Reagovat
EllNino
přesně :D
Reagovat
Fandina
myslím, že se nad ní neslitovala, ale podcenila jí
Reagovat
FulnekUltras
Od půlky druhého setu jsem to WTA-šílenství ;) neviděl, ale připadá mi, jako kdyby to zde Bára s náběhy na síť už trochu přeháněla a myslela si, že z toho proti papírově výrazně slabší soupeřce budou naskakovat body automaticky - v čemž ji navíc utvrdil i jednoznačný průběh první sady.
Reagovat
smazaný uživatel
Příště už sem odkaz na "magazín" dávat nebudu, když se z toho vlákna pod tím vyklube ... jak to nazvat slušně ...
Reagovat
smazaný uživatel
Přitom je ten "magazín" fakt povedenej.
Reagovat
Lunej..
Nudlovka? :) tos nemohla vědět, že náš génius Frick nás bude chtít pobavit. Ale neboj, taky na něho jednou dojde, ale nevím, jestli se budeme smát :)
Reagovat
slacker
Budeme se bat?
Reagovat
Frick
Nj, Quesh nerozumí legraci.
Reagovat
slacker
nebude sam kdo nerozumi legraci
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud ti sdílení v principu soukromé fotky, na které není nic jiného než člověk, co si čte časopis, připadá jakýmkoliv způsobem legrační, měl bych urychleně vyhledat odbornou pomoc, to vypadá na nějakou poruchu. A Slackera vem s sebou, on tím trpí taky.
Reagovat
smazaný uživatel
*bys
Reagovat
slacker
Pane doktore mam asi problem. Jaky? Nepovazuji verejne sdilene materialy za soukrome a vylucne vlastnene jejich vydavatelem a nechapu lidi co jim vadi odkazovani na verejne sdilene informace.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, evidentně máš problém.
Reagovat
slacker
zas ne tak velky jako ty tvoje
Reagovat
FulnekUltras
Barča vlétla do zápasu jak velká voda, snad až na poslední gem prvního setu - přes shodu ze 40:0 a čtvrtý setbol - jí zatím vychází skoro všechno, na co sáhne, a už by to dnes neměla protahovat ani ve druhém...
Reagovat
FulnekUltras
To teda čumím... ;)))
Reagovat
Fandina
Bára už hraje s Haas a na Eurosportu opakují Šafi s Mitu.
Reagovat
Frick
Asi abychom si to vychutnaly.
Reagovat
FulnekUltras
Barčo pooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)
Reagovat
Lunej..
Holky mají stejný úbor že? Ještě, že má každá jiné tenisky a barvu vlasů :)
Reagovat
Lunej..
Že by byl ptačí zpěv? :)
Reagovat
Lunej..
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže Bára není ani na streamu, běží tam zápas Barthel - Bertens. Tak nevím, co se stalo.
Reagovat
EllNino
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx1ZnpofGF6aG9hdnBn&c=en&i=eWlxYXJjcGd0Yg%E2%84%96f%E2%84%96f&hc_l
Reagovat
smazaný uživatel
Dík ;-)
Reagovat
Frick
Všude turnajová no. 1, všude vyřachla v prvnim kole.

Není to nějaký rekord - třikrát v řadě prohrát na turnajích, kde jsem jednička (když počítám jen WTA)
Reagovat
BooOoo
nebyla letos jedniškou v Praze Karolína? .. ale to je jen detail, Lucce se zkrátka na malých turnajích mimořádně nedaří, myslím si, že by to rekord klidně mohl být .. ale je to smutné, když international letos vyhrály hráčky jako Hibino nebo Gasparyan
Reagovat
EllNino
nn on myslel loni :) ještě jako ITF
Reagovat
Frick
Nemyslel.
Reagovat
EllNino
ahaa :)
Reagovat
Frick
http://www.tenisportal.cz/praha-wta/2015/wta-zeny/

Fakt, že byla. Škoda. Teď už to není tak zajímavé.
Reagovat
bIbec
podle mě má Gasparyan dost slušný potenciál, to mi ani smutné nepřijde. Naopak, dobře se na ni dívá. Víc takových hráček!
Tu druhou sem ještě hrát neviděl.
Reagovat
smazaný uživatel
https://drive.google.com/file/d/0B-5uMVPu0I8hcjV3NjdGQTZvX28/view
Reagovat
slacker
Pise do toho magazinu Iqe?
Reagovat
Frick
Ten má radši jinačí časáky (ale ne "tamty", to ne)

http://img9.rajce.idnes.cz/d0902/2/2499/2499147_7696154ea5339685e86b9ce9b689b23e/images/DSCF1833.JPG?ver=0
Reagovat
smazaný uživatel
Nepřipadáš si trapně? Eva Eva Eva
Reagovat
smazaný uživatel
Bez toho "Eva", to se tam vloudilo omylem. Pitomej mobil.
Reagovat
Frick
Tak je dobrý, že nemusíš dívce dávat dárky k Vánocum a pak ještě k svátku.
Reagovat
Frick
Já jsem spokojen. Naštvalo tě to. Účel splněn.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby mě to štvalo, tak jsem tu fotku dávno vymazal. ;-) Jediné, co se tak ukázalo, je to, že jsi celkem ubožák rozumu mdlého.
Reagovat
Frick
Ok - taky jsem se do toho občas díval, když jsem byl u sestřenky.

Ale nenechal jsem se vyfotit.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem vyfocenej, že si čtu časák. A co má jako být? Mě by spíš zajímalo, proč máš ty, a nejen ty, potřebu mě neustále stalkovat, a navíc jsi sem tuhle fotku cpal už po několikáté.
Reagovat
Frick
Jenže ty si čteš časák pro holky 11-14 let. A to je samozřejmě legrační.

A já tu fotku původně nevytáhl.
Reagovat
smazaný uživatel
Však to taky legrační být mělo. Ale to bys musel znát souvislosti. ;-)
Reagovat
Lunej..
Mám sem taky hodit tvoji fotku, abychom se zasmáli?
Reagovat
Fandina
Jasně. Když on dává fotky o druhých, tak proč ne sem dát fotku o něm.
Reagovat
BooOoo
tyjo, tak tu už má kde kdo, dokonce i Lunejka :D
Reagovat
Lunej..
Jak mám tu větu chápat, že dokonce i já? :)
Reagovat
slacker
Ze jsi predposledni.
Reagovat
Lunej..
Hm, ale určitě mám nejauktuálnější :D
Reagovat
BooOoo
jen jsem nečekal, že by to mohlo mít tolik lidí, nic víc za tím nehledej .. kdy byla pořízena ta tvoje ? :D
Reagovat
Lunej..
Já nic nehledám, jen jsem nevěděla ten pravý smysl :) Moje? tak monty našel nějakou fotku před asi 4 roky, ale už nevím přesně.
Reagovat
smazaný uživatel
Byla se psem. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tu mam taky. ;)
Reagovat
Lunej..
tak ta je loňská, tu co našel monty je podstatně starší a podstatně horší :D
Reagovat
smazaný uživatel
Aha :D
Reagovat
slacker
tak fotky psu se snad sirit mohou
Reagovat
smazaný uživatel
Ne bez jejich souhlasu.
Reagovat
slacker
haf haf
Reagovat
Frick
Tohle je veřejná fotka na jeho veřejném albu. Nikdo ho nenutil to dělat. Naopak si myslím, že to není vůbec vhodné a myslím, že soukromé fotky patří do neveřejné galerie.
Reagovat
smazaný uživatel
A tebe snad někdo nutí ty fotky cpát sem?
Reagovat
Frick
ne
Reagovat
smazaný uživatel
Tak proč to děláš?
Reagovat
Fandina
Možná to dělá jen proto, že tady jiného fotku nemá, o to je to horší.
Reagovat
Frick
Byla to legrace. Psalo se o Jirkovi a o časopisu, tak jsem z legrace napsal, že jeho zajímají jiná periodika.
Reagovat
smazaný uživatel
Strašně vtipný, fakt že jo. (ironie)
Reagovat
Fandina
Mně to ale nepřipadá moc vhodné. Upřímně, ani oslovování někoho Jirko tady, pokud tu píší lidi anonymně pod nicky.
Reagovat
slacker
Nic jako soukroma fotka neexistuje.
Reagovat
Frick
A jak bys to nazval tedy?
Reagovat
slacker
fotka
Reagovat
Lunej..
Co protestuješ? Proč sem dáváš fotku Jirky? I když je má na netu, tohle se nedělá, dát to veřejně bez jeho souhlasu. A je jedno, odkud já tvoji fotku mám, prostě ji sem hodím a je to. Jak by ti asi bylo?
Reagovat
slacker
On sem fotku neda,l dal sem odkaz a ten souhlas dal sam iqe tim ze je pristupna vsem.
Reagovat
smazaný uživatel
Elementární slušnost, říká ti to něco?
Reagovat
slacker
co to ma spolecneho s elementarni slusnosti? Sam si chtel aby fotky byli verejne a nikdo ti je nekrade ale dava odkaz na puvodni uloziste. Vse v poradku a dle tve vule.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže neříká. Myslel jsem si to.
Reagovat
slacker
No ja pochybuju ze se vsichni nekoho ptate kdy sem davate odkazy na fotky nebo tweety o tenistkach. jste elementarne neslusni.
Reagovat
smazaný uživatel
Až na to, že jde vesměs o fotky z oficiálních zdrojů, ne ze soukromých alb.
Reagovat
slacker
Soukrome album pristupne bez jakehokoliv omezeni?
Reagovat
smazaný uživatel
Snad nejsi tak blbej, abys nevěděl, že důvod přistupnosti alba určitě není ten, aby se fotky z něj objevovaly na TP pro pobavení některých jednodušších jedinců.
Reagovat
slacker
Ja ale nevim jaky je duvod pristupnosti alba. To vis ty.
Reagovat
smazaný uživatel
Tím spíš bys měl vědět, že sem nepatří.
Reagovat
slacker
alba na webu sdilena okruhem znamych se opatruji obvykle heslem. Kdo vi ze je jeho album verejne pristupne vsem a nic s tim delat nechce, se tezko muzou zlobit na druhe ktere fotky s albama zaujali a dale sdili (nekradou)
Reagovat
smazaný uživatel
Já se ani zas tak moc nezlobím. Jenom se mi potvrzuje to, že některým lidem pojmy jako "elementární slušnost" fakt nic neříkají.
Reagovat
Frick
Vidíš - soukromé album. Tak proč je přístupné veřejnosti?
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodně ne proto, aby fotky z něj sloužily pro pobavení jednodušších uživatelů tenisportalu.
Reagovat
Frick
Aha, takže pro tvé pobavení to neslouží? Vždyť si říkal, ta fotka je myšlena ze srandy,
Reagovat
smazaný uživatel
Je. Ale tenisportal rozhodně není cílová skupina, už kvůli neznalosti souvislostí.
Reagovat
Fandina
On je rozdíl mezi nickem na anonymní diskusi a mezi tenistkou, která hraje veřejně tenis a veřejně se na ní sází.
Reagovat
slacker
tak on je rozdil i mezi nickama navzajem i mezi tenistkama navzajem.
Reagovat
Fandina
Ten rozdíl spočívá v tom, že anonymní web je proto anonymní, že se nepředpokládá známost lidí mezi sebou, což o tenistkách neplatí. Ty jsou veřejně známé.
Reagovat
Lunej..
aha, to je teda opravdu velký rozdíl dát sem odkaz... podle reakcí Jirky to nevypadá, že je tím nadšený.
Reagovat
slacker
On Jirka nema pristup ke zmene nastaveni viditelnosti fotek z alba? Jo kdyby si nekdo tu fotku k sobe nahral a znova nekam reuploadnul a pak na ni daval odkaz to by bylo jine ale takhle se Jirka nema proc zlobit. Mel by spise podekovat za popularizaci.
Reagovat
Lunej..
jasně, že jde o iqe, kterého ty zrovna nemusíš, tak je to v pořádku. Kdyby to bylo u někoho jiného, tak už by tu možná byla 3. světová. Monty taky našel kdysi moji fotku na veřejném webu a přesto ji sem nedal, takže asi tak.
Reagovat
slacker
Tak az Monty najde fotku Fandiny nebo Tommra at mi pisne do vkazu :-DD
Reagovat
Lunej..
Tak si je najdi sám, když jsi IT :D tady hodně lidí hledá a třeba i najde. Nebo pozvi tommra na kafe, podejte si ruce, obejměte se a společně fanděte našim :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš to. A já mám takový pocit, že to byl právě Monty, kdo sem tuhle moji fotku dal jako první..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to se pleteš, protože já sem žádnou tvou fotku nedával (kreslená ikonka z Twitteru snad není fotka). :D Jinak Frick už jsem dával i mou fotku, co mám na Twitteru. Já mu teda do vzkazů sám poslal odkaz na můj Twitter, protože ho chtěl, ale taky bych netušil, že sem bude házet mou fotku. :D No ale když jsem tady chtěl dát jeho fotku, jak byl na hokeji, tak se cukal, protože to nezveřejnil on, ale isport.cz. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to se omlouvám, že jsem tě obvinil neprávem.
Reagovat
smazaný uživatel
A proč bych ji sem dával, když v reálu vypadáš líp? :D
Reagovat
Lunej..
tak když jsi tu starší fotku našel, tos mě ještě neznal, takže si ji sem mohl klidně dát, ale poukazuju tady na tvou inteligenci, žes to neudělal, na rozdíl od Fricka atd.
Reagovat
blixa
A podobá se Frick svému psovi ? ;-)
Reagovat
FulnekUltras
BIS a spol. sice hledají nové talenty pořád, ale... ;)
Reagovat
George_Renel
Ti tři jmenovaní nejsou talenti ale úchylní celebritáři.
Reagovat
Fandina
Tady jde o to, že ty to sem dáváš a komentuješ to. Je jedno, kdes to získal.
Reagovat
Lunej..
Frick je všeobecně známý tím, že strašně rád kritizuje a ukazuje na ostatní, tak se dlouho se chodí se džbánem, až se ucho utrhne.
Reagovat
slacker
To ti napsala Eva?
Reagovat
smazaný uživatel
Máš to tam napsaný, kdo to píše.
Reagovat
Frick
Můžem v žebříčku taky skončit na 5 Češkách v TOP 100.

(Petra, Kája, Lucka, Bára, Denča)
Reagovat
Frick
...někdy v dubnu...
Reagovat
EllNino
Lucka Hradecká se zas chytne, poslední dobou to není ono, ale ona má prostě období dobrý a pak zase špatný :)
Reagovat
Frick
Ze stovky vylítnou umí.

Taky jí bude za rok už 31...
Reagovat
EllNino
ale tak Katka pak taky neobhajuje, Terka spadne, Klára se teď trochu chytá, uvidíme, jestli bude hrát ještě ta Petra C. ....
Reagovat
Frick
"ta Petra C." To zní, jako kdybys to jméno skoro neznal..
Reagovat
EllNino
Petru znám, dokonce jsem ji viděl naživo v Olomouci :P :D to bylo spíš konstatování, že zase nehraje, jak jsem předpokládal ...
Reagovat
Frick
když jsi jí viděl - myslíš, že má silikony?
Reagovat
EllNino
ne :)
Reagovat
Frick
Jasně. Tenis není bikinifitness, kde je to povinné.
Reagovat
EllNino
ale hezčí úsměv na okruhu nenajdeš :)
Reagovat
FulnekUltras
jseš normální? ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
FricK? Ani náhodou :-D
Reagovat
Frick
Říká znalec v oboru "interupce sportovních celebrit"?
Reagovat
smazaný uživatel
Jak říkám, jsi rozumu mdlého.
Reagovat
Frick
Pokud ano a má v plánu si to nechat, nebyl by důvod s tím dělat jakékoliv tajnosti, pokud by plánovala umělé přerušení těhotenství, tak by to nejspíš provedla tady. Jen málokde jsou v tomto ohledu předpisy tak benevolentní jako v ČR, navíc by blíže nespecifikovaný zdravotní zákrok v zahraničí vzbudil možná více nežádoucí pozornosti než u nás, přeci jenom to není lokální hvězdička, ale mezinárodně uznávaná a známá sportovkyně.
Reagovat
smazaný uživatel
Copy&Paste zvládáš, to je fajn. Ale že vůbec nechápeš, proč jsem něco takového vůbec psal a že jsi toho mimo jiné ty sám příčinou, to už je horší zjištění.
Reagovat
Frick
Mne to prostě nepřijde vhodný. Spekulace o tom, že možná Petra upřednostnila kariéru před mateřstvim. Ve společnosti (naší - západní), která je více nábožensky založená by se to pokládala asi za těžký hřích.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty to fakt nechápeš, viď? Ten článek byl reakcí na to, že se spoustě lidí únava jako důvod absence nepozdávala a spekulovalo se o různých "skutečných" důvodech. Jedním z nich bylo i těhotenství, což sám jistě dobře víš, neboť jsi tuhle variantu hojně podporoval. Já ty "skutečné" důvody vzal a napsal jsem k nim, proč jsou vysoce nepravděpodobné až zhola nesmyslné. Btw. jsem ani slůvkem nenaznačil, že by Petra preferovala kariéru před mateřstvím, já akorát vysvětloval proč Petra na 99 % není (tedy v té době) těhotná.
Reagovat
Frick
I pokud by to bylo laděný v tomto tónu, tak mi to přijde OK, psát o tom, kde by mohla podstoupit potrat.
Reagovat
smazaný uživatel
A spekulovat o tom, jestli je nebo není těhotná, ti přijde OK?
Reagovat
Frick
těhotenství je zpravidla veselá věc, potrat je věc kotroverzní či smutná (při zjištění poškození plodu)....
Reagovat
smazaný uživatel
No a co, že je těhotenství veselá věc? Ani tak není v pořádku o tom spekulovat jenom proto, že si hráčka dala pár dní voraz.
Reagovat
Frick
*nepřijde
Reagovat
Frick
To skutečně žádná trága neni. Má tam Lucka jeden "volný" slot, v dalším už je 55 bodů. Asi by stejně více jak ČF neudělala.

V Moskvě se to dá dohnat jednim zápasem.
Reagovat
EllNino
Nastě gratulace, ikdyž to bylo proti Katce, tak prostě pro tebe mám slabost :) jen tak dál, vyhraj to tam :)
Reagovat
Frick
Vlastně se tím historie dost opakuje. Bez 5 dní přesně po roce dostala Katka v hale od Nasti za uši.
Reagovat
Frick
Kdo se těší na 1. kolo FC 2016?
Reagovat
smazaný uživatel
Nastí super :) Akorát jsem viděla jen pár gemů. :( By mě zajímalo, jestli letos ještě uvidím celej zápas. Nestíhám...
Reagovat
Frick
S jakejma ambicema tam vůbec jela. Třeba jí ta prohra vůbec nepřekvapila.

Jinak si řikám - Kdyby třeba Lucka zavola svý dobrý kámošce a "Hele, ty na tom nejsi dobře s penězma, viď? Hele, jsem mrtvá, dneska to nedám. Rozumíš mi, viď? Ahoj."

Považovali byste to za unfair?
Reagovat
EllNino
jdi se léčit ;)
Reagovat
Frick
OK - asi jsem se nedobře vyjádřil. Myslel jsem to v obecný rovině. Lucka asi sotva, ale dejme tomu nějakej taloš ze třetí stovky. U něj bych si to dokázal představit, že by prostě takhle "poděkoval" nějakýmu bratranci nebo tak.

A teď vyvstává otázka - je to podobně špatný, jako si vsadit na svoji prohru sám?
Reagovat
Fandina
Mám dojem, že žádnému tenistovi, který chce hrát profesionálně, tak nestojí zato domlouvat se s kýmkoli na sázkách, protože pokud jsou z principu k podvodu potřeba dva, myšleno tím třeba jen telefonní hovor, tak vždycky hrozí prozrazení. A to za to nestojí.
Reagovat
Frick
Ale tady by jen zavolal svýmu bratranci (a zároveň dobrému kámošovi), že se zdravotně necítí.

O sázkách by nic nepadlo.
Reagovat
Fandina
Já bych se snažila svému bratranci vydělat něco spíš svou hrou, než tímto způsobem. To je morální hledisko. Ale nepopírám, že bych se také hodně bála prozrazení. Jak jsem psala, pokud nejsi na podvod sám, tak musíš počítat s tím, že může být prozrazen.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejdřív by ale musela zjistit, jestli soupeřka nevolala stříněti.
Reagovat
Frick
Komu? Čemu?
Reagovat
smazaný uživatel
https://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_%C4%8Dlen%C5%AF_rodiny
Reagovat
slacker
To asi nekomu hrablo?
Reagovat
smazaný uživatel
Kupuješ shrnovák? To jsi na špatných stránkách. Tady to je o tenise, ne o hrablech.
http://prirucka.ujc.cas.cz/?slovo=hrablo&Hledej=Hledej
Reagovat
Pedronegro
zajímavé, některá označení jsem ještě neslyšel, vede zelva a deveř :)
Reagovat
slacker
A co teprve baba futer. Ta toho uz poudala
Reagovat
smazaný uživatel
Dříve vlastníkovi/ vlastnici.
Reagovat
Frick
Jako já nevim, ale neřikejte mi, že v těch posledních 4 měsících, kdy neuvěřitelně paběrkovala, hrála stejně jako dneska.
Reagovat
EllNino
nehrála :) proto vyhrála
Reagovat
Frick
http://www.metro.cz/zastavka-a-semafor-zmeni-dopravu-na-hlavkove-moste-stvanice-bude-uz-brzo-rychlejsi-a-bezpecnejsi-izb-/co-se-deje.aspx?c=A151012_182039_co-se-deje_lupo
Reagovat
freeteepek
Šafina bohužel nepřekvapila:-(
Reagovat
slacker
prekvapila
Reagovat
freeteepek
Mě ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Nepřekvapila - ale ani se nedá říct, že by vyloženě zklamala. Po té dlouhé pauze se od ní nic světoborného čekat nedalo.
Reagovat
Frick
Ten kurz na Mitu byl pěkný dáreček... Dalo se vsadit i za 6,50 a 2:0 bylo i za 9,50....
Reagovat
freeteepek
Tak těch 9,5 při 2:0 jsem si nechal utéct:-(
Reagovat
tommr
našim holkám se zatím v Linci vůbec nedaří. Ani jedna zatím na soupeřku nestačila ...
Nejvíc to bolí u Lucky Šafářový, která si dneska mohla výrazně polepšit v boji o TM. Místo toho bude muset spoléhat na výsledky ostatních hráček. Nejhorší ale je, že Lucka působila jako stín hráčky, která letos hrála finále FO. Po nemoci je úplně z formy a vypadá velice zesláble ... :(
Zklamala i Lucka Hradecká, která si zápas ovšem prohrála sama neproměnováním BP ... :(
U Katky Siniakový se sice porážka čekala, ale odpadnutí ve druhým setu nevypadá dobře. Katka si navíc výrazně pohorší v žebříčku a hrozí jí vypadnutí z první stovky ... :(
Reagovat
EllNino
buďme rádi, že Klárka hraje s Dendou a Bára pravděpodobně porazí Haas ...takže budeme mít snad jistou čtvrtfinalistku, aspoň něco :)
Reagovat
freeteepek
Nebylo to až tak špatný. Jenom jí trochu chyběly síly. Soupeřka hrála na hranici svých možností.
Reagovat
Fandina
Souhlas. Mně se také nezdála tak špatná, jen to bylo pomalejší a soupeřka zase rychle některé rány vracela po čáře a tím bodovala, obvzlášť na FH.
Reagovat
George_Renel
Siniaková je dobrým příkladem toho, že jen běhat a bojovat nestačí. Trochu zlepšila podání, ale stále tam není nic, čím by soupeřku přehrála. Po Moskvě má nakročeno ze stovky ven a to je tedy bída.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, nezapomeň to ještě napsat na idnes, Fogele. :D Katce se dá vyčítat Soul a Taškent, ale dnešek určitě ne. Vždyť hrála proti soupeřce z Top 30 a jeden set jí byla naprosto vyrovnanou soupeřkou... Je to škoda, že Katka klesne v žebříčku, ale nepřipadá mi, že by měla nějak horší sezonu než loni a hlavně se to nedá moc srovnávat, protože loni hrála až do července celkem pravidelně ITFka (letos už hraje jenom turnaje WTA). Pak přišla povedená Moskva a ITF v Nantes. Letos zase skvělá Praha a Birmingham, potom už bohužel nic moc. Škoda toho zranění v červenci, to ji trochu přibrzdilo... Co ale Katce rozhodně chybí, jsou lepší výsledky na GS. Tam vidím hlavní příčinu toho, proč nemá víc bodů.
Reagovat
George_Renel
Máš problém, študente?
Místo co by se zlepšovala tak nastal skoro volný pád žebříčkem. Vždyť to měla být naše velká naděje. Vím, je ještě pořád mladá, ovšem trend není dobrý. Pod knutou trenéra netrenéra a tvojí dekou kráčí do ztracena.
Reagovat
EllNino
co je to za trend to odepisování hráček ...kor v náctiletém věku
Reagovat
George_Renel
Jestli rozumíš psanému nikoho neodepisuji, je konstatuji skutečnost. A ta je přesně taková, jakou jsem ji popsal. Až se vrátí na cestu nahoru, budu chválit. Teď opravdu není co. Nemyslíš?
Reagovat
EllNino
Mě potěší každá výhra, neplánuju
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím tě, ty její trenérský tým znáš nějak osobně? :D
Reagovat
George_Renel
Heleď se, my dva se v ničem neshodneme, máš mě v ignoru, tak si mých příspěvků nevšímej. A už úplně si odpusť nějaké osobní výpady a dohady na každý můj příspěvek, kde se ti zdá, že jsem urazil tvou favoritku. Její trenérský tým může být x-členný, když stejně vše stojí na jedné brzdě - jejím otci.
Reagovat
Frick
Tak je pravda, že před 51 týdny asi byla Katčina budoucnost v růžovějších barvách, než nyní.

Ale je třeba říct, že tak zle skutečně také není.

Ale ten trend skutečn cajk není.
Reagovat
smazaný uživatel
První set vyrovnaný, i když Katka podle průběhu dvakrát dotahovala brejk a za stavu 4:5 odvrátila tři setboly. Škoda potom toho tie-breaku... Ve 2. setu už to šlo bohužel rychle, když Katka brzy prohrávala 0:4. Potom trochu nešťastně prohrála pátý gem, když nevyužila tři brejkboly a nakonec z toho byl kanár, což je trochu kruté... Katka by proti takové soupeřce potřebovala hrát bez chyb, což se jí s přibývajícím časem bohužel nedařilo.

Neví někdo program Katky na zbytek sezony?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist