Malečková si v Bratislavě zahraje o svou nejcennější trofej

14. 11. 2015, 17:54
Aktuality 2
ITF BRATISLAVA - Jesika Malečková si v Bratislavě zahraje o svou pátou a dosud nejcennější trofej. Česká tenistka dnes ve slovenské metropoli vyřadila druhou krajanku v řadě a po výhře nad Karolínou Muchovou postoupila do finále. V něm vyzve nasazenou jedničku Anhelinu Kalininovou z Ukrajiny.
Jesika Malečková

Jednadvacetiletá Jesika Malečková si včera vyšlápla na druhou nasazenou krajanku Andreu Hlaváčkovou a dnes si v dalším třísetovém duelu poradila i s Karolínou Muchovou. O dva roky mladší soupeřku zdolala 6-4 4-6 6-3 a popáté v sezoně postoupila do finále.

V něm bude Malečková usilovat o svůj nejcennější triumf. Na kontě má čtyři tituly z turnajů ITF, ale žádný z podniku dotovaného částkou 25.000 dolarů. Zároveň si zajistila posun ve světovém žebříčku, v němž bude poprvé výše, než na 289. místě. 

Ve finále se Malečková utká v prvním vzájemném duelu s osmnáctiletou Ukrajinkou Anhelinou Kalininovou. Nasazená jednička, která je 148. hráčkou světa, dnes porazila 6-2 6-4 šestnáctiletou Češku Markétu Vondroušovou.

• ITF BRATISLAVA •
Slovensko, tv. povrch / hala, 25.000 dolarů
sobotní výsledky (14. 11. 2015)
• Dvouhra - semifinále •
Malečková (8-ČR) - Muchová (ČR) 6-4 4-6 6-3
Kalininová (1-Ukr.) - Vondroušová (ČR) 6-2 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
Pedronegro
trochu děvče lituji, jak se to její směšné pajméno vlastně vyslovuje - jesika nebo anglicky džesika? někteří blboni fakt nemají rozum :)
Reagovat
FulnekUltras
mají jí dát aspoň Kordula - a je pokoj... ;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist