Martincová v Nanchangu do čtvrtfinále neprošla

25. 7. 2018, 12:37
Aktuality 2
WTA NANCHANG - Tereza Martincová si čtvrtfinále na turnaji WTA International v čínském Nanchangu nezahraje. Třiadvacetiletá Češka ve druhém kole prohrála s domácí Lin Zhu.
Profily hráčů
Tereza Martincová

Tereza Martincová využila slabšího herního pole v Nanchangu a po roce si v čínském městě připsala výhru v hlavní soutěži na okruhu WTA. Další však nepřidala. Po výhře nad domácí Yuxuan Zhang ve druhém kole podlehla jiné domácí hráčce Lin Zhu 2-6 3-6.

Třiadvacetiletá Češka sice v úvodním dějství dokázala ze stavu 0-2 srovnat skóre, nicméně v dalším průběhu prvního setu neuhrála žádný další game. Také ve druhé sadě na svou soupeřku přestala stačit od stavu 2-2. Ve druhém setu se nedostala ani k jednomu brejkbolu a sama dvakrát podání ztratila.

Lin Zhu tak úspěšně obhájila loňské body. O postup do semifinále se utká s krajankou a turnajovou jedničkou Shuai Zhang, nebo vracející se Ruskou Gasparjanovou.

• WTA INTERNATIONAL NANCHANG •
Čína, tv. povrch, 250.000 dolarů
středeční výsledky (25. 7. 2018)
• Dvouhra - 2. kolo •
Lin Zhu (Čína) - Martincová (ČR) 6-2 6-3
Shuai Zhang (1-Čína) - Gasparjanová (Rus.) 6-4 6-1
Qiang Wang (2-Čína) - Šaripovová (Uzb.) 6-4 3-6 6-2
En Shuo Liang (Tchaj-wan) - Pliphuechová (Thaj.) 6-1 6-2
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
Frick
Lepší než hrát v Praze. Nemyslim si. že by Terka na Štvanici udělala lepší výsledek než ČF (to by spíš vylítla hned v R32), za který je 21 b., takhle jich má 30...
Reagovat
tommr
byla dneska proti soupeřce, která loni dokázala v Tianjinu porazit Petru Kvitovou bez šance ...

Tereza bude mít se svou současnou hrou velký problémy dostat se zpátky do druhý stovky ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist